without picture

2011-02-25 / 18:10:42
Wazzap fellas? Hur mår ni? Är allt okey? Läget under kontroll? - med mig är det toppen, för det är min favoritdag idag. Nämligen efterlängtade fredag. Thumbs up!

Jag vet att uppdateringen är helt efter just nu, men som ni såg igår så ställde min fina David upp och gjorde ett litet gäst inlägg. Den sega jäveln tog sig 30 minuter att skriva några små meningar, han förstod ingenting om hur man skulle göra.. så fick hjälpa honom lite...

Jag återkommer senare
:)


Join the emo train?

2011-02-24 / 21:43:23
Hej, det är David som skriver! =D Nu blev ni allt glada, eller hur? Jag antar att alla ni som läser lisas emoblogg endast gör det för att få se bilder på mej, right?
Mitt liv är över.
Jag kanske borde berätta lite om mej själv eftersom nästan allt lisa säger om mej är falskt... fast allt hon säger är typ sant.. helvette, fail.
Som ni redan vet så är jag lisas snyggaste och bästa kompis, jag älskar att äta chips, vara uppe på natten, dränka mina armar i färg, lyssna på musik, bli utslängd från H&M, få dampryck uppe på 500 höbalar, leta efter löss i lisas hår och att svettas. stryk den sista, det är någonting som lisa gillar att göra. Sick-OOOOO!
Hade tänkt att lägga in lite random bilder. Enjoy!
That's meeee!
Blir nästan lite småkåt, fast... ALDRIG I LIVET!
Jag blir nästan lite småkåt av denna bild på lisa, fast.. ALDRIG I LIVET!

Jag kommer

2011-02-19 / 20:13:19
Klicka här, eller på bilden för att komma till låten via spotify.
.
Hon har gjort det igen. Denna gången satt den fan! Helvete vad bra låten är alltså. Har nog replayat 349 gånger på ca. 1 vecka. Om du tycker Veronica Maggios andra låtar som 17 år, gammal sång, stopp osv är bra.... då MÅSTE du höra denna solklara plåga. Löööve it. Thumbs up or what??

Veronica Maggio konserten 2009 - MINNESVÄRD ♥

Lycka

2011-02-19 / 20:08:12
arkivbild

Lördaaaaaag, HUR NICE!? Det är helt sjukt skönt med helg. Idag har jag inte gjort så jättemycket, sett lite film och bara tagit det lungt, ätit god middag och powernapat lite :) - Det är det som är så skönt med helger, att inte behöva göra någonting.
.
Imorgon ska jag vara med Stina & David. Lär bli GREAT.

beating of your heart

2011-02-17 / 21:00:28
weheartit.com
.
Förlåååååååååååt amigos för att jag inte uppdaterat bloggen. Har fullt upp med att tänka, plugga, äta, sova och skratta. Självklart hamnar bloggen lite på sniskan då, men nu är det helg snart. Nya möjligheter mina fina vänner, nya möjligheter.
.
Så vad har jag haft för mig idag då? - Jo,
jag har varit i skolan hela jäkla dagen. Jag startade dagen med matte (hurray hurray!?), och direkt efter det bjöds det på ett saftigt, fett jävla NO:prov, som jag hade övat på flera dagar. Sen bara försvinner allt ur hjärnan och jag failar totalt.
.
Nu ska jag lägga mig och powernapa i en timme, sen fika, sen sova ännu mer. Kom hem vid 3 idag, somnade direkt och vaknade vid 7 igen. Löve.

lite mobilkvalla åt folket

2011-02-14 / 21:11:32
I inlägget där jag bad er önska inlägg var det någon som bett mig göra ett till inlägg (se det förra här) ''ur min mobil-inlägg''. Jag tänkte därför bjuda på några få bilder från min älskade Sony Ericsson Elm. (Juste, har jag sgat att jag skrotat samsungen för länge sedan?) Sålde den åt en stackars flyckting som inte hade så mycket pengar.
.
I min mobil finns alldeles för mycket bilder och videosar som inte bör ses,
så jag bjuder på lite godingar som iallafall går att visas..

