God nigth sweetys! ♥

2009-08-31 / 22:32:58
Nu är jag nyduchad och fräsch! Ska nog slänga mig i sängen och se TV nu. Känner mej verkligen jätte trött. Ska bli skönt att inte somna allt för sent så jag får lite sömn, imorse var jag verkligen seg som en cola, haha. Somnade om, och om och om. Men tillslut fick mamma (även kallad på morgonen; min älskade underbaraväckarklocka) upp mig. Hihi! :)

Nä hörrni, nu ska jag slita mig från datorn. Kanske bloggar från skolan imorgon föresten. Försöker uppdatera så ofta jag kan, haha. Men nu ska jag sussa, Godnatt! ♥

Ont i huvudet!

2009-08-31 / 21:52:18
Tjenare alla snyggisar!

Nu är jag hemma. Har varit ute och lite sådant. Har precis landat vid datorn, och ska nu hoppa in i duchen och vråla lite opera och tvätta håret. Alltid lika trevligt.. Haha! När jag är klar med det ska mamma massera mig, har så otroligt ont i huvudet, axlar och allt sånt. Så det blir skönt att knåda upp lite kotor ;)

Hörs när jag duchat! Kissies from Lisa!

Edit; Till er som undrar om Lizas blogg. Hon har tagit bort den pgr. av privata skäl..

Blogg-drottningen på sjukhus..!?!?

2009-08-31 / 17:42:50


Vad är det jag ser...!!? Blogg-drottningen på sjukhus? Vad har hänt!?

Blomster blad..

2009-08-31 / 17:23:10


Im home, ska till Liza en snabbis, puss puss !

Att och fika är alltid trevligt.

2009-08-31 / 14:32:09

Hej Allihopa! Nu är jag hemma från skolan, Liza sitter här med mig och vi ska alldelles strax dra och fika på ett kafe här i närheten. Hörs när jag är hemma igen! Pussar! ♥

Ändrade föresten till arial (text i inlägg..) Behövde lite byte, vad tycks?

Bessan, hajar är farliga..

2009-08-30 / 22:01:13

Nu ska jag gå och sova älsklingar, eller iallafall mysa i soffan med en kopp the, det vill min onda hals ha! ;) Imorgon bitti ska vi på en liten utflyckt med skolan, så måste cyckla iväg typ 8. Bläue!



Jag och Bessan är sociala på msn, hon sitter och ser ett läskigt program om hajar, haha.

Puss på er sötisar, hörs kanske på skolan om jag har tid nån rast att blogga! ^^

Ang: Kissie bilden, jag har INTE rört den, direkt från google! ;)

Förkyld..Suck!!

2009-08-30 / 20:59:30

Många som undrar, många som har, får, inte får ;)
Får ta kommentarerna imorgon istället, håller på somna här! Känner mej så risig och trött, och förkyld. Har ont i halsen.. Det suger. Ska typ gå och lata mig i soffan nu tror jag, det är ganska mysigt. Vi höres innan jag kryper till sängs iaf :)

Mitt nya collegeblock är sååå ballt!

2009-08-30 / 19:19:44

Köpte ett kollege block idag - Svart, där det står ''Skriva'', jätte ballt.

 

NU, ska jag ta hela kvällen på mig och svar apå kommentarer! Puss.

Jag.

2009-08-30 / 18:45:51



Jag är trött. Nån mer som är det..!?

Kissie..

2009-08-30 / 18:44:14



''Kan ni se vem det här är? ;)''

Shopping imorgon (!?)

2009-08-29 / 23:08:22


Shopping imorgon babys! Ska nog på stan och köpa lite nytt. Det är en riktig skellefteå komun dag imorgon, man får göra massa gratis saker, bla. bada. Sen får alla som jobbar i skellefteå kommun äta gratis på matfesten, och då får man två biljetter, så vi ska äta där imorgon. Sedan så har ju nya gina öppnat, det är så stooort och snyggt! SÅ måste inviga det genom att shoppa lite. Hihi ;) Sedan har de söndags öppet och massa speciellt på stan imorgon, nån som ska dit!? :)

Möttes av positiva läsare!

2009-08-29 / 22:53:36


Möttes av massa läsare som häsade mig välkommen till MSN ikväll, haha! Loggade även in på blogg mailen och kollade mailen, och såklart har alltid några  addat, haha sött :) <3

Lisa ♥ Idolbilder!

2009-08-29 / 22:27:28
Vad roligt att jag börjat få idolbilder! Blir såååå glad! :) Nu får mer än gärna skicka in era idolbilder/mail till [email protected], jag lägger ut ALLA, och länkar alla som gjort dem.



Denna är från: Terese!


Denna är från: Mathilda!


Denna är från: Jessica!

Mys!

2009-08-29 / 11:07:00

Hej, och Godmorgon allesammans!
Igårkväll for jag och liza på coop och köpte natur godis och vanligt godis. Sen myste vi på massor, var med emma och så vidare. Sedan så däckade vi i min säng och såg the hills :)

 

Nu ska vi ringa emma o möta henn.

Nattbloggning...

2009-08-29 / 01:20:31
Här kommer en liten nattbloggning ala lisa, haha.

Imorgon ska jag och Liza kanske vara med Emma, det blir kul! Det blir nog att gå på stan eller nått. Alltid skoj! Får se om jag hittar nått då. Men nu ska jag faktiskt ta och stänga av datorn, och sova.

Liza sover här inatt, så vi ska upp rätt tidigt så vi inte missar den underbara morgonen! ;)
Godnatt.

Wiho, det är helg!?

2009-08-28 / 16:40:50




Wiho, det är helg - Känns itne som att jag haft ''helg'' på länge!
Såklart, har ju haft sommarlv as länge, men då ahr det som varit helg as länge, så nu är det faktiskt riktig helg. Mysigt va? :) Men men, nu ska ni få glo på dessa bilder,

Acceptera att det ska vara oskärpa på översta, och på den understa är det en bild utan ens skärpa :)

HAHAHAHA!

2009-08-28 / 16:34:47


Haha, igonera alla fula miner, och när vi skulle visa hur vi gjorde med bollen, men det var så, hahahahaha. Och sedan då mina ögon när jag visade hur han gjorde :P Menmen.

Kvälls frillan!

2009-08-27 / 22:55:12


TACK för alla fina kommentarer om min sångröst, <3
Jag har inga klipp på bloggen, och på yotube är bara gammla när jag itne kunnde texten, men har fått massa kommentarer att ni vill ha mer, så det kommer, lungna er. :)

GODNATT!

Har föresten ta mer när jag vailar osv, för har aldrig sånna... x)

''Mycket i ögonen..''

2009-08-27 / 20:27:31

Yeah babys, ni läste rätt! Det var mysigt på söder, vi hade ''mums-mums-tävling.'' Jag och Zäta var på ett låg, och vi förlorade... (det var faktiskt svårt!...) Vi råkade iallafall tappa båda på golvet. Sen körde jag med Fennfer, fast då ramlade min ur munnen. Menmen, det var sjukt smarrigt.

Idag har jag aft massor av saker i mina ögon !
Imorse fick jag en fluga i ögat, det vet ni redan, skrev heeela hisotrien längst ner. Iallafall, sedan har det varit massor under dagen. Sen på Söder skrek Liza bara till att hon fick nått i ögat, och det bara rann och rann, så hon fick tvätta bort sminket (INTE ofta hon gör det!!!) Så då var jag snäll och tvättade bort mitt.. Och då fick jag massor av skräp i ögonen, massor! Så jag funderar tammefasen att slänga alla mina mascaror. Haha.

Myselimys på söder!

2009-08-27 / 18:41:47
Nu sitter jag på Söder och bloggar såklart , försöker hålla bloggen så uppdaterad som möjligt, vart jag änn är. Jag kan ju själv säga att det går riktigt bra, för bloggade på ju pǻ skolan, och nu på söder! Applåder ? ;)

Imorgon ska jag nog ta mej tid och svara på alla kommentarer! Det lär bli en utmaning.. För det är verkligen hela månadens kommentarer. Har aldrig tid på dagarna att svara på dem, men läser alla, men såklart måste jag, så jag gör det i slutet av denna mnad, dvs. imorgon.. Över morrgon, tja nån av dem dagarna. Om jag skulle svara på ALLA mina kommentarer direkt skulle det krylla av kommentarer, så orkar knapp ibland, men ska, ska ska ska :D

Nu ska jag köpa mej en cola och ta och umgås med lite folk! :*
Hörs när jag kommer hem! ;)

Oh, du ljuva små söta blåa skönheter.

