ett chockbesked till marsvins ägarna...

2009-10-26 / 22:27:41
...Lotta är gravid (!?) Elin och tobias köpte sina små marsvin (dem har 3 stora också), För några veckor sedan. Det började med att lotta var väldigt öm på sidorna, man fick knappt ta där... Och denna vecka skulle dem vara parklara. Dvs. redo för parning. När dem skulle para dem märkte dem redan att lotta var tjock, och nu dem senaste dagarna har hon bara blivit tjockare och tjockare. Hennes bröst blir större, och vi känner att det ligger bebisar i magen! Dem sparkar till och med.

Men hur fasen har dem kommit till?
Vi har varit super noga med att dem inte fått vara ens i närheten av varandra innan parnings timen (även fast gustav varit riiiiiktigt frestad!), har lotta varit gravid länge? HUR?

.... Varför man inte ska para dem för tidigt är att det är farligt för mamman och barnet. Vi har varit med om det förut, och det var inte kul när mamman och ungarna dog..

Men ett stort grattis till lotta, gustav, elin, tobias! Hoppas lotta klarar detta, hon är en riktig kämpe! Vi bevakar och ser, ungarna är inte i magen så länge, och... dem kan födas när som helst..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0