boring day number 1

2010-09-30 / 17:52:47
dagens mega super enkla random outfit har ni hära.. jeans - JC, linne - GT, vit oversize - GT. Utomhus hade jag min svarta jacka från hm, svart halsduk och converse. Jag bar inte ett enda smycke idag! Inte okej!

I morse laggade jag sönder på snozen, så självklart kom jag sent till matten. Iofs så gör det mig inte något, men endå. Dagen har varit seeeg som en cola. Alla lektioner har känts överdrivet långa, och jag har gått på tuggummin för att hålla mig vaken, haha! På esteten gjorde vi fotoramar till en foto uppgift som vi hade för någon vecka sen.. Inte roligt alls, alla höll typ på dö av tråkighet. På språket gjorde vi serier. Min vart sämst och jag höll på att somna hela lektionen.. Tja, ni ser ju. Vi övergår till efter skolan istället... Jag och johanna gick till coop och köpte chockladbollar. Sen satte vi oss på än bänk och pratade i typ en halv timme, sjukt mysigt! Efter det drog jag mig hemåt, och nu sitter jag här med världens huvudvärk...

Föresten, jag kom på att det är fredag imorgon! YEEEEEES!

webcam

2010-09-28 / 19:29:31

hahah.. glamoröst, tagna för 1 minut sedan


Hallå på er, och 10000 stycken förlåt för den usla uppdateringen och bildbristen dem senaste dagarna.. Men jag har helt enkelt varit för upptagen för att blogga, men snart är det helg så då ska det nog bli bättre. Idag stannade jag hemma från skolan. Allt var bara för mycket. Dem senaste dagarna har jag känt att jag pressat mig själv alldeles för mycket i skolan (vilket jag inte ska just nu), så jag bara bröt ihop igårkväll, haha. Efter lite aggritation som gick ut på både mamma och syster kunde inte riktigt somna, så jag låg vaken länge och var helt ustliten när det var morgon, så ringde skolan och sjukanmälde mig. Dem förstod precis. Synd var det däremot, för fick ställa in en träff + sånglektioerna.. buhu.. men det tar jag nästa vecka istället! Imorgon är det iallafall dags för skolan igen. Vi har kort dag imorgon också, endas 3 lektioner.. Så det blir riktigt skönt. På en av dem lektionerna ska vi ha origenterings terori-prov. Jag hoppas över hela mitt hjärta att det går bra. På själv orgenteringsprovet gick det skandal dåligt, haha! Jag blev attackerad av en hund, drunknade i vatten, fick skavsår och failade totalt, så vi får se hur det går imorgon, haha. Föresten, jag vet inte vad, men mamma var extra snäll idag och köpte subway till middag + att hon bjussade mig på ett par converse! Det satt riktigt bra det, tack världens bästa Mamma! ♥

Näää, hörrni! Nu ska jag sluta tråka ut er. Bättre inlägg kommer snart, pusspuss!

we heart it

2010-09-26 / 22:22:15

random, random, raaaaaaandom

2010-09-26 / 21:57:06
överdrivet galen tjej som tydligen verkar vilja pussas.. haha, eller hur var det nu? iallafall så är bilden tagen förra veckan, och har bildbrist så vad gör man inte för alla som vill ha lite pics


hahaha.. sparade detta medd. i mina mallar, fett random.. gillare, denna bilden togs däremot för typ 10 sekunder sen

Hej, hej, hej.. hemskt mycket HEJ! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det bra förutom att mitt rum ser ut som ett rent h-vete, jag har ont i magen, träden är typ gula (!!), det är kallt ute, har matte att göra (orkar inte.. döda mig!!), det är söndag, och skola imorgon. Sedan är jag fortfarande förkyld! Det är helt sjukt! Har typ varit det i 2 veckor nu. Inte okej någonstans. Iallafall så har mina kusiner varit här idag. Vi har gjort samma gamla stuffs, fikat, spelat buzz och jag leker monster. Ganska okej endå! Dem är överdrivet söta och vilda båda två. En på 5 och ett halvt år, och en på 4. Mina små sötnusar! Igår var jag iallafall i skåm. Vi åt middag där, surströmming! Jummy, jummy! Efter middagen så hade jag och stina tråkigt, så vi gick och la oss och spårade på några container.. (alltså på containerna, inte inuti dem) Där låg vi typ 1 timme sammanlagt, och hade det riktigt mysigt. Sedan krachade min mage senare, så det slutade med att jag somnade.

Alltså.. vad är det för fel på mig? Detta inlägg failas ju. Kommer säkert radera det senare. Jag har ingen insperation, och har ont i magen. Igen. Nu ska jag sova. Puss. Love you.

lovin

2010-09-20 / 21:33:46
min vackra lillasyster.. hennes blogg finneru här

Tänkte att vi kör med en till bild på min fina lillasyster som jag verkligen totaldissade i förra inlägget, haha! Idag är det som sagt måndag, och jag har varit hemma.. Denna förbaskade förkylning ger sig inte så lätt verkar det som! Jag har iallafall sett TV, svarat på kommentarer, sovit, ätit machmallows, hostat, nyst, pratat i telefonen och ätit en korv med bröd, som var misslyckad.. gaaanska chill dag endå! Imorgon på skolan ska vi på utställning på dagen, äta lunch, och sedan efter lunchen ska vi på besök på ungdomsmottagningen.. haha! Det blir en ganska intressant men lugn dag tror jag, utan idrott och skit, så jag ska dit!

Jag ska svara på mer kommentarer imorgon btw, nu tänker jag gå och knarka lite halstabbleter + äta äppel fluff kaka + ringa någon socialo = sängen efter det!

frågestunden - svaren!!