2009-08-27 / 16:50:58


Vad tycker ni om att sommaren börjar ta slut...!?

Det jag bjussar er på nu är en bild jag tog i våras, som aldrig lagts upp på bloggen. Bilden är inte alls så speciell, men tyckte den passade bra till detta inlägg.. Bilden är endast  redigerar på ett program (inte ens ett program...) som finns här på datorn (när man kollar bilder står det ''rätta till'') Jag tycker det är ganska enkelt, för på denna dator har vi inte photoshop, det är mammas laptop, andvänder inte min egna idag.. Så Man kan beskära bilden, justera färg, justera exponering, rätta till röd iris, justera automatiskt. Det är rätt bra om man vill snabb redigera en bild - Utan photoshop. ^^

...

Jag ska snart äta middag, Hamburgare!
Så smarrens! Det var ju ungs pannkaka på skolan till lunch, så då smälter en hamburgare ner lätt! I say easy! ;) Men men.. Vadintressant! Efter middan ska jag nog.. Om jag pallar...... fara till SF. Skoj, eller inte. Det beror på.

Endastlisa is home..!!

2009-08-27 / 16:24:24


Nu är endastlisa hemma, hon har precis landat vid dator. Woooho!

Idag har jag....

2009-08-27 / 12:50:18
Vet ni vad....!? Idag har jag vaknat. SOmnat om. Vaknat igen. Ringt Liza på morgonen. Gjort mej klar för skolan. Trisslat och trasslat med en såkallad ''bulle'' jag har i håret. Sminkat mig. Cycklat. Fått en fluga i ögat. Försökt få ut den. Tvättat av allt smink på ena ögat. Lånat Lizas dampiga mascaror och försökt he på mascara på den ena ögat. Det blev misslyckat. Farit till skolan med liiite mascara på ena ögat. Tagit på mer. Varit lat. Varit arg. Varit irriterad. Ätit en pannkaka. Mumsat jordgubbs sylt direkt på gaffeln. Gått till datorn hit. Bloggat ett inlägg och är nu inne på andra.

Vi hörs efter skolan, jag ser framemot att upddatera massor idag! :*

Onödigt, tråkigt...irriterande inlägg X)

2009-08-27 / 12:44:01
Varning....onödigt, tråkigt...Irriterande, inga ''haha'' inlägg... X']


Nu sitter jag i skolan och är ganska irriterad, arg, och en gnutta förbannan kan jag väll också påstå att jag är. Jag har just nu lunch rast, men snart har vi NO, sen litteratur, sen slutar vi. Det blir skönt att komma hem, ta en mellis och bara vara. Hah, jag har inte ens lust att fara på mums-ätar-tävling ikväl... Jag menar, varför ska jag dit...? Helt onödigt egentligen.. Igår var det sämst. For dit. For hem. Kom till baka, var med Jessan. For hem med Jessan vid 8. Det sög verkligen igår, alla är så ocociala och okontaktbara.

Menmen. Imorse var vi i god tid till skolan, men så flög det in enjJ*kla liten fluga i mitt öga, så fick gå in på en toalett i tandläkar huset och ta ut den.. Så vi kom såklart försent. Lyckat. Sedan träffade vi klassen, gick till biblioteket och blev guidade runt där som nå 6 åringar... Intressant...Sedan gick vi tillbaka, hade.....So! Tror jag.. Jo, det var det. Vi gjorde några uppgifter, disskuterade.. Tja, dem flesta vet hur det går till på en normal lektion. Sedan blev det lunch, ungspannkaka, med sylt.

Som grädde på moset,
så var datorerna lediga här i skolans bibliotek, så började blogga...Så skönt att blogga... Vill bara uppdatera.... Och nu sitter jag här och bloggar. Min skåp nyckel ligger framför mig på data bordet. Datorn surrar lite... *surr, surr, surr*

Näeeeh, nu ska jag inte tråka ut er ännumer. Kommer nog bilder och skoj senare efter skolan. Känner att jag har mycket att ta igen, så det kommer. Puss på er alla sötnosar..

Videoinlägg: Trött...

2009-08-26 / 21:48:44

Två gammla bilder är bättre än inget alls

2009-08-26 / 21:33:06



Arkiv bilder..

Detta är två bilder jag glömt visa er, haha. En på en del av domkyrkan, och en på kusin :*
Just nu sitter jag och typ håller på dö av en äcklig lukt.. Mamma har rensat kantareller och stekte dem nyss, så det luktar ren skit just, uch! Tror jag ska krypa till sängs snart och läs eller nått...

Läser ni mycket? Isånafall vad för nått?

Blogglusten... ÄR PÅ TOPP :D

2009-08-26 / 21:13:33


... Ser ni ens ?

Helt plötsigt.. i all min tråkighet...
Gick min bloggtorka bort! Jag är här, im here. Jag har inte haft tid att blogga, skolan, kompisar, fritidsgården, annat.. Och sen har jag haft bloggtorka men nu är bloggluste tillbaka. Hah! Lustigt.

Jaa.... Jag ska INTE sluta blogga, bara skojade med er.

En söt läsare bad mig blogga, så började skriva, och nu är jag tillbaka... Haha.
Checka hennes blogg: www.mathmathan.blogg.se :)

Inlägg i en video..!?

2009-08-25 / 15:50:54


Haha, pausa i slutet och läs mitt inlägg där i videon XD

Haha, rubrik?

2009-08-24 / 18:50:29
Hejsan på er alla sötisar!
Nu sitter jag här på FS, och det är snart tårt time, det blir jätte gott. Men hörrni, detta blir ett sjukt dåligt inlägg. Försöker bara uppdatera lite så ni vet vad jag gör och så.

Nu ska jag vara lite social med mina söta kompisar , puss!

Tvåarkivbilderiettinlägg.

2009-08-24 / 16:37:10
Nu har jag varit ute med mina girls.
Vi var i SLP och chillade, sen följde jga Fanny in till stan för att köpa ett lås till hennes skåp samt ett kollegeblock och en papperssammlare. Hon köpte allt en underbar färg, lime grön!

Btw, sitter här med bästis, vi har kollar lite gammla bilder och skrattat åt stammers. Här kommer två arkiv bilder iallafall, enjoy it.



kaxxaaa ?

2009-08-24 / 16:34:06

Patetiska lilla buse, om ni ser nån som skriver fula kommentarer, så är det en lite busig patetisk unge som har förstört allt i sitt liv och nu försöker kaxa, så ja :)

Videoinlägg

2009-08-24 / 11:28:29
Halloj, första skoldagen avklarad. Har itne mkt att skriva, lyssna istället :)

Im home, :)

2009-08-23 / 22:36:20
Heeeej sötisar, är hemma nu!

Många söta läsre som trackaserar en på MSN när man loggar in. ''Åh, lisa, du måste bloggga... Nu!'' Så ofc, hinner med några ord iallafall.. Har haft superskoj i stugan, mer om det kommer sen.

Imorgon börjar skolan, blir skoj. Börjar 8.30 så skriver efter det, men kanske imorgon bitti också :)
PUSS PÅ ER.

Ses på söndag örnosar!

2009-08-21 / 14:32:08
Hej alla snyggisar!

Nu sitter jag här i min rosa mjukisdress och ska snart joina bilen och fara till stugan. Det blir mysigt. Idag kan jag knappt skriva på datorn, vet inte varför, men skriver bara fel osv..

Hörs när jag kommer hem, dvs. på Söndag! <3

Stugan imorgon

2009-08-20 / 22:58:57
Åååååh nu är jag ny duschad och fräch. Nu återstår bara att måla naglarna, och sedan krypa till sängs. Imorgon ska jag till stugan. Det blir jätte mysigt och ett bra slut på sommarlovet, för skolan börjar ju på måndag.

Mer udate innan sängdags!

Pyssla om mig själv time!

2009-08-20 / 22:09:01

Blev ingen dusch o sånt igår, så tar det nu!

Åter kommer när jag målat naglarna, duschat, haft inpackning och myst på :*  ♥

Nallen nellie

2009-08-20 / 21:50:57


Visst är min Nalle söt, Nellie heter hon!?

