'Tänk' om jag var rosa..?

2009-10-31 / 22:43:59
Jag var rosa!? - Vore inte det riktigt konstigt? En rosa Lisa. En rosa blogg. En rosa människa. Har du någonsin sett en färglad människa? Det har inte jag. Förutom aliens på filmer.. Men dem är ju inte människor? Det är ju aliens? Vad är aliens för något? Är dem djur? Finns aliens? Aliens, i ordet aliens är det 1..2..3...4.5, Nej, 6 bokstäver. hur många bokstäver finns det nu igen i alfabetet? 28? Nej 29? Måste kolla upp.... Föresten, vem kom på alfabetet?

.... En liten skriftligt förklaring hur det är i min hjärna när jag tänker! Underligt? Jag börjar tänka på om jag var rosa, sedan över går det till aliens, och slutar med alfabetet.. Hur kommer detta sig? Att man hoppar bland tankarna.. Inte tänker klart på en tanke innan man hoppar vidare till en annan? Ska jag kolla upp det också kanske? Ibland undrar jag om jag tänker för mycket. Om min gärna arbetar så hårt att den sitter där inne i mitt huvud och tänker 'Snälla Lisa, sov nu så jag får sluta arbeta nån gång!' - Kan hjärnan tänka? Tja, asså kan den tänka utan att jag 'hör' vad den tänker? Har gärnan ett liv? Föresten.... tänk om jag var rosa nu igen..? ;)


Tja, vore det så fel eller vad tycker ni? Fantasi behöver vi här i vår färglada vardag..

Övik i ord - bilder - skratt ! :D

2009-10-31 / 22:24:23

With a smile on her lips! :D - Villken UNDERBAR liten resa till Övik jag haft alltså! Wanna take me back!? - Hell yes! Har verklige haft toppen skoj. Jag tänkte berätta lite i detta inlägg hur jag haft det osv.

Fredag: Startade vi bilen vid halv nio. Trött var jag också. När vi kom fram i övik (villket var vid 12 tiden), så gick vi runt på stan. Fick gratis mjölk av norrmjerier, haha, köpte lite kläder, kollade runt. Vid två checkade vi in på hotellet (som jag älskar!), vi fick hotellrummen, och vårat var toppen mysigt. Vi packade upp, och sedan gick vi allihopa i omgångar till coop och handlade godis osv. Mot kvällen var det träning i gymmet som gällde, jag sprang på löpbandet, styrketränade, pilates, och lite 'cyckling'. Sedan duchade/badade alla på rummen. Efter det gjorde vi oss fina, och gick ner till restauranten och åt middag. Jag åt buffé, och det var riktigt gott. Kunnde dock knappt gå dagen efter pgr. av att jag fick en blåsa av klackskorna.. :P. Efter maten fick elina, tobias, elin och badade i swimmingpoolen. jag, stina, solveig gick till deras rum och åt godis. Sedan å åt vi massor med dextrosol socker grejer, så vi skulle ha överenergi och flumma sönder. Vi blev flummiga, bilda (jag sprang runt i lekrummet och lekte med småbarnen, och.. mjo..inte detaljer kanske?), men dock var jag bara flumm 10 minuter.... Sen blev jag as trött, haha. Sedan skulle vi kolla när tobbe, elina, elin badade i swimmingpoolen, då puttade stina ner mig.. haha. Så då tvingade vi henne att hoppa i också, mohahaha. Sedan fixade vi vårat hår med elinas roliga hair pack, där man kunnde göra massa grejer med sitt hår, haahahaha. Efter denna skojsiga kväll blev det flumm i stina&solveigs rum, skönhetsfix, snack. Sedan sussade vi alla så gott.

Lördag:
Ringde solveig till hennes rum, vi all möttes, och gick ner till restauranten! Mega frukost stog next up, åt som en jäkla gris, massor, massor. Efter matten packade vi ihop, sa adjö till hotellet... Sedan drog vi till paradisbadet och badade. Det var skoj, vi badade och lekte hela dagen.. Åt en kyckling wraps till lunch! Sedan for vi hem, och nu sitter jag här!

Här kommer en aning bilder, dock inga från buffén, frukosten, mest flummisar:

På vägen dit - hem, alltid ska man shoppa med sig en varm chocklad från seven eleven i Umeå! ;)


Min stora packning, hade kudden med för att ha i bilen.. ;)



En snabb bild på vårat hotellrum, dock ser man inte toan, förvaringsaken osv i denna bild, bara säng - soffa, man missar mer än halva rummet typ :P


Stina vräker i sig sitt godis - på deras hotellrum.


Haha, min 'just-när-man-kommit-fram-mat', hahaha.
Kalla kötbullar är gott.


Dessa höll oss vid liv hela kvällen, *host*, nån minut, haha :)



And here starts the flummmmm! ;)


Elina 'sminkar' sina ögonfransar med hårmascaran, ahahhaa. Gör inte det, det börjar svida gärnet!



HHAHA, ganska häftigt endå? ;)



Ni får inte se mig, men tre godingar räcker? ;)


''Hej, här är solveig anka!'' HAHA, i hotellkorridoren!



'Hur ska denna gå igen?'


Solveig, redo att fara.. Adjö!, haha, skojja.



Stina kom instampandes och dumpade alla sina saker utan för vårat hotellrum, hahahaha.



Elins fina, stora, bruna muffins!

Lisa writing from ö-vik...

2009-10-30 / 15:45:53
Hallojsan på er allesammans!
Nu är jag framme här i Ö-vik. Jag sitter nu på hotellet, vi har nästan precis checkat in, fixat på rummen, varit på coop och handlat lite gott. Jag har även hunnit strosa lite på stan! ;) Nu ska jag upp på rummet, fixa mig, sova en stund, sen ska vi ut & äta. Efer maten ska jag träna i gymmet, och bada i poolen.

Bloggar nog ikv/imorgon - Det kommer massooooorr med bilder när jag kommer hem. Hoppas ni har det riktigt skoj i kväll och imorgon då jag ska bada. Ha en toppen bra halloweeen kv, pusspuss.

Lite kvällsshopping sådär !

2009-10-29 / 19:38:14

Ohja, att jag gör.. Alltså, det är så mysigt att gå runt på stan på kvällen, kolla runt, skita i hur man går klädd, osv. Och bara titta, det är aldrig långa köer eller dylikt. Så sjukt nice alltså! Iallafall så for jag och Mamma till stan en snabbis in till stan och röjde lite, jag fick med mej 2 nagelack hem (ett knallrosa & ett knallgult), dem är überläckra! Jag fick även en hel klase armband i fina pärlor, osv. med mig hem. Tack Mamma! Ser framemot massa shopping i Övik, och Umeå också. Hihi. Tänkte bjuda på en 'vad-jag-köpte-bild'.. ;)


Vackra armband eller vad..? Och nagelacken! Nu ska jag packa, städa, så vi hörs imorgon bitti. Och till erosm undrar: JAAAAA, jag kommer blogga från Övik ;)

Föresten; Johanna ringde mig ikv, tack bästa gumman för att du alltid bryr dej och alltid finns där, love u babe:* whitout u i'm nothing, johnanababe<3

What'z up?

