Lyckad dag till 10000 precent!

2009-06-30 / 16:39:41
Ååååååhh vad skoj det var på stranden! - Helt underbart!
När vi var där, så träffade vi Alicia, och hennes kompis Elvira. Jag & Elvira har hängt mest hela dagen, och vi har märkt att vi verkligen är tvllingsjälar, haha. Har haft helt sjukt skoj idag faktikst.

Imorgon ska vi tjejer dra till B och bada en hel dag, vid havet... Mmmmm....
Nu fortsätter jag med mina kommentarer.

Kusinbild - Bad time!

2009-06-30 / 12:41:16
Hey sötnosarna som jag älskar :*

Nu ska jag fara och bada , det är as varmt, så kommer fortsätta med kommentarerna ikväll, det lovar jag!
Imorgon ska det också bli sådär äckligt varmt, det gillar jag ! ^^

PUSS!, se ya later aligators!

Morsning bebisarna

2009-06-30 / 11:56:00
Godmorgon mina små bebisar :>
Har nyss vaknat, fy fy fy på mig! Och ingen väcker mig heller, i know it. Har typ missat hela denna ''dag''... Jaja, whatever. Ser att jag snart har 300 premisar! Så himla skoj, jag längtar sjukt mycket.

Steg iallafall upp fort som bara den, och packade up laptopen. Ska besvara klart era kommentarer, som jag inte hann igår! Sen idag blire väll kanske stan. Annars ska jag bara jobba på med min solbränna, och smörja in mig med bodylotion på min torra kropp, som flagnar på xlarna....UUhhhuuhhhwaa...

Kvälls flum babbel

2009-06-30 / 00:05:51

me and my bby

Gokväll/morgon alla läsare,
Är nästan klar med alla kommentarer jag suttit & besvarat, men jag måste verkligen sova. har varit så grinig och ledsen för minsta lilla idag, så behöver varje sekund av sömn jag får tag i! Hela kvällen har gått åt att besvara era kommentaer (är nästan klar!), så det känns bra, nästan överstökat. Hihi.

I min veckans blogg tävling är det inlägg
ENDAST till för anmälningar, jag gör ett inlägg för röstning när jag valt ut mina finalister, villket blir på fredag då. Hihi. Känndes som om det var rätt läge för en tävling, så bara körde på.

Har föresten funderat ut vad jag ska göra imorgon, Det skulle bli lite sämre väder, så bestämde mig för att ta en hel shopping dag! Låter inte det riktigt bra? Behöver lite nya sommar clothes. Haha, gud vad bra att jag alltid har en järna som är på hugget och har igång ''Idé-lådan'' all tid på dygnet. Jag är lyckligtlottad jag!

...Har föresten planerat lite mer nytt till bloggen, saker som ''svar på tal'', ''saker ni itne visste om mig'', bild kollage, mer tävlingar och meeeeeer bilder. Kan det bli bättre? Nope. I dont think so. UP NEXT: sattsar på 300 premisar! ;)

Nu kallar sängen på mig, bäst att lyssna, sängen är frestande...Mmmmm....GODNATT!

veckans blogg tävling!

2009-06-29 / 20:09:48

SISTA ANMÄLNINGS DAG: FREDAG DEN 3 JULI 2009.

DU KAN INTE RÖSTA I DETTA INLÄGG, UTAN DET GÖR DU NÄR JAG SÄGER TILL I ETT ANNAT, DÅ AJG VÄLJER UT NÅGRA SOM GÅR ATT RÖSTA PÅ.


JAG VILL VARA MED, MEN HUR GÖR MAN?
Det är svin enkelt, det enda du ska göra är att skriva i en kommentar i DETTA inlägg att du är med. Glöm inte att lämna din blogg adress också. Det är viktigt för annars tar din anmälan bort såklart.

HUR FÅR JAG MÅNGA RÖSTER?
Det är enkelt det med, ett tips är att skriva till folk att dom ska rösta på dig, och länka detta inlägg. Då får du lätt många röster. Sen kan du reklamera att du medverkar.

Kom igen nu, vad väntar du på, anmäl dig! Lycka till!

Stranden, here i come!

2009-06-29 / 11:17:49


Bilderna är överladdade..Men ska skynda mig att äta frulle, ska till stranden!
När jag kommer hem ska jag svara påtyp 21 kommentars sidor..NICE! PUSSAR!

Flumm-Lisa (!)

2009-06-29 / 10:53:51

GODMORGON - Vaknade nyss, så flummar omkring här med stängda ögon..
Jag är nu hemma, villket känns skönt, även fast det är jätte skoj i stugan såklart. Sitter här hemma ensamen, är helt död, skriver sakta och somnar lite då och då. Men men men..

Såg föresten att jag haft besöksrekord här om dagen: 2072 Unika besökare! TVÅTUSEN! DET HAR GÅTT ÖVER 2000 !Im so happy im så glad that you read my blog. Haha ser ni , är jelt borta !

Nu ska jag leta mín kamera, leka tagen med den, och sedan fästa fast den i en sladd som överför bilder! ;) Låter inte det helt underbart? Det tycker jag.

So long!

Jag lever!

2009-06-27 / 20:10:47
...Hej alla läsare, jag älskar er, åh vad jag saknat er.. jag lever!
Är helt chokad att jag lever, har försökt att blogga men det har bara blivit ''sidan kan inte visas'' när jag klickat på publicera knappen, så håller tummarna nu. Fattar inte hur jag kunnat klaramig utan bloggen i typ 4 dagar!!  Jag är i stugan, solbränd & trött, sitter ute på altanen med detta seeeega internet. Jag kan itne svara på kommentarerna här, för internet är sjukt segt här, så tar det när jag kommer hem.

..När jag kommer hem? Hum, det är nog imorogn (om jag får min vilja fram!) Annars blir det nog på Måndag. Men vill bara hem och ligga i MIN MIN MIN MIN säng. Hehe.

När jag kommer hem, då blire miljoner av bilder på allting, jag älskar er! ♥

Litet bi på blomma ;>

2009-06-25 / 16:59:05
JAG HAR BLIVIT SKIT BRUN!
..Fast har bränt mig också, det gör jätte ont. Nu ska jag packa klart till stugan, sen så far vi. Men ni kan vara lungna, för har med datorn så ikväll ska jag svara på kommentarerna ;>

Morsning korsning ! :>

2009-06-25 / 09:49:13
Godmorgon allihopa ! :>
Har nyss vaknat, vaknade av att Olivia väckte mig genom att hon ringde mig & undrade om vi skulle hitta på nått. Iallafall, nu ska jag äta frukost, och sen cycklar vi till Vb och badar, gött!

