Badning

2009-03-30 / 16:30:52


Då var det bestämt. Denna Måndagen ska spenderas på badhuset. BRA!
Måste skynda mig lite, ska hinna packa badväskan, börja med läxan, äta middag och sedan fara. Mamma köpte ett nytt syklop till mig när hon var på stan, så nu kan jag dyka igen, (utan att låna elins!) Jippie! xD Jag kanske återkommer ikväll med ett litet inlägg, eller två. Tills dess fårn ni skriva några rader, och lägga till mig på bloglovin!

Pussar och kramar alla hjärtan små!
Ps. Öh, du.. Checka bilden; mitt fika från lilla hjärtat!

Måndag avklarad (i skolan)

2009-03-30 / 14:24:19
Hej alla glada!

Nu är Måndagen avklarad. Iallafall i skolan. Dagen har varit rätt bra, men seg som en kola. På morgonen hade vi matte, det gick bra, gjorde en diagnos och började i en ny bok! *klapp klapp*. Efter matten hade vi lite läsning och sånt i klassrummet, en riktigt bra och skön start på morgonen. Efter det hade vi rast. Jag gjorde inte så mycket på rasten, spanade in världens snyggaste människa, och umgicks med mina vänner ;o)

Sen hade vi engelska och en fri kort lektion. På lunchen var det pasta med skinksås, inte världens godaste precis så vi skyndade oss hem till fanny och sedan till mig för att hämta idrottskläder. (som itne ens andvändes sen!) Men iallafall, man slapp iallafall skolan ett tag, skööönt! ;)
Efter det gick vi på en jätte tråkig föreläsning om afganistan (stavas?) i idrottsalen... Det var jätte intressant.. Eller? Haha. Efter det hade vi idrott och vi fick sluta en kvart tidigare. Rätt seg dag endå?

Nu när jag är hemma kanske jag ska på stan med Malin, eller så blir det badhus.

Inte ofta jag skriver om en hel skoldag, brukar helst slippa det! x'D

Buffé lunch

2009-03-29 / 17:34:25
Hej alla! Bloggar just u fårn mormor och morfars dator. Det blev över mat från buffé igår, så vi tog med oss det och sedan dukade vi upp på nytt och åt upp resten. Det var riktigt smarrigt iallafall. Så nu är jag mätt och belåten till 100%. Snart ska mormor duka fram lite fika, så då blir jag väll mätt till 200%, haha.

Ikväll blir det att göra lite uppgifter som jag ahde i läxa, och sedan tänkte jag damsuga mitt rum, och ducha, eller bada. Åh, jag älskar att kunna välja mellan badkar och duchkabin, tror det blir bad ikväll. Tända ljus, mysiga badbomber, ljuvlig musik, krämiga krämer, och en asiktsmask. Så brukar mina bad se ut hemma, hihi.

Lagt mätke till att jag förstorat texten ett snäpp i inläggen? O,o

Stan (?)

2009-03-29 / 13:35:51


Hej alla sötnosar! Känner mej på ett litet bättre humör just nu är tidigare, (tur det). Klockan har hunnit bli rätt mycket, och jag bara sitter här och säckar. Har tänkt dra på mig lite kläder, sminka mig och tigga om lite pengar av mamma och sedan dra till stan och se om jag hittar nått fint. Det var ett tag sedan jag handlade kläder faktiskt.

Jag åtrekommer mer ikväll med troligtvis bilder och lite text O_O
Jag svarar på alla kommentarer senare ikväll, när jag har tid. I dont have time now.

Ha en underbardag alla mina fågelungar!
Btw, tack för alla stöttande kommentaer, alltså ska inte sluta blogga. Ni betyder för mkt.

Lisa har shoppat en scarf! ♥

2009-03-29 / 12:56:07


Min nya scarf x'D - förlåt för dålig kvalitet på bilden.

Last day

2009-03-29 / 12:40:09
Halloj, hoppas att ni inte störde er på det andra inlägget, men var bara tvungen att skriva av mig lite, och få ut lite ilska/dåliga känslor. Men hur som helst så ska detta inlägget bli lite roligare.

Igår, hemliga Lördagen. På morgonen så for vi till stan, och hämtade en stooooor buffé birkca med mat. (som skulle andvändas på kvällen) Efter det så for vi och fikad epå lilla hjärtat - i bodan. Det var jätte gott att fika med mormor o morfar, mamma, elin, kusinerna och min morbor och moster, så det var riktigt mysigt. Även massa gott fika, och de tär såååå fint där!

På kvällen gjorde vi en stooor fest här hemma, och hade jättekul! Vill ni ha lite mysiga bilder?

Jag orkar inte mer...

2009-03-29 / 12:19:42
Vet ni? Jag kanske tänkter sluta blogga. På riktigt. Alltså ta bort min blogg helt, skita i alla inlägg och bara kasta min dator. För nu har det gått för långt. Och jag menar det, nu räcker det. Jag tål inte mer. Jag skriver i den här bloggen för att jag tycker det är kul, jag vill vara udda, ha en blogg om mitt liv, mina tankar, mina åsikter.

Ni undrar säkert vad som hänt? Det vet jag att ni undrar, för man vill alltid veta. Ni får tycka vad ni vill, om detta vore skrivas på min blogg eller inte, men som sagt, det är min blogg. Mina tankar. Mitt liv. Iallafall så är detta inlägg inte ett hot tillbaka till personen, utan detta skrivs bara för att ni ska förstå, och för att jag måste skriva av mej. Skirva av mej, skriva av min ilska så det riktigt bränner om tangenterna.

Såhär är det. Det finns en tjej. Som jag träffade på datorn för ungefär ett år sedan. Vi träffades på en sida som hette habbo.se, och sedan blev vi snabbt tiktigt bra vänner, och lärde känna varandra från vått till torrt. Jag tyckte verkligen om den här personen, och litade fulltsändigt på perosnen. Och jag tyckete personen verkade shysst och hur snäll som helst. Efter ett tag så fick jag reda på av mina vänner att personen kontaktat mina kompisar och sagt saker jag sagt till personen i förtroende! Jag blev jätte arg, och mina kompisar med. Men jag förlät perosnen, och låg lågt och gjorde inget tillbaka. Efter ett tag upprepades sakerna, och det blev värre. Jag förlät personen, och låg lågt.

Efter ett tag så gjorde personen en likadan design som mig. Skrev likadant som mig. Ändra allt inom bloggen, msn, visningsbilder som mig! Såklart störde det mig lite, eftersom att personen försökte ljuga och komma på dåliga ursäkter som att ''det är itne exakt likadant, jag har I like, du har me like där'' osv. Jag sa till personen att ''Snälla, gör en egen design, idé, och försök att vara lite egen'' Personen lyssnade, och ändrade designen tillen likadan som min förra. Jag väntade ett tag och sa inget. Dagen efter så var desognen tillbaka igen, som den jag har nu. Jag frågade varför och personen svarade ''Ja, men det är ju inte bara jag. Den här med'' Och sedan länkade hon en blogg som gjort likadant som mig också! Personen har upprepat hermeriet flera gånger, och gjort annat med.

Jag hade gjort en bildserie tidigare i vinter. Och nu för nån vecka sedan såg jag att personen hade gjrot exakt likadant! Alltså, ni kanske förstår att detta är lite jobbigt, vart jag än är, så är det en kopia. Ni får tycka detta är löjligt, men samtidigt så sviker personen mig, och det gör allt värre.....
(Nej, jag lämnar inte ut adresser, eller namn på personerna)

Nån som förstår mig...?

Hemliga lördagen *fniss*

2009-03-28 / 12:35:35
Hejsan på er allihopa!
Nu är det alltså Lördag, känns riktigt bra. En riktigt bra Lördag kommer detta bli. Kan tyvärr itne avslöja i bloggen vad jag ska göra idag, ni får veta senare när dagen är slut, och jag är hemma igen, *hehe* Iallafall vädret idag är suveränt bra! Nästan så att det är plus grader. Och det är ju inte helt fel! Det känns verkligen så bra idag!

Anw, steg upp rätt tidigt idag och vi for och handlade lite och gjorde lite ärenden ;o) Och nu sitter jag här och bara latar mej, för snart ska jag ut igen. Och göra en till sak *fniss* Det blir kul. Stackar er säger jag bara, jag skriver itne ett dugg vad jag ska göra idag, men som sagt ni får vänta. Det finns folk som läse rmin blogg.... ;o)

Har laddat batteriet på kameran, så ikväll kommer jag in med en del picsupdate. Längtar ni efter lite fina bilder? Det tror jag allt. Har varit så tråkig och bara skrivit massa text i alla inlägg senaste tiden. Har verkligen inte andvänt kameran så mycket. Dels för att jag inte haft tid, och för att jag inte ens haft lust att vara ute, och min stora förkylning då. Påtal om min sjuk het så känner jag mej mycket bättre nu, lite små hängig är man ju efter en dunderförkylning, men det accepterar jag!
 Ibland får man ta och ha en vecka sjukledigt och bara njuta, men sedna när man är på bättrings vägen så är det bra. Jag älskar faktiskt skolan egentligen så ;)


Föresten, Lets dance igår, finalen! Nån som såg mer än jag (tror det eftersom att dem slått röstekord..) Magnus och Annicka vann! Känns ändå mycket bättre nu, för Annicka var värd att vinna, och magnus! Annicka hade ju stått som 2 a 2 år i rad, så nu äntligen tog dom hem segern! Grattis grattis!

För övrigt: Svarar på kommentarer osv senare ikväll/imorogn när jag har tid!

Nu ska eran Lisa ta och kila, jag återkommer ikväll.
Massa pussar!

Let's dance finalen är igång!

2009-03-27 / 20:06:56

Nu har let's dance finalen börjat, så detta kan jag varna er blir ett snabb inlägg. Hur som helst, finalen är igång. Jag tycker att Laila och Magnus är dukttiga båda två, men magnus har faktsikt utvecklas mer! men även så måste jag heja på Laila Bagge, jag menar hur bra är hon inte? O_O

Och föresten, kom och tänkte på en sak.. Magnus vore inte vinna, för tänk efter; Magnus med en glas sko! O_O Den lilla lilla glasskon som är röd, och stora muskulösa magnus.. hum...
Haha, det passar inte riktigt bra ihop, så nä Laila kom igne vin nu! Du rockar!

Iallafall, Jag älskar er, och kommentarerna är besvarade, så vi hörs imorgon pussar! ♥
Go Laila! Go magnus! Vem tror ni vinner? ;o'

Hemma från badet!

2009-03-27 / 16:38:02


Hej sötnosar!
Nu är jag hemma från badet. Det var jätte kul. Jag dök och hoppade från högsta trampolinen, och bara njöt av det sköna lagom varma vattnet som jag simmade i! Åh, alltså jag börjar bli bad galen. Vill redan tillbaka. Tror jag måste hejda mej lite, annsr kommer det bli svindyrt för mamma om jag ska bada varje dag, haha!

Nu sitter jag här hemma själv. Mamma jobbar, och Elin är ock klipper sig. Hon kommer väll snart hem med bussen och är super glad och nöjd eller jätte onöjd och ledsen. Hoppas att det blir bra! Jag vet själv när man typ förstört sitt hår. Uch, det har jag varit med om, men tur att håret växer, och inte stannar i längden *hehe*.

Titta föresten, nu har jag hypnatiserat er till att läsa denna fina underbara text skrivet att sveriges bästa bloggare, alltså jag! (haha) och ni har total dissat min fina godis bild här ovan, som inte är nytagen, men ny redigerad.

JA, NU SKA JAG SVARA PÅ ALLA KOMMENTARER - åh, det kommer ta ett tag.
Varför har jag skjutit upp det så mycket?

