Stress!

2009-12-30 / 23:40:52

Aaaaaaaaaaaaaah! (När Lisa skriver så är hon stressad!)
Jag får panik. Rent ordagrant. Klockan är snart 00, och jag har inte ens duschat än! Och det är nyårsafton imorgon (!!) Däremot har jag faktiskt kladdat in mitt face i en blåbärs ansiktsmask. Riktigt fräscht känns det. Så jag ska ta nu och försöka att inte stressa. Jag ska springa ner till duschen och sedan bli det att lägga fram kläder, städa rummet och kasta mig till sängs.

                     Har ni en lika bra 'sista-kvällen-före-nyårsafton-kväll' som jag? :)

svaren på frågestunden

2009-12-30 / 22:27:13


Förlåt till er som inte hann ställa era frågor,
men jag avslutade den ganska så fort...
Det är nyårs imorgon, och har inte tid att besvara dem då, så vi gör helt enkelt så att vi kör en till big frågestund efter nyårs och när vi kommit in på det nya året... :D

Bor du i Ume ?, För Leos ligger väl typ där? (:
Lisa svarar:
Nej, jag bor inte i Umeå, Leos lekland finns faktiskt i flera städer :)

Skulle inte du få eget domännamn till bloggen? :)
Lisa svarar:
Jo, det skulle jag! Jag blev erbjuden av ett företag. Men har skjutit upp det så mycket så det är lika bra att vänta lite. Jag är öppen för alla företagserbjudanden ;)


vad har du för slags dator? :)
Lisa svarar:
Jag har en stationär dator på mitt rum, men sedan har vi en laptop också :)

Hur länge sitter du vid datorn på dagarna? :)
Lisa svarar:
Det beror på från dag till dag, osv. Ibland kan jag sitta flera timmar, och ibland sitter jag inte ens vid datorn, haha. Men i snitt kanske jag sitter 3-4 h?

Vad gör du när du har tråkigt? :P
Lisa svarar:
Då försöker jag komma på nått roligt ;) Antingen gör jag grimager i spegeln och börjar skratta av det, ringer nån kompisar och snackar, skriver&kluddar, bloggar, chattar, dansar, eller så skruvar jag på musik på högsta volym och hoppar runt som en galen höna ;) .......Eller så tråkar jag! :P

Vilken roll har du i klassen? :)
Lisa svarar:
Hahahahaha.. Jag tror att jag är klassens apa! Den skämtsamma glada tjejen som har sämst humor.. Tror faktiskt jag är det, haha!

Använder du smink? :D
Lisa svarar:
 Ja. Jag andvänder mig av mascara. Inget mer typ. Ibland om man ska på fest eller om det är någon speciell högtid osv så brukar jag ha lite läppglans, och typ lite ögonskugga eller nått liknande :)

Vad har du för mobil?
Lisa svarar:
Den sämsta av dem alla mobiler som finns, haha! Sony Ericsson w302i... Suck.

Hur mycket får du i månads/veckopeng och när började du blogga? :)
Lisa svarar:
Jag får 500 i månadspeng, och för den pengen ska jag själv handla refillkort till mobilen, godis, tidningar, smink inträden till badhus etc. Mamma betalar mina kläder, och mat förstårs ;) Haha. Jag väljer dem klädesplaggen jag vill ha, sen betalar hon dem.

Vad fick dig att börja blogga? Villka bloggar följer du? :D<3
Lisa svarar:
Jag hamnade på metrobloggen.se och därav startade jag en liten blogg, sen bytte jag till blogg.se och började läsa andra bloggar. Jag följer lite olika bloggar, mest fotobloggar som Nevnarien, detvarmindag, byellen, osv. Sen så följer alla 'fjortisbloggar' också, hihihih!

vad är ditt favorit plagg?
Lisa svarar:
Bra fråga! Det är lite olika beroende på villken årstid det är. Men nu på vintern är det nog converse som skort, en tjock svart halsduk, en fluffig dunjacka, raggsockar, leggings, en svart tee :)

Kenza eller foki? Varför? :)
Lisa svarar: Hmf.. Svår fråga! Jag läser inte Kenza, men foki läser jag. Dock tycker jag att Foki verkar fake på nått sett, hon redigerar alla sina bilder sjukt mycket och hon verkar tro att hon är perfekt. Dock tycker jag (vad jag vet om kenza) att hon är lite maffig, asså njae... Måste hon välja foki endå!

Hur länge har du bloggat? När började du få mera besökare?
Varför fasnar man i just din blogg, tror du?? =)
 
Lisa svarar: Jag har bloggat på endastlisa sen 2008, före det hade jag nån liten blogg i nån månad, haha.  Jag började få besökare vintern 2008 - sommaren 2009 tror jag. Varför man fastnar för min blogg kan vara för att jag försöker göra det vardagliga till nått extra skoj :) Jag skämtar gärna till saker och ting och är en glad person. Sen är det nog mycket för att jag har en fotoblogg, det är ganska poppis just nu. Jag vet inte varför, vet ni? :)

Vad kostade din system kamera? Hur kan du vara så söööt? :D
Lisa svarar:
Min kamera vet jag inte vad den kostade, haha, men runt 4000 tror jag. Köpte den just innan den utgick. Men före det var den mot 6 tusen :) Hihi tack ska du ha, dock vet jag inte varför jag är så 'söt' :D tycker nog inte det själv, haha!

hur många besökare har du per dag ungefär?
när ska du göra en ny design? <3
Lisa svarar:
Det är olika hur många besökare jag har, brukar inte kolla statistiken, rekordet är 4884 ;) Jag ska beställa en ny design efter nyår :) Har ni några förslag hur den ska se ut?

vilken kamera utrustning har du?
hur fick du så många som följer din blogg via bloglovin? vilket photoshop har du?
Lisa svarar:
Just nu har jag bara Nikon D40, Objektivet är Nikkor 18-55 mm, samt ett stativ, close up filter +10, star filter 8. Jag vet inte, det är ni som följer mig på bloglovin', :) Jag har photoshop Cs2.

Hur gammal är din syster ? :D
Lisa svarar:
Hon är 12 år, ett år yngre än mig :)

Kommer du ha en läsarträff i skellefteå? :D
Lisa svarar:
Kanske det, vem vet, vad menar du med läsarträff? :) har du några önskemål? :) Det finns ju olika sorters läsarträffar, så hum.. Jag vet inte riktigt :)

Är haidi din förebild, eller liknande?
Varför härmar du haidi "Gillar & Grillar" ??
Hur mycket lägger du ut på kläder & smink i månaden?
Har du farmville, på facebook?
Lisa svarar:
Nej, haidi är inte min förebild! Men hon har en jättefin blogg. Nevnarien är min bloggförebild ;) Jag har sett att flera har ''grillar och gillar'', ''gillas, dillas'', ''diss och hiss'' osv och fick önskemål på att ha ett sådant, så tänkte absolut inte på nått med haidi. Jag lägger bara ut pengar på smink, kläder köper mamma. Men smink blir nog 50-100. Ja, jag spelar farmville :)

ibland undrar jag om det inte är ganska jobbigt att ha frågestund hos dig för du får så många frågor. E det jobbigt eller e det bara roligt?
Hur lång tid tar det att svara på alla frågor egentligen?
Lisa svarar:
Det är inte så jobbigt, bara man stoppar frågestunden i tid, haha! Det är för det mesta bara roligt faktiskt. Det är olika hur lång tid det tar att svara pp alla frågorna.. Beror på hur fort jag stoppar frågestunden och hur många som ställt frågor. Men 1 timme kanske.

