Emo times

2010-12-30 / 22:42:04

Men gud. Vad laddar jag upp för skitbild undrar ni nu? Det ska iallafall föreställa mig. Ser helt överdrivet tapig ut, men jag har verkligen NOLL bilder att bjuda på just nu känner jag, så tog bara en bild som min syster fotat på mig. Ser fan ut som en avslagen liten lutfisk som inte vore få säljas!
.
Iallafall så är det nyårs afton imorgon. Det känns... konstigt? För jag vet inte hur det känns för jag har ingen nyårs känsla alls. Hade inte ens julkänsla på julafton föresten... Hur mycket pepparkakor, knäck, godis jag åt och tillverkade, hur mycket julmusik jag spelade och huuuur mycket jag än försökte så fick jag aldrig någon julkänsla. Kul. Men det blir nog kul imorgon endå.
.
Föresten, jag fick som sagt en fjärrutlösare i julklapp. Den vill dock inte fungera till min kamera. Har även gått in och frågat vad som är felet, och det är någonting med kamera huset. Den har tidigare krånglat massor men det har liksom gått i perioder. Att lämna in den kommer kosta över drivet mycket, det är nästan värdare att köpa en ny. Men då kommer vi till frågan....... Where the hell is the money??
.
Visst verkar jag peppad på livet?
Nu ska jag gå och ha ansikts mask och bara cleana upp mitt fuckade face och sova.
God jul höll jag på skriva. Men iallafall. Hej hej emo times!!!

Årsresumé av 2010, bilder och text

2010-12-30 / 22:15:49
JANUARI: Denna månad var en av del av mitt mer än mitt halv års tid då jag var ''sjuk''. Just denna månad var det ganska jobbigt, tänkte mest och mådde dåligt. Hade en jätte mysig film kväll med Elin och Stina, Fotograferade min syster (se bilden ovan), träffade mina tjejkompisar som jag inte hade träffat på flera månader och det gick riktigt bra för bloggen. Fick en egen domän som jag sedan sa upp.
.
FEBRUARI: Har typ inga bilder från denna månad. Låg bara inne och mådde dåligt, bloggande typ ingenting och mackor var min stora drog. Var även förkyld där en vecka.... intressant.
.

MARS: Haha, denna månad var jag helt besatt av Justin Bieber, och lyssnade verkligen jätte mycket på honom.. Jag såg även mycket film och mådde lite bättre. Åkte även till Umeå en dag och träffade Moa för 2:a gången tillsammans med min syster. Nu har vi typ ingen kontakt, lite synd men då var det riktigt skoj! Mina ögonbryn var föresten helt sönder plockade denna tiden. Ps, det är jag, Moa och henne lillasyster på bilden.
.


APRIL: Bloggade inte så mycket, men firade påsk, var med Solveig och fyllde 14 år! Åkte även till Övik och bodde där med en annan familj som vi var väldigt nära och har varit hela livet. Mysigt.
.
MAJ: Min blogg krashade. Tappade 60 prenumeranter och massor med läsare. Den låg nere ca. 2 månader, så skrev ingenting utan försökte bara fixa tillbaka domänen och anmäla företaget Ulife.........



JUNI: Var med Johanna varje dag. En dag cyklade vi 5,2 mil. Det var 25 grader ute och vi cyklade bland kossor, renar och massor med humlor. Vi åt en kyklingsallad på låda på världens mysigaste bro och bara var med varandra hela tiden. Var även mycket i Skråmträsk denna månad och umgicks mycket med David och Solveig.
.
JULI: Bloggade totalt 2 inlägg. Var i stockholm hos mina släktingar. Var mycket i Skråmträsk, stugan och med Johanna. Spenderade hur mycket pengar som helst på glass godis och annat gott. Solade mycket och njöt av sommaren!
.

AUGUSTI: Var mycket med dessa finingar, David och Solveig. Efter detta gled jag, och Solveig och David isär och nu för tiden är det jag, David och Stina. Denna månad hände det mesta. Njöt av den sista sommarmånaden. Grillade mycket, var med mina vänner, firade Johanna med tjejerna, Fotade Olivia och bara hade det bra. Stekte även en korv som var den hemskaste korven jag stekt..... Var mycket ute och busade på kvällarna med massa fina vänner. Skolan började även om, alla mina BUP samtal hade slutat och jag klarade att börja om skolan.
.

SEPTEMPER: Skolan var igång, och det gick riktigt bra för bloggen. Hade flera tusen läsare per dagen, och låg mycket på aktiva listan. Var och fikade mycket med brudarna ovan och levde bara livet, som vanligt då.. haha. Införskaffade mig mina vita converse, som förövrigt nu är bruna av ko lera. Började köpa ringar som smågodis och bakade maschmallow/dumle muffins.
.
.
OKTOBER: Johanna sov hos mig en kväll och vi hade det riktigt mysigt, satt uppe hela natten och bara pratade om allt och inget, spårade, pratade på skype och åt. Vi träffades mycket, hela tiden, varje dag efter skolan. Jag år mandariner hela tiden, första snön kom och hade tjejkväll med tjejerna. Lyssnade ständigt på Coldplay och The fray + The script. Var emo.
.

NOVEMBER: Det vart första advent, och väntade med spänning in jullovet. Började skissa lite gran igen, vilket bara höll i sig 3 dagar. Var med kusinerna och hade det lite trassligt med saker då och då. Var på stan med Stina och Solveig och fikade en dag på cup of love... yey kul liv!
.
.
DECEMBER: Denna månad då.. Har väntat in alla advents söndagar, som nu är över. Firat jul, varit i skolan före lovet. Och nu sitter jag här, näst sista december och väntar in Januari. Har det fortfarande lite trassligt med saker. har fått mina första betyg, som jag är förvånadsvärt nöjd över.
.
Tänkte även göra en liten års- lista som jag hittade på en blogg:
.
Har 2010 varit bra?
Helt OK. Sommaren var helt klart bäst, i början av året var det lite tungt och nu är det lite tyngre än då det var sommaren. Men i hel het var det ganska bra!

Höll du några utav dina nyårslöften?

Hade inga nyårslöften.... 

Tror du 2011 kommer bli lika bra?
Tror att det kommer att bli mycket bättre!

Har du förlorat någon kompis detta år?

Ja, eller inte förlorat, men liksom tappat.

Vad spenderade du mest pengar på?

Godis... haha. Och smycken, kläder.

Finns det någonting du ångrar med 2010?

Bara små saker, som man vardagligen ångrar.

Blev du kär i år?
Ja, det blev jag!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, massor med saker!

Dog någon som stod dig nära?
Nej.