UPDATE:
har suttit och hört lady gaga (eh eh, nothing else i can say) hur många gånger som helst, om och om igen. Det riktigt skär i mina öron! Nu blir det lite Alesha Dixon musik - the boys does nothing :D

Studiedagen tillbringas på badhuset

2009-03-27 / 10:40:42
Godmorgon/dag!
Detta kommer bli ett litet snabbinlägg bara så ni vet. Idag är det Fredag, och jag har studiedag! Det känns riktigt skönt, en liten extra helg dag! Idag så ska jag fara och bada med Solveig. Det ska bli riktigt kul! Jag var ju och badade i Tisdags med dina, men jag kan itne få nog av att bada (normalt..) Mamma jobbar hela dagen, och Elin ska på klippning så vad passar inte bättre änn att bada? - Ingenting i mina ögon iallafall, haha.

Morgonen hitils har varit bra. Jag har stigit upp, och sett titanic med Elin. Herregud vad filmen är sorglig, man blir ju helt till sig. Det är verkligen en film man kan se hur många gånger som helst. Det jobbigaste i filmen är ju att sitta och se den och sedan hela tiden veta att händelsen i filmen inträffat i verklig heten...Uch!

Anw, nu ska jag klä på mej, snabba mej och göra nån frukost till mig och elin, sedan ska jag packa badkläder och sådana saker jag ska ha med mig, och sedan ringa efter hämtning *fniss*

I love my life! - Vi hörs ikväll! Pussar!

Nytt popup

2009-03-26 / 14:35:26
Nu har jag suttit här och pjollrat ihop ett nytt popupfönster...

Solveigs design

2009-03-26 / 13:49:02


Nu har jag börjat komma igång med designandet igen - and here it is!
Solveig ville ha en rätt färglad design, så vad gör man inte för sin favorit solan? Jag gjorde en enkel grå deisgn, men massa färglada vår ringar i headern. I menyn så ligger en klocka.

Solveig blev nöjd, och det är det viktigaste!

Ja, ni hörde rätt! Jag har börjat designa igen, hör av dig om du vill ha mer info eller beställa....

Ny... deisgn? :o)

2009-03-26 / 11:29:51

Grattis Mormor!

2009-03-26 / 11:28:29


Ha den äran idag, lilla mormor idag, ha den äran lilla mormor, ha den äran idag!
Min älskade mormor fyller år idag, så jag ville göra ett litet grattis inlägg! :o)

Vi älskar dig mormor! ♥ GRATTIS!

090326

2009-03-26 / 09:33:22
Godmorgon på er! Herregud vad jag tycker att mina inlägg blivit sjukt dåliga dem senaste dagarna. Det är flera sidor med kommentarer som väntar, och även ska jag avsluta foto tävlingen, men just nu har jag inte lust/ork att pjollra på med bloggen. For hem från skolan igår - med feber, igen! Så jag har faktiskt en riktigt bra  skäl ;o)

Idag är det över 10 minus grader ute! Skämtar dom?
Jag trode verkligen att våren var på väg, men just nu ser det ju verkligen ljus ut, not. Imorgon har vi studie dag, och idag är jag som sagt sjuk. SOlveig har även stuide dag idag, så kanske tar och ringer henne och ber henne att komma till mig. Båda två är nämligen sjuka. Så det skulle ju passa eftersom att vi båda två är sjuka.

Imorgon har jag bokat in med Veicko att vi ska fara och bada - Igen! Haha. Jag går lite i repsris just nu, haha. SÅ ska sova hela denna dag (iallafall försöka), så jag orkar bada imorgon. Om jag fotfarande är förkyld så skiter jag i det, whatever, nu får det vara nog med mina dumma förlkylningar.

Yes, i want to sleep. But i think i write later... Yes, i do!

Bye bye

Jag är med i binded!

2009-03-25 / 16:07:40

Klicka på denna text för att se intervjun.

Ni ser ju där det står ''i huvud rollen'' Lisa Marklund, sedan är det en bild på mig, och lite test.
Jag fick för några dagar sedan ett mail från redaktionen på binded, och dom bad mej fråga några frågor som jag nu besvarat och dom gjort en intervju av! Kul! Det är iallafall ovanligt att se sig själv i en annan blogg via en itnervju.

Nu sitter jag här och har lite feber, det är ju mindre kul. Men för övrigt är jag glad, för det är ju våffeldagen idag! Så här blir det våfflor till middag, gott! Det är så gott, och äter det inte så ofta. Ska ni äta våfflor idag?

Förlåt update

2009-03-25 / 11:33:12

Förlåt för slummrigt inlägg, :oP

KOLLA IN WWW.BINDED.SE, senare idag, en intervju med mej.. mer om det ikväll....
Jag ska svara på era kommentaer imorgon!
BLÄ vad dålig uppdatering! Är det verkligen jag som är så dålig på att skirva?
Helt sjukt, förlåt så jätte mycket. Jag har haft fullt upp, från morgon till natt kan man nästan säga, haha. Igår han jag inte blogga, för jag och Dina var och badade, hela dagen. Det var jätte skönt och mysigt.

Jag skiter just nu i hur många besökare det är just nu, hur många kommentaerer och aktiva listan, men jag måste sattsa lite på skolan också känner jag. Så det är lite sämra uppdatering idag och kanske imorgon, men i helgen och kanske imorgon ska jag ta tag i bloggen igen, vi har studie dag på Fredag så...

Jag älskar er oerhört mycket, ert stöd, alla fina kommentarer, premisar, besök! Ni är så bra!
... Bara mycket att tänka på, och sedan vill jag ge mina nära & kära lite umgänge också..Ibland måste man det.

Pussar & Kramar!

Morgon

2009-03-22 / 08:53:03
Godmorgon!
Nu är jag här och busar med kusinerna. Vi har fkatikst jätte kul! Ikväll när jag kommer hem så ska jag svara på alla finfina kommentarer, och då ska jag avgöra foto tävlingen! Just nu äter vi chips och ser TV :)

Vi hörs senare, jag lovar att det kommer bilder, och massa inlägg! Ibland måste man ge familjen och släkten lite tid, och int ebara sitta vid datorn. Nån mer som håller med? O_O

Poks!

Vår pussar! ♥

2009-03-21 / 11:44:17
Halloj,
Kunnde inte låta bli att skriva ett till inlägg - så ni vet hur det ligger till...
Idag är det Lördag, vädret är fantastiskt och fågrarna kvittrar, så jag tänkte ta mej ut nu och köpa lite godis, Förhoppningsvis så kanske jag bloggar ikväll, det tror jag absolut att jag gör. Men udner dagen blir det inte så  mycket bloggning, men som sagt, så ska man ta vara på det underbara vädret som är nu i hela glada sverige!

Anw, - Nu tänkte jag gå ut, fota, handla och bara njuta.
Ni får ha en mysig förmiddag så länge, så får jag bjuda på några sköna vårbilder sen! Poks!

MORGON MYS!

2009-03-21 / 10:25:58
Godmorgon på er alla sötnosar!

Åh, villken ljuvlig morgon, trots att det är rätt kallt. Idag är det Lördag, och jag sitter hä'r och dricker juice. Prefekt morgon tutsh! Inatt ska jag och elin och småkusinerna sova hos mormor o morfar allihopa, så det blir väsrta mysigt. Mamma och Ullis ska ut på fest och se när Kenneth spelar med sitt band.

Vad gör ni såhär tidigt då? *hehe*

Rösta på finalisterna!

2009-03-20 / 13:46:16

RÖSTA PÅ MEJ SOM VECKANS BLOGG HÄR! :D

Nu är finalisterna här! Alla bidrag var sjukt fina, men jag  kunde tyvärr inte ha med alla såklart! Det var verkligen så fina bilder, så jag avr tvungen att ta 7 bilder istället för 5, jag kunde int esläppa två speciella bilder...
Bilderna är märkta med nummer, skirv numret på bilden i röstningskommentaren...

Hur gör jag för att rösta? Och hur får jag många röster?
-
Det går endast att rösta i detta inlägget, så den du vill rösta på ska du skriva i detta inlägg. Skriv in bildens nummer.
- För att just du ska få många röster har jag ett tips; du ska skriva i din blogg att du har kommit till final, och att dem måste rösta, det är alltd bra att ragga lite extra röster. Här kommer iallafall bidragen.

Röstningen avslutas imorgon kl. 19.30















Kom igen nu, rösta! :D

rösta på endastlisa.blogg.se!

2009-03-20 / 12:57:43

RÖSTA PÅ MEJ SOM VECKANS LBOGG HÄR, KLICKA PÅ DENNA TEXTEN OCH RÖSTA PÅ MIG!

Jag fick en kommentar av febb, so  skrev att två stycken (vem?) har anmält mej till veckans blogg, och gjort så att jag hamnat i en final också, haha! Tack så sjukt mycket ni två, vem ni nu är!

Iallafall tack vare er är jag i final, så klicka där över, och rösta! :D

Snart!

2009-03-20 / 12:18:38
Hej alla!

Herregud vad fina bidrag ni har skickat in, men iallafall så kommer jag välja bidragen nu! :) Hur som helst så kan jag inte svara på övriga kommentarer nu, för har fullt upp att välja ut bidrag, skriva vem som är i final osv..

Vad gör ni alla busingar? :D

Den stora överaskningen...

2009-03-19 / 15:08:09


Eftersom att jag nu har 100 premisar, så lovade jag er en stor överaskning, och nu är den här! Den stora fototävlingen!
Den som vinner tävlingen får ett hemligt pris! Och vill du vara me du tävligen, så har du denna dagen på dej att anmäla dej på. Så tveka inte. För att du ska kunna vara me doch delta, så ska jag skriva några reglrer..

Ni kommer skriva en kommentar i detta inlägget för att delta, och sedan väljer jag ut 5 stycken finalister, som då sedan går till final, och då får ni rösta på vem, som ska bli vinnaren av denna fototävling.

Hur gör jag för att vara med? - Det är enkelt, läs bara detta:

- Det första du ska göra, är att skriva en kommentar i detta inlägg. (inget annat)
- Sedan ska du kopiera spara den där bilden ovanför där det står fototväling, och klistra in den i din blogg för att visa att du är med i foto tävlingen.
- Sen ska du lägga ut en bild på din blogg, och skriva som överskrift i inlägget ''Min bild i lisas fototävling''
då komme rjag kolla på din bild, och sedan får du veta om du är med i min final eller inte.

Kom igne nu! SKRIV!

DET ÄR INGET SPECIELLT TEMA, OCH MAN FÅR REDIGERA BILDEN!!! :D

Ben & jerry's

2009-03-18 / 17:10:45


Halloj, nu har jag suttit här och lekt lite i mitt kära photoshop. Jag kan inte få nog!
Ikväll blir det mest att mysa i soffan, kanske slå på nån bra film, göra en jätte god milkshake, och bara njuta av att det finns soffor. Haha. Just nu sitter jag här med massa AKO cola papper, har verkligen ätit mycket godis idag, men ibland måste man få unna sej lite gott när man endå är sjuk och int ehar ork att göra massa saker. Då passar det bra att krypa ner i soffan och bara äta, allt gott som man har hemma, det är verkligen jätte mumsigt.

Här är en bild på en ben & jerry's glass. Just denna gången åt jag sorten ''phis food''. Den var god, men lite för ''chokladig''.. Det var chokladglass med machmallowskladd och chokladfiskar. Lite för mycket choklad.

Äter ni ben & jerry's? Villken är eran favorit isånafall? O_O
Om du inte äter Ben och jerry's glassar, villken är då din favoritglass av alla glassar?

Lisorna i snön!

2009-03-18 / 15:15:35


Haha, satt och lekte lite i photoshop och gjorde en liten härlig snöbild såhär när våren är på bäg. Längtar ni efter all den här snön? - Det gör itne jag, det kan jag lova.

Tangenter

2009-03-18 / 14:50:35


Tangentbord. Finns det nån roligare bild att lägga ut? Nej, itne nu iallafall. Mår så jävla dåligt.

En liten bild!

2009-03-18 / 13:31:32
Hej på er alla söta marshmallows!