En vanlig dag på skolan kan allt hända. Jag, Lydia och Fanny begav oss mot bänkarna för att ta en liten vilostund då jag får syn på denna orangea skylt och börjar läsa utan att se vad det egentligen står. ''180 kronor kostar denna platå'' Ubrister jag. Allting för skor.


Till vänster ser ni den vita, fina provstickningen som Fanny gjort. Vi skulle göra 24 maskor, och den skulle se ut precis som hon gjort den. Jag däremot, som inte kan någonting lyckas göra hål fulla min och öka den till 48 maskor..... :) är fortfarande inte klar med den. Det här var just efter jul.


En snöig dag förra helgen var jag och Stina på stan. Vi väntade på skjuts i en och en halv timme. Efter ett tag blev vi trötta och drog till hemmakväll. Där tog jag mig en powernap.


Jag och Elin igår. Mina nya slalom brillz. Are they shining or are they SHINING!?


Bild 1 = Jag och stina i hennes pappas säng. Vi gjorde en liten sång i samma veva som denna bild togs den gick såhär: ''hur mår lilla du idag, hur mår lilla du idag, hur mår lilla du idag.... osv''. Evihetssånger for life.
Bild 2 = Jag, Lydia och Fanny skaffade barn när vi skulle äta lunch. Jussi och Justas heter ungarna. Vi tog detta väldigt seriöst och när vi hällde i glasen låtsades vi att dom kräktes. Som ni ser har dom även blöjor på sig!

To be continued.....

q/a my hair

2011-02-14 / 20:45:31
Q:Någon hade frågat hur mitt hår såg ut innan jag klippte mig, och om jag kunde visa liksom hela håret.
A:Jag har tyvärr inga bilder så man ser hela mitt hår, förutom en väldigt kass bild tagen med mobiltelefon.
.
Jag klippte av ungefär 1 dm nu när jag klippte mig. Lööööve :)

Hjärt-plättar

2011-02-14 / 20:37:58
Som sagt är det ju alla hjärtans dag idag. Mamma slog på stort och gjorde hjärt-plättar till middag och gav oss sedan hjärt-choklad och geléhjärtan. Jag och Elin blev så glada så vi lekte hund. Puss.

alla hjärtans dag

2011-02-14 / 14:42:19
Zup?
Idag är det alla ♥-dag! Så härligt med lite kärlek åt folket. Jag somnade vid 3 igår så jag är lagomt trött. Vaknade imorse vid 7 av att mamma kom in och gav mig gelehjärtan. Morgonen kunde inte blivit bättre. Jag låg kvar i sängen yttligare en timme sen steg jag upp, åkte till skolan och skrattade. Jag vet inte vad som flög i mig, men jag gick runt där helt mobbad och bara skrattade. Det gick inte att sluta. Allt började med att jag fick ett sms där det stod ''Tomt?'' Tänk er då mig vinglandes i trappen upp mot mitt lag. Jag fick för mig att det stod tomtat. Jag satte igång direkt och grisgarvade. Självklart ramlade jag i trappen också. Härliga morgon. Efter det lilla äventyret fortsätta jag skratta åt allting i yttligare 2 timmar, sen var det lugnt. Småungarna trode jag var galen. Tänk er en helt mobbad blondin som går runt och asgarvar som en gris för sig själv.

30 minus är det föresten idag här i Skellefteå. 30.
Det är faktiskt riktigt otäkt att man får svårt att andas för att det är så kallt. Håller mig nog inne hela resten av dagen och dricker té och lyssnar på musik. Gillagillagilla.
.
Såhär glamorös är jag denna härliga dag, se och lär:
Notera att jag gav er ett litet hjärta där på slutet också!










hur jag redigerar mina bilder....