Vilka länder besökte du?
Inga typ.. haha.

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Kärlek, mer klädje, resor, pengar!!

Vad var din största framgång 2010?
Bloggen tror jag. Och skolan!

Största misstaget?
Kommer inte på någonting just för stunden..

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Sjuk, jaa. Massor med förkylningar, feber.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja. Min familj, vänner, släkt och så vidare.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om år 2010?
Haha.. finns så många. Typ i början av året lyssnade alla så mycket på skaka rumpa. Pinsamt. Sen gubben i lådan, och alla kevin michaels låtar.. Sen får vi bara inte glömma alla Justin bieber låtar.. haha herregud!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Ledsnare.

Hur tillbringade du julen?
Med släkten, det gamla vanliga. Myyyys!

Favoritprogram på TV?
How i met your mother!

Bästa boken du läste i år?

Eskort och Om du bara du.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Fick pressenter, tårta, uppvakning osv!

Finns det någonting som skulle ha gjort ditt år ännu bättre?
Vet inte.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Oj, det har ändrats under hela året... Men blommigt, spets, jeans, kängor, svart, smycken.

Vad fick dig att må bra?
Att skratta!

Vilken kändis var du mest sugen på?

Hmm.. Helt klart Chace Crawford och favoriten Jon Kortajarena. Mums?!

De bästa nya människorna du träffade?
Alla i min nya klass, dom är helt awesome! Och David och Linus, Johanna och Lydia!

tips: bedhead hårvårds produkter

2010-12-30 / 21:24:11
Jag hade önskat mig dessa godingar i julklapp, och rätt som det var öppnade jag 2 paket där dom fann sig. Jag har nu testat dom och tänkte göra ett litet tips inlägg, för jag rekommenderar dom båda verkligen!
.
BEAD HEAD After Party - Denna söta lilla rosa.... flaska (?) som har en väldigt speciellt utseende används till att dämpa ner frizzig het. Ni vet, när man får elektriskt hår och det står åt alla håll och lägger sig mot kinderna? Åh, det värsta som finns är när det gör det. Jag har iallafall testat denna nu och den är kanon bra! Man tar lite av krämen inutti (som för övrigt luktar delicius!) och masserar in de i handen och sedan stryker man bara över hela håret. Denna goding kostar ca. 250 kr om jag inte minns fel. Prisvärd så in i h-vete. Run and buy!
.
BED HEAD Foxy Curls - Den här produkten ska göra så att du, som inte har lockar eller bara har lite, eller som mig, vågit hår ska få det att se ut som mer. När man tvättat håret och ska torka det applicerar (haha..  gud, applicerar vad skriver jag!?) man detta moss i håret, och fönar det sedan med tratt eller håller håret i handen och blåser det. Jag trodde inte att det skulle bli någon men det blev det! Mitt hål blev liviligare och mer vågit/smålockigt. Lovely. Kostar ca. 270 kr om jag inte mins fel. Ni får rätta mig..... Spring och köp mina små busar!

Ett litet hej...

2010-12-30 / 21:01:16
Hejsan på er allihopa och god jul i efterskott! Som ni sett så har uppdateringen legat nere på 0 dom senaste dagarna, men vad hade ni förväntat er egentligen, det är ju jag, lisa liksom.. Mat, sov, mys monstret som ni snackar om... Jag mår iallafall jätte bra, är i mat koma och har knappt sovit på 3 dagar men livet rullar på.
.
Tänkte skriva vad jag fick i julklapp, de saker jag kommer ihåg:
2000 kr - Som jag köpt en ny mobil för och massa småsaker
Massor med godis
Smycken
Hårvård psordukter från BED HEAD (kommer inlägg om dom senare!)
Ögonskuggor från H&M i bruna nyanser
Concealer från makeUp store
Ögonbryns skuggor från makeUp store
Radiance parfym
Svart ljusstake
Fjärrutlösare till kameran
Spel
Stor, fluffig, grå halsduk
Och så vidare massa småsaker, sen har jag inte fått av pappa & elin ännu.

Musik val +++++

2010-12-30 / 20:55:05

I like the way you work it, no digity.

TÄVLINGEN MED SUMOPIX - AVSLUTAD.

2010-12-29 / 10:03:00
Tävlingen jag hade i samrbete tillsammans med sumopix.com där du kunde vinna ett presentkort värt 300 är nu avslutad. Jag har fått in massor med anmälningen och den stora vinnaren är ingen mindre än Erika.
Erika, jag kontaktar dig på din mejl. Grattis och tack till alla som deltog. Sen ett stort tack för samarbetet med sumpoix.

vad fan gick fel?

2010-12-28 / 15:55:56
Ibland undrar jag vad som gick fel egentligen.

Gooooooood jul!

2010-12-24 / 12:15:14
.
GOD JUL alla mina små tomte nissar! (haha... det där lät fett töntigt?)
Tänk att det äntligen är julafton! Kan knappt först det då jag fortfarande inte har någon julkänsla.
.
Nu beger vi oss vidare mot mormor&morfar och släkten där det blir som vanligt. Julmat, julgodis, julklappsöppning, kalle anka osv. You name it. Ha världens finaste jul på er nu!


Kass uppdatering...

2010-12-23 / 11:40:58
... Men jag är sjuk. Jippie för livet. Återkommer imorgon med God Jul inlägg!

Julfest

2010-12-20 / 15:23:11
Nu kommer det bli ett sånt här tråkigt inlägg för att bara berätta läget, men såna måste få dyka upp då och då känner jag, för jag orkar inte alltid fixa värsta inlägget när jag bara ska berätta någonting :)
.
Jag har som sagt lov nu. För det första. (har jag sagt det 3 gånger nu?)..
Eller, egetnligen så är lovet efter 22.00 ikväll då julfesten slutat. Skoldagen har varit rätt grym, har haft skit skoj tillsammans med mina coola poolerz, och klockan 6 börjar julfesten i stan så nu ska jag ta det lungt en stund, äta och sen fixa mig och fara.... så, bloggningen kommer logga lite på sniskan ikväll, men imorgon har jag massor att visa och lägga upp 2 you all. Great va?
.

creds to my littlezizzzz

2010-12-20 / 14:56:11

Innan jag börjar detta måste jag bara säga YEEEEEES!!!!!!!!! JULLOV FÖR FAN!