Mysig dag!

2009-08-20 / 21:23:57
Gud villket drag det var på stan idag, smockat med folk!
Hade iallafall trevligt. For in vid 11, mamma köpte två jeans till mig (ett par svarta och ett par mörkblåa) Sedan en röd tröja där det står ''I love to party'', och även en vit tröja med svarta prickar. Och sedan en ljus rosa mjiksdress. Hihi. SKa shoppa massa mer efter helgen, så ser framemot lite mer höstkläder då. Iallafall så lunchade jag med mamma; kyckling tacos! Sjukt smarrigt! Tack bästa mamma!

Har fått några som skivit ''såg dig på stan, såg dig idag, såg dig när du var ute..'' Osv. Det är superkul att ni känner igen mig, säg mer än gärna hej! :) Vill se mina söta läsare, villka ni är.

Vi drar igång en gissa kändisen , vem är detta ? Vinnaren får en länkning.



STan, up next.

2009-08-20 / 10:46:51
Nu ska jag äta, sen borsta tänderna, sen så drar jag sweetys! Bloggar kanske från stan, annars tar jag det när jag kommer hem då! Bytte tillbaka texten, men vi får se om jag hoppar emellan lite.

Ses på stan mysisar! :*

Lycklig.

2009-08-20 / 10:33:14
Du är värkligen INTE förliten för att blogga!
JAG ÄLSKAR DIN BLOGG! (L)
jag läser den varje dag, och varje gång du har uppdaterat blir jag så ´sjukt glad :D
åh, du får aldrig sluta blogga, somsagt jag älskar din blogg :)

Det är lite sådana här kommentarer som gör mig lycklig. <3

Morsning!

2009-08-20 / 10:29:53
Godmorgon bloggen!

Har precis vaknar upp ur min skönhets sömn... Damn vad jag sover gott i min säng asså! ;) Ska snabb fixa mig, sen ska jag till stan vid 11och möta upp mamma och få alla kläder jag ville ha. Sedan ska jag gå rutn och kika lite. Bara ha nån som vill henka, det är så tråkigt att gå själv. Men vi får se, det har varit så mkt stan senaste dagarna, så kanske drar hem direkt efter att jag fått kläderna och det jag skulle få.

bra slut på dagen!

2009-08-19 / 23:04:52

''Det ska vara ''glad'' inte glada.. men hade brottom.

Detta kallar jag ett bra slut på dagen, vi hörs imorgon! Godnatt!

Haha!

2009-08-19 / 22:36:02
Haha, ni är för söta! Jag får flera ''lägga till kontakt-förfrågningar'' per dag av er läsare. Som då lägger till [email protected]! Det är tyvärr dock inte min riktiga msn... Bara min blogg msn! Men har ni inget annat för er, så adda på! ;)

Faktum är att jag faktiskt är online där ibland, och då kan ni ju be om min riktiga msn.. Om ni nu såååååååå gärna skulle vilja ha den ;)

Som new and fresh

2009-08-19 / 22:32:33
Känner att jag behövde iallafall en liten förändring på bloggen, och valde då texten. Så nu har jag en annan text när jag skriver inlägg, samt rubriken faktiskt... Finfint!

Maila idolbilder till mig, har fått några fina, ska snart lägga upp dem. Alla blir länkade, så skicka din idolbild till [email protected] , så tar jag och lägger ut den här, och länkar din blogg om du skriver den i mailet ;)

The hair

2009-08-19 / 22:25:12


Såhär såg håret ut igår, precis när jag kom hem från stan. Like it!
Täckte för facet, för jag åg ut som en fet hund, okej? :) Men nu ska jag trixa med bloggen, byta text stialr osv. :)

Normalt ?

2009-08-19 / 22:22:20

Ikväll har jag suttit här. Morfar ringde och sa att mormor skärt sig på fingret, så hon for till akuten och fick sy 5 stygn. Mormor ringde och sa att hon var hemma. Mamma har tvättat. Elin har varit med Jessica. Jag har tråkat. Jag har ätit ett wienerbröd. Och massa kladdkaka. Mamma har varit bäst, som alltid. Jag är trött.

''Wooow, endastlisa har fått brev!''

2009-08-19 / 22:13:52


Haha, tänk endastlisa har fått brev, awsome!
Mitt medlems kort till Ungdom mot rasism - Alla olika, alla lika. Känns bra, nu ska jag starta en lokagrupp! Nån intresserad här i Skeå? Vore kul om många ville vara med, skriv bara en kommentar.

Svar på tal: Jag!? Kärring.. hum..

2009-08-19 / 21:23:55


Du skaffa blogg när du 15-16 år inte nu när du är typ 10 år...jävla kärring!!

Svar: Åh, vad fin kommentar, tyder bara på massvis med avundsjuka. för det första, kolla runt, nästan alla blgogare nu är i 10 -16 års åldern! Jag är 13 år, så Ja, lite fel i åldern kanske. Och jag är verkligen igen kärring isånafall. Och ännu mindre om jag var tio. Men men.. Tack ska du ha söta unge! Jag blir super glad.

Vad tycker ni, är jag för ''liten'' för att ha blogg? ;)
Och.. är jag en kärring? 

Nice imorgon!

2009-08-19 / 20:12:56


Imorgon är det ju mega rea på stan, plus att massa nya affärer öppnar, och såklart ska endastlisa dit och shoppa järnet! Jag tar väll en morgon buss, och köper det mesta så ingen annan hinner ta det, mohaha.

Detta ska inhandlas imorgon:
* Ljusrosa mjukisdress, (se ovan) Såklart, värsta blogg-måstet, mjaow!
* Några jeans
* Massa tröjor, samt  koftor och alla dess slag.
* En ny mascara.
* Massa smycket, samt mer örhängen.

Nu ska jag typ ta hand om mig själv, ni vet, duscha en timme, raka benen, smörja in mig, och sen mysa mig ner i soffan med en te kopp. It cant be better.

Bloggar senare sweetys!

Videoinlägg

2009-08-19 / 18:18:23

Nyss....


Imorse...

iRRITERAD... jA, NEJ ?

2009-08-19 / 17:04:53
Tjenare läsare,
Sitter just du och läser detta!? Trevligt! ;o) Jag har hunnit med mkt idag. Först var jag på stan en snabbis med bästis, malin. Och juste,  Jennifer. Köpte två nagelcak (bilder kmr) Sen drog jag hem o mötte upp Ida o var med henne ett tag. Ikväll ska jag umgås och så med mina girls som var bestämmt. Sen ska jag gå hem/ringa till en person som ställt till det lite. Och bara fråga om jag ska betala sykisk terapi till hon/han -.-' :) Så... ni får väll höra mer osv.

PUSSPUSSPUSSPUSS

Blå himmel och mumsig tårta

2009-08-19 / 08:50:55



2 somriga bilder från stugan, Moln, och en smarrig hallon tårta som Eira bakade!

Godmorgon på er, har ni sovit gott!?
Det har iallafall jag, jätte gott. Somnade ganska tidigt igår, var med Marre&Malin&Liza. Marree klippte sig igår föresten, på en ny salong här i stan.. Och hon hade sagt att hon ville ha långt hår (hon hade lite ovanför naveln) Och sedan ville hon ha mycket uppklippt. När hon var klar hade hon håret i axel höjd och inte alls uppklippt! Hon blev såklart besviken och hatar det, men jag ycker det blev fint endå :) 

Nä, nu ska jag äta frulle & softa gärnet, :)
PUSS!, skriver sen.
 

Haha <3

2009-08-18 / 18:07:39


J A G    Ä  L S K A R    D I G   M O A    < 3

Update; konservation med mamma.

Jag: Mamma.. Vad var det för möte du skulle på nu igen?
Mamma: Men Lisa, jag har ju sagt det 100 gånger nu...
Jag: Var det om trivselgruppen... eller...Om renoveringen av kvarters gården?
Mamma: Vet du Lisa, om du inte kommer ihåg saker och frågar samma sak 10 gånger kommer du inte fixa högstadiet..
Jag: Men jag har ju köpt en almenacka!?

*Vi börjar skratta*

''Jag har ju min almenacka! ;)''

My new look!

2009-08-18 / 17:59:25


Hihi. Har hittat maaaaasssssaaa kläder som jag ska köpa på Torsdag, eller mamma köper, jag får. Enkelt! ;)

Update: Bloggning från Grafit.