2011-02-13 / 19:09:15
Några av er har frågat hur jag redigerar mina bilder. Det beror på lite från bild till bild hur jag redigerar den och hur mycket tid jag lägger ner på att redigera.
.
''Snabb-bild'' = Automatisk färg, automatisk kontrast, automatisk nivåer, intensitet/kontrast.
''Hålla-på-med-längre-bild'' (haha!?) = Automatisk färg, kurvor, selektivförändring, intensitet/kontrast.
.
Här får ni se några före och efterbilder.
Föresten, är det något ner ni vill veta kring bildredigering osv, ask me!
.

marabou polka

2011-02-13 / 18:18:42
.
Just nu i denna stund sitter jag och trycker en liten marabou polka. Det var första gången jag prövade just den smaken. Alla har berättat för mig att det är det godaste som finns och att den är helt klart den bästa av dom alla. Idag tog jag mig i kragen och köpte mig en med höga förväntningar och nu har jag smakat den. Jag gav den betyg 3 när jag redigerade bilden, men nu vill jag nästan ändra till 2,5. Den smakar... förlåt men SKIT. Polkasmaken får en att bli illa mående och den är bara för mycket. Varför den fått lite poäng trots sin äckelhet är för att det är självaste marabou i den, och att den ser god ut.
.
Min personliga favorit av marabou är helt klart marabou daim och sommar.
Vilken är din? Har du smakat dom nya, och är dom goda?? Tell me!

dags att dejta kudden

2011-02-13 / 00:06:00
Efter en lång och tråkig lördag beger jag mig nu mot sängen för att dejta kudden. Jag har denna kväll suttit bänkad vid telefonen och skype och pratat med min lilla älskling David. Vi har våra små stunder om man säger så.... Just nu sitter han och sjunger för sig själv i vackra stämmor kan jag lova.

Han är mitt lilla hjärtegull han :)
sleep well homies. PZ







kontaktannons: Söker du en snygg higst?

2011-02-12 / 23:09:28
David Larsson, min älskade man 16 år från Skellefteå. Älskar att äta chips, skrika, kela med sin apple dator, få komplimanger, vara med mig, kramas, äta mat (helst onyttig), busa, prata i telefon, busa ännu mer, leka emo, vara emo, lyssna på musik, ligga i sängen, pussas, vara gullig och att dömma ut mig.
.
Denna lila buse är den finaste killen ni någonsin kommer se. Så gå INTE miste om honom.
David är den bästaste vännen och daviden i världen. Han är både snygg, stabil och supersnäll.
.
Intresserad? Lämna en kommentar.

must have

2011-02-12 / 15:53:37
Som ni vet skrev jag tidigare ett inlägg där ni fick tipsa mig om vad ni ville se i bloggen. Om ni hade några önskeinlägg rättare sagt. Några av er hade bett mig blogga lite mer om mode, outfits och sånt kring det och absolut kan jag det! Det är något jag är väldigt intresserad av, så ska försöka uppdatera lite mer om det! Sen var det någon av er som ville att jag skulle lägga upp ett inlägg om ett plagg som liksom är ''must have'' då och då. Något jag själv tycker är något man måste äga. So here we go.


den ser helt tapig ut på bild, men den sitter skitsnygg på

En stickad, tjock, mysig tröja är ett måste i vinter/vår enligt mig. Tänk er ett snyggt halsband till (möjligen det på bilden), massa ringar, ett par boots eller kängor och någon snygg väska till det. KALAS eller vad? Just den här tröjan inhandlade jag på ginatricot för 200 kronor förra veckan. Rota fram pengar, tigg pengar av mamma, sälj din iPod eller vad som helst... Bara köp!!