Jag har just kommit hem från skolan (JULLOV NU, berättar mer om det sen) och tänkte nu göra ett litet cred inlägg till min kära lillasyster Elin. Elin pelin, som vi också kallar henne. Jag älskar henne så mycket, den lilla filuren: Här har ni hennes blogg. Klicka in.
.
För er som inte vet är Elin en tapig liten filur på 13 år som gillar att se simpsons, käka BJ's och godis, blogga, kaxa med mig, rita, hålla på med djur, vara med kompisar och bara vara allmänt sämst.... haha, nej nu skojar jag. I love you little sis, forever and always!
.
Fotade även Elin igår. Typ 20 bilder, skitsnabbt. Here she is. Är vi lika?

svaret på gårdagens inlägg ''facebook''...

2010-12-20 / 14:28:51
SVAR: Jag tog ett dopp i snön.... you know, la ut den här ''om 25 stycken gillar går jag ut i snön i bikini och har det som profibild!'' 50 pers gillade - Jag slog på och slänge mig i snön. Osmart idé, jag fick kramp och en chock...

Men uppdrag slutfört iallafall..

facebook...

2010-12-19 / 21:37:36
To be continued......

some random things

2010-12-19 / 13:32:37

• Jag samlar på nagelack. Jag har ungefär 50 stycken olika. Dom flesta komme från H&M.. Det fula är att jag vara använder några av färgerna... typ korallblå, persikarosa, svart, genomskilning, rött, vinrött och guld.
.
• Jag får alltid jätte mycket Söndagsångest. Usch, det värsta som finns är att vakna upp och veta att det är skola dagen efter. Fast nu spelar det som ingen roll för imorgon är sista skoldagen!
.
•Jag HATAR smilisen '':P''... Det värsta som finns är en människa som skriver den smilisen ofta. Den är så försbaskat ful att jag nästan börjar gråta. Jag hatar den över hela mitt hjärta och vill bara tortyra den med en bröd kniv för den är så jävla ful........
.
•Jag har alltid massa idéer till denna ''5-saker-om-mig'' inläggen, men när det väl kommer till att börja är dom borta. Det är alltid så. Jag laddar upp med massa idéer att skriva här, men när jag väl ska skriva så är mitt huvud som ett stort i håligt geting bo.
.
• När jag nyser säger jag ''hasch''. Det kommer automatiskt..... pinsamt.

01:01

2010-12-19 / 01:01:43
Hahahahah, jag dör lite när jag ser bilden ovan.
Det ska föreställa en såkallad ''tomte'' som min lillaysyster (som nu är 13) gjorde för många år sedan.. Hur vacker är skapelsen inte? Helt bedårande om ni frågar mig. Jag kan verkligen inte sluta titta på henne.
.
Nu håller mina ögon på att falla ner känner jag, och sängen lockar. Den står där bakom mig, om jag vill kan jag bara slänga mig bakåt och somna.... Vilket jag tänkte göra nu.

(Glöm för fasen inte att delta i tävlingen om ett presentkort på sumopix.com för 300 kr, klicka HÄR)

gårdagens nytta....

2010-12-19 / 00:56:56
.
Igår bar Mamma in dom förr berömda ''jul lådorna''. När vi var små älskade vi att dra fram alla små tomtar och leka med dom innan vi började julpynta, haha :) Det var iallafall julstädning, och här har ni våran fina lilla famous julgran! Är den inte förbaskat gullig?


Kul att tomten också har fanz!

DAG 06 / min dag

2010-12-19 / 00:30:01
Jag knåpade ihop ett litet kollage och tänkte nu göra utmaning 06, min dag. Let's do it like this....
.
1. Steg upp vid 11 tiden. Var helt slut och kände mig febrig och förkyld. Gick ner och åt oboy och en skinkmacka framför Tv:n. Återvände sedan till sängen och somnade om tills halv 3...
2. Klockan 3 begav jag mig på dansuppvisning. Höll på somna på läktaren för jag var helt slut i kroppen, haha. Men bra var showen. Riktigt jäkla bra :)
3. Middags dags wih the family. Mumsigt.
4. Bakning med syrran och Mamma, pågår just nu faktiskt!
.
Vad säger ni, chill dag eller vad?

Bildbomb / dansuppvisning

2010-12-18 / 19:04:31
Här får ni en riktig bildbomb från dansuppvisningen jag var på idag..... :)
Vad tycker ni? Alla måste svara.

(Klicka här för att delta i tävlingen om ett pressentkort på sumopix för 300 kr.)

today's

2010-12-18 / 18:34:01
kofta H&M / linne monki / jeans cheap monday / halsband BIKBOK

Here you got dagens enkla mysoutfit. Jag vaknade upp vid tio och fick kämpa för att andas.. Jag har tydligen blivit förkyld! Riktigt mysigt. Vid 11 steg jag upp, åt frukost och sedan begav jag mig mot sängen igen där jag somnade om och sov då till 3. Är fortfarande lika trött och slut i hela kroppen kan jag lova..

Vid 3 åkte jag iväg och såg en dans uppvisning med Mamma, Kickie och Hanna :D
Hanna var själv med och dansade, och en tjej från min Estet-grupp också, som heter Victoria. Fy fasen vad duktiga alla var! Jag inspireras verkligen av folk som kan dansa, för om vi säger såhär: Jag kan inte.

Jag har föresten massor med bilder från dansuppvisningen som jag ska visa sen. Fotade ungefär 200 stycken utan blixt och det blev riktigt coola effekter. Så det dyker väll upp lite senare tror jag. Sedan ska jag även köra dagens ''utmaning'' där inlägget ska handla om min dag. Så då blir det mer bilder. Likey?

(Klicka här för att delta i tävlingen om ett presentkort på sumopix.com)

Gårkvällens outfit....

2010-12-18 / 17:55:00
Åh, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men det här var gårdagens outfit. Jag var på toppen humör och frös så jag satte först fast sjalen som en stor turban/turbin/ orkan (vad fan heter det??) den lossnade, och jag gick då runt såhär hela kvällen..... det pinsammaste var att jag faktiskt somnade med min lilla ''huvud bonad'' på.... men detta är faktiskt ett riktigt bra tips, till er som känner er lite trista nu i vinter och inte riktigt fått in gläjen i vardagen! Köp dig en sjal och var glad.......