Ska svara klart på resten av kommentarerna ikväll, eller imorogn <3 :D
Iallafall, ser att jag har 280 premisar nu. Vore underbart med 300 ;)

PUSS ALLA. Kolla in denna snygga scen bild jag och solveig tog, och en bild på mig :oP



Natti natti alla mina snuttisar! :>

2009-06-24 / 23:12:44


Hejsvejs bloggen :> Har typ massor av kommentarer kvar att besvara, men måste hinna sova lite också, så tar resten imorgon såklart! Hihi. Det är så skoj när alla läsare ökar och det blir mer premisar, det är så roligt, ni fattar bara inte vad glad jag blir när jag får era fina kommentaer! Har föresten fått massa liknande: ''Åh Lisa vad söt du är, din blogg är så fin, du sjugner så bra, lycka till med artistdrömmarna''.. Och sitter nästan och gråter för varje fin kommentar, haha. Ni är för söta.

Imorgon ska jag fara & bada hela dagen, sen på kvällen far vi till stugan men tar med datorn så jag kan blogga där med, klarar mig inte utan bloggen !! O_O hehe.

bloglovin
Lägg mer än gärna till mig på bloglovin' så du inte missar nått <3 Och kom ihåg, jag blir sååååå glad.
PUSS & KRAM ERAN LISA

Stor tävling, när jag har ettusen prmeisar! :>

2009-06-24 / 21:52:21
Jag har en riktigt stor överaskning på gång!

När jag fått 1000 prenumeranter på denna blogg, kommer jag ha en stor tävling, där jag lottar ut fina priser!
Det är upp till er, när tävlingen startas. Det kan ta 1 dag (okej, då skulle jag svimma) det kan ta veckor, månader eller år. Men, det kan gå riktigt fort också.


FRÅGOR OM DEN STORA TÄVLINGEN!

Varför arangeras denna tävling?
- För mitt bloggmål är att ha 1000 prenumeranter, och när jag har det är jag så sjukt tacksam, så då vill jag ge er nått tillbaka! För ni läsare betyder så oerhört mycket.

Vad är det för priser?
- Det finns många! Och ni får se, vad det är när jag har 1000 premisar! ;)

SÅ SE TILL NU ATT LÄGGA TILL MIG SÅ DET BLIR ETTUSEN PREMUNMERANTER! =)

Och kom ihåg.... det är flera som kommer vinna !! ;>

Lisa ♥ Sniglar!

2009-06-24 / 19:00:05


Bjuder på en snigel bild ;> SÖTA VA ? I love them.

Alla bilder är överladdade !!

2009-06-24 / 18:58:20


Hej alla sötungar! ♥
Nu är alla bilder (nu menar jag nått med 300) överladdade! :> Så stackars er som inte har mig på bloglovin', ni missar allt. Hehe. Idag har jag solat, lekt med mina söööööta sniglar med tobbe&elin, vi har föresten snigelägg, så vi ska bli mammor, thihi. Iallafall, ointressant fakta det här...

..Imorgon ska jag tobbe&elin fara och vara en heldag på vb badet! Fatta vad brun jag kommer bli ! Idag for jag iallafall in till stan & lunchade, det blev en wrap på taste away ;> MUMS!

Nu ska jag leka lite med sniglarna, och senare svarar jag på era kommentarer. PUUUUUUUUUUUSS!

Jag har fyra sniglar :>

2009-06-24 / 09:19:46



Godmorgon på er!
När jag vaknade så gick jag till blogg.se's framsida och ser att jag är på aktiva! Wiho! Vad gulliga ni är. Idag är det kokavarmt ute, så ska sola. Jag kommer sola från nu till typ 3 tiden, men självklart kommer det massa inlägg mot kvällen, samt massor med bilder, för nu har jag den andra datorn! Hihi.

Igårkväll fick jag 4 husdjur! Ja, ni läste rätt! Jag har fått 4 sniglar! :> Asså Tobbe, Mamma, elin och veicko var ute och gick längst älven igår, och hittade 27 små söta sniglar, så nu har jag 4 :> Vi har fjort ett paradis hotell till dem, haha.

Vi hörs i efter middag vid 3-4 tiden! <3

ALLA kommentarer besvaras i eftermiddag när jag är brun & fiiiin ;>
Och du som inte har mig på bloglovin, lägg till mig så du itne missar bild bomberna ikväll och alla andra roliga saker här i bloggen, det ska föresten komma en stor tävling till helgen/veckan.. Så håll utkik!

bloglovin

färglada ingar i paint, haha ^^

2009-06-23 / 17:28:44


Hejsan bloggen! Vad har ni för er där ute i det varma somriga sverige just nu? Själv sitter jag här inne och har tråkigt. Har nyss ätit middag, och ska snart följa mamma lite här & vars. Idag har jag itne gjort nått, inte ens varit ute! Har inte orkat slita mg från mitt rum, så har städat och sånt. :)^

(ignorerar mina fiiiina ringar gjorta i paint, hade tråkigt!)

...Imorgon ska jag vara ute och sola hela dagen har jag bestämt! Såklart att jag kommer blogga lite då & då, men nu fasiken ska jag bli brun! Bad mamma köpa mig en sol olja, så hon har köpt en som luktar kokos! Mumsi. Kommer bli brun och lukta riktigt gott imorgon, haha. I liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiike. ^^

GLÖM ABSLOUT INTE att lägga till mig på bloglovin' så du itne missar nått skoj! <3
bloglovin

Lina sandström, i like!

2009-06-23 / 13:31:36


Lina Sandström, fatta hu bäst du är tvillingsjäl! ♥

Nu sitter jag här och har gjort lite ärenden på datorn. Ska alldeles nu ta på mig ett farligt uppdrag! Svara på typ miljarder kommentarer från er, som är många, från hela Juni... Oh gosh! Det tar ett tag. PUSS.

Lisa är sur!

2009-06-23 / 10:16:00
...Jag hatar min kamera, dator, huvud, påslakan idag...
Min kamera hatar jag för att den dampar loss när jag ska he över bilderna på datorn (Kan även bero på datorn, villket jag tror). Datorn hatas från mig för att den också dampar. Mitt huvud är också idiotiskt, för har lite huvudvärk. Och mitt dumma täcke! Täcket älskar jag men, påslakanet är så dåligt. Ska byta. I HATE, I HATE, I HATE.