2010-09-20 / 21:27:34
Om jag säger dalarna, vad säger du då?
Haha, jag kommer nog göra dig besviken med att säga dalahästen, som typ alla andra säkert skulle svara. Men det är väll det jag förknippar dalarna med. Och juste, en camping vi var på för några år sedan i dalarn.. det är så himla fint i dalarna!
Varför började du blogga & vad är det sämsta/bästa med att blogga?
Jag började blogga för ca. 3 år sedan, kom slumpvis in på metrobloggen och hade inte en aning om vad en blogg var.. haha! Det bästa med att blogga är att skriva av sig,  och redigera och fixa bilder och lägga ut osv. Men det bästa är all den underbara respons man får av er läsare!
Visst tycker du att Elias är bäst?
Svaret är enkelt, nej. Haha, där fick du!
Vilka bloggar läser du?
Jag läser bla. lisaplace, nevnarien, kenza, blondinbella och mina kompisars bloggar. Sedan läser jag kissie, paow, dessie, amir och skvallerbloggarna.. hihi!
Kan du inte videoblogga?
Jag videobloggade förut, och ni uppskattade det grymt mycket.. men dock vet jag inte varför, men jag radera varenda video.. haha! Men självklart att jag kan börja videoblogga lite mer. Men inte för ofta, och videobloggarna ska vara väl gjorda innan jag ska publicera dem, och inte bara vara inspelade 5 sekunder där jag säger att jag ska äta middag, hehe!
Vad gillar du för musik?
Jag gillar den mesta musiken förutom dansband, hårdrock och shlager.. hehe! Det beror på lite vilket humör jag är men lite jason derulo, rihanna, kevin michael, coldplay, the fray, jb, osvosv. Det varierar som sagt.
Högsta önskan i livet?
Att min familj/släkt ska må bra! Och att jag också ska det! Man lever bara en gång, så ha lev människor, leeeev!
Hur lång är du?
Jag är ungefär 1,65 cm kort ;)
Var bor du?
Jag bor i Skellefteå, uppe i norrland, haha!
Vilken är din absoluta favoritlåt/film?
Just nu är det the scientist - coldplay, den betyder så sjukt mycket.. Sedan jason derulos låt ''she flies me away'' och KNAAN's låtar, och film är surf school och hitta nemo, hihi! Båda betyder något för mig, så mahi mahi!
Hur länge har du fotat?
Ungefär 2 år! Eller, mjo, fick min systemkamera då.. före det fotade jag med 2 mp kamera rakt ner på några stenar, redigerade bilden i mammas telefon i svarvit och var svinnöjd, hahahha!
Kan inte du lägga upp en video när du sjunger?
Jag ska göra det snart, vi håller på att fixa! Jag ska första spela in lite matrialos!
Har din kamera ett namn?
Favorit film ?
Favorit låt?
Ja, absolut har hon det! Det har den haft sedan jag fick den. Namnet är Doris!
Kan du visa dina outfits? Du verkar ha en så bra stil.
Åh tack! Ja, jag tänkte köra på lite mera dagens outfit. Dock är jag ordagrant säääämst på att ta outfit bilder, och orkar inte be mamma och syrran fixa det varje morgon men ska försöka!
Vad är ditt favoritobjekt att fota?
Hmmm.. det är nog människor, barn, porträtt! Dock är jag inte speciellt bra på just det, men ser framemot att bli bättre och inskaffa mer utrustning för just porträtt forografering :D
Vad tycker du är det positiva respektive negativa med Canon och Nikon kameror?
Hahah, helt ärligt.. jag är sämst på det här med kameror. Dock tycker jag att canons ''klickljud'' är roligare än nikons.. men herregud, det har ju inget med frågan att göra egentligen, haha! Tyvärr, kan inte svara på detta!
Vad är ditt drömyrke?
Latmask. Självdå?
Varför ville du börja blogga?
Jag var ung och dum höll jag på att börja skriva, haha! Nejmen, ville väll testa?
Jag säger Luleå, vad säger du?
Jag säger stugan, fina luleå och sångtävlingar!
Favoritklädaffär?
Klädaffärer* funkar bättre? ;) Hm, det är nog monki, h&m, JC och gina!
Vilket är ditt ABSOLUTA favoritplagg, det som du inte skulle kunna leva utan?
Just nu är det denna snygging: Den blommiga tröjan!
Hur har du blivit så bra på sjunga, Du måste lägga ut mer på bloggen när du sjunger!
Övning ger färdighet! Haha, nej, jag skoja! Det kommer snart... hoppas jag, ett klipp!
Hur många inlägg har du skrivit?
Oj, över 2000 iallafall!
Har du något mer syskon än din syrra?
Nej, jag har bara min fina lillasyster! Någon hade kommenterat att jag var lite taskig mot min lilla syster i det där inlägget, men vi är systrar och hatar varandra! Nej, jag skojar! Vi har lärt oss att driva lite med varandra, men tro mig, hon var otroligt jobbig under fotograferingen.. som en liten 5 åring, haha!
Använder du vanlig blyertspenna eller stiftpenna?
Beror på, oftast skriver jag så snabbt att stiftet går av, sen tappar jag ut alla stifft och är tvungen att ha min vanliga blyerts.. haha, *suck*
Vilken är din favoritfärg?
Min favoritfärg är vit och plommon lila!
Varför startade du den här bloggen?
Från början var det bara en kul grej, ville testa lixom! Men sedan blev det mer seriöst.
Vilka är dina tre bästa bilder?
OJ! Vilken fråga.. jag har ingen aning, men dem här är jag iallafall ganska nöjd med:
Hur sminkar du dig, vad använder du för mascara och när började du sminka dig?
Jag andvänder bara mascara och ibland en foundation på penna under ögon för att jag inte ska se så överdrivet trött ut på helgerna om jag sovit lite, haha!  Jag använder den tjocka gula från maybeline new york! Och jag började sminka mig i början av 6an kanske, typ liiite mascara.. haha!
Vilket parti skulle du ha röstat på om du fick?
Jag är rödgrön och gillar inte alliansen.. och som dem flesta (suck!!) är jag 100 % EMOT SD!! Jag skulle rösta på socialdemokraterna eller vänster partiet!
Vad har du för färg på din tapet?
Jag har en helsvartvägg, och 3 vita!
Har du någonsin varit kär?
Hmm.. ja, det har jag.
Vet dina föräldrar och kompisar om att du bloggar, och hur tycker dom det är?
Ja, dem vet alla om det! Min familj bryr sig inte så mycket, men självklart läser typ mamma min blogg osv! Mina kompisar har dem flesta också bloggar så dem tycker det är som vanligt!
Vad har du för objektiv till din kamera, någon du verkligen kan rekommendera?
Hitills har jag bara paket objektivet 18-55 mm. Jag har väntat med att köpa utrustning då jag inte visste om jag skulle fortsätta med foto. Men iallafall, vill ha ett 50 mm objektiv! När jag tar väldigt nära bilder tar jag med close up filer 10 +! Rekommenderas!
Favoritämne i skolan?
Det måste nog vara musik. Fast nu har vi inte det, så HK. Annars är ämnet lunchrast heeeelt ok!
Gillar du ditt namn?
Jadå, det är helt OK enligt mej.
Favorit glass & mat?
All mat, och BJ'S! oh yeah!
Brukar du redigera dina bilder, och hur isf?
Jaaa! Jag redigerar alla bilder. Kontrast/intensitet- kurvor, nivåer.
Finaste färgen på nagelack?
Det är typ vinrött... grrr vad snyggt!