Kan du lägga in ett klipp när du sjunger ?
Lisa svarar:
Det är riktigt många som frågar, och JA! Jag ska det, ta det lungt, ska fixa det inom kort faktiskt, så håll utkik.

Vad har du för inställningar när du fotar porträtt på din kamera? 8D
Lisa svrar:
Autofokus när jag fotar porträtt, oftast. Sedan har jag oftast blixt, och på inställningen 'porträttfotografering' IBLAND :)

När du dör, vill du brännas till aska eller begravas så maskar äter upp dig? >:D
Lisa svarar:
Hahahahahaha vet inte :P

1. Vad är din älsklingsfärg?
2. Färg på tandborsten?
3. Ifall du skulle få ge/byta namn på nånting som finns här i världen, vad skulle det vara o vad skulle du ta/byta för namn?
4. Ifall du skulle åka tillbaks i tiden och få namnge en färg, vilken skulle du namnge och vilken skulle du välja?
Lisa svarar:
Min älsklings färg är rosa och plommonlila. Min tandborste är svartvit :) Byta namn på nått. Haha, det var den bästa frågan jag fått! Det skulle nog vara på ordet bajs. Det är så uttjatat, jag skulle nog döpa det till freshy ;) Hahahahaha! fråga 4 förstår jag inte. 

Hmrf.. Vi kör på med en liten frågestund!

2009-12-30 / 16:55:16

Ställ hur många frågor du vill, jag svarar på alla era frågor. 
När jag stoppar frågestunen är den slut. Ni får fråga vad ni vill. Passa på nu, vad har ni alltid undrat över?

STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPPPPP!

 

animeringar?

2009-12-30 / 16:46:41

BERÄTTA FÖR MIG HUR ..... man gör animeringar.... innan jag storknar..... från steg 1!

Johanna #1

2009-12-30 / 16:41:33       Egentligen behöver jag inte skriva nått, tycker att denna bilden fyller ut hela inlägget, haha!

Jag är nog kompis med en av sveriges sötaste tjejer,
Håller ni inte med? Kolla bara in denna bilden på Johanna! Jag hade lite tråkigt, så jag började redigera den här bilden, och tycker verkligen att den blev super bra! Så nu tar jag mej friheten och la ut denna bilden på den sötaste johannababen som finns i universum! EVER.......

.......Johanna, jag älskar dig gumman, det vet du <3

Snälla postgubben! (differente)?

2009-12-30 / 16:01:09

(Hahahaha, vad jag vet brukar det stå '' Snälla TOMTEN, ge mej!?'')

Jag hoppas att mina kamerafilter har turen med sig imorgon i postbilen,
och att dem kan flytta hem till mig innan tolvslaget!

Jag vill veeeeeerkligen fota raketer och detaljer med dem nya filterna..

Lisa gillar 6 grillar

2009-12-30 / 15:26:28


Nyårsafton!
Hur roligt ska det inte bli att fira det nya året som kommer imorgon kl. 00.00! Toppen kul ska det bli. Lisa gillar nyårsafton, maten, festen, folket, men dock gillar Lisa inte rakerter...

Bone Thugs-N-Harmony!
Lisa äääääälskar dem! Älska deras låtar, älska dem... Skit mycket. Riktigt bra musik, att slappna av till och bara gunga med i svängarna, haha. Så skriv in på era spotify listor och dunka!

Sean Banan!
Han måste bara gillas av alla! Vem gillar inte Sean Banan? :) Roooompa på er som inte gör det säger jag bara!


Sega datorer!
Som t.ex min dator! Åh, jag blir galen på sega datorer som tar 110000 år på sig att starta, och som sedan laggar när man ska andvända den.. Nä, bu för detta alltså.

Glögg!
Äckligt. Smakar illa. Luktar gott, faktiskt. Ger en hurvar. Får en att vilja spy. Blir illamående av denna äckliga julvamra dryck! Hoppas jag inte förstörde så att ni som gillar glög slutar gilla det, haha.

Att inte få sova ut!
Åh, så jobbigt det är när föräldrarna drar upp en ur sängen vid lunchtid. Man MÅSTE FÅ SOVA UT IBLAND...Och när sedan föräldrarna klagar på att man är på dåligt humör under dagen så skyller dem på oss när det egentligen är deras fel, som avbröt den dyrbara sömnen.. ;)

Marsvinsbebisarna 1 vecka imorgon!

2009-12-30 / 15:15:33


Lilla 'Niko' Har ni här!
Man utalar hans namn såhär: ''Nikoh'', skitliten pluttis!


Här har vi ''Lillmiros''! Haha, min kusin Lina döpte honom...
Och när Lina är i farten och ska döpa marsvin kan det gå snett! :)
Man utalar hans namn ''Lill-Mirås''

Fan va 'fula' dem blir på bild. (Okej, fula är dem inte, men dem är MYCKET söta i verkligheten ska ni veta, dem små söta lurvbollarna är lika stora som mitt 'fuckyou finger' haha)

Mobba mig inte för att jag skrev 'fuck you finger', men vet inte vad det långa fingret heter...? Juste, långfiger! Ah, skit i det, orka sudda och skriva om ;)

ANNORLUNDA NATTBLOGGNING, HAHA!

2009-12-30 / 01:08:33

Hahahahaha, ni känner till mina knasigheter.
Inget inlägg är det andra likt,
jag gillar att vara lite knasig :)

Imorgon är det dagen före nyårsafton! Jag ska försöka haffa mig första bästa nyårsoutfiten på stan, köpa några fina naglar tänkte jag! (hahahah det låter sjukt att köpa naglar), men om ni ser på bilden så klippte jag av mina långa fina naglar idag innan leos lekland. Ville inte riva alla små ungar, haha. Sedan måste man ju klippa av dem lite då och då och låta dem växa sig långa igen...

Update: Leos lekland!

2009-12-29 / 16:03:08

Hahahahahaha jag har precis hittat det bästa här på Leos! Vet ni vad det är? Jo, det är att det ligger 3 stycken laptops här på ett bort som man fritt får surfa på! Amazing enligt Lisa :)

Haha nae, skämt-åt-sido, det bästa är nog allt lek här! Och alla skrikande söta barn som njuuuuter :)

Lisa vill fota porträtt!

2009-12-29 / 01:37:56


Foto: Syster Elin, Nikon D40, NIKKOR 18-55 mm.

Jag har köpt en ny jacka! En röd, fluffig dunjacka som räcker just under rumpan. Och jag älskar den så sjukt mycket! Den är skitvarm och mysig. Precis som den perfekta vinterjackan ska vara :D Den inhandlades nån dag före julafton, och är köpt på stadium. (För er som ville veta..)Jag vill fota. Jag vill fota porträtt. Jag vill ha massor med kameratillbehör att vraka mellan. Och det viktigaste: Jag vill ha en modell som vill bli fotad (!!) Ibland säger Elin ja, och då försöker jag tvinga på henne massa snygga klädesplagg att ha på sig, men hon ser hellre att bli fotad inne med lite mascara på ögonlocken! Jag vill fota ute! Ha soljus som tärnger in i porträttet, en glad modell med glittriga ögon och lite snö i håret. Det slutar iallafall alltid med att det blir mörk, jag lägger undan kameran och suckar.. Hahaha.. Men imorgon SKA jag fota porträtt, ska fråga Elina, Solveig, och Elin! Och alla dem SKA  fixa sig fina och flitigt ställa sig framför kameran!

k l i c k  . . . . .

