coz' im weird like that

2010-06-29 / 18:34:48
Hahahah.. den där bjussar jag på!

sommar

2010-06-29 / 18:26:33
Nu är det sommar. Jippie! Äntligen har det börjat bli riktig sommar. Vattnet värms upp mer och mer för varje dag. Har faktiskt badat några gånger. Men bara i 2 sjöar. och det har hitills varit hyffsat kallt. Iallafall så har jag varit med Lydia, fanny och Johanna idag! Det var riktigt bra väder så vi bestämde oss för att bara taré lite lungt nere på falkan.. villket är en sjö här i skellefteå. Riktigt mysigt, förutom att jag blev nerputtad 2 gånger.. av johanna. Så imorgon blir det att ge igen på något sätt.. försöker klura lite..
Jag känner föresten att mina inlägg är ganska få.. och tråkiga. Vet verkligen inte vad jag ska skriva, så jag tror att jag behöver en cola, lite jordgubbar och min kamera för att bege mej ut och fota för att få lite insperation.. hmm.

myggjävlar

2010-06-26 / 13:04:45
Nu har jag fått nog. Jag har bestämt mig, jag ska utrota myggorna. Helt seriöst.. Jag blir galen på att hela min kropp är täckt av röda små ploppar som kliar! Även kallade myggbet. Jag har på tårna, på fingrarna, på benen, armarna, huvudet, magen.. ÖVERALLT!! Och jag står inte ut mer. Dem ska dö.
.... nu ska jag gå och tröst äta lite godis för att sörja mina myggbet..

Hej

2010-06-24 / 21:02:12
...idag har jag och johannaälskling cycklat 5,2 mil. Jag är död. Hejdå.


klantiga lisa

2010-06-23 / 14:45:26
Klantskallen Lisa, är det ni ser här ovan. Hon skulle våga håret med sin wawe maker då hon råkader göra ett fult rött märke i pannan.. och när hon då kände den skarpa smärtan och skulle snabbt akta tången från pannabn råkade hon göra världens fetaste brännmärke på armen också (!) Har ingen bild på det, för det vill ni verkligen inte se.. haha.... nu greppar jag ipoden och tar en powerwalk! HEJJA LISA! :)

twitter & youtube!!

2010-06-23 / 14:35:08
Jag tänkte bara tipsa er om att jag skaffat twitter och youtube nu! Min twitter är till för att twittras på såklart.. och på min youtube kommer jag lägga ut massor med sångklipp och annat skoj (inte till bloggen...) så jag råder alla nyfikna att hålla utkik :)

Ni får mer än gärna följa mig på twitter, och på youtube. Samt bli vän med mig på youtube aoch subscriba mina videosar (SOM SNART KOMMER UPP!!) - ännu är det helt tomt..... men jag håller på att fixa!

macro

2010-06-23 / 14:04:29

Sådärja! Ser ni? Nu har jag verkligen börjat komma igång igen med bloggandet.. och tänkte på att det skulle passa bra med lite sommarbilder. Så idag tog jag med lilla Doris ut (för er som inte vet.. min kamera) på en liten ''fotorunda'' - Usch vad jag hatar när man säger så.. haha..

Iallafall så här blev resultaten! Jag använde mig av mitt vanliga kit objektiv och mitt close up filter +10! (rekommenderas jäkulst starkt!) Och såhär blev då resultaten... Kommentera gärna vad ni tyckter, känner att jag behöver få lite kritik osv nu då jag knappt fotat på 3 månader (!!!) skandal.

14 år älskade du!

2010-06-22 / 17:23:34
Du är bäst. Grattis.

sommarlov!

2010-06-20 / 18:37:37
Lägg märke till mitt fantastiskt glamorösa ansiktsuttryck på denna bilden! Haha.. men vi föll omkull 1 sec efter att detta foto togs, vilket var i Torsdags, då vi fick sommarlov! :)

Nu är jag tillbaka här i bloggen. Många undrar säkert vad som hänt, då jag varit borta ca. 2-3 månader! Jag har ingen lust alls att förklara det här på bloggen då det isånafall bara skulle bli en massa hat-ord och kränkningar mot en speciell sida som krashade min blogg.. nu skiter vi i det, och blickar framåt.
Jag tappade föresten 50 prenumeranter under denna krash.. och hoppas att ni kommer tillbaka nu när jag är här. Och en hel del läsare såklart också! Väldigt trist men det förstår jag.
Börja följa på min blogg igen i sidomenyn! Nu blickar vi framåt och kör! Se upp på vägarna, Lisa är tillbaka!

update: Jippie.. nu när jag började igen försvann headern.... Asså jag orkar inte!!

kabom

2010-06-18 / 15:21:02
*KABOM!!!!!!!* Lisa har landat. Igen.
RSS 2.0