Favoritring (haha du kmr inte kunna välja ring, jag vet)?
Hihi, johanna! Min favoritring måste vara den guldiga jag köpte på gina som lixom slingrar sig lite som en lussebulle.. den är sjukt snygg!
Varför är du best min lilla heest, och varför är du så fin min vän?
lila kosa mooo jag er inte best, do är! meeplugi! du är finast!
Varför är du så underbar?
Hahah oj, tack! Only god knows ;) Haha skoja!
Tjänar du pengar på bloggen?
Nej, det gör jag inte! Skulle nog inte tjäna så mycket!
Hur har du lärt dig att fotografera så bra? Har du bara tränat själv eller gått nån kurs eller?
För det första, TACK! Jag har inte gått någon kurs och tycker att jag vet alldeles för lite om foto och ser verkligen upp till typ byellen, nevnarien och alla dem där som kickar ass på fotografering!
Vad är dom viktigaste sakerna i ditt liv?
Min familj, mina vänner, datorn, mat. Hahah!
Hur kan du ha en sån bra blogg?
Puss fining!
Vad gör du oftast på fritiden?
Är med kompisar, bloggar, fotar, sjunger och skrattar sönder!!!
Vem är din förebild?
Min mamma, för hon är så stark och bäst, älskar henne! ♥ Och typ rihanna, eller mjo, hennes musik nivå! Hon är så ung och duktig!
Vad skulle du vilja jobba med när du blir stor, och vilken linje funderar du på till gymnasiet?
No idea. At all! Helt seriöst, hjälp!!!
Gillar du Michael Jackson, vilken är din favorit låt med honom?
Musiken är inte min stil, men gud vad han har gett världen! Har ingen direkt favoritlåt med honom.
Glass eller godis? - Godis!
Läsk eller vatten? - Läsk, hihi!
Cola eller fanta? - Cola!
Elias eller Elias? - Hur är det idag då?
Vinter eller sommar? - Summertime!
Vad tror du att du gör om 10 år, 20 år?
Om 10 har jag nog familj, jobbar och lever livet. 20 är det nog samma sak! :D
Varför är du så rolig?
Smaken sitter i baken! HAHHAHAHA! Nej, jag vet inte. Har världens torraste humor!
Varför är du så söt?
Well.. my mum and my dead! Haha, skoja! Nej men det är ni som är söta!!

slutspurten!!

2010-09-20 / 17:08:24
Hörrni, glöm inte frågestunden! Jag kommer avsluta den ikväll när som helst tror jag, så passa på och ställ frågor. Inlägget finns om du bläddrar ner lite, men du kan även klick HÄR för att komma dit!

herregud/maria/jesus - buddah!!!!

2010-09-19 / 21:01:37
hahaha road tjej på 14 år söker ett liv ring 090-99999 för mer information, tagna för 1 min sen.

Alltså. Jag kan inte andas, jag håller på att stressa sönder. Kom just innanför dörren efter att ha varit i skråm med david och stajner och haft superskoj. När jag loggade in på datorn möttes jag av en chock. Det var över 1000 anmälningar på dagens blogg. H-e-r-r-e-g-u-d var ordet. Jag kunde knapps andas, kände strässen och började direkt slumpa ut 4 vinnare. Efter att jag var klar med det loggade jag in på msn, där väntade 9 nya som ville adda mig, flera miljon tals mejl och såntdär. Och på fb, massa vän förfrågningar. Haha! Herregud. Nu måste jag svara på lite kommentarer.. eller host, MYCKET kommentarer, käka godis och skynda mig i säng. Jag håller på att dö av huvudvärk, så jag är ledsna att göra er besvikna... men det blir inge mer bloggning ikväll, vi hörs imorgon istället! Ha nu en bra kväll, och svaren från frågestunden kommer senare!

winners: dagens bloggar

2010-09-19 / 20:38:25
- WORDSBYME.SE! Är vår första vinnare ikväll. Bloggen drivs 22 årig Hanna. I hennes blogg ''ryms allt inom himmel och jord, och lite där till'' säger hon. Kika in vetja! (klicka på bilden)


- ALMASFOTO.BLOGG.SE! Våran andra vinnare är kreativa Alma. Hennes blogg kryllar av foton, teckningar och annat kreativt. Kika in! (klicka på bilden)



- INALA.BLOGG.SE! Dagens sista vinnare är Sofie! Hennes blogg handlar om det mesta, men är mest inricktad på vardagen! Kika in! (klicka på bilden)

Tack till alla 1000 + (!!!!!) som deltod.. herregud, haha!
Det dyker nog upp någon mer dagens blogg till veckan!

let's do it again #2! idag 4 vinnare!!!

