Café

2008-10-31 / 11:25:47
Nu ska jag dra mej till bussen och möta Madelene på stan. Sen ska vi träffas och fika. Det blir mysigt. Men först måste jag klä mej och fixa håret. När vi ändå är på stan så får jag äntligen tid till att köpa ett diadem. Eller kanske två, hihi.

Skriver och berättar mer om det ikväll. Ha en bra dag!

Sweetheart

2008-10-31 / 11:07:50


- En bild kan betyda så mycket. Det gör den här. Tog en underbar bild på min lillkusin Joel.
Jag älskar dej Joel, och dej Sebastian.


I belive i can fly

2008-10-31 / 10:50:24


- I belive i can tutch the sky..spear my wings and fly away.. blbla..

Bilden är ej redigerad utan jag ställde mej på den där pinnen.

Freeeedaag

2008-10-31 / 10:44:32
Nu har jag ätit frukost - Så gott!

Det blev en rostad macka med skinka och 1 glas juice.. Jag tände ljus i vardagsrummet och satte mej och myste en stund. Nu sitter jag här och ska försöka blogga :-) 

Halloween helgen är nu här. Så tänkte berätta lite om vad som händer denna spökliga helg haha! Idag ska vi gå bus eller godis, det blir jätte mysigt! Imorgon ska jag Madelene, Mamma och Elin på halloween fest hos Veicko och alla hans ungar. Det blir jätte skoj. Då ska Madelene sova över här. I mitt rum :-) Och idag glömde jag berätta, eller kanske har berättat det att Lina far hem idag.. Trist!

Vad ska ni göra i helgen?

Sova mera

2008-10-31 / 09:02:11
Nä, jag lägger mej och sover en stund till..

Ni vet att jag skriver skit lite nu eftersom att Madelene är här. Men det kommer bli massa mer bloggande som förr när hon farit hem på Tisdag. Nu ska jag sova mer.

Puss och hej

Halloween morgon

2008-10-31 / 08:36:03
Nu är det halloween. Åh vad spännande, inte sant? Idag ska jag Madelene, och Elin gå bus eller godis. För Lina far hem idag.. Det känns piss dåligt juh, vill att hon ska vara med i 5 dagar till som madde ska. Tills Tisdag.
Nu ligger jag i mammas säng och har jort en iglo och ligger här inne med datorn. Så otroligt skönt att bara slappa lite.

Happy hallowen!

Tandläkaren

2008-10-30 / 19:32:22
Awn, idag eller i morse var jag hos tandis. Det gick bra. Jag var en av 300 som skulle få bidra i ett expriment genom att dom skulle göra lite tester från mej, och från 299 andra och sen forska fram varför man får hål i tänderna. Alltså alla fattar ju att det kan vara av godis, men det var lite om karies och sånt. Det gick iallafall bra. Träffade Fanny där. Hon varefter mej. Inga hål hade jag :-)

Ska få en ny tandläakre -
Ole heter han från Norge..

Boda borg

2008-10-30 / 19:27:52
Åh, vad kul det var idag på boda borg. Elin for hem direkt för hon tyckte det var för läskigt med just spöktemat. Eh, det var itne alls läskigt. Nu har vi ätit räkpaj! Det var så gott. Och nu sitter jag här och ska trackasserraaa folk med kommentarer! Vill du att jag ska kommentera dej? Skriv isf en kommentar.

Se ya! ω

Torsdag

2008-10-30 / 11:33:39
Hej på er, nu är det Torsdag! Idag ska jag, madde, Solveig och Elin på boda borg. Kommer inte skriva idag, för vi är borta hela dagen. Nu ska vi fota innan vi far.

Förlåt för dålig uppdatering, men kommer skriva ofta och mkt från och med Tisdag. Då Madde farit.

Ha en udnerbar dag! <3

Onsdag kväll

2008-10-29 / 21:12:24
Nu är det ju onsdags kväll. I mitten på veckan kan man seja. Nu har vi ätit Middag, det lev smarrig gryta med kyckling och massa gött i. Sen blev det kladkaka, mums!

Världens bästa morbror kom hit :-) Han spelade lite gitarr med mej och elin så det var kul. Jag skafå spela in it can only get better, wiiie. Nu ska jag hem och mysa.

Förlåt för dålig uppdatering.. Men har ju släkten här, så försöker skriva oftare änn jag egentligen har tid.. Hoppas ni förstår vad jag menar.. Ni är så mkt för mej, alla läsare!

Godnatt och puss på er alla! <3

Middag

2008-10-29 / 18:50:10
Awn.. är trött! Hålle rpå att säcka ihop, ush. Vi har varit på stan, köpte bara ett par vita plopp örhängen. Och en kakao tryffél. Mums! Sen har vi tränat , dansat och massa sånt på mammas jobb.. Och nu ska vi äta middag. Så gott!

Besök mej oftare, inte en ända kommentar på hela dagen, och baar 11 besökare. Det är det sämsta jag vart med om..

Poks, kommentera - me like !

Stan

2008-10-29 / 10:40:49
Godmorgn på er allihopa!
Nu ska jag snart fara till stan med Madelene. Det blir bra! Ska försöka hitta lite nya prylar. Jag kommer lägga upp bilder sen har jag tänkt. Om ni vill det? Förlåt för dålig uppdatering, men jag störtar i soffan varje kväll. Sen är faktiskt Madelene här och Lina, så jag vill ju gosa lite med dom ibland. What more? Ingenting mer har hänt sen igår, när jag bloggade om min läpp. Ikväll ska vi till mormor o morfar igen, Joel och Sebastian kommer dit :-)

Nu ska iväg till city - me like !

Läppen

2008-10-28 / 18:29:46
Jag har hittat på nått knasigt idag - whit my lips

Jag har börjat he ner underläppen då och då. Kan absolut inte fatta vart jag fick det irfån och varför. Gör de då och då. Det ser helt stört ut. Her bara ner den 2 sek sen upp igen. Scary! Får försöka ta bort det lilla fixet.

Ikväll ska vi till Mormor o Morfar. Madde och Lina är ju där. Det blir kul, busa lite med dom :-) Lina du ska stanna tills på Måndag, träng in det i din lilla hjärna. Hehe, som ni fattar har Lina svårt tat fatta ibland. Enligt mej och Madelene. 

Awn, idag har jag fått ett nytt scrapbooking paket - Me like !

Muffins

2008-10-28 / 17:44:48


- Nu har jag gjort ännu ett smaskigt udnerverk. Ser de inte gott ut?
Jag redigerade lite genom att göra muffinsarna liiiite ljusare.


The thing

2008-10-28 / 17:42:58
WIHIIOOOO

Igår satt jag Lina, och Madde, och Elin, och Sandra oj det blev många. Och pratade engelska. Då frågade Lina hur egentligen jag och elin sa ''thing'' Och jag har inte haft det engelska lilla ordet påslaget så jag har sagt ''fing''.
Det värsta var sen att jag inte verkligen int ekunnde seja det riktiga. Så jag har övat, och nu kan jag :)

När jag försökte sträkte jag fram tungan så mycket att den säkert var ute 8 cm.. Hehe.. Ja men är ju sej själv.

Vart for uppdateringen vägen?

2008-10-28 / 17:29:11
Ja o_o Jag fattar ongenting här.. Ursäkta för dålig uppdatering.

Dagen har varit hyffsat bra.. men lååång! Men nu har vi ju höstlov. Yey! Orkar inte berätta om dagen, har inte lust. Känne rinte för det, vet inte varför. Men lite kan jag berätta då. Madde o Lina kom till skolan. Sen gick vi spöktunneln, läskigt.

Ja, kommentera :-)

Dongel

2008-10-27 / 19:17:03
Lina har en dongel. Vill ha det också! Alltså bärbart bredband. Det är så mycket enklare.
Det roligaste är att det står på kartongen att den ska vara ½ cm ifrån kroppen - Haha! Frågan är varför? Nu har jag ett nytt mysterium att lösa. Om dongeln.

Nån som vill ge mej en? Ja, Lina du är bäst.

Lina och Madde

2008-10-27 / 19:09:13
Awn, nu är jag hos mormor o morfar. Med Lina och Madde. Mamma är fortfarande på ikea. Eller nja, dom är på väg hem. Wiiie. När jag kmr hem ska jag sova, känner  mej som en tung gris.. Blä!

Juste, undre inlägget var min Kuisn Lina, hon är rolig hon :-) Hur är det med er?


Poks!

lisa dampar på mig om jag lägger ut detta.

2008-10-27 / 18:47:47

tjabba tjena hallå, jag säger så! lisa vill egentligen inte att jag ska skriva i hennes blogg, hon sitter bredvid mig och tjatar och gapar som en galning just nu! som en riktig flodhäst.

jaja, hjärtat jag ville bara säga att jag älskar dig längre än till månen och tillbaka miljoner gånger.
puss på dig min älskade kusin. <3

Svergies mest köpta bil

2008-10-27 / 14:44:50

Mamma är och köper golv

2008-10-27 / 14:21:12

Hej! Tack för alla otroligt många besökare igår. Det är upskattande! Många har välkommnat pratbubbaln välkommen också, det tackar han för! ;-) Sen har jag fått ny visningsbild här. Inte den syggaste, men man måste vara lite rolig ibland i livet också. Eller hur?