2009-10-29 / 12:55:37





WHAT, klockan är ju för tusan 1 snart! Jag hinner verkligen INTE med dagarna nu för tiden. Helt plöstligt är det Torsdag, och klockan är dagtid! Nyss var det ju natt? Imorgon är jag i Umeå och sedan mot eftermiddagen rullar jag vidare till Övik och sover på hotell, och i övermorgon så äter jag hotell frukost och badar på paradis badet, haha! Tieden går fort, ;) Igårkväll så var Lotta (marsvin..) jätte trött, och när man kännde på magen ett tag så rörde sig bebisarna i magen, hoppas att hon håller ut tills vi kmr hem från övik så hon inte behöver föda när vi inte är med allihopa och stöttar den söta damen :) Men lotta är en stark brud! ;) 

Idag har jag mkt att göra
, städa rumet, damsuga, umgås med folk, packa, soooova. Så vi hör slite senare när jag kommit igång med dagen lite, pusspusssss.

Försökte få i mina kompisar vitamin wells..

2009-10-28 / 20:27:10
...Men icke sa nicke, det gillades inte så mycket! Skandal! Vad är det för fel på folket? Man måste komma in i the blog world för att gilla dem, så snälla ni, säg inte att ni inte heller gillar dem? (svarar du nej nu Anna så dödar jag dig, hihi), värda att prova helt enkelt.

Vi hörs lite senare ikväll, pusspuss.

Sitter fortfarande i pyjamasen, hihi! Busigt?

2009-10-28 / 14:16:10


På typ hela mitt bort ligger det tandpetare, Haha. Jag tar och andvänder dem hela tiden när jag sitter vid datorn, det blir så automatiskt. Sedan mräker jag hur det ligger en hel hög på skrivbordet, haha. Jag ska göra mig klar nu, känner att det är på tiden, klockan är ju snart halv 3! Och jag sitter fortfarande här i pyjamas vid min dator, och det dunkar musik såklart :) Måste verkligen ta tag i mitt liv, haha. När jag gjort mej klar drar jag nog till Stina, så vi hörs antagligen där tror jag, eller mjo, det gör vi nog! :) pusspuss.

BABBEL, BABBEEEL, SLUT SNART..?

2009-10-28 / 13:55:21
Godmorgon, Njae.. Inte så instämmande kanske.
Hoppas att ni sovit gott, det har jag! Somnade ganska sent igår, satt uppe & flummade lite med söta människor på MSN, haha :) Det ska man också ha tid för. Mina girls sovde i kvartersgården igår, och dem hade varit uppe hela dygnet. Haha. Orkade inte vara med, men tänkte komma dit imorse, men då vaknade jag så sent så dom låg typ o halv sussa llihopa hihi, sötisar. Jennifer hade varit uppe längst tror jag.

Sitter här och funderar på vad jag ska göra idag .. blir nog att vara med Stina nu lite på morgonen, spela GH, sen så ska jag svara på en intervju genom mail, och efter det blir det nog att träffa solveig :D

Föresten; På Fredag befinner jag mig i UMEÅ stad under förmiddagen, nån som bor i UMEÅ? Sedan på fredag kväll/lördagen så befinner jag mig i ÖVIK, nån som bor i Övik (örnsköldsvik)/umeå ? :D Vore roligt att träffa lite läsare tänkte jag :D


OSERIÖSSSS BILD, SKA FOTA MASSOR NU ! :>

Älskade glada kusiner ♥

2009-10-27 / 18:41:46


....Ni gör mig så otroligt glada, sööööta kusiner :* Älskar er..

har du inte testat...

2009-10-27 / 18:31:05


Om inte, skojar du med mig eller..?
Vi köpte SIMS 3 direkt det kom ut (villket var ngn gång i juni), jag skapade några simmar, och började flytta in i ett hus. Jag tyckte att det sög totalt, allt var mycket svårare, att styra var svårare (var så van med SIMS 2), Ja, allt helt enkelt. Jag lät det vara, har inte spelat det sedan i juni.. Men i förrgår.....

....Tog jag fram spelet och testade igen!
Och det är ju super kul! Det är verkligen det, man måste bara lära sig funktionerna, lära sig, och ge det en chans! Känner många som gjorde som mig, och dem gillar det också nu. Toppen kul är det iallafall, enligt mig :)

Har du testat SIMS 3 ? :D

Hum.. villken färg här näst?

2009-10-27 / 18:14:38



Hum... Villken färg ska jag köra på här näst? Röd kanske?
Jag har alltid beslutsångest över villken nagelacks färg jag ska välja.. Jag har ju ett helt sortiment av nagelack att välja bland, så det är lite klurigt.. Nu tror jag att det blir röd/genomskinligt denna vecka.. Känner inte för så mycket färg, har haft så mycket färg senaste tiden ;) Hihi. men vi får se, förslag kanske? I have all colours.

ett chockbesked till marsvins ägarna...

2009-10-26 / 22:27:41
...Lotta är gravid (!?) Elin och tobias köpte sina små marsvin (dem har 3 stora också), För några veckor sedan. Det började med att lotta var väldigt öm på sidorna, man fick knappt ta där... Och denna vecka skulle dem vara parklara. Dvs. redo för parning. När dem skulle para dem märkte dem redan att lotta var tjock, och nu dem senaste dagarna har hon bara blivit tjockare och tjockare. Hennes bröst blir större, och vi känner att det ligger bebisar i magen! Dem sparkar till och med.

Men hur fasen har dem kommit till?
Vi har varit super noga med att dem inte fått vara ens i närheten av varandra innan parnings timen (även fast gustav varit riiiiiktigt frestad!), har lotta varit gravid länge? HUR?

.... Varför man inte ska para dem för tidigt är att det är farligt för mamman och barnet. Vi har varit med om det förut, och det var inte kul när mamman och ungarna dog..

Men ett stort grattis till lotta, gustav, elin, tobias! Hoppas lotta klarar detta, hon är en riktig kämpe! Vi bevakar och ser, ungarna är inte i magen så länge, och... dem kan födas när som helst..

En argggg lisa i stormen idag!

2009-10-26 / 22:17:41

..Nu jag sitter här med benet uppskrapat, en enda stor blå bula på låret, arga miner.. Jag har bara 3 ord att säga och det är; Fyfan för bygg jobbare! (i know, det kanske var 4 men jag måste smälta in lite i texten, haha), Nu är det såhär. 5 dagar i rad har jag kommit hem på kvällen, och trillat ner i dessa hål som kretsar runt mitt hus. Idag gick droppen. Vårat staket hade trillat ner i ett hål, och det låg helt krachat rakt upp i luften. Jag skulle över vår lilla 'bro' vi fått... Och så är det inget hinder för det stora hålet, utan där ligger det kraschade staketet. Jag ramlar ner i hålet, skrapar upp låret, och får cyckeln på mig! Där gick droppen, jag haltar mig in, med tårarna i ögonen, och svär som fasen. Arg som jag är slänger jag runt armar och ben, skriker, suckar, gråter av ilska. Nu får det vara nog!!