2010-09-19 / 12:05:14
Gårdagens dagens blogg blev en succe! Idag kör vi igång med något annat.. nämligen 4 vinnare! Tävlingen avslutas ca. 20.00.. och ja, som igår, man får spamma för större chans! Good luck cuties!

GOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!

BTW, GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN UNDER DETTA INLÄGGET!!!

STOOOOOOOOOPP!!! .. HELVETE, över 1000 kommentarer!! HAHA!

frågestund!

2010-09-19 / 11:26:31
Vi startar denna söndag med en liten frågestund! Ni får ställa max. 5 fråger/pers och jag avslutar frågestunden när jag ser att det blir för mycket, så passa på och vänta inte med att fråga! Jag svarar på det mesta!

littlesister

2010-09-19 / 11:19:25
min vackra, idiotiska, irriterande konstiga lillasyster elin, haha! klicka på bilden för att komma till hennes blogg

Herregud, jag visste inte vilket helvete jag gav mig in på när jag frågade elin om jag kunde fota hennes jätte snabbt för att ha något att blogga om. Hon sa ja, och jag ångrar verkligen att jag frågade insåg jag efter några minuter. Elin hade druckit blåbärssaft så hon var alldeles blå runt munnen. Hon hade kvar gammalt smink, så hon var alldeles svart runt ögonen. Pyjamasen var på, och uborstat hår. Jag ordgrant slet av hennes pyjamasen, tvingade på henne kläder, mosade hennes ansikte med borttagningskrämer, ruffsade till hennes hår och kletade på massa smink. Och under hela denna tiden slamsade hon exakt hela tiden.. herregud alltså! Hon skulle visa sin nya teckning, dansa, sjunga och nypa mig i benen. Det var världens pina. Men iallafall så kom vi ut, tog några bilder. Som blev dåliga allihopa.. Så vi gick några hundra meter för en bättre fotomiljö osv. Där ska jag ta första kortet som verkar se bra ut genom kameralinsen och så knäpper det inte till. Jag tittar på skärmen och där står ''ladda batteriet''. Helvete också, haha.. Men iallafall så kan ni väll hålla med om att jag har en sjukt söt lillasyster?

i put my hands up in the air

2010-09-19 / 00:03:44
mobilkvalla + brus = voila, bilderna är från igår på stan när jag och johannsi var på stan. efter ett tag träffade vi lydia och då hamnade vi på waynes ett tag som alltid annars, mumsi!

Usch, fy och blä är det ända jag har att säga just nu. Jag hade ett hopp för någon timme sedan då jag tänkte 'åh imorgon tror jag verkligen att jag kommer må bättre, man kan ju alltid hoppas!', men så börjar jag känna nu att jag börjar få ont i halsen också! Alltså vad har jag gjort fel!? Räcker det inte med att jag har världens dunderförkylning så jag knappt kan andas utan att låta som en jävla snorunge, feber, liten bihåleinflammation + att jag vrickat foten? Nä, herregud. Detta är inte okey! Det blir väll ännu en dag att hälla i mig ipren/ibumetin och nässpray + hostmedecin imorgon som värsta langaren som langar åt sig själv.. Iallafall så har jag inte feber nu, det var typ inatt att jag hade lite tror jag, så jag har kommit någonstans på vägen ialafall.. yeey! Så imorgon ska jag försöka bita ihop, och typ fara till skråm och spåra sönder med mina fina, snygga kompisar! Awesome! Vi har alltid lika kul och på tal om allt konstigt vi gjorde igår... det var spårat mina vänner, tro mig! Jag säger bara regn + kontainer + fisk + maskkrig + mörker + amazing ppl! Nä, hörrni. Nu ska jag ta och koka mig en kopp thé, lägga mig i sängen med min riskudde och se dirty dancing tror jag, alla bara klagar på att jag vore se den nu.. så why not? Jag tror den komer suga rumpa men vi får väll se! Godnatt på er från en sur tjej som hatar livet för tillfället.


blog love

2010-09-18 / 22:57:27
Tänkte bara påminna alla er gamla läsare som tog bort mig på bloglovin' när bloggen krashade, och alla nya läsare att jag faktiskt har bloglovin', så för mer koll kan du alltid lägga till mig! Klicka på bilden ovan eller på den rosa lilla ikonen i menyn till höger så du inte missar någonting!

sweet like sugar

2010-09-18 / 21:50:05
ta och checka in syrrans blogg föresten.. klicka bara här
Hahaha gud vad fina mina små söta kusiner och min syster är på denna bilden, släktar på mig totalt! Ikväll har iallafall mina små kusiner varit här. Vi har ätit middag, lekt lite gran och dem har spelat massor med buzz! Varje gång dem kommer hit springer dem fram till TV;n och playstationet och river fram buzzet, haha..
Egentligen stod leos lekland med johanna och alla hennes 93479 kusiner.. men såklart vaknar jag, i hopp om att må bättre än igår med feber, ännu mer förkylning, en liten bihåleinfektion och min stukade fot var ännu värre. Sedan hade jag värk i hela kroppen så jag låg kvar i sängen och teg i typ 2 timmar, haha!
.........
Imorgon tänkte jag föresten köra igång med en frågestund, så ni får ta och klura ut massa frågor nu så fixar jag ett frågestundsinlägg imorgon. Jag vet att jag ganska nyligen hade en, men känner bara för det!

contact me

2010-09-18 / 21:26:50
Jag fick ett mail på bloggmailen där någon ville att jag skulle skriva ut alla andra sidor man kan kontakta mig förutom bloggen. Och det är då facebook, skype (såg att jag skerv lisamarklund med mellan rum där men det ska det inte vara!), och msn/hotmail. Så nu är det bara att adda! På min bloggmail kan ni även skicka om ni har frågot om saker och ting osv. Dit brukar även endel söta skicka ''fan-bilder'', så himla gulligt.

vinnarna har korats!!