2009-08-18 / 13:21:01
Hej alla sötisar!

Nu står jag inne på Grafit (en modern iphone, appel butik) i stan och bloggar! Det regnar ute.. Jag har iallafall klippt mig, och blev sjukt nöjd! Gud vad jag har en bra friösr, Lisa you rock! Så just nu står jag och har håret i lockar. Bild kommer sedan. Men hörrni, nu tänkte jag och mina girls ta och fika på biblioteket, så kommer nog låna nån bok, och kanske blogga därifrån också.

Mer update ikväll också hörrni, så var beredda på att det kommer hagla bilder och massa knasiga inlägg.
Puss på er!

Klippning kl. 9.00

2009-08-18 / 08:13:23


Nu har jag alldeles precis stigit upp ur sängen..
Jag ska alldeles snart städa till lite på mitt rum, äta frukost och klä mig. Sen vid nio tar jag och bästis bussen till stan. Sen vid 9.45 blir det klippning. Så nice! Vi kommer efter det att möta upp Malin också, så det blir skoj. Då kan vi gå och kolla lite kläder alla tre, perfecto! Men hörrni, jag bloggar väll från stan hoppas jag, Puss puss!

Ja, här har ni det..

2009-08-17 / 12:44:23



Hahahahahaaa.. -.-'

Klippning imorgon :>

2009-08-17 / 10:55:26


Godmorgon alla söta bloggläsare , Har precis vaknat, kollat lite bloggat och pratat med bästis i telefon. Idag är det exakt en vecka kvar tills skolan börjar. Jag ser framemot det ganska mycket faktiskt. Det blir kul med en ny skola, och att få komma tillbaka till lite rutiner. Fast helst skulle jag alltid vilja ha sommarlov, haha! :o) Men det blir jätteskoj iallafall. Inatt sovde jag som en stock, det vill säga jätte bra ! Vädret är molnigt och regningt, och kallt... Så det blir nog inga korta shorts idag inte! Det får nog bli mjukisar och nån skön tröja. Föresten så rensade jag ut heeela garderoben igår ! och jag kan säga att jag har jätte lite kvar där nu, haha. Så till veckan ska jag få massa nya kläder :) Ser framemot lite nya höst outfits, hihi. Jag ska köpa massa nya jeans, tröjor, huvisar.. Oooh, så nice. ^^

Imorgon ska jag klippa mig föresten , Min superduktiga frisör Lisa är det såklart som ska klippa mig. Jag kommer bara toppa håret, för det är så nött. Sen kommer jag fixa till snedluggen lite, så jag kan DUMPA MITT DIADEM! Bästis ska sova här inatt, och sedan följa med mig till frissan, så det blir mysigt :* Vi får se vad vi hittar på ikv kanske lite film eller så. Det var bestämmt att vi skulle klippa oss samtidigt, men hon fick inte imorgon så ska följa henne nästa vecka då :) Jag måste stiga upp 8 imorgon, för ska vara hos frissan 9.45... Och så lat som jag är.. !

reggae in my heart

2009-08-16 / 23:29:21


Gentleman - Romours dunkar i mina högtalare just nu. Jag älskar hans musik, jag älskar reggae, jag älskar jamaica, jag älskar bob marley! För er som inte vet så älskar jag Jamaica, reggae, och allt i den stilen. Jag började nörda reggae för ungefär 2 år sedan, och tycker fortfarande det är lika underbar musik. Så avslappnande. Alla donkdonk trummor och fina snabba reffränger. Jag drömmer mig bort till en vit strand på Jamaica.... Caribien.... St. Lucia.. Jag vill till karibien nu! Kan ni fatta hur glad jag blev när mamma och kickie sa att vi skulle spara pengar och fara dit om ca. 2-3 år, och vara borta i ca. 4 veckor!? Superglad. Jag bara längtar.

R E A G G A E   I N   M Y   H E A R T    ♥


VAD GÖR NI ?

2009-08-16 / 22:57:24


V A D   G Ö R   N I ?

Rensning/städning ur garderoben

2009-08-16 / 21:00:43


Shulululululululuh..

Nu sitter jag här och fetar mig med lite choklad, alltid gott. Vill bara ha lite mjölk just nu, men har ingen ork att springa ner och hämta. Lat som jag är. Haha. Aja, från det ena till det andra; jag har ju det minsta rummet och för tillfället har jag mina kläder på uppe toan i min garderob. (Jag ska skaffa in två vita IKEA byråer att ha kläderna i sen) men jag slänger alltid ut kläderna på golvet, och det har legat hullerochbuller i flera veckor nu. Så jag har tagit mej lite tid och rensat ut MASSOR med kläder, och vikt ihop allting annat. Jag ska köpa massa kläder innan skolstarten, behöver verkligen det! 

Visst är jag duktig? Nästan klar faktiskt.. :) 

 

Ni betyder

2009-08-16 / 20:15:33






N i   b e t y d e r   < 3

Oh those beautiful...

2009-08-16 / 19:35:26









Ang bilderna; En trollslända landade på mammas fingeroch satt är i 5 minuter! Så jag och Ulrika drog fram våra systemisar, (nikon fans som vi är) och började leka papparazzi mot den söta färglada lilla filuren. Hihi. Visst är den häftig? Helt sjukt! Jag hade tur som hade en sån snäll ''modell'' som lät mig testa lite olika vinklar. Endel är fotade med manuell, och endel automokus. Jag blev rätt nöjd med bilderna! Ni får gärna säga vad ni tycker, jag tål kritik och vill bli bättre! Så kritisera på, hihi..

......

Jag är hemma nu från stugan, och är verkligen på blogghumör, har massa fantasi och ider till massa inlägg här framöver, hihi! Jag var på ganska deppigt humör i bilen, men sen lånade jag mammas rosa MP3, och låg hela slutet av bilfärden och lyssna på på musik.. Sen kom jag på att jag skulle le hela sista vägen för då lurar man ju hjärnan att man är glad. Så där låg jag och tuggade tuggumi, lyssnade på musik och log. För ingen ting, haha.. Men jag är iallaflal jätte glad och positiv nu.. Puuuust, nu har jag skrivit av mig lite :D.

Ohhh those warm days...

2009-08-14 / 16:36:40



Kom till baka vackra underbara varma sommar, vi fick för lite av dig i år! Eller, vad tycker ni? Jag tycker det blev alldelles för lite ''sommar'' i sommar. Såklart har det varit lite sol, och värme.. Men mest bara regn och rusk. Trist!

detta blir en fotodag!

2009-08-14 / 12:54:34

Nu väntar jag må att bästavän ska komma hit, sedan ska vi möta upp jessan och malin och gå ut och fota! Vi riktar nog in oss på massa porträtt idag, det blir skoj! Så har lite brottom, vill inte sega, haha. Jag ätit 4 skålar musli och fil till frukost, haha, det är helt sjukt! Hur kan jag få in så mycket i magen? Helt sjukt!

Näe, nu ska jag snabba mig lite. Har föresten svarat på lite kommentarer, fortsätter senare... Ni får ha en toppen dag så höres vi senare! Kramsar på er snuttungar!

Mohaha...

2009-08-14 / 10:57:41
....Mohahahahahaha.. jag ska ta över blogg-världen!




Du betyder gmn <3

Kyss på er gullungar!

2009-08-14 / 10:52:40

Sitter fortfarande här och degar vid dator, såklart! Jag har inte ätit frukost ännu, villket är lite knas, för klockan är snart 11, och jag vaknade 7.30! Vid 10 tiden var jag vrålhungrig, men sedan gick det bort bara sådär, men nu ska jag faktiskt ta och äta. Sed ska jag fixa mig. Dvs. platta håret, sminka mig, byta kläder till nått varmare... Sedan är jag redo för denna underbara fredag!

Föresten, drar till stugan i eftermiddag! Men kommer ha med datorn. Jag bloggar senare när jag har fixat mig och ätit. Ni får ha det så bäst då alla sötisar! :)

Lite om gårdagen samt denna dag!