- Det är inte lätt för er, en dag kallas ni socker toppar, endel sötnosar, och en del marshmallows! Tur att det är positiva namn ni blir kallade, hihi. Idag är jag också sjuk. Faktiskt har jag blivit sämre, feber, hosta, och super tät i näsan! Tänk att det aldrig vill ge sej! Men tur iallafall att elin tvingade mej att köpa godis, för nu sitter vi här och frossar godis.

Här är en fin fin bild jag gjort till er ;)
Föresten, är med på bloglovin på populäraste bloggen listan, ligger längst ner men endå, itne ,många som är med på den. Har fått 26 nya premisar idagm tack ska ni ha!

Den oredigerade knoppen O_O

2009-03-17 / 16:53:33


Jag orkade inte redigera denna nu, detta får bli ett snabb inlägg.
Nu är syrran hemma från en liten cyckeltur på J! Hon har typ handlat för 100 kronor, haha. Hon kom innanför dörren med en påse. Hon hade köpt godis, tofflor, badsaker, plåster, tavlor och massa saker, som kan vara nödvändiga *heh* Trode verkligen inte att min syrra skulle bli en shopping brutta! Men iallafall, så verkar hon bli det...

Nu ska vi äta, köt och potatis mos! En av mina favoritmaträtter! ^^
Kanske hinner kika in ikväll, men om inte så hoppas jag imorgon på att det är massa av er som har lagt till på bloglovin, kom ihåg den stora överaskningen.. Det är upp till er när den ska invigas *fniss*

Vi kanske hörs sen! Massa pussar!

Nyfikna?

2009-03-17 / 16:30:00
Vet ni vad? Har faktiskt 78 premisar nu! har bestämt mej för en sak...
Att när jag har 100 premisar, då ska jag fixa en stor överaskning. Men det kan ju ta flera år innan överaskningen slår in, så jag tycker att du som itne har mej på bloglovin ska klicka på den rosa lilla knappen där, eller klicka här.
Destumer som prenumenerar, destu närmare kommer vi den stora överaskningen!

Är ni nyfikna vad det kan vara? ;)

Photoshop! :D

2009-03-17 / 15:42:30

Were are you meny? :o)

2009-03-17 / 12:50:14


Sitter här och är lite galen, min meny är borta ;o)

Lisorna ska baka

2009-03-17 / 11:37:27

Rätta svaret på vad jag bakade: Kladkkakamuffins (mina schalger muffins)

Jag har lärt känna en tjej, på blogg.se, som också heter Lisa. Och har en fotoblogg. Nu är det så att vi faktiskt ska baka chokladbollar, samtidigt, och se vem som blir klar först! vem hejar ni på? ;)

Förbaskade meny, ser ni den? ;o

Vad bakade jag här?

2009-03-17 / 11:04:46


Smarrigt, eller hur? Vad tror ni jag bakde här?
Nu när jag sitter här och ser vattendroppar (smältsnö) trilla ner från altan taket, så börjar det vattnas i munnen. Blir värsta chokladbolls sugen! Bara så där. Tror faktiskt jag måste bara lite choklbollar, det är alltid lika gott, och lika lätt att göra. Vad är erat favorit bakverk? Mina är chokladbollar, och rocky roads! Kanske vore lägga ut mer bak tips? ;)

Gissa, vad bakar jag här? (på bilden)..

vad gör ni?

2009-03-17 / 10:53:19

*Host, host*
Fytusan vad jag hatar att hosta, det är verkligen sämst. Har just ätiti frukost, fil med flingor, det blev jätte gott. Nu ska jag ta och börja planera en utlottnings design ;) Vad gör ni där ute?

Följ mig via blogglovin! :D

Morning!

2009-03-17 / 08:36:12
Godmorgon!
Herregud, trode inte jag skulle ha 132 kommentarer, och vara på 4:e plats på aktiva listan idag! Nä, det trode jag verkligen inte. Kul! Just nu sitter jag här och ser ''vakna med the voice'' på 5:an. Elin har just gått till skolan, och mamma for tidigt imorse, så jag är ledig hela dagen själv! Åh, vad skönt.

Föresten, hade 586 olika besökare igår! :D

Föresten... en glad nyhet! Igår fick jag tillbaka mitt photoshop! Så ska instalera det i eftermiddag!

Pennor i olika mönster

2009-03-16 / 17:43:02


Hej alla sötnosar!
Nu börjar det bli kväller, och jag har ätit mat. Det fick bli nudlar, och sedan så åt mamma och elin plättar, så tog lite plättar också, *fniss*. Ikväll blir det nog bara att mysa på här hemma, nere i sköna soffan tillsammans med massa chips och kuddar, det är alltid lika härligt tycker jag. Imorgon kanske jag ska på skolan, vå får se hur jag mår helt enkelt.

Den här bilden tog jag igårkväll, på en del av mina sexiga pennor hihi. Jag samlar på sudd och pennor, så det finns det gott om på mitt skrivbord. Här är iallafall några av dem, vackra små mönstringar! ;o)

Snart fyller jag 13 år, och jag vet exakt vad jag önskar mej! En egen laptop! Det vore perfekt, för då kan jag ha alla mina bilder och redigeringsprogram i min egna dator, och då bheöver jag itne leta mej fram till mina bilder. Jag vill inte ha en stationer, för jag vill kunna akta den från mitt skrivbord om jag ska skriva eller nånting, så en laptop vore perfekt för mej. Inte så stor heller, bara det funkar bra, och rymmer det jag behöver. Nån som kan ge mej en dator? :o)

Vad gör ni där ute? Kanske nån som vill att vi ska följa varandras bloggar via bloglovin? :o)

How i do?

2009-03-16 / 12:44:28

Haha, vet ni vad jag försöker göra? - Komma me di mest aktiva på blogg.se hemsidan.
En kommentar jag just skrev var just med, men hur kommer man med i mest aktiva?

Har ni nått tips? Snälla, snälla, skriv isånafall, vad jag ska göra! *fniss* ♥

Titta, solen!

2009-03-16 / 10:54:19


Jättedålig bild, jag vet. Men ville bara visa att vi faktiskt hade mycket sol igår!

Ska göra frukost!

2009-03-16 / 09:14:50



Nu börjar solen komma fram här, mysigt värre!
Tyvärr blev jag inte veckans blogg, det blev Lina, foto blixt istället. Grattis till dej! Nu sitter jag här och hostar. Har tänkt göra mej lite frukost, kanske lite thé och nån macka. Det är alltid gott. Denna bilden kallas konst, *fniss*, haha. Hade ingen annan bild att ladda upp, men ska ta och dra över några bilder från kameran efter frukost tänkte jag.

Vad tycker ni om mönstret på min urläckra väska? ♥

Morrno var det ja!

2009-03-16 / 08:20:01
Godmorgon!
Vad gör jag vid datorn nu tänker ni. Det är ju skola? Ja, det är det. Men jag ät sjuk. Jag har ont i halsen, och känner mej sjukt hängig... BAJSDÅLIGT! Morgon är det ja, tänkte börja att svara på alla kommenterarer, blir kul...

Haha, vad gör ni? :D

Pussgurkor!

2009-03-15 / 20:12:43
Hej älskade pussgurkor!

Det är nu 79-80 obesvarade kommenterarer, jag vet. Men just nu så hackar datorn att jag måste skriva in koder för att kommentera. Ibland gör den det, och ibland inte. men det är lite jobbigt att skriva in koder 73 gånger, så jag svarar på era fina kommentarer imorgon, det blir bra! :)

Nu är kl. 20.00 och röstningen för veckans blogg är avslutad. Tror det gick rätt bra. Det är alltså 5 bidrag som får gå vidare till finalen, sedan röstar man en gång till (meddelar när..) Och den som då vinner blir veckans blogg...

Iallafall, nu sitter jag här och myser. Härre på täppan har börjat, så ska kolla in det ;)
Vi hörs dear friends. Kanske kommer in med en liten update senare ikväll!

Rösta på.. LISA!

2009-03-15 / 16:21:52


Rösta på mej här nu, som veckans blogg. SKrolla ner till röstningsinlägget.
Nån som har tråkigt och vill skriva lite kommentarer så är det helt okej. Jag sitter här och frossar överblivet snacks från igårkväll, nyttiga jag! Hihi. Ikväll tänker jag damsuga mitt rum, ladda upp bilder och bara njuta av livet.

Vad tänker ni göra?

UPDATE: Rösta nu, itne så mcyket tid kvar!! Kl. 20.00 är det kört, så rösta :D

Röstaaaa!!

2009-03-15 / 15:59:47
Hej alla, nu är jag hemma igen!
Dagen har varit bra hitills, har gått hela dagen, till mormor o morfar. Vi gick till dem idag (tog va 40 minuter) sedan var vi där ett tag, och nu är vi hemma igen. Har nästan gått 1 mil, helt slut...

Ialafall, RÖSTA PÅ MEJ HÄR! Som veckans blogg. Skrolla ner och rösta i ''röstningsinlägget''.
SKynda, skynda! :)

Schalger muffinsarna

2009-03-15 / 11:23:44


Så här blev mina schlager muffins. Tyvärr hade vi ingen grädde hemma, så kunnde inte ha det på...
Dom blev iallafall jätte goda! Hur som helst så är det jätte varmt ute idag, och det riktigt pirrar i kroppen av längtan att få gå ut och fota. Vi kanske ska ut på en liten utflyckt idag, så kommer nog inte blogga förnst i kväll. Men då kan jag lova er massa bilder som tröst. Blir det bra? *fniss*

Föresten, håll ut kik på DEN HÄR BLOGGEN! Och när det står att man får rösta fram veckans blogg, då ska ni skriva in mej, okej? :) Hihi. Iallafall, håll utkik, röstnings inlägget kan komma när som helst!

Vi hörs ikväll älskade småsnuttisar! Pussar!

Veckaaannnn

2009-03-15 / 10:57:38

Yey, hade 155 olika besökare igår :) Vad kul!

Då har vi slått ett till rekord, nästa rekord vi ska slå blir 200 besökare. Kul! Nu har jag vaknat, ätit frukost och mysit på här hemma lite. Riktigt mysigt. Idag är det sköänt ute, plus grader och sol. Tror jag ska gå ut och fota lite senare, det är ju så mysigt! imorgon är det skola. Denna vecka är väldigt speciell, se själva:

Måndag: Vanlig skoldag.
Tisdag: Vanlig skoldag, övning inför Onsdagens musiksamling.
Onsdag: Alla 5-6or har musikuppträdande för alla andra klasser i skolan.
Torsdag: Frulifsdag i Jörn, men även i Skellefteå.
Torsdag: Börjar 8.15 istället. Vi ska fara på bio med klassen.

Ganska smockat men roligt schema! :)

Godnigth sweeatherats!

2009-03-14 / 23:06:06
varning för slöddrig text... :P

Nu har vi nyss ätit lite av mina speciella Melodifestivals muffins, dom blev söta! Orkar verkligen inte ladda upp bilden på
dem nu. Då måste jag springa upp och hämta sladden, springa ner, och hålla på och ladda över alla bilder till datan, sen ägga ut på bloggen. Nä, det orkar inte jag nu. Vi skjuter upp det till imorogn bitti!

Uch vad jag vill sova nu. Hela jag är som en gelé mask. Helt galet. Måste sova.
Nu tänker jag springa upp, lägga mej i  min säng och sova. Sedan vakna upp imorgon av att det är varmt ute, ochd snön smälter, fåglrna kvittrar, och jag kan gå ut och fota. Det låter frästande. Bäst att sova så det blir morgon snart. *fniss*

- Godnigth my sweeathearts, vi hörs imorgon!

Malena!!

2009-03-14 / 22:30:07


Here is the wsedish vinner, Malena! Kom igen tänkt positiv gott folk, hon slår nog bra i ryssland osv..

Grattis Malena! :)

Bra.. eller (?)

