and we're back in school

2010-08-23 / 11:54:27
Första skoldagen avklarad! Awesome. Jag uppdaterar senare. Puss puss!

Jg älskar mat på fat

2010-08-21 / 22:24:50
Just nu sitter jag och snackar med David i telefon. Han bad på sina bara knän att jag skulle skriva nått i bloggen. Så nu ska jag skriva nått. David vill även att jag ska skriva nått om honom, så absolut gör jag det. För er som inte känner david så ska jag då berätta för er att David är bäst! Han är verkligen helt awesome och man har alltid roligt med han! om david dör, dör jag. Godnatt.
David hälsar: Jag sitter här och deppar med Lisa i tele för vi har inget liv! Men de är lungt för imorrn äre go party! Puss på murran.... höhö...VAL <- herregud david!

oh rainy day

2010-08-21 / 18:40:51
Hallå där! Som sagt är det Lördag idag, och det regnar och är kallt ute. Inte roligt alls så jag har varit inne hela dagen och bara latat mej! Om 2 dagar börjar iallafall skolan, och det suger så otroligt mycket. Jag känner bara för att byta namn, telefon nummer och fly till något random land och gömma mig där, är det någon som hänger på? Nej men helt seriöst, det är väll bara att bita ihop och lida tragiskt nog.

Tänkte föresten bjuda på 2 bilder från när jag och Olivia hade en liten spontan slarvig plåtning när vi var överdriver uttråkade.. Så här kommer 2 bilder, en på mig och en på snyggot Olivia! Tell me whatcha think?

snyggot #1?

tråkig och grå

2010-08-20 / 00:59:37
ph; random bild, höööööögt brus. jag vet att den är glamorös


Hejsan hoppsan i galon laxen tänkte jag skriva och försöka vara lite cool med ett ballt rim, fast det blev visste lite fel hörde jag sen. Idag har jag varit hos Lydia med Fanny och Johanna. Vi hade det riktigt trevligt, och snackade mest. Efter att jag varit där for jag på ett möte med skolan. Det gick ganska bra, fast jag menar.. det är ju inte roligt att gå på möten, och speciellt inte på den hemskaste platsen i världen? Eller? Min dag har iallafall varit ganska lugn, så det är ju ganska nice. Däremot ska jag upp vid 7 imorgon, och sedan kommer Elina hit och jag och Elin ska följa henne till tandläkaren! Fyfan säger jag alltså, jag lider med ungen! Efter det ska jag dra mig in till stan, shoppa lite och fika med tjejerna. Trevligttrevligt! Efter det blir det ett till möte, fast då med Bup (jag skriver det öppet nu när ni endå vet). Det ser jag inte framemot, för det är så otroligt tråkigt där. Men det är väll bara att le och se nöjd ut. Eller så är man jätte trotsig och typ kaxar så jag får gå tidigt, men det är ju faktiskt så att dem hjälper mig... så egentligen vore jag inte klaga. Hehe. Nä, nu ska jag ta och sova om jag ska orka upp imorgon! Det kommer nog bli lite svårt, men får väll ta det i min takt.. alltså måste jag börja vakna typ vid 3 om jag ska kunna få mig upp vid 7. Dags att sova NU alltså! Fast innan det ska jag faktiskt läsa lite av nån random bok som hette ''Tillsammans'' Hoppas den är bra.. Godnatt på er!


bom bom BAM

2010-08-19 / 12:25:48
ph; oseriös bild på mig och olivia.. tro inte att jag sminkar mig så här in real, haha

Godmorgon på alla! Jag har just vaknat upp ur min skönhets sömn.. host host, jag drömde världens konstigaste dröm så det gör inget att jag vaknade. Iallafall är jag trött. Väldigt trött. Idag ska jag på möte, och direkt efter mötet bär det av mot lydias place för att umgås lite med lyddan, johanna och fanny, awesome! Och när jag kommer hem får vi se vad jag ska hitta på. Föresten, jag och tjejen på bilden ovan hade en liten plåtning igår, så ni får se lite bilder av det ikväll tänkte jag! Nu får ni ha en bra dag!

dagens skador... hahah

2010-08-18 / 19:13:46
Hej idag har jag brännt mig på armen, ramlat med cyckeln, gått in ett skåp, slagit armen på mitt öga, råkat slå mitt huvud rakt bak i soffkanten, blivit klöst av elins hamster + ramlat ur sängen. Jag säger bara aj. Nu ska jag äta kladdkaka. Hejdå.

i'm lovin' it

2010-08-18 / 16:38:39
Här är mina bebisar, på bilden ovan. Så otroligt gott. Jag satt och tog bilder på google och klistrade in alla mina favoritsaker att äta. Då kan man börja undra om jag behöver söka hjälp? Hmmmmm..

