halloween

2010-10-31 / 18:30:50
Happy halloween allesammans, och förlåt för den usla upppdateringen. När jag har uppdaterat har det bara varit tråkiga inlägg + webcam bilder, men tro mig, det kommer upp massa bilder inom kort, och en kanske en liten... överaskning? Ja, vad vet jag? ;) Nu är det iallafall söndag, och det känns skönt att veta att vi är lediga hela veckan som nu kommer. Höstlov, you know. Ska mest bara ta det lungt, och sova. På tisdag ska jag till Luleå, och det är väll det ända ''måstet'' jag har detta lov.

Nu ska jag gitta, vi höres & synes!!!!!!

PLUGGPLUGGPLUGG

2010-10-27 / 19:12:44
Nu blir det plugg hela kvällen, snart är det helg, och lov 1 vecka.....TAGGA!!

tråkigt

2010-10-26 / 17:36:00
Puh vilken hemsk skoldag, men nu är den över. Och imorgon är det onsdag, kortdag alltså. Dagen började med sovmorgon (vilket jag tragiskt nog hade glömt), så jag steg upp tidigt, och stressade för att få mig klar. Vid 7.40 var jag klar då jag olyckligt vis (konstigt....?) fick syn på schemat och upptäckte att vi började 9.30... Men men! Dagen fortsatte dåligt, och vi har typ bara gråtit och tuggat tuggummi hela dagen....

Men en rolig sak var faktiskt att vi var på en teater idag med skolan, om anorexi... det dåliga med att vi var på den var att den total sög, och jag höll typ på somna.. den var bara förvirrande!!

Nu ska jag plugga till alla JÄVLA prov och läxor vi har i veckan.
(typ SO, NO, engelska, Matte....osvosvosv)


bildbrist, jag på bilden, tagen före skolstarten...

Sometimes it just knockes you down

2010-10-25 / 21:04:04
...right.

sunday

2010-10-24 / 14:03:58
Bilden är tagen igårnatt vid 4-5 tiden, haha.... väldigt glamoröst eller hur var det nu??

Sådärja, nu har jag just sagt hejdå till min lilla Johanna, och jag kan bara säga att herregud vad trött jag är! Det känns som om hela min kropp är inlagd i en fet jävla vårrulle. Jag kan knappt röra mig.. mina muskler skriker verkligen ''sova...sova... soooovaaaa!!'' men nej, jag ska inte sova. Det räcker med att jag har sovit 3 timmar! Johanna kom iallafall till mig igår vid 5 tiden. Då gick vi hem till mig och satt och flummade med lite people på skype. Riktigt roligt när man heter Johanna och Lisa, för vi är inte rädda att göra bort oss.... hehe. Sen åt vi middag och allt sånt där, gick ut en stund och pratade, rullade lite ner för backar och bara snackade. Sen satt vi vakna i mitt rum hela fucking natten på skype med Linus och Wille. Det var riktigt roligt.. förutom att William och Johanna somnade.... Men jag våldväckte iallafall Johanna efter en stund så då var det full rulle igen..... ett litet tag. Vid 6 tiden somnade vi. Eller, Johanna. Jag låg och snackade och snackade och snackade.. men tillslut somnade Johanna och jag gav upp hoppet om att berätta intressanta saker. Efter ett tag slumrade jag också. Jag vaknade typ av att Johanna låg på mig och pratade i sömnen...? så jag försökte väcka henne, smälla till henne och allt det där.. men det var lite hopplöst. Efter ett tag var vi vakna. Och helvete hur risiga vi såg ut.
.
Nu ska jag duscha och fara till skråmträskt. Det blir nog roligt :)
Återkommer lite senare..... ha en bra dag!

Johanna is in lisas blogg :D (misstolk)

2010-10-23 / 22:03:25
Heeeej alla Lisa älskare!
Jag vill bara berätta att Lisa är så jävla bäst! <3
Ikväll så har vi hunnit rulla på vägar, sitta vi datorn, rullat på vägen, flummat med riktigt roliga människor, pratat i tele, suttit vid datorn och pmsat sönder :D Sen blir det kanske att sova hääär, det bli jätte kult! 