Kamerafiltersnack + planer för morgondagen

2009-12-29 / 01:00:31
I en av mina julklappar låg dessa kamerafilter!
Ett close up 10 +, och ett STAR 8. Dock var dem båda i fel storlek (ska ha  måttet 52 mm) Så jag ska få rätt storlek i övermorgon. Det ska bli roligt att få testa dem! Speciellt close up filtret (som är ett litet macro filter!), eftersom att jag hitills bara har kitobjektivet (18-55) så är det roligt att  få komma lite närmre med kameran :) STAR filtret har jag testat lite genom att hålla det framför kameran, och det är skithäftigt och perfekt till jul då det förvandlar alla ljuskällor till stjärnor. Skitnice, hihi.

.....

Imorgon SKA jag upp tidigt, 
Det blir att fara en sväng på Leoslekland tillsammans med Solveig, Elin, Evelina, och Elina. Det kommer bli riktigt roligt tror jag, haha. Vi ska vara där ganska tidig så det är en tidsfråga om jag försover mig eller inte, haha!

 

Jing och jang, black and white

2009-12-29 / 00:15:58


Hahahahahahahahhahaah!
Jag kan inte mer änn att skratta åt denna bilden. Den förställer min syster och hennes bästa vän Evelina. Dem är verkligen jing och jang...Helt skittokiga ihop! Kan verkligen inte förklara hur knäppa dem är, helt seriöst, haha :)

Godnatt!

2009-12-28 / 01:06:10


 
I en av mina julklappar låg denna rosa, skrikiga, coola plattång.... :D
Som jag faktiskt önskat mig! Den förra jag hade var ljusrosa, inte alls skrikig (dvs. frän!!), och inte ett dugg cool. Den vart heller inte varm, och mitt hår vart bara elektriskt av den.. Men nu har jag ju min nya lilla cooling som förhoppningsvis sätter håret i balans.. Haha, låter som en hudvårdsassistent eller nått sånt skit. Jag har iallafall testat min nya plattång nu, och den fungerar jätte bra.


Imorgon tänker jag stiga upp ganska tidigt, och duscha. Sen får vi se vad dagen bjuder på, kanske lite shopping på stan? Kanske har jag lite tråkigt så jag beställer mig en Iphone? ;) Eller så tar vi oss inte ens ut ur huset, vi har ju lixom snö till halva fönstret.....

N u   s k a   j a g   s u s s a   m e d   l i l l a   s m u r f a n   p å   m a g e n :)

Flummiga, trötta, ruffsiga Lisa

2009-12-28 / 00:26:32Nu är osminkade, flummiga, trötta, ruffsiga Lisa i farten, se upp säger jag bara...
Hon har precis lagt till några nya låtar på sin fina spotify lista, myst med katta,  pratat i telefon, andvänt kamerafilterna som glasögon (Jag såg inte bättre!!!!), och sist med inte mins: ätit massor med onyttigt... :D

Dock har jag ätit f ö r m y c k e t julskum..Tror nästan jag spricker..... :)


Smurfan din lilla smurf

2009-12-27 / 23:34:53

(Hahahaha.. smurfan blundar på alla bilder..)
Vi har varit kattvakt i några dagarn nu,
åt denna söta, underbara, älskade dam: Smurfan! Jag och hon har blivit riktigt bästa polare ;) Hon sitter och väntar på mig när jag är på toaletten, gosar med mig dygnet runt, förföljer mig, och det bästa: Kommer och lägger sig och sover vid mig på nätterna.... :D Hon är världens sötaste!

Det blir jobbigt när hon far hem imorgon.....kommer sakna henne till 100 :% MIN BÄSTIS..
så jag har bestämmt mig att köpa en kissekatt :D

ah, vi kör igång med knasigheter på en gång!

2009-12-27 / 23:22:02I julklapp fick jag mig som sagt 2 nya kamerafilter, dem andvändes flitigt nästan direkt... ;)

Hahhaha, är ni desperata eller? :)

2009-12-27 / 23:20:17

Hahahahaha..
Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag har som ni säkert märk inte varit så speciellt aktiv med bloggandet under några dagar, och när jag nu startar upp datorn igen efter min lilla jul ledighet så bombas jag med frågor av er läsare på både MSN och kommentarer, hahaha.. ''Herregud, du har inte bloggat på 100 år!'', ''Lever du Lisa?'', ''Asså du vore blogga lite mer....'', ''BLOGGA BLOGGA BLOGGA..'' är det verkligen så hemskt när jag inte bloggat på några dagar....? Haha, stackars er isfånafall, hihi :)

Jag har iallafall njutit gärnet under julen,
myst med släkten som flygit hem till kära skellefteå och käkat otroligt mycket gott :D
Och det gör jag fortfarande, hela dagarna, hea jullovet, haha :) Gotti!


GOD JUL /varning för bildlöst inlägg.

2009-12-24 / 21:31:03
(Kommer roligare inlägg imorgon, :) haft fullt upp)

Goooooood juuuul på er!

Hoppas ni har en riktigt mysig julafton där i era ödestugor runt om i sverige, haha.
Jag har det riktigt mysigt, och har fått mig bla. pengar (som jag ska köpa en ipod eller iphone för), småsaker, smycken, plattång, kamererafilter (ett star 8, samt ett close up 10+),  ett stativ, tofflor, myssockar, godis, värespray och massa andra småsaker :D Så ja är riktigt nöjd :)

Varför jag inte skrivit dem senaste dagarna är pga.  julstressen..
Han faktiskt köpa alla julklapparna i tid (eller så inte..haha) och igår en halvtimme före stängning köpte jag en klänning att ha, men den var inte riktigt min stil så andvände den inte.

Imorgonbitti kommer massor med bilder och text,
så ha en bra julaftonskväll :)

Pimp your... #2

2009-12-20 / 23:10:24

Tidigare idag pimpade jag min skrivbordsbakgrund,
Men sen kände jag suget och började julpynta min mobil lite! Det är inte fel att ha lite extra glitter och glam till juletid, eller hur? Så jag rotade fram några 'mobil-pärl-klister-pärlor' och började mixra. And i like it! Har gått flera gånger och bara tittat på mobilen under dagen! Hahahaha....... Just take a look :D Är den inte cool?

Nu åkte min 'Lisas julstämmning' spotifylista på också, julkänsla..... :D


 

Pärlband

2009-12-20 / 23:00:55Foto: Jag. Nikon D40, nikkor 18-55 mm, autofokus.

Vi pyntade granen igår,
och självklart stod jag och hukade mig in i granen
och fotade lite detaljer av pyntet som hänger i granen! Mysigt. Sedan så fick tomtarna och dem andra sakerna åka fram också, så nu känner jag riktig julstämmning!

 

tuggummin?

2009-12-20 / 21:48:47

Har du något favorit tuggummi? Om ja, villket?
Dem gamla klassiska som jenka,
shake, cola osv? Eller nått nytt tuggummi? Eller kanske nån speciell V6 tuggummisort? Godistuggummin? Eller varför inte läckeroltuggummina? Hum.. Who knows? Tell me!

Jag gillar alla tuggummin, i alla dess former och färger, storlekar och smaker. Favoriten är nog jenka trots allt. Och cola tuggummin! Hihi. Vet faktiskt inte riktigt.

me and my lollipop

2009-12-20 / 18:23:35

Nu är kusinerna här, och dem bakar med Mamma. Mjuk peppar kaka blir det. Till söndags godis köpte jag 3 klubbor idag, (köpte inte lördagsgodis igår) Så sitter här och klubbar mig med min klubba :)Detta goda läppsyl köpte jag idag på stan,
egentligen skulle jag köpa julklappar men det blev till mig själv ist :) Haha. Får köpa julklappar lite senare till veckan... *suck* Hinner nog göra det imorgon. Sprang runt som en galning idag och den enda tanke som fanns i mitt huvud var ''Mååååste köpa julklappar!!!!'' Haha.... I'm Desperate..?