....Imorgon bitti ska jag ta min telefon. Knappa in nummret till skellefteå kraft, och klaga så in i h*vetet! Den person som svarar kommer nog önska att den aldrig fötts.. Grrrr... *morr, morr* Och ni som inte fattar seriösheten i detta, JAAAAA, - jag ska ringa & klaga. Jag ska fane mej bege skadetillstånd! Även om det så ska upp i rätten och hela den skiten, jag ska klaga på dem!

Föresten; förlåt för dålig update, men inte haft blogglust, men nu är jag tillbaka, och massa fina inlägg kommer imorgon, pusspuss.

I have play sims 3 again!

2009-10-25 / 00:58:14
*Psssstttt*, är ni vakna ännu? Någon kanske!? Jag har inte haft tid att blogga idag, jag har varit upptagen med att nörda sims 3! Vi köpte det när det precis kommit ut i butikerna, och jag tyckte att det var sämst.. Men nu imorse testade jag igen, and i love it!

Njae, nu ska jag sova, pusspuss.

Inga kommentarer? - JOODU, jag har kommentarer! ;)

2009-10-23 / 15:25:10

Varför har du inga komentarer?? du har väl många läsare?
OJA, jag har mååååånga kommentarer, men jag har granskning på dem, och har inte godkännt en enda ännu, så det ligger flera hundra (ja, jag är seriös) och väntar på bekräftellse ;) Så ja, jag har kommentarer även fast det står ''0'' på kommentars rutan.

Lyckat!

2009-10-23 / 15:22:36

Tjabba, vet ni vad...?
Det är lov i 9 dagar nu! Känns superniceigt med ännu mera ledighet, ;) Eftersom att jag varit hemma några hela veckan (bortsett från idag då...) så känns det knasigt med ännu mer ledighet! Nice! Det gillar vi, hah? :) Från det ena till det andra, idag på skolan så var det inte så ansträngande .. vi avslutade tema dagen, hade lite utvärderingar och slutade redan klockan ett! Så det var riktigt skönt faktiskt.

Gårdagen var underbart skojig, och Elin var riktigt nöjd med alla pressenter samt allt annat! :) Och alla andra var också nöjda! Lyckat alltså! Så idag ska vi ha lite mer kalas, och så ska jag vara med Liza.



robin marklund , tobbe andersson , elin marklund , lisa marklund. sommaren 09 <3




EDIT till en person: Umh... lite ooooomogen du är ? vafan det är skillnad på vänner och kärlek.

seven things you didn't know about me..

2009-10-22 / 13:56:12

Jag hatar matte! OM jag gör, mjodu... Matte är verkligen inte min grej! Jag fattar uppgifter , är godkänd i min ålder och allt sånt osv, MEN, finns det nått tråkigare än att sitta och glo en en bok full av krummelurer och tråkiga texken? Noooo way dude, det finns det inte. Man måste andvända hjärnan otroligt mycket, och det gillar jag inte...

Jag har skärt mig ordentligt en gång i mitt finger! JAA, med brödkniven också :s Jag var hemma själv, och sedan skar jag mig. Jag tittade på handen, och fingertoppen dinglade, jag jag tog handen om fingret, sprang gråtandes till grannarna och dom fick panik, haha. Sen hjälpte dem mig, och mamma kom och hämtade mig. Vi for till docktorn, och jag fick nån jäkla badagesak på handen :s När jag hade skärt mig var jag chockad i 3 dagar, så fick vara hemma, haha. Var värsta ledsen.. men det gjorde ont också. :P

Jag är totalt förälskad i vårrullar! Har du inte prövat? DO THAT!! Omg, det är det godaste jag vet.

Jag älskar att duscha, LÄNGE! Mjo, vad är bättre änn att stå i duchen i 40 minuter...? Raka benen, smörja in sej, ha inpackning.. Nothing! Haha. Men jag vet, det är lite vatten på jorden, ska skärpa mig!

Jag har pussats med Totte (zillah och totte!)! Haha, ja! När jag sjöng på stjärnskott i Luleå så var zillah och totte där, och då gick totte fram och pussa mig, flera gånger! ;) En liten kärleks gubbe det där.. ;) Haha. Men han var jätte söt och snäll på alla sätt, och zillah med såklart .. Lisa ♥ totte..? ;)

My love to u all out there ♥

2009-10-22 / 13:43:19



I brist på vad jag ska skriva om just nu för stunden kom jag på idéen att skriva ett inlägg om kärleken till mina SÖTA läsare! Ni förstår nog inte hur mycket jag tycker er allihopa, varenda en. Det är för er jag skriver, det är er jag vill glädja, det är er jag vill underhålla, jag vill ge er en gnutta skratt i er vardag! ;) Jag tycker om er så otroligt mycket, och det hoppar till ett glatt skutt varje gång ni skriver nått snällt! ;)

Från det ena till det andra,
tänk vad roligt det skulle vara om jag ordnade en bloggträff med er läsare! :o) Tänk. Att jag ordnar en liten träff, och alla läsare kommer. Sen umgås man, lär känna varandra, pratar, fikar, snackar. Tänk vad roligt det skulle vara! Synd att ni alla bor hej villt överallt här i vårt lilla land.. ;)

Vet du vad....? Du vore kika in på bloggen ino nån minut, då kommer det ''5 saker...'' ;)

Kladdkakamuffinsen is finished!

2009-10-22 / 13:27:22
Nu har jag & mormor bakat kladdkakemuffins! Dem blev übersöta, så jag slår vad om att edm är goda! Jag orkar inte smaka ännu, för jag har precis proppat i mig en stor skå med havregrynsgröt! nyttig..? Mjo! ;)

Föresten, jag har bestämmt mig att ta hål i naveln när jag blir rik(are...) ! ;) Kolla själva! Snyggt or what? denna bilden ör lånad från google.se slumpvis.

Svar på tal + vitamin wells video

2009-10-22 / 10:59:19

 
Hej! Gud vad jag känner igen dig! Har du varit på Tv lr nått? :) Kram!
Hihi, jaså! Nej, jag har inte varit på Tv förutom typ när dem filmat på min förra skola skola 4 ggr. Men jag har varit mycket i Luleå? Om du bor där? Jag bor i skellefteå, så du kanske bor där o känner igen mej? Who knows? Sen har jag sjungit mycket på talangtävlingar, och varit med i en tidning (intervju) ang. sången. Sen är jag ju känd för att vara sveriges roligaste Lisa! ;)



Haha, Vitamin wells hjälper dig att släppa loss! Nu drar jag till mormor & morfar ett tag.
Puss & kram!

Videoinlägg:

2009-10-22 / 09:19:44
Godmorgon på er! Nu ligger jag här i soffan med min vitamin wells - Idag svart vinbär!
Idag måste jag baka kladdkakemuffins till ikv, allt annat fikabröd är klart så det hänger på mig! ;)

gRATTIS LILLSIS 12 ÅR.

2009-10-22 / 08:39:20



GRATTIS BÄSTA SYSTER 12 ÅR!

förfest med mina vitamin wells, HAHAHA !