Nu är jag hemma från skolan. Vi såg film på skolan mest hela dagen, och åt godis. Mamma är och köper golv på Ikea med veicko och Mattias. Kan ta bild senare på det. Ja, vad mer? Ingenting. :-)

Pratbubblan

2008-10-26 / 19:02:21
Nu ser ni där nere vid min blogg att det är en liten pratbubbla. Hälsa den välkommen vetja.
Just nu mixras lite med bloggen och det kommer snart en ny profilbild..

SPÄNNANDE VA? :oD

Skola imorgon

2008-10-26 / 17:12:56
Vet ni vad? - Nääää.
Vi har skola imorgon. Medans ni sitter hemma och har höstlov. Vi får höstlov på Tisdag. Skit orättvist.Men aja, bara att bita ihop och försöka känna dagarna som korta minuter :-) Nu ska jag snart hjälpa mamma med att lasta in filmerna i nya tv bänken. Bara hon kommer hem nmed den nån gång. Sen ska jag göra varm choklad med macmallows o grädde och njuta av andra avenyn. Ser ni det? - Det gör jag..

Se ya later aligater!

Besöksrekord

2008-10-26 / 17:09:22
Awn, ni är verkligen en del av mitt liv. Nu har jag. Eller vi ni besökare är ju en stor del  :-) Det känns super och kolla på statistiken, och se att det ökat!
Många kollar på dom röda pungterna, det är fel. Dom blåa pungterna är antalet besökare. Dom röda är antal sidöppningar. Om de had evarit beöskare hade jag varit råglad.. Men nu är det dom blåa som gäller.

Snart sätter sej madde på tåget. Hon kommer imorgon vid 9.
Lina sätter sej på planet och är här 11 ikv.

Träffar dem imorgon efter skolan.

Rosa plattång

2008-10-26 / 16:57:42


I want to have a new pink, sweet plattång.
Vem vet hur plattång stavas på engelska, den ska kommentera detta inlägg och kmr få fett med beröm av mej :-)
Ja, som sagt måste jag ha en ny plattång. Det finns en som är rosa för 199 :- Bra pris!
Ska se om jag och mamma komme rköpa den. Jag vill så gärna ha den. Det vill jag.

Villken färg är eran?

GASHS!

2008-10-26 / 16:44:53
Awn, vad söta ni är. Ni besöker mej as mkt nu. Har skit mkt besökare! Gud vad jag blir smickad :-)

Nu är mamma på väg och ska hämta tv-bodet. Kan gärna slänga in en bild på det sen om ni är intresserade och se hur det ser ut! Middagen vad super god, om det hade varit med sylt till eller gelé. Men det var slut. Tyvär!

Vad har du för mobil?

Fergie - Clumsy

2008-10-26 / 16:10:29

Clown

2008-10-26 / 15:49:47


I feel like a clown.

Spik

2008-10-26 / 15:43:22


- Nu har jag hittat massa bilder i min gammla mapp. Så var beredd på massa bilder att kommentera.
Nub ska jag äta middag.

Se ya!

Mer bilder?

2008-10-26 / 15:16:32

Awn, har funderat på att logga in på min andra andvändare och redigera bilder. Vad sejer ni? Är ni redo för mkt bilder? :)

Lycklig..

2008-10-26 / 14:58:15
Är så lycklig, är så glad. För att, därför att.
Trode inte det var sant, åh vad bra. Åh, vad glad jag är för er skull. Åh, jag vill också.. fast är så ung..


Snart kommer Lina, och Madde. Älskar dom så mkt. <3 Det blir bra. Nu har jag fikat upp mitt fika och ska nu sitta och puttra på hur man gör genomskinliga ramar.. Hum!

Kramzar.

Dumma höft

2008-10-26 / 14:26:33

Dumma, dumma skit höft. Jag har råkat sträcka höften.. Det gör faktiskt ont, stackars mej.


Mamma ska snart hämta vår nya tv-bänk. Hon hittade en i ek på blocket så vi ska hämta den vid halv 5. Just nu är Janne här, så vi ska fika lite fika, tårta mm.. GASH! Orkar inge mer fika..


se ya!

Moooorning

2008-10-26 / 09:59:10
Godmorgon på er alla solstrålar! Jag ligger i sängen inlindat i ett duntäcke nu, musigt! Idag kommer Lina, min kusin och imorgon kommer madelene. Det ska bli skoj!

Awn, idga har jag inga planer förddagen, förutom att ha kul såklart. Kom ihåg att ställa tillbaka klockorna 1 timme. Nu blir det ju faktiskt vintertid. Jag ville påminna er lite!
Idag ska jag städa lite hemma, måste även köpa godis till filmen på skolan imorgon. Tänkte dra ner till ica kvantum, det är 3.90 där idag thihihiii... Men vi får se, lovar ingeting. Plus att dom har gott godis där tkr jag.
Nu ska jag läsa lite bloggar.. Har så lite att göra, sen blir det frukost såklart. Det är ett måste i min ''ska göra lista'' haha.

Vad äter ni till frukost oftast? - Jag äter te, juice, mackor och frukst. GASH VAD GOTT!

Ska skriva mer idag, så kom ihåg att läsa. Ni har varit så duktiga nu att besöka.. Tack! Fortsätt så..

Myskväll

2008-10-25 / 22:21:44

Nu ska jag ha lite myskväll med familjen , med godis, chips och frukt.

Just nu håller jag på och hjälper Dina att vänta på sin nya design som strax ska läggas in. Det blir ju bra! Kommer inte skiva mer ikväll, ska bara mysa och skratta med familjen. Tänker på partyt igår, och är så trött. Så det blir ingen sen kväll ikväll tror jag..

Kommentera min älsklingar <3

Hemma från bion

2008-10-25 / 20:57:00
Nu är vi hemma från bion - Den var super, duper bra.

Det var jätte mysigt att sitta där i biomörket och digga alla hsm låtar med dej Dina, tack! Det får vi göra om. Nu ska vi sitta här och bara surfa. Kanske du vill att vi ska läsa din blogg? - Absolut. Kommentera då, så besöker vi.

/ Lisa och dina <3

Du är vad du äter

2008-10-25 / 16:57:52
Awn, kan inte sluta titta på du rä vad du äter. Just nu sitter 3 perosner som nu ska få hjälp då, på ett café. Anna skipper skyndar sej in och kommer in. Dom jobbar på cafét och hon tar bort allt dom säljer, slänger fikat.

Det låter ju inte så kul tycker inte jag. Men dom har ju sökt till prugrammet själva. Och nu sitter dom och klagar på Annas beteende.

Nu får man se hur mycket domäter på en vecka - och det här är det gräsligaste jag har sett på det här pogramet.
Jag blir fan äcklad, det ser ju inte klokt ut. Inte för att dom är smäll feta, men just när man ser maten på det där feta bordet och massa glas med vin, öl, läsk och kaffe i massor. Jag får ont i magen när jag äter mycket godis i veckan. Men fur tusan kan dom proppa i sej såhär mycklet? I dont know.

HSM3

2008-10-25 / 16:42:35

Nu ska jag och Dina snart fara och se high school musical 3. Villket blir riktigt bra! Ska köpa godis före, såklart. Sen jobbas det på en ny design, får se vad som blir av med den!


Vad gör ni?

Lördag

2008-10-25 / 12:56:02
Ja, det är ju Lördag idag. Har ingen aning vad jag ska göra idag. Har igen lust att göra nått sepciellt, villket är ovanligt konstigt måste jag seja.

Elin gör sej iordning nu, så snart ska vi hem. Vill bara slänga mej i soffan då. Men jag måste städa rummet, inte värst så gräsligt men en då, det finns lite ballongoer, och massa papper på skrivbordet. Sen ska det damsugas.

Sen kanske jag hinner vara med Dina idag, och gosa med Daniella. Hon har börjat bli så stor, hon kan krypa, seja mamma, klättra upp på saker. Sen kan hon också stå och hålla i mitt ben till exempel. Men inte gå ännu... Men det kommer kan jag lungt seja. Igår fick vi bilderna från studion. Så kanske lägger upp dom snart. Vi får se, vi får se! Om ni är riktigt snälla och kommenterar förstårs :oD Just nu sitte rjag och pratar med Dina på msn. Vi kanske ska boka biljetter till Hogh shcool msuical 3, som hade premiär igår. Måste se den... GAHSH!

Bubbel nougat

2008-10-25 / 11:07:38
Åh, tack mormor. Jag fick en dubbel nougat. Så u ska jag smaska på den nån minut. Syrran ska ha datorn. Skriver igen när jag kommer hem vid lunchtid.

kommentera <3

Friends

2008-10-25 / 11:06:21
Älskar mina vänner. Ni är så otroligt värdefulla för mej, lägger upp disco bilder sen.

Felicia Du finns alltid till att krama.. Ingenting utan dej.
Malin Du stöttar mej i alla väder. Du är en del av mej.
Liza Du är så otrligt bäst, du ger mej massa fina kommentarer.
Dina Bästevän, du och jag förevigt.
Fanny Kan inte skratta utan dej, det går inte.

Planer kring helgen

2008-10-25 / 10:55:34
Jippie! Nu är det helg, Lördag. Och imorgon Söndag. Ska snart fara hem, sovde hos mormor o morfar för att mamma också var på fest igår.

I helgen är mina planer riktigt bra. Det blir väll kompisar, godis och soffan. - Riktigt nyttigt. I hope

Vad ska ni göra ik helgen?

Lite om igår

2008-10-25 / 10:44:52
Åh, det var superkul igår. Riktigt mysigt. Älskara att dansa. Måste fråga er om ni vill äatt jag ska ända nått på bloggen, typ mer bilder, mer inlägg, och sånt dära.