 

Julklapps tips del 1/1

2009-12-20 / 17:27:15

Alltså vet ni om hur bortskämmda ni är!? :) Jag skämmer bort er med massa knäppa inlägg som ni får läsa när ni har tråkigt (eller kul!) - Och nu, till något extra: Julklapptips alla Lisa.... :D


pimp your .....

2009-12-20 / 13:53:16
Jag tog mig friheten igår och pimpade min bakgrunds bild på datorn.
Jag har sett att det är ganska poppis med detta just nu, och hade inte tänk göra en sånhär förens igår. jag hade tråkigt, och började mixra i photoshop, sen fick jag för mig att göra en sånhär... Och den passade bra på skärmen! Bilderna blev inte grötiga (kan bli om man tar för stort mått lr så..), Blev iallafall nöjd! :) Nu är det bara att rensa förståss.. Haha!

Ska dra mig in till stan och handla julklappar nu! Sen så ska jag hem. Doris följer med mig på stan, och ut så det blir not en del bilder sen, hihi. Håll föresten utkik ikväll; Det kommer då hur jag har pimpat min mobil, haha! :)

konsten med att handla julklappar

2009-12-19 / 21:43:16


Det finns bara en sak kvar på min kända lilla 'kom-ihåg-att-göra-innan-den-24:e-lista', och det är (såklart) att handla julklappar! Jag vet inte vad jag ska köpa, och till villka, vad det får kosta, och vad hon/han/den/dom vill ha! Hade faktiskt bestämmt mig att göra bort alla dessa saker i god tid....Men nu står jag här i sista-minuten och ska handla klappar! (IGEN!!!), så är det varje år.. Det hela slutar alltid med att att jag springer runt på stan som en galning dem sista dagarna innan jul, men hittar inget. Sen dagen före julafton kutar jag runt i affärerna som en galen höna och köper allting! :) 

          Men jag behöver inte oroa mig.... - Jag har ju som blivit bra på det här nu genom åren :)
   Springa runt sista dagen - tänka snabb - slå till alla stressade människor i magen - betala! ;)
                                                                 FINISHED!

A nice day

2009-12-18 / 18:21:55

Nu är jag hemma från en lååååång dag på stan....
Har hunnit med mycket, dock har jag knappt shoppat nått. Bara två små impulsköp. Jag har mest bara tittat, ätit, och FÖRSÖKT fota. Dock gjorde jag det ett litet fail, jag glömde nämligen minneskortet i datorn! Ovanligt? Nejnej, inte för att vara mig, hihi :)

Klippte mig också, toppade mest bara. Har verkligen världens bästa frisör, Lisa. Hon bjöd mej på tomteskum udnertiden hon duchade mitt hår, haha! Lyx. Sen babblade vi en massa förstårs. Och det bästa: Jag ska få en klänning av henne på Måndag! En rosa! Wiiiiie.

Lisa shoppade dessa saker:
En halsduk, accent 199 :-
'Raggockar' Gråvita, H&M 59 :- (så jäkla bra att ha om man har t.ex converse på vintern och dissar uggsen nån dag, haha)

I'm having fun on apple store!

2009-12-18 / 12:43:04
Jag är riktigt mogen,
just nu står jag på apple butiken i stan och tar roliga webbkamera bilder med en gigantis apple mac book dator. Bilderna blir knivskarpa med webbkameran med denna dator, i want a macbook! :) Bara ör att jag är så snäll och just har klippt mig så bjuder jg på några bilder! Se, lär, njut!

 

V-inlägg

2009-12-18 / 09:46:29

Ha nu en bra morgon så hörs vi sen! Puss på er.

9 Things to do tomorrow

2009-12-17 / 21:34:59Behöver jag säga nått förutom att denna lilla ''9 things to to tomorrow'' blev sjukt snygg? :)

Hittat din nyårsoutfit ännu?

2009-12-17 / 21:25:58


                                             (Kollage gjort av mej, med bilder lånade från hm.se)

                                          Har du ännu inte hittat din perfekta nyårsklänning?

Då tycker jag att du ska kolla in mitt lilla kollage! Jag tittade igenom H&Ms hemsida, och hittade ett flertal coola nyårsklänningar som passar alla. I olika former, färger och priser helt enkelt. Så, vad väntar du på? Kolla in på www.hm.se och välj bland alla nya och frächa klänningar som kommit! Dom är nog perfekta att bära den sista minuten på detta året, och perfekta att ha den första minuten på det nya året :)

Mys fika

2009-12-17 / 20:47:32

Nu har jag fikat gottigotti med Mamma! Lite skumtomtar, kladdkaka med grädde, och några mandariner gjorde mig på lite bättre humör. Är nämligen lite små sur...Trist, men sant.

Ska alldelles göra en lista till er (planer för morgondagen!) Och även lite annat smått och gott att underhålla er med under denna Torsdags kväll. Har ju föresten jullov nu, trevligt trevligt :)

                                                            När får ni jullov? :D


Den goda kladdkakan med grädde till. Riktigt gott tycker jag. Den är inte hembakad, klarar inte av hembakade kladdkakor. Blääää! Dock gillar jag dessa kladdkakor, köpes :)


Bilden togs nyss, vad tycker ni... är det dags för en liten städning här? :)
Observera min torkade gammla macka udner skärmen, O-M-G. Dirty secret? :P

klippning

2009-12-17 / 17:35:48

Yes, vad skönt att min frisör Lisa hade en ledig tid till mig. Äntligen får jag klippa bort lite ur ruffsett (även kallat mitt hår) Nice :) Då blir det nog lite shopping också.

Hallå alla där ute i kylan (!!)

2009-12-17 / 17:28:03

...Herregud vad kallt det är ute!
Så fort jag går ner på nedervåningen är det iskallt, och när jag sedan sticker ut huvudet utanför dörren så är det så kallt att mina läppar torkar ihop till russin, jag huttrar, och blir röd som rudolf med röda mulen! Haha, kanske lite överdrift då.. Men det är riktigt kallt! Imorse var det -18! Och det tycker jag är sjukt överdrivet kallt! Buuu!


Förlåt för dålig 'update' föressten.. Men jag har inte riktigt haft tid med bloggen, men nu är det jullov, och redan imorgon startar jag moterna och börjar med kommentarsbesvarningsjobbet :)


Tog ett kort på Erik.... - Via en tidningsannons! Sedan redigerade jag den svartiv. HAHA, jag har verkligen inget liv känns det som :P men ah är ju verkligen ögongodis!


Och sen en liten bild på en glittrande ros från en av morfars 70 års blommbuketter :)

Sry för bildlöst/tråkigt inlägg.. Det kmr roligare senare!

2009-12-15 / 19:50:35

Haha, såg att jag är på aktiva igen! Var ett tag sen. Roligt! Säkert för att jag svarade på alla kommentarer igår, men jag ska ta och svara klart PÅ ALLA i helgen, och det är faktiskt flera hundra sidor kvar..... Så är nog kvar på aktiva ett bra tag till, skojsigt :)

Chatt ikväll kl. 20.30 med mig!

2009-12-14 / 18:28:40

You got it, adda nu endastlisa@hotmail.com så blir det en rolig chatt ikväll :D

Lisa gillar & grillar - New!

2009-12-14 / 15:49:21


Tog en liten paus i kommentarsbesvarningen, och tänkte inviga min gilla och grillar lista. Haha! Det GILLAR vi väll? ;) Såklart vi gör! Denna lista kommer dyka upp ungefär en gång i veckan och då kommer jag bestämma villka 3 saker som grillas, och villka 3 som jag grillar på grillen med grillolja...Se upp, för nu kör vi!