2009-10-21 / 22:37:23

I know you wan't me, you no i wan't cha ..
Här sitter jag med mina vitamin wells och förfestar lite inför syrran som fyller år imorgon, hihi! :) Skål på er allihopa. Undra hur jag ska kunna somna nu .. Vitamin Wells är ju vitamin drycker O__o .. ups! Menmen, gott som in i h*vetet är det ju faktiskt! ;)

Imorgon bitti ska jag & mamma upp tidigt och sjunga osv, så kanske blir en riktig morgon bloggning, och inte nått kort inlägg av en halvsovande lisa.. ;) Imorgon kanske jag ska till skolan, om jag mår bättre. pusspuss.

vitamin wells in my ♥

2009-10-21 / 20:48:21



.....And i did it! Nu har jag smakat vitamin wells! Första gången vet ni! Jag har äntligen köpt dem. Eller mamma betalade men sak samma. Tack Mamma! Vill ni veta vad jag tyckte då? - DEM ÄR DUNDER SMARRIGA! Jag har testat alla sånna här vitamin drycker, men ingen har jag gillat... Tills jag denna Onsdags kväll prövade mig på vitamin wells. And i'm in love.... :) Jag gillar grönt äpple mest.

Villken vitamin wells gillar just du mest? :)

Vill ni höra mig snacka om pölsa i the voice..?

2009-10-21 / 16:41:57

SPOLA FRAM TILL: 18:19 på tiden på klippet, då är jag med. Lite onödigt att vänta 18 minuter för att höra lilla moi, haha :) Klicka bara här, och spola fram till 18:19 så voila! Om du som är ute på internet explorer har problem att lyssna, att det inte funkar, så ett tips är att vara ute på googles internet eller firefox.

Ps. Ifall du lyssnar på heeeela klippet, det är jag som är tvåan på linjen, som gillar pölsa! ;)

frågor kring ditt höstlov, tell me !

2009-10-21 / 15:50:07


Det vore toppen bra om ALLA svarade, tar bara en minut ungefär av ditt vädefulla liv! Hihi! :) Mitt höslov börjar på Måndag, ochd det varar en vecka. Och på höstlovet ska jag nog fara till Övik 2 dagar och bada på paradis badet, samt bo på hotell! :) Det ska bli jätte skoj! Sen ska jag frossa gott, umgås med folk, bara njuta av ledigheten! Förra höstlovet......Tja, vad gjorde jag!? Jag minns inte! Ni andra där ute (som har bättre minne än mig, och som följt min blogg ett tag), vet ni vad jag gjorde? :P Haha!

Satt just inne på min MSN (PRIVATA!) nån läsare hade addat den, och vi hade snackat lite förr.. Sen nu var hon med sin kompis, och dem webbade, vibbade, skickade blinkningar, skrek in ljudklipp, sjöng på arabiska (på låtsas!), sa bitch, osv! :S Skitäckligt, fattar nothing :S

dagens planer + bild

2009-10-21 / 14:16:40

Oh, nu har jag legat i stort sätt hela morgonen/förmiddagen under mitt mysiga duntäcke och kryat på mig, sett lite TV, halvsovit och bara slappat! Skit mysigt! :) Hade riktigt tur eftersom att mitt lilla favorit program också varit nu på morgonen.. Vet ni villket det är....? Lilla prinsessan på barnkanalen såklart! Hon är über söt! Haha. Från det ena till det andra... Jag sitter här och lyssnar på musik, just nu spelas ''jag lever min dröm'' som GustavH ville att jag skulle lyssna på! Bra låt faktiskt. Riktigt babblig och upptempo är den! :)

Tänkte dela med mig av dagens planer i den populära ''dagens planer listan'' ;)



Ha en toppen dag så länge!

Svar på tal: När får vi höra dig sjunga?

2009-10-21 / 14:01:05

När får vi höra dig sjunga Lisa?
Denna fråga dyker upp väldigt ofta, och det är absolut att ni ska få höra! Det kan jag lova. Men när vet jag inte. Just nu är jag dunder förkyld o kan knappt andas, men efter det, då ni ska ni få sångklipp! :) Det har funnits sångklipp på mig, och endel har hört och skrivit att det är jätte bra osv, men jag får inte bort dem! Jag var 10 år på dem sångklippen, kunde inte texterna osv.. Så måste kontakta folk o radeeeeeeeeera. Nu ska lite nyss matrial upp inom kort! ;)

Lisa med i vakna med the voice, haha!

2009-10-21 / 08:33:22



Godmorgon på er! Sovit gott? Hörde ni mig i vanka med the voice nyss? Haha. Det var jag som hette Lisa var 13 år från Skellefteå och gillade pöllsa :) *pinsamt...* Haha.. Josefin Crafoord blev besviken när jag sa pölsa för det var verkligen inget för henne :P Och Jacob började gensast kolla upp ett repect, men jag ändrar inte vad jag tycker. Pölsa for life! ;)

''It's raining men! Amen!''

2009-10-20 / 17:36:23

''It's rainging men, Hallelujah - It's raining men! Amen.....''

Just nu sitter min syster och sjunger ''it's raining men'' på övervåningen! Det roliga är att hon är seriös också, HAHA. Sötnöten. Hon gör små vaile, och sjunger jätte högt. Hihi, fett gulligt.

På tal om ''it's raining men - Weather girls - Hur är vädret hos er idag? :)



Läckra brudar det här... kom igen killar? ;) Hahahaha!


''It's raining men! Amen!''

2009-10-20 / 17:35:59

''It's rainging men, Hallelujah - It's raining men! Amen.....''

Just nu sitter min syster och sjunger ''it's raining men'' på övervåningen! Det roliga är att hon är seriös också, HAHA. Sötnöten. Hon gör små vaile, och sjunger jätte högt. Hihi, fett gulligt.

På tal om ''it's raining men - Weather girls - Hur är vädret hos er idag? :)



Läckra brudar det här... kom igen killar? ;) Hahahaha!


Frödingens kladdkaka in my ♥

2009-10-20 / 12:57:43



Är det BARA jag som är beroende av kladdkaka?
När det väl finns hemma så går det riktigt fort att ta några bitar. So otroligt yummi! Jag tycker inte om 'nybakta hembakade' kladdkakor, haha. Faktiskt så gör jag inte det. Dem är godare när dem stått en dag.. Fast dem slår absolut inte Frödinge's kladdkakor (se bilden ovan..) Dem är goda. Det går bara inte att undvika att ta flera bitar! Jag kan proppa i mig hur många bitar som helst, i värsta fall en hel kaka :).

Nu ska jag och syrran byta dator, det kanske blir en videobloggning sen med syrrans kamera. Mer bloggning kommer snart, ska vila lite nu.. Febern is back, har jag svininfluensan må tro?

En till ''5 saker du inte visste om mig''

2009-10-20 / 12:34:46

Observera att jag gjorde om ''5 saker du inte visste om lisa marklund''  lite grann, bytte ut bilderna, den jag gjorde igår hade så flummiga bilder..