Glöm ABSOLUT inte att delta i tävlingen tillsammans med sumopix där du kan vinna ett pressentkort värt 300 kronor på deras hemsida. Klicka HÄÄÄÄÄÄR för att delta. T'ävlingen avslutas den 29 December.

tävling: presentkort på sumopix - 300 kronor

2010-12-18 / 00:33:11
I samarbete med SUMOpix.com lanserar jag nu en tävling, där du kan vinna ett presentkort på 300 SEK för fotoprodukter från SUMOpix. Där kan du beställa canvastavlor i alla former och storlekar för ett bra pris.
.
Alla kan delta i tävlingen!
.
Du deltar genom att besvara denna fråga: Vilken är den minsta storleken på duk bilden du kan beställa?(svaret finns här på deras hemsida)
.
1 chans att vinna - Skriv svaret på frågan i DETTA inlägg.
.
3 chanser att vinna - Post information om tävlingen och sumopix på Facebook (lägg upp en länk till tävlingen på facebook och länka det i detta inlägg så jag ser att du gjort det)
.
5 chanser att vinna - Post information om tävlingen på din egen blogg med länkar till både mitt tävlingsinlägg och sumopix.com.
.
TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 29 DECEMBER. KOM IGEN NU, ALLA MÅSTE DELTA.
FÖRR STÖRRE VINSTCHANS, LÄS OVAN.
.
JAG KONTAKTAR VINNAREN OCH SKICKAR PRESTKORTET PÅ 300 KRONOR.
.
LYCKA TILL NU ALLIHOPA :)

fråga kring mitt hår

2010-12-17 / 12:37:00
.
Hej Lisa!! hur ser  ditt hår ut vanligtvis? Kan du inte ta en bild från huvudet och ner tills det slutar, helt ofixat och okammat. Du har verkligen världens finaste hår, snälla???? :)<3
.
Svar: Hej på dig, och tack så mycket! Jag tycker 100 % inte om mitt hår alls. Men jag antar endå att jag ska tacka. Självklart ska du få se hur mitt hår ser ut hela håret. Du får inte bara en bild, utan 3! Kanonerz, eller vad? Det ser iallafall ut som ovan. Jag har just nu mittbena, har varierat lite mellan mitt och sned, och jag trivs mycket bättre i mitt kan jag lova. Det är mycket enklare att sköta.
.
Jag är helt ofixad på bilden med gammalt smink, ofixat tjorvit hår (ni skulle se tjorven på bakhuvudet!!!!!!!) och ser bara helt anmält död ut. Snygg tjej lixom!

Get to know me better

2010-12-17 / 08:22:00
Jag älskar färget vitt mer än godis. Detta, mina kompizar är sanningen. Jag är totalt besatt av färgen vit, och tycker det är über snyggt när det gäller allting. Mitt hus när jag flyttar hemifrån vill jag ska vara inrett bara i vitt...
.
Jag är ganska känslig. Särskillt nu. Jag gråter åt minsta små saker och går det inte som jag vill kan jag bara bli ledsen? Haha! Lite sjukt men the turth always comes out... Jag tar åt mig åt det mesta och kan elta en elak sak som någon sagt i flera veckor. Jag tår däremot kritik!
.
Jag är alltid glad i skolan och vågar ta för mig. Stämmer bra. Jag är alltid den som skämtar till det och avbryter tystnderna på lektionerna. Jag älskar att bjuda på mig själv och bara flippa ur totalt. Tro mig, jag gör vad som helst. Poor my friends.
.
Förut hatade jag oboy. Men så en dag gav Johanna mig ett glas oboy med daim i. Mitt liv förändrades. Oboy är nu min räddare i nöden när jag behöver socker.
.
Jag köper saker hela tiden som jag inte använder. Från kläder till smycken till hårvårdsprodukter, små saker osv. Roligt, men svider i plånboken..

Just some planz

2010-12-16 / 18:44:54
Åh jag är så otroligt peppad på allting just nu.
Det känns bara så fantastiskt att veta att det är julafton nästa vecka. Kom igen, nästa vecka liksom!????????? Hur fort har inte tiden gått? Och sedan all julstress ger mig bara lust att slänga mig i en snöhög och skrika av lycka, för jag älskar att fixa och mixra inför jul. Och sedan så är det ju faktiskt sista riktiga skoldagen imorgon. För på måndag har vi bara olika stationer och roligheter, och på kvällen är det ju julfesten på PAN! That's it liksom. Sen är det dags för jullov. Och kan ni förstå hur taggad jag är? :D
.
Föresten; jag tror det kommer komma upp ett inlägg med min önskelista (som fortfarande bearbetas, skärpning!!!!!!) senare ikväll så håll utkik snyggingar! Detta vill ni inte missa..

Följ mig på bloglovin'!

2010-12-16 / 18:08:55

[bilden är klick bar - klicka här, eller på bilden för att följa mig på bloglovin']

I somras (som ni redan vet) ''kraschade min blogg'' och den låg nere under 2-3 månader. Jag tappade då ca. 50 prenumeranter, min domän (endastlisa.se), och massor med läsare under denna lilla tid.
.
Några av her har hittat tillbaka, så ni som inte har mig på bloglovin, klicka på bilden för att börja följa mig igen så ni inte missar något smaskens.... det vill ni verkligen inte missa.
.
PS: Det rycktas om en ny bloggdesign.....

dag 05 / vad är kärlek?

2010-12-16 / 17:54:53
Nu har jag kommit till den 5:e pungten av dom 30. Idag stog det ''Vad är kärlek?'' på listan och nu tänkte jag ta och berätta lite vad kärlek anses vara för mig. Ni sitter ni säkert här och tänker ''åh nu ska hon berätta om sin hemliga pojkvän.........'' som tyvärr inte finns, jag måste få göra er lite besvikna nu, hehe.
.
Kärlek för mig är att tycka om någon/någonting oerhört mycket. Det kan vara kärlek till ens familj, släkt, kompisar, saker, prylar, någon man är tillsammans/kär i och platser.
.
Kärlek för mig är följande: Min familj, min släkt, mina närmaste vänner, min kamera, musik, fotografi, sång, kläder, mat och min säng. (haha dom två sista var lite oseriösa men...)
.
Jag tänkte visa er lite bilder på några av mina närmaste/finaste vänner som har endel av ämnet kärlek för mig. Min familj/släkt är verkligen kärlek för mig men har dock inte foton på datorn.
.

Jag och Johanna


David och Solveig


Fanny, Jag, Lydia och Johanna

new in +++++

2010-12-15 / 21:48:59
d i n  s k o  / 4 9 9 : -

För några månader sedan inköpte jag mig ett par kängor, som liknade dom ovan här på bilden. För ungefär 2 veckor sedan märkte jag att klacken höll på lossna på ena skon och att den var på väg att bli lös på den andra. Dom skorna köpte jag på Euro Sko, och jag gick in med dom här om dagen och frågade hur detta kunde hända när dom ändå kostade 800 kronor. Hon visste inte, och gav mig pengarna tillbaka då dom var slutsålda.....
.
Idag fyndade jag då dessa snyggingar, som är lite högre, lite coolare och liiiite snyggare än dom förra :)
Kan jag säga annat än att jag är nöjd??