2010-09-18 / 20:51:22

- En av dagens vinnare är BECCABLOSS.BLOGG.SE! Becca har en väldigt söt rosa blogg som handlar om hennes vardag, mode och massa annat skoj. Kika in i hennes blogg och skriv någonting hörrni! (klicka på bilden)

- Den andra lyckliga vinnaren är PLAYINGWITHWORDS.BLOGG.SE! Denna bloggen skrivs av en tjej född 94. I hennes blogg får ni läsa många roliga, humoristiska inlägg. Även här mycket vardagsinlägg och foto. Kika in och säg hej! (klicka på bilden)



- Och den sista vinnaren är WWW.SANIIEE.BLOGG.SE! Denna söta blogg drivs av sannie, en tjej född boende i sthlm som visar upp sitt intresse för foto och massa annat skoj! Kika även in till henens (klicka på bilden)

Tack till nästan 300 (!!!!!!) som var med och tävlade, lycka till nästa gång!

se hit allihopa! tävling på g! -

2010-09-18 / 14:17:49
Såg just att jag ligger 8;a på blogg.se aktiva listan, roligt roligt!

Skriv en kommentar i detta inlägget ''Jag är med'' Så lottar jag ut 3 lyckliga vinnare ikväll vid 8 tiden. Och ja, man får spamma för större chanser och anmäla sig hur många gånger man vill. Lycka till nu snyggingar!

STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!
om några minuter kommer resultaten..

sjuttondeseptembertvåtusentio

2010-09-17 / 17:42:21
Hahahah, shiet vad stiligt alltså! Dem svarta matta jeansen - JC, jackan- H&M, t-shirten - JC, halsduken - JC.



Herregud vad skönt att det är fredag! Jag aknade före 8 imorse (skandal, tro det eller ej!) och satte mig direk vid datorn och började svara på kommentarer. Herregud vad jobbigt det är, men det ska göras någon gång, så bestämde att börja med dem på morgonen, och ska fortsätta ikväll. När klockan närmade sig 12 sms:ade Johanna och frågade om jag ville möta henne i stan. Självklart ville jag det, så jag ordagrant knarkade näspray, svalde en ipren och hoppade i kläderna. Tänk att jag forfarande är så himla förkyld.. Otroligt irriterande. Sedan drog jag in till stan, mötte henne, och köpte en ring (den som kom från glitter). Efter en stund mötte vi upp Lydia och fikade på waynes också. Mysigt, myyyysigt! Nä hörrni, Nu ska jag slänga i mig lite middag, och åka till skråm.

.. När jag kommer hem ska jag förbereda en tävling till er, svara kommentarer och blogga! Pussar!


Föresten, jag kände mig riktigt glad över att det var fredag, och någonting säger mig att det syntes på min såkallade 'frulle' denna morgon.. mosig kladdkaka alá syser elin... mumsimumsi

FREDAG, WEHU!

2010-09-17 / 12:36:47
Godmorgon på er! Jag har nästan nyss vaknat och hade förberett liten inlägg på andra datorn som skulle läggas upp nu, bla. en tävling, men så ringde Johanna, så jag ska in till stan med henne nu. Jag uppdaterar och lägger upp dem förberedda inläggen senare! Och förlåt för bildlöst inlägg! Pussar!

Hey i'm just woundering

2010-09-16 / 19:14:56
Jag började fundera här om dagen vilka det är som läser min blogg, och varför ni gör det, och kom då på att göra en liten mini-undersökning. Det vore grymt och exakt varenda kotte som läser detta kunde offra 1 liten minimal minut och svara på dessa frågor genom en kommentar. Det är ju inte så svårt, cmoooon babes? :D

... btw nu ska jag faktiskt ta och svara på lite kommentarer, tro det eller ej!


+++++

2010-09-16 / 18:49:15
I've found my dream bag. Men den kostar nästan 900 kronor. Alltså åh. Jag blir galen på mig själv. Jag kan sitta i timmar och kolla runt på massa klädsidor, bla. modekungen.se som är en väldigt dyr sida men grymt snygga kläder.. Och jag har ändå ganska svårt att hitta något som jag verkligen älskar över hela mitt hjärta och som jag vill beställa utan att känna ångest och tänka ''ohno.. i did it again, jag köpte något jag redan har 98943 av, och som liknar den tröjan.. eller dem jeansen'' eller liknande. Iallafall så hittade jag denna väska fö några veckor sedan, och höll på dreggla sönder hela data skärmen när jag insåg min kärlek för den.. Jag kollade snabbt på priset, fick en hjärtattack och tittade snabbt bort. Nu är det såhär att denna snygga väska SKA bli min!! Om jag så ska arbeta mig till pengar, tjata på mamma tills hon i gråt tvingas köpa den till mig, om jag så ska behöva snatta den (haha.. okej, nej herregud) eller ställa min vid en jävla vägkant och sälja gamla barbiedockor eller fan det heter tills jag får ihop och har råd. Okej, jag har dem här pengarna snabbt endå. Men nu är det så att det finns så mycket annat jag måste köpa också, och om jag köper den här väskan så kommer jag måste snåla att köpa alla mina refillkort, tuggumin och ringar jag köper varje månad. Jag har faktiskt inte barnbirdraget än. Jag har valt att inte ta det ännu, pgr. av säkerhetsskäl. Om jag skulle ha hela barnbidraget skulle det vara slut så fort jag fick det i handen. Nu har jag 500 i månadspeng. Med det ska jag betala allt förutom mat och kläder. Jag väljer kläder, mamma köper lixom. Fast, såklart. Det finns ju en gräns. Speciellt när man heter Lisa Marklund. Hur som helst, jag var på stan idag, och självklart ser jag 2 tjejer på 5 minuter som har en sånhär väska med sig. Tror ni jag flirtade sönder den med mina ögon? JA! Jag blev seriöst deprimerad, och det fick mig att vilja ha den ännu mer. Jag vill ha den. Nu. Inte någon annan dag. Nu.
...
...nämen herregud btw, såg jag nu. Vilket överdrivet långt inlägg detta blev. Jag låter ju helt desperat! Men ni vet, hittar man något man verkligen vill ha, man varit sjuk i en vecka och har skrivklåda kan det gå hur som helst.