korv jävel

2010-08-18 / 16:15:20
Alla som känner mig vet att jag inte kan laga mat. Nudlar kan jag inte, soppa kan jag inte, jag kan faktiskt inte ens laga havregrynsgröt. När jag gör det blir det bara en 'havregryn-smoothie'.. very nice, eller så inte. När jag ska skära frallor så lyckas jag alltid skära mig, och det räcker med att jag fått 3 fina ärr. Ett som mitt lillfingertopp kunde lossnat av, och 2 nya från stockholm. Det enda jag kan göra riktigt bra är att hacka sallad, göra chokladbollar och göra korv med bröd.
.
...Men idag sket det sig. Korven jag skulle steka vägrade vända sig, så jag fick typ kasta runt den i stekpannan. När jag sen skulle ta och äta den så råkar jag först bränna mig på den, så att min arm nu har fått en blåsa. Thank u korvis. Och sedan just när den ska ätas tappar jag ju såklart hella korven med brödet på golvet med ketchup och allt, och för börja om allting igen. Snacka om kaxig korv eller? Tro mig, jag kastade den bara inte i soporna, jag torterade den. Med en gaffel.

lite trött kanske

2010-08-18 / 13:33:11
trötta små tjejer, olivia och elin för någon dag sedan

Hallå där köp lingon! Jag är så otroligt trött! Igår kväll jag gick jag och la mig vid 1, och klockan 01:12 ringde david mig! Awesome! Vi snackade om allt möjligt och jag var hur flummig som helst, jag gick på godis för att hålla mig vaken, haha! Iallafall sa vi godnatt vid 5, och vid 6 somnade jag! Nu ska jag dricka té! puss

Humöret blev plötsligt på topp

2010-08-17 / 14:53:57
..Jag fick just världens kick i baken, då jag fått veta att Elin är på väg med en soft nougat till mig! JIPPIE jag är otroligt sugen på en sådan just nu, komsi komsi lillasyster. Dock får jag betala den själv enligt henne själv, och att jag måste lägga till 2 kr för att hon var så snäll ;) Haha, det kan vi ju disskutera.

i hate how much i love you

2010-08-17 / 14:42:45
dem bästadavid och solveig
Hallå hallå! Idag är jag sjuk. Såklart, vad annars lixom? Med min tur och allting. Gårkvällen spenderades med David och solveig. Vi gjorde inte så mycket, utan vi tog det mest lungt, mysigt mysigt! Idag var det egentligen planerat att vi skulle gå på stan och ha awesome skoj, men såklart så blir man sjuk! Jippieyay!  Men det är väll bara att sova, äta sofnougat och lyssna på musik så blir jag frisk snart. Det är bara det att jag har något magvirus (?) Så det är lite svårt att äta, och får typ ont i magen och mår illa ibland.. inte okej! Menmen, nu ska jag ta och koka mig lite té och lägga mig och läsa boken ''Om bara du''. Är helt besatt! pusspuss

no comment

2010-08-16 / 16:58:46
någon som ville se lite mer av den blommiga tröjan, från monki som sagt

Idag är jag på 'Varför-göra-någonting-och-inte-bara-vara-konstig' humöret. Jag är arg, irriterad, hungrig (hela tiden!), konstig och varför inte tala om trött. Och min mage laggar totalt. byebyebyebye

Beslutasångest

2010-08-16 / 16:37:45
ph; underbara, älskade sandhamn som jag verkligen saknar

Hallå där! Nu sitter jag här (nej, fyfan vad less jag är på att säga att jag sitter, nu säger vi som att jag står), och lyssnar på musik. Just nu spelas take a bow med Rihanna, för er som ville veta. Jag har iallafall just nu beslutsångest, om jag ska fara till skråm eller inte. Om jag ska dit, ska jag typ vara med David & Sove, men problemet är att min mage krånglar... såklart. Dumma, idiot, jäkla mage! Jag har magkatarr, så ibland gör det bara tvär ont så in i h-vete. Inte kul alls, så vi får se hur jag gör.

nemo

2010-08-16 / 14:45:15
ph; nemo på kolmården..hihi

Jag är i valet och kvalet vilken textstil jag ska ha på inläggen, och jag byter hela tiden. Haha! Det står mellan denna jag har nu, verdana. Eller Courier New. Denna jag har nu har jag haft nu, i flera månader, så jag tror att jag kommer byta till den andra. Iallafall så länge jag känner för det. What do you think?

I'm not gonna hide it

2010-08-14 / 23:01:41

How am i doing?

2010-08-14 / 20:22:28
något random ph bara för att visa hur före och efter redigeringen blir

Det är några som frågat mig hur jag redigerar mina bilder här på bloggen. Jag andvänder mig av photoshop CS 2 just nu, och det är det jag använder mig till när jag redigerar bilder samt när jag gör mina såklallade 'kollage' osv. Jag använder mig helt enkelt av photoshop varje gång en bild dyker upp i bloggen.