Whatever,
Kollade just väder ptrognosen.. Det ska bli 31 grader i skuggan i övermorgon! Mysigt! :) Då ska nog jag bada som bara den, Pallar inte bada idag, ska bara vara hemma & sura.

hahahahah hejdå bajsinlägg,

En stor överaskning....

2009-06-22 / 22:53:19

....När jag fått 300 prenumeranter!  När jag fått 300 prenumeranter kommer jag arangera en stor överaskning till er bloggläsare! Så se till att det blir 300 snart :D

I längtan på moa!

2009-06-22 / 19:08:03
Tjenixen på er!

Uhhäääääwh.. Känns som om jag har värsta blogg torkan! Inte alls kul. Måste få lite insperation! Kanske ska ut och fota så ni får ännu mera bilder ikväll? Låter det bra? :) Jag har inte kunnat ladda upp bilderna nu på dagen, för det har varit åska. Sen krånglar överladdnings programet, så tar det lite senare ikväll på andra datorn istället! ;>

Imorgon kommer moa hit! (Ni vet, lillmosan, som ni bloggar på moasphoto) Känns helt fantasktiskt! Tänkte dra en liten historia hur det kommer sig att vi känner varandra, för hon bor i Umeå, och jag i Skellefteå. Det var för två år sedan på habbo, som jag träffade moa, och efter det har vi webbat, ring på tele, och chattat massor! Och imorgon ska vi träffas första gången i våra liv! O_O Såååååå coooooolt.

Vi ska nog ta bussen ner till centrum, shoppa och kika runt lite ;> Sen ska vi göra massa annat. Då blire ännu mera bilder. Haha, jag ska verkligen ge er massa bild bomber senare ;> :D

Nu ska jag typ fara & bowla, nice nice. Har föresten snackat av mig lite med ''J''! Alltid lika skoj. Han gör mig på bättre tankar ibland, och ger mej alltid minst en uppmuntrare. NICE ! ^^
.....1000 kyssar skickar jag till er.... PUSS!


Knas inlägg!

2009-06-22 / 15:53:41
Nu är jag hemma från en dag på vitbergsbadet :)
Imorgon kommer min lilla mosan och hälsar på mig! Vi träffades på datorn för 2 år sedan, och imorgon ska vi träffas för första gången! Det ska bli såååå kul :D Nu ska jag fixa lite saker... redigera bilder osv. Ikväll kommer massa bilder. PUSSISAR..

Haha, knas inlägg !

2009-06-21 / 21:08:55

....Tjenixen!
Jag är hemma från en underbar helg i stugan! (är inte hemma än då, är hos mormor & morfar) Men iallafall i stan! Ååhh...Villken underbar helg jag ahft kan jag medge! Värme, sol och lite bad.

Till veckan kommer ett mega högtryck, ska vara vid 25 grader här! JIHIOOOOOOOO! Har längtat efter sommar värmen så in i h*vete! Im sorry fr mitt ordspråk, men är så glad!

När jag kommer hem ikväll blire mer bloggning, och troligtvis massa bilder. Annars blire imorgon bitti.
Ni ser ju, ;) PUSSISAR!

Flug-mys? ^^

2009-06-20 / 12:37:18


GODMORGON! Visst ser dem här flugorna ut att ha det mysigt, haha! hade ni en rolig midsommar afton? Det hade jag, vädret var endå inte så dåligt! Idag vaknade jag vid halv tolv, steg upp helt trött och ser attd et är sooooooool ute! Det är typ varmt också. Nu ska jag försöka avsluta detta inlägg. Åker till stugan idag, men kommer hem imorgon.

Kameran är med, så imorgon blire maaaaaaaassa bilder!
Kanske har med mobila bredbandet, så kanbske bloggning mot kvällen. :)

10000 KYSSAR PÅ ER :D

Kvälls inlägg!

2009-06-18 / 22:37:35

Hallå där ute i sköna sommar sverige!
Visst uppskattas det underbara vädret som faktiskt sakta men säkert börjar rulla in över sverige?! Det är så underbart, snart har vi vår riktiga svenska sommar här, som på silver fat, åh vad jag ska bada i havet då! Ooooh. Nog snackat om sommar vädret, ska snart börja göra mig iordning för sängen, är sååå trött... Låg uppe igårkväll och såg film med solveig, vi cyklade och hyrde film, sen så låg vi där med varsin godis påse mitt i natten och grät av den sorgliga filmen vi såg.Men det var mysigt, mys mys :D

Kvällen/nattens fråga är: Hur gammal är du som läser min blogg? JUST DU? :D

Jag har badat första gången i en pool (2009) ^^

2009-06-18 / 18:45:30
...Jag har badat första gången detta år i en pool! Jag har redan invigit älven! ;)
Fatta hur skönt det var i vattnet, wiiie! Imorgon är det som sagt midsommarafton, och då kommer vi kanske att fara och bada nånstans under dagen, det blir knaona kuligt isånafall. I love to bada (svengelska) Nu ska vi äta tacos.

Jag vet... en dag utan ens en bild! O_O Men det kommer imorgon pluttisar ,
kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Lisa = fetto O_O

2009-06-18 / 15:50:57

Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhuhuuuuuuuuuuuuuhuhu...
Gissa vad jag ahr gått omkring som? I en timme desutom! Ett fetto! (Jag är inte fettorist, det vill säga som rasist) Men fick bara idé´n att klä ut mig som ett fetto, så solveig, jag och Elin ahr gått omkring ute, och ni fattar itne hur himla andfådd jag belv! Det är helt sjukt, gick typ 1 km i timmen, haha. Iallafall det var skoj endå.

Nu ska vi fara & bada , puss ! ^^

Tänk om jag var rosa?

2009-06-18 / 11:16:40


Haha, tänk om jag var rosa helt rosa, så coolt. Eller hur?
Nu är Solveig här. Hon & Elin äter kladdkaka, jag sitter och ska snart äta en snabb frulle. Iallafall så har vi faktikst planerat vad vi ska göra denna underbara dag! Det är ju sol, så vi ska faktiskt vara mbarnvakter till våra grannflickor Emelie och Emma. Vi ska nog mest vara ute, och kanske gå och köpa glass. Vem vet? :)

Vi hörs i eftermiddag!