Jag har en sak jag vill att ni ska ändra; Skriva mer kommentarer, och besöka mej mer. Det är viktigt att nu läser, annars ger det ju lixom inte att skriva tkr jag..

Godmorgon.

Disco-time

2008-10-24 / 17:53:40
Nu ska jag fixa mej, sen far jag till Discot. Skriver imrogon.. Pussar.

Awn, måste bara be er kommentera.. ♥

Se u later

Carlifornia

2008-10-24 / 15:10:29
 

Disco ikväll

2008-10-24 / 13:32:31

Halloj på er alla!

Nu sitter jag hos Dina, hjälper till lite med Daniella. Dina var sjuk idag men det var bara magont, så ikväll ska vi på discot. Det blir super bra tror jag! ;) Sen är det då helg, den bästa delen av veckan. Lilla skruttisen kryper omkring och leker med sin tandborste. Dina kokar ägg, oh jag har lånat Dinas dator..Nu ska jag busa med Daniella!

Ha det bäst, skriver såklart mer strax..

Awn, Kan inte nån kometera?

Vattendroppe

2008-10-23 / 19:26:31


Ville bara ladda upp denna lilla bilden. Inte så nörjd kanske men coolt endå.
Kommentera och ha det bra allihopa. Skriver imorn.

I hope u like it.

Städning..

2008-10-23 / 19:17:32

Nu ska ränta runt här i huset och städa lite. Tycker det är rätt avslappnande, fast man kutar omkring och stressar runt så känner jag mej avlsappnad..Tills jag är klar.. För då känner man verkligen att jag sprungit runt och städat.. Och när jag städar brukar det bli ganska mycket också.. En aning för mycket kanske..

Nu ska Elin ha datorn. Ohc jag ska då ränta runt iringen kan vi kalla det :o) Skriver kanske ikväll. Men annars såklart imorgon. Måste ju få min ksönhetssömn också, lite lyx.

Se you later aligator!

Godishistorien

2008-10-23 / 19:07:25

Jag heter Fru geléhallon, och är ett geléhallon. Jag bor på machmallowsgatan 1 i Godislandet. Min bästis Är Miss Surnapp i efternamn. Åh, titta där. Där sitter Fröken Lkaritspipa. Fru Gelehallon och Surnapp gårfram och hälsar på Fröken lakritspipa. Oj, där kommer Herr mentos. Han rammlar! Fru Toffifiee kommer springande och hjälper Mentos. Just då kommer Sir Chokladpralin gående med sin dotter sweetheart's dotter. Hej, vart kom alla ji ofrån sejer Miss Surnapp. Dom svara artigt att dom ska hem till Mrs Tuggummi.

Mums, blir man inte sugen att besöka godisvärden?

Jag finns för dej

2008-10-23 / 18:55:27
Du vet vem du är. Du ska alltid veta att jag finns här hos dej, bara för att lyssna. Kanske inte är den bästa att ge råd. Men Jag är en bra lyssnare när du vill att jag ska lyssna. Kärleken är en hård kamp. Men det här måste du välja själv, fast även fast jag är en fjuttig liten 12 åring så kan jag ha lika stor hjärna och hjälpa dej.

Jag finns här för dej, Madde!

Jag kan själv..eller?

2008-10-23 / 18:44:51

Åh, vill kunna göra bloggdesigner. Som Michaela. Önskar verkligen att hon svarade att hon kunnde göra om den.. Ser verkligen upp till henne.. Men jag får tamefan öva nu. Så jag kan iallafall le me dmina läppar.

Vad gör ni?

JÄVLAAR

2008-10-23 / 18:42:05

Jag vet, jag känner mej helt sumpad idag.. Känne rmej värdelös, helt otroligt gul, dålig blogg, lite besökare, och massa skit. Kanske måste rycka upp mej? - No way.
Har fröskt det hela dagen nu. Känne rmej verkligen som en himla skithög som inte kan nått, inte ens blogga.

Men antar att jag får leva med det..

Tävling se hit!

2008-10-23 / 18:22:14
Vinn en design gjord av mej. Det ändra som ska göras är att:

- Kommentera detta inlägg
- Länka mej från ett inlägg i din blogg

Tävlingen avslutas imorgn 20.00

Lite om nästa vecka

2008-10-23 / 18:13:10

Awn, Jag måste berätta lite om nästa vecka. Vad som händer och vem som kommer!

Lina min kusin kommer på Sön och Madde på Mån. Så det blir skitbra! På måndag ska mamma, morfar, veicko till ikea och köpa nytt golv till hela nedervåningen. Mys! Sen är det spökstig och massa mys på skolan mån, tis. Sen har vi lov! Det blir kanon, eller kanske canon? Haha!

Vardagsrumms lampan

2008-10-23 / 18:09:38
Ush tänker ni säkert när ni läsaer den rubriken. How kears? Men jag måste bara berätta för dem som vill veta att vi köpt en skit snygg ny vardagsrums lampa. Riktigt läcker!

Just nu är det riktigt msyigt stökigt här med massa leksaker. Kusinerna har varit här. Vda händer hos erdå? :oD

Wounderfolu designer

2008-10-23 / 17:58:55
Vill ha en ny design, vill du hjälpa mej? Skriv en kommentar, men i första hand tar Jag Michaela eller Erica.

Nu är kusinerna på väg hem..

wääääää



Dålig uppdatering!

2008-10-23 / 17:56:01
Ush.. fy för dålig uppadetering. Men nu är alla kalas över. Bara så ni vet.

Dagen har varit hemsk. Drömmde att jag tappade tänderna :o) Det var as hemskt. Sen har dagen varit seg, känner mej så deppig. Känne rmej sämst på allt och på att vara ne människa. Men det kanske känns så vissa dagar? Puh, har mycket arr lära mej i livet.

BESÖK MEJ MERA.

Studion

2008-10-22 / 15:47:48
Nu far jag till studion, ha det bäst som en häst.. Ush, vill inte gå ifrån Elin. Men hon har tillåtit det. Skriver kanske ikv, men skriv kommenterrare! Oj.. lite felstvat, men vem bryry sej? :) Ha det

( i love u, love u me? )

Grattis världens bästa syster!

2008-10-22 / 15:38:52
Ha den äran idag på din födelsedag gumman!

Det ska bli udnerbart ikväll såklart! ;) Men nu snart kl. 16.30 ska jag till studion och fota mej inför affishen. Sen ska jag bara mysa med släckten och syrran. Och mamma då. Det blir kanske inget mer bloggande ikv.. för elin yller ju år! 

Jag älskar dej elin.. älskade syster.. här är syrrans blogg. ♥

Ballongkrig

2008-10-21 / 21:16:51
Åh, jag och dina har så kul. Vi har lekt med min älskade syster som imorrn fyller 11 år.. Grattis gumman, du är allt för mej elin! Jag och dina har ballongkrig, det är super duper kul. Men nu ska vi läsa bloggar mm..

( Skriver inge mer ikv. Men förväntar mej massa fina kommentarer ) ♥ Godnatt..

Vad är det för dag idag..

2008-10-21 / 16:41:36
Nej, det är ingen vanlig dag, för det är Maddes   Födelsedag, Hura, hurra hurra!             

Jag har inte glömmt din dag hjärtat. Jag ska ringa och gratta dej snart. Du finns alltid här för mej, och jag för dej <3                                             

Med dina

2008-10-21 / 16:37:19
Hej på er mina stjärnglansare!

Nu är jag hemma hos Dina, vi har varit på H och hälsat på lite idag med. Vi saknade dem så mycket.. Ikväll så ska jagmorgon fvara hemma och bara mysa, fixa för imorgon fyller faktiskt Elin, min syster år. Det blir mys!

Åh, gissa vem som kommer nu, min lillgumma Daniella, dinas lillasysteer på 9 mån. Sötnöten vår...

Tomorrow

2008-10-20 / 16:59:56

Awn, många fina planer för imorgon. Ni kanske vill veta några?

Det är klart ni vill tar jag för givet. Det är alltså Tisdag imorgon, skola till halv fyra. Sen ska jag hem och göra bort min läsläxa. Sen måste nog jag och dina öva på våra låtar till skivan och boka till för plåtning till affishen. Ska försöka ta och boka till veckan eller till näst nästa veckan. Men i får se när det passar Dina. Mums, det blir as bra!

Det ska alltså vara en affish där vi pressenterar oss själva och vad vi gör. Alltså sjunger. Man ska kunna boka oss för spelningar. Nån som vill boka redan nu, det blir fullt till jul? (a) Sen ska vi då ha bilden på oss, det blir kanon!
Jag kommer slänga upp en bild på ahhishen sen när den blir klar! Så får ni kika lite. Nog om den ahhishen. Mina ögon kliar så himmla mycket, min tå värker och min lyugg står åt alla håll. Tur att klämmor finns. Juste jag kom på en rolig juldikt på skolan för nån dag sedan: Julegris i vår spis, sej oss har du släppt en fis? - Ganska skön.

Nu ska min syster ha datorn. Kolla in hennes blogg här. Har ny design till henne. kommerneta gäääärna!
 P o k

Dagens låt

2008-10-20 / 16:50:17

Måndag

2008-10-20 / 16:18:48
Nu är det en ny vecka - igen. Det känns lite sisådär om jag ska vara rälig.