Alexander Wang's flätor.
Dessa puffiga, skitäckra flätor är såååå underbara! Jag menar hallå, vem gillar inte dem? Dem är både snygga, urläckra och riktigt bra att ha både till fest & vardags.. Problemet är bara att man måste arbeta ganska mycket med sitt hår för att få till det perfekta ruffset före så att flätan blir så stor och pluffig.

Att det snart är julafton.
Julen är så underbar, jag älskar julen! Så självklart hamnar julafton med på gillar listan denna vecka ;)


Justin Bieber.
Så sjukt talangfull kille! Vet ni ur stor han kommer bli? RIKTIGT stor. Han är bara 15 år, och redan så talangfull och känd. Han kommer gå riktigt långt, så se upp för honom madonna :)

 Svininfluensan/baconsjukan/grissjukan.
Njae, grisksjukan går inte hem hos mig inte, Hur kul är det att vara sjuk egentligen?

Årets julkallender.
Men kom igen? Julkalendrarna blir bara sämre. Tänk tillbaka några år, då var dem skitbra. Nu är det bara skit, inget att se alls. Jag tycker SVT vore skärpa sig och sluta sända så dåliga program ;)

Orättvisorna i här i världen.
Här i sverige har vi duchar med telefon, ångbastu, musik, massage, sittplats inbyggt! Come on, i agfanistan har dem inte ens rent DRICKSVATTEN! Skänk lite kanske, eller vad?

Alexander wang flätor

2009-12-14 / 14:54:23Herregud, jag skule kunna äta en ko snopp för att kunna ha sånna här flätor - Come ooooon!? :D

Lisa är duktig!

2009-12-14 / 13:51:52
Jag känner mig riktigt duktig just nu ska ni veta! Varför? Jo för jag har börjat ta tag i det stora problemet! (även kallat alla hundra tals sidor fulla med kommentarer som väntar på besvarning)! Det flyter på med en väldans fart. Just nu svarar jag på oktobers kommentarer, har ungefär 40 sidor kvar, sen är det bara novmeber och december kvar. Dock hinner jag nog inte klart alla idag..... haha :D


Just nu sitter jag och klunkar i mig denna goda drickyohurt.
Supergott! Brukar dricka denna när jag är stressad, har ont i magen eller bara behöver nått gott i magen... :D

2 st svar på tal på beställningsbrickan ;)

2009-12-14 / 12:13:05

Hej Lisa, din blogg är den finaste jag har sätt!! Hur gör du din egna bakrund? Det är så fin och cool! Om min blogg skulle vara som din...

Lisa svarar:
Hej sötnos! Tack ska du ha! vad kul att du gillar min blogg. Vad menar du med att göra din egna bakgrund? Menar du headern? (där alla bilder är) - Det är inte jag som gjort designen. Men jag vet hur man gör. Dock är det väldigt svårt att förklara, det är så mycket med kodning. Sedan måste man kunna photoshop ganska så bra, Lycka till iallafall.Vad andvänder du för Photoshop? =)

 Lisa svarar:
Hejhej, Jag andvänder mig av photoshop cs.2! Ett riktigt bra photoshop. Dock är jag inte bäst på det, men man måste öva några år innan man kan det 'rätt-så-bra'' :)

sad

2009-12-14 / 11:38:10

(Ni behöver inte läsa detta inlägg, det är bara jag som ville skriva av mig. Jag brukar inte skriva om känslor i min blogg, men min blogg är endå min öppna dagbok. Jag måste, innan jag spricker...)

Jag orkar inte den här skiten.
Varför ska allt kännas så tungt? När lossnar den stora klumpen i magen? När slutar tårarna rinna? När kan jag umgås med folk igen utan att må så dålig? När är jag glad igen? Varför måste jag fejka mina glada stunder nu för tiden? Varför är allt så jobbigt och jag vill bara borra ner huvudet i kudden? När blir jag Lisa igen?

Ingen musik

2009-12-14 / 11:30:06

Iblan undrar jag om man skulle överleva utan musik? Tror inte det..
Tänk vad grått och trist allt skulle vara. Ingen musik. Helt tyst, på TV:n vad det BARA massa tråkiga prat program, ingen musik till barnprogrammen på barnkanalen, ingen läskig musik i skräckfilmerna. Inga rockkonserter. Inga låtar att sörja till, inga låtar att fira med, inga låtar att bara lyssna på.

                                                             Skulle du överleva utan musik?

I want to be myself again..

2009-12-14 / 11:22:43
This was me?

Hals-ont-förkylning

2009-12-14 / 11:02:23

Imorse när jag vaknade kunnde jag knappt svälja! Jag har verkligen åkt på en riktig 'hals-ont-förkylning'. Trist kan man tycka, när det snart är jul, men jag hinner krya på mig hoppas jag! Jag har ju inte mått speciellt bra på senaste tiden, hoppas att jag är bättre snart. Det är inte speciellt kul att knappt kunna svälja, knappt kunna vara bland folk utan att få svimmkänsla och bara känna deppiga tankar. Usch!

Tänkte föresten börja svara på alla 125 sidorna kommentarer snart :S Alltså det är inte lite... Hur ska jag överleva detta? Måste verkligen ta tag i det snart,
:P

(Just nu har jag som sagt att jag måste godkänna kommentarerna, därför står det 0 på alla, sedan oktober, ska snart fixa detta och svara på exak ALLA)


Hade lite tråkigt, lite för mycket av dessa bilder..men det är ju så kul att mixra med färger och kontrast! :)


Haha, lite överexponerad bild.. men har man tråkigt så har man..Som sagt ;)

 

kärlek till min säng

2009-12-13 / 23:11:53

Känner att ögonlocken börjar falla  nu, så ska alldelles strax valsa i väg till min feta säng full med fluffiga kuddar. Mmm... Frestelsen ökar, kan inte motstå! Nu måste jag slita av mig kläderna, på med min mysiga pyjamas och slänga mig i det stora kuddhavet. Love to my beeeeeeeed.

Valsa iväg till sängen, passande bild tycker jag :) N får ni sova så gott, hoppas ni har lika mysiga stora fluffiga kuddar som jag. Och hoppas ni får en riktigt bra sömn :) Vi hörs imorgon. Godnatt pussar till er alla.

3 things

2009-12-13 / 22:43:44

Igår när jag var på stan köpte jag några småsaker, det är ju alltid kul att ha med sig nått nytt i garderoben, kameraväskan, bokhyllan eller varför inte i örhängessamlingen? :)

1) Ett par skitsöta rosett örhängen, Gina tricot 19.90! REAAA!
2) Ett par svarta hjärtörhangen med små diamanter, Gina tricot 79.90!
3) En korallrosa bas tröja, Gina tricot 129 :- eller ngt!

Inte så mycket, inte så dyrt,
bara några snabba impuls som
man kan ha nytta av :)

Bloggtips!

2009-12-13 / 22:32:56Alltså är bara tvungen att tipsa om denna killens underbara fotoblogg!
Jakob andersson är en riktigt begåvad kille med kameran stadigt i händerna, han tar fantastiska bilder med sin Nikon, och bilderna läggs såklart upp på hans blogg som finns här.

I'm happy now, good hah?

2009-12-13 / 22:15:50


Nikon D40, Nikkor 18-55 mm. (Bilden är inte ens bra, men tyckte den var en aning passande för detta inlägg)

Såräja! Nu är jag på mycket bättre humör!
Dock så har hela dagen nästan gott, och ska strax krypa ner till sängs, men som man brukar säga; bättre sent än aldrig! Så det är ju alltid bättre att vakna upp med ett leende på läpparna än en sur min ;)

Konsten att göra en önskelista..