POSSPOSS på alla fina, och fula :)

snow

2010-10-23 / 14:31:49


Åh, villken härlig gårkväll det var igår.
Vi firade ju syrran med massa paket, fika och gäster hela kvällen. Hon var riktigt nöjd och hade roligt, så det var ju kanon! Sedan mot kvällen så gick jag, stina och mina småkusiner ut och hade ''snöbollskrig'', och fyfan vad kul det var! Jag är inget stort fan av snö, men när det bara är såhär lite snö är det otroligt kul! Ni skulle bara se mig när jag kom in, jag såg ut som världens jultomte..... och det tyckte ju självklart mina kusiner var kul, för det var ju dom som kastat på mig.... men tro mig, dem fick igen, även om dom är 4 och 5 år.... :)

Jag råkade kasta joel som är 4 rakt i ansiktet. Han började bara skratta....

Nu ska jag hoppa in i duchen och boka in något att göra idag, det är ju för tusan lördag! Kanske blir att vara med stina, gå på hockey eller vara med några andra.. vi får se helt enkelt! Vad ska ni andra göra idag...?

broked

2010-10-23 / 12:25:05

gotta fix' it

what time it is? fridaaaaaay

2010-10-22 / 17:13:08
Idag är det ingen vanlig dag. Det är min lillasyrras 13 års dag! Grattis på min fina, söta lillasyster. Hon har föresten en blogg, klicka på länken lillasyrran så kommer du in på den.

Nu hörde jag just att gästerna kom, ska springa ner och göra det jag är bäst på.. nämligen proppa i mig tårta, kakor och massa godis! Vi hörs lite senare eller imorgon, det är ju FREDAG!!!
.
hahah, osminkade, sjuka, lilla jag nyss! har börjat bli bättre nu som tur är. klippte mig föresten igår


alltså... jag var bara tvungen att lägga ut en bild på min stora kärlek

lyckan är enorm!!!!!!

2010-10-22 / 17:05:00
Har väntat på detta i årta alltså... let's testa detta. Detta inlägg ska komma fram 17.05, let's se.

positiva klubben

2010-10-20 / 16:40:07
Jag är sjuk. Återkommer när allt är bättre. Jag vägrar fara till sjukhuset. Make me frisk.

hej och hejdå

2010-10-18 / 21:15:06
Jag mår inte bra. Har världens största huvudvärk, och jag är så otroligt sockersugen att jag snart går och misshandlar fram lite pengar från min stackars plånbok. Den är tom. Tur att jag börjar halv 10 imorgon, och slutar halv 11. En lektion alltså. Lyckan är enorm. Riktigt enorm. Nu slänger jag mig i sängen och sover. Godnatt.
.
......

jag avlider... ordagrant

2010-10-18 / 16:55:00


Alltså jag kan inte andas. Mitt hjärta sitter i halsen, det rinner tårar ur mina ögon och jag kan knappt stå för att jag har skrattat så mycket åt den här killen. Jag vet, kanske lite överdrivet att jag skrattat så mycket men hellre det än ingenting! Föresten, TACK så sjukt mycket för era fina kommenterar ang. inlägget neran.. dem är så fina så det finns inte. Ni är helt, otroligt bäst! Puss puss puss puss på er!!!

jag vill ha sommar!!!!!!!!!!!!!!!

2010-10-17 / 22:14:56
Nu tar jag och hoppar in i duschen, ja, hoppar. Sen blir det att sova hela natten lång.. tillsammans med en långkalsong.. haha!? Nej, men iallafall så får ni sova så gott. Bjuder på några sommarbilder, fy vad jag vill att det ska vara sommar nu. Inte höst. Inte vinter. Inte vår. SOMMAR!!!!!!!