Första dagen avklarad på vecka 43, tackar! Vi hade lite lektioner, sen idrott.Fick en innebandyklubba på tån och två bollar i facet. Roligt va? Tån gör svinont. Så det är ju inte så roligt.. i think.
Jag och dina var på J med Daniella och försökte hitta lungnet med henne, den lilla krabaten på 9 månader. Inte lätt! Vi köpte en pressent till H, en vacker ängel. Dom belv glada! Sen nu sitter vi här och önskar att det ska snöa..

Vad har ni gjort idag då? :)

Godnatt

2008-10-19 / 20:34:19
Nu ska jag snart sova, bara läsa lite bloggar först thithi!
Hoppas på massa fina kommentarer imorgon efter skolan när jag ska blogga ;o)
Godnatt på er folket!

( sov gott, dröm söta drömmar )

Städe med stort S

2008-10-19 / 19:56:04
... Det är precis vad jag och mamma ska göra ikväll.

För det behövs verkligen hemma hos mej! Idag har jag framförallt varit med Elin och Julia, sen så var vi på coop och sense, och kikade på massa krämer och badbommber och såntdär mys. Bara tittat, köpte glass, och en dricka var. Och nu på kvällen, ska jag ju såklart städa, men före det ska jag se andra avenyn med elin. Det skulle tydligen komma en ny tjej i serien. Undrar vem.. Hum?

Awn, imorgon blir det skolan som gäller. Ska försöka gör abort läxorna redan imorgon, Förutom engelskan som vi, har på tors-fre. Men jag ska iallafall göra matteläxan, och läs läxan såklart. Puh. Det känns ibland ganska tungt att blogga och både hålla på med skolan och framförallt min sångkarriär. Fast sången är det viktigaste för mej, det är min framtid. Jag ska öva på alla sånger som ska spelas in på skivan, jobba med nya pressentationen för affishen, blogga, plugga, kompisar. Men såklart är det så roligt med allt! Ibland när det känns jobbigt med skolan och alla trubbel med kompisarna, och allt det jag skrev så tänker jag såhär: Hur fan orkar blondinbella? Det har inte jag riktigt fattat, hon är 17 år och är sveriges bästa bloggare, hon driver 2 egna företag, har skolan, och massa sånt. Det kallar jag värre! Men såklart så tror jag att hon gillar det också.

Nu ska jag se andra avenyn! Sen städa, sen sova. Godnatt alla sweethearts!

Åh vad ni är bra!

2008-10-19 / 19:46:24

Måste ge er beröm! Nu har jag massa besökare igen, precis som förut. Det betyder så mkt för mej, ni måste veta det. Ni gör mej lycklig! Fortsäatt besöka, tipsa om min blogg, länka mej vem som vill. Och framför allt kommentera!

Jag försöker svara på så många jag hinner! 

Tack för att ni finns här för mej.. <3

Jag vill ha min kamera!

2008-10-19 / 17:05:16
Måste ha.. Ska räkna pengarna idag, det har jag glömmt. Opps! Nån som vill beställa design? Jag ska göra en åt mamma nu, länkar er den sen såklart.

Besviken

2008-10-19 / 16:54:24
Jaha, nu sitter man här. Det har knappt gått en vecka sedan jag blev sårad. Ohc nu är det samma visa igen. Samma sak, samma kanal samma tid. Om det är så du vill ha det kan du seja det.

En annan sak jag är besviken på är att en läsare utger sej från anonym och kommenterar saker som inte ens den här personen har med att göra. - Det kallar jag fegt!

Slingersvans begravning

2008-10-19 / 16:49:56
Ush, förlåt för dålig uppdatering. Men nu är det så att Julias råtta har dött..

Dom ringde i morse så vi kom och sörjde lite med Julia och Linda. Han hade en sån speciell personlig het. Pigg, kaxig, söt och elin lite surkart ibland. Var det nått som var fel så sa han till. Den lilla krabaten. Sen nu har vi varit på slingervans begravning. Vi la i blommor, texter, och nötter såklart. Det blev skit fint!

Vad har ni gjort under dagen?

Godnatt på er folket!

2008-10-18 / 22:36:08
Godnatt på er alla där ute i världen!

Nu känner jag att jag börjar bli trött, det blir film sen sängen. Kommentera massa fina kommentarer som jag får läsa sen när jag vaknar, tack på förhand ;) Godnatt.


( i love this, do you that? )

Olivias enkla design

2008-10-18 / 22:26:54

Jag gör enka headers och ändrar färg och text typer på din blogg. Nu har jag gjort om Olivias.
Här har ni den. 

Beställa?
- Absolut, skicka bara en kommentar så svara jag och fixar det.

Min dumma mage!

2008-10-18 / 21:57:07

Min mage har krånglat två dagar i rad nu.. Dumma den! Undrar vad det beror på, hum? Kanske för att jag frossat massa godis, antigen det eller att Jag är pirrig eftersom att Liza ska få ett syskon när som helst. Dom har gått över tiden några dagar. Och vi låtsas som att alla tre; jag lisa o dina ska få ett syskon. Vi är ju trots allt låtsas syskon ;) - in your dream

vad har ni gjort under dagen?

Funderinagar...

2008-10-18 / 21:52:56
Ska be Michaela göra om designen lite, ändra lite detaljer.. Känner att jag måste det. Men det får bli kanske imorgon, kan inte bombanera med komentarer till er.. Eller ni kanske vill det? :)

PLANER..

Ni betyder så mycket, fatta det!

2008-10-18 / 21:44:10

Nu börjar besökarna stiga igen, nu söker sej alla gammla besökare här! Tack ska ni ha. Ni betyder ju så mycket för mej, både utanför och i bloggen.. Ni är väldigt snälla som läser•
 






Bastu mys

2008-10-18 / 21:22:07
Åhh...Det där var skönt. Att bara basta, och bara njuta av det kalla vattnet jag hällde över mej när det var som varmast? Låter det inte härligt? - Jo. Jag fick nått super fnatt och älskade att ducha i kallvattnet, så jag duchade mest hela tiden. Jag babblade om att det känndes så otroligt naturligt, som om jag var i en fridlyst skog, det känndes så naturligt.. Hum? Är jag riktigt frisk.. Nej! Till middag före bastusaken blev det kött och potatis, med brunsås och massa ljus och finglas. Så Mysigt! Villken slappar dag det varit. Sen var jag ju med Olivia i förmidddags och vi rastade hundarna, men hade verkligen ingen lust. Bara tjattrade om att det var så himla varmt ute idag..

Jag har varit så himla konstig idag, på ett positivt sätt. När alla klagade på kylan så sa jag bara att det var varmt sen så drog jag ner jackan lite mer. För jag tycker att det har varit varmt ute idag. Faktiskt!

Nu sk ajag läs alite bloggar och sne skriver jag mer. SÅKLART :o)

Utdags!

2008-10-18 / 16:57:11
Nu ska vi ut en stund, puss på er alla!


( kommentera en rad vetja)

aaaaaaaaaaaaaaaa

2008-10-18 / 16:56:12

Lugna er.. alla människor!

2008-10-18 / 16:47:23
Det nedre inlägget var ett jag läste av ida. Det komme rinen seriemördare och hugger, min, dineller nåns familj kl. 3.00.
Jag kopierade den bara för att..

Text för er som är rädda:
Tänk lågiskt, när det var ''jorden ska gå undersaken'' så var alla rädda, hände nått? -Nej.
Alla kedje brev som finns, händer nått? -Nej.

Andas.. andas på er!

Hjälp!

2008-10-18 / 16:45:27
Lämna Aldrig Era Barn Med En Barn-Vakt

Det var en gång en pappa och en mamma som skulle gå ut sent på kvällen och äta. De har tillsammans en pojke och en flicka. Eftersom det bara var de 2 som skulle gå ut och ville inte att barnen skulle vara ensamma så anlitade de en barnvakt. När föräldrarna till slut gick ut så tittade barnvakten runt omkring sig i vardagsrummet, hon ringde till föräldrarna och frågade om hon kunde få se på en videofilm i deras sovrum eftersom den fungerade inte i vardagsrummet, javisst sa de! När hon gick upp för trapporna passade hon på att se efter om barnen mådde bra, de mådde alldeles utmärkt och var precis på väg att sova. När hon väl gick in i föräldrarnas sovrum så ringde hon igen och frågade om hon kunde täcka den där läskiga clown statyn med en lakan eftersom den gjorde henne nervös, föräldrarna blev stumma och sade till henne snabbt: RING 112 OCH TA MED DIG BARNEN UT FRÅN HUSET SNABBT! VI HAR INGEN CLOWN STATY I SOVRUMMET! Tyvärr så hann de inte och clownen styckade barnvakten och barnen till döds med en kökskniv. Clownen visade sig vara en seriemördare på flykt. Eftersom du nu har läst den här historien så kommer clownen att befinna sig i ditt sovrum kl 03.00 på natten idag. Det ända sättet att rädda dig själv och din familj är att lägga upp denna text på din blogg...

Dagen hitils

2008-10-18 / 16:41:27

Dagen har varit bra titills. Jag har gjort nått jag aldrig trode att jag skulle göra i mitt liv. Jag och olivia har pratat med andrar.. Det låter såklart super duper knäppt. Ibörjan var det lite läskigt. Men efter ett tag var det riktigt svslappnande.

Sen har vi köpt godis och hyrt film, sen blire mer kontakt med andar. Har du pratat eller tagit kontakt med en ande nån gång?

Om redigering i photoshop

2008-10-18 / 13:05:23
villken är nygagst?

   

ny deisgn igen?