Har blivit rejält sviken av en kompis! Ja, det har jag! Jag var 'bästavän' med en tjej i 7 år, helt plötsligt så gick jag vidare i en jätte stor sångtävling och då sa hon bara upp kompisförhållanet. Jag blev jätte ledsen, och visste inte varför, så jag var skit ledsen i 3 veckor. men som tur så har jag världens bästa vänner som stöttar <3 Sedan så fortsätter hon, och tror fortfarande att jag är beroende av henne, så hon gör ALLT för att få uppmärksamhet, lägger ut halv porriga bilder, skriver ptetiskt osv. Sen så har hon nu kommit och sagt till H*** att hon känner en av mina kompisar..? Haha. Hon gör allt för att göra mig ledsen, men sry gumman, du lyckas inte, jag blir bara gladare :) Men nu är jag lyckligare än lyckligast med dem bästa vännerna som finns <3

Jag har ett par favorit/lyckotrosor som är lila med my little ponny! Yes, du läste rätt. Jag älskar mina lila my little ponny trosor! Dom ger mej tur, och sen så är dem jätte söta ju ;)


Jag gillar rock (musiksmaken o stilen)!
Jag är inte emo style precis, och gillar itne sotiga ögon, men jag gillar att ha nitarmband, leggings med dragkedjor, och sen gillar jag rock. INTE HÅRDROCK, det är det värsta jag vet..uhu! Men rock är nice, det får en att släppa loss!

Jag har tonat håret en gång! Ja! Usch, vet itne vad jag tänkte! Jag skulle helt plöstligt ha brunt hår, så jag färgade, och det blev lila/rosa/blått/grönt/rosa/grått :( Usch! Det sög! Och det var just innan julafton också :S

Jag har börjat bli igenkänd osv! Det är jätte skoj! Jätte många stirrar på stan och skriver sedan att dem sett mig. Jag tycker det är as skoj. Synd att ni är små fegisar alla söta, ni får mer än gärna gå fram o seja hej! man vill ju träffa sina gullefjun läsare som man skriver till hela dagarna, enbart till er! ;)

Dumma, dumma, dumma hals!

2009-10-20 / 11:54:11




Godmorgon bloggen! - Jag har ont i halsen. Jag har jätte ont i halsen. Jag har förskräckligt ont i halsen. Usch! Det gör verkligen ont. Sitter här och käkar halstabletter i höggsta hugg. Gott är det verkligen inte heller, fy pottan för min dumma hals! But i still survive.. Idag är det fint väder ute, solen lyser, fåglarna kvittrar, jag sitter här i min mjukisdress, tittar ut mot förnstret, glor lite snabbt på min kända trosgardin, jag slår vad om att typ halva sverige slitit ner sina gammla tråkiga höst gardiner, och kommit in på 2000 - talet ;) Trosgardiner for life ..

N
u ska jag besvara era fina kommentarer, granska, publicera, svara... *gäääsp*

Lika som bär? Lisa vs. Apa!

2009-10-19 / 20:29:05



(Observera att mina ögon ser jätte roliga ut oxh att minen är oseriös, haha!)


Nåja, nyss var jag en människa - sen en flummoman - nu en apa.. Hur ska detta sluta? Snart är jag väll en liten myra också. *suckar* Jag strosade iallafall runt i mitt stora rum med lyxpool och hittade denna 'ap-magnet', såg direkt mej själv som den där magneten, så knäppte ett kort och voila, nya tavlan lixom? ;)

Det kallas humor.

2009-10-19 / 19:58:55
- Sexbomb, sexbomb, you're my sexbomb.. lalalalalala O__o
- OMG Lisa, nån har supat ner dej lr nått?
- Nope, har knarkat julskum (a) hehehe.

Asså det kallas humor ?

Villken marabou är din favorit?

2009-10-19 / 19:39:05



En marabou skulle inte sitta fel i min mage nu... Dock så har jag inte pengar att köpa en, och sedan om jag hade haft pengar så skulle jag stå 4 timmar i affären och välja villken sort... Det finns ju miljontals nu! Marabou Amigo, nonstop, sommar, sweitcher nöt, daim osv... Villken är din favorit? :D

Alla måste svara!

2009-10-19 / 19:25:33

''Nu kör vi, endastlisa.se eller lisamarklund.se...?''

Köpa rötter, någon?

2009-10-19 / 15:38:29



''Men det är klart att vi ska köpa rötter, hallå!? Det kostar ju BARA 2000 :- och dem kommer nog till väldigt mycket andvändning...? *hooost*

Fusk vs. sanning?

2009-10-19 / 14:49:23
Med magen full av kladdkaka och juleskum kan jag bara säga: YES!
Jag har klarat ut hela Roller Coaster på min mobil! Jag har gjort alla banorna, och har nu 5 stjärnigt på alla banor! Yes, yes, yes och åter igen yes!

Det går ryckten om att det inte var foki som vann årets blogg egentligen..? Att det egentligen var Kenza som vann men att dem inte ville att det skulle vara för tråkigt om Kenza vann 2 år i rad..? Att det fuskats och luskats bakom kulisserna. Jag vet inte vad jag ska tro. Det är alltid något tjafs när det gäller resultat i sånna här tävlingar. Jag vill tro att Foki har vunnit, och hoppas att det stämmer också. Vad tror ni, har det fuskats?

n i   b e d ö m m e r

Annorlunda lampan?

2009-10-19 / 12:41:35

''Den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge..?'' Det där ord språket har alla som sitter och läser detta hört miljarders miljoners gånger, eller hur? Jag brukar ha tåla mod, men nu får jag snart hyper damp. är så otroligt sugen på juleskum just nu så jag skulle kunna döda för en påse! Grrrrr... Jag är i behov av juleskum just nu. Snälla nån, jag klarar inte det hära..

Just nu dunkar raggae i mina högtalare. Högt som tusan också för den delen. men var tvungen att skruva ner en aning, för jag anser att jag inte kan tänka riktigt klart om ljudet är för högt.. ;)



Det är säkert ett dussin människor som läser detta som känner igen dessa über läckra lamor från ikea..!? Dem är runda, blommigt mönstrade, riktigt snygga helt enkelt. Det roliga som jag märkte här om dagen är att den där fästaren där självaste glödlampan ska sitta är sne. Kors rakt genom lampan..!! Det är så med alla dessa lampr. Men tanken i mitt huvud är varför..? För att det inte ska lysa rakt upp..? För att det inte ska börja brinna om den stor på en hylla med t.ex en annan hylla ovan..? För att det ska vara 'udda'..? För...? Tja, listan kan bli lång..

5 saker du inte visste om mig!

2009-10-19 / 11:15:36


Jag är nästan alltid glad!
Jag är en väldigt positiv person med mycket glada tankar, oc när man ser mej nånstans så är det inte ofta jag går runt med en sur min. Varför vara sur när man kan vara glad?

Jag älskar att sjunga balader, men kan inte lyssna på dem! Låter ganska konstigt, men jag älskar att sjunga lugna vackra låtar. Men när det kommer till att lyssna på dem så går det verkligen inte. Jag tycker det är sorgligt, och blir bara deprimerad. Haha! även om låten handlar om nått jätte skoj så är det endå sorgligt.