2009-03-14 / 22:25:20
Jaha... då var melodifestivalen 2009 avgjord, känns tomt. Jätte tomt nu! Iallafall så vann Malena, (opera sångerskan) Det känns sådär. För det första hejade jag på H.E.A.T, och dom fick inte alls många röster osv, utan hamnade på 7:onde plats av 11. Tråkigt. Sen så var ju EMD, osv sånna bättre som åkte ut först när dom sa resultatet, så ja...

Men iallafall kvinnan kan slå i europa, det tror jag! Men iallafall bättre än Carolin Af ugglas, Snälla snälla..

Vad tyckte ni, röstade folket helt fel?

Shoes

2009-03-14 / 19:51:15


Nu börjar melodifestivalen om ungefär 10 minuter, så detta blir ett snabb inlägg... Sitter här och laddar upp genom att höra endel av melodifestivals låtarna via youtube. Uch, vad jag nöter låtarna, kommer säkert inte orka höra dem ikväll då, haha. Men jag kan ju nöta samma låt i flera minuter. Endel låtar kan man inte bli less på! Hihi.
Jag kanske skriver efter melodifestivalen! men vi får se.

Jag hejar på H.E.A.T, vem hejjar ni på? O_O
Nu börjar det snart, rösta rätt nu svenska folket! Pussar!

GODIS GODIS GODIS GODIS GODIS GODIS GODIS

2009-03-14 / 18:15:39
Alltså, denna kvällen kommer att bli kanon bra! Vi har städat. Så det är riktigt prydligt hemma.Sen gick jag ut och fotade i vårvädret. Efter det så duchade jag, och hade värsta avslappnings duchen, men krämer och allt sånt där som jag älskar! Sen gjorde vi oss klara, och for till Ica MAXI och handlade massa snaks. Plus att det var 39 :- KG! Så fick nästan hela godispåsen för 27 kronor! Sen åkte vi hem, och nu ska vi snart ät tacos! Sen plockar vi fram alla goda saker. Åh! Vad smarrigt. Här kommer iallafall 3 bilder, på mitt godis.

Föresten, nu inviger vi kategorin ''mitt liv i bilder!''





Dagens outfit..

2009-03-14 / 18:07:55
Ni får rösta på mej imorgon istället, okej? Kan kan itne rösta ännu.
Här kommer dagens fin fina putfit *pssst* ♥



Tröja, och legging, värsta helgmyset!

Hej alla mina.. mina.. muffins!

2009-03-14 / 17:13:29
Rösta på mej som veckans blogg HÄR ÄR NI SNÄLLA! :) rösta imooorgon, länkar då.

Tack för alla kommentarer, jag ska strax svara på allihopa! :) Nu har jag ljust gjort klart mina muffins, så senare ikväll ska jag he på ''slager dekorationerna'', ni får se då. Såhär ser dom ut hitils:



Ser det inte förjäkligt gott ur redan?

Lisa ♥ muffins!

2009-03-14 / 10:38:30
 

Muffins, det är inte dåligt det! Jag är rätt tråkig när jag bara muffins, och her aldrig på glasyr eller nått sådant. Det brukar bara bli vanliga kladdkakamuffins. Men idag, mina vänner har jag bestämmt mej för att göra några speciella muffins! Mitt egna lilla recept. Eller muffinsarna kommer vanliga choklad, men jag kommer dekorera dem exktra fint. Så efter frukosten, så har jag tänkt gå och köpa vad som ska vara på. Mums!

Kika in senare ikväll, så får ni se dem!

Vår (?)

2009-03-14 / 09:59:14
Alltså, även fast vi har 1 meter snö, så känns det att våren är på väg. Det är nämligen plus grader, och det har börjat smällt snö. Och sedan hör man när det droppar.. Åh. På måndag skulle det vara runt 10 plus grader. Tänkte faktiskt gå ut och fota sen, bäst att sätta kameran på ladning då. Vi hörs lite senare.

Can u read the text; vid gir di din dimma fila inka? :D

show and tell - drömdag

2009-03-14 / 09:49:25
Detta inlägget skulle egenltigen komma ut igår, men andvände itne dator igår så...

Det är nämligen så att jag gått med i nått som kallas '' show and tell''. Varje fredag bestämmer en speciell
fredagsbloggare nått alla andra fredags bloggare ska skriva om. Jag har gått med i det nu iallafall.
Temat denna veckan är '' Drömdag''...

MIN DRÖMDAG
Min drömdag skulle börja på morgonen. Jag skulle stiga upp, och bröja äta frukost. Det skulle vara jätte mycket god frukost, och allt såg percet ut. Jag gjorde mej klar, och skulle just gå på spa då det ringde i telefonen. Då är det laila bagge som vill ge mej ett skivkontrakt. Jag skulle bli jätte glad! Sen gick jag till spaet, och spade hela dagen, åt ute, flög till stockholm, spelade in första skivan. Sen på natten hade jag en spelning, och då skrek alla fans, och jag fick skriva autografer. På kvällen umgicks jag med familjen, och hade det jätte kul.

Nu kan jag säkert komma på mer, men ville tränga ihop allt i en enda liten text-ramsa.

Vad tycker ni? Ödslade jag min drömdag på ett bra sätt?

Morgon pussar!

2009-03-14 / 09:29:40

Godmorgon alla sömntutor!
Igår han jag inte blogga, var på disco med mina girls, även mina boys :) Vi hade jätte kul, fast killarna var lite tråkiga, tur att det fanns en urheting att stirra på hela kvällen. Hihi. Iallafall var det roligt. Ikväll är det finalen till melodifestivalen, och jag hoppas att h.e.a.t vinner! Tycker deras låt är sjukt bra!

Nu är föresten alla kommenater besvarade, så skriv mera. Nu ska jag kommentera lite mer, sen blir det frukost.

ÅH, dålig humör...

2009-03-12 / 20:38:34
Hej alla!
Uch vad dålig uppdateringen är, men det är så mycket plugg och annat jag har för mej på vecko dagarna. Iallafall, så gick forskningen bra för er som undrade, hittade rätt bra med information. Eftersom att skolan tar sån plats, så delar jag upp kommentarerna i grupper. Alltså, jag har just svarat på 16 stycken, snart ska jag svara på 9 stycken i det under inlägget. Så var lugna, det kommer svar! :)

Uch, är på dåligt humör! - Vad kan det bero på tror ni? ;)

Föresten, känner att jag fått klämm på skolan igen, så sattsar på det lite.

På skolan - forskning

2009-03-12 / 10:48:32
Hej alla sötnosar!
Nu sitter jag och Dina i skolan, vi har forskning. Jag ska under mnågra verckor jobba med havs sköldpaddor. Det finns inte så mycket fakta, så jag jobbar hårt, och kan inte skriva så mycket just nu.

Idag ska jag vara med Dina efter skolan, får se vad vi hittar på.
Jag svarar på kommentarerna sedan, jag måster foooorskaa! - Vas gör ni förestenen? :o)

Chocolate

2009-03-11 / 19:36:28






Bilderna talar för sej själva. Med kladdiga chokladbolls fingrar så är jag rätt nöjd, dom blev goda. Så det är detta jag pjollrat med i kväll, rulla chokladbollar! Dom blev super goda iallafall.

Skriver av mej lite.. Right?

2009-03-11 / 19:32:05
fan fan fan, allt är bara fel. Altt är missförstått, det är inte som det låter eller ser ut. Det är inte så, kom igen, tro mej, jag kan förklara allting? Åh, allt är knasigt. Vad ska jag göra?

Var bara tvungen att skriva av några tankar som vimlar i mitt huvud just nu!
Det är väll det en till är blogg för? Iallafall för mej, att skriva av mej lite, *fniss*. Iallafall så har jag laddat över lite bilder från datorn, så bjuder på en fuling, haha. Riktigt gul bild..

Update: Hej!

2009-03-11 / 17:40:45
Hej alla kära ni!
Uch, villken dålig updatering, men det har hänt en del saker, som jag inte vill prata om, eller ens nämna. Men iallafall, så har skoldagen varit sådär..... Kommentarerna ska besvaras, varenda en. Tror inte jag pallar just nu, det är lite mycket just nu, plus att läxan är till på Fredag. Fan, dåliga ursäkter, men det ska besvaras iallafall.

Vad har ni gjort idag?

Skol inlägg

2009-03-10 / 14:35:15
Hej alla kärleka där ute!
Just nu sitter jag på skolan, så det blir ett snabbt inlägg..
Jag svarar på alla kommentarer ikväll, när jag är hemma. Kanske inte så tididgt, utan efter lunch. Nu ska vi snart ha sista lektionen för dagen, sedan ska vi hem. Då ska jag och Dina fika, sen blir det att bada på E.

Nu ska vi logga ut, vi hörs senare. Vad har ni gjort idag?
Pussar och kramar

Ja.. vad ska jag säga?

2009-03-09 / 16:55:28
Alltså, detta inlägget kanske kommer vara lite knasigt men.. ^^

Ville verkligen bara tacka, alla er som tar några minuter från ert liv och skriver fina kommentarer. Det värmer så mycket. Jag blir lika glad varje gång, hela tiden, det är så snällt av er!
Det är många som kommit in och berömt mina foton, gamla som unga, och ovanligt många under lovet som sagt att jag har fina ögon, haha. Tack till er alla, alltså ni ser inte på mej hur glad jag blir! ;)

Varje gång ni skriver nått snällt, så ler jag. Och blir helt till mej. Nä, vad ska jag säga? Ni är bäst!

Candy pics

2009-03-09 / 16:20:13

Foto: Jag, Nikon D40, kitobjektivet 18-55 mm.

Lägger ut en till godis bild, från dagen jag bröt mitt godis löfte, hehe.
Påtal om godis, så köpte jag toffeefe, AKO cola, och en bervita igår då jag var med jessan och elin. Vi kanske ska vi väg och äta ännu mera senare, hihi. Nu sitter Jessica och försöker sej på min kamera, tror det går rätt bra.

Det första jag fick höra var '' Åh, vad coolt'' :D Det är ju bra.

Fula moln bild

2009-03-09 / 15:12:08


Hallå där, köp blåbär! Fösrta skoldagen efter lovet avklarat. Gick hur bra som helst. Idag är det Måndag, och bara 4 dagar kvar till disco, villket är på Fredag. Just nu sitter Jessan och Elin nere och spelar dator, och jag här uppe. Helt sjukt vad sociala vi är då, haha. Nu ska vi snart gå och handla oss nått gott. Blir mysigt med en liten prmenad till affären.

Ikväll blir de mer bloggning, då Jessan farit, och det lungnat ner sej lite med alla läxor osv...
Bjuder iallafall på en sjukt dålig bild, men ni får tåla det nån gång då och då, när jag inte har nån annan bild att ladda upp, så kan det vara ibland.

Vad händer ikväll hos er, och vad har ni gjort under dagen?

Föresten, ikväll kommer troligt vis massa bilder.. Inte bara natur motiv osv, utan även från igår. Och troligt vis lite roliga bilder från idag också. Hihi, kika in då.

godnatt honeys!

2009-03-08 / 20:25:39


Klockan är inte så mycket, men har endel saker att göra ikväll, så hinner nog inte med mer bloggning ikväll, mer än detta inlägg. Imorgon börjar skolan som sagt, ska packa väskan, och fixa iordning lite sådant. Imorgon slutar jag vid två så det är ingen lång dag som tur är, hehe. Bjuder föresten på en ganska häftig bild. Det tillhör spelet ''cluedo'', ett jätte roligt spel faktiskt. Man ska reda ut olika stölder och sådana saker.

Anw, nu ska jag sätta mej ner, och svara på lite kommentarer osv. Imorgon kommer jag med en liten senare updatering, men jag hoppas att ni förstår att jag inte kan sitta och skriva på skolan, hihi. Lycka till imorgon älskade Moa!

Godnatt älskade vänner! - Vad ska ni göra imorgon? :o)
Pussar och kramar...

stressad

2009-03-08 / 20:03:08


En bld på värmesaks knapparna i bilen.
Oj, vad duktig jag varit på att blogga idag! Visst? Inte. Nu ska jag svara på era fina kommentarer.Imorgon börjar skolan. Jag är stressad. Måste packa väskan. Vill inte till skolan. Jag skriver mer sen. Pussar.