2008-10-18 / 12:28:34

Jag funderar över en ny deisgn igen.Men har ingen aning, har frågat hon som gjorde min förra igen, eftersom att hon är så duktig. alltså michaela. Vad tkr ni?

Dagens planer

2008-10-18 / 11:43:48
Nu är det ju Lördag. Har lite planer vad som ska göras idag. Denna lilla Lördag.. Det blir kanske en tripp med Olivia på stan, bara kika på lite saker och njuta av alla haloween saker. Haha! Sen ska jag köpa godis, n åfr seja vad ni vill men det är ju Lördag! Så det måste ju firas såklart. Sen kanske jag bara ska vara ute och njuta i mina nya vantar och mössa.. Mysa i frosten ;)

Sen sk ajag öva låtarna till skivan, har betsämmt 2-3 hitills :D

Godmorgon

2008-10-18 / 10:17:59
Godmorgon på er alla!

Nu har jag vaknat, eller har varit vaken ett tag. Vi har legat i mammas säng och sett reprisen på Idol. Jag hejar såklart på Alice och kevin. Nog om det, idag ska jag köptagodis, ska bli smarrens!
Sen ska jag nog bara slappa, inga kompisar idag
bara ta det lungt hemma och mysa, det behöver jag verkligen ibland :)


Nu blir det mega frukost..

Godnatt

2008-10-17 / 21:15:56
Nej, nu orkar jag inte sitta här längre, lägger mej.. Godnatt på er alla! Skriver imorgon, så kom ihåg att läsa och kommentera hörrni <3

pussar o kramar

Dampiga bilden..

2008-10-17 / 21:03:44


Jag älskar att bara sitta och kluddra i fotoshop ibland. Bara sitta och mixra lite och upptäcka nya saker med photoshop
det finns ju så otroligt mycket man inte vet.
men som man dock tyvär glmmer sen haha.. Nu ska jag faktiskt
mixra i photoshop lite mer. Ha en trevlig kväll på er!

Stay cool...

2008-10-17 / 20:49:20

Besökarna stiger igen!!

2008-10-17 / 20:37:36
Åh, vad bra, nu börjar besökarna att stiga igen, nu har ni hittat hot igen... Vad tycker ni ska förbättras med bloggen? Nån liten sak eller idé har ni? Kom igen skriv den :)

( ni är det viktigaste i den här bloggen, för både mej och er <3 )

No one - dagens låt

2008-10-17 / 20:36:07

Myskväll...

2008-10-17 / 19:00:15
Det här får bli en msykväll.. Är så otroligt slö.. Fick typ tvinga mej till coop och köpa naturgodis. Jag struntade i vanliga godiset, ovkra inte äta ikv. Jag köpte även blommor till mamma, hoppas att hon blir glad! <3

Elin och evelina är helt störda, dom leker hund och monster och håller på att dricka ' 'trolldrycker'' Oj, vad det låter roligt :)
Nu ska jag surfa, kommentera!!


På mej och kusin, och syrran.. Gammal bild.

Nu har jag pannlugg

2008-10-17 / 16:43:29
Hej alla älsklade läsare!

Nu är jag och dina hemma från vår underbara frissa. Det blev kanon! Tack Lisa, du är heeelt undebar! Om ni undrar vem Lisa är så ska jag såklart förklara det. Det är min o dinas frisör. Världens bästa faktiskt thihi..

Nu ska jag små pyssla på här hemma, skriver ikv. <3

Chokladtryffel i helgen

2008-10-16 / 17:52:53
Åh, tack Mrs Bettan, som gav mej et underbart recept på chokladtryfflar! Nu har jag äntligen ett recept på chokladtryfflar att baka. Det för bli en helg syssla.

Imorgon har jag inga planer, hoppas att mamma tackat ja på min super idé! När hon kommer hem ska jag be henne läsa min blogg.. För att öka chansen så skriver jag en liten sak till mamma här:

snälla lilla mamma där, ge din dotter en d40 kär. Imorgon vi bokar den underbara kameran, det går fort och vips är jag glad och road hela livet, så snälla.

Den som vill att jag ska få den, skriv en kommentar så mamma kan se att jag vill ha den (a)

(super bra ide va, japp japp)

Snälla Mamma

2008-10-16 / 17:05:10
Nu måste du vara riktigt snäll mamma, kom igen nu.
Jag grog ett vilt förslag när vi satt och åt ang. D40n. Jag gav som förslag att jag i julklapp skulle få den om jag betalade lite själv, dom få kronorna jag snufflat ihop.. Mamma verkade bita i försölaget.
Vi ska räkna pengarna ikväll och får såklart
hoppas på att jag kan få min älskade D40 som jag nu verkligen längtar efter hur mkt som hlest.



Middags dags

2008-10-16 / 16:37:23
Nu är det middag här i hos mej.. Slänger upp en lista när jag ändå har lust...

(kanske inte skriver mer ikväll, men håll till godo)


 dagens låt: im beautifoul - chirstina augilera
dagens ord: fuck
dagens frisyr: ''bulle'' där bak och utsläppt lugg
dagens smink: Osminkad
dagens händelse: Tog ett as bra foto m. malins nya kamera 
dagens planer: äta middag, njuta av kvällen
dagens vill ha: Nikon d40
dagens mening: Vad är det för mat?
dagens saknad: en kamera
dagens drog: ingen alls
dagens tråkigaste: att mamma tjatar
dagens roligaste: att jag slutade skolan ;-)
dagens finaste: mamma
dagens sämsta: juicen, inte god idag
dagens bästa: Liza
dagens sötaste: lillasyster
dagens idé: Ingen idé idag
dagens måste: ingeting, bara slappa
dagens dricka: mjölk
dagens köp: ingenting
dagens telefonsamtal: Olivia
dagens sms: inget
dagens mat: blodpudding ;(
dagens skratt: mej själv :)
dagens sjukt: Olivia :)
dagens kärlek: mamma
dagens mående: Bra, men skit trött
dagens tips: NJUT!

Pizza bakning igår på hemskunskapen

2008-10-16 / 15:45:40
Ja, igår hade vi vår sista hemkunskapen. Ush, inte kul att slippa det i 8 veckor..
Iallafall så bakade vi pizzor. Jag och felicia bakade hjärtpizzor, villket blev as snyggt ;)
Här är en bild av malins pizza.

Torsdag

2008-10-16 / 15:37:14

Hej på er! Nu är det Torsdag igen. Känns bra att det redan är Torsdag, för i morgon är det ju Fredag! Villket betyder att på Fredag är blir det helg, och då kan man vara uppe länge för dagen eter är det Lördag, då kan man äta godis och vara uppe länge för nästa dag är det söndag, då kan man ha en mysdag, sen på Måndag äre skola och då får man träffa alla vänner.. Ser ni villken livsnjutare jag är!

Muffins bakning

2008-10-15 / 19:27:48

Där ser ni! Nu har jag faktiskt bakat muffins, ljusa och mörka. jag körde med Hemkunskapens recept för att sörja att det var sista hemkusnskapslektionen på 2 månader. Sen gjorde jag stekt bröd med röra.. Tyvär blir det inga bilder eftersom att mamma inte är hemma och det är hennes mobil jag fotar med. Min har så dålig kamera.

Pussar och kramar på er! <3

Svenska läxan

2008-10-15 / 16:27:40

Nu ska jag sätta mej ner, i en tekvart och läsa för mamma. Det är minsvenska läxa! man ska läsa en kvart per dag, fast har glömmt boken tre dagar nu så får ta och läsa tre gånger nu..

Jag tycker det är en dålig läxa, vi läser ju hela dagarna i skolan. Det gör vi verkligen! Varför kan det inte vara somi 1-2an när man fick massa roliga lappar där man skulle skriva och rita massa saker som hänt en och sånt. Det var roligt! Men det här är verkligen piss dåligt. Nog om det i allafall. Idag har jag och dina varit vänner, vi löste probelmet som nyckel i låset igårkväll. Han bara inte seja hejdå idag till dina på skolan, när vi skulle hem. Jag han ge henne lite handkräm sen rusade jag ut för att hinna med Julia - Förlåt Dina, jag ränker på dej!


Alla dagarna jag sagt att jag ska baka, har inget blivit av. Ska se om jag kan baka ikv ist...

Mysiska bilden

2008-10-15 / 16:23:02

Lägger in en mysitisk bild idag. Ser ni att dte rörs sej lixom? Kommentera om du ser det eller inte!

Rörelse igen

2008-10-15 / 16:16:50

Malin, sluta frestas!

2008-10-15 / 16:09:18
Åh, malin fick igår en kamera av sin mammas kompis. En digitalkamera. När jag hade min digitalkamera var jag fotoberoende, men sen när jag sålde den för att ha råd rill Nikon D40n så känndes det som att jag klarar mej utan en.
Men nu idag så blir jag beroende igen, nu måste jag ha min nikon! Jag kan inte slöa med pengar kassan såhär..


Ush push, fy blöja.

Kameran i mitt liv

2008-10-15 / 15:58:06

Underbara dagen

2008-10-15 / 15:40:41

Hej alla människor där ute!

Ni har vell väntat på ett inlägg där jag skriver om nått bra i skolan? - antar det...

Dagen har varit super bra. Har haft nån tema dag hela eftermiddagen, riktigt mysigt. Jag var gruppledare i min grupp. Man skulle förlja mysteriet om nån guldklimp. Det var massa roliga aktiviteter. Sen skulle vi träffa en pirat.. Det tyckte småungrana var riktigt soännande ;)

Sjunga <3

2008-10-14 / 20:29:45
Alla som känner mej vet att  Jag älksar att sjunga! Det gör mej, glad och sansad. Och jag älskar det. Nu ska jag sitta och öva lite på mina låtar.

i have a secred

Låtar jag håller på med nu:
-
i miss u
- im beautifoul, ( mest den )

Rörelse

2008-10-14 / 17:00:33

Hiss eller diss

2008-10-14 / 16:55:19

Vad blire med min nikon?