I hope you feel it

2011-02-12 / 15:45:05
Min lilla frulle i en version av några enstaka bilder.
Vaknade vid 10 tiden av att jag drömde någon helt flippad dröm om att jag och min kusin var i stugan och det gick runt massa zombies på en äng med yxor. Dom såg ut som rävar med människo ben oh sen jagade dom oss med cyklar? Jag var helt förstörd när jag vaknade, men jag somnade glatt om igen efter en stund och vaknade vid 12 tiden igen.
.
Är lite sjuk idag också. Toppen-great! Ska lägga mig nu en stund och vila sen får vi se om jag orkar med nått äventyr ikväll eller om det blir att lägga mig tidigt och sova bort massa möjligheter..

Flashback

2011-02-12 / 14:54:27
''Endel av er har säkert undrat, utan att fråga varför jag dem senaste veckorna uppdaterat på vardagarna ibland på morgontid, lunchtid, när alla andra går i skolan? Och jag tänkte faktiskt ta och förklara hela historian för er så ni får en liten blick i detta. Jag känner mej inte tuvngen att göra det, men det kan ju vara bra att förklara så ni inte tror annat eller så, vad vet jag? :) Egentligen behöver jag ju inte berätta allting men det är enklast att förstå om man gör det. Faktiskt, så jag drar hela skiten nu till er!

Allt började för ungefär 9 veckor sedan. (Shiet, det låter som en saga, haha). Vi satt på en svenska lektion i skolan, och jobbade. Helt plöstligt blev jag kallsvettig, och knallröd i ansiktet, och det började svartna för ögonen. Jag sa till johanna att jag höll på att svimma, sen gick jag ut. Och då hem för att vila. Inget mer med det. Dagen efter gick jag till skolan, kom in i klassrummet, och satte mej och började jobba. Helt plösligt hände det igen. Jag blev rädd, och fick gå till skolsyster och kolla blodtryck osv. Sedan gick jag hem igen. På kvällen mådde jag jätte dåligt, och hade otroligt problem med mina ögon. Det går inte förklara, men tänk er att det då och då blir 'för skarpt', och man vill bara blunda, ibland truckte det liiiiite i bakhuvudet också. Otroligt irriterande. Jag fick feber, och låg 2 veckor i rad hemma i soffan. Jag bara låg där i mörkret, och hatade ljus. Jag mådde sjukt dåligt. Tillslut for vi till doktorn. Vi kollade synen, inga problem. Vi kollade, och pratade osv. Och då fick jag veta att jag var depprimerad, och stressad inombords. Doktorn sa åt mig att inte stressa, känna press och så vidare. För då kunnde jag bli utrbrännd. Hon sa att jag var väldigt nära att bli det, så att jag skulle ta det försiktigt. I samma veva som detta åkte jag på ett virus + bihålleinfektion + jobbigt av svinspurtan. Jag låg hemma uyttligare några veckor. Då och då försökte jag komma till skolan, men det blev jobbigt för ögonen, och jag blev bara ledsen. Jag kunnde inte åka bil. När jag satt i baksättet fick jag panik ångest och kunnde knappt andas. Inte skoj alls.
Jag mår fortfarande dåligt idag, men inte lika mycket.

Det jag gör nu är att försöka 'komma till baka till mitt liv'. Det låter skitkonstigt, men ni ska veta hur svårt det är! Helt sjukt. Att bara umgås med mina kompisar, är skitsvårt! Jag gruvar mig för allting! Det låter as fult, men det är väldigt svårt för er som inte varit i en sånhär 'svacka' att förstå. Har nån här varit med om det? Då kanske ni förstår, för det är verkligen en kamp! Just som det är nu, så går jag hemma, och på måndag ska jag börja skolan igen. Iallafall försöka 'växa' mig tillbaka. Kan man säga så? Jag har varit på möte med skolan, och jag ska gå från morgon till lunch till en början, och sedan tillslut gå heldagar igen.

Det går inte riktigt förklara, men till alla mina vänner: I LOVE YOU.Och ni ska veta att jag snart är back on track, och ni ska bara veta att jag är så rädd om er alla, och att ni stöttar mig i detta betyder as mkt. FÖRLÅT om jag är så sjukt dålig kompis just nu......men jag är snart den riktiga Lisa igen.