2009-08-14 / 07:56:30

Gooooodmorgon på er,
Hoppas ni sovit riktigt gott, och
att ni inte vaknat lika tidigt som lilla damen här, (dvs jag!) Mamma har just farit med massa jobbarkompisar, dem ska på föreläsning, i en annan stad.. Så vi är hemma själv idag! Just nu sitter jag och gäspar som bara den, är fortfarande jätte trött.. Tror jag ska se på lite ''ICarly'' , heeeehe. Igår webbade jag, Malin med sötnowsarna Kim&Hugo <3 Haha, vi hade ju trevligt. Fast jessica var lite ocosial, hon satt i mitt rum med min statiotinära och nörda andra hemsidor. Iallafall så skulle Jessan sova hos Malin idag, dom skulle vara uppe aslänge och sedan se ''One missed call'' ... Uuuuuhh.. Har sett den nån gång, men inte hela tror jag, den är ruskigt läskig säger jag bara!

....

Idag ska jag umgås med bästa vän som kom hem igår från Piteå, även malin, Jessan ska vara med. Och hoppas att fanny och Jennifer också ska med. Då är vi hela gänget ff :>


Sötisungarna!


Sötungen.. haha.

Videoupdate im home!

2009-08-13 / 17:33:56


Nu är jag hemma, haft en superbra dag. Vad har NI gjort idag? :D

Videoblogg: Nu är jag hemma från stan!

2009-08-12 / 19:11:42

''Antoher gay movie..'' HAHAHA, låna inte!

2009-08-12 / 10:53:38
Usch vad onyttig jag är denna morgon...
Nu sitter jag här och proppar i mej en liten marabou som jag köpte igår. Jag la den i kylen så nu är den jättegod! Muuummmms! Men jag dricker faktiskt mjölk till, haha :)

Igårkväll tillbrinade jag kvällen med mina girls! Dvs. Malin, Jessan, och Jennifer! Vi for på hemma kväll och hyrde film.. Vi hittade en film som var kallad ''Another gay movie'' det lät ju skoj, en rolig komedi tänkte vi, fodralet var rosa, och det var ett roligt omslag. Men vi hade lite brottom så det flög inte upp en enda tanke i nått av våra huvuden att läsa på baksidan.. Men när vi sedan kommer hem och startar filmen, så är det värsta äckliga snusk filmen.. Haha! Vi läste då på baksidan och tänkte hur vi kunnat fått hyra den, den var från 15 år. Men på baksidan verkar den inte så ''grov'' som den var... Haha. Hade iallafall mysigt med mina girls, vi gjorde 5minuterskola och åt popcorn. Idag ska vi umgås igen.. Fast det blir nog inte att hyra film.. Om vi gör det lär det inte bli ''Another gay movie 2!'' Hahaha.... ;)


Ser den så.. ''äcklig'' ut...?

Morsning på er! :>

2009-08-12 / 09:19:23


Hahaha idag kommer det lite mer ''vanliga'' inlägg :D

''Im ready to show now...'' :D

2009-08-11 / 19:08:09

''Det här går ju över styr''

2009-08-11 / 16:18:27


Hahahaha.. ja,d et går överstyr litegran.. Men men. Säg till om det blir för mkt videoinlägg :S

Ett litet videoinlägg! Upnext: Stan!

2009-08-11 / 12:45:34


Om man gör en vide på 2 minuter och 19 sekunder, sen gör man en grimars i 2 sekunder, hur fasiken llyckas den fara som startbild då, hahaha? ;)

Ni hörde vad jag sa i videon! Ciao!

Jag Och Liza ska vara med i en till sångtävling!

2009-08-11 / 11:12:31

Flera personer har skrivit till mig att dom sett mig, t.ex ''Jag såg dig på trästock, jag såg dig på stranden..'' Osv. Det vore jätte skoj om ni vågade er fram och säga hej, för jag älskar att prata med mina läsare, hihi.

.....

Igår dammade jag igenom hela mitt rum.. Men idag är det lika dammigt.. Såklart. Har ju svart skrivbord, samt 2 svarta lackhyllor. Men men, bara att damma igen då. Ska för tusan köpa en dammvippa och tänga den på en krok, haha. Btw, idag ska jag fixa massa med sång grejer. Jag och Liza ska vara med i en annan också! Det blir jätte kul! Vi ska inte sjunga tillsammans men vi ska båda delta. Sedan så ska jag kanske in på stan en snabbis idag, möta upp mamma medans hon jobbar, och få lite kläd-pengar, och sedan shoppa lite. Vi får se om jag far lr inte ^^

På återseende! ;)

Beroende, helt klart!

2009-08-11 / 10:49:13


Detta är min bästa vänn förtillfället i mat vägen då, kan äta hur mycket som helst!
Vet inte riktigt vad det är med mig, men äter skålar på skålar på skålar... Fulla med musli och fil! Så sjukt gott! Har typ flera skålar på mitt skrivbord.. Haha. Sen igår fick jag för mig nått noch började äta 3 mellisar! Helt sjukt. Äter ju som en häst... Men vet ni vad, nu ska jag gå och ÄTA musli, och mackor, haha... :o

Talande mobil O_O

2009-08-11 / 10:45:09


Hahaha förlåt för snea rader, noob bild.. Men hade tråkgit, okej?

Godmorgon bloggen!
Shiet pommfrits, har en dag framför mig kan jag säga! Har 13 timmar på mig att spela in en grej till en talangtävling, mend det hinner jag! Sen så har jag massa i mitt rum att göra.... Haha. Hur som helst så blgogar jag senare!Känenr att jag ha sämsta bloggen just nu, ever.

.......

Ska snart lägge ut lite fina idolbilder jag fått <3 Tack så mkt.

Less på denna deisgnen så inn i....tusan X]

2009-08-10 / 22:47:53

Bilden har inget med inlägget att göra...

Jag är så otroligt less på denna design..
Haidi har lovat att göra mig en ny, men det blir inte riktigt ännu! Men har iallafall massa ideér! Jag ska ha massa bilder i headern (dvs. headern ska vara fullproppad med massa lika stora bilder) Ganska många som har liknande, men jag tycker det är snyggt. Lite eget ska jag såklart också ha då, hihi. Lite lisa-style. ^^ Bakgrunden kör jag som vanligt på med grått. Ljusgrått igen, älskar ljusgrått.. :)

......

Ska försöka shoppa lite i veckan, kläder, acessoarer osv. Mamma betalar såklart. Vill ha lite nya skol outfits till högstadiet! Hihi :) Det är ganska skönt att rensa ut lite gammla kläder, och säga välkommen till lite nya, visst? :)

Stökigt...? ''Nej, nej''

2009-08-10 / 22:18:07




Ang bilden; Såhär såg det ut i mitt rum imorse.. När jag bröjade städa, och nu är det värre för helt plötsligt fick jag för mig att rensa alla lådor, och damtorka igenom hela skiten.. Men såklart slutförde jag inte helt då kan man säga, men men. Ser ni föresten på andra bilden, min rosa mobil is back! Så nu har jag två mobiler igen. Ni vet ju att den blev stulen, men idag hämtade jag upp den på polis stationen, och alla fula sms som skickades finns kvar, haha. Det är ju lite skoj. Men tror jag ska sälja henne, har ju en w302i nu, så vad ska jag med rosalotta med?

Iallafall har jag varit en riktig bitch idag om jag ska säga det med ord. En riktig taskig filur, har typ slagits, kastat saker osv. Haha. Är inte på bra humör... ;)

Tänker stort med bloggen nu!

2009-08-10 / 11:22:28
Godmorgon på er, har alldeles nyss vaknat ur min skönhets sömn. Hahaha! idag har jag mycket att göra! Ska bland annat fixa klart låten till talangtävlingen, ringa ett samtal ang. en annan talangtävling, fota massor till en ny header som ska börja göras, (och lite bilder till blogen dårå) Sedan ska jag försöka vara lite social med mina fina vänner såklart. Och njuta av det fina vädret får jag inte glömma! Hihi =)

Sedan måste jag städa mitt stökiga rum! Just nu är det madrasser hela rummet, girlsens sängar, haha ;)

Jag har tänkt börja göra mer collage, bilder, videos när jag sjunger, samt mer i photoshop osv! Lära mej mer, bli bättre! Förmedla... Så var berädda på mer skoj i bloggen!

Världens längsta/största korv med bröd ..

2009-08-10 / 00:23:56


''Sugen på korv med bröd..? Ta med några polare, jag bujder!''