2008-10-14 / 16:40:47
OH, jag har tagit så mkt pengar från nikon kassan. Nu får jag faen ta i lite. Lisa, du ska ha din nikon innan den slutat att säljas. Fattar du det? - Tror det gick in

OHIIII fatta vad mkt bilder ni kommer få då ;)

Över till nått roligt

2008-10-14 / 16:36:43
Gah, jag kan inte skriva idag. Fick skriva om rubriken 6 gånger - to mutsh
Nu har jag lust att baka, vill ha recept på choklad tryfflar. har du nått? Ska googla runt lite och se om det finns nått smarrigt.. Vad brukar ni baka ?

Dagens bild : Jag i hallen

Lisa Depp

2008-10-14 / 16:29:10
Ja, istället för johnny depp så kallar jag mej Lisa depp idag. Är verkligen depad. Och arg..


Just när vi löst alla problem ska det ställas till ett till problem. Pågrund av att det finns bästistjuvar. Jag har blivit tagen flera gånger, och nu är det dina.

vad ska jag göra..

Gråter.. och gråter..

2008-10-14 / 16:13:55
Kan inte sluta tänka på allt, men det är nog kört.
 Om det är kört är allt kört, då är jag inte som förr. Jag har lärt mej så mkt av dej..


fy fan, kan inte.. det vara som vanligt?

Tänk efter gumman..

2008-10-14 / 16:02:26
Kommer du ihåg igår på vår träning? Vi hade så kul.
Lyssna på vår låt och se i hjärtramen som hänger där. Låtsas som om det är bilder på mej och dej..
alla båra minnen, hoppas det hjälper.. lite..

Skit i allt då, om det är det du vill

2008-10-14 / 15:58:44
Jag hra lust att bara kräkas på en person just nu. Du vet vem du är, det vet du verkligen. Jag vill inte ha dumma kommentarer för att jag skriver av mej om tråkiga ´nyheter också. Det här är ju min dagbok på internet, och ni har rätt att läsa den så var nöjda ;)

Jag bråkar med miss hon igen. why are u so? Snart ringer jag en sykolog som kan hjälpa oss..
Har lust för det.

'' du finns i mina tankar i min fantasi, när jag är med dej bildas det magi '' är en bit av vår låt.
Betyder den ingenting nu?

Jag vill bara veta, finns du fortfarande för mej?

Ska klippa lugg på Fredag

2008-10-13 / 18:42:54
Åh, jag har bokat tid för klippning på Fredag, för min lugg. Ska klippa pannlugg! Herregud, vad har jag gjort :o) Ska fara med dina spklart.

Nu sk ajag fara till mina kusiner, puss.

Crazy me

2008-10-13 / 18:02:01
NEEEEEEH. Jag har blivit beroende av satsumas. Jag kan äta ett tiotal om dagen, helt ärligt! nu sitter jag och äter min tredje! Oh, måste sluta?

äru beroende av nått ?

Måndag

2008-10-13 / 17:52:08
Nu är det en ny vekca - igen. Har inte en enda plan under den här veckan, Vi får se vad som händer.

Jag, mama ohc Elin var inne på shape igår. Det finns så mycket snyggt att man kna bli galen! Mamma ska köpa en vardagsrumms lampa till veckan i like it. Den är så himla söt, kanske lägger bild sen, när den flyttat in...

Ikväll blir det en tripp till mina kusiner, vi ska göra en lite överaskning till min moster.. som Tyvär bor i stockholm! Men nog pratat om det, lite hemlighetsfullt ...

Kanske jag ska ha mössa?

2008-10-13 / 17:35:59




Vad tror du?

Villken skit dag

2008-10-13 / 17:28:53
Hejsan mina skolsken! <3

Puh, känns så skönt att sätta sej vid datorn efter denna långa dag.. Jag fick 3 bollar i huvudet idag på skolan, sen har allt varit helt fel, and i mean it! Allt har varit fel, verkligen allt. Tur då att jag snart ska till mina ksuiner.. Det ska bli skönt. Nu ska jag kolla bland mina bilder och se om jag ska bjuda på nån bild idag :)

Krams!

Vår nya familjemedlem

2008-10-12 / 12:39:45
Oj, Jag har visst glömmt att berätta om vår nya familjemedlem. En vandrande pinne! Mamma gick med på att elin fick köpa en vandrande pinne från en lärare på skolan som säljer dom för 5 kronor styck. Elin sitter nu och försöker tvinga mej till att hålla i den, men jag kan bara inte. Fast den är en bebis. Nyss satt hon och skrek '' lisa hjälp, nu har den krypit up, hjälp'' Så jag fick såklart, så pinne vänlig som jag är he ett gummiband mot tygsaken. Fast jag tycker att den är ganska söt endå :o) Hon har döpt den till nintendo Ninja-boll. Det finaste namnet till en Pinne.. Not! Fast nu sejer hon att den heter pinnen.. Jaja, whatever? Jag kallar den nintendo hur som helst.. men elin rättar mej direkt.. Hehe!

Nu ska vi se om jag vågar röra den snart - tror du det?

Jag har fått brev!

2008-10-12 / 12:01:24


Slå det här så är du bra!
Jag gick in på braskolmat.se och tyckte till om skolmaten för nån vecka sedan.
Sen fick jag hemskickar ett brav att hon som driver sidan.
'' Lisa, du vore ha medalj ''  - man tackar!
Försök att läsa vetja ;)

sen fick jag 2 biobiljetter ♣ - lucky

Bara hälften ?

2008-10-12 / 11:35:42

Är lite upprörd. Har bara hälften av mina besökare kvar!? Vart är ni?

Om ni vill att denna bloggen sk afortsätta så måste ni tipsa folk om min blogg..

fyfan också

Godmorgon

2008-10-12 / 11:34:33
Nej! Nu är det redan söndag.. varför då? Önskade ju att helgen skulle vara lång och sansad, men den var kort och jätte jobbig.. hehe! Iallafall så idag ska jag vara med Ida igen. Hon far idag, villket är skit trist! Blä på dej ida. Jag bjuder på en godmorgon bild ;)

Damp kvällen

2008-10-11 / 15:01:13

Ute dag med Ida

2008-10-11 / 14:32:53

Hej min älskade blogg!

Nu har jag och Ida varit ute och varit på coop. Vi köpte godis. Nu ska vi skanrt ut igen, bara vänta på att vpra dumma idot systrar kommer tillbaka :o) Kanske inte skriver så mkt i helgen eftersom min älskling är här!

Puss på er alla - from ur lisa

Pyssla om mej själv kvällen

2008-10-10 / 19:20:26
Tjenix på er alla älskade bloggläsare!

Jag visste inte hur jag skulle starta med rubriken riktigt.. Men jag kan förklara istället. Jga har alltså städat mitt rum och pysslat lite i photshop, sen har jag tagit en lång dush sen har jag smört in mej och pysslat om mej själv snart 2 timmar. Jag har torkat håret, fixat luggen och plattat håret litegran. Det blev ju super! Men med mina älskade choklad tryfflar kom jag ingen vart. Kanske måste baka dom endå, i dont know..

Vad har ni haft för er då? Kommentera :)

Bak lust

2008-10-10 / 14:42:15
Jag har verkligen lust att baka nånting. Ibland bara måste jag baka nånting. Bakade choklad bollar igår med solveig,f ast dom blev slut fort för att vi gjorde lite för stoa och öfr att elin hade kompisar hemma som åt litegran.. Haha, men så går det när man bakar i det här huset ;)

Har lusy att baka chpkladtryffel. Jag har ett recept på det i min lilla rosa receptbok haha det ni! Får se vad et blir med saken iallafall.. annars blir det väll nått annat gott! Slänger iallafall in bilderna sen på dom livliga kakorna ;)

Ida lidström

2008-10-10 / 14:27:04
Älskling, idag kommer du hem till sköna skellefteå. Det sk abli så skönt att ha dej här. Kommer skana dej sen när du far igen.. Sitter och lyssnar på i miss you med miley. Du älskar henne! Så jag skanar dje bara mer älskling.
 Denna helgen kommer vara oförglömmlig <3

ida lisa <3

Redigering i photoshop

2008-10-10 / 14:10:47
Nanana, ud vad roligt det är att fixa i photoshop och samtidigt lyssna på i miss u med miely curus.
Här ser ni vad jag sysslar med.

En liten bild på mej

2008-10-10 / 13:58:06

Freeeeedag

2008-10-10 / 13:47:35
Oh yes, äntligen fredag! Har längtat till fredag hela veckan för denna vecka har kännts så otroligt lång. Så jag hoppas att helgen känns lika lång den med såklart :) Idag på skolan har vi inte gjort nå speciellt, inget alls.. Det kom en tand och ville vara med oss då och då typ, så hon var ju lite.. freak..

seya ! <3

Gooooooooooooodnatt!

2008-10-09 / 21:39:20
Nu ska jag sova, ser ni vad jag fifflade med rubriken ikväll :) Nice va? Imorgon äre skola.. det är fredag imorgon! hur skönt som helst. Den här veckan har varit lång och skit jobbig.. Massa saker..