I stundens nu...

2010-12-15 / 20:47:07
.
Just nu är det pepparkaks-bak här i huset. Jag är däremot alldeles för lat för att joina och sitter här och lökar framför datorn istället och inväntar att jersey shore ska börja på TV....typiskt mig! När jag har sett det ska jag ta och krypa till sängs (okej, jag säger alltid så men somnar inte fören 1 då jag har lite svårt att säga bye bye till min fina vän linus). Vi ligger alltid uppe 2 timmar extra än vi borde (TITTA JOHANNA!) och det slutar alltid med att jag vaknar på morgonen och mår dåligt för att jag är så trött...... men snart, är det ju lov så who cares?
.
Juste! Jag glömde berätta att jag gav stan en liten omgång idag.
Fick med mig hem en byxdress (skitsöt!) som jag dock inte vet om jag ska behålla. Får väll ta och visa den lite senare om jag hinner i ett inlägg. Sedan köpte jag även med mig ett par nya kängor. Mina andra som jag nyss köpte lossnade klacken på, även fast dom kostade 800 svenska riksdaler lixom... How bad? Jag fick iallafall pengarna tillbaka och nu slog jag till på ett par andra, snyggare.... :)

Dagen - dag / 04

2010-12-15 / 19:33:27
Nu är det Onsdag.
Vilket bara innebär 3 stycken till skoldagar. Torsdag, fredag och en liten stund på måndag. Detta betyder lycka för mig! Tiden har bara runnit iväg och jullovet skulle inte kunna sitta bättre matchat än nu. Det är perfekt tajming då alla är så sjukt skoltrötta och sugna på att ligga hemma och löka i sofforna och äta julgodis.. Perfect :)
.
Nu tänkte jag visa er lite bilder från dagen och även köra igång med dom här ''dag-uppgifterna''. Jag fastnade i ett litet tuggummi och har suttit där i ca en vecka så ligger lite efter i detta men here we go.
.
Jag skulle alltså skriva vad jag åt idag:
Frukosten bestod av en macka och en fanta på skolan då jag försovde mig... hahah
Julbord alá Sörböleskolan... ytterst äckligt
En chokladboll med Johanna och en till fanta....
Grönsakssoppa med salladsmackor
.
Herregud.. konstig mat dag i mina ögon. Här kommer iallafall lite av dagens bilder direkt från min lilla samsug...
.
Om vi säger såhär... Man ser ganska tydligt vem som har ordning på sina saker i skolan..


Dagens lunch.. inte alls så god. Det ända goda var julskinkan :)
.
Avslutar med en veckas gamla bild, detta föreställer en av mina 8 personligheter. Detta är Birgitta, en 64 årig kvinna om bor på södermalm och gillar Söder thé. Birgitta har sktivit en låt och hon röker mycket:



En dag som mig, tufft..

2010-12-15 / 18:59:02
Mamma: Åh, kolla vilken fin blomma jag köpt!
(hon visar upp en sån där röd blomma man brukar ha på julen)
Jag: Åh, dom där är så fina. Julliljor va?
Mamma: Arikidé....
.
Lydia och jag går runt och dricker läsk. Plötsligt får jag en luftbubbla när jag börjar prata.
Jag: Omg, haha! Jag har såhär luft i lungorna!
Lydia: ..

ang. samarbeten

2010-12-14 / 18:35:31
.
Texten är väldigt liten, men försök att läsa.....
Jag får då och då sånnahär kommentarer/mail där det står att företag vill samarbeta med mig osv, vilket jag tycker är jättekul! Jag har tidigare samarbetat med några olika företag, men 2 av gångerna har det gått åt skogen och en gång las min blogg ner ungefär 2 månader. Villket jag självklart inte vill ska hända. Så jag är alltid livrädd att jag ska råka fiffla bort bloggen/designen eller ta ett dåligt samarbete och det slutar alltid med att jag måste ringa och be om hjälp.... haha, hur töntigt?
.
Iallafall så har jag nu fått ett erbjudande som jag ska fundera på över natten och jag skulle behöva hjälp med att lägga in en kod i bloggen. Om du skulle kunna hjälpa mig så adda: [email protected]
.
Haha.. gud vad jag känner mig töntig nu. Inte ett dugg självständig är jag!

PS: Insåg just att jag sa töntigt 2 gånger i ett inlägg. Häftigt!

självporträtt

2010-12-14 / 18:09:07
Känslan i den här bilder ska vara så att det är som ett genomsknligt lager på den.
Jag tycker bilderna blir så häftiga om man gör så.

Åh vad jag känner mig sugen på att ta självportätts bilder. Eller bara att fota människor över huvud taget. Det är faktiskt något jag inte testat på sådär ''seriöst'' men som jag verkligen skulle vilja! Egentligen skulle jag bara kunna säga det kortfattat: Jag vill fota. Fota allting. Från miljöer, till prylar, till studio bilder, till mat, till bröllop, till produkt bilder, självporträtt/människor och ja gud vet vad... Måste se till att gå ut imorgon tror jag och försöka fixa lite nytt material till bloggen min, som förövrigt ligger lite åt koma hållet.
.
Jag har dom senaste veckorna verkligen gnagt på vad jag ska önska mig i julklapp.
Självklart står det stilla i huvudet och jag har inte en blekaste aning om vad jag vill ha förutom pengar, en conceraler och en självutlösare. That's it lixom. Jag vill ha hur mycket pengar som helst eftersom att jag ska köpa en mobil på mellan-dags-rean till ett kanon pris, har jag tänkt... :) Jag är så sjukt less på min äckliga, billiga lilla äckel samSUG som jag snart lidit med ett år.... den ska torteras, och jag ska ha en ny!!!


ringz

2010-12-14 / 17:37:11
Eftersom att några av er har önskat att jag skulle visa upp lite av mina mest användbara ringar, så tänkte jag göra det nu. Jag använder ringar nästan varje dag, och jag älskar att blanda och ha flera stycken på varje hand. Dock har jag ännu inte så många, så det är ju tur att man har en mamma med mycket ringar.. Observera att dom ringarna inte är med på bild, utan att dessa nedan bara är några av mina favoriter..
.

Just dessa kommer allihopa från GT, och jag kommer inte riktigt ihåg vad alla kostade :)

what to do when you are home all alone..