R.I.P JACK <3

2009-06-18 / 10:54:45

Godmorgon, Lisa är vaken efter en natt i min sköna säng..
Igår hände nått tråkigt, Elins ena råtta (hon har 3) dog. Jack hette han, och det var Elins första råtta, så för mig blev det massa tårar, dem har verkligen gjort allt tillsammans. Huvva, ska aldrig skaffa husdjur mer! Iallafall, från tråkigheter till roligheter, idag är det soligt ute. Det är skönt som tusan, inge mer rengn! Blir nog att bada idag. ^^

Anw, TACK för alla fina kommentarer om deisignen! Känns mycket mer sommrigt nu! Ni får mer än järna bildlänka mig (längst nere finns den) Och även lägga till mig på bloglovin här åt sidan. PUSSAR! :D

Min nya deisgn, och ansiktskräm!

2009-06-17 / 19:08:31


Nya deisgn, tycks? I love it! Här är iallafall min söta lilla ansiktskräm jag köopte idag, burken är rätt liten, men söt. Nu ska jag umgås med solveig, vi hörs! PUSSAR!

Svar på tal, era vardagliga frågor som ploppar in!

2009-06-17 / 17:56:59
När jag ändå är rast lös, tar jag & svarar på lite frågor som ofta uppstår:

Gör du designer?
Jag gör designer ibland, Ja. Men oftast inte. Jag gör åt endel kompisar, och har nån enstaka gång gjort till nån okänd person, men jag har tagit beslutet att säga nej för tillfället, har varken tid eller insperation för det för tillfället. Känner även att jag har en del att lära inom deisgnandet, och då ska jag börja med att sattsa på dig. Så Nej, inte nu.

Ska vi bloglovin bevka varandra?
.... Är en fråga jag får ofta. Jag brukar tacka Ja till dem flesta, för det är alltid kul med lite nya bloggar att läsa. Men Jag vill inte lägga till nån som tar bort mig efter en dag, då är det bara för att få preimsar själv!

Vad har du för kamera/objektiv/utrustning?
Jag har, en gång för alla en NIKON D40. En underbar systemkamera som jag älskar mest av alla tekniska grejer i världen, haha ^^. Jag har bara ett objektiv för tillfället, (men ska köpa ett macro filter!) Iallafall det heter NIKKOR 18-55mm. inte så bra objektiv om man vill fota närbilder.....Menmen.

Vad är din privata msn? Kan man få den?
Självklart har jag en privat MSN, men för mig betyder det privat. Och ingen MSN som ni underbaringar ska få tag på, haha ;) På min privata msn pratar jag med nära och kära, och folk jag känner. Men vill du kontakta mig? Maila [email protected]!

Får vi höra dig sjunga mer?
Det är kul att så många gillar min röst, och min sång, det är alltid pirrigt att lägga ut sånt första gången, men eftersom att ni vill, så JA. Det kommer ;)

Hoppas ni fått rejält bra svar nu! ;>

Svar på tal!

2009-06-17 / 17:38:51
Som sagt, ska få en ny deisgn av Liisa! Men har fått en fråga av flera läsare:

Vad ska du göra med den deisgnen du har nu?

Svar: Ja, jag svarar åt er alla. Många tycker denna design är jätte fin, andra inte. Men som sagt, jag gillar att variera. Och denna deisgn jag har nu har börjat hoppa fel, och krångla. Och sen så är det ju nu sommar snart, så vad passar inte bättre än en färglad mumsbit? ;) - INGENTING!

Så nu vet ni, denna design SLÄNGS BORT FORVERVER... MOHAHAHA.

I Brist på bilder..Om min dag!

2009-06-17 / 17:11:41

Shuululululuullluuulu.... ♥

Jag har har nått att skylla på, varför jag ite bloggat idag! Det har varit så att jag inte kunnat skriva eftersom att blogg.se krånglat. När jag skrivit far allt bort, BAJS! Så ni vet iallafall att jag försökt!

Imorse vaknade jag vid halv 10, rätt nice. Åt frukost, och sen drog jag & solan till stan. Köpte en skinnjacka med luva, och en ansiktskräm, Bilder kommer sweethearts. Vi avslutade allt med en fika på Lilla marie, mums!

Har varit och plåtat Olivia i eftermiddag också! Ni ska få lite smakprov sen! Solveig var min snälla asistent! Hehe. Anw, puss på er. Ikväll blire med update. Och kanske nån bild.
 

Up next: frulle!

2009-06-16 / 09:08:21
Morsning på er!

Idag är det Tisdag, och jag är inte i skolan!? O_O Varför? Jo, för det är sommarlov. Hum.. Försöker övertyga mig själv fortfarande att det är sommarlov, haha. Det lär nog ta ett tag! Ser föresten att jag fått en till Premis, tack som tusan för det! Du är älskvärld! Iallafall, nu har min lillsyster elin börjat blogga igen, kika in här!

Anw, nu ska jag äta frulle, sen ska jag snabba att göra mig klar. Jag & Elin ska möta upp Madelene på stan. Får se vad jag hittar där, säkert nått iallafall. Här är dagens bild.

Lisa blir modell, haha nej nej!

2009-06-15 / 18:55:33


Fan fan fan.. att jag hade ansiktsmålning här... Haha. Men men, det får jag leva med på denna bilden *synd nog*, Just nu sitter jag och Nördar låten ''Cive me a Call'' med Pauline. Den är så sjukt bra.. Aaaaahhhhh....

Liisa håller på med min deisgn ! ^^ Jag och Malin har sett den! Och jag älskar den! Hihi. Om jag ska förklara så är det ljusblå/rosa/ljusgrå. Sen är det massa bilder i headern, och den är så sommrig! me like.

Nu ska jag till mormor&morfar och umgås med släckten! :)

Klura..

2009-06-15 / 16:15:15


Jahapp, nu måste jag ladda batteriet på kameran, och sedan börja fota lite ''kärlek''. Det är så att jag ska vara med i en fototävling hos Ellen där vinnaren får en 77 cm refleksskärm! Och det är ju aldrig fel. Frågan är bara vad jag ska ha för bild. Man får ha vad man vill t.ex ''Kärlek till bananer, prylar, personer'' ja, vad man vill....

Nu har jag nått att klura på ^^ :)

Tyck till!