Haha, jag vet, lite konstigt inlägg...

hundbajskorv

2009-03-08 / 10:08:12

Foto: Jag, Nikon D40, kitobjektivet NIKKOR 18-55 mm.

Dagens finaste bild, är på en hundbajskorv.
Igår när jag och mamma var ute och fotade, så hittade vi denna skönhet, en bajskorv. Jag började såklart fota den, fast jag verkligen är emot hundar, och bajs. Alla som var ute måste tycka jag var helt sjuk i huvudet när jag hukade mej ner, ändrade vinklar hit och dit, och knäppte massa kort på den.. Men, bilderna blev iallafall häftiga, hehe.

Egentligen är jag ingen hundmänniksa, eller låt mej säga såhär. Jag har aldrig varit det heller. Ibland när jag ser små hundar, som knappt kan skälla, så går det bra. Det är skallet jag är räddast för, hihi.

Jag har varit hundrädd hela livet, för när jga var liten hade min faster en stor hund, som skällde, och den gjorde så att jag blev hundrädd. Plus att... Jag blev hundbiten, av en liten ful äcklig hundsak... Fan, i benet, vad det känndes!

Nån mer hundrädd här?

Gissa kändisen...

2009-03-08 / 09:38:35
Godmorgon!
Igår var ju jag och mamma och kollade på några ler skulpturer på scandic. När melodifestivalen hölls här, flr två veckor sedan, så fick några jätte duktiga lerkulturskapare forma kändisarnas ansikten.. Här är en bild; Vem tror ni det är? Det är iallafall en som var med här i skellefteå.





Kommentera ditt svar, kanske du har rätt? :)

Carolin of ugglas (?)

2009-03-07 / 22:04:54

Klockan är inte så mycket, men mamma är hos en kompis, så ska också gå dit. Kanske hinner blogga ltie senare, och kommer då svara på era kommentarer. Hoppas ni har en bra kväll allihopa, och är nöjda med melodifestivalen resultaten... Det är inte jag, fattar ingetning.. Hur kunnde dom sicka Carolin of ugglas till final?

Anyway, vi hörs lite senare. Vem var bäst ikväll i melodifestivalen?

Melodifestivalen

2009-03-07 / 20:03:30
God kväll på er!
Nu har melodifestivalen börjar, och jag ska snart sätta mej och titta, med lite chips och gott. Myisigt! Tack för alla kommentarer föresten. Haha, när ska jag sluta tacka er för det? - Aldrig! Oj, nu har det verkligen börjat. Petra Mede är rätt snygg ikväll tycker jag. Bäst hitills. Nä, om det är nått skriv för datorn är kvar hela kvällen..

the way you want

2009-03-07 / 18:08:00

Foto: Jag, Nikon D40, kitobketivet NIKKOR 18-55 mm.

Jag tog denna bilden när jag och mama var ute och fotade tidigare idag. Måste erkänna att jag tycker att bilden är rätt häftig. Det föreställer alltså en bilväg med sprickor i. Bilden käns nästan lite häftig.Ville föresten berätta lite om denna bildvägen. Den är utan för oss, det står ju massa hus, sedan kommer bilvägen en bit från husen.

För några år sedan så var det en flicka, som skulle gå över denna vägen. Hon skulle säkert bara gå över till andra sidan. Rätt som hon gick över, kom det en bil. Så hon blev påkörd. Flickan överlevde tyvärr inte heller.. Hon dog, tror hon dog drekt iallafall.
Ibland när man ser denna vägen, så tänker jag på henne. Det är rätt hemskt. Eller hur?

Iallafall, slut med tråkigheter. Gillar ni bilden? O_O

dagens outfit

2009-03-07 / 17:57:01


Dagens outfit:
Mjuskibrallor, slapp t-shirt med tryck.

Myssss!

2009-03-07 / 17:43:40
Hej alla sweethearts!

Är nu hemma från affären, där jag var med mamma & handlade massa gott. Nu håller jag på att ladda över massa bilder från kameran, (som är tagna idag!) så jag kommer bomba er lite med bilder, hehe ;) Sedan har jag tänkt lägga ut  outfitsbilder. Iallafall så ska jag vara hemma själv lite ikväll, så mama köpte massa smask till mej.

- En tidning
- chips
- godis
- dricka
- skruvar

Mums, min kväll kommr bli god :D

Har du försölag på vad min kamera kan heta? Komemnetera isf.

underbara vädret!

2009-03-07 / 15:53:36

Hej alla älsklingar där ute!
Åh, underbart väder gud har gett os idag! (Ja, jag tror på gud) Har nyss kommit in från en liten fotorunda med Mamma. Elin sover hos mormor o morfar i natt, hon ville det. Så jag och mamma passade på att gå ut till skogen och fota lite. Det blev dock inte så många bilder, batteriet tog slut, haha. Men några coolingar blev det allt. Iallafall så har jag tänkt gå ut lite mer och ta några snabba bilder innan solen går ner.

Ikväll kommer jag skriva rätt mycket, så var även beredd på en mäng bilder. Även kallad bild bomb ;) Hihi. Nä, bäst att ta vara av den mysiga solen. Vi hörs lite senare.

Ska ni se på melodifestivalen (andra chansen) ikväll? Isånnafall, vem hejjar ni på?

Utflyckt (?)

2009-03-07 / 11:23:43
Halloj,
Fortsätter med ett till inlägg ni på morgonen, det andra inlägget blev mest om besöks rekordet! Idag är det alltså Lördag, mitt pungten under helgen. Jag älskar lördagar! Ikväll är det melodfestivalen, så jag tänkte ta mej till affären och handla lite gott med mama till ikväll. Som sagt, har jag inga planer på hur dagen kommer se ut. Förhoppningsvis blir det en liten foto runda. Då vädret är skönt ska man passa på! Och idag är vädret verkligen skönt, så jag får se om det tilloch med blir en lång fototripp, och inte bara att jag går runt på kvarteret i 10-15 minuter.

Mamma vill att vi ska fara och åka i nån backe, då kan ju jag ta med kameran isånafall. Men vi får se, det kanske bara blir ute mys här i närheten för min del. Let's se, let's se.

Anw, nu tänkte jag ta på mej lite kläder, och inte sitta i pyamas hela dagen, hihi. Jag återkommer lite senare med mera text, och förhoppningsvis lite bilder också! Ha nu en underbar dag.

Vad ska ni göra idag alla sötnosar?

101 besökare igår!

2009-03-07 / 11:02:30
Godmorgon.... IGÅR HADE VI BESÖKS REKORD, 101 BESÖKARE! Asså det har gått så otroligt fort, tack ska ni ha över hela era hjärtan! Nu är ju mina bloggmål redan uppfyllda. Nästa mål är 150 besökare och 50 prenumenanter!

Det är nu morgon, och jag sitter här och käkar godis. Massa gamla godbitar som inte ens varit i närheten av min mun på 2 månader! Helt jätte sjukt att jag hade godis löfte i iallafall 2 månader. Idag måste jag bara köpa en guld nougat!


Jag skriver mera sedan, tack för alla kommentarer! Vad gör ni idag?

Mys afton

2009-03-06 / 22:34:38

Godkväll alla kärlekar där ute!
Just nu befinner jag mej hemma hos mormor o morfar! Vi har ätit super god middag, nämligen min favoruit maträtt räkpaj! Sedan åt vi fruktsallad med grädde till efterrätt! Det var jätte gott allting. Jag har föresten brytit mitt godis löfe, både jag och mamma, *fniss*. Har nyss varit på hema kväll och köpt lite godis, och en cola.

Nu sitter jag och ser villka som åker ut från Lets dance! Tack för alla kommentarer föresten, ni är så himla söta! Varenda en! Oj, nu blir det spännande. Vi hörs imorgon! Puss!

Vem hejar ni på i Let's dance?

UPDATE:
Vad tänkte tittarna när dom skickade ut Nicklas, och hade kvar Elisabeth? O_O
Föresten om 1o stycken besöker mej för kl. 12.00 så har jag haft 100 besökare, då är båda målen inlsagna!!!

Godnigt!

The ring

2009-03-06 / 15:12:24

Foto: Jag, Nikon D40, kitobjektivet NIKKOR 18-55 mm.

Halloj, jag vet inte om jag visat er denna bilden förut. Tror inte det. Iallafall så ser ni att det är en ring, i en bok. Påtalom ringen, så är denna ringen en humöring, den ändrar färg beroende på villket humör du är på.

Har ni en sådan ring? - Dom är rätt coola!

Kort

2009-03-06 / 12:07:01

Foto: Jag, Nikon D40, kitobjektivet NIKKOR 18-55 mm.

Här är en bild jag tog alldelles nyss. Igår väll spelade vi nämligen Cluedo, jag elin och mamma. Man ska lösa massa fall! Det är jättekul! Spelet var klart vid 12.30 igår, så vi plockade inte undan kortet, utan la oss direkt, så nu låg dom kvar på bodet, så då passar jag ju helt klart på att ta lite häftiga kort bilder.

Ibland önksar jag att jag kunnde lite mer kort trix, och lite mer kort spel. Kan typ citron, och finns i sjön. Vore kul att kunna några mer kortlekar. Imorse pratade jag med Moa på msn, hon skuller fara till nått ställe med familjen där det fanns renar osv, och nu är hon hemma, så vi sitter nu och pratar lite.

Idag så kommer BWO att vara gäst på talangteatern på habbo.se, jag står på 15:onde plats i kön! Snart får jag komma in, tjejerna är på nått med 30, haha. Iallafall så är habbo en urläcker sida, man är en gubbe, och går runt. Har rum, fikar, badar, ja allt man kan tänka sig!

Vad tycker ni om denna kortleksbilden? O_O

I love breakfast!

2009-03-06 / 09:49:33
Mums fillibaba, jag skulle kunna äta en pirraja! Ehm, rimmade det?
Nu sitter jag här, och äter.. Vörldens godaste frukost någonsin, vid dtaorn, haha. Idag har jag gjort thé, jucie och tre mackor. SJUKT gott. Helt galet. Mackorna är täckta med smör, ost och skinka. Thé smaken är rabarber grädd.

Vad åt ni till fukost?

Lisa är sjukt happy!

2009-03-06 / 08:48:04
SHIET, NU HAR ENA MITT BLOGG MÅL BLIVIT SANT! JAG HAR 20 PRENUMENANTER!
- Det gick skit fort,  trode jag verkligen inte!

Föresten, vi hade besöks rekord igår, 76 besökare! Nu är det inte långt bort till 100! wiiii.

Svar på frågorna:

2009-03-06 / 08:34:35
Godmorgn, Tack för alla frågor, det var 24 kommentarer, (alla var itne frågor, så nu ska jag försöka klistra ihop några bra svar. Hoppas ni blir nöjda såklart! Här kommer svaren, lite tidigare...


Hur gör du reklam för din blogg?
Hej, det beror på hur du menar med ''reklam''. Jag brukar gå runt och kika in andras bloggar och skriva en fin kommentar, sedan brukar jag kommentera en hel del. Men för det mesta skriver jag bara!

Kan jag vara med dej någon dag?
Haha, vi får se, vi får se. Du får väll höra av dej om du vill göra nått.

Hej, Jag undrar om du gillar din lillasyster Elin?
Ja, det är klart att jag gör. Jag älskar Elin. Det skiljs bara 1 år mellan oss, så hon betyder mycket. Vi är nästan som tvillingar, så jag har alltid en i samma ålder att vara med när vi gör något.

Brukar du göra bloggdesigner? älskar din blogg btw.
Tack ska du ha, det var roligt att höra! Jag brukar göra bloggdesigner. Men tyvärr har jag inte photoshop för tillfället, så designeriet får vänta lite. Men sedan kommer jag starta upp det som vanligt igen.