confident

2010-10-17 / 20:23:15
Jag tänkte skriva lite om självkänsla nu. Jag känner bara att jag vill det, för jag vet att alla ni som läser detta, eller iallafall väldigt många lider av dålig självkänsla och dåligt självförtroende. Man tycker inte att man själv duger. Alla andra i sin omgivning är så mycket snyggare, har finare kropp, är roligare, har mycket finare hår, vackrare ögon, får mer killar.. tja, listan kan bli lång. Ni vet vad jag menar. Jag, själv som person, ska erkänna att fyfan vad jag har dåligt självförtroende, och självkänsla. Jag trycker ner mig själv, och jämför mig med andra exakt hela tiden. Vilket är väldigt tråkigt, för jag vill egentligen vara nöjd, le och bara leva livet. Så nu har jag bestämt mig. Nu ska jag ändra på detta. Jag ska inte trycka ner mig av om någon säger något dumt, inte jämföra mig med andra och bara vara mig. För det är ju det man är bäst på. Alla är olika och alla ser olika ut, beter sig olika men alla är samtidigt så otroligt speciella och bra även om du är lite mulligare än någon annan.. vem bryr sig? Alla kan inte vara pin-smala, och hur fint är det på en skala från 1-10? Alla kan inte ha vackra ögon, men den som inte har det, har något annat som är så otroligt vackert. Vi är olika allihopa, och hur kul skulle det vara om alla såg exakt likadana? Det är föresten ingen som bestämt att man ska ha t.ex perfekt kropp, platt mage och typ jätte mycket kurvor. Vem är det som har bestämt det? Nu tog jag bara ett exempel, men förstår ni? Det är insidan som räknas, och utsidan, är hur som helst jätte fin, för du är ju just DU.

.
Det är jätte många av er som kommer och skriver till mig på msn, mailen och berättar hur fula ni är. Hur tråkiga och ledsna ni är, och hur många av er som helst kommer alltid och frågar hur jag alltid är så otroligt glad, sprallig och tänker positivt. Svaret är: Jag är inte alltid det! Jag har mina dagar då jag mår skit, bara grinar, skriker, och beter mig som jag vet inte vad. Jag känner att jag vill ge upp ibland, att allt är piss. Och jag tänker inte alltid positivt. Men så är det. Man kan inte vara positiv alltid. Lägg av med att trycka ner er tjejer, och peppa er själva, för ni är så jävla söta allihopa!!!!!!!
Nu tycker jag att vi tillsammans slutar jämföra oss med andra, trycka ner oss själva och är just den du är. Du.


hahah.. det handlar om att bjuda på er själva, såhär ser jag alltså ut..... bilden är btw tagen i somras

yesterday goes today

2010-10-17 / 10:39:25
Gårkvällen var helt underbart, galet, överdrivet rolig! Jag var som sagt med David och stina, och fy tusan vad mycket jag skrattade alltså. Kom hem vid 12-tiden och då somnade jag direkt för jag var så trött.

Idag ska jag bege mig in mot stan för att vara med Johanna, Linus och William. Det blir nog roligt. Ska vara i stan 12 och jag har nyss stigit upp så det blir ganska stressigt.. Efter att jag har varit där så blir det att dra till skråm igen och vara med david och stina. Det känns tråkigt att helgen snart är slut.. men det är bara att se framemot nästa.. Och föresten så har vi bara en lektion på tisdag, hur skönt är inte det?


tagen med manuell inställning, bilden äroskarp, men den ska vara det. nikon D40 nikkor 18-55 mm

morning

2010-10-16 / 11:18:34

Alltså varje gång jag kommer utanför dörren får jag en chock. Tänk att det har snöat! Iofs var det faktiskt nästan 3 dagar sen (?) nu men endå, det känns helt overkligt.... och inte på ett bra sätt. Jag saknar redan sommaren, och känner bara fy, usch och blä för snön.. men men, inget att göra åt! Igårkväll spenderade jag som sagt min tid hemma hos Johanna med Pillur och lydia. Vi hade det sjukt mysigt och skrattade sönder heeeela kvällen lång. Jag har massor med bilder men orkar inte ladda upp det nu.
.
Nu ska jag äta frukost sen ska jag fara till skråm. Där väntar David och stina som jag ska tillbringa tiden med tonight. Great! Det kan inte bli annat än bra. Ni får ha en riktigt bra lördag nu allihopa.

freeeeedag

2010-10-15 / 17:39:01
här har ni dagens lisa, har på mig en stor stickad tröja, ett par svarta leggings, och en silverring. allt är från GT. har även ett par svarta kängor, fick av mami igår, 700 på scorett. tack bästa mamma! ♥