Godnatt på er! - kommentera älsklingar

Bilder från igår - subway

2008-10-09 / 19:14:43
Här är bilderna från när vi var på subway igår. se och lär.




  

  

 

Bilder från skolan - idag

2008-10-09 / 19:08:59
Thihi idag så plockade vi sebbes ögonbryn och fluffade lite i hans hår. Här är bilder.

 



Chokladbollar

2008-10-09 / 19:06:08
Åh, nu har jag och solveig bakat choklad bollar. Dom blevriktigt goda! Ni skulle vilja vara här och äta med oss va? erkänn det :o) Nu ska vi läsa lite bloggar och kommentera andras, kanske ni kan kommentera lite till mej?

skriver inge mer ikväll - men imorgon, hola amigos!

Hostorien om den hemska skoldagen

2008-10-09 / 18:11:11
Juste, jag skulle ju berätta lite om den hemska skoldagen. Först och främst har jag bråkat med en kompis, sen har det brunnit i skolan förra helgen. Vi har haft långdag också. Sen har en elev på vår skola visats med kniv. Det står om det i tidningen imorgon.. ush! Ingen precis höjdare!

För det första, bråka gör man alltid. Men det är inte alls så roligt. För det andra så vem i hela världen orkar ens viffta med en kniv i skolan.. En liten fiske kniv. Det finns inge fisk på skolan precis! :o)

Fatta att man skäms för sin skola ibland, man vill bara låtsas att inte vara elev i våran dumma skitskola. Fan ta dej, skolan.

Dagens bild

2008-10-09 / 17:59:24

Urlottningsdesignen

2008-10-09 / 17:48:23
Nu har jag pjållrar med en utlottnings design till er, den hittar ni här. Om ni vill ha den så kommentera detta inlägg isånnafall.. Den är riktigt höstig.

Lust att sluta blogga

2008-10-09 / 16:10:45
Har lust att sluta blogga.. har hälften så många besökare som för.. fan ta er! Det ger inget att blogga om ingen läser..
Ja - jag vet att mina vänne rläser, fattar det redan.

Men mina andra besökare då? - TIPSA ANDRA OM DENNA BLOGG.. :O)

Hemska skoldag

2008-10-09 / 16:08:16
Denna skoldagen har varit så dålig.

Allt har varit fel, precis allting. Jag kommer skriva om skoldagen lite senare, i sammband när jag ska göra en design till Liza. Sen kanske jag gör en utlottning till nån som vill ha också. Villket färg tema tycker ni att den ska ha? Utlottnings designen alltså. Föresten kanske det blit en ikea resan inmorgon..

Pussar!

Godnigth sweethearts!

2008-10-08 / 20:51:30
Nu ska jag sova, ska bli riktigt skönt faktiskt. Imorgon ska jag vakna, gå till skolan och massa pluggande, sen kanske jag bloggar när jag kommer hem - jag kommer blogga oftare låt mej bara få skolan överstökat

Godnatt på er alla!

Veckans låt

2008-10-08 / 19:53:42

Data störda Lisa och Dina

2008-10-08 / 19:40:37
Nu sitter jag och dampbästis vid varsin dator och nördar, det blir bra! Kanske ska snacka med henne på msn lite fast hon sitte brevid, orkar int eöppna munnen och höra hennes roliga kommentearer.. huhu!

Här är dinas blogg.

Jag blir helt galen!

2008-10-08 / 18:55:53
Alltså varför tar skolan så mycket tid - har aldrig tid att blogga. Såhär ser mitt vcardags shema ut:

7.00-8.00 - gör mej iordning inför skoldagen
8.30-15.20 - skolan, massa jobb..
15.35-17.00 - pysslar hemma, äter middag

hela kvällen är jag trött, sen somnar jag  soffan - belive me

Hemma igen

2008-10-08 / 18:35:25
Nu är jag hemma.. Ush vad läskig busschauför det var! Vi hade panik hela vägen - han körde som en dåre.. Jag är med dina och vi ska typ äta satsumas hela kvällen. På stan åt vi subway mackor, sen shoppade vi massssa godis. Och en liten creme.. Nu ska jag söka på google.

kommentera - please honeys!

Förlåt!

2008-10-08 / 15:48:13
Nu skriver jag så otroligt sällan, men vad ska jag göra? Nu tar vi bussen till stan några kompisar och sen så äter vi på subway och går till biblioteket , sätter mej vid en data o då... skriver jag mer!!

Chill eftermiddag

2008-10-07 / 16:57:54
Nu har jag ätit korv med pommes. Riktigt smaskens! Nu ska jag försöka snacka med Julia en stund, kanske kanske skirver ikväll - i hope

Pussaaar!

Sötnosen

2008-10-07 / 16:41:29

Ush på er allesammans!

2008-10-07 / 15:45:18
- I was so happy, but now im sad..

Ni skiter fullständigt i att besöka min blogg nuförtiden. Nu äe det bara mina kompisarsom gör det! Vartär ni? Kna ni bara lämmna en liten kommentar så jag vet att ni finns..

Sleep time

2008-10-06 / 20:47:45
Nu orkar jag inte sitta och säcka framför datorn mer ikväll. Det får bli imorgon istället, efter veckans längsta skoldag, kul! Mna blir så trött av våra skoldagar ¨å deyt är inte klokt.. Kommer slänga upp bilder imorgon på lite av ditt o datt, så håll utkik. Det blir en tidig kväll, med lite matte läxa och tv.

Godnatt - dröm söta drömmar.

Driver du?

2008-10-06 / 20:35:24
Min kompis Lina skickade en fil, med muisk från youtube. Hon älskar verkligen japansk musik och massa sånt där, hon lyssnar även på emo och hon är svartsminkad och sånt där och hon är emo, det har hon själv erkännt.. så det är avklart... Många tycker det är läskigt med emo.. Själv som person tycker jag det är riktigt konstigt.. har ingen aning varför.. Men saken var den att hon skickade en video som verkligen stor sög!

driver du Lina :o

Dålig uppdatering

2008-10-06 / 19:24:11
Ush, jag har vekrligen inte haft tid att skriva nånting i helgen. Jag berättar lite nu. Iförrgår var jag och solveig och såg step brothers på bio, den var riktigt bra! Sen shoppade vi lite på stan, jag shoppade ett vitt skimmrande riktigt snyggt ögonskugga. Sen köpte jag ett knallrött nagelack som nu sitter på mina naglar. Det var mysigt!

Idag har jag och Dina varit i skolan, sen så for vi till stan igen. Jag köpte ett lila nagelack och en tröja som var as snygg.. som tyvär glömmdes kvar på bussen! Sen köpte jag en liten underbar väska!

Jag slänger såklart in en bild på fynden sen. ciao!

Mysiga morgon

2008-10-05 / 10:59:31
Åh, vad mysig denna morgon har varit!

Jag vaknade av att mamma och elin väkte mej, sen har vi sett på lite youtube klipp i mammas säng, alla tre ;) Sen nu så har mamma gått ner för att göra mega frukost till oss.. Gott! Skriver mer sen.

Pussar och kramar - i have a secred

Panik!

2008-10-04 / 14:02:47
Herregud, är klockan så myclet, jag fattar inte nånting här.. Jag vaknade ju nyss.. Shiet vad tiden går fort denna årstid. Dina ringde och sa att det hade snöat i Boliden där hon bor. Oj, då kanske snön komme rhit snart? Ikväll ska jag kanske ut och äta med Olivia, om inte alla mäniskor stör sej på det såklart..

Här regnar det, jag sitter med mitt duntäcke och har skruvat upp elementet så nu har jag det riktgt mysigt här. Skulle haft en bra skiva och en dina som satt och pratatade med mej. vi får se vad som händer med middagen ute..

Pussar och kramar på er!

Bild rensnings morgon

2008-10-04 / 13:19:20

Skit, vad mycket bilder man kan ha i denna lilla älskade asus laptop. Jag har suttit och rensat datorn och massa sånt med mina bilder, sparat mappar mm.. Sen har jag gjort en litne hemlighet.

vad har ni haft för er?

God morgon

2008-10-04 / 11:21:04

Godmorgon på er!

Nu är det en ny dag, fick krångla med datorn för att få igång internet igen.. Ush! Nu är jag hemma, men sitter vid laptopen och kollar massa bilder när jag var med Olivia, jaa jag kanske saknar henne.. Vi har faktiskt jätte roligt! allafall så sitter jag med mitt godis och mina sovpåsar haha ;) Idag blir det kompisar såklart, ska bli roligt ;)


Här kommer en bild på min ena älskling

Sweethearts

2008-10-03 / 19:30:23

Min lilla kusin Joel har nackspärr. Jag for dit för att förlja och hämta Sebastian på dagis. Jag ville se hur han hade det och vad dom gjorde såklart. Iallafsall sa jag hej till Lilla Joel som låg i soffan och såg en film. Han brukar springa runt, runt och skrika och visa alla sina leksaker men nu låg han och kunnde inte vrida huvudet, det var inte så roligt.. Men nu är han definitivt bättre! Jag har haft nackspärr när jag var liten och minns att det gjorde hyffsat ont.