Hur hinner du skriva så många inlägg per dag?
Vanligt vis sitter jag inte så mycket vid datorn, men sedan när jag sitter vid datrorn, då skriver jag massa inlägg samtidigt nästan, då har ni nått att läsa när jag är i skolan eller så.

Har du någonsin köpt någonting du ångrar riktigt mycket?
Oj, det var en bra fråga! Jag kan itne komma på nått sådär på rak arm, eftersom att jag köpt saker ett bra tag. Sedan brukar jag faktiskt fundera ut innan jag köper saker. Men det finns en sak, nämligen 3 tröjor jag köpte från stan, samma dag. Dom satt så bra, men sedan när jag kom hem var dom för stora. Fick inte lämna tillbaka dom, kom in för sen :oP, men det ångrar jag faktiskt, för dom var rätt dyra..

Hur lång är du?
Tror jag är runt 157, nånting där.

Vart bor du?
Jag bor i Skellefteå, lite nedanför Luleå, och lite ovanför Umeå, hihi.

Har du några syskon?
Ja, jag har en syster. Hon heter Elin. Det skjiljer bara 1 år mellan oss, så vi är rätt tajta!

Vad händer idag?
Jag vet inte riktigt, kanske blir att spendera mest tid vid datorn då mamma jobbar. Sen får vi se vad jag hittar på i eftermiddag! Det lär väll bli nånting iallafall.

Villka bloggar läser du och varför?
Jag läser Nevnarien, lisachen, altariiel, osv. Massa fotobloggar, det är kul! Sedan läser jag en hel del mamma bloggar, osv. mest unga tjejer med ett starkt intresse!

Är glaset halv fult eller halvtomt?
Haha, det var en rolig fråga! Jag brukar hälla upp rätt högt upp med dryck, sedan dricker jag nästan allt, men lämnar lite, haha. Ibalnd dricker jag upp allt.

Vad gör du för att må bra?
SJUNGER, står på scen. Det är mitt största intresse, så försöker göra det mycket. Sedan äter jag mycket frukt, och skrattar mycket. Man ska vara glad och se allting positivt!

Betyder fotograferingen lika mycket nu som för 1 år sedan?
Nja, inte lika mycket. Just nu orkar jag knappt gå ut, men det är en rolig hobby. Sången går alltid före, men när jag får tid så går jag ut och fotar. Det gör mej avslappnad.

Tack för alla frågor, hoppas ni med nöjda med svaren! :o)

FRÅGESTUND!

2009-03-05 / 20:56:24

Nu tycker jag att vi kör igån med en frågestund! Vad säger ni? Blir det bra? Hoppas det. Alla frågor kommer att besvaras. Till och med dom riktigt perosnligaste frågorna, tror jag. Haha!
Kom igen, ta chansen och fråga nånting du alltid velat veta. Jag svarar på personliga frågor, vanliga blogg frågor, och inom foto och design frågor. Ja, alla frågor helt enkelt.


FRÅGESTUNDEN AVSLUTAS IMORGON KL. 9.00, SÅ SKRIV, SKRIV SKRIV! ♥
Ha en bra kväll alla där ute, imorgon kommer svaren!

FRÅGESTUNDEN ÄR AVSLUT, LÄS ÖVRE INLÄGG FÖR ATT SE SVAREN!

AS GLAD!

2009-03-05 / 20:51:08


Minns ni mitt tidigare inlägg där jag skrev att ena mitt loggmål udner -09 var att ha minst 20 prenumenanter? Det vor eni minnas. Iallafall, nu har jag 17 stycken redan! Helt sjukt! Snart har det målet inträffat, då ska jag göra ett fint tack kollage!
Haha, nu funkar tangenterna igen, knasigt.

Vet ni vad denna bilden foreställer.. O,o

Tulpan

2009-03-05 / 20:38:21

Foto: Jag, Nikon D40, kitobjektivet NIKKOR 18 till 55 mm.

Gud vad dum jag är, som inte lagt ut denna bilden! Alltsa, mitt tangentbord är helt stort just nu, kan itne skirva frageteckan, det är helt kansigt. haha. Men iallafall, tack for alla kommentarer!

Ni kanske fattar varf¨r jag skriver o och a här och där, det g´r inte att skriva ibland...
Vad tycker ni om denna bilden.. O,o

Ruttet trä

2009-03-05 / 19:20:45


Foto: Jag, Nikon D40, kitobjektivet NIKKOR18-55 mm.

Som sagt var jag ute och fotade idag O_O
Inte ofta grannarna fått se mej ute med kameran, har verkligen inte orkat få ut och fotat dem senaste veckorna. Tyvärr var jag inte precis så fokuserad, så fick nästan inga bilder som blev bra. *suck* Tänk att det alltid ska vara nånting, alltid. Det är lite typiskt. Iallafall så tog jag denna bilden, rätt häftig tycker jag. Gillar den skarpt. Tur tat nån bild stack ut lite iallafall.

Nu vill jag ha kommenater om vad ni tycker om bilden!

Applåder!

2009-03-05 / 19:05:52
Idag gick jag faktiskt ut och fotade, jag gjorde det! Där är jag värld några applåder! *klapp klapp*

Tack för lala kommentarer föresten, men vill ni se några bilder från dagen? :)

inte lika förkyld

2009-03-05 / 11:23:09
Vet ni vad? - Imorse när jag vaknade så märkte jag att jag inte är lika förkyld!
Det är ju bra, eller hur? Då kommer jag roka med mycket mer saker. Som att kommentera *fniss* Jag blir verkligen överlycklig när ni besökermin blogg, villket ni verkligen gjorde igår, (över förävntan)! Jag trode jag skulle ha några ynka besökare, men så var det inte.

Ni kanske undrar varför jag aldrig säger hur många besökare jag haft. Jag kan säga at jag vill slå rekord på 100 besökare udner en dag. Rekordet hitils är 64! Så vi är rätt nära, hoppas det är många som besöker!

Frukost snack!

2009-03-05 / 11:12:30

Mums fillibaba, nu är det riktiga morogn fruksoten på plats! På skrivbordet, haha! Mamma är och jobbar lite, och elin sitter upp vid lap topen, så varför ska jag sitta själv i köket och äta själv? Mycket bättre at sitta här, och skirva samtidigt *fniss*. Idag gjorde jag mej musli, jucie och en ostmacka. Riktigt smarigt!

Eftersom att det var så mycket ståhej igår så tänkte jag bara ta en lungn dag, kanske hinner fota lite, och göra annat som bara faller mej in. Kanske BAKA! JA, det kanske jag måste göra, kladdkaka muffins, choklad bollar och massa andra goda läckerbitar! Vi får se vad som bakas, och om jag ens orkar sen, haha.

Nä, jag måste baka! Skooooooooj va?
Now i wanna eat my breakfust. Dotilo!

Lisa är happy :D

2009-03-05 / 10:50:55
Föresten, ville bara kika in igen och seja TACK! Igår var jag i piteå hela dagen/kvällen,  och kom hem vid 21 tiden. Och då när jag kollar statuistiken så är statistiken på unika besökare gudomligt hög! fast jag itne bloggat, tack ska ni ha! :)

Kom igen, besök mej mera, det värmer så mycket!

Bryta godislöftet eller inte?

2009-03-05 / 10:47:59
Godmorgon!
Aj, vad mina fötter värker, har sår här och där, och blåmärken. Så blev det efter badet igår, hehe. Just nu sitter jag och pratar lite med kära vänner på MSN. Har riktigt trevligt. Jag har fortfarande inte ätit frukost, så ska snart göra det.

Har inga planer för dagen, anske möjligen att jag ska bryta mitt godis löfte, vad tycker ni? o_o

Lisa är trött!

2009-03-04 / 21:38:41

Anw, det har varit en lång och mysig dag, (riktigt bra faktsikt).
Klockan är ganska mycket just nu, eller egentligen inte, fast för méj är den det. Ni kanske vet hur trött man är efter en hel bad dag? Det vet jag. Haha. Jag blir alltid som en potatis säck efter en dag på stranden/badhallen. Ni som varit/bor i piteå kanske har varit i piteå havsbad? Iallafall för er som inte vet så finns det en bro där man kan gå under, och där är det strömt. Jag och Elin har glidit omkring i den strömen flera timmar idag känns det som, hehe. Så nu när jag sitter här känns det bara som att jag slits åt höger, hihi, som man gjorde i ''strömmen''.

Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, blir väll att ta det lungt. Jo, juste du som läser detta, och inte redan gjort detta, får gärna lägga till mej på blogg koll, det vore jätte sjyst!

Iallafall, nu tänkte jag krypa ner i soffan - I Write tomorrow honeys! Pussar!

Smoothie

2009-03-04 / 21:25:13


Foto: Jag, Nikon D40, kitobketivet 18-55 mm.

Igår gjorde jag värsta goda smoothien! Den blev i smak hallon och banan! Det kanske inte låter så jätte gott när jag skriver det såhär, men tro mej, det smakade gudomligt gott! När jag endå satt och drack min goda smoothie, så tog jag ett litet kort, haha. kanske itne det bästa kortet som tagits, men endå rätt häftig. Eller vad tycker ni?

Oj, vad trött jag är, blir ingen film kväll ikväll iallafall, haha.

Lyckad dag!

2009-03-04 / 21:20:41
Hej Allihopa!
Oh, herre jesus vad trött jag är just nu, helt sjukt. Har just kommit hem från Piteå. Tänkte faktiskt skriva om hela äventyret här nedan, så läs och njut på nu, varenda en!

Det började med att vi for i morse vid 10 tiden, och var då där vid 11 undefär. Då for vi direkt in till Piteå, och gick på ett kafe som jag gillar, ''kafe röda lycktan'', där åt mamma en stark soppa, elin en taco talltik, och jag en räksmörgås. Det var riktigt gott. Sedan for vi till en speciell biosalong som bara finns i 3 säder i sverige, nämligen en kuuppol bio (man liger ned och ser filmen, sen är hela taket runt som bloben, och hela taket är filmduken) det är jätte kul! Idag såg vi en film som etiopien, om floden nilen, det känndes ibland som om vi åkte med floden haha! Iallfall, eter det spelade vi minigolf i den roliga minigolf banan inomhus, det känns som om man är i värsta ljungen. Efter det badade vi, och sedan har vi badat, badat och badat. Före vi for hem så åt vi hamburgare!

Dagen har varit så lyckad, tack för dagen älskade bästa familjen! :)

piteå, here we come!

2009-03-04 / 09:37:50
Godmorgon! Nu har jag hjort mej klar, bara lite småsaker att fixa. Vi ska fara alldelles strax, så jag kan inte skriva nånting under dagen. Det första vi ska göra är att shoppa lite på stan, sen blir det kuplo bio, (en biosal med duken över hela taket) Det är jättekul, sen ska vi bada, och äta. Det kommer bli jätte kul!

Jag älskar verkligen Piteå, det är en underbar stad, jättemysigt, och lagom stort, sen gillar jag faktiskt alla små mysiga kaféer, och alla små butiker! Måste ta med lite shopping pengar!

Anw, nu måste jag skynda mej! Puss!

Godnatt!

2009-03-03 / 23:41:23
Anw, Elin har typ sett hela filmen själv. Har suttit vid datorn istället, haha. Så nu tänkte jag katiskt se klart det lilla i slutet! Men iallafall, vi hörs imorgon bitti, om inte så imorgon kväll.

(Föresten, tack! En till prenumenant på blogkoll!)
Jag älskar er! Puss!

Natt listan

2009-03-03 / 23:39:15
Tsssst, kunnde itne låta bli att göra en lista innan läggdags!