Här har ni världens längsta/största/coolaste korv med bröd! Föresökte hitta fakta om den samt hur lång den är.... Men hittade inte nu ikväll, är för trött för att slutföra letandet, haha. Den är iallafall stor denna korven, samt brödet.

Jag vet, mycket rekordsaker ikväll.. Men det är rätt kul med sådant tycker jag! :) Så det kommer dyka upp lite mer unika saker, och sånt i bloggen, låter det bra? =) Nu ska jag kila till sängs, så hörs vi imorgon!

Långa naglar!

2009-08-10 / 00:16:21


Denna kvinnan har 5 meter långa naglar! Hon var faktiskt med i rekord boken för nått år sedan.. Herregud, så fult! Hittade även lite andra bilder på henne, och där såg man lite närmare, och då la jag märke till att hon målat naglarna också! Haha! Okej, nån hade såklart hjälpt henne.. Men lite kan hon faktiskt göra. När hon sover hänger hon naglarna samt händerna och armana över sängkanten! Toabesök går också bra säger hon. Usch vad ofrärst alltså...

Vad tycker ni? Nya ''nagel modet'' ?

Faan, orkar inte!!!!!!

2009-08-09 / 23:46:50
Vill bara sätta mig i ett hörn och grina... Det ska bli 10 grader en dag här nästa vecka!
Kan inte fatta det! Idga har det varit 30, det kan inte sjunka med 20 bara sådär.. Nu är det för tusan vinter ju! Lika bra att börja köpa ny vinterjacka...

När jag stod på stranden i slutet av dagen, och det började regna varma små regndroppar tittade jag ut mot vågorna som var stora som berg...Tänkte jag, att om två veckor börjar skolan.... Kan inte fatta det... Sedan började jag tänka, att om en vecka stänger alla ute bad, och sedan är det väll nästan dags att lås portarna för vår sruga! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ, vill inte. Har verkligen haft en sommar. Vill bara vara i stuan med min familj, släckt hela tiden.. Orkar inte vinter, orkar inte vänta ett helt år till för att komma till stugan.......

Jag orkar inte vinter......Det är ju för tusan det nu.

Spotify!

2009-08-09 / 23:04:56


Spotify is the shiiiet ;>

Har varit lite random, och itne haft nån playlist, men nu är det fixat! Brukar inte ha några låtar i hiuvudet när jag ska göra sådant, men nu bara ploppade det upp ur hjärnan med kanon fart. Hihi.

Kladdkaka!

2009-08-09 / 22:15:06
Jag har tänkt ''fixa'' ny deisgn till bloggen, tur att jag har Haidi till hjälp! Jag har tänkt mej bara massa bilder, hela headern, ganska många som har så nu, men kan inte motstå det! fast såklart ska jag ha lite eget också! Hihi. Ska ta lite bilder imorgon till headern, så det blir ju skoj. Men den kommer nog inte upp förenst i slutet av månaden, faktiskt.

Anw , jag svettas ihjäl här inne... Guhu... Nu ska jag käka kladdkaka.

Äntligen.. Nått att spara till! ;)

2009-08-09 / 19:10:18




Idag fick jag veta, att Mamma&Kickie pratat ihop sig om att....
Vi ska börja spara pengar, för vi ska till Västindien (bahamas, karibien) !! Hur glad tror ni jag blev? :) Vi kommer såklart fara efter ungefär 1-3 år, för vi ska vara där ca. 4 veckor! Om man ska vara där så länge, så kommer det kosta rätt mycket, så det tar sin tid att spara! Ska redan nu börja spara handpengar, sedan betalar ju mamma resan, och även då vart vi ska bo. Antligen blir det att vi reser runt där nere, och då blir det väll massa bungaloes , (det vill säga strandvillor) I love! Hahaha, tänkt att slippa skolan i en månad och ligga på vita sandstränder i kokhet värme? :) NICE! Jag har inte varit utomlands på detta viset förut, så längtar..... Även om det är ett tag, men vad tusa, ju fortare man sparar, ju fortare kommer vi dit!

Mysig strand dag, och stressad afton!

2009-08-09 / 18:54:37
Ojojoj, vad jag inte har mycket att göra! Ska för det första ringa ett samtal ang. en talangtävling jag ska delta i! Sedan ska jag nöta in en låt jag ska skicka in till en anan talangtävling! Det är så roligt! Hihi! :) Sen kanske, kanske kanske jag hinner umgås med lite kompisar också, men ska strax äta hemmagjorda subwaymackor, mums!

Idag har jag och Malin, på varsin luftmadrass flytigt omkring på vågorna i Byske! Helt sjuuuukt vad stora en del blir där, vi blev helt dränkta, haha! Men mer kommer sen, ska äta nu! Ciao!

Ännu en dag på stranden !!

2009-08-09 / 10:33:56
Godmorgon bloggen, hoppas ni sussat gott!

Vädret är redan runt 25 grader ute , så ska skynda Till stranden (dvs havet!) Malin sitter här och låter som en åsna, och jag har dread locks fulla håret nu när jag har sovit! Men alla killar vill väll ändå ha oss, rigth? :) Haha skämt åt sido. Nu ska jag göra mej klar för en varmt beatchday, haha :) PUSS på er alla sötisar!

Btw , ska svara på ALLA kommentarer snarrrrrt , :>

Sommarvärmen is here ..

2009-08-09 / 00:05:25

Nu får ni äntligen en liten update av mig sååklart ! :>

Gud villken toppen dag detta varit! Sol & bad hela dagen! Vädret har varit kanon, runt 25 grader i luften, det är rätt nice, sen massa sol, så är helt slut just nu i huden. Haha! Imorgon skulle det bli 28-30 grader, i skuggan! Så sjukt nice, så då blir det också att traska iväg till stranden med solstolen och chilla där hela dagen! Försöker ta vara på dem soliga dagarna , heheh :)

Btw, haft en toppen afton ,
med massa mys & grillning med Lizi & malin, hehe! Bästa mamma köpte machmallows, kork och cola till oss så vi gjorde massa mys, och åt vindruvor och smaskens saker, GÖTT SOM TUSAN!

Älskar er alla sötnowsar där ute, ta det lungt i solen imorgon, och trackasera mjukglass apparaterna inne på alla strand kiosker ! :> PUSS! <3


Tråkigt bildlöst inlägg ..

2009-08-08 / 18:19:49
Herregud... Visste inte att jag har så bruna piggment! :D Är värsta pepparkakan nu! Haha, så sjukt nice. Efter två dagar vid havet så blir man nog det. Idga har jag spenderat dagen på stranden Med Malin & Liza! Sjukt mysigt! Imorgon ska vi ut till ett annat hav, så då blir det väll ännu mer pepparkaka! Haha! ;)

Det kanske blir att dem sover över här inatt igen , det är bara skojsigt ! Det är för att vi ska få oss iväg tidigt imorgon , så vi blir meeeeeer bruna.. :) Iallafall , vi höres sen , med massa inlägg samt några bilder ! <3

Sussande Malin

2009-08-08 / 01:25:52


Hahahahaha, där trivs malin som bäst , bland mina kuddar i min säng eller hennes madrass som nu vardageligen ligger på mitt golv, sovandes. Haha! Så fort Malin är här, sätter hon sig på sin plats , det vill säga min kontorsstol .. Med sitt täcke. Så snyggt så. :)

Ikväll har jag haft tjejmys med mina girls, Malin & Liza såklart, dem ska sova här, så nu ska vi kolla lite bloggar, sen sussa .. <3 :) Ni får ha det , vi hörs imorgon bitti! Btw, blev värsta brun idag! fiiiiiint .. :)

Mina girlsisar

2009-08-07 / 11:21:09

Mina fina girls, älskar er otroligt mkt <3

Nu vore ni vara hur avundsjuka som helst , för här är mina fina girls! Sötisar va? Ni kan ju ignorera att jag hade ett par solglasögon utan glas, och håret i en bulle så det inte syns, men who kears , I dont .. Ville bara berätta hur mkt jag älskar mina tjejor, allt med er, älskar er, ni är dom bästa men även dom värsta, mohahaha skoja :)

Nu ska jag packa klar madsaker ,
sen drar jag mot stranden och ska bli bunis ? puss ..