2009-06-15 / 14:22:02
Jag känner att jag klämt in lite extra tips, känslor & vanligt babbel senaste tiden, men även en mängd bilder. Men det är ju ni som läser min blogg, så det är viktigt att ni får tycka till lite! Jag bloggar för att jag tycker det är skoj, & för att ni, mina älskade läsare ska må bra. Nu är det så att jag vill veta vad just du vill att jag ska ändra på i bloggen, eller lägga till? Tyck till helt enkelt, säg vad som är bra, dåligt, vad det vore vara mer av osv. Kommentera ditt svar.

Allmänt sitter jag nu & väntar på att Mormor&Morfar, inkl Ingrid, Börje & Madde ska komma. Dom kom hit igårkväll & bor nu hos mormor & morfar, så vi ska bjuda på lite fika & bara umgås. Släkten har man nära!

Inga sommarplaner? - Lisa hjälper!

2009-06-15 / 11:46:10


Alla älskar vi sommar, men har alla sommarplaner?
Endel kanske har föräldrar som jobbar hela sommaren, eller kanske iNte har råd, eller nån bil! Vad kan man då göra? Det finns massor! Jag har tagit mig lite tid, och ska nu ger er massa sommar tips!

DETTA KAN DU GÖRA I SOMMAR OM DU ÄR HEMMA SJÄLV HELA SOMMAREN:

- Baka några sorters kakor, ta cykeln och far ut på utflyckt!
- Lös ett korsord.
- Gör en egen tidning, klipp och klistra!
- Börja med nån aktivitet, kan vara vad som helst.
- Anmäl dig till sommar kolla eller liknande saker!
- Plantera blommor, och följ deras växt´genom sommaren.
- Gör ett sommar party, grillat, läsk och massa glass! Bjud hem vänner.
- Skriv en egen sommar låt med nån kompis!
- Städa ditt rum, och rensa lite saker.
- Cykla till en badstarand.
- Starta en blogg (om du inte redan har en!)
-
Gå ut med grannens hund.
- Skriv en egen bok.
- Bestäm dig för att lära dig nått nytt, t.ex jonglera med 3 bollar, stå på händer osv.
- Gör en egen film med några kompisar!
- Starta ett vatten krig!
- Gå ihop ett gäng och spela brännboll eller nån annan lag sport/lek!
- Gör egna smycken.
- Ta gammla jeans, klipp dem till shorts osv.
- Skicka en flaskpost.
- Åk och bada.

HA EN UNDERBAR SOMMAR!

Kalla/varma sverige (?)

2009-06-15 / 10:05:00

Godmorgon på er där ute i kalla/varma sverige (?)
Vet inte om det är kallt eller varmt ute, har inte varit ute ännu, är så trött. Men det ser iallafall inte sådär lovande ut, trist.. Iallafall så vaknade jag nyss, har sovit rätt gott inatt faktiskt. Det är inte ovanligt att jag sover gott, men ibland så vaknar jag av benvärk eller huvudvörk eftersom att jag sparkar så mycket när jag sover, hihi ^^ Hur som helst så är lite släktingar här i Skellefteå, så ska träffa dem lite. Kul kul.

Föresten, vad ska ni göra på midsommar? - Vi (familjen, några andra familjer) Ska övernatta i en stuga på byske kamping, blir mysigt, älskar byske! Så det blir väll massa mys, bad om vädret håller och sånt.

Deprimerad? - Nej tack! Fram med leendet!

2009-06-14 / 23:12:08
Hej svejs, godkväll, bonjour osv.

Det har regnat hela denna dag, på ett sätt är det dåligt, för jag vill kunna vara ute & sola och sånt, men på ett sätt är det bra, för då rengörs luften och jag tycker det är så skönt att andas in luft ute när det har ny regnat, så fridfullt, haha. Iallafall, hoppas på lite mindre regn imorgon! Det ser ut som om det ska regna, men mot Onsdag ska det bli varmare, om väderprugnosen stämmer! (i hope!), för då blir det kanske en varm midsommar!

Jag har en glad nyhet, Liisa håller på att göra en ny deisgn till mig!
Blev så sjukt less på denna design, den är märk och grå, och nu börjar det ju bli sommar, så önskemålen är en ljus grå design, med rosa och turkosa detaljer. Lite mer sommar va? ;) Tror det blir bra. Iallafall mer somrigt.

Ville föresten klämma in lite vardags babbel & tankar i detta kvälls inlägg,
under dem senaste veckorna har jag verkligen hittat mig själv mycket mer, och jag har börjat lita på mig själv, och hitta tryggheten i mig själv, pgr. av en sak. Och jag vill bara säga tack till en person, som inte vet om vad bra det är nu. Btw, så vill jag att alla ni där hemma, som mår skit just nu (villket vi alla gör nån gång!) Ska dricka ett glas vatten, ställa sig framför spegeln, och säga ''Jag är bäst, och det vet jag!'' Och bara säga det flera gånger om och om igen. Det fungerar verkligen! Jag blir verkligen glad om jag gör så när jag är arg/ledsen/ osv. Sedan för er som är lite mer deprimerade.. Ni Kan ställa er framför spegeln, och bara le. Le överdrivet!! För om ni ler, så lurar ni hjärnan att ni är glada, och då känns allt plötsligt lite bättre. Så är du deprimerad! Le, le le! Fake le! Det fungerar också.

Jag tycker det är viktigt när man har en rätt stor blogg, att ta upp sånnahär tips, och inlägg ibland, för jag vet att en mängd av mina läsare säkert lider av deprition, ilska, ledsenhet, ensamnhet. Och Jag vill ge er tips, för man lever bara en gång! Och man ska försöka ta vara på tiden, och bara LE! :D

Om du mår dåligt, eller behöver lite stöd, maila: [email protected], så kan jag prata med dig, och bara stötta dig genom det svåra. Tro mig, alla människor mår dåligt ibland, och då kan det kännas bra att prata med nån! Jag har helt & hållet ingen rätt att gå ut med villka jag pratar mer eller så via internet, utan det är anonymt.

Undrar ni vad jag egentligen vill med detta? - Jo, få alla ledsna att bli glada igen, och se ljust på livet! Jag har själv haft en period där jag mått skit (ni vet!), och jag kan iten fatta att jag tog åt mig så mycket, och inte bara sket i allt skit, villket jag kunde välja att göra, men icke, så därför vill jag inte att ni ska gå i samma grop!

Kom ihåg tjejer/killar! Ni rockar hur ni än ser ut, är eller beter er! GO READERS!
Natti natti lovers!

Diggar vs. dissar!

2009-06-14 / 20:33:38




Haha, bilderna talar för sig själva ,!