Jag är en godisgris!
Rigth, i'm. Älskar godis. Jag knarkar tomteskum under vintern. Och på sommaren är det dubbel nougat, lösgodis som gäller.

Jag är jätte dålig på att laga mat! Det stämmer! Jag är usel på att laga mat. Jag kan inte ens koka ägg utan att nått blir fel. Inte göra nudlar, inte göra gröt. När jag skulle göra kakor så råkade nått hända så det luktade rök och blev dimma inomhus. När jag gjorde gröt så blev det bara som en äcklig sås. När jag gjorde nudlar blev dem degiga och smaklösa.. Suck. Mästerkocken Lisa.

Jag får panik när det är stökigt! Usch, finns det nått värre? Blir galen när det är stökigt. Men endå har jag väldigt stökigt i mitt rum ibland. Det städas inte direkt pgr. av lathet.. :P.

2 st svar på tal

2009-10-19 / 10:58:29

Har du och din syster samma föräldrar, är ni helsyskon?
Ja, faktum är att vi är hel syskon, och det är jag glad för, eftersom att Elin är världens bästa lillasyster. Endel tycker att vi är jätte lika, andra tycker inte alls att vi är lika. Det bästa med att ha en lillasyster som är ett år yngre är att man som har en bästa vän i samma ålder, i like :>

Och så till en fråga som dyker upp flera gånger per dag ..

Kan du göra en design till mig?
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, det är INTE jag som gjort min design :P


Får inte nog av allt snyggt

2009-10-19 / 10:47:06


''När man väl börjat går det inte sluta..?'' Jag sitter här och knarkar mode hemsidor, hostar, glor, blir kär, klickar, redigerar, läser, längtar, nyser. Jag kan inte få nog av alla dessa hemsidor, det är läskigt .. Det är verkligen tur att jag inte har pengar för tillfället, för då skulle dem ryka direkt O__o , det finns FÖR MKT saker at välja bland, köpa, vilja ha ! Har ni nån bra mode hemsida att tipsa mig om ? :)

n i   t i p s a r ..

2 svarta skönheter från H&M

2009-10-19 / 10:28:42

Är inte dessa svarta skönheter über snygga så heter jag anorld!? Jag menar hallå, kom igen! Ser ni inte vad snygga dem här skorna är, svarta, lacka, guldiga kedjor! Och inte nog med dem, kolla bara in armbandet! Iiiiiiih! I'm in love ! :) Vad säger ni, brukar ni nörda h&m's hemsida? :)

My cleany room .. not !

2009-10-19 / 10:07:10





Puh, ser ni vad jag måste ta tag i till veckan!? Storstädning! Fast det är endå inte såååå stökigt om man gämför hur stökigt jag brukar ha det. Menmen. Observera att man ser ut genom förnstret på ena bilden, och att det snöat. Haha. Det snöade i natt, och det ska tydligen snöa senare också :).

Ett gulligt litet armband har landat i min brevlåda

2009-10-19 / 09:59:13

Titta vad som trillat ner i min brevlåda här om dagen, ett super gulligt armband från Superior by JFR! Tack ska du ha så jätte mycket Jennifer! Jennifer skickade ett mail till mig och skrev att jag fick välja ett armband från hennes sortiment, och valde då detta söta amrband. Sedan skickade hon det till mig, gratis! Tack!

Vill du beställa ett armband från hennes företag? Klicka då här!

Godmorgon?

2009-10-19 / 08:46:17

Godmorgon? Egentligen vore jag ligga och sova nu, men det bara går inte. Min kropp är helt slö, mina ben är som två dallriga spagetti. Min näsa är förstoppad av snor så jag kan knappt andas. BLÄ, gör mig frisk nån? Ta ett trollspö, säg en ramsa och trolla bort min förkylning. lalalalalalala .. it's the climb.

Näe, nu ska jag koka mej en kopp thé, pluppa ner nån halstablett, käka en smörgås, och sedan tralla upp till min dator och bomba er med uber bra inlägg och bilder.. ;)

Jag vill sova, godnatt.

2009-10-18 / 22:20:57

... Suck! Mitt huvud väger 10000 ton, måste hålla i det för att orka röra mig. Min nästa är igen täppt av snor, mina ögon är blanka, det värker i kroppen. Jag vill sova, godnatt.

en hel drös med babbel

2009-10-18 / 21:55:29

Puuuuuh, känner att febern börjar trilla ner på min lilla kropp igen, why..? Blir nog att vara hemma från skolan imorgon, känner att jag inte skulle palla en hel skoldag med BARA spanska hela dagen samtidigt som jag har feber. Usch näe, fy tusan, Det skulle inte fungera. Vi har som sagt tema vecka i skolan denna vecka - Dvs. Inga vanliga lektioner! Imorgon är det språkdag hela dagen, och resten av dagarna är det storyline för min klass. Så det känns inte så hemskt ifall att jag skulle vara sjuk några dagar. Jag missar ju inga 'viktiga' lektioner!

Visste ni att jag varit på tre loppisar idag..? Det är verkligen rekord många tror jag! Jag menar; Hur ofta är jag på loppisar!? - Väldigt sällan, nästan aldrig. Men så skulle Mamma fara till en så jag hängde med. Sen var det några här och där, så det rullade på rätt bra. Många porslins prydnader, fina skålar, och instängda lokarer jag varit i närhet av idag. Men det är så intressant att gå runt och kolla på människorna som säljer på loppisarna. Vissa ärunga, säljer barbie dockor och kalle anka tidningar medans vissa 'äldre damer' (om man får säga så) står där med sina stickade tröjor och säljer små porslins skålar och vita tunna dukar. Nåväl, intressant är det iallafall.

.....

Jag har iallafall kommit hem från kusinerna nu. Vi hade mysigt. Spelade lite Mario, busade gärnet och skrattade. Sebastian hade varit hos en dagis kompis idag och lekt själv! Han var riktigt stolt den lilla krabaten. Joel sprang mest runt runt och busade, som vanligt. Den lilla filuren är alltid på bra humör!



Visste ni föresten att tomteskum har kommit? Jag belv överlyklig när jag var på stan och såg att dem plockat fram dem ur tomtekällan, så jag har redan ärit 3 påsar .. *fniss* Har ni ätit några ännu eller är jag snabb med detta? Vi hörs sötisar, godnatt. Pusspuss.


Skriv klåda

2009-10-18 / 17:50:47


Åh, jag har så otroligt mycket lust att skriva i bloggen just nu!
Vill bara skriva och skriva, och återigen skriva! Det tråkiga är att jag inte har nått att skriva om. Dem inlägg jag gjort under dagen har bara handlat om att jag är sjuk, och att jag har tråkigt. Tråkigt värre. Nä, nu ska jag ta & fota lite bilder att bjussa er med! ;)

UGGS - UGGS - UGSS - UGGS - UGGS - UGGS - UGGS - UGGS

2009-10-18 / 16:51:31




Visste ni att jag inskaffade mig ett par låga, svarta uggs här om dagen? ;) Love them! Har för tusan flängt runt överallt och försökt hitta ett par i rätt storlek, färg, och höjd.. och voila här har jag dem. Observera att jag har ett par svarta benvärmare på mig på den andra bilden!