Nu ska jag dra till Johanna, där väntar mina 3 brudar. Det blir tjejkväll ikväll. Hörs senare, ha en fin kväll!

happy

2010-10-13 / 19:23:36

Yes, yes, yes. Ännu en dag av denna långa tråkiga vecka avklarad i skolan. Tänk att det faktiskt är fredag om bara 2 dagar! Herregud vad awesome! Däremot brukar torsdagarna vara väldigt långtråkiga, men vi får sluta tidigare imorgon eftersom att vi ska på någon konsert på esteten som är sista lektionen, så det är ju bara bra! I dag trippade jag iallafall i väg till skolan. Eller tja, jag åkte faktiskt bil, så lat som jag är. Hostan har tagit död på mig, min röst är fucked up och jag är helt slut.. men gissa vad? Jag lever ju, så jag har inget att klaga om! I helgen kommer jag föresten vara väldigt uppbokad, kanoners! Jag gillar att ha saker att göra, och när man har massa saker att hitta på som är roligt. Först på fredag ska jag och tjejorna på 'tjej-kväll' hos johanna. Vi har huset för oss själva så det kan ju inte bli annat än bra.. Sedan på lördag ska jag sova länge och mycket, för jag kommer vara trött. Då senare på dagen/kvällen så får vi se om jag antingen drar mig iväg till skråm eller om jag ska in till stan med wille, linus och johanna. Och söndag blir det nog skråm eller att bara ta det lugnt. Men men. Nu ska jag ta och plugga till SO provet på fredag, äta mandariner (hehe).. dem är som en fara för mig, äter jag en vet jag att det snart ligger 15 skal till i soporna efter några minuter. Ha en fin kväll och sov så gott alla söta så hörs vi imorgon!

EDIT: HAHAHA!! Jag fick just marabou chockladsmulor i ögat.... hur fan lyckas man?

love the way you lie

2010-10-12 / 21:11:23
ph: me

Shiet alltså, ångest i min lilla hjärna pågår just nu kan jag lova. Förlåt men, hur jävla mycket onyttigheter har jag stoppat i mig idag egentligen? Det är helt galet dåligt att vara sjuk när man heter Lisa kan jag lova. Speciallt när hela huset är fullt med mat. Lite farligt, men otroligt, otroligt, otroligt gott..

självporträtt

2010-10-12 / 16:42:49
ph: me

Idag har jag...

2010-10-12 / 16:35:28
Några har hört av sig och sagt att dem saknar min ''idag har jag...'' lista, som oftast är full av tabbar.. idag har jag en mer seriös med bilder till, så voila.. le och se glada ut nu mina små kycklingar.


kluddat sönder onoff's tidning som hamnade i brevlådan.. väldigt roligt!


ätit arla's vanilj yoghurt till frukost


ätit 17 fucking mandariner... 17!!!!!!


varit ute en snabbis för att ta bilder i mina reeeeeeena, fina converse.. hostade sönder, men ville verkligen fota litegran innan det blev för mörkt.. har faktiskt legat i sängen annars hela söndagen, måndagen, och halva idag

...så nu vet ni.

that weirdo

2010-10-12 / 16:19:00
Haha, ibland undrar jag verkligen vad som är fel på mig. Jag har alltså varit sjuk i 2 dagar nu, men idag känner jag mig faktiskt mycket bättre än igår, så imorgon blir det skola. Jag har haft så äckligt tårkigt idag så jag vet inte vad som hände med mig! Jag sprang runt över allt hostandes och tog bilder på allt. Och då menar jag allt. Jag är säker på att ni skulle vilja se alla 348 flummiga bilder.. här får ni 3 helt okej oseriösa på mig själv som jag tog i syrrans rum när jag var uttråkad.. ni ska bara se resten...

Nu blir det att fota lite gran ute i..