Hur redigerar jag bilderna då? - Det första jag gör, är att jag klickar in på ''automatisk färg''. Alltså då ställer photoshop in färgerna som dom tycker att det vore vara. Gillar jag förslaget behåller jag det, annars ångrar jag. Efter det öppnar jag ''kurvor'' och drar lite som jag vill ha bilden, beroende på vilken stil jag vill ha i bilden, och vilken känsla. Efter kurvor går jag vidare till ''Intensitet och kontrast''. Där ändrar jag lite som jag vill, beroende på hur jag vill ha bilden. I vissa fall ändrar jag till svartvitt, men då jobbar jag med bilden exakt som på detta viset oftast också.

lovely

2010-08-14 / 20:01:48
min fina lilla rosa plutt... haha

fröken f*ck face... haha var tvungen att censuera (stavas?) denna bilden!

och så kör vi på en klassisk 'shake-that-hair-in-the-water-picturie' som alla andra gör!

jag & min älskade lillasyster

Vad kan jag säga? Denna dagen har varit UNDERBAR.
Imorse väckte mamma mig och sa att vädret var underbart, vilket det faktiskt va! 27, 5 stog termometern på. Vi drog iallafall iväg för att bada. Vattnet var kokahett. Och då menar jag verkligen koka-hett. Jag och syrran låg i vattnet mest hela tiden! Iallafall så hade vi skitkul, tog massor med bilder, och bara njöt! När vi skulle hem fick jag och syrran psykbryt och protesterade genom att hoppa i med kläderna på! Och där i stannade vi ungefär en timme! Sedan var vi faktiskt frivilliga att fara hem.

idag har jag..

2010-08-13 / 23:24:58
random photo, hade lite tråkigt när jag skulle sova, så läste min egen blogg.. haha


...spillt apelsinjuice på hela benen, ätit tonvis med ostrkrokar, lyssnat på musik, badat, funderat, städat lite på mitt rum, läst 'bara inte du' - boken, skrattat, gått in i min säng så jag ramlade ner på den, råkat spotta på en lillkilles fot, skrapat mig på foten, hållit andan undervattnet-tävling, kliat mig på armen, suckat, ätit ännu mer ostkrokar.

svaren från frågestunden

2010-08-13 / 23:13:29
Hade tänkt mig att detta skulle bli lite av en mini frågestund, så stoppade den ganska snabbt. Här kommer iallafall svaren till era frågor. Tack för att ni frågade, here they comes.

Förlåt, btw om alla frågor är huller om buller, men det blev ngt lagg..