2010-12-14 / 13:23:11
Jag och en av mina närmaste vänner Fanny aka Pilla (ni vore veta vem den busen är nu) är båda hemma idag. Vad passar då inte bättre än att sitta och trycka ner sina andra vänner som vi för övrigt stor mobbar bara för att dom inte är lika smarta och snygga som vi? Perfekt, enligt oss. Så det har vi suttit och gjort nu. Den konversationen finns på facebook, och den vägrar sammarbeta och visa upp sig här i bloggen...
.
Så, isället får ni en liten sänkning jag nyss gjorde på Fanny... Nedestående bild var upplagd på facebook, och jag var bara tvungen att lägga till några kommentarer.. Haha. Se nedan.
.
(haha, jag vet att rubriken vart helt.....ja)
.
.
PS: Ni förstår väll att vi bara driver..... vi älskar våra vänner!!!
PS 2: Jag ligger fett efter med dag inläggen så jag kommer och fixa det snart..

facebooks katastrofer under 2010

2010-12-13 / 18:21:00

Alla som känner mig vet att facebook är mitt liv. Det är verkligen så! Jah kan inte minnas en ända dag då jag inte har varit inne på facebook sedan jag skaffade det för typ 1 år sen. Jag är online hur ofta som helst och är helt beroende av att bara vara inne där... Facebook är som sagt, mitt liv.
.
Här om veckan gick jag in på min lilla favoritsida. Då upptäcker jag att en av världens hemskaste saker hade inträffat! Värre än världskrigen och revolutionerna (som jag för övrigt är duktig på nu tack vare SO:n, så jag vet vad jag snackar om.. hehe)! Facebook hade lagt till ett KLICK LJUD!!!! Denna händelsen fick ett helt inlägg skrivet av mig, där jag om och om dissade detta. Jag låg hemma och grät, i veckor, år och dagar, och började smått fundera på att bli emo.. Okej, lite överdrift men. Förstå min sorg!
.
Nu har även ett till händelse inträffat.. Facebook har skaffat en ny profil. Som är den fulaste/äckligaste/sämstaste profilen jag sett i hela mitt liv! Jag är i chock. Jag är besviken, ledsen och tom......

Vad försöker facebook göra med världen??????!!!!!!!

I can feel you pushing

2010-12-05 / 20:15:21
.
Idag har jag varit duktig. Eller inte bara jag, Johanna också. (inte lydia däremot...) Egentligen skulle både jag, Johanna och Lydia på gudstjänst imorse, vid 11 tiden (nej, vi är inte sjuka, vi går konfa). Jag var riktigt sur att det var så ''tidigt'', och det var nog svårt att få sig upp vid 10 tiden. Nå väl, det gick, och jag steg ut genom dörren. Min kropp fck en chock. Och då menar jag c-h-o-c-k. Det var för tusan 22 minus grader ute! Jag sprang till bilen och vi åkte iväg.
.
Väl utanför kyrkan stod min fina vän Johanna och hade alldeles rosiga kinder. Lydia (som kom på hela idén) hade självklart inte kommit ännu, så jag och Johanna gick in och tänkte klä av oss ytterkläderna då vi fick reda på att det inte var någin gudstjänst. Det skulle istället vara något 60 kalas där? Hur dumma kunde vi vara???? Att låta Lydia sköta fixet inför detta.. hon kan ingenting.. om ingenting? Iallafall så sprang vi då hem till Johanna i kylan. Benen knastrade, ordagrant, knastrade av kyla. När vi kom innanför dörren var vi halvförlamade och vi fick nästan åla oss upp i johannas säng. Där låg vi 1 timme. Sedan satte vi igång och pluggade SO 4 timmar. Hur duktigt är inte det?? RIKTIGT duktigt!!!!!!


kvällen

2010-12-05 / 19:46:25
Dagens kvällsyssla, äta godis, få slut godis, fylla på er, äta upp, fylla på.. och så vidare :)

Som ni sett så har bloggen legat lite på sniskan i helgen, men jag har haft fullt upp med skoljobb och att bara njuta av ledigheten. Mina sånna här ''Dag 01 ämnen''- saker har även legat nere, men ska försöka komma igång lite imorgon.  Så, håll ut luvies!

Start the fire

2010-12-04 / 13:23:17
This, right over here, is me, my friends. Right now! Är jag inte riktigt glamorös, hihi? Jag känner mig verkligen så snygg som sitter här och fjantar mig även fast jag har hur brottom som helst!
.
Varför jag har brottom är för att jag ska iväg. Mot vildare places! (även kallat skråmträsk).. Där ska jag äntligen få träffa mina små älsklingar, David och Stina. Vi har inte träffats på ungefär 2 månader, så det ska bli riktigt skoj att bara mysa sönder dom och ha det bra! :D Mot kvälla (vadå bondlurk??) bär det förhoppningsvis mot Klamydian för att hjälpa henne att vara barn vakt, ni vet, det kan gå vilt  till och man vet aldrig vad hon gör med barn..
.
Nu mina vänner ska jag bara tacka för alla fina kommentarer.
Dom är verkligen hur fina som helst, och ni förgyller verkligen mina dagar. Tack! Ha en toppen dag!
.
PS: Jag lägger upp dag 04 - inläggen senare.. har som sagt brottom.
PS 2: David Larsson, RING MIG!!
PS 3: Om Linus lundberg skulle se detta av en konstig anledning, jag har inte ramlat ner för trappen och åkt in mi sjukhus! Jag lurade dig ju bara din amöba :D

chatt-kväll? (ev. frågestund samtidigt?)

2010-12-02 / 22:23:44
.
Åh, just nu skulle jag typ göra vad som helst för att få vara med mina små söta kusiner. Ni ser en av dom på bilden ovan. Jag är så himla glad att dom bara bor på andra sidan stan och inte i någon annan stad :)
Föresten, så kanske ni undrar varför jag skriver två stycken inlägg nästan direkt efter varandra? Saken är den att jag fått lite önskningar att ha en såndär ''Sms-chatt-kväll'' med er läsare! Och då tänkte jag höra om det är någon mer av er som känner sig lite sugen på det? Ni får mer än gärna skriva ett litet ja eller så och om ni har några önskningar hur det ska gå till.
.
Sist vi hade detta hade vi riktigt trevligt,
och då var jag inne på min blogg msn, och ni som ville (som inte redan hade mig addad där) addade mig och så snackade vi en stor grupp tilsammans om allt från himmel och jord. Ni som ville fick även ställa frågor, och några skrev enskilt med mig :) Det var riktigt kul kan jag lova. Sedan kan man ju tänka om vi gör om det till en frågestundskväll istället osv så vill du var med och påvärka, gör det nu!
.
Nu vill jag höra, är ni sugen på en till chatt-kväll?? :D