Tack till er som läste, nu vet ni, alla ni som varit i dessa 'svackor' som det kallas: Det blir bättre! Ni måste bara kämpa, även om det bara känns som om man vill krypa ur skinnet, haha! Jag är iallafall stolt att jag skrev om det i min blogg. Men nu vet ni, finns här för er <3''



.
Sådär skrev jag den 22:a Januari 2010 i bloggen.
Om jag bara visste då att det skulle bli värre, och att det skulle ta ett år till för att jag skulle gå till skolan. 1 år. Jag visste inte att det skulle bli värre. Att jag skulle behöva gå till BUP och prata hela tiden, att jag skulle stanna hemma hela 7:an, att jag skulle komma efter, ha 0 kontakt med vänner, och att jag skulle må så otroligt dåligt.
.
Det känns konstigt att sitta och titta tillbaka på det där. Jag får riktigt ont inombords. Jag kommer ihåg hur otroligt dåligt jag mådde. Att jag bara låg i mörkret var det värsta. Och alla BUP samtal. Och annan skit. Jag kan inte riktigt sätta ord på det.. Jag bara minns allting så väl.
.
Känslan av att jag KLARADE det är starkt. Jag hade aldrig förväntat mig ens att det här skulle hända för 1 år och 2 månader sen. Men nu mår jag bra igen.
.
Och som jag skrev den 22a Januari förra året. You can do it.

please don't be weak

2011-02-12 / 13:47:58
ph: weheartit.
fina bilder som alltid

sådan tjej, sådan kamel...

2011-02-11 / 22:32:02

Nej, ni ser inte fel. Det är JAG på en KAMEL. Ska vi skratta eller ska vi gråta??
(kollade igenom mina bilder från i somras och fick plöstligt lite flashbacks.....)

Ni får mig att le

2011-02-11 / 22:01:45
Jag är glad. Fast samtidigt ledsen.
.
Har suttit och suddat det jag ska skriva flera hungra gånger.. Jag vet inte riktigt vad jag vill skriva eller få ut med det här inlägget. Ville bara säga hej och att jag är glad för att jag har er. Ni vet vilka ni är. Tack!


good shit

2011-02-11 / 21:44:57
k l i c k a   h ä r e l l e r   p å   b i l d e n
.
Tänkte att det möjligen fanns någon liten stackare där ute som sitter själv denna fredags kväll.
Det är exakt vad jag gör. Jag sitter här i min ensamhet, med endast chips-skålen som sällskap, i ilska försöker jag lära mig några nya saker i photoshop men jag blir alltid irriterad då mitt tålamod ligger på 0 och guppar och alla ''lär dig'' videosar är så fåniga...

''Gör si, så..si.. så, SÅDÄR då var det klart! Busenkelt!! - eller?''....
.
But by the way... Alla ensamma..
min ap gryma spotifylista finner du ovan här, check it out and enjoy :)

hjälp vår klass att vinna 3000 kronor!

2011-02-11 / 20:46:11
http://www.youtube.com/watch?v=d4cXENjyCj0
SNÄLLA ni som har ett youtube konto, logga in och GILLA denna faboulus video.
Vi är med i en tävling där vår klass kan vinna 3000 kronor till klasskassan.... :)
.
Kom igen nu, visa lite empati för min otroliga klass!