2010-10-12 / 11:28:06
Nu blir det att fota lite gran ute i det fina höstvädret. Det gäller att skynda, snön har redan nått luleå igår kväll.. så det är inte långt kvar tills vi i skellefteå får snö... hörs strax!

söndagsångest

2010-10-10 / 21:26:07
hahah.. ni skulle bara se min grimage på denna bilden bakom det cencuerade

Hola que tal amigos! Här sitter jag och tuggar tuggummi, vrålar högt till spotify, gör en skriftlig engelsk-uppgift, och bekymrar mig över mitt överdrivet stökiga rum (ni vill inte ens se!) Samtidigt som allt detta händer så har jag även världens tyngsta söndagsångest.. Alltså åh. Jag hatar verkligen när man har haft en underbar helg, och sen sitter man där på söndagskvällen och vet att det är 1 veckas skola som gäller innan man får helg igen.. Men det är väll bara att tänka positivt antar jag! Nu ska jag ta och skypa med lite vänner och snart sova så jag får mig upp i morgon bitti. Föresten så har jag typ feber nu, och är dunderförkyld.... IGEN!! Jag blev nyss frisk från den senaste förkylningen. Men ännu en gång är det väll bara att tänka positivt och äta godis så blir det bra.. Haha.

Adda mig på skype föresten: lisamarklund

hairly

2010-10-09 / 14:33:11
Godmorgon, nu är det ÄNTLIGEN lördag! Det är så otroligt skönt med helg så jag kan inte fatta det alltså. Iallafall så vaknade jag brunt 12 tiden, men har legat i sängen tills nu. Är helt slutkörd idag efter gårdagen med mina fina tjejer! Idag har jag inga planz alls, förutom att mina lilla kusin ska komma hit och sova. Myselimyyyys! Sedan ska jag väll bara njuta över att det är helg och äta hur mycket godis som helst, hihi.

Föresten, det var någon som undrade hur mitt hår ser ut när det är självfall och när jag har lockat det. På översta bilden (som togs igår) har jag lockar, och nedersta (som jag tog för 1 min sen) är nu när jag är nyvaken, mitt hår har inte ens borstats ännu på den bilden. Nu ska jag hoppa in i duchen, puss!

tagen igår, lockar med min plattång (som jag förövrigt älskar!!!)


tagen nyss, mitt hår är oborstat, och helt naturligt på denna bilden

 


marabou

2010-10-05 / 20:44:28
detta sitter jag just nu och äter.. momsi var ordet, right?


hahaha fina, jag och johanna idag

Nu sitter jag här och flummar med folk på skype! Imorgon har jag kortdag, 3 lektioner. Peace.

monday morning.. na na na

2010-10-04 / 07:53:20

Nu drar jag mig iväg till skolan om ca. 20 minuter.. Just nu sitter jag och dricker juice och äter frukost. På mig idag är ett par svarta matta jeans från JC, en blommig vid tröja från GT och ett svart linne.. ännu en enkelt outfit. Utomhus har jag mina converse, en halsduk och min svarta jacka från H&M. Ha en otroligt jätte bra dag!

 

Btw, jag såg att jag bara lottat ut 3 vinnare i dagens blogg ganska långt ner, fast det skulle vara fyra. Vi gör såhär istället, kommentera DETTA inlägget så fort som möjligt så lottar jag ut 3 stycken som får förlåt länkar i eftermiddag... haha!

messin' around doin' my stuffs ey

2010-10-03 / 16:16:14

Hahahahah.. alltså jag får inte nog av alla snygga webcam effekter! Ni skulle bara se alla fula miner jag gjort tillsammans med effekterna på laptopen.. endel är så gräsligt snygga så det finns bara inte.. Eller så inte?

sunday

2010-10-03 / 13:30:37

Idag är det söndag. Deppar dagen. Man vet att det lilla som är kvar av helgen är några timmar, och att man har en hel skolvecka framför sig. Det är hemskt. Istället för att försöka hitta på något på söndagarna och göra något bra av den sista lediga dagen innan skolan, så sitter jag alltid inne och tycker synd om mig själv, haha. Klockan är snart 2, och jag har just ätit frukost. Pyjamasen är på, och mitt hår ser ut som ett fågelbo. Och gissa vad? Jag tänker inte ta tag i det. Det är ju söndag.

today's

2010-10-01 / 17:39:00

jeans - JC, tröja - H&M, ring - GT, converse. Easy!

RSS 2.0