[x ] Du har fler än 10 nagellack.
[ ] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] Du brukar gå på stan med din mamma.
[x]Du har haft rosa på ditt rum.
totalt: 6

[/] Du har färgat håret.
[ ]Du har slingat håret.
[/] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad. .
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[x] Du solar hellre än att bada.
totalt: 3

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[x] Färgen svart
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[x]speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[x] Mjukisdjur
totalt: 9

Du shoppar/shoppat på:
[ ] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] sisters
totalt: 2

DU SÄGER OFTA:
[x] Whatever
[x] Oh my god
[x] Vet inte
[ ] Cuite
[ ] Hot
[x ] Visst
[x ] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt: 6

DU LÄSER:
[x] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle(händer)
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
totalt: 1

DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown
[x] Eva och Adam
[x ] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[ ] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[ ] John Tucker Must Die
[x] The holiday
[ ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 5

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[x] Top Model
[x] Projekt Runway
[ ] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[ ] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[ ]Heroes
totalt: 2

DU TYCKER ÄR BRA:
[ ] Paris Hilton
[x] Jessica Simpson
[x] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[x] Britney Spears
[x] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera
[x] Hillary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani
totalt: 7

Totalt: 42

Får du: 0-20 mer pojke än tjej
Får du 20-30: pojkaktig tjej
Får du 30-40: rätt så tjejig
Får du: 40-50: du är en tjej!
Får du: 50-60: du är riktigt flickig

Haha, jag blev tjej :D Jag utmanar er alla!

Myskväll

2009-03-03 / 22:27:02
Oj, nu är klockan skit mycket - Tur att vi har lov!
Nu ska jag och E snart sätta oss i soffan och se filmen ''Click'' som jag hyrde idag. Det har typ blivit en vana på sistonde för mej att hyra filmer! Helt sjukt, har hyrt film nästan varje dag hitils på lovet. Fast det är ju jätte mysigt att krypa ihop med några kuddar och en popcornskål och stirra på TV skärmen ibland Eller hur?

Anw, nu har E startat filmen utan mej! Bäst att skynda sej att skriva klart.
Iallafall, imorgon bär det av till Piteå, blir shopping, ba doch bio. Ska bli superkul! Kansk eitne hinner blogga så mycket imorgon alltså, eller ja, det hinner jag inte. Ser framemot massa fina kommentarer när jag kommer hem!

Godnatt på er alla! - Pussar!!

I trust to you, baby!

2009-03-03 / 21:09:57


Med detta inlägget vill jag bevisa min kärlek, öppet. För min Nikon! Haha ser ni? Vi litar verkligen på varandra, jag kan säga allt till min kamera. Här viskar och tisslar vi föresten om nått hemligt, som bara vi vet! Pilutta dej!

Jag behöver er hjälp, vad ska min kamera heta?

Bakning

2009-03-03 / 21:05:54
Här är bilden på vad som bakades här om dagen! Njuuuuut! Chokladbollar, och bullar.



Dagens oufit

2009-03-03 / 21:00:23


Dagens outift:
Jeans Kappahl (?) :-
Tshirt (svart med med guldankare) gina tricot 50 :-
huvtröja (?) (?)

Haha, herregud, jag vet inte vart kläderna är köpta som jag har idag, jeansen är rätt gammla, och huvtröjan fick jag av Hanna, haha. (funny...)

Haha!

2009-03-03 / 20:55:55

- Vet ni vad? Idag har jag faktiskt tagit outfit bilder, hehe.
Har nästan aldrig tid med sådant, men har faktiskt tagit mej god till det idag. Tyvärr ser man knappt kläderna för att jag håller min stadiga arm i systemkameran, haha. Men ni får iallafall se, och höra vad jag haft på mej.

Men tyvärr får ni vänta några minuter till innan jag llägger ut bilden, haha ^^

Har ni märkt det ?

2009-03-03 / 20:52:30
... Har ni märkt att jag är sämst på att updatera med bilder i bloggen.....
 - Aa, det har jag! Just därför håller jag på att ladda över lite pics nu! ;)

Knasigt inlägg! ^^

2009-03-03 / 20:49:18

Jippie, har fått en till prenumenant via bloglovin! :)

Halloj på er!
Nu har jag äntligen startat datorn igen. Tack för alla kommentarer, måste säga er att jag ska svara på alla fina kommenatrer, men jag kan iten svara just nu, det går inte. Datorn vägrar vilja lyssna, hehe. men så fort det funkar igen kommer jag svara, trust me. Nu sitter jag här med en coca-cola. Helt sjukt, jag och en cola är inte precis nått som är normalt. Jag brukar avsky cola. Det var nämligen så att vi nyss varit på hemmakväll och hyrt film, (det blev klick), då samtidigt köpte jag en ben och jerrys glass - Vanilla toffe (gräddglass med knäckbitar), sen stannade vi uatanför macken, där elin skulle köpa en påse med ako kola. Helt plötsligt gav jag glassen till mamma och gick in och köpte en cola. Riktigt knasigt. Jag och cola brukar inte passa så bra ihop annars...

Haha, ojsan villket konstigt inlägg! Haha, helt sjukt..... Skäms!

Knapputställning (!)

2009-03-03 / 14:25:17
Halloj,
Uch, vad svårt det kan vara att slita sej från datorn! Jag har sittit här oavbrutet och bara kollat bloggar. Fast, ätit lunch har jag också hunnit med. Det blev rester från igår. Fläskotletter med mos. Jätte gott! Det var jag som bestämmde maten igår, så det fick bli just det.

Anw, Mamma kom just hit och sa att jag fått ett brev. Så jag öppnade. Trode det var nått roligare än att det var från stads bibilioteket. Det stod att min bok som jag reserverat had ekommit, jippie. Vill inte ens läsa den boken mer, haha. Nämligen teckna hästar. Får gå och avrbyta reservitionen.....
Sen så låg det en liten gul lapp i brevet där det stod: Välkommen på kanpptuställning! Haha!
Det ska alltså vara en knapputställning där Susan Sondell visar och berättar om knappar. Hon har tydligen en knapp samling. Jätte intressant.

Nä, nu ska jag slita mej från datorn, hur svårt det än är.
Jag återkommer senare! Pussar!

Jag är inte kräsen, eller?

2009-03-03 / 13:43:39
Trötter, prosit, blyger, skratter. 

Just nu är jag trött, och jag nyser. Haha. Skulle just skriva upp alla dem sju dvärjarna, från snövit. Mne kom inte på alla, så kom på att skriva vad jag är, hehe. Jag vet, jag är jätte smart :o)

Klockan är typ mycker, och jag har inte ätit lunch än. Får se vad vi kan laga ihop här. Herregud, vad jag har bloggtorka, jag har itne ett skit att skriva om, helt sjukt! Tror aldrig det varit såhär att skriva ett inlägg, får sitta och fundera jätte lönge innan jag skriver, sen suddar jag och skriver om allting. Typiskt mej, alla inlägg ska se perfekta ut, hihi.

Deal, kom igen (?)

2009-03-03 / 13:26:27
Har faktiskt tänkt på en till sak. När man kollar statistiken på sin blogg visas det beroende på hur många besökare man har, iallafall en siffra. Igår hade jag bara ynka 37 besökare! men endast 3 kommenatrer.

Det jag vill komma fram till är att det vore 100x roligare att skriva i bloggen, om ni kommenterade lite! :) Då lämnar ni samtidigt ut eran bloggadress, och då kan jag kika in och kommentera era bloggar! Bra deal va? Vad säger ni? Kommentera mera?

Mina blogmål -09

2009-03-03 / 13:11:01

Satt just och funderad lite på där här med prenumenanter på bloglovin. Jag har under två dagar kammat in 2 nya prenumenanter, villket är jätte kul! Det är så roligt när det kommer nya läsare här, till min lilla blogg. Jag skaffade inte bloglovin för så länge sedan, kanske 3 veckor sedan. Och redan har jag 11 prenumenanter!

Anw, alla har vi väll mål? Jag har mål. Flera stycken. Men med bloggen har jag också mål. 3 stycken.
Här kommer en liten lista på mina mål, under 2009 blogliv.

- Ha över 100 besökare.
- Få minst 20 prenumenanter på bloglovin.
- Skriva massa inlägg, och se till att ni har nått att läsa.

Vad tycker ni? Bra mål? Ni får gärna hjälpa bloggen att uppfylla dem två översta målen, Det vore jättekul om det funkade. Det här blir nästan som ett litet projekt.

Smoothie suget

2009-03-03 / 13:03:49

Fy tusan vad jag är hungrig, fast jag nyss (hehe) har ätit frukost, och bullar. Nä, nu ska jag in i köke toch plocka undan ltie, och se om jag ska göra  mej en smoothie. Smaskens!

Vad gör ni?

Piteå imorgon

2009-03-03 / 12:50:51

Imorgon blir det äventyr! Vi ska fara vid 9 tiden på morgonen mot Piteå, sedan ska vi gå på stan och shoppa, efter det blir det kupolbio, och sen blir det bad i Pitehavs bad! Åh, vad kul det ska bli!

Så, imorgon blir det nog inte så mycket bloggande. Bara så ni vet.

vad ska ni hitta på imorgon?

Bull fika

2009-03-03 / 11:41:05
Nu är käraste mroföräldrarna här, och vi ska snart äta bullar! Gott va?
Vi bakade ju bullar med kusinerna här om dan, måste säga att dom var riktigt duktiga min små busboys! Dom tyckte det var jätte kul iallafall! Sebbe ville baka driekt han kom, haha.
Joel ville kavla när han hade hett på all kanel, och socker och allt sådant, hihi! Men dom blev iallafall riktigt goda. Mina bullar blev också goda såklart, fast tror jag skulle ha lite mer socker. Jag är ju verkligen en socker fantast!

Vädret idag är jätte bra, en och en halv minus grad, och itne så mycket blåst. Skönt! Kanske, kanske att jag kan få mej ut och kan fota lite fina bilder. who knows?

Natti natt

2009-03-02 / 23:13:01
Halloj,
Nu börjar klockan bli mycket och jag har tänkt krypa ner till sängs. Känns skönt att få slänga alla kläder i en hög, dra av mej strupmbyxorna och bara krypa ner i sängen. Kan det vara mysigare? Min förkyldning har gjort att jag kännt mej allmänt hängig hela dagen, så det ska bli riktigt mysigt att krypa ner i sängen. Oj, vad mycket jag skrev om bara den lilla biten, hehe.

Imorgon vet jag itne vad jag ska hitta på, beror på hur jag mår. Och sen beror det på vädret. Idag har det varit varmt, men blåst skit mycket. Så inget vidare väder endå. Haha. men vi får se imorgon.

Anw, det här godnatt inlägget blev ju långt endå. Mysigt att skriva av sej lite. Du får gärna skriva en kommentar vem du är, som läser just nu. Jag vill veta på ett ungefär villka åldrar det är som läser min blogg, och sådant. Vore super kul! Ta nu på dej 1 minut och gör det.

Vi hörs imorgon allesammans! Pussar!

behind the scenes

2009-03-02 / 22:50:46


Fan fan fan. Vad dålig bild!
Såhär ser det iallafall ut när jag tvingar lillsyrran att sminka sej när jag ska fota henne. Hon ler glatt och slinker in i badrummet. Sedan smyger jag in med kameran, och då står hon där med Min mascara!

Bus, med systrarna bus. Vill ni vara med? :D

Lisa hjärta sjunga!

2009-03-02 / 22:48:08
It's my life, and i do what i feel right, tell the boys that!

Här trivs jag som bäst, vid micken. Haha, visst ser man lite knasig ut när man sjunger (?) Haha.
Såhär såg det ut när jag spelade in låten klart i förrgår.

Bilden är lånad från Morbror kenneth..

Svåraste utmaningen

2009-03-02 / 22:36:59
Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Lisa
2. Ett ord på fyra bokstäver: Lata
3. Flicknamn: Louise
4. Pojknamn: Teodor
5. Yrke: Lastbils chaufför
6. Färg: Lila
7. Klädesplagg: Linne
8. Mat: Lax
9. Sak i badrummet: (?)
10. Plats/stad: Linköping
11. En orsak att vara sen: Lathet
12. Något man skriker: LUGN!
13. Film: Little man
14. Något man dricker: lakrits te
15. Band: (?)
16. Djur: Lands sköldpadda
17. Gatunamn: (?)
18. Bil: lastbil
19. Sång: Love love love - agnes carlsson

helt sjukt, band, gatunamn och en sak i badrummet på ''L'' kan då itne jag komma på! Om du kan, så hör gärna av dej via en kommentar och skriv direkt vad! Haha!