2009-12-13 / 20:28:39


Svååååååååååårt...
Är det bara jag som tycker att det är riktigt svårt att göra en önskelista? Egentligen vore det ju vara det enklaste på jorden, eftersom att man alltid vill ha massor av saker.. Men när julen väl närmar sig så står det helt stilla i huvudet. Tiden bara rusar iväg, dagarna mot jul blir färre och färre. Men papperslappen där man ska kladda ner sin önskelista är fortfarande tom! Vad ska man önska sig i julklapp?

Just i år har jag fortfarande inte gjort min önskelista.. Jag har mina små kladdar här och där, där jag skrivit ner vad jag vill ha, men den riktiga önskelistan bearbetas fortfarande i min hjärna (villket den gjort i veckor nu..) Folket omkring en tjatar 'Lisa, vad vill ha i julklapp? Säg nu!! Jag ska ju julhandla till veckan'.... Gaaah, jag blir stressad.. Några saker jag ska önska mig är dem ovan, men.. Jag måste ha nått mer...

Nu ska jag för tusan skriva en önskelista :)

sursursursur

2009-12-13 / 16:28:06


Jag är sur.
Sur som salt. Sur som fan.
Vaknade med detta groteska skithumör, men hoppas inte på att somna med det. Har verkligen gjort allt jag kunnat för att bli på bra humör! Jag har fixat mig, men då blir mitt skithår fel, jag har städat, men då blir jag bara arg över hur slö jag är. Jag har tillochmed köpt en stor chokladask full med paradis choklad! Hjälpte det..? Nja, för chokladen var inte god nog för min mun. Sen så har jag faktiskt sett grease, då var humöret sådär.. Men så fort filmen var klar så var jag sur igen, såklart.

Så nu sitter jag här med mitt roliga humör,
lyssnar på skitdålig musik och vill bara skrika över hur arg jag är.
Men VAD är jag arg/sur över då..? INGENTING (!?)

roligt lussefirande

2009-12-13 / 10:41:43


(Bilden har inget med inlägget att göra, min syster har laddat hem nått program: 'Photo Filtre', till den bärbara datorn, så testade bara att göra en bild.. Dock rekommenderar jag photoshop)

Haha-haa!
Som sagt är det Lucia idag, även 3:e advent! Så jag och Elin bestämmde oss igår  att lussa för mamma på morgonen. Så imorse vaknade vi allihopa, och vi sa till mamma att ligga kvar. Jag la mej och sov lite, och elin gick ner och tog fram lussebullar och sånt. Sen kom hon uppskuttandes från trappen, gav mig ett ljus i handen, och jag drog på mig lucia klänning..

Så där stod vi, halvsovandes, och sjöng luciasånger.
Vi gled lite på orden, sjöng en aning fel, blundade, och log. HAHA.. Det slutade med att vi skrattade allihopa. Efter vår fina lussande (som var VÄLDIGT uppskattande ;), gjorde mamma varmchoklad och bullar. Det var riktigt gott. Nu ska jag ta och sova ett tag tror jag...

ERIK ÄLSKLING IS DAH VINNAH

2009-12-12 / 00:15:53Yeeeeeeeeeeeees Erik-Älskling, du tog hem det! Du vann idol 2009!
När jag hörde resultatet bultade det en våg genom min kropp, jag blev alldeles varm av glädje, och glädje tårarna forsade ner från mina kinder, Liza ringde och vi skrek av glädje i telefonen!
''Haha vadå gaaaalna fans? ;)''

Föresten; Vinnarlåten! Fiiifan va bra, ska fråga min sångpedagåg om jag kan få sjunga den :)

18 and life, you got it.

2009-12-11 / 18:19:25

18 and life, you got it.
Det är just det jag sitter och lyssnar på, i style of Erik Grönwall.. Så SJUKT BRA! Jag har nog lyssnat på låten i snart en timme tror jag.. Haha! Men jag måste ju faktiskt ladda upp lite inför idolfinalen som är ikväll! Wieee! Min röst kommer att landa på Erik tror jag, men Calle är ju också riktigt duktig! Men Erik! GASH.. Ah, skit i det, jag har en bättre lösning faktiskt: Jag lägger lika många röster på dem båda, haha! :) Smartohead.Jag testade på fläter idag. Okej..Först hade jag lockar ett tag, men nu mot kvällen så började jag fläta mitt hår. Såå....Det får vara såhär ett tag nu, tills idolfinalen, då jag säkert kommer hoppa runt som en galning och sjunga med när Erik&Calle rockar scenen..Haha! Då kommer nog flätorna vara mer....Ruffs! :)

Blue

2009-12-11 / 18:11:54

Jag har precis sköllt ut färgen ur ögonen, och voila, här är resultat! Haha, skämt åt sido! Tänk om man kunnde färga ögonen, vad hemskt det skulle vara, haha! Skölja ur ögonfärgen :)

Nu sitter jag och ryyyser till eriks underbara riviga röst... Grrrr.. Jag är helt knottrig! :P

Snyggaste posen?

2009-12-11 / 17:27:59

Vi måste har världens konstigaste sköldpadda! Varje dag när jag kommit in och ska kolla till Rudolf har han en ny pose, en ny vajre dag. Haha. Kolla bara: Såhär ligger han och solar! (solen är en lampa..)

Måste starta upp bloggen igen efter några dagars uppehåll. Börjar såklart med nått knasigt och roligt, dvs. Sköldpaddan Rudolf.. Haha... jag kan inte mer änn skratta! :)

Tshirt store

2009-12-11 / 12:25:07


(Har lite brottom, där av bara en snabb bild från www.google.se)

Tshirt store har ju öppnat här i Skeå, nån mer än jag som varit in och kikat? :) Jag tycker det blev fint, har dock bara snabb kollat. Det går ju knappt visa sig i stan nu för tiden, man blir ju mosad innan man kommit hem. Sååååå mycket julklappshandlare i farten..

grattis

2009-12-11 / 12:21:36

GRATTIS världens bästa morfar i efterskott! 70 år!

Vet ni vad som hände igår..? Det ringde i telefonen, och mormor&morfar fick VÄLJA villken av dem två lägentheterna dem kollat på dem ville ha, så nu blir det flytt för dem också. Bra timeing!

Lisa är arg.

2009-12-08 / 17:55:26
jag har hört att du går in på en porrsida varje dag, fyfan vad jag bli äcklad av dej om det är sant.
om det är sannt, så behöver du inte skriva det på bloggen . om det inte är sant så ska du skriva på bloggen att du inte gör det, fattat? pusshej:*

Lisa svarar:
Asså skojar du med mig männniska? Vart i h-vete har du fått det ifrån? :S NEEEEEJ, jag går inte in på nån jäkla porrsida? :o Herregud! Och du kan inte tvinga mej att skriva i min blogg att jag inte gör det heller, men ville bara svara på den här löliga frågan! USSSSCH nej, jag surfar INTE runt på nå jäkla pprrsidor?

Vafan tror ni om mig? Jag är fan ett barn x) :S

(ingen rubrik)

2009-12-08 / 14:18:35

Jag är inte pepp nånting!! Det här suger..... :@ :% :( :S !!!Gammla bilder ni inte fått se (behind the scenes)..

2009-12-06 / 20:15:46

Haha! Kan man verkligen säga så.. Låter lite kaxigt?
Iallafall så var det inte så menat, utan tänkte visa er lite bilder som ni inte sett. Alla bilder är fotade under detta år, så det är inte precis gammla bilder, men ni har iallafall inte sett dem. Enjoy it! ;)

OBS! Alla bilder är oredigerade..