Höst

2010-09-16 / 18:19:52
ursäkta den konstiga skärpan på bild nummer två, märkte av det nu..

Åh yeeees, jippie yay är vad jag vill säga just nu. Det är nämligen så att jag har helg nu! Grymt! Våra lärare har typ någon kursdag imorgon, så vi kan faktiskt sova ut imorgon, och göra exakt vad vi vill, hela dagen! Otroligt skönt! Jag har heller inga speciella planer för helgen förutom att jag ska på leos lekland med Johanna och hennes kusiner på lördag typ, och att jag tänkte få mig till skråm någon dag! Och sedan så ska jag ju absolut sova extra länge.. speciellt imorgon bara för att känna lite makt då alla andra som bor i andra städer kommer sitta i skolbänkarna och plågas sönder! Jag vet att jag låter lite evil, men det är väll så jag är antar jag.
...
föresten, är det någon mer än mig som luktat på den nya DKNY parfymen? Jag gjorde det idag, och den är UNDERBAR. Den är i samma flaska som det gröna orginalet som dem flesta har, och flaskan är genomskinlig, och det ser ut som den är typ vit? Den är iallafall sjuuukt god, och den har deffentivt fått mig att tveka vilken jag ska köpa..

skräck

2010-09-15 / 21:11:08

Hahaha, jag hade lite tråkigt idag, så jag började bara fota lite gran. Bilderna blev hur fula som helst, och jag var oseriös på varenda en. På dessa 2 skulle jag föreställa sur. Jag överredigerade dem och voila blev det lite skräck.

weheartit

2010-09-15 / 16:54:29
weheartit.com

helvetes förkylningen's here

2010-09-15 / 16:02:52
Usch vad jag är less på att vara sjuk nu. Jag har legat i lite feber + världens dunder förkylning nu sedan i tisdags, och det är väll därför jag inte bloggat någonting. Orken har inte funnits till, och min kropp hänger verkligen inte med i svängarna. Men å andra sidan är det ganska mysigt att äta bullar och muffins, ligga i sängen, och lyssna på musik, smsa med hela omvärlden, sova längre än till 7tiden och bara ta det lungt. Men jag är helt ärligt hellre i skolan än att inte kunna prata normalt för att jag låter som kalleanka på grund av att jag är så täpt. Sedan så gråter jag hela tiden också, inte meningen, men det bara rinner ur mina ögon för jag är så jävla förkyld!

dagens sjuka lisa. valde att mosaikera över mitt face för jag är så jävla ful :D


mina chocklad muffins med dumle och machmallows jag bakade här om dagen.. dem var helt okej! dock finns det inte kvar sååå jätte många längre då jag springer och tar någon då och då.. hihi

answering

2010-09-12 / 21:54:41
hahaha herregud villken snygging alltså
Jag tänkte besvara den här frågan ännu en gång som jag får flera gånger per dag fortfarande får, fast jag tycker att jag förklarat det minst 100 gånger för er tidigare men bättre en gång för mycket än en gång för lite?

Frågan lyder: Varför heter du inte ''endastlisa.se'' mera? .. och det är för att företaget jag samarbetade med (ulife) hackade sig på något sätt in på min blogg, raderade headern, krachade BÅDA mina domäner, kopplade in dem till en annan blogg och pajjade allt.. Detta gjorde att jag gick back 60 prenumeranter osv.. Så jag ringde polisen (fick råd att göra det från blogg.se) och fick kontak med Rolf på blogg.se och han rekomenderade att jag skulle sluta samarbeta med dem, och det gjorde jag! Så, nu vet ni. Jag ska nu hoppa till sängs, lyssna på musik och sova! Godnatt och puss på er!

Bob u lol lol a ror

2010-09-12 / 21:35:46
Mums vilken mysig kväll.. (hm det låter som om jag ätit kvällen) men jagär helt proppmätt av alla bullar jag proppat i mig! Det är helt sjukt gott, och jag får verkligen aldrig nog! Självklart var det inte jag som bakade bullarna, utan Mamma. För om jag skulle baka bullar skulle det nog bara bli torra degklumpar med några socker korn på.... dem skulle nog ingen vilja äta tror jag! Jag är ju mästerkocken, ni vet.
...
Imorgon har vi skolfoto, sedan massa annat 'helt-okej' saker fram tills vi slutar. På tisdag är det en tuff skoldag, med bara lektioner, onsdag har vi 3 enkla små lektioner och slutar tidigt. På torsdag slutar vi efter lunch, sedan är vi ledig till måndag! Sooooooooooooooooooooft!