friday evening

2011-02-11 / 19:52:28
Åh vad jag älskar helger. Känslan när man vet att man kan pusta ut, slänga skolböckerna på hyllan, äta god middag och veta att man kan sova länge morgonen efter. Att veta att man inte har några måsten. Man kan bara strunta i allt runt omkring en, slå på en film och drömma sig bort för några ynka timmar... :)
.
Iallafall. För 3 veckor sedan fick jag mig en ganska brilliant idé..
Jag har möjligen följ några avsnitt av programmet ''halv 8 hos mig'' på 4:an där dom lagar mat åt varandra och sedan betygsätter man maten hos varje person. Det ska inte vara någon mesig korvbit inte heller, utan dom slår på stort med 3 rätters. Vilket även LILLA JAG gjorde här om veckan. Till förrätt gjorde jag skagentoast, och till varmrätt hade jag slamrat ihop lite fläskfilé, klyft potatis och en god grön sallad (med 100 procenthjälp av mamma så dålig som jag är i köket....) Efterätten hade jag noll idé så köpte en fryst kladdkaka med grädde, bär och annat smarrens! Låter det inte fantastiskt?? Elin slog på liiiite minde avancerat och gjorde tacos förra veckan och idag var det mammas tur. Hon hade som förrätt räk coctail (se bild), canelloni med en jättejätte god sallad till förrätt och pannacotta med bär till efterrätt. Succe i mina ögon.
.
Nu är magen mätt och belåten.... :)


lista sådär på kvällskvisten!

2011-02-11 / 17:55:03
1. Det första du tvättar i duschen? Känner med händerna om vattnet är varmt eller inte?
2. Gillar du kaffe? Nä fy fan alltså! Men är man trött så kan det hjälpa...
3. Hur mår du just nu? Dåligt för jag är hungrig.
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? -
5. Berätta om din senaste dröm: Drömde att min kompis skällde ut mig för att jag råkade kasta en glasflaska på en trotoarkant, sen kom en random kille och räddade mig och sen var jag helt pötsligt på ica?
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? Nej, tror inte det.
7. Vad vill du ha just nu? Värmeeee, sommar!
8. Har du räknat till 1000 någon gång? Nej.
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? Beror på vilken glass!
10. Använder du smileys? Inte i bloggen så ofta.. tycker det ser ''kladdigt'' ut... 
11. Har du träffat någon kändis? Jorå!
12. Gillar du keso? JA det är jättegott!
13. Vilken låt hade du sist på huvudet? Ba ba ba med miss Li. Irriterande!
14. Hur många länder har du besökt? 2, sverige och finland... så nice. Eller? Men ska utomlands i sommar.
15. Är dina föräldrar stränga? Nej, det påstår jag inte. Med måtta isf!
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? JA! Fatta kicken!?!?!?
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? Ingenting glittrar mer än min fina mobil..
18. Brukar du hyra film? Yeeeeez kompiz
19. Var kommer du vara på lördag? Hemma eller med någon friendelifriend :)
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? Vad snackar vi om nu?
22. Vad åt du till lunch? Fiskgratäng alá jörnköket!!!! GROTESKT!
23. Har du lockigt hår? Nej, men lite självfall.
24. När grät du senast? Igårkväll.
25. Har du gått in i en vägg någon gång? Någon gång? haha... 100 gånger
26. Favoritårstid? SOMMAR!
27. Vem höll du senast i handen? David då vi gick och tittade på stjärnorna förra helgen och bråkade. Love you även om du suger mer än en liten 3 åring suger på sin klubba.
28. Sover du med TVn på? Ofta!
29. Tycker du att du är gammal? Hahahah nej!
30. Är du mörkrädd? Kinda.
31. Gillar du ditt liv just nu? It's heavy dude, haha nej men nu är det lite jobbigt.
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Fåtal gånger.
33. Har du bra syn? Ser jättebra!
34. Var är dina föräldrar just nu? Mamma lagar mat och pappa är hemma hos sig!
35. Vad har du på dig just nu? Svarta cheepisar, tröja, cardian och ett korshalsband.. förvånande??
36. Vad var det senaste du köpte? Pimpims till Daniel.. haha
37. Hatar du mer än 3 personer? Ogillar ett antal.
38. Använder du sushipinnar?
Har testat, det är fett svårt!
40. Äger du ett vapen? What about min mobil?
41. Gillar du ditt hår? Jodå, nu ser det iallafall människoaktigt ut.. hahaha
42. Gillar du dig själv? Sådär.

why can't you see

2011-02-11 / 17:11:25
i
we♥it
.
Den här killen hittade jag och Paulina på weheartit för några veckor sen. HUR SNYGG ÄR MÄNNISKAN INTE?? Fattar ni att vi sitter och dregglar lite på rasterna när vi laddat över bilder på honom i mobilerna... haha crazy!