Haha, lilla sweetheart 2 är redan en rockstjärna, sommras.


Sweetheart nr 1 leker med en inte så knistrande tomtebloss, haha. Sommras.


Mitt bloggställe, i mitt rum. Kolla ut, SOMMAR! Sommras.


Luncha med söta syster. Sommras.


Niggah-Fanny, när hon kom hem från Turkland. Sommras/höstas.


Hahahaha! Käka ben är ju gott...eller...? verkligen behind the scenes, asså tro mig, det blir mycket missbildade bilder, samt FLUMMIGA bilder när jag ska fota :) Höstas.


Haha, fetmaface x) Höstas.


Haha, lite egotime på hotellrummet i Övik! ;) Höstas.


HAHAHAHAHA! Liiiite flum i hotellhissen..Haha kolla stina o mitt hår, när vi hade flummat sönder med elinas
hårleksaker :P Höstas.


Haha! Stina tog ett litet fint kort, inte! På hotellet, övik. Höstas.

Hahaha.....nu får ja skämmas för alla mina flummigheter :D

Dagens skratt

2009-12-06 / 18:33:24

(Haffade lite arkivbilder, och satte ihop ett litet mini collage, ganska udda, huh?)

Haha.
Ibland förstår jag mig inte på min kreativitet! Om jag har slut på ideer, men massor av kreativitet kvar, så kan det faktiskt gå riktigt snett. Titta bara på bilden ovan, vad tusan gick fel? Den är ju helt...? Annorlunda med stort ''D''... Jag menar: Villken människa tar ett par händer, och gör typ figth teckten, tar kort på det, klistrar in i photoshop. Och sedan sätter en söt lillkusin framför som säger ''sluta bråka..? :P Slut på ideer? Haha. :)

2:a advent

2009-12-06 / 18:13:29

''Shiet, nu har halva tiden gått, bara 2 ljus kvar tills julafton, 50-50, hälften gått''

Make your own dego!

2009-12-06 / 17:59:58

Recept på Lisas speciella Dego (med röda hund)..
- Gör en lussebulls deg. (kom ihåg saffran!)
- Forma den gula mysiga degen till en fet klump.
- Tryck dit 2 svarta prickar som ögon.
- Forma en lång och bred mun i degen.

Voila! Slår vad om att du och din dego kommer ha en otroligt speciell relation :)

Wather

2009-12-05 / 17:20:42(Foto samt redigering: Jag. Nikon D40 - Nikkor 18-55 mm - manuelltfokus)

Det är ju så 'inne' med att fota vatten/vattendroppar!
Det är speciellt modernt att fota frukter i handfat har jag sett..
Tyvärr är det inget lilla jag tycker är så ballt. Iallafall, jag och Moa bestämmde oss för att göra en liten utmaning. Nämligen att fota vatten. Vi hade 5 minuter på oss att ta bilderna, och sedan snabbt redigera dem..Jag greppade Doris, sprang ner till toan och började exprementera.. Det blev bara några snabba bilder.. Inte så snygga heller..

Vad tycker ni? :D

 

 

Huggt en gran'ar' ;)

2009-12-05 / 14:35:54


Foto och redigering: Jag. 'Modell': Lillasyster (elin)

Puuuhf, vad trött jag är i kroppen nu!
Jag & mamma har nyss kommit hem från skogen, vi har huggt en julgran'ar'! Vi högg faktiskt två. Beslutsångest såklart. Men en av dem ska vi faktiskt ge bort. Hihi. Det var helt underbart att gå där i den snötäckta skogen tillsammans med bästa människan i världen: Mamma! Åh, jag älskar dig Mamma! ♥


Dock var det väldigt tungt, vi drog varsin gran. Det var uppförsbacke så in i h*vete! Men lite motion fick vi oss allt, haha :) Nu ska jag fika mig fet och sen slänga mig i min säng och sussa ett tag :D

Rubert

2009-12-05 / 01:18:30

Elin har som sagt skaffat en sköldpadda. Han är verkligen en favorit hos mig, och jag skulle aldrig tveka på att slänga upp han på hissar listan! Haha. Ta bara en titt igen. Är han inte asball?


Elin tvekar på om han ska heta Rubert eller inte. Förslag på vad han ska heta? Jag menar, hon ska ju ända ha honom 'några år, dem lever ju ganska länge dem har små filurerna...Fredags-snack!

2009-12-05 / 01:01:55

Wihu, nu har jag lärt mig en massa nya redigeringstips!
Har suttit ända sedan idol slutade & försökt bli en aning bättre i photoshop! Och gissa vad? Jag har fått mig lite nya tips & trix. Så nu ska mina bilder bli mycket mer speciella och sådär. Dock ska jag inte redigera varenda porträtt som bilden under, loite väl 'fixad', eller hur? Det tycker jag, lite för mycket clashit..

Tove fick lämna idol ikväll!
Har lite blandade känslor kring detta.. Calle, Erik, Tove har varit mina favoriter sen start! Dock har Tove varit min lilla guldstjärna, och henne har jag haft mest som favorit. Känns trist att hon fick åka, men hon har helt klart en karriär framför sig! Så ung, så sprallig, underhållande! Jag blev jätte glad när Calle ropades först! Som första person till finalen! han har legat lite på sniskan några veckor, men tänka sig... Han har en plats i finalen! Och Erik då...Oh herregud! Gåshud, tårar, skratt, ''O-M-G mamma...jag vill ha erik!'' Så jävla bra. Erik måste ha haft en lycko kväll ikväll! Why? Jo, först sjunger han 2 bra låtar, där dem på ena låten står upp. Hela arenan samt juryn! Sen får han ett meddelande av KIZZ! Så jävla coolt! Och vad händer sen..? Han går till final! Grrrr Erik! ;)Här kommer bilden jag redigerade, jag:
- Slätade ut hyn.
- Läppglans, fixade läpparna lite slätare.
- Skarpare ögon.


Bilder/fakta om djuren i huset..

2009-12-04 / 12:12:03

Godmorgon,
Nu har jag vaknat upp ur min skönhetssömn..
Dock drömde jag inte en så trevlig dröm, men nu har jag vaknat. Och är på glatt humör, och det är ju det viktigaste! :)

Min syster och min förredetta låtsasbror Tobias har ju värsta djur farmen.. Det vet ni va? Tobias har två marsvin, en kanin och snart en sköldpadda samt fiskar.. Elin har 3 marsvin + Sköldpaddabebis (köpte igår), samt 3 fiskar. Jag tänkte visa Elin alla djur för er idag, samt skriva lite om dem. Here it is! (Tsss...Vi dissar fiskarna!)

(Det var riktigt svårt att fota marsvinen, dom ville springa runt och strosa.. men aja, bilderna kanske inte är bäst, dem är mkt sötare i verkligheten, menmen.)Det här är Rubert!
Han kom till oss igår, endast någon vecka gammal. Även fast vi inte haft rubert så länge så känner jag endå att jag börjar förstå mig på honom. Rubert är nån centimeter, han är riktigt liten och söt. En rolig sak med rubert är att han alltid blänger på en om man håller i honom, som om han försöker säga ''Haha, vad är du för liten mes..?'' Rubert kommer att bli ca. 13 centimerer lång, och han kan vara på land i ca. 30 minuter, sen måste man doppa han i vatten om han ska vara uppe mer. Han kan vara ute på sommaren och sola, det älskar sköldpaddor. En sak som är cool är att Rubert är skitsnabb! Han är väldigt social och snäll.