Vem är, eller vad är JB?
Jb är en förkorting på Justin bieber.
Hur har du gjort frisyren du har på bilden i headern?
Bilden i headern tog jag i vintras, och det jag gjorde var att jag hade mittbena, och lockade sedan håret lite lättmed min plattång! Det är väldigt enkelt!
Vad är dina bästa foto-tips?
Hmmm.. jag tycker att man ska arbeta mycket med olika vinklar. Spännande vinklar som man aldrig testat förut. Och sedan om man hittar något fint att ta kort på, ta inte bara ett kort på det, utan testa då från olika vinklar, håll och sådära!
Vad tycker du är snyggast, svart/vit?
Det beror på, men jag gillar vit otroligt mycket. Det är så enkelt. Om det gäller kläder är det snyggt med vitt tycker jag. Och även på saker. Min mobil är tillexempel vit. Haha. Sedan om man har vita väggar i ett rum kan man göra det otroligt fint och verkligen välja färger istället för att färga väggarna färgade överallt, då är man mer låst till speciella färger. Men i mitt rum har jag en hel svart vägg, och resten vita.
Tåg eller buss?
Tåg helt klart! Jag hatar att åka buss, haha!
Mode eller foto?
Den var svår. Helt ärligt vet jag inte. Men jag tror jag måste säga mode!
Hur ser ditt rum ut?
Oj, jag har faktiskt inga bilder på det just nu, men jag lovar att ta några och ladda upp i ett inlägg alldeles snart! Måste bara städa lite före och ta kort såklart!
Din senaste dröm?
Usch.. det var i förrgår. Jag drömde att vi var på ett båtmuseum jag och min lillasyster, och vi gick omkring på en jätte stor båt som stod på land som man fick kika på. Helt plöstligt far båten ner i vattnet och börjar åka! Min lillasyster flög i, och jag efter. Sen höll jag i en stål grej på båten och försökte dra mej med båten. Min syrra hann inte riktigt med, och försökte räcka hennes hand, tillslut blev hon för trött och drunknade! Fyfan! Var helt förstörd när jag vaknade.
Vilka bloggar läser du?
Jag läser överdrivet många bloggar! Men dem jag läser som flitigast är lisaplace, byellen, kissie, dessie, paow, gaybloggen, tinkerbella, theliisa, nevnarien osv.
Vad är din största rädsla?
SPINDLAR! Usch, jag klarar verkligen inte av dem. Och sedan gillar jag inte mörker ute så mycket..
Ska du se justin bieber när han kommer till sverige?
Haha, såklart jag ska! Bustin!
När mår du som bäst?
När jag är i stugan, med min famil, mina vänner, står på scen, lyssnar på musik!
Vet du vad du skulle vilja ha för yrke inom framtiden?
Helt ärligt, så vet jag inte! Sångerska, frisör, webdesigner? Helst skulle jag vilja jobba som slöfock!
Hur länge har du hållit på med foton och sådant?
Hm, ungefär 1,5 - 2 år sammanlagt!
Hur känns det att ha en berömd blogg?
Jag ser inte min blogg som berömd. Men jag tycker det är jättekul när ni läser och kommenterar! Jag blir hur glad som helst! :D
Har du någon kille just nu?
Nej, inte just nu :)
Har du någon gång haft tandkräm som klister?
Hahahah nej verkligen inte!
Varför är du så söt?
Aw, tack vad gullig! Jag tycker inte att jag är så speciellt söt.
Hur lång är du?
Jag är ungefär 162, 163!
Favoritmaträtt?
Muuums! MAT! Haha, jag är allätare, men min favroitmaträtt är nog räkpaj, surströmming (!!!) och hamburgare, tacos, ärtskidor, och..och! Okej!
Hur kan du få så mkt besökare (ge mig hälften?)
Jag tycker inte att jag har sååååå mycket läsare, men det bästa tipset är nog att blogga intressant (egentligen gör jag inte ens det.. haha), uppdatera ofta och bjuda på sig själv!
Tips så man får en bättre blogg?
Ja, svaren finns nog i frågan ovanför!
Vad tycker du om min blogg?
Den är jätte bra, Alma! Jag läser den dagligen! :)
Favoritfärg?
Det måste vara vit, corallrosa och turkosblå!
Vad fick dig att börja blogga?
Jag hamnade av någon konstig anledning på metrobloggen.se, och såg då att det fanns något som hette blogg, haha! Detta var för några år sedan, och jag startade då en random blogg, och efter det, har det forsättit.
Finns det någon just nu som du är arg/besviken på?
Det finns det nog alltid tror jag.
Finns det någon som du gillar spec mycket just nu?
Det beror på hur du menar, right?
När vill du flytta hemifrån?
När jag fått tillräckligt mycket pengar, och ett bra jobb som jag känner mig stabil med!
Vill du ha percing? Vart isf?
Hmm, nae jag vill inte ha någon piercing. Om jag ska skaffa någon, ska det isånafall vara i naveln, men jag känner inte för att få infektioner, hehe.
Vart vill du bo när du flyttar hemifrån, och själv eller med någon?
Jag vill nog bo i sthlm, eller new york. Jag vill nog helst inte bo själv, utan antingen tillsammans med någon kompis, eller om jag är tillsammans med någon då, så självklart honom.
Ögon färg?
På mig mig själv? Jag har typ blå, gröna ögon.
Vilken skola och inriktning vill du på gymnasiet?
Jag har ingen aning alls! Hahah, jag vet inte ens vad jag vill bli!
Vad skulle du inte kunna leva utan?
Min familj, mina vänner, mobilen, och musik.
Du far till en öde ö. Vad tar du med dig (välj tre saker)?
Hm, en livräddnings patrull, lite musik sådär (hihi) och en pizza!
Hur går det med sjungandet?
Det står faktiskt ganska stilla nu sedan panikångesten/stressen/deppritionen (jag skriver öppet om det nu, när ni redan vet allt..), Men jag ska snart spela in lite nytt material osv.
När kommer det klipp på youtube?
Snart, snart, snart. När jag spelat in material!
Hur många besökare har du igenom snitt per dag?
Just nu är det inte alls så många, då bloggen låg nere flera månader, tappade 50 prenumeranter osv, så ungefär 200 kanske. Mitt rekord var 4884 en gång, det var mäktigt!
Varför farsvann din blogg?
Företaget som jag samarbetade kopplade om min domän (även blogg.se) domänen till någon random blogg, prenumeranterna flög iväg, designen krachade, osvosv. Ulife heter dom jag samarbetade med, btw. Never again.
Tänker du gå till skolan normalt nu?
Det är det som är planen, ja.
När får ja träffa dig igen? :/ <3
När du vill melinda, kom hit bara!


ask me anything

2010-08-13 / 18:30:39

Då kör vi, BOMBA mig med frågor, jag svarar på allt! Go for it.
STOOOOOOOOOOOOP!!!!

stockholm

2010-08-13 / 18:29:04

Gårdagen

2010-08-13 / 18:20:17
we love freedome


haha.. 100 procent lisa in real




haha.. vad hände efter denna bilden? ramlade ner från höbalen..



Haha, herregud, gårdagen var otroligt lyckad. Mamma väckte mig vid 12, och vi får då in till stan för lite shopping och en fika. Hon köpte lite jeans och någon tröja medans jag bara köpte en ring. Jag har shoppat alldeles för mycket dem senaste veckorna haha. Efter det tog vi en fika som sagt, otroligt gott.

