Jag orkar inte mer...

2009-03-29 / 12:19:42
Vet ni? Jag kanske tänkter sluta blogga. På riktigt. Alltså ta bort min blogg helt, skita i alla inlägg och bara kasta min dator. För nu har det gått för långt. Och jag menar det, nu räcker det. Jag tål inte mer. Jag skriver i den här bloggen för att jag tycker det är kul, jag vill vara udda, ha en blogg om mitt liv, mina tankar, mina åsikter.

Ni undrar säkert vad som hänt? Det vet jag att ni undrar, för man vill alltid veta. Ni får tycka vad ni vill, om detta vore skrivas på min blogg eller inte, men som sagt, det är min blogg. Mina tankar. Mitt liv. Iallafall så är detta inlägg inte ett hot tillbaka till personen, utan detta skrivs bara för att ni ska förstå, och för att jag måste skriva av mej. Skirva av mej, skriva av min ilska så det riktigt bränner om tangenterna.

Såhär är det. Det finns en tjej. Som jag träffade på datorn för ungefär ett år sedan. Vi träffades på en sida som hette habbo.se, och sedan blev vi snabbt tiktigt bra vänner, och lärde känna varandra från vått till torrt. Jag tyckte verkligen om den här personen, och litade fulltsändigt på perosnen. Och jag tyckete personen verkade shysst och hur snäll som helst. Efter ett tag så fick jag reda på av mina vänner att personen kontaktat mina kompisar och sagt saker jag sagt till personen i förtroende! Jag blev jätte arg, och mina kompisar med. Men jag förlät perosnen, och låg lågt och gjorde inget tillbaka. Efter ett tag upprepades sakerna, och det blev värre. Jag förlät personen, och låg lågt.

Efter ett tag så gjorde personen en likadan design som mig. Skrev likadant som mig. Ändra allt inom bloggen, msn, visningsbilder som mig! Såklart störde det mig lite, eftersom att personen försökte ljuga och komma på dåliga ursäkter som att ''det är itne exakt likadant, jag har I like, du har me like där'' osv. Jag sa till personen att ''Snälla, gör en egen design, idé, och försök att vara lite egen'' Personen lyssnade, och ändrade designen tillen likadan som min förra. Jag väntade ett tag och sa inget. Dagen efter så var desognen tillbaka igen, som den jag har nu. Jag frågade varför och personen svarade ''Ja, men det är ju inte bara jag. Den här med'' Och sedan länkade hon en blogg som gjort likadant som mig också! Personen har upprepat hermeriet flera gånger, och gjort annat med.

Jag hade gjort en bildserie tidigare i vinter. Och nu för nån vecka sedan såg jag att personen hade gjrot exakt likadant! Alltså, ni kanske förstår att detta är lite jobbigt, vart jag än är, så är det en kopia. Ni får tycka detta är löjligt, men samtidigt så sviker personen mig, och det gör allt värre.....
(Nej, jag lämnar inte ut adresser, eller namn på personerna)

Nån som förstår mig...?
Kommentarer
Postat av: Malin

Jag förstår dej, har vare me om samma sak... :S

2009-03-29 @ 12:24:40
URL: http://malinluu.blogg.se/
Postat av: Anna

Fasen vad tråkigt! Jag har själv aldrig varit med om något liknande, men verkligen trist att det ska behöva bli så. Jag hoppas verkligen inte du slutar blogga, du har ju precis blivit en av mina favoriter. =)



Kram!

2009-03-29 @ 12:35:44
URL: http://devine.blogg.se/
Postat av: Evelina

Illa! SÅ töntigt att härma dig bara för att man inte kan gör sitt eget. Förstår dig till 100%. Men snälla sluta inte blogga, tycker jätte mycket om din blogg, och du är så härlig :)

kramar

2009-03-29 @ 12:46:25
URL: http://silverninas.blogg.se/
Postat av: evelina

förstår dig! tråkigt när någor ska gå så där långt:(

och det är klart du inte ska sluta blogga bara på grunda av den personen. hon hra inte rätt att få trycka ner dig

stå på dig gumman

kram!

2009-03-29 @ 12:55:30
URL: http://eveliinaas.blogg.se/
Postat av: Carro

Men nej, du får inte sluta blogga. Stå på dig och visa att du inte bryr dig. Om hon kopierar dig så är det ju bara det att hon är avundsjuk på dig. Så känn dig istället stolt.

Men jag förstår att det kan vara jobbigt. Men säg till henne på skarpen en gång för alla!

2009-03-29 @ 13:23:22
URL: http://iamcarro.blogg.se/
Postat av: G Ö T E B O R G S F L I I K K A [ FOTOBLOGG]

Jag hatar dem som gör det!

Jag verkligen älskar din stil , och de som är copycats , allvarligt DRA ÅT HELVETE!

Du har din stil , och om ngn tar den , så för fan :@

2009-03-29 @ 13:28:25
URL: http://goteborgsflikka.webblogg.se/
Postat av: Liisa

Men usch då :(

Bara så att du vet gumman, så är det du som är unik, inte den andra personen. Det är du som är kreativ osv.

Skit i den där personen. Sånna är inte riktigt vänner <3

2009-03-29 @ 13:50:48
URL: http://theliisa.blogg.se/
Postat av: Eveline

jag förstår men jag tycket inte du ska sluta blogga! för din blogg är grym och det skulle vara tråkigt om den försvann ;( kram på dig!<3

2009-03-29 @ 14:54:43
URL: http://mondaytosunday.blogg.se/
Postat av: E L V I R A

Varför vill de alltid förstöra för andra?

Och ännu värre när man känner personen...

2009-03-29 @ 15:13:44
URL: http://elviraes.blogg.se/
Postat av: LOUISE

Stackars dig. Men bry dig inte om henne. Hon ska inte få ta ifrån dig det du tycker om. Prata allvar med henne, och fortsätt blogga!

2009-03-29 @ 15:18:17
URL: http://lnyberg.blogg.se/
Postat av: Veraa

SLUTA IN DIN BLOGG!!!!! JAG FÖRSTÅR DEJ MED 100% MEN SÅNA PATETISKA ÄCKLIGA MÄNNISKOR SKA MAN VERKLIGEN BARA STRUNTA I, HELT SKITA I LIKSOM. DET MENAR JAG DU KAN SÅ MYCKET BÄTTRE ÄN DET HÖR LISA! <3 DU ÄR BÄST OCH SÅ HÄRLIG OCH ÄRLIG NÄR DU BLOGGAR! SLUTA INTE BLOGGA, BARA SKIT I SÅNA PERSONER. FÖRSÖK ATT GÅ VIDARE GUMMAN<3!

2009-03-29 @ 16:02:23
URL: http://veraablogg.blogg.se/
Postat av: Kenneth

Bry dig inte så mycket om den personen härmar dig, men du kanske inte ska prata om dina vänner med den här personen igen, inte säga nåt i förtroende!!



Fortsätt blogga på du bara, jag vet hur roligt du tycker att det är =)

2009-03-29 @ 21:22:53
URL: http://kenasblandning.blogg.se/
Postat av: Linda

jag förstår dig. Tycker inte de e så skoj!

Jag tycker du ska fortsätta blogga ändå:)

2009-03-30 @ 10:13:26
URL: http://honkallaslinda.blogg.se/
Postat av: Emmee

Så jävla störande ;O

2009-03-30 @ 14:22:09
URL: http://emmee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0