Nog om Uggs! I veckan har vi tema vecka i skolan. Just min klass ska jobba med en storyline. Vi fick temat ''djurpark'', så det ska bli spännande och se vad det blir för nån storyline! ;) Fast imorgon så ska vi ha en hel språkdag. ALLA på skolan har en heldag med det språket man pluggar .. villket för min del är spanska ! Synd bara att jag är sjuk idag (feber, förkyld... värk, hängig), men jag får hoppas att jag är frisk till imorgon iaf :)

Fick värsta chocken när jag märkte att syrran fyller 12 år om 4 dagar! Det är helt sick ju. Trodde verkligen inte att det var så pass nära till födelsedags firande ! HIHI. Sedan kom jag på att det är november lov nästa vecka också. Tänka sig, en hel vecka's lov.... love it.

Lisa goes clown..?

2009-10-18 / 16:33:50

- Lisa, ska du på t***** discot?
- Ehm.. Jag tror det, ska du?
- Ja, vi ska ju jobba..?
- Juste!
- Förra mötet när du inte var med på slutet bestämde vi att vi som skulle jobba skulle vara utklädda till nått läskigt eftersom att det är halloween då! Och gissa vad vi bestämmde att vi skulle vara?
- Hm... Näe, jag vet inte!
- Clowner!
- Vafan.. driver du med mig?
- Neej?
- Jag klarar inte av clowner, dem är skit läskiga. Då kommer jag typ vara rädd för mig själv.
- Hahahaha...

Lisa goes clown..? Nej, tack!

Marsewgutrope ..

2009-10-18 / 15:31:09

Haha, det är väll mysigt att börja ett inlägg med en gnutta skratt .. ? Dessa bokstäver här ovan bildar ett ord jag kom på nyss. Mitt egna ord. Mitt. Mitt. Mitt. Bara mitt ord. Det betyder ... Hej :> Haha. Låt mig skriva att det kommer från ett språk jag kommit på: Marsewgu språket !

Vill du gå kurs och lära dig detta språk ? Ring; 070 *** ** ** ! ;)

Spelning med kören igår, fasen villket ös !

2009-10-18 / 11:03:01

Yeah , i'm back on track again ! :> Och denna gången bättre än någonsin, mera bilder, mera bloggning, och det bästa: Jag är grön ! :> HAHAHA , näe det är jag fakitskt inte. Hur som helst så är jag tillbaka nu, och jag tänker böja blgoga som vanligt igen . Senare idag kommer det massa bilder, och texter om vad som hänt i mitt liv de senaste dagarna som jag inte bloggat på :)

Visste ni om att jag faktiskt har börjat kör, dans och att jag faktiskt tar sånglektioner ? Jag tror jag itne berättat det för er ! Det har varit för mycket så jag har glömt allting :oP Men men.

Igår var det spelning med kören , så vid 16 tiden for jag&liza till kören och sedan rullade bussen till byske iväg. Stämmningen var på topp och alla var glada och peppade ! Busschauffören hette Lennart! När vi kom fram soundcheckade vi, fikade vi, och bara tog det lungt. Kl.18 körde vi igång . Det var super skoj , och det var verkligen vacker sång som hördes, och energin var underbar . På bussen hem sjöngs det lite, snackades, sovdes. Vi applåderade till världens bästa körledare Gustav, till oss själva och Lennart. Det var en underbar dag ! :>

Idag är jag sjuk .. :S Så tar det ganska lungt och ska fara lite på loppis med mamma , pusspuss.

I'm back

2009-10-18 / 10:54:21
Nu är jag tillbaka igen .. men när jag skulle publicera ett inlägg med bild så hoppade deginen fel , så fick radera det ! ska kolla upp detta nu ! ...

Videoblogg:

2009-10-16 / 08:23:31



Observera att denna videon gjordes igår ! Haha! Den är INTE SERIÖS , för er som har svårt att skilja på det :> Men nu ska jag kila till skolan , ikv börjar bloggen om igen !

Och tack världens bästa mamma för dem fina uggsen :D <3
pusspuss.

videoblogg:

2009-10-14 / 15:38:23


Nu vet ni att blogglusten är tillbaka ,
nu är det bara min kamera som har damp .. och eftersom att Doris har det , så är det inte lika skoj att skriva, men ska fixa upp kamerasladden i veckan ;>

pusspuss.

it's only 3 meter's to the computer

2009-10-12 / 22:53:20

Nu ligger jag i sängen och myser. Har nymålat naglarna, både tårna och fingernaglarna (a) hehe. Imorgon ska jag försöka fixa iorning så bloggen kan bli normal igen , eller kanske man ska säga kameran ? ÖVerladdningen ! hehe. Det är ungefär 3 meter till datorn , så ser inte vad jag skiver precis . Och orkar inte kliva upp sen & kolla igenom heller , så säger bara godnatt pch publicerar detta skit ! pusspuss.

Real i-landsproblem

2009-10-12 / 14:59:54

Hallå alla kära! :) Usch vad hemskt det är att se hur dålig bloggen är för tillfället .. men datorn krånglar, så har lite problem med att ladda över bilder, jag har ingen insperation, tiden finns inte till, och det hemskaste; Jag har verkligen 0% blogglust ! Vet inte vad jag ska ta mig till .. det är riktigt scary.

Just nu sitter jag här och har tråkigt hos mormor & morfar , vi har sett lite TV, så det är trevligt. Mamma jobbar, och Elin är i skolan, och jag är sjuk.. IGEN! Så jag hälsade på lite .. Blir galen på allt .. fyfan. Menmen, snart är bloggen på topp ingen, just stay cool and wait , pusspuss.

Bloggtorka! Ojah...

2009-10-10 / 17:57:03
..Det har jag verkligen! Och trist är det också.. Riktigt trist. Har egentligen så mycket jag vill lägga upp, visa er, förmedla, blogga om. Men lusten ligger nergräven i en stooooor sandhög. Det är verkligen flera meter upp till blogglusten känner jag , så det jag försöker göra är att få upp blogglusten igen. Det mäkliga är att blogglusten kan komma fort som tusan, bara sådär O_o Sist jag hade bloggtorka var jag ute och gick sen bara *SMACK* så var den tillbaka :> Så vi får hoppas att det blir så igen ..

......

Just nu befinner jag mig hos mormi&morfi , vi kom hit vid 3 tiden och hjälpte mormor göra palt! Så där stog vi, Mormor, mamma, elin och jag och gjorde palt! Det är verkligen gott! Mumms. Sen kom småkusinerna hit och vi käkade palt tillsammans! Efter maten blev det fika, jätte goda kakor som mormor bakat och nu sitter jag här och är trött.. Buuuuuh, vill ha massa energi .. menmen. Idag har jag börjat nörda IMVU igen ! :o) Ett spel www.imvu.com ! Det är en hemsida, man är en 3D gubbe , kan byta kläder, smycken, piercngar, köpa allt från underkläder till jeans och en fräck tröja, chatta, köpa lägenhet, snacka, kyssas, hångla, pussas, kramas, allt! Haha. Det är svinigt beroendeframkallande (a) heheehehehe, pusspuss.