En fin random bild :)

2009-08-07 / 10:25:37

Nån finfin random pix , :)

Godmorgon på er, Vädret idag är också kanon! Så ni får ursäkta om det blir rätt lite bloggning idag. Det är redan runt 25 grader så vi ska fara och bada idag! Det blir skoj, har inte blivit så jätte mycket bad i sommar, för att vädret suttit stopp för det. Men det är tur att vi fåt några sommardagar iallafall.. Som dock då är stekheta, :) haha! Bättre det änn rengn och rusk! Fick för mig igår att det var september och att det redan hade snöat ute och massa sånt. Jätte läskigt!

Nu ska jag ner och lägga mig i solen medans mamma fixar klart, sen blir det frukost  .. puss !

Mysig afton!

2009-08-07 / 00:33:14
Nu ska jag försöka torka mitt ny duschade hår, och sedan joina sängen.. Oh, vad trött jag är. Ska bli skönt att slappna av lite och bara se på lite fIcarly på datorn, det är alltid mysigt! Hehe. Tog bort det dampiga inlägget, var bara såååå arg, och då är det inte endastlisa som skriver det, utan det är hennes humör.. Haha. Har iallafall chattat lite med Maria Ulmefors på face book, trevligt ! haha ...

Godnatt pussar på er alla, hoppas ni ser framemot massa bilder bilder imorgon och kanske nån videobloggning? :)




Så sjukt bra serie, hahahha.

Mysis dag !

2009-08-07 / 00:01:27


Vädret har varit kanon bra idag,
nästan 30 grader faktiskt! och det ser ut att bli varmare, och varmare! Så det är nu sommaren återvänder, endel från södra sverige börjar skolan nästa vecka, då får dem sitta inne och flåsa i tunna kläder i glosböckerna medans vi i norrland kan ta vara på värmen och bada hela dagarna, mohaha. Det känns ju bra! Iallafall så ikväll har jag varit i BV med Mamma, Syrran! Vi hade jätte mysigt på stranden, bara några få där, vattet var as varmt, badade med kläder, men sen med bikini, hihi. Sedan kom Veicko Och Solan dit också, så det var riktigt mysigt. Sedan kom mina kära närmaste vänner hit, samt bästvännis, Liza, Malin, Fanny, Jennifer, Bessan! Fanny kom faktiskt! Hon har varit i BV i sin stuga as länge, var amazing to seeeeee her, hihi. Vi hade iallafall kul, fast bäsvänni märkte edan att det var body lotion fulla hennes väska.. Buhuuuu. Och mobilen var inkletad också, så vi kutade till några och bad om papper. Haha. Hade iallafall nice !

Imorgon blir det bad med familjen samt familjen Andersson! Det lär bli kanon, jobba på brännan ännu mer, frossa glassar och spana på killar! Det låter väll frestande?

Föresten.. Vafan äre med mig, dem senaste dagarna har jag börjat frosssssa musli (random, vet itne hur man gör prickar över u, hihi) Det är uber gott, kan äta 3 portioner på en gång, med fil då!

Kisse - Amir, slut (!!!?)

2009-08-06 / 23:01:05

Bild samt källa: Kissie.se

Are you just kidding me? Det kan inte vara sant.... Kissie skrev ett inlägg om att hon och amir gjort slut sitt tajta kompis förhållande.. Kan inte fatta skiten, vafasiken, det är ju Kissie&Amir ever! Jag hatar att lilla 15 åringen Paulina tog kissies plats! Hon är bara så wannabee , vad tänker amir med just nu?

Nån som vill göra en protest med mig, så vi får in lite i Amirs tomma huvud, Amir rockar ju fett, men vad tusan är det med honom, och Kissie! SKANDAL....

118 100 - SUGER FETTT MED 3 ''T''!

2009-08-06 / 22:51:25
Asså jag säger bara det, 118 100 vore skaffa liiiiiiiiiiiiite bättre sökmontorer, jag ''härmade'' kissie, dessie och Paow genom att skicka ett malin till 118 100 med frågan: ''Vem är Endastlisa?''

Svar: ''118 100 tror att Endastlisa är en glad och solig tjej med barnsinnet kvar. Hon är nästan alltid glad och tycker mycket om rådjur och fantomen''

Asså är dem heeeeeelt blåsta ? Jag HATAR fantomen, vet knappt vem det är, det är nån av dem där idioterna med s på dräckten som sitter så tigth så man ser allt! Sen rådjur, nåväl, är det dom som har toffsar på öronen? ;)

Rubriklööös?

2009-08-06 / 18:16:00


J a g   h e t e r   l i s a  .

Niceigt!

2009-08-06 / 09:20:27


Hahahahaha.. Vad tusan? Vem är du? Lite läskigt ibland när folk som man inte känner, samt bloggläsare trackaserar en på msn.. Haha. Men men, ibland kan det vara kul också, bara skrattar. Men har en liiten aning vem detta är..

Iallafall så skrev jag ''Detta kommer iallafall ut på min blogg!'' Vad gör hon då? Blockar, hahaha.

Morsning!

2009-08-06 / 09:06:56
..Godmorgon alla sötnosar!
Nu är jag vaken, ska ta & göra frukost.... Vi hörs sen!

Lisa in actiooooooon.

2009-08-05 / 22:48:45

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA. (kunnde nästan inte sluta skriva haha, men måste ju sätta punkt nånstans?) Denna kvällen har varit så jäkla nice, ni fattar bara inte! Haha.


Jag, Liza, Malin, Ein, Bessan, Fennfer har haft en riktigt myskväll med massa drickor och snacks, vi har sett en skräckis! Den hette nått med ''The breathe'' den var iallafall äcklig... Bläuu.. Here comes a picture.

Intressant dag....

2009-08-05 / 19:06:01
Halloj,
Nu är vi hemma från badet, det var riktigt...intressant att bada idag, folk är ju folk, så kan jag säga.. Iallafall så hade vi skoj, det var skön att sola & bada och bara njuta av att studsa omkring på hoppmattan och spana på killar med magrutor som gör massa backflipps och sådant, hehe.

..............

Just nu har malin Joinat min säng, så hon ligger och är halvdöd. Hahaha! Ska snabbstäda, och sånt sen ska vi vara med Jessica & Jennifer & Liza också. Det blir roligt. Då är kameran med. Ni får ha det så bra, kommer skriva ikväll också då. Men bjuder på lite bilder från igår faktikst.

UPDATE: MALIN SOMNADE I MIN SÄNG, HAHAHH AW :)

So long, so long!


Hallon soda is the liiiiiiife.


Och polly är inte heller fel! Cheka mina coooooola lila naglar.


Malin, hihi.


Hahaha jag set ju normal ut, peace!


Innan fotograferingen, jag sminkar mig!


En flummb bild...hahaha.

Morgon

2009-08-05 / 11:31:15



Har nyss mot min vilja tagit mig ur sängen. Malin sovde här igårkväll med, orka gå hem vid 12 tiden. Så hon var vaken när jag vaknade. Hehe. Idag ska vi typ och bada, det blir kul. Vi får se vart vi hamnar, hehe. Nu ska jag snat ta & fixa lite frukost till oss, och sedan packa badväskan och ta bussen till nått badställe.

........

Nu ska jag skynda mig, hare bäst alla flodhästar!

2 bilder med jag som modell! :oP

2009-08-05 / 00:01:46
Hej Allesammans!
Villken underbar dag detta varit. Har varit ute med Malin & fotat nästan hela dagen, massa porträtt bilder! Så ni får se mycket sådant upnext om man säger så, haha. Iallafall så tänkte jag bjuda på två bilder här nedanför, så ni får väll tycka till, hihi. Inte så ofta dethamnar uppe porträtt här, men det är så kul! Det är iallafall jag som är modellen på båda bilderna. Ha en underbar natt, haha!



Foto dag me malin

2009-08-04 / 15:04:34
DAMP DAMP DAMP PÅ MALINS PLATTÅNG!

Just nu sitter jag i mitt stökigarum (det är stökigt nu igen...) Malin ligger på sin madrass & fetar sig med godis, mumma! Vi har varit ute & fotat lite porträtt idag, och vi ska snrt fota mer! Så nu ska jag fixa mig, kommer ha en vit spets klänning. NICE.

PUSS!

2 videoinlägg !