På kvällen mötte jag och syrran upp olivia för lite flum på vårat ställe. Som vi är på varje år, sedan ca. 4 år tillbaka. Allting var sig likt, och vi hade otroligt roligt.. Ni ser ju bilderna.

nattlista

2010-08-12 / 01:02:00
Fem frågor om förhållanden
Är du singel? -
just nu, yes
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - faktiskt!
Isf, hur många? - eh va?


Tio frågor om dig själv
Ditt namn? -
Lisa.
När fyller du år? - 29 april

Några utsmyckningar på din kropp, isf var? - 1 hål i varje öra
Vad har du på dig just nu? - mjukiskläder, ska strax sova

Vilken årstid är bäst? - sommaren, ingen tvekan!

Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - vaknar upp.. SENT äter mumsig frukost, solen skiner? haha

Vad tycker du mest om hos dig själv? - no ideas, mitt glamorösa skratt? Ha..ha skoja
Vad är du bra på? - sova, flumma och äta ärtskidor
Vem älskar du mest på denna jorden? - min familj, släkt och vänner
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med någon!


10 frågor om dina vänner
Vem är din allra bästa vän? -
johanna men har flera underbara vänner som jag älskar mest av allt!
Vem vet allt om dig? - solveig, johanna

Vem är roligast av dina vänner? - lydia är lite speciell ;)
Vem är snyggast av dina vänner? - allihopa är överdrivet snygga!
Vem är mest partynisse? - no idea
Vem är den du helst har filmkväll med? - johanna, fanny & lydia
Vem av dina vänner är mest "evil" ? -hahah david!
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - ingen i guess

10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? -
mamma
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jaa
Vem är farligast i din familj? - min lillasyster och hennes hamster..
Vem ser roligast ut i din familj? - meee
Vem är coolast? - jag!!!!
Har ni något husdjur? - mmm.. en hamster
Vem har du mest gemensamt med? - mamma <3
Vem står för underhållningen? - vaa?
Vem sover du oftast med? - myself
Roligaste kvällen med familjemedlem? - finns många!

10 frågor om idag
Vad har du gjort? -
varit på stan med sovis, och i skråm
Har du varit glad idag? - absolut
Har du varit ledsen idag? - näe
Har du gjort något bra idag? - ätit subway!
Vad ska du göra nu? - skriva klart detta och sedan sovaaaa
Har du gjort något dåligt idag? - spenderat pengar...meeehe
Vad har du ätit idag? - frukost, lunch, middag fikaa
Har du duschat idag? - yes!
Är du trött nu? - herregud.. ja!
Vad händer imorgon? - slöa hela dagen, och sova liiiite för länge!


Skolan
Går du i skolan? -
sommarlov
Har du varit i skolan idag? - nej

 

Telefon/Mobil
Vem ringde du senast? -
johanna älskling!
Vem ringde dig senast? -pappa
Vem sms:a till dig senast? - johanna
Vem sms:a du till senast? - david


Övrigt
Är du hungrig just nu? -
aa!
Vad är klockan nu? - 0:56
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - fb, msn, blogg.se


Familj
Hur länge sen var det du träffa din mamma? -
ngn minut sedan
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - igår


Musik
Lyssnar du på musik just nu? -
helt tyst..ovanligt
I så fall, vilken låt för tillfället? - tystalåten.. haha meeep
Vad gillar du för musik? - min musiksmak! wie

Kärlek 
Har du kysst någon idag? -
nej
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - pussat, ja
Har du ett förhållande? - neej...
När går gränsen vid otrohet? - orkar inte skriva i'm tireeeeed
Har du varit otrogen och om ja, varför? - nope! totalt onödigt
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? -nej!
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? - i somras
Är du romantisk? - ganska :)
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - haha nej!
Är du svårflörtad? - ingen aning, inte så värst tror jag
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - nope
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - gustav typ? haha
Hur länge höll det? - dagis.. typ under dagistiden
Har du nångång slagit någon? - många gånger!
Har du lekt med någons känslor? - nej!
Länge höll ditt längsta förhållande? - no comments eller vad man nu säger
Hur länge var ditt kortaste? - några dagar typ.. hah
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - hahah nej
Är du en bra pojk/flickvän? - i think so! :D
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? - minns inte haha!
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - meep sa dt i förgår, haha skojaa
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? -
neej
Har du haft en KK? - 98947 stycken.. nej det har jag inte
När fick du din första kyss? - no comments :D
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - i don't remember
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - neeej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - neeej
har du mest blivit dumpad eller dumpat? - vet inte
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - det är inte utseedet som räknas, men fina ögon, omtänksam, rolig!

i think i like it

2010-08-12 / 00:06:14
ph; lillasyster elin, i brist på andra bilder

Ojojoj! Denna dagen har varit helt kanon! Mötte upp Sove i stan vid 1 tiden. Först gick vi runt och mest kikade, köpte lite stuffs bla. en blommig ''overzize'' tröja från gina och lite annat smått och gott (kanske kommer bilder sen) Iallafall så var det trevligt, och efter ett tag tog vi en lunch på subay! gillagillagilla

mot scthaan

2010-08-11 / 12:12:19
Shiet! Tack vad söta alla var ang. inlägget jag skrev igår, ni är bäst hörrni! Jag vaknade iallafall nyss och ska nu dra in mot staden för att möta upp solveig för lite shopping, så jag uppdaterar när jag kommer hem.. puss!