Kåldaboda dagen

2009-06-14 / 19:24:51



Säg hej till mina tre fina blogg-maskotar från IKEA, otroligt söta, eller hur? :)
Nu är jag hemma från kålaboda! har haft jätte skoj, och är nu mega mätt. Efter en dag i kåla boda (hos V's föräldrar hasse & doris) är man ALLTID sjukt mätt, tro mig! När vi kom dit fikade vi massor, sen efter ett tag åt vi lunch, sen middag, sen ännu mer fika, och en glass hann jag smälta in där emellan också. Och en riskaka. Haha, har garanterat gått upp några kilon! Alltid bra med lite fläsk på magen känner jag! Iallafall, har kört moppe fast V satt bakom, men jag gjorde allt själv, så duktig jag är! Sen så har jag kört omkring på en gräsklippare, det var as kul, vi lekte att det var en taxi :). Sedan har vi gjort massa sånt, alltid skoj. Ååååååh, i love to live!

Kogödsel...Ååh!

2009-06-14 / 10:07:19


Idag ska vi som sagt till Kolaboda det ska bli skönt att komma ut på landet lite.
Om jag ska erkänna en sak som är rätt konstigt, (tror jag) är att jag har en favorit lukt! Och det är faktiskt lukten av gödsel! (Jag vet, mobba mig itne, haha), det är helt sjukt. Tycker det lucktar så gott det luktar frihet, lycka, positivitet! Ååh, jag bara älskar den lukten! Om jag är t.ex på landet, och känner den lukten så blir jag helt sprallig, och alla problem bara försvinner, haha. Det är helt sjukt! Ni behöver itne mobba mej nu va? ;)

Nu vill jag veta, vad är din favorit lukt/doft? Vi kanske har samma, haha? ;)
Återkommer ikväll. Vi hörs!

Akta er, för vi är ballast i stan!

2009-06-14 / 09:01:59


Haha, I mitten är det jag och Malin som kramar varandra,  jag har en smilis på kinden, fin va? :)

Morning eyes

2009-06-14 / 08:38:15


Godmorgon! (Jag var inte seriös på denna ögonbild, gjorde en min i orginalet!)
Idag är det Söndag. Vaknade rätt tidigt idag, som ni kanske ser på klockan. Jag vaknade runt 8, sen så råkade jag få mitt öga i mammas armbåge, så då pallade jag itne sova mer, haha. Så nu sitter jag här, och har kollat lite bloggar! Alltid lika trevligt! Orkar inte äta frukost, så sitter med en godis påse istället...mohahaha.. GOTT!

Idag ska jag faktiskt åka till Kåla boda, eller vi. Familjen. Vi ska snart fara, när sömntutorna stigit upp, så det blir inte mycket bloggning idag inte. Kanske mot kvällen.

Igår var jag med Liza hela dagen! Från morgon till typ 11 tiden, hihi. Vi hade as kul.

Vi har föresten planerat att jag ska vara med Malin  nån dag, får se vad vi hittar på..Det kan bli vad som helst! ;)
PUSS & KRAM.

rolig afternoon

2009-06-13 / 20:47:26



Det börjar bli kväll och...
Min farbror Valle har varit här en snabbis! Vi har inte träffats på jätte länge, så det var sjukt kul att se honom. Och herregud vad pappa och valle är lika varandra, helt sjukt.

Gissa vem vi träffade på vägen när jag, elin och Liza cyklade till lekparken?
- Malin, fanny, Fennefer och Bessan! Vi hade rå kul, och typ fotade oss (bild kommer)
Ville bara säga att ni äger tjejor.

Haha, rolig dag!

2009-06-13 / 18:43:28


Nu sitter jag här med lilla Liza fiza, hahah.
Egentligen ska jag itne mobba henne, för jag heter ju Lisa också! Nu har vi varit lite på joypeak, gissa vem Lisorna såg? Jo, Pip och Piiiip. Haha, ni fattar ingenting, tur iallafall att jag och liza gör det ;) Iallafall det var riktigt roligt. Liza bor typ hos mig nu, hon åt hos mig igår, och idag åt hon lunch och ska även äta middag med mig idag, haha. Vi ska äta subway, hemma gjorts. Smarrens!

Föresten....
När vi var på maxi och skulle köpa godis (jag, mamma, liza, elin) så kom vi ut, och då frågade jag efter mitt godis, då sa mamma att hon itne betalat det, så sprang in och kollade, och där låg det. Sen gav hon pengar, jag betalade, och sen gick jag mot henne. Och då glömde jag det i kassan också.. Haha, så pinsamt!

PUSSISAR!

Gårdagen i bilder (skolavslutningen!)

2009-06-13 / 15:27:27
Igår gick jag ut sexan! I cant belive it... Här är gårdagen i bilder!


Alla tjejerna förutom chaltu och julia, som inte ville vara med!


Jag och Liza, haha ingnorera att min maskara ine fanns kvar mer..Haha.


Vi sjunger, vår sista låt. Alla serpentiner kastades efter detta!


Spetsen på min klänning! 



Tack för ett fantastiskt år älcklingar!
Min klänning, benen sysns inte, för dem lyste brunt, ahhaha.

DAGENS OUTFIT!

2009-06-13 / 15:17:53


Today im wearing this!
Skriver en liten lista på vad jag har på mig (det kommer ändå massor frågor i efterhand annars!)

Tröja, Gina tricot. 149 :-
Jeans, kappahl ? :-

Geting jägarna!

2009-06-13 / 14:47:28

Idag är det första sommalrovs dagen! *tror jag*
Har absolut ingen känsla av att det är första sommarlovs dagen idag, det kan verkligen itne stämma! Vädret är rengigt och kallt, jag går omkring i jeans och har jacka ute, förstår ni då att det inte känns som om det är sommarlov?!

Igår var jag med Liza hemma hela dagen, vi hade jätte kul. Vi var med Nadine i lekparken, hittade en larv, och begravde den, åt chokladkaka, hittade en snigel, och sist men inte minst....

Vi skar upp en geting! HAHAHAHA.
Det var så himla äktigt, i getingen var det som en skele sak, och hjärnan var gul. Wuhää, vad äckligt det var! Höll på spy. Det gjorde liza med. Haha. Det är alltid bra att förbereda sig lite, i 7:an ska vi skära upp ko hjärtan o hela tjöret, haha ;)

Nu ska jag och Liza äta lunch, sedan ska iv göra nått.
Du är världens bästa kompis liza, bestiwsar forverer<3 Inkl. elin wh <3

Kexchoklad knas!