a rainy sunday in picturies

2010-09-12 / 18:34:07
min älskade lilla rosa plutt som jag efter 5 månader fortfarande inte förstår mig på, trög fattad som jag är! idag fick jag över 876 låtar på den, efter att ha sktitit i att ladda över nått då jag haft spotify och telen full med musik. Jag råkade synkrotiesera (stavas?) över allt på datorn, när jag bara skulle ladda över några få låtar som jag med omsorg valt ut... herregud vad failad man kan bli, men men.. får väll be om hjälp att fixa detta

här har jag bott en stor del av denna regniga söndag, i sängen! jag har lyssnat på musik, sett TV, ätit godis, pratat i telefon, läst och sovit. hela tiden har jag sprungit ner och värmt på min 'riskudde' meepis och lagt mig till rätta! så jävla skönt alltså

dagen startades med en härlig frukost... mums

Såhär har min söndag varit hittills, ganska mycket chill faktiskt då jag fortfarande springer runt i mjukis kläder! Har just ätit middag, och snackar med Johanna i telefon, vi har ett väldigt normalt samtal.. och snart ska jag träna! Tro det eller er. Det är nästan så att jag bli chockad själv... go healthy!

maybe's thoundering bom bom BWAH

2010-09-12 / 00:07:16
hahaha så jävla ful och nyvaken liten tös, någon ville ha en bild på mig så go fot it

summer of -10

2010-09-12 / 00:04:02
några få oredigerade slumpvis valda bilder från i sommar, love it! (den sista är från igår)

Jag satt just och tänkte på hur bra denna sommaren har varit. För det första har vädret varit helt kanon bra, och jag har badat och solat och gjort hur mycket niceiga saker som helst! Och sedan känner jag att jag mer och mer har blivit mig själv igen efter min krasch förra hösten.. Så, denna sommaren har varit king.

Jag minns speciellt alla underbara kvällar och dagar i skråm tillsammans med Sove och David och alla andra. Det har varit helt awesome, och jag ser framemot ännu mera flum och skoj med dem. Sedan alla galna saker som jag och älskling Johanna har gjort tillsammans, som när vi cycklade 5,2 mil. Vi gjorde det! Jag minns verkligen lyckan efteråt.. haha! Och alla fina film kvällar tsm med Lydde & fanny & Johanna. Dem har varit totalt awesome dem med. Alla kvällar i stugan, där sjön är blank och allt är lungt och fint.. Älskaälskaälska! Och sedan alla dagar med bara familjen, middagar och allt annat underbart! Älskar det verkligen. Och vad mer? Ja, det finns hur mycket som helst. Stockholm. Älskade sthlm.. Alla nätter där, grönan, shopping, moster&morbror, god mat och sandhamn. Jag kan inte annat än älska sommaren, och ser framemot sommaren 2011 ♥

latmasken nummer 1

2010-09-11 / 23:36:05
körde på en nyttigare variant till efterrätten jag kom på att vi skulle äta idag efter middagen.. jag tror jag ville lura mig själv hur nyttig jag varit ikväll efter allt godis, chips och kladdkakebitar jag stoppat i mig.. hehe

Idag har jag legat inne hela dagen i mina myskläder och lyssnat på musik! Jag må vara en latmask, but i'm proud of it. Iallafall så ska jag snart se på ''Snuten i varuhuset'' och krypa ihop med min riskudde (som man kan värma) och slumra på soffan... ibland är livet bara för awesome!

Awesomeness

2010-09-10 / 19:24:03
Nu ska jag vara med Johanna, Pilla och Lydia!

i wan't it, ima get it

2010-09-09 / 22:07:02
Paaaanik! Min favoritparfym kommer att ta slut imorgon, det är hur lite som helst kvar i glasflaskan. Jag har länge velat ha en DKNY parfym, men kan verkligen inte välja vilken.. Nu tror jag det blir denna. I love it.

Konsten att äta en japp

2010-09-09 / 21:25:09
men herregud...nu ser jag hur failad bilden vart, hahaha


Bad mamma köpa mig en japp när hon endå var och handlade, såklart svarade hon japp och jag blev super glad. När min lilla japp landat här i huset hade vi kul till 100 procent.. Tja, ni ser ju bara bilderna! När jappen och jag lekt klart var det dags att äta min kära vän.. När jag öppnade papperet såg jag bara en mosad chocklad bit.

awesomeness

2010-09-09 / 18:44:41
Tjenis penis! Jag tänkte faktiskt köra på ett sånt här dåligt, tråkigt, idiotiskt världelöst ''vardags-inlägg'' som jag egentligen dissar totalt här i bloggen, men känner för att skriva lite om dagen nu så ima go for it. Idag vaknade jag av att min hemska väckarklocka ringt i typ 15 minuter utan att jag vaknat (?) Ovanligt att jag inte vaknade, men ännu ovanligare att jag vaknade när Elin ropade tyst ''Lisa...stäng av väckarklockan''... men iallafall så böjade vi skoldagen med matte. Inte okey om ni frågar mig. Mitt sämsta ämne, och speciellt på morgonen. Jag halvsov hela lektionen medans Jesper och Johanna jobbade mega flitigt bredvid mig...hehe! Efter matten rullade dagen på, och efter skolan drog jag och Johanna och Lydia in till stan. Där fikade vi, kollade facebook (såklart?) och jag köpte även 2 par örhängen. Fångade ett av dem på bilden som ni kan se nedan. Snögga om ni frågar mig! Iallafall så juste, på esteten idag gick vi till nordanå och var på utställning, det var riktigt....tråkigt! Men efter uställningen fick vi som uppdrag till att dra in till stan och fota hus. Så jag, Johanna, Lydia och sebbe drog in och fotade lite. Awesome! Efter stan och allt tjafs drog jag på utv. samtal, och nu sitter jag här och lyssnar på musik! So long mina vänner, so looong!


here is one of them... 29 (!!!!!!) kr på ur och penn, haffa haffa!

grön, omogen pytteliten banana!