2009-08-03 / 23:48:31

Åh villken nice dag detta varit!
Idag ha jag vait med bästa Malin ever, mohahaha. Synd för er osm itne varit med oss. Vi har bara chillat, och typ solat, Imorgon ska vi sola mer. Det lär bli fett nice, kul att bli en liten browni kaka, *fniss* Hur som helst så har vi varit på stan en snabbis också. Köpte ett mörklila nagelack, och sen plockade jag ögonbrynen på make up sore, Blev nöjd som alltid! Kerstin som plockar mina ögonryn för det mesta är en ung jätte duktig tjej, så gå till henne isånafall. Btw, så är jag för lat för att plocka sj. Haha.

Nu ska vi bara mysa på, men vet ni vad....?? Ni får TVÅ VIDEOINLÄGG.
sorry om det första är lite gammalt....

Stökigt rum....

2009-08-03 / 12:31:53
Herregud.. Mitt rum ser förskärkligt ut just nu! Ni får inte ens se, haha! Har haft kompisar som hängt här inne med mig, det är skräp, och pennor, skålar, papperslappar, och KLÄÄÄDER. Jag måste verkligen snabba mej att städa! Vädret är kanon bra idag, så vill se till att jag får mig ut också.. Nu ska jag ta & fösöka röjja upp här lite. Ni kan ju lämna er msn i detta inlägg så addar jag dem som vill, :)

Ha det så bra så hörs vi strax!
Puss puss!

Irriterande mongo fluga!!

2009-08-03 / 11:04:06
Gaaaaaaaaaaaaahhhhhhh, jag bilr galen!
Tror ni jag sov nå mycket igår? NEJ! Jag hade bäddat säängen och det var värsta mysigt, låg och såg ''ICarly'' på datorn en stund, och märkte då att den söta lilla flugan var på besök. Den började störa mig, och var för trött för att jaga den, plus att det skulle ta halva natten, så gick och la mig i mammas säng. En minut efter sitter flugan på min läpp, och send dess har den förbaskade flugan flygit runt mig hela jäkla natten, suttit pp mina ögon, på min mun, på kinden, på benen, överallt! Jag har sovit i en minut. vaknat. Slått flugan. Försökt sova igen. Så jag har typ sovit varannan minut.. Helt knasigt. Sedan när mamma for till jobbet imorse smööööög jag in på mitt rum och köp ner i min säng. Vem ser jag då? FLUGAN! Har försökt döda den hundra gånger, men den vill inte dö.......

Gissa vem som flyger runt bland mina händer nu....!!? SÅKLART, FLUGAN!
Godmorgon!

Ps. Psssst, flugan... Snart kommer jag, då ska du få se på figth! Ds.

Dumma nässpray

2009-08-02 / 23:36:33

Asså fy tusan villken bajsig dag, Jätte många verkar haft värsta dåliga dagen idag i bloggvärlden! Jag sitter här & skulle öva inför en talangtävling, fast jag är förkyld, men så hittar jag inte det förbaskade näsprayet, så får ta det imorgon eller nått istället, för jag orkar inte leta. Måååååååååste sova.

Exakt vad hände med... michael jackson?

2009-08-02 / 22:55:55


Michael Jackson fick en hjärtattack, han blev mördard, hans läkare gav han en spruta, han tog en över dos, han tog några piller som ledde till hans död. Han fick hjätstillestånd....!?

Det bara fortsätter........vad var det som hände med MJ?

 Han var verkligen känd. Men det dåliga tycker jag var att när han levde, enda sedan han föddes fick mest skit! Han hade ingen bardom, han fick inte umgås med vänner, om han sjöng/dansade fel slog hans föräldrar honom osv. Under den enormt långa tiden i ramljuset blev michael jackson kallad Pedofiel otroligt många gånger för att han bjöd in barn till sitt never land, och lät dem ha en barndom. MJ var aldrig ett barn, så när han sedan blev ''vuxen'' började han sin barndom, och såg samtidigt till att andra barn inte får ha det som han.. Så han bjöd hem dem till sitt gårds enorma tivvoli, och där lekte han med alla barnen...

Knasig dag

2009-08-02 / 22:34:48

Malin, du betyder <3

Ooooh villken konstig dag!? Helt sjuk! Har varit på as konstigt humör.. Har kaxat med alla, och vill bara slå till nån. Har även kastat bär på Malin & Liza, mend em började såklart, hahah. Sen så har jag slått Liza med min plattång, för hon slog mig, hahaha. Sen har jag börjat frossa musli ? Vaaafan är det me mig ?

Btw,
ngn som vill adda på MSN ? :)

hej

2009-08-02 / 04:33:08
Hahah.. Just nu är jag och Malin trötta, här sitter vi halv fem, och skriver i våra bloggar, jag höll nästan på ta hårsprayet och spruta det i munnen.. Fick för mig att det var spraygodis..Haha. Ja, det har ljusnat ute så har lust att gå på en morgon promenad, hihi.. Asså jag är ju inte riktigt vaken, eller?

Iallafall, min mage bråkar. Jag här arg på den, sjuktm arg. Vet inte vad jag ska skriva egentligen.. :oP

Ha det bäst gummi häst :*

Bajjjjssssss

2009-08-02 / 03:39:26
...Nattbloggning av mig dårå. Undrar ni vad jag gör uppe nu? Jag är med Malin! Hon sover här hos mig, hihi. Just nu mår jag skit pgr. av en sak som.. Jaaaaa. Whatever. Ni vill inte ens veta, & får itne veta heller.

Nu ska vi nog snart sova.. om jag kan....

Dagen i bilder

2009-08-02 / 00:06:01

Hahahahah helt knasig bil, i hissen, cooola.


Haha, nice!


Vi träffade våra små kramizar! Tilde och ida!


Hahahahah.. Fyllo-Malin på parkbänken såklart.

Hahaah - det blev mycket ''hahahha'' i dett ainlägg, men säger bara; HAHAHAHAHAHAHHAHA=)

mussiiiik

2009-08-01 / 14:35:13

Jag & bästis :*

Nu sitter jag här med bästavännen Liza, och lyssnar på musik.
Kan ni fatta hur bra det är med musik med i livet!? helt underbart ju! Vi sitter just nu & vänta rpå att sötis-Malin ska komma. Alltid lika roligt att umgås med er tjejorna. Hihihii.

Leeeeeeeeeeeev lovet nu
peace

Längtar du tillbaka....

2009-08-01 / 13:11:01


....Till det hära? Inte jag!
Jag harar kyla, det suger fett. VAd kan man göra i snön? Ha snöbollskrig, men vad händer då? Jo, då får man snö fulla tröjan så man går in.. Om man är ute blir man en isbit, man kan inte slicka på lyckstolparna... För då fastnar man, (det gör man ju ofta, haha) Vintern suger verkligen fett!

HAHAHAHAH, vet ni vem som kom nu? SOLEN! Fåglarna kvittrar... lalalalala.

Bajskorvs inlägget......

2009-08-01 / 13:06:35
Dagens ord är bajskorv bara så ni vet! Haha.Nu ska jag fixa mej, och sedan blir det nog att vara med liza, nice! Får se vad vi hittar på! Säkert inget alls, för vädret är bajskorv, precis som dagens ord. Men imorgon skulle det bli bajskorvitgt bra väder, villket känns bajskorvit bra! Bajskorv! ;)

Vi hörs sen mina söta små bajskorvar! ;)
(Förlåt, men jag är på bajskorvigt skit humör...)

Gårdagen var lyckad!

2009-08-01 / 12:36:51
Godmorgon sweetys!
Nu är jag vaken, sovde skit dåligt natt. Trots mina nya påslakan jag köpte igår! När jag vaknade hörde jag bara hur det smattrade på fönstret.. Regn såklart! Åh, nu är jag på dåligt humör också! Iallafall hade jag jätte kul på IKEA! Jag köpte ett rött pålskan, fotoramar, en rungd magnet tavla, 2 kuddar, svart vit tyg. Kuddfodral. Tror inte jag glömde nått! Sedan köpte vi massor till hemmet, och Elin fick sig lite saker också ofc!

Vi for vid 9 på morgonen, och kom hem vid 12 på natten, haha. Jag var där med mamma, elin, kickie, hanna! Vi var på ikea jätte länge, efter det drog vi till findland och tittade runt i ett köpcenter, sedan drog vi och åt middgag på en pizzeria! MUMS. Det var sjukt kul!

Vad hade ni för er igår då? :)
RSS 2.0