LISAFISAPLOMMINRISA

2010-08-11 / 01:01:26
(hahaha vacker hals jag fick på denna bilden.. otroligt glamoröst)
Ang. inlägget nedan, ignorera det bara, ville bara skriva av mig lite, kände att det behövdes.

tankar

2010-08-11 / 00:41:59
Jag känner bara att jag måste få skriva av mig lite, ni behöver inte läsa, detta kommer nog raderas förr eller senare endå så. Jag kom just hem från att ha varit och vattnat hos mormor och morfar då dom är i stugan. Jag vet inte vad som riktigt hände men jag höll på att bryta ihop. Alla minnen från hur jobbigt det varit dem senaste månaderna i mitt liv kom fram och välldes ut. Jag kände luckten av mormor och morfars hus, den där lukten som bara finns på 1 ställe i hela världen. När jag mådde som sämst och då mamma jobbade och elin gick i skolan cyklade jag alltid till mormor och morfar på morgonen vid 8 tiden. Alltid när jag cyklade dit kände jag mig så fri. Jag visste att alla var och gjorde sitt, och jag kunde slappna av. Ibland stannade jag vid bäcken och kunde stå där och tänka i flera minuter innan jag cyklade vidare. Jag granskade allting så himla noga, och allt var som nytt hela tiden. Jag cyklade samma väg varje morgon, men husen jag cyklade förbi var som nya. Alla träd, allting. När jag kom fram till mormor och morfar var jag där hela dagen. Jag åt frukost och lunch med dem, och mamma hämtade mig efter jobbet. När jag kom hem kände jag mig också alltid sådär otroligt trygg, och allt kändes bra. När jag skulle sova kom alltid känslorna och jag tänkte på hur dåligt allt var igen.. hur pressad jag var, och hur jobbigt allt var.

Jag har mått olika bra i olika perioder. Dem första veckorna av min panikångest, stress, depprition var hemsk. Jag låg inne i mörkret och stirrade in i väggen i 3 veckor. Jag åt knappt någonting, och blundade hela tiden. Det var för jobbigt att titta, och jag hade ingen ork att ens le. Ett tag var det lite bättre, och jag kunde faktiskt ha kul ibland. Jag föstog att saker hade en mening, och var pepp på att göra saker. Jag umgicks denna period dock inte med några kompisar. Jag vet faktiskt inte varför.. Jag tror pressen var för stor om alla skulle fråga för mycket, eller att jag skulle få panik attacker och då känna mig så misslyckad som man bara kan känna sig. Sen kom en tid då jag mådde dåligt igen, riktigt dåligt. Den tiden då jag cyklade till mormor och morfar på dagarna, var hemma på kvällarna och var ledsen på nätterna. Orken fanns inte till, och jag orkade inte göra någonting. Då och då fick jag mina panik attacker.. Som då var olika från gång på gång. Ibland kändes det som att jag var yr, svimfärdig. Men oftast var det ''nu är det såhär med ögonen!'' som jag kallade det. Jag kan inte riktigt förklara hur det kändes. Men något i 3D stilen ungefär.. allt var stort, jobbigt, kom mot mig. Nej.. jag vet inte riktigt. Det var iallafall jobbigt.
Jag kan inte riktigt förklara hur allt varit. Det finns inte ord för hur jobbigt en sån här sak kan vara. Jag var iallafall hemma från skolan hela vårterminen, och pluggade då hemma så mycket jag orkade. Under denna tiden då allt detta hände fick jag en såkallad ''fobi'' för skolan. Det var där jag fick panik ångesten första gången, och jag minns allt så klart hur det gick till. Jag minns verkligen ALLTING som om det var igår.. Innan sommarlovet fick jag börja ta samtal om detta. 2 stycken i veckan. Dem första gångerna var jobbiga, jag fick ta hjärtprover, och prata. Riktigt djupt. Jag grät mest av tiden så jag minns inte riktigt hur det var. Dem sista gångerna före sommarlovet var helt okej, jag hade vänjt men lite hur det var, och jag hade suttit gränser på hur djupt ner jag ville prata tror jag.. Pressen var otroligt stor innan sommarlovet, och målet var att gå tillbaka till skolan. Jag kände mig så pressad av alla som inte förstod mig men som ändå försökte med att säga; Lisa du måste gå tillbaka! Du missar så sjukt mycket, det är inte så svårt! Gå bara tillbaka en dag så kommer allt bli bra. Jag tror jag tryckte ner mig väldigt mycket i detta också.. för jag ville så gärna lyckas. Iallafall så pratade jag, mamma, och han jag pratar med på mina samtal då om hur jag skulle göra i flera veckor. Vi babblade om hur man kan andas i fyrkanter om jag fick mina ''attacker'' så denna tiden var mindre och färre, om hur jag ville att det skulle gå till och så vidare. Men jag lyssnade inte så noga, jag hade redan bestämt mig att jag inte var stark nog att klara det. Men en dag bestämde jag mig för att klara det. Och jag gjorde det! Vi hade bestämt såååååå många gånger att jag skulle gå tillbaka en dag, bara vara där en stund, gå hem och sedan skulle jag börja gå dit då och då & samtidigt jobba med att få bort min stress, men jag hade bara brutit ihop när det väll gällde och stängt av mig själv. När jag gjorde det var lyckan enorm. Jag var där 1 timme, och det kändes faktiskt bra. Kan vara för att jag har den bästa klassen i världen som verkligen förstår, och att jag verkligen bestämde mig. Iallafall så var jag hemma några dagar, och tänkte inte gå på skolavslutningen. Men jag gjorde det endå. Jag gjorde det! Lyckan var där också enorm, och det gick bra. Sen vart det sommar lov.. och ja, det har bara gått bra. Jag har varit med kompisar, haft kul, levt livet och bara njutit. Dock känner jag nu att det börjar kännas lite pressat då jag vet att det bara är 2 veckor kvar tills skolan börjar, och jag tänker bara hur jag ska kunna fixa allt detta när jag har så många minnen som jag bryter ihop av.
Just idag mår jag faktiskt jätte bra. Jag har inte panik ångest just nu, men kan däremot inte ''hyperandas'' för fort för då blir jag helt yr i skallen och måste sätta mig ner. Sen så blir det väll lite små attacker ibland menjag har inte haft riktiga stress attacker sedan före sommarlovet. Däremot bryter jag ofta ihop när jag tänker tillbaka på allt jobbigt, men det är väll helt naturligt. Det som är jobbigt nu är att jag bara tänker tillbaka. Och tänker fram. Hur ska jag kunna klara det nu, utan att allt ska komma tillbaka? Snart börjar samtalen igen, som är jobbiga. Och skolan börjar. Hur ska jag kunna gå i den utan att tänka på allt som varit? Usch.. jag orkar inte ens tänka så.  Jag har ingen 2;a plan. Jag ska fixa detta.