2009-06-12 / 17:39:14


Haha, denna lilla bild är rätt gammal, men la aldrig ut den på bloggen. Jag var överlycklig för att jag fått en kex choklad, så jag skulle fota och visa min stora kärlek till kex choklad...Och sen när jag kollade på bilderna är texten upp och ner, och då var den upp äten, haha..

Skolavslutning snart!

2009-06-12 / 08:15:29
Gooooodmorning,
Jag ska vara på skolan snart, hinner inte skriva mycket.Skolavslutning idag, bilder kommer sen, för vi ska och fika efteråt, även min oyutfit läggs ut på bloggen. Nu ska jag äta frulle, ciao!

Går ut 6:an imorgon! Wiiiie!

2009-06-11 / 21:29:01
Imorgon bitti kommer jag vakna, stiga upp, och gå ut 6:an! Jag kan fortfarande itne fatta det, säger det till mig hela tiden, men kan fortfarande inte fatta det. Känns inte som om det är skolavslutning imorgon, hur kan det gått så fort, hihi!? Kommer sakna vår roliga lärare, och alla 5:or..Känns ltie bittert att dem börjar på andra sidan skolan, *haha*

Nu, ska jag... Måla naglarna, smörja in mig, och sova.
Har nyss duchat, så är riktigt ren och fin nu! Huvudet värken, längtan ökar, tänk när vi sjunger sista repliken imorgon ''Vi ska sluta vi vill och vi ska, vi ska sluta idaaaaaaaag!'' Sen kastar vi alla serpentiner. SÅ SKÖNT. Är less på min skola, har gått där i 7 år.  Jag säger bara: högstadiet, här kommer jag!

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon eftermiddag efter allt fiiiiiiiiirande..Wihooou!
GODNATT PUSSAR....OCH KRAMAR TILL ER SOM KRÄVER DET MED! ;)

Kvällens l-i-s-t-a!

2009-06-11 / 21:24:03
1. Hur gammal är du om fem år? 18
2. Vem var den sista du träffade? Mamma.
3. Hur lång är du? 155, mätte mig idag!
4. Vilken var den senaste film du sett? I taket lyser stjärnorna.
5. Vem ringde du senast? Min mamma.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? ''Ja :)'' till solveig.
7. Vad är dagens planer? Du menar kvällen, måla naglarna, sova.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Både ock, fast föredrar sms i inte så viktiga situationer.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skillda.
10. När såg du senast din mamma? Nyss, hon har gått ut på promenad.
11. Vilken ögonfärg har du? Grönblåa.
12. När vaknade du idag? Kl. 8.00
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, i ett träd!
14. Vilken är din favoritplats? Ute i solen, och på en strand...mmm...
15. Vilken plats föredrar du minst? Gympa salen, och på en snöhög.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? I sverige!
17. Vad skrämde dig som barn? ''Gubben och gumman'', hundar.
18. Vem fick dig att skratta senast? Liza.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Humm.. vad är det? 
20. Har du stationär eller bärbar dator? Både och.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Oftast en stor t-shirt, och ett bar rosa randiga mysisarbyxisar.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3..
23. Hur många landskap har du bott i? I ett.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej, har inte varit på fyllan.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota!
26. Är du social? Oftas social, översocial!
27. Vilken är din favoritglass? Ben och jerry, ...vad heter den.. det är iallafall choklad överdragna knäckbitar, och vaniljgräddglass.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa massooooooooor med saker/resor.
29. Tycker du om kinamat? Sådär, ja.
30. Tycker du om kaffe? Njae, liiite om man har maassa socker, och mjölk.
31. Vad dricker du till frukost? Juice.
32. Sover du på någon särskild sida? Höger, tror jag ?
33. Kan du spela poker? Nej, haha.
34. Tycker du om att mysa? Jaaaaaaaaaa!
35. Är du en beroendemänniska? Hum, ja?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp, bästa-fanny!
37. Vill du ha barn? ja, såklart!!
38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, engelska, liiiite tyska, franska, spanska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet, och pool!
41. Vad spenderar du helst pengar på? GODIS.
42. Äger du dyra smycken? Näe, det gör jag inte. 
43. Har du någon gång testat narkotika? Nepp. BLÄ.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En klunk cola, och en nektarin.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Min lärare!
46. Välj ett ärr på din kropp? Uh.. ett ärr på min vänstra pekfinger..Kunde tapat fingret!
47. Vad har du för ringsignal? Klassisk sony ericsson.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Endel.
49. Flirtar du mycket? Ja, haha.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Uch, den suger. ska byta...Uppe på övervåningen innan en tlanagjakt.
51. Kan du byta olja på bilen? Ne.
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, det har jag inte.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Vet inte, i tidning, Julia.
54. Läser du dagstidningen? Njae, sällan...välidgt sällan.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nepp!
56. Dansar du i bilen? Jo, riiiikgti ofta.. Hum..
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rixfm, hiphop&rnb, mixmegapol.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Min underksrivt, på en lapp på kartedern,haha.
59. När var du i kyrkan senast? För en och en halv vecka sen, domkyrkan i Uppsala...LÄSKIGT!
60. Vilka personer utmanar du? Malin, felicia, Liza, fanny, och..........alla ni läsare!

Det kallas skills!

2009-06-11 / 20:10:27


Hej allihopa! Imorgon går jag ut sexan! Kan jag fatta det?! -Nej, verkligenn inte!
Iallafall, på skolan hände nått sjukt, ni kan ju kolla här på videon!

Ville bara kasta in att jag varit med Liza hela dagen, vi har haft så kul, spelat sims3, och ätit kladdkaka och även har hon ätit här. Och gissa....Vi klättrade upp till toppen av nätet i lekparken! Wihoooo, hahha...

Besvikelse för sims 3!

2009-06-10 / 19:10:33


Jag är grymt ledsen att behöva säga det här, men jag sjukt besviken på thesims3! Såklart var det massa nya uppdateringar, som itne fans på S2, men det va nästan för mycket, och överdrivet! Tapeterna är mörka, och ingen möbel går att ha i vit, då blir det ljusblått. Sedan så ser simsarna inte alls bättre än vad dem i 2:an gjorde. Det är riktigt slamsigt dåligt tycker jag. Nästan så man får en åter blick i sims 1. Det vill man ju inte ha! Sedan kan man ''åka'' till en mataffär, men då får man inte gå in (man kan åka på massa affärer, men aldrig gå in) och sedan kommer det upp en lista vad man vill handla. Det är nästan ungefär som en dåligt gjord hemsida som man går omkring och är en gubbe på känner jag det. Det ser så fantastiskt ut på alla bilderna, men när man ska styra (villket man gjorde enkelt 6 smidigt via att föra musen på 2:an) så måste man andvända tangenterna, en zoom och en knapp som sidoställer. Nej, sims 3 var under förväntan. Är sjukt besviken, vill nästan ringa till tillverkarna och kalga!