I heart it

2011-02-11 / 15:24:09
ph: me / ser ni vad fina färger det blir med fönsterljus?
.
Love list: Äkta vänner, god mat, sommar, pengar, snygga kläder, familjen, små barn, skatt, facebook, solsken, att sova, kramar, fina sms, sovmornar, roliga bloggar, bra böcker, choklad och ledighet.

paulina petterson

2011-02-11 / 15:12:24
k l i c k a  p å   b i l d e n
.
Bara för att jag är så grymt snäll just nu, så tänkte jag göra ett litet creds inlägg till Paulina för hon kämpar så hårt med sin blogg just nu. För er som inte vet är Paulina världens finaste människa, och hon förtjänar verkligen lite besökare på hennes fotoblogg. Tack för att du alltid finns för mig paulina, älskar dig.

tips: 2 stycken Make Up Store produkter

2011-02-11 / 14:56:51
Helg.
Äntligen är det helg. Jag kan knappt förstå att det redan är fredag då den här veckan varit så grymt tung och tråkig. Det har inte varit så jätte mycket plugg än, det kommer till veckan.... Men dagarna har bara kännts tunga, jobbiga, tråkiga och inte på tal om KALLA! Imorse fick jag veta av min kompis som bor i Skråmträsk att det var 35 - där imorse.. Skråmträsk ligger ungefär 2,5 mil härifrån stan, och här var det cirka 20 minus. VADÅ HEJ VINTER??
.
Jag frågade er igår om lite tips till inlägg, och hitills har några av er gett mig lite magnifika tips. En av er ville att jag skulle visa lite mer produkter av alla olika slag. Och att jag skulle tipsa om saker jag köpt och gillar, så here we go with some good shit from Make Up Store.
.
.
Dessa godingar hade jag som sagt önskat mig i julklapp (tror jag bloggat om dom förut?), och fick dom båda två! How nice? Det är en ögonbrynsskugga och en concealer.
.
.
Ögonbrynsskuggan från Make Up Store är verkligen över förväntan. Jag har tidigare använt mig av en svag ögonbryns penna från H&M som jag 100 procent HATADE. När jag sedan öppnade mitt lilla paket och fick syn på denna goding vart jag glad! Det är 3 olika skuggor, beroende på din hårfärg. Kom ihåg att dina ögonbryn ska vara mörkare än dit hår.. Så du som har svart hår bör inte använda den ljusa skuggan.... hehe. Jag använder mig av den bruna då jag har mörkblont hår. Kostar ca 280 kronor (?) Run and buy!
.

Concealer i 3 olika nyanser från Make Up Store, låg som sagt också i ett av mina julklappar. 3 olika nyanser är det i denna lilla burk. Färgerna används på olika ställen av ansiktet. Fungerar prima ballerina! Kostar ungefär 260 (?) Spring och köp!!

hjääääälp mig!

2011-02-10 / 19:18:03
Hey you, listen up here! Jag är helt grymt oinspirerad till nya inlägg här på bloggen och tänkte därför be just DIG om lite tips på vad just DU vill se här i bloggen, så JAG vet vad JAG ska skriva.
.
Pumpa nu detta inlägg med massa förslag, så lovar jag bättre uppdatering med saker NI vill se.
.
Förlåt för mina små utrbrott men jag har inte ätit blodapelsin på flera dagar..... jag saknar mormor och morfar, jag vill äta en grön banan, inte en gul äcklig som jag äter nu, jag vill ha mer pengar, ha mer insperation till annat, ha ett städat rum (JAG ORKAR INTE STÄDA...IGEN!!!), och jag vill ha helg nu. Inte imorgon!

här hittade jag en liten cleanis!