Jag utmanar: Moa, Elin, Kenneth, Mamma och Malin.

Slöa säcken = jag!

2009-03-02 / 22:25:39

Nu är jag hemma. Hemma. Hemma. Åh, vad skönt. Har flängit runt som en påse idag, fast att jag är skit förkyld Känner mej helt jätte trött. Som värsta säcken. Blä! Vi har just kommit hem från en liten tripp, som avslutades hos mormkor o morfar, där år vi jätte god äppelkaka! Mums!

Nu har jag landat vid datorn, så det kommer några inlägg såhär vid halv 11 tiden! Bättre sent än aldrig!

Dunderförkyld

2009-03-02 / 18:57:35

Hejsan alla glada sportlovs diggare!

Första dagen på sport lovet för mej. Vaknade i natt av att jag var dunder förkyld. Helt sjukt. Så idag har jag fktiskt bara myst på hemma, md min täta näsa. Nu ska jag ha lite roligt med syrran.

Jag återkommer senare ikväll!

Massage kväll

2009-03-01 / 19:57:40
Halloj,
Imorgon är det min första sportlovs dag! Det känns jätte mysigt. Jag har just nu inga planer för vad jag ska göra imorgon, det kanske bara blir en liten fotorunda och allmänt mys? Vi får se vad vädret har att erbjuda.

Nä, nu ska vi ha lite massage mys! Jag åter kommer som vanligt imorgon! Puss!

Veckans blogg!

2009-03-01 / 19:47:59
Nu har jag fått 5 kommentarer. Jag har klickat och läst lite i allas bloggar. Och jag har kommit fram till en. Som får bli veckans blogg i veckan. Den första ''veckans blogg'' år 2009 är såklart käraste: *trummvirrvell* Malin!

Fakta om Malins blogg:
Malins blogg handlar mest om hennes liv. Fast hon skriver också om skolan, kompisar, ja allt som faller hon in. Hon lägger även upp en del bilder i sin blogg. Hon brukar ha bilder på sej själv, kompisar, vimmel bilder, och bara vanliga fina natur bilder. Och på hennes katter såklart. Malins blogg är just nu i en ljus blå färg, och en ljusgrå färg. Hon har bilder i headern. Malin gillar att blogga, men föredrar inte dumma kommentarer.

Fakta om Malin:
Malin är en av mina närmaste vänner, vi går i samma klass. Malin är 12 år, och bor i Skellefteå. Hon älskar att fota, det tycker hon är kul. Hon gillar även att vara med kompisar. När malin är med kompisar så brukar hon oftast gå på disco, vara på stan, eller bara chilla. Malin äger två katter, hjalmar och pumba. Hon älskar att busa med sina katter, lite väl mycket, haha! Malins familj består av hennes Mamma, Lena, och hennes två bröder, fredde och sebbe.
Malin startade sin blogg för snart ett år sedan, och hon har skrivit rätt mycket under sin bloggperiod..

Kom igen, besök Malin's blogg här! Kom ihåg, att malin är en toppen tjej, så släng abslut in en vacker kommentar! Det skulle nog värma i Malins hjärta. Grattis, du är veckans blogg Malin!

Hard rock.. hallelujah!

2009-03-01 / 19:34:53

HARD ROCK HALLELUJAH! :@

Förlåt för mitt lilla hard rock utrbrott. Hihi. Jag har tråkigt, inget att göra. Mår inte så bra, det licksom är starkt i halsen, alltså ite att jag har ont i den eller nått, men det är som att jag är snorig i halsen.. Skit jobbigt...

Haha, det lät ju rätt fresch, men det bjuder jag på. Vill du bli veckans blogg?

Ha hand om mej lådan

2009-03-01 / 18:58:37


För inte så längesedan städade jag igenom min ''smink-smyckes-tahandommmejsjälv'' låda.
Det blev riktigt bra tycker jag! Titta ni själva! Jag har miljontals örhängen, och massa smin.

Dock är det där itne allt smink, alla örhängen, och alla smycken. Det finns mer!

förstamarstjugohundranio

2009-03-01 / 18:42:00
Halloj,
Det är ju första Mars idag! det har ni väll itne missat? I mars brukar det ju itne vara så mycket snö. Fast nu ser det mest bara ut som ett snö land här utanför mej. Man börjar tappa hoppet om att våren ska komma i år. Vi får hoppas att den hittar till norrland med!

Jag läser massa bloggar, oftast är det tjejer i södra sejer som nevnarien, osv. Och då när jag kollar på deras bilder så går dom omkring i leggings och vår jackor! Åh! Våren, du får gärna komma nu.

tvåsiffrigt

2009-03-01 / 18:32:27

Hihi, tack ska du ha, Liisa! Nu har jag äntligen två siffrigt, med prenumenanter på bloglovin! Det känns riktigt stort! *hehe*. Tänkte att, när ni endå är här, så kan du ju klicka på den rosa lilla knappen där det står just nu '' 10 prenumenanter'' Klicka där, så kanske det står 11 snart! ;) Eller.. kanske 12...13..14? :)

Då blir Lisa glad! :'D

Sweet heart sister

2009-03-01 / 18:27:28

Foto: Jag, Nikon D40, kitobjektivet 18-55 mm, Modell: Syrran.

Syrran fick vara lite modell för mej igår. Och jag var modell själv också. (bläddra ner till ''sucker lips''..  Vi tog iallafall vanligt läppstift, sedan la vi på ett genomskinligt läppglans. Sen strödde vi strösocker på läpparna, och Vóila!

Älskar dej lillasysterbus! :D

Veckans blogg (?)

2009-03-01 / 18:16:06


Det här inlägget kommer handla om en kort information. Närmligen att jag har tänkt börja lägga ut ''veckans blogg'' varje vecka! Om ni tycker att det är kul förstårs.

Jag kommer surfa runt och kolla om det finns någon bra blog därute. Men, om ni kommenerar det översta inlägget och skriver att ni gärna är skulle kunna vara det, så kan det bli du. Om det då finns över 4 kommentarer som visar intresse så kommer jag välja nån av dem. Om det inte är 4 kommentarer eller mer, så väljer jag slälv veckans blogg.

Såklart vinner man nått när man är veckans blogg: Äran! Och sen vinner man ett helt inlägg i min blogg där jag skrivit massa information om din blogg, så jag lockar bsökare till din blogg! inte dåligt.

Så, vill du vara veckans blogg?

Update: Veckans blogg har nu startat, och den första ''veckans blogg'' (v.10) blev Malin!
Om du vill vara nästa veckans blogg, hör då av dej!

Inta skratt potitionen

2009-03-01 / 18:09:30

Oh no, nu har mina busboys farit hem! Vi som hade det så kul.
Vi har bakat, busat, och ätit mat. Det har varit ski mysigt. Dom är ju för söta mina små socker toppar. Haha, vi har även brottats en del. Joel råkade göra mej illa, så jag sa ju såklart till honom:

- Men Joel? Vad gör du? Sej förlåt.
(Joel springer iväg, och kommer efter några minuter tillbaka)
han strycker mej på kinderna och säger:
- förlåt min lilla vän, förlåt!

Haha, visst är dom sköna? Dom där ungarna....
 Sebbe har också varit lite extra rolig idag, tillexempel när han ock kenneth pratade:

- Men Sebbe, vet du vad lisa sa mycket när hon var liten då?
- Nä, vad?
- Hon sprang omkring hela tiden och sa '' min kära lilla dam'' Även till mej!
- men pappa?
- ja?
- vad sa hon när hon satt still då?

Haha, dom är för roliga.... Nä, slut skrattat, jag får ont i mina skrattmuskler!! xD

Mysiga söndag

2009-03-01 / 13:34:21
Halloj,
Nu sitter jag här igen. och inte har jag varit ute och fotat inte. Nä, jag har verkligen ingen lust att dra på mej ytter kläder och mössan och gå ut idag. Jag är på mys humör! Jag har nyss duchat, det var jätte skönt, stod i duchen hur länge som helst, och gjorde inpackning, smörjde in mej med olja och massa sånt där mys! Sen nu har vi nyss ätit lunch. För min del blev det en till musli tallrik (!) Nä, Lisa nu får du skärpa dej och äta mat.

Just nu sitter vi och ser barnhemet igen, Jag, E&E. Vi har det riktigt mysigt, och har nyss proppat i oss en skål med ostbågar, jag och E. Nä, nu ska jag krypa ner i soffan igen och mysa med ett glas fanta.

Snart kommer mina buskusinboys hit, då blir det bullbak!
Jag återkommer som vanligt i eftermiddag med troligt vis massa mjöliga mysiga bull bilder!

Bye bye!

Monika mastermind

2009-03-01 / 10:31:18
'

Här är min ena maskot. Monika Manstermind! Jag köpte Monika för undegfär 1 vecka sedan i Luleå, på lagerhouse. En av dom bästa affärerna som finns. (enlig mej....) Massa rolig design finns där!
Jag köpte henne samma dag som jag var på casting till talang 2009. Det finns en hel serie med sånna här dockor! Dom ser olika ut, och har olika namn. Sedan så finns det även, block, sudd, pennor, och annarsa saker till samma ''märke'' Jag har klistermärken, sudd, pennor, och självaste Monika! :)

Visst är hon söt?

Kidzhome

2009-03-01 / 10:27:50


Detta är filmen, barnhemmet. Visst ser framsidan så där riktigt läskig ut? - Ja!
Mne filmen är itne alls så farlig som jag torde, pröva se den du! Skit i åldersgränsen. *Fniss*..

Greace?

2009-03-01 / 10:25:32

I better sheap up, *up up up* Becuse i need a man, * i need a man*..

Nån mer än jag som älskar sången ''you're the one that i want'' men endå itne sett hela greace filmen?
- Här har vi en! Jag har bara sett en del av filmen, men sedan orkade jag inte, haha. Knasigt.

 Jäkligt liiten bild, men så är ju google.se!

Äcklig bakelse!

2009-03-01 / 09:59:24

Foto: Jag, Nikon D40 kitobjektivet 18-55 mm.

Mums fillibaba... Trode jag när jag köpte den här! Jag och bästis var ju på kafe här om veckan, och vi började med varsin sådan här bakelse. Visst ser den smarrig ut? Det tycker jag. Jättegod! Men sen när jag började smaka på den, så var det nått som inte stämmde. Då märkte vi att det var inkletat ''semla marsinpan'' i ruulltårtan. Fatta omd et inte passade ihop med bakelsen! Nä, uch vad dåligt det smakade då.

Nu tänkte jag läsa lite bloggar, sen kanske gå ut och fota. I eftermiddag kommer små kusinerna hit och ska baka bullar :)

Företsen, igår så spelade vi in hela låten.. Och den är nu klar! :)
Jag kommer skert lägga ut den här snart, och föresten, tack käääääära morbror som fixat musiken! Love it!

godmorgon - SUNDAY

2009-03-01 / 09:48:46

Godmorgon alla sweethearts!
Oh no, varför kallade jag er det? Nu måste jag verkligen bryta mitt godis löfte. Elin bröt sitt godislöfte igår, så man blir ju lite små sugen, hihi. Just nu sitter jag här, med min fina pyjamas och myser framför datorn. Frukost har jag ätit redan.

Hela denna helgen har jag sett massa skräckis filmer. (vilket jag inte brukar..) I fredags såg vi poltigize, sedan igår såg vi one missed call. Och sedan såg vi också barnhemmet igår. Har hört av så många att den ska vara dödsläskig och sånna saker. Sen satte jag mej ner och såg den, och den var inte alls så läskig som jag trode... Till och med pltigize, var läskigare. Och den är overklig.. Knasigt!

Nu sitter jag och pratar med Moa på msn. Bjuder på en urunderbar bild. Eller....?