2010-09-09 / 18:36:45
herregud vad perfekt banan jag hittade idag... lyckan är ännu en gång enorm

Detta inlägg kommer nog många av er misstolka.. (om ni är dagens ungdom så att säga, och inte nån gammal pensionär) men jag är så himla glad nu! Varför undrar ni säkert då? Jo, det skall (hah, bara för gammlingarna) jag berätta för er. Det är så här att jag älskar bananer. Frukten bananer. Fast dem får bara vara gröna och omogna om jag ska äta dem. Och nu är det såhär att jag kom hem efter en hektisk dag i skolan och var lite hungrig.... och vad finner jag i köket? Jo, VÄRLDENS PERFEKTASTE BANAN!!!! Denna lilla banan, och då menar jag verkligen lilla.. är ungefär lika lång som mitt lång finger, och den var perfekt grön och omogen.. Och. Ja, herregud. Lyckan är enorm. Nu får ni misstolka detta, jag tar det med en nypa salt.. men vafan! JAG ÄR GLAAAD!

idag är det...

2010-09-08 / 18:47:13

..Fläskkottlet till middag! Lyckan är stor!

fifan vid trikigt inligg

2010-09-06 / 23:02:53
Blä och usch! Just idag är det ingen blogg dag. Eller egentligen är det ingen såkallad ''blogg dag'' någon dag för tillfället.. alla mina knasiga idéer som gjorde att min blogg stack ut och var helt konstig är på solsemster. Undrar verkligen vart, och när dem kommer tillbaka.. Jag hoppas att dem kommer snart.

Just nu sitter iallafall jag och tuggar tuggummin, även fast jag har världens huvudvärk! Inte direkt en bra match då det bara gör huvudvärken värre.. men jag är i begär av socker! Nåväl, godnatt då världens tråkigaste fulaste idiotigaste blogg i världen.. nu ska jag sova, och imorgon bitti har jag sovmorgon!

we're gonna fight fight for this love

2010-09-05 / 19:56:31

ngn ville se lite mer av halsduken man knappt såg på otufit bilden nedan så här kommer en bild, dock ser man knappt på denna bilden heller. den är ifrån wedins och kostade 199 kr. Perfekt i höstkylan

Heeeellooo alla snyggon! Förlåt för att jag inte uppdaterade bloggen igår, men jag for till skråm och sedan så sov (kolla david jag skrev sov!) jag över där. Eller sov och sov gjorde vi väll inte riktigt. Vi var ute, såg på film och hade det riktigt mysigt. Jag slockade vid 06.30 tiden, och vaknade 7.30 av att Sove hade tagit över hela sängen. Iallafall så sitter jag nu och snackar med min Johanna. Vi sitter och deppar över allt deppigt och peppar varandra lite. Nu ska jag iallafall gå och dricka lite thé och sedan slumra ihop till en film!

it's the earth

2010-09-03 / 20:50:33
Halsduk - Wedins, svarta halvblanka jeans - J&C, pöströja - gina tricot
.
Hahaha.. att jag ens la ut bilden ovan är lite sjukt. Så otroligt sjukt överdrivet failad dagens outfit. Men det var någon av er som ville ha mer  dagens outfit, och jag la verkligen ner min själv i detta och försökte få till en någonlunda bra bild, men ni ser ju vad som hände! Det går ju verkligen inte hålla kameran stilla, få med hela kroppen och sedan så ska ju inte blixten förstöra.. Haha, usch alltså. Jag beundrar verkligen er som kan ta outfits bilder till 100%! Iallafall så har jag varit i skolan idag. Från 8 till halv 11 sooooooooft! Pluggade lite och sedan drog jag in och träffade min älskade lilla munk Johanna! Vi hade det riktigt mysigt och en ring fick följa med hem. Sedan tackade magen också för en räksallad. På stan träffade vi Nora! Det var riktigt trevligt att höra vad hon tyckte om klassens fjällresa, och bara snacka lite med henne då hon alltid är glad och sprallig! Sedan träffade vi också Sove & stoffe en snabbis, så mina ben vad döda. Tur då att mormor ringde och bjöd över oss på räkpaj! :D Min absoluta favoritmaträtt i hela aniversum jorden och atomsfärden och rymden! Nej, hörrni. Nu ska jag ta och käka lite på mitt godis.. 5,99 kr/hg på hemma kväll! Inte illa hörrni! Ha en fin kväll, Puss puss!

nämen oj oj oj!

2010-09-02 / 21:48:03
Hallå där alla snygga! Herregud, förlåt för den ur usla uppdateringen på bloggen! Har inte bloggat på 2 veckor! Men det är såhär att jag helt ärligt knappt har suttit vid datorn någonting alls under denna tiden. Jag har bara snabbloggat in någon gång då och då och checkat facebook.. inget mer! Inte ok. Men har varit ganska busy om man säger så.

Imorgon slutar jag halv 11 i skolan. Överdrivet awesome om ni frågar mig! Så efter den tuuuuufffaaa skoldagen blir det att snabba in till stan och träffa min beeeebi johanna och shoppa lite! Awesomeness! Har föresten shoppat lite nya plagg som jag tänker slänga upp här imorgon och visa er! Blir det bra?

Alltså herregud, är helt över energisk! Nu ska jag slänga i mig några rostade mackor, dricka lite juice och krypa ner i min nybäddade säng och TOTALY CLEAN ROM (!!!!!) Som jag städat ordentligt idag. Förlåt för bildlöst inlägg btw, men imorgon uppdaterar jag som vanligt igen, back 2 the computer. Puss
RSS 2.0