Det här är Cookie!
Hon är världens sötaste lilla marsvinstjej! Cookite är nu ca. 5 månader tror jag, och hon är vårt näst nyaste inköp. Det vi inte visste när vi köpte Cookie var att hon är en tjej.. Dem sa att hon var en kille, men det är faktiskt så att Cookie är en tjej, och hon är gravid. (Hon belv gravid från där vi köpte henne, dem hade hon tsm med hanarna eftersom att dem trodde att hon var kille) Cookie älskar att mysa och bli ompysslad. Hon tycker även att det är kul att vara nere i köket och få Sallad. Just nu är Cookie väldigt skygg och rädd, för hon väntar ju som sagt barn.Det här ä Julius ''Julle''!
Detta kortet på han är helt misslyckat, han är mycket ruffsigare, sötare, mindre, busigare än han ser ut! Det går INTE att fota honom, för han är världens busgaste marsvin.... Julius är Lottas bebis (Lotta bor hos Tobias), så han är helt uppfödd av Tobias och Elin. Det roliga med Julius är att han verkligen vill upptäcka världen. Han ÄLSKAR att springa runt, pipa, busa, hoppa.. Men ibland, när han gjort det för mycket; Då lägger han sig på min axel i soffan och sover.

´

Det här är Gustav ''Gurra''!
Elins första marsvin i denna omgång (vi hade föruut när vi var mindre) Gustav är hur söt som helst.. Men otroligt rolig. Han älskar att få massage av mig, då kurrar han och myser. Men ibland tror jag att Gustav föddes helt utan hjärna. Haha. När vi är nere med marsvinen brukar Julius och Cookie busa. Men gustav, han är exakt som tjuren färdinan! Han sitter bara kvar, och är alledells lungn och fin.. ''Varför röra en tass..?'' tänker han! Han bara sitter där och har läget under kontroll. Haha. Gustav är galen i tjejer, och killar dårå... Börjar nästan tro att han är bisexuell, haha. Gustav är iallafall skitsöt, och en höjdare på att busa när han känner för det. Sen är han riktigt snabb på att äta gurka!desperat, jag är en tant..

2009-12-03 / 12:23:51

Åh.
Jag börjar seriöst känna mig som en gammal kärring! Varför? Jo, för jag sitter här, med en 'bulle' i håret (bara det låter ju tantigt), jag tittar ut genom fönstret, beundrar den vita snön som om jag aldrig sett snö nångång, räknar ner dagarna till julafton, dricker mjölk i kilon, och det värsta: Jag koller på nyheterna, och vädret.

Herregud, jag är desperat... Jag vill inte vara en kärring redan!
Det är helt sjukt, snart börjar jag väll slita fram garn också,
och börjar sticka halsdukar till mina kompisar? Eller så går jag väll till varenda hatt affär här i stan? Eller gudstjänst? Går korta små prommenader som egentligen går i snigel far och säger att jag motionerat.. Njae, måste ta slut på det här...


Nu ska jag äta lite av min lunch, och ABSOLUT skriva lite korsord...
;)

 

 

'har man tråkigt så har man'

2009-12-03 / 12:10:56


Urmfh...
Vi säger såhär 'Har man tråkigt, så har man..' Jag hade som sagt lite tråkigt, och vad gör jag då? Jo, jag tar en bild, beskär den snabbt som ögat, skriver en liten grå totmtelapp och påstår att jag är ängeln gloria, haha :D

Börjar seriöst tro att jag är lite knasig :P

Lussebak

2009-12-03 / 08:59:33

Titta villken mumsiga lussebullar vi bakade igårkväll!
Vid 8 tiden igårkväll fick jag och mamma nått ryck, så vi slängde fram ingredienserna och började baka. Sedan vid 9 tiden stod vi alla tre och formade lussebullar i alla dess former. Efter att bullarna var klara så fikade vi lite grann. Perfekt kvällsfika alltså! Jag tycker lussebullar är så sjukt goda, jag skulle kunna äta hur många som helst.Efter ett tag började självklart jag och Elin spåra,
och då kan jag säga att det blev andra bullar :)

Sötsugen!

2009-12-02 / 20:00:45Åh.
När jag kollade igenom mina gamla bilder här på datorn,
(okej, gamla och gamla, denna bilden togs i helgen!) så fann jag denna mumsiga godisbild. Humöret drogs ner, och socker suget forsade genom min blodådror. Jag vet inte vad jag ska ta mej till det är ju helt galet! 

G e   m i g   s o c k e r   n å g o n ?

Lisa goes lockig

2009-12-02 / 17:19:38

Jag, i lockar? Vad tycker ni? Jag gillar det.
Idag har det bjudits på många knasigheter. Imorse vaknade jag ganska sent, steg upp, satte mej och matade mina fiskar på 'fishville', bara det låter ju lite knasigt?
När dem små data fiskarna fått sin frukost så gjorde jag och elin hamburgare till lunch. Vet inte vad som flög i oss, men vi släckte hela neder våningen, tände ljus, och steka hamburgare. Som grädde på moset så lyssnade vi även på julmusik under tiden, och hade tomte luvor, haha. Så dr satt vi sedan ett tag, och åt våra misslyckade hamburgare, och lyssnade på ''Hosiana davids son'' hahahaha!

Nu tänkte jag börja att försöka svara på lite MYCKEEET SOM FAN kommentarer! :)
Det tar nog några dagar att slutföra, men ska jobba på... Det är typ 200 sidor eller något?

UPDATE: Jag började svara på några kommentarer från Oktober, men fick värsta panikångest, jag skulle INTE stressa ju... Går och bakar lussebullar istället, är det okej om jag gör det närjag mår lite bättre?

Sötaste lillasystern

2009-12-02 / 11:05:59


(Foto & redigering: Jag. Nikon D40 Nikkor 18-55 mm. Observera att min systers hår inte är lilarött, jag valde att det skulle vara lite rödaktigt på den största bilden. Denna bild är som alla andra copyrigth)

Har inte jag världens söta lillasyster? :)

En liten kärleks bild

2009-12-02 / 10:45:21


'' love, love, love, this is real love ''

Kunnde inte bestämma om jag skulle länga in denna bilden i svartvit eller färg, så fick blir båda! Hihi! Villken föredrar ni? Jag tror att jag föredrar svartvit mest på denna bilden. Foto tog jag när jag var ute och gick en vinterprommendad igårmorse efter att jag kom hem från doktorn.

Varför jag inte har bloggat dem senaste dagarna har jag många skäl till. För det första så har jag inte haft varken tid eller ork, och som grädde på moset är jag fortfarande 'sjuk'. Jag var hos doktorn igår, och sköterskan kollade min syn osv, ställde frågor (ni vet ju att jag haft jobbigt med mina ögon), det har inget med synen att göra. Jag har varit förkyld, haft ett virus samtidigt. Sen så lider jag av stress'sjuka' om man kan säga så. Jag blir alldelles slut i kroppen när det är mycket omkring mig, jag får ångest, mina ögon är jobbiga och för det första; JAG STRESSAR. Så jag kommer vara i skolan lite till och från nu till jul, jag får vara där när jag orkar och gå hem när jag inte orkar mer, osv. Så nu vet ni.

Jag tar nog och besvarar kommentarerna till helgen, låter det bra? :)

Jag har skrattat så mycket att jag..

2009-12-01 / 14:51:13

..Trillat av stolen! Herrgud vad jag har skrattat. Jag och syrran satt och kollade lite olika musik videos, och helt plötsligt hittade vi dessa japanska Tv reklamer! Jag kan bara säga att jag inte skrattat så mycket på länge!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, villken är roligast?

RSS 2.0