Darkness

2010-12-02 / 22:02:29
Den här kvällen har bestått 99 % av 100 till pluggning. Har lagt ner nästan all min lilla energi (som knappt efter dålig sömn i 3 dagar.. skärpning lisa!) Jag har iallafall skrivit klart en recention om boken ''det dina ögon ser'', som jag läste för några veckor sedan. Så sjukt fin bok, jag är så arg att den tog slut.. Sedan har jag iallafall även kikat lite på SO:n med klamydian i skype samtidigt, men bara kiiiikat ;)

Just nu känner jag bara att all insperation som jag hade för 5 sen minuter bara försvann. Jag är helt tom och känner bara för att tända ett ljus, äta choklad och somna till världens grinigaste låtar..... Hade det inte varit för att det är fredag imorgon, hade jag garanterat slängt en snigel i någons armhåla, för min energi är helt borta, och jag vill bara att det ska vara morgon så jag kan gå klart fredagen och sedan pusta ut i helg! Den här dagen har varit så sjukt jobbig, och jag vill bara få gjort morgondagen och SOVA.
.
Hur som helst, så är det utklädningas dag imorgon i skolan. Jag och Lydia tar detta på fullt allvar och klampar in med pyjamasar och morgonfrilla. Det blir... roligt. Men skitsamma, come to me friday!
.

Dag 03 / mina föräldrar/syskon

2010-12-02 / 21:48:29
Då var det dags för ämne 3, min familj! Jag har valt att inte lägga ut min familj på internet, för jag känner att det är helt onödigt, så vi kör på med en liten fakta om mamma, pappa och syrran!
.
Som sagt, så bor jag hos syrran med min mamma. Hon och pappa gjorde slut när vi var väldigt små, så jag är 100 procent van att bara bo hos mamma, och har alltid gjort det! Pappa och jag brukar prata väldigt ofta i  och vi träffas då och då också! Det är väldigt mysigt att bo med 2 stycken tjejer ibland, för vi har alltid den här ''tjej-känslan'' hemma, och självklart är det kul att syrran bara är ett år yngre än mig.. då kan vi ju hitta på saker tillsammans osv.
.
Äch, det här blir ju bara fel... jag gör såhär istället:
.
Mamma: Min mamma. Bara min, fina, underbara, bästaste mamma som jag älskar så otroligt mycket. Alla säger att vi är hur lika som helst, och det kan jag faktiskt hålla med om ibland, haha. Varför jag älskar min mamma är verkligen för att jag kan prata om ALLT med henne, exakt allt. Hon finns alltid där och söttar mig i alla lägen. Även om vi måste bråka om mina stora data beroender ibland.. haha!
.
Pappa: Mina fina lilla pappa. Som är 2 meter fin. Japp, där har ni det. Min pappa är hur lång som helst! Och tro inte att han har rekordet, för det har min kusin på 2m och 3,5 cm.. Pappa är iallafall en otroligt fin person som bryr som om alla omkring. Jag bor som sagt inte hos honom, men han är verkligen bäst endå! Folk säger att jag är lik pappa i sättet, det att vi båda klagar sönder när vi är sjuka, och tycker synd om oss själva... hehe.
.
Syrran: Min fina lilla syster.... som jag för övrigt stor dissat här i bloggen! Haha! Nej men, jag och Elin har alltid kul med varandra, när vi är glada. Annars är det alltid bråk och tjaffs, och gissa vad? Jag måste betala för att få lite hallonsoda och låna en gummisnodd av henne.... Pinsamt. Elin är iallafall världens sötaste, hon är verkligen den bästaste syrran man kan ha!
.
Jag älskar verkligen min familj, ni betyder allt för mig.
PS. Det här inlägget blev fucked up, men jag har ingen isperation och humöret är.....helt OK.

andradecembertvåtusen10

2010-12-02 / 07:20:00

ruggit bra låt från Rihannas nya skiva, lyssna även på ''Man down'' :)
.
Okej. Jag vet inte riktigt vad som flugit i mig. Igår kväll valde jag fram kläder/smycken/skor osv och förberedde allting för att jag skulle kunna vakna tidigare och få mig upp i tid för en gångs skull, haha.
.
Torsdagen är äntligen kommen, och vad erbjuder den? Jo, plugg hela dagen i tha hell (även kallat skolan), sedan hem för ännu mera ''studier'' som endel där ute kallar det. Ska plugga SO, SV, ENG och lite matte... Föresten, från det ena till det andra, ni MÅSTE vara vakna nu och lyssna titta på Vakna med The Voice, för gissa vem som gästar 07.25, alltså om 5 minuter? - Jo, KAT VOn D från L.A Ink och Miami Ink. Otroligt, detta måste ses! Nu ska jag ta och göra mig klar det sista, och sedan bär det mot skolan. Ha en jätte fin dag! :)

Onsdags kväll

2010-12-01 / 22:27:05
Jäklar vad jag känner mig stolt nu! Jag har pluggat MATTE utan att skrika/kastat saker/grinat/dampat loss! Är inte det något att fira? Jo, jag känner det! Just nu överväger jag att gå till coop imorgon efter skolan och köpa mig en stor, fet prinsess tårta! Alla ni som känner mig vet att jag hatar matte.. Det är bland av det värsta sakerna som finns.. Iallafall, som ni ser på bilden ovan har jag målat mina nails ikväll. Vinrött fick det bli. Snyggt, mörkt och vintrigt. Men inte för att glömma, jag har även renbäddat, damsugat, städat och det coolaste som sagt: pluggat matte! Vi har hur mycket prov som helst nu, och jag känner bara så knäckt och stressad över detta... Hold your thumbs for me people!!

Nu, mina vänner ska jag slänga mig i min renbäddade säng,
slå på TV:n och sedan somna tillsammans med min värmekudde.

Imorgon är det Torsdag kompizar, och sedan är det bara Fredag kvar!!!

dag 2 / min första kärlek

2010-12-01 / 22:12:19
.....som då förövrigt är min lilla kamera, Doris :)

Egentligen känns det riktigt tråkigt att skriva om kameran Doris, min första kärlek.. Men faktum är det att ja, jag har vairt kär. Riktigt kär. Men dock var det inte min FÖRSTA kärlek... så tyvärr, ni får nöja er med Doris idag.

Jag minns när jag började blogga, på min första, allra första blogg. Det fanns knappt någon fotoblogg, förutom Nevnarien. Jag var en riktigt trogen läsare (vilket jag fortfarande är) och självklart vart jag inspirerad av duktiga Elin! Allt eftersom kom det mer fotobloggar, och jag blev mer och mer sugen på att börja fota. Så jag drog fram min ostadiga gröna lilla motorola, med 1 megapixel kamera och fotade stenar! Haha! Hur fult? Det fanns ju en svart-vit funktion på den lilla gröna saken, och det var så häftigt tyckte jag....

