15 15 15

2011-04-29 / 18:02:14
Wehooo nu kör vi, grattis till mig!

mhm älskar att ni kommenterar

2011-04-28 / 18:19:47
.

you inspired me today

2011-04-24 / 17:50:41

 

pics: weheartit.com

the sun is shining and so am I

2011-04-24 / 17:28:23



2 bilder på mig och lillasyster för någon dag sedan

Hello there blogreadeeeez! Dagen har bestått av mys ute i solen med Elin och lite grillat till middag.
Klagar inte någonstans. Det ända dåliga nu är att jag bara har 1 lovdag kvar, sen börjar allvaret igen, men kan fortfarande inte klaga överdrivet mycket då det snart är sommar och sommarlov. Aaah. Kan knappt vänta på alla mysiga kvällar och varma dagar då man bara kan vara ute och grilla sin lilla oskyldiga kropp. När jag ändå skriver något i min lilla ruttna blogg kan jag passa på att säga att den här dagen inte är vilken som helst, utan nu har jag varit tillsammans med världens bästa i 2 månader, älskar dig! Helt sjukt vad tiden går fort när man har roligt! Nu ska jag ta och gitta mot soffan där jag ska slänga mig någon timme, sen blir det skråm. Har inte varit där på några veckor, så det ska bli kul att se hur kattungarna ser ut nu. Dom är säkert dundersöta. Take care all of you så hörs vi lite senare. Puzzzz

You just got to ignore it

2011-04-23 / 10:36:43








Sjukt dåliga bilder - från en grymt mysig kväll!

gårdagens

2011-04-23 / 10:33:17

grå lång kofta gt / svarta jeans (som snart är gråa) cheap monday / linne bikbok och converse

B-kvalla bild så in i helvete eller!?!?! En helt oredigerad bild på mig som jag satt ihop i photofiltre. Jävla skit. Ser ni kvallan också? Helt jävla sämst.... MÅSTE verkligen fixa min dator nu. På stört. Får damp snart på att inte kunna fixa bilder och bjussa på massa gott. Men, det är väll bara att göra det bästa av situationen och försöka blogga lite ändå, även om kvaliten inte är den bästa. Men som man säger: smaken sitter i baken.

Det var föresten grymt varmt här igår, älskar att våååååren är här!

the person who really loves you doesn't leave you when everybody else does

2011-04-22 / 00:49:17
Alltså åh. Jag håller på att bli tokig på att min dator är trasig. Har 100 procent insperation till inlägg och tusentals bilder jag vill redigera och fixa och kanske en ny design.. Sen ska datorskiten gå sönder såklart, så nu har jag bara lite blandade bilder som är snabbfixade i photofiltre.... alltså inte photoshop, fyfan, spyr typ upp mitt liv vad irriterad jag är. Men iallafall... vi ska fixa datorn inom kort och då fasen får ni hålla hårt i hatten!


Frukost. Yoghurt med frysta bär, thé och mina rostade mackor som ännu inte blivit klara i brödrosten. Mums. Det luktar hunger i min lilla mage just nu. Förövrigt så har jag tryckt en halv kladdkaka ikväll, bara så ni vet.


Mina converse, magnifikt! Finns alltid där, i alla lägen. Love them.


Testar kamerainställningar. Ett litet tap där.


Jag är glad och bortstar tänderna. Och världens bästa mamma står och gör en läskig min... täckte hundra procnent över den för allas bästa, haha skoja. Älskar dig mamma!

Lov. Jag äääälskar lov. Att bara ligga och slöa i flera dagar och inte behöva göra någonting, det är precis vad jag och Linus gjort den senare veckan. Vi kan, om jag helt seriöst ska gissa sett ungefär 24 filmer dem senare 2 veckorna. Hälften av dom var sevärda och resten vet jag inte ens vad vi tänkte med när vi valde att se dom. Massa mys iallafall.

whyyy!!!

2011-04-16 / 18:22:33
Varför jag inte bloggar är för att datorn är trasig - men ska fixas typ imorgon eller något. Har fett mycket bilder och annat gött att ge er, så håll till godo. Puss!

trevligt med lördag..

2011-04-09 / 23:39:59

Hellu lovers! Min dator är som sagt fortfarande trasig. Dvs inga bilder eller photoshop men vi ska typ fixa den imorgon eller så, så ni få hålla ut litegran! Hoppas det går bra.

När jag ändå håller på så kan jag ju bjuda på lite mobilbilder från min gamla mobil. Alla bilder är från sommaren 2010, och då tagna med min äckliga samsug.... Varsågoda:





Mhmm.. Sommar!


Okej, vad hände? Minns att jag tog den här bilden kl 5 på morgonen i stugan. Öööh..


Lite halvkinky på arlanda. Det gilla jag!

Disikering på NO:n...


Började skissa lite igen, fan vad ful!


Ep7 och Stinkis.

sick

2011-04-06 / 15:09:57
.
Sådär snygg som på bilden ovan är jag idag. Nyvaken och sjuk. Jävlar vilken pudding!
.
Vaknade imorse av att mitt huvud var tungt som ett bowlingklot, kroppen som en vattenfylld, urgrävd flodhäst och halsen värkte till 110 procent. Så i sängen har jag hållit plats enda tills nu. Dags för frulle x 3. Är hunrig igen. Har ätit frukost ungefär 3 gånger på 3 timmar? Lite udda men jag kan inte göra lunch, jag suger på att laga mat. Det vet ni redan. Vi hörs lite senare, ta hand om er alla fina och bli inte sjuka. Pussar

lockigt

2011-04-03 / 18:23:40

Så var helgen över.

oh holy friday

2011-04-01 / 19:16:18
Sådärja, en god middag senare och en snabbdusch med packning är jag nu redo för att kliva på bussen mot Linus. Sover där inatt så kommer inte uppdatera någonting ikväll, tyvärr.. Imorgon kommer troligtvis inte heller det upp så mycket inlägg då jag förhoppningsvis ska iväg och träna, och sen så har min egna dator där jag har photoshop gått sönder. Faaan, faaan faaan!! Men vi ska försöka fixa den imorgon.
.
Föresten så undrade någon läsare om jag redigerar min hy på bilder på mig här i bloggen, och svaret är Nej. Det enda jag gör när jag redigerar bilder är att jag ändrar lite kontrast och ljus i bildens helthet och lite kurvor. Gör inga såkallade ''skönhets-fix''. Nu drar jag, ha en fin kväll.

when you need it, just get it

2011-04-01 / 16:49:32

.
Då var det dags igen, heeeeeeeeelg! Hur magnifikt är inte detta? Love it. Skoldagen har varit väldigt kort, men intensiv. Startade dagen med matteprov... Hur det gick vill jag inte ens gå in på, haha. Jag förstår verkligen inte grejen med matte. Vi 2 klickar inte ihop någonstans alls. Får ont i magen bara jag tänker på alla siffror och äckliga symboler som hånskrattar åt mig där dom ligger så oskyldigt i matteboken.
.
Eftersom att jag har lite bloggtorka drar vi en liten dagens!
.
Dagens +
Det är helg. Fantatiskt.
Att jag ska till Lenoz ikväll och sover förmodligen där.
Att mamma har gjort jättegod middag.
Alla fina människor i skolan.
.
Dagens -
Jag har tappat bort 150 kr, åh.....
Att jag failade totalt på matteprovet.
Det har snöat...? Wtf!
Att jag har jätteont i halsen.
Att..... det är vinter igen typ?
RSS 2.0