2011-02-10 / 19:12:58
What to say? - Trut hurts!

Oliv goes alive

2011-02-10 / 18:53:24
ph and art: me
.
Som ni vet är det fett inne med att rita egna tattoos. T.ex alla fjädrar, hjärtan, meningar och så vidare. Jag hade lite tråkigt så jag satt och började skriva oliv på min handled (fråga mig inte varför?), då jag sedan utvecklade min brillianta konst till alive istället. Lite halv emo-feeling på dom där bilderna och konsten men det gillar vi.
.
Jag har föresten precis vaknat...
Fick för mig idéen vid 3 tiden då jag slutat tidigare att ta en power nap. Sagt som gjort, vaknade för en halv timme sedan. Konstigt nog känner jag mig inte utvilad efter min 3 och en halv långa vilostund....
:D

cut cut

2011-02-10 / 14:49:23

.
Begav mig igår efter skolan till min frisör Lisa för att fixa håret lite. Klippte av ungefär en decimeter och jag känner mig riktigt nöjd. Mitt hår känns mycket livligare och som alltid när man klippt sig ser det fräshare ut.
.
Detta var sista gången jag klippte mig hos henne också.. Hon ska som sagt flytta så jag har ingen aning hur jag ska klara mig nu efter 4 års klippning med henne. Det är alltid så bra när jag kommer dit slänger jag mig direkt i stolen och så börjar vi babbla om allt nytt som hänt sen sist jag var där. I'll miss her!

some new stuffs

2011-02-09 / 20:30:31
silvrig ring med blå sten glitter / silver blad GT / silver platt GT

För några dagar sedan fick jag en alldeles brilliant idé om att sätta ut lite onödiga saker på blocket som jag aldrig använder. Jag slängde upp 3 annonser på endast en halvtimme och innan lunch nästa dag hade jag med stolthet sålt både min iPod, min förra mobil och massa barbie saker. Inte illa med 2000 kr extra i bakfickan när man heter Lisa Marklund. Jag sprang till stan, och firade med att köpa 3 nya ringar. Favoriten är helt klart den med den blåa stenen... Jag ska till veckan även försök hinna in och unna mig ännu mera små ringar och annat nice.
.
När jag ändå var på hugget sprang jag även in på glitter och haffade dom sista vita fjäder-örhängerna jag velat ha så länge. Inte illa x 2 om ni frågar mig. Hur snygga är dom inte??


80 (?) svenska riksdaler från älskade glitter som sagt

ny design

2011-02-09 / 20:14:48

Bad Haidi göra mig en ny design för några dagar sedan. Med våra kloka huvuden ihop skapades alltså denna fining. En mycket enklare, stilrenare design enligt mig. Alting är nytt. Nya kategorier, nytt akriv (to bort 2008-2009), ny design, ny insperation... nya blogg-idéer! TACK så mycket för hjälpen som alltid Haidi.
.
Så, vad tycker ni? Nu vill jag höra!

håll ut

2011-02-06 / 22:17:11
HÅLL UT kompizar, ny design på väg, några överasskningar och bättre tider.

torsdag

2011-02-03 / 12:32:54
.
Superduper snygg icket ej oseriös liten tjej född 96 söker en kompis. Äter allting, sover vart som helst. Skrattar ofta, så har du grannar med hörselskador är detta ej ett bra exempel. Skrattar som en gris, stökar ner hyffsat lätt, men städar ännu lättare och bättre. Älskar keso och att prata.

Är du intresserad, maila [email protected]!
.
Jag har precis kommit hem från skolan. Insåg just att det är fredag imorgon, så nu är jag glad. Helvete vad skönt, denna vecka har gått fortare än vad jag kommer gå i sommar då jag är vältränad som en jävla myxoxe. Alltså väldigt fort. Nu ska jag titta lite på barnkanalen och sedan ska jag lägga mig i hallen på mattan och sova. Det såg härligt ut. Ta hand om er :D
.

RSS 2.0