Bu för nya sims 3!

Långt inlägg

2009-06-10 / 15:08:32
Hejs vejs i lingonskogen!

Imorse slog det mig att det endast är en dag kvar innan sommarlovet! *gulp*. Känns både bra och dåligt, kommer sakna alla under sommaren, men tur att man kan träffas, och att vi ska gå i samma klass. Kommer även sakna min bästa lärare, (babababba). Men som sagt, man måste gå vidare, för högstadiet, fyfan här kommer jag! ;)

Imorgon börjar vi som vanligt vid halv nio, sen ska vi städa ur lådorna och små fixa sen blire hem och umgås med solveig. vad vi hittar på får vi se när jag slutat villket kan vara när som helst under dagen då. Just nu sitter jag & väntar på att solveig ska komma hit, hon åker med sin coola ''the wave'' som hon fick igår. Det är en bräda som har 2 ljul, och är äppelformad, som man sedan vickar sej fram på, haha. Igår försökte jag lära mig, och efter nån timmes träning kunde jag! Wiiiiiiiiie! Det är verkligen nått jag tänkt köpa när jag får money! :) Fast dem kostar runt 1300... hehee.. Idag på skolan har jag haft rätt kul, har varit med Liza mest. Vi gick runt på skolgården armkrok och sjön ''Du ska itne tro det blir sooooomar...'' Haha, alla glodde. Sen har jag, fanny och thomas spelat ruggby, haha. Jag kan säga att jag ÄGER på det... Eller hur var det nu... Ta det sista ordet på tvärtompråket... :P

No no friends, no mor bloggins just now, write later! PUSSI&KRAMI.
tills dess, kolla in denna designade husvagn!


gratulationer

2009-06-09 / 17:33:20
Grattis på födeslsedagarna pappa & solveig! ♥

Idag fyller som sagt min kära pappa år, och även solveig! Grattis på er! Vi ska snart fara till solveig och fira henne, för hon har blivit 15 år! Jippie! Asså fatta vad jag och solveig ska åka mycket moppe om hon får den där röd! Jippie! Då blir det diss på alla cycklar, och fram med pärlan! Hihi. Ska ringa pappa igen, så måste gå.

VI HÖRS & SYNS!



skoj dag

2009-06-08 / 20:38:59
Hej!
Ikväll har jag inte tid med nå dator, är sjukt trött. Så ska stupa i säng nu med detsamma..... Förlåt för uselt inlägg.. Men ville berätta att idag på skolan ha rjag varit med fanny & Liza, då spelade fanny bas medans jag och Liza sjöng idas sommarvisa, haha det var sjukt roligt.

Sen mot eftermiddagen bestämmde jag och Liza oss för att besegra vår höjdrädsla, så dumma som vi var klättrade vi upp nääääästan på toppen av klätterställningen av en lekpark, och vi fick oss inte ner! HAHA, helt crazy..

PUSSISAR OCH KRAMISAR.

Miss you

2009-06-08 / 20:36:02
Måste skriva av mig lite, för det gick så jäkla fort..

Vi hade knappt pratat nått med varandra, pyttelite i telefon, men däremot sms:at oerhört mycket. Under 3 veckors tid sms:ade vi som idioter, nykära, och galna i varandra, men hur dum kan man vara? Allt gick så fort, om vi inte tatt det så fort kanske vi hade ett någolunda bra förhållande och iallafall fortfarande höll kontakten...

Miss you *****...

Skolan!

2009-06-08 / 10:34:17

Godmorgon alla läsare!

Nu sitter jag i skolan och gör lite roliga tester tillsammans med Liza och fanny. På rasten körde jag och Liza twister, och vem tror ni vann? - Jag såklart! ;o) Haha. Morgonen har varit super bra, så är på bra humör.

Efter skolan ska jag till stan - Och köäpa sims 3! Wiiihuuuooooo!
Till veckan kommer massor med bilder,  och bra inlägg, och inte bara tråkiga inlägg som detta, som ser likadant ut. Haha. Vi hörs senare allihopa! PUSSAR!

Im hoooomee!

2009-06-07 / 21:20:24
Tjenare där ute!
Ja, ni ser, jag är hemma från Uppsala nu! Åh... Villken bilresa.. Puh, vad äckligt det är att försöka sova i en bil, finns inget sätt att sitta/ligga på som får en att somna! Nä, huvva! Har haft det underbart! Så bilder kommer till veckan!

Synd att jag förlorat premisar under dessa dagar, stackars er som tatt bort mig, för till veckan kommer mina underbara läsare få maaaaaaaaaaaaaaaassooor med bilder ;o)

Nu ska jag he på lite brun utan sol som mamma köpte åt mig, sen sova.
PUSSAR!

Bjussar på en gammal bild.

Uppsala update

2009-06-04 / 11:11:58
Hej allasammans!
Nu är jag här i Uppsala, ligger i Linas säng och bloggar. Ska snart ner på stan, och på IKEA. Hoppas ni förstår om det inte blir så mycket bloggning tills söndag, är ju faktiskt här.

Men... Kan lova masssssssooooooor med rese-bilder när jag är hemma.
PUSS PÅ ER!

Stockholm/uppsala imorgon!

2009-06-02 / 14:59:21
Hej alla snuttigullisar :o)
Haha, jag älskar att galla en mian fina öken namn *hehe*. Sitter just nu i Skolan med Liza. Vi har fri dator lektion, efter detta så slutar vi, och då ska jag hem och packa, och fara och köpa godis till imorgon, för imorgon bitti vid 8 tiden far ju jag till Uppsala/stockholm för att hälsa på min släkt samt fira kusin Lina's student! Det ska bli uuuunderbart duner kul. Kommer ha med kameran och laddare ;o)

Kommer säkert ha tillgång till dator, så kommer blogga. Kommer hem på söndag.
Bloggar ikväll också, om ni vill ha nån bild? :o)

PUSSAR&KRAMAR!
RSS 2.0