climb up the ladder if you feel down

2011-08-22 / 17:42:55
Första skoldagen avklarad. Känns pissdåligt, vill verkligen, verkligen, veeerkligen fortsätta ha sommarlov flera år framöver. Efter skolan brummade jag mig hem med moppen och väkte min lilla älskling som låg och sov, sen åt vi tacos och myste. Har just varit nere på stan en sväng och checkat lite snygga stuffs och fyfarao vad snygga saker det finns. Synd bara att jag är totalpank till den 27:e.. Det är bara att hålla ut!
.
När jag ändå håller på tänkte jag att jag kunde berätta lite om flytten vi gjort från Atorp till stan. Jag bodde som sagt i en 4:a i ett radhus som jag bott i sen jag skulle börja förskolan. En dag för ca. 2 månader sen berättade mamma att vi fått en lägenhet i stan som vi skulle flytta till, en 3:a på 101 kvadrat meteeeeer. Hur stort är inte det!? Känner mig som en liten lort när jag sitter i mitt rum för det är så stort, och högt i tak framför allt - 3 meter. Inte kul att byta lampor i taken, hehe. Vi flyttade in någon dag efter att vi kom hem från Kreta och nu håller vi på bosätta oss här litegrann. Tapeteserar om, försöker hitta lite nya möbler osv... You name it.
.
.
En liten snabb bild på hur mitt rum ser ut nu. Fula tapeter och stökigt men ska tapetsera en vit tapet har jag tänkt samt köpa lite nya saker som spegel, klädställ och småsaker. Men ta en titt på fönsterna, är dom inte superhuge!? Älskar dom.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0