Till alla er som inte förstår hur jobbigt panikångest/depprition/stress är. Jag lovar er, jag vet hur det känns. Det är det svåraste jag någonsin varit med om. Och ni som varit med om detta. Jag vet hur det är, och jag vet att ni kommer fixa detta, precis som jag ska. Problem är till för att lösas. Kram på er.

shake that hair

2010-08-10 / 19:16:43

dinner

2010-08-10 / 19:05:50
Har man inte fotat eller bloggat på flera månader blir man lite desperat, haha. Här har jag iallafall styckat lite gurka, tomat och champinjoner till maten, otroligt gott


champinjoner gurka och tomater..


tada! det kan inte bli annat än bra när jag själv får välja vad vi ska äta, haha

Usch, denna dag har varit otroligt enformig, tråkig, regnig, kall, irriterande och ja gud vet vad. Jag har mest bara legat i soffan och tyckt synd om mig själv för att jag varit för lat för att göra något.. haha. Däremot har insperationen flödat och jag har lite nya idéer på en ny design, tävlingar inlägg och så vidare.. men det brukar alltid sluta med att man glömmer dem, och insperationen försvinner!

nu ska jag fortsätta knapra på lite ärtskidor och lyssna på musik! blubb' ya later

vad man gör när man har tråkigt

2010-08-10 / 14:44:42
Hahaha alltså jag dör! Jag hade lite tråkigt, så jag tog en bild då jag gjorde någon rolig grimage med läpparna, kapade den och satte ihop 2 delar. Resultatet blev bilden ovan! Hahah... herregud vad ful!

i said what what

2010-08-10 / 01:22:03
Hej! Just nu sitter jag och äter bublizz flaskor och lyssnar på musik. Jag kan verkligen inte sova. Har försökt lägga mig och fluffa till kuddarna, slänga till täcket och allt såntdär.. men det funkar inte. Jag känner mig som att jag är på världens konstigaste humör? Jag vill typ gråta och gapskratta samtidigt? Hm. Normalt. Nu SKA jag sova. Godnatt.

Kan Dee

2010-08-10 / 00:29:45
Åh jag måste bara få hissa dessa Kan Dee linnen innan jag går och lägger mej. Så fantastiskt snygga! Har funderar skit länge på att beställa ett eller 2, men kan bara inte bestämma vilka.. Iallafall så finns dessa überballa linnen på Kan Dee shop. Där finns massa fina tees, linnen osv.

can u read this?