Jag hämtade sebibi på dagis med Ulrika och Elin. Det gick bra, fast Sebastian var lite trött och vi lekte lite i dagisets sandldor. Så det var ju roligt att se lite av hur dom ha det där - dom små liven ♥

Ville bara ta upp hur mycket dom betyder för mej- och hur stolt jag är att vara deras kusin. Även om dom skriker på affären, slås så man för näsblod och sånt. Men dom gör mer bra saker än dåliga och det är så förgumligt kul att vara med mina små kusiner, nu skulle bara veta alla stunder ;)

Malin och jag

2008-10-03 / 19:08:23


Du kan fan inte fatta vad smart du är. Eller jaa, hur mycker du betyder?!
Jag blir så himla glad när du komer till skolan på morgonen - fast du kommer jätte sent.
Du räddar min dag och gör den till nått skitvettigt. Tack..


Om my gard!

2008-10-03 / 19:05:26


fy skam på dej felicia som tog denna bilden på mej i smyg och la ut på din blogg. - ush
Jag ser drogad ut,meller hur?

Min bästa vän

2008-10-03 / 18:59:51


Detta är min lilla bästis nu för tiden - Dina juior.
Ni är underbara båda två Dorna. jag älskar er! <3

Godisgrisen

2008-10-03 / 16:25:22
Puh, sitter med ett kilo godis och vet inte ur det ska rymmas i min mage :o) Vi får försöka proppa in det i eftermiddag. Nån som vill ha lite ? mamma är på väg hem, så snart ska jag hem! Jag börjar undra om det ger nåntig att blogga om ingen läser.. Ni har krymt ni läsare på bara nån dag! Kom igen kmmentera lite!

Kommetera så jag vet att du finns..

Världens sämsta sparbössa

2008-10-03 / 13:10:44

Haha, jag måste verkligen ta tag i mina pengar till min nikond 40 - det gr inte så bra. Jag råkar alltid ta pengar och köpa massa saker och sen hoppas att det ligger kvar lika mycket. Fast så är det inte riktigt kan jag seja.

skriver när jag komme rhem vid 8-tiden. 
 

Hur kan man vara en sån idiot?

2008-10-03 / 13:07:18
Det undrar jag. Att mobba flera stycken? Jag fattar inte att man ens kan tänka tanken att vara så otroligt egoistiskt och idiotiskt som den här peronen varit. Mot så många människor. Jag sejer bara, gå och dränk dej med direkten tack!

Äntligen fredag!

2008-10-03 / 13:03:17
Yes, äntligen helg. Idag ska jag hem vid 8-tiden. Det ska bli skönt att komma hem, längtar efter mamma, så vi får nog ha en myskväll ikväll.

Skolandagen var hyffsat, vi hade lite småpjoller lektioner, sen hade vi lunch sen musik. Sen slutade vi. Julia far såklart til kalix så man har ju en tråkig helg utan henne.. igen! men det är inget att göra åt.

vad har ni gjort idag då? - Nu ska jag läsa bellas blogg.

Varför gå det neråt

2008-10-03 / 12:59:33

Nu har min besökar satus krympt, hello. Ni måste besöka min blogg mera.. herregud!?

Baka liten kaka

2008-10-02 / 18:05:50

Nu ska jag sätta mej i srbate och baka. Vet inte vad det blir, men förmodligen nått gott sklart! ;) Jag kommer lägga upp massa bilder när jag kommer hem, när jag är här går det inte. Datan ar virus och bilderna blit skitsmå.. trist!

Slutar tidigt imorgon, men skirver lite senare. I helgen när jag är hemma kommer jag skriva skit mycket, lika mycket som ja brukar -
l å t   s t å  ;)

Hem imorgon

2008-10-02 / 17:55:14
Imorgon ska jag hem! Riktiga hem, men min säng, mitt rum och bara mitt.. Jag längtar em efter photoshop ala bilder jag redigerat som jagb ska lägga ut på photoshop, och på alla bilder jag ska lägga ut från höstdagen med tejejrna, muffinsbak med felicia på hemkunskapen, och bilder på min tema lisa shirt ;) - Ni kommer digga den fett! Haha, Undrar om nån i sverige skulle vilja vara med i mitt team, haha. Och då skulle jag göra tröjor till er och skicka ut.. hehe! Det vore super kul om det vore så billigt att posta :P då skulle jag skicka runt mina kläder, och min mobil och min mammas laptop så ni kunnde låna om di behövde.. Jag är för omtänksam om jag skickar runt en dator runt hela sverige, är jag inte det? ;)

helvete!

2008-10-02 / 17:47:33
Jag hara bara lust att slå ihjäl nån, är så himla irriterad, det beror på dessa pungter. Ni kan förbättra genom att besöka bloggen, och tipsa andra att den finns! ;) Det vore underbart.
  • Jag får mindre besökare?
  • Min syster är helt störd.
  • Jag är irriterad på dina..
  •  Jag är hungrig.


kan inte vintern komma snart?

2008-10-02 / 17:39:14



SKHIET, REDAN OKOBER! FATTAR INTE DET :)

 
Herregud vad jag belv sugen på just knäck!
jag bruar bara baka det på vintern det går bara inte att baka det på sommarn, det känns helt himla fel. Har ingen aning varför? - kanske för att man vill sitta och ta knäck och se snön falla ner och bara glo på julgranen? Kanske det.

Längtar iallafall otroligt mycket efter Julen, älskar allt med julen.
Julbaka, julpyssla och julstöka hemma, köpa juklappar, krama massa snöbollar, få snöflingor på mössan, mysa med ljus och glögg, åka slalom, mysa.Ser ni, det finns massor!

Flät unge

2008-10-02 / 17:30:12
Ja - idag glömde jag seja att jag hade flärtor and my friends like it. Är skit ovan att ha fläärot, men kanse för börja ha det lite oftare, trivs rätt bra i det måste jag medge.

Im crazy

2008-10-02 / 17:26:44
Jag blir galen vad lite jag sitter vid datan när jag är här - wää jag kan inte photoshopa heller.. villket är trist, för det är verkligen roligt! Juste vinnaren av den svat vita designen var julia. Men håll till godo ni andra, det komme rmer tävlingar!

Sen så vill jag seja att jag inte hunnit lägga in hennes för att jag inte är hemma. Lottade vinnaren igår.. Och det blev henne. No cements om det.. bla bla bla.. nån kul sida?

Hur kan lärarna?

2008-10-02 / 17:17:08

Förstår mej verkligen inte på mej våra lärare. Det är helt sjukt hur do beter sej. Dom sejer att i skolan ska vi inte träna multiplikationstabellerna i skolan, det är vårat ansvar om vi vill kunna dem sejer dem. Bara det låter helt jäkla sjukt ju!

Sen idag ger dom oss ett pappaer med 100 multiplikatinons tal bara sådär. Man ska vell vara förberedd inför ett prov eller? :o) Jag stoppade in en halstablett i munnen och stressade mej igenom provet..

Irriterad är bara förnamnet på vad jag är..

Skolan

2008-10-02 / 10:35:38
Nu sitter jag på skolan, vi ska söka fakta om djur. Jag har en iller, som jag ska skriva om.. inte så kul måste jag seja.
Skriver mer nrä jag kommer hem, bloggar i smyg här på skolan :o)

-
j a g   ä l s k a r   e r.

Godnatt

2008-10-01 / 20:51:53

Goosig höst godantt på er!

Blev jätte trött, vi stojade på så mycket på vips. Vi tryckte texter och former på tröjor. Jag tryckte med rosa text '' team lisa'' det blev super duper gulligt! Jag kommer lägga ut bilder till helgen. Förlåt att jag knappt skriver med bilder och massa när jag är här, men det är för att mormor o morfar s dator har virus s vill inte ladda ner massa bilder och massa skit..

Nu ska jag sova.. behöver min älskade sömn. Igår så kunnde jag verkligen inte somna, låg flera timmar och försökte sova, men det gick inte. Så nu ska jag passa på när jag är trött. jag ska sova med min team lisa tröja ;)

Godnatt på er!  ♥ kommentera jätte gärna..

Vips

2008-10-01 / 17:33:01
Nu ska jag gå till vips. Vi höres kanske efter det.. men tror kanske inte det. annars hörs vi imorgon såklart! Nu ska jag ta mina fluffiga vantar och min nya lila scarf  <3

- k o m m e n t e r a  <3

Dubbel nougat

2008-10-01 / 17:22:22
JAAA - MORFAR GAV MEJ EN GULD NOUGAT! snacka att jag är lyckligt lottad hörrni :)
Nu ska ja snart dra.. wää..

Dålig uppdatering..

2008-10-01 / 17:07:01
Asså jag måste förlåta er för min dåliga uppdatering. Det beror på två saker.

- att jag är hos mormor o morfar och har annat att göra..
- att jag nyss fått designen fixad. den hade fifflas bort, den gammla.

Men komme rhem på fredag, fan vad ni ska få läs ögon då ;) - huhuuuu

Underbara Onsdag

2008-10-01 / 17:04:14
Oj, villken underbar onsdag detta har varit. Har varit på skolan, var med malin och dom andra tjejerna im klassen. Vi hade en riktig mys da. Vi myste bland löven och tog massa höstbilder. Jag komme rlägga upp bilder sen i helgen. Sen så hade vi hemkunskap, vi tpg massa bilder där ifrån också, så ni kommer få massa kul att titta på :o)

Nu har jag vänt mej lite med deisgnen - d e n    ä r   v e r k l i g e n   u n d e r b a r.
Längtar faktsikt lite efter att komma hem, här får jag inte spela så ofta, har fullt upp heeela tiden.
Ikväll ska jag jessica och elin på vips. Det ska bli funny..

Måste verkligen få jessica att blogga mer.. hon bloggar så himmla sellan.. kom igen Jesicca, läs detta och gör som jag sejer :)
RSS 2.0