I julas, 2008 fick jag mig min lilla kamera, som jag fortfarande håller hårt i. Min lilla Nikon D40. Doris. Jag minns att jag började grina när jag fick henne!? Alltså herregud.. Desperat unge eller? Iallafall så var jag väldigt glad och fotade sönder henne redan första kvällen.

Här kommer lite favoritbilder jag tagit med min lilla solstråle:

























..där hade ni några favoriter med min älskade lilla kamera!

inte min dag idag...

2010-12-01 / 17:27:58
bild gjort in något random program syrran har... HEMSKT!!

Idag är det verkligen inte min dag. Nog med att min plånbok är borta, jag har mycket läxor som helst, det är stökigt överallt, mitt hår är elektriskt osv så har får jag inte in mina gratis sms i mobilen.. Jag ringde nu då till telia för att försöka få hjälp med problemet.....
.
Såhär ser konversationen ut, hittills:
.
- Hej, och välkommen telia. Var vänlig knappa in ditt telefon nummer.
(jag knappar in, och hon pratar som en rysk modell)

- Tack skall du ha. Var nu vänlig och bokstavera vad du behöver hjälp med.

- R-E-F-F-I-L.
.
- Telia refill? Okej! Var vänlig att vänta.... Du är plaserad i kö. Du har nummer 60 i kön.

- 60!?!?!?!?!?!?

Herregud.. This is not my day. Nu ska jag äta middag. Självklart smakar säkert maten rutten fisk bara för att det är min dag idag. Jag återkommer senarare.

uttråkhet (?) på hög grad

2010-12-01 / 17:05:27
Nu har jag landat hemma efter en riktigt fullspäckad dag.... Eller? Vi har bara haft idrott, bild och språk! Sen var den Onsdagen över. Dock är lyckan inte så enorm, för jag har hur mycket plugg som helst att ta tag i. Och emellan det ska jag försöka ta och städa också! Mitt rum ser fortfarande ut som en mess, jag städade det inte igår. Jag ''glömde''... Istället lökade jag mig i soffan och hade det gött.

Efter skolan drog jag föresten till Lydia (aka klamydia) en snabbis tillsammans med Johanna och Fanny. Där bjöds det på goda muffins bakade av klamydian herself och en massa skratt. Sen så åkte jag på möte i skolan.
.
Eftersom att jag måste springa mot böckerna, haffa dom och dyka ner tänker jag bjuda er på några nytagna webcamera picz som visar vad jag gör JUST nu...
.
EDIT: Föressten!!! Har ni märkt att jag försöker priopinera (heter det så?) mycket mer nu, och jag har hållt bloggen uppdaterad mycket bättre nu! Och det har ni tjatat om att jag ska göra... Så nu gör jag det. Vilket betyder också, om jag får önska, är att ni får ta och KOMMENTERA lite mer.. Det vore... skoj!!
.

äter mini toblerone's, super gott! föresten så ser jag ut som en plastikopererad hund/tant på denna bild


dricker mjölk...... och visar tydligt att jag går på någonting


jag avslutar med en puss bild i hopp om att ni fortfarande tycker att jag är normal!!

Check!!

2010-12-01 / 14:04:00
jag och finaste förra veckan

Onsdagen avklarad. Now am I going home. Har hur mycket plugg som helst att fixa nu ikväll, för på torsdag och fredag är det prov som gäller.... det gillar vi inte! Vart finns tumme-ner ikonen?

Alltså jag kan knappt bärja mig av känslan att det snart är helg igen! Det känns super duper skönt och helt fantastiskt, för att på Söndag är det ju även andra advent! Det känns som att det nyss var första (det var det ju iofs men..), och då har halva tiden gått. Snart är det jul!! :D

Önskeinlägg x 2 - Mitt smink - Ögon

2010-12-01 / 11:14:00
.
Här har ni den efterlängtade andra delen av ösnkeinläggen ''mitt smink''.... Denna gången ögonen. När jag sminkar mig använder jag en oftast ögonfrans-böjare, för att få ögonfransarna att stå upp lite mer. Den är från något dyrt smink företag. Och ibland, vid speciella inställningar brukar jag sota ögonen lite med en vanlig svart skugga. Very easy and snyggt!

Maybeline New Yourk, the colossal volum Mascara.
Den gula ''klumpen'' som jag brukar förklara den som när någon frågar vad jag har för mascara, är den som är på bilden ovan. En väldigt populär och bra mascara som finns att köpa på H&M, och alla smink affärer. Dom flesta iallafall. Dock inte Make Up Store, eftersom att dom endast har sitt egna märke. Denna är otroligt prisvärd och inte så dyr. Spring å köp!
.
Ögonbryns penna från H&M BLOND.
Jag brukar ofta fylla i mina ögonbryn lite mer för att formen på dom ska komma fram. Just nu är mina ögon bryn under procress om man säger så och dom är inte dom snyggaste... om formar dom lite. Hehe. Denna penna är iallafall helt OK, och är köpt på H&M. Dock vill jag ha en annan dyrare som fyller lite bättre.. Men helt OK. Perfekt för dig med lite risigt i börsen just nu...
.
Nästa inlägg i dessa önskeinlägg kommer nog att handla om... vadå? Inte vet jag! Förslag?

Sunshine in the morning

2010-12-01 / 07:30:00
Good morgning sunshines and ponnys! Jag har just vaknat (om allt går enligt planerna och att jag har hunnit stiga upp innan detta tidsinställa inlägg ska utlösas.... haha, lät det fel?) Ni skulle väll aldrig tro att jag skulle stiga upp och göra ett inlägg på morgonen!? Ohnej. Aldrig! Jag ställer alltid min väckare på 05.45.... i hopp, att jag någon morgon ska få mig upp och vara klarhalv 7. Men icke sa nicke, jag brukar stiga upp sisådär 5 i 8 och fara 10 över. Jag måste alltid slänga mig upp och kasta på mig kläder/smink.... Gräddigt värre!

Den enda dagen jag har tankar som ''kaaanske att jag får mig upp idag!!! Maaaaybee!!'' Är fredagar. Det kan vara för att jag vet att det är helg härnäst, eller för att jag har en väldigt speciell signal på alarmet. Nämligen min faboulus kända fredags sång :) Den kommer ni aldrig få höra.. Och ja, den är oseriös.

Nu ska jag strax dra till skolan, idrott, bild och språk står på schemat....
:D





EDIT: Kom just på att det är första december idag också!!!!!!! TAGGA JULEN!!
RSS 2.0