2010-08-09 / 23:48:18
Det är några som frågar mig om jag läser några bloggar dagligen, och Ja det gör jag. Jag läser hur många som helst, till exempel: byellen.se, lisaplace.se, nevnarien.se osv.. och sedan läser jag lite kompisars bloggar plus några storbloggar. Och jaaa... jag läser kissies!

sthlm

2010-08-09 / 23:42:01
ph; stockholm city fontänen vid sergels torg.

Alltså gosh! Måste bara säga TACK till er alla söta hört av sig och tyckt att det är roligt att jag är tillbaka på bloggen, alla söta små kommentarer och för att ni bara finns! Bara att veta att ni läser det jag skriver betyder otroligt mycket för mig ska ni veta! Tack tack och återigen tack!

MUMS

2010-08-09 / 21:01:36
MUMS vad värt det var att cyckla till affären i regnet för att köpa lite godis.. så sjukt gott! Dem senaste dagarna har jag varit ovanligt nyttig och har helt glömt bort att det finns något som heter godis! Sååååå..ikväll firar jag att jag varit så duktig med lite godis. Jag vet.. det är inte ett bra sett att fira med just godis i detta fall men när jag skulle ner för att hämta en skål så sprang jag ner & hämtade den.. När jag kom upp med skålen så sprang jag ner för att hämta ett glas. Sen ville jag ha mobilen, så då sprang jag ner igen! Ni fattar? Jag sprang ner 1 gång för varje sak jag skulle hämta! Alltså.. TRÄNING! Haha..

flyyyyyyin'

2010-08-09 / 19:26:09
Åh! Fyfan vad jag saknar sandhamn.. lätt det mysigaste stället i skrägården! Som ni förstår har jag överdrivet mycket bilder att ladda upp.. så därför pumpar jag bara på med inlägg hela tiden ikväll då jag inte har något speciellt för mig. Vi besökte iallafall sandhamn när vi var i sthlm en dag, och man kan ju inte annat än älska stället! Vädret var föresten också helt perfekt! Saknar! Nu ska jag fara & köpa chocklad. Puss!

älska

2010-08-09 / 19:11:53
Glamoröst.. mjo vi vet! ♥
Denna dagen har jag tillbringat tillsammans med dem bäsa. Johanna, Fanny och Lydia! När jag och fanny kom in till Lydia hade Johanna och hon lingrat fällor för oss.. som tyvärr blev failad varenda en.. haha! Först kom vi in, och Johanna stog med armarna utsträckta och skulle krama oss, då dom spänt upp en fiskelina som vi då skulle snubbla på, och just när vi skulle snubbla hade dem tänkt skjuta fram en madrass som vi skulle landa på. Det hela slutade med att vi kom in, gick fram och kramade Johanna och utan att vi visste, spräckte fiskelinan. Madrassen föll ner på golvet framför oss, och lika så gjorde lydia ;) Lyckat försök tjejer! Iallafall så har vi haft trevligt med lite saft krig, goda choklad muffins och skräckfilm! Vi såg ''Black christmas'' och kan säga att den faktiskt var ganska bra... den som var mest rädd var nog Lyddan som var lidvärdd innan vi ens startat filmen!

lilla suris hästen

2010-08-09 / 18:51:31
Haha, bilden ovan tog jag i stugan för några veckor sen.. Jag tycker att den är totalt klockren med den lilla sura hästen som står där och glor när den större hästen gapar käften ur led! Haha! Det roliga var att jag fick flera liknande bilder från dom här hästarna, men denna var absolut roligast. xoxo

the life

2010-08-09 / 18:41:54
I love livin' it.

jippie?

2010-08-09 / 18:36:56
Hallåååååååååå! Jag är tillbaka! Herregud vad längesedan det var som jag bloggade.. flera månader faktiskt. Dem flesta av er vet på ett ungefär vad som hände som gjorde att jag slutade blogga. För det första så hackade någon sig in på mitt bloggkonto, kopplade BÅDA mina domäner (ja, även blogg.se domänen) till någon random blogg. Min design pajjade, och prenumeranterna rusade ner. Besökar antalet sänktes med flera hundra, och jag kunde ingenting göra. Iallafall så fixade allt detta sig tillslut efter massor med samtal med blogg.se osv. Då när allt var löst vet jag inte vad som hände. Min blogglust var helt borta så det var bara att hoppas på att den skulle komma tillbaka. Villket den gjort nu....idag!  Nog om det... nu till lite annat.
Det är som sagt augusti, och ni har inte hört av mig på månader. Under tiden som jag varit borta har jag hunnit sola, bada, umgås med kompisar och bara slappat! Jag har även varit i stugan & stockholm (se bilderna) och hälsar på min moster! Ytterst trevligt då jag älskar sthlm. Annars har min sommar varit ganska lugn och skön och det har blivit alldels för långa sovmornar... haha.
RSS 2.0