''En sådan där chihuahua med hår..?''

2009-10-09 / 18:57:25

Hej allesammans ! Förlåt för min super dåliga update , men har så mkt att göra.. Så måste tyvärr gå nu igen.. Förlåt om min blogg är den sämsta nu.. I'm sorry, running aways like this but i never.. lalalalala.. O_o
Idag så sa Liza nått ganska roligt, delar såklart med mig av det ;)



Haha, rätt skön va? ;) Nu sitter jag här med bästisliza , och vi har nyss varit på coop. Men hörrni, vi hörs snart igen! Förlåt för dålig update återigen .. kysskyss.

VIDEOUPDATE:

2009-10-07 / 16:31:28



Hallå på er! Jag är fortfarande sur över att dem krävt upp vår gård ! Kommer nog inte släppa det innan detta dygn är slut *sur min* .. menmen , så är det väll. Föresten, jag är trött. Skicka mig en väska nån? :(

Nyss haft matte prov ..

2009-10-07 / 09:45:11
Godmorgon sötisar !
Hur mår ni idag? Bra hoppas jag! Jag är just nu i skolan, jag har precis haft matte prov ! Usch vad äckligt det var .. men jag tror det gick bra iallafall :> Hihi. Sorry om det var sämst uppdatering igår , men idag när jag kommer hem ska jag besvara kommentarer & blogga massor med lite nytt och frächt från kameran ;) Nu får ni ha en toppen dag så hörs vi sen, pusspuss.

Beautiful hair

2009-10-06 / 16:55:14


Min syster har ett enormt annorlunda hår, det är hur tjockt som helst, sen är det lockr där nere. Jätte vackert! Hon behöver inte göra nått med sitt hår, inget hårmoss eller så, volymen finns där !

Nu ska jag avsluta datorn ett tag, har hälften av kommentarerna kvar men min dator har damp, massa ikoner försvinner, det går inte klicka knappt O_o Menmen, tar det senare. har suttit här, lyssnat på musik, och även gnidit överläppen mot ett torkat mandarinskal, HAHAHA ! Det luktar gott, sen så är det skönt. Det vore ni testa! ;) Haha. Nä, nu ska jag gå ner och mysa ett tag, pusspuss.

Tävlar om ett armaband!

2009-10-06 / 14:07:55



jag är med och tävlar om ett armband från www.cocoo.se hos www.meays.se !
nu hoppas jag bara att jag har turen på min sida... ;)

varför?

2009-10-06 / 13:52:21



Varför är jag så depp idag .. suck.

Svaren på frågestunden

2009-10-06 / 12:06:18


Jag sätter igång direkt med detta istället, så jag har lång tid att svara på era kommentarer! Hihi, tack för alla söta frågor, det värmer enormt att det öste in frågor :> 


Hur kommer det sig att du började blogga?
Kan du delta i min tävling för att ha en eller flera personer som gjort något fint!?
Svar: ! Jag kom på nått konstigt sätt in på metrobloggen.se , starta en blogg, sen bytte jag till blogg.se och ja, den vägen gick det väl. Vi får se, ska kolla in din tävling.


Trivs du i Skellefteå eller vill du sticka så fort du får chansen?
Hur länge har du haft den här bloggen?

Svar: Jag trivs jätte bra, så vill inte alls sticka så fort jag får chansen ;) Jag har haft den här bloggenungefär ett år och nån månad. Hihi.


Vad är det bästa du vet? :D
Hur starta det med att du börja blogga?

Svar: Det bästa jag vet är att vara glad och lycklig! Det finns många saker som gör mig att vara det. Du kan läsa nån fråga uppåt så står det hur jag började blogga.


Har du någon bloggare/bloggerska som förebild? Favoritblogg?
varför kan du inte heta nånting lite mer.. roligare,
t.e.x endastfisa.se :D?

Svar: Ja, jag ser nevnarien.se som en bloggförebild, hon är så duktig och har verkligen lyckats! Hahaha, jag tycker endastlisa är rätt roligt, så nej, inte endastfisa ^^


Vad innehåller en bra blogg för dig?
Vad vill du uppnå med din blogg?
Vilken är din favorit vardags outfit nu till hösten?
Svar: En bra blogg inehåller kärlek, värme, humor, bilder, personliga inlägg, mode. Hum.. mitt mål är att ha 1000 prenumeranter innan 2012 ;> Haha.  Min favorit vardags outfit nu till hösten är tjocka tjockis tröjor, leggings, tigths, och ett par uggs. Även en rad vackra smycken från cocoo.se på högerarmen ;)

Vad har du för fritidsintresse?
Har du haft sex?

Svar: Hum, jag gillar att sjunga, fota, vara social med folk jag gillar, blogga. Nej, jag har inte haft sex. :)


Vad tycker du är intressant att läsa om i andra bloggar?
kommenterar folk ofta att du har samma namn som författaren Liza marklund?

Svar: Det står lite längre upp. Oja, nästan en 4;del av dem som läser min blogg kommenterar att jag heter som författaren, haha. Tro mig, jag vet det!! ;)


Har du någonsin färgat eller slingqat ditt hår?
Hur gammal är du?
Svar: Jag har tonat det en gång, och ska aldrig mer vara i närheten av en hårfärgsflaska.. Lukten får mig att vilja kräkas!! Det blev rosa, grått, grönt, rosa, brunt, allting... Jag skulle ha brunt! USCH!


Hur länge har du gått dans? Villken dans går du? Vad är det roligaste med dansen?
Svar: Jag har dansat lite till & från, från jazz till street. Just nu går jag street. Det roligaste är att jag är så dålig nu i början med den nya dansen så jag bara ligger på golvet och gråter av skratt :P


Vilken är din favoritfilm genom tiderna och varför?
Vad har du för bakgrundsbild på datorn?
Svar: Oh, favoritfilm är lätt! Hitta nemo såklart! :o vad annars? På datorn har jag en bild på en blöt skiva (finns i headern).


Vad använder du för kamera och tillbehör? Vad kostade allt sammanlagt?
Svar: Hitills har jag bara en nikon d40, kitobjektivet! Men ska skaffa mer inom kort. Jag vet inte vad den kostade när jag köpte den!


Har du funderat på vad du ska gå till gymnasiet? :)
har du nån dold talang?
Svar: Ja, jag vill gå antingen media, eller så vill jag bli frisör, webbdesigner, säljare eller nått man kommer långt med och blir rik på.. Mohahhaa!


Har du nån favoritblogg bland ''storbloggarna''?
Vad anser du personligen är en bra blogg ??
Hur är din personliga stil ??
Vilken är din favorit klädaffär ??
Vad tycker du om size 0 trenden ?? (skum fråga kanske..)
Svar: Ja, jag gillar blondinbella och nevnarien! (det står längre upp). Min personliga stil är lite rockig, mysig. Gillar nitarmband, ganska lätt. Inte så mycket smink, bara mascara. Söta små armband.. Gaah, vet iunte! Det är.... min stil. Haha. Min favoritklädaffär(er) är gina, monki, H&M. Sista frågan förstår jag inte?


Läser du fokis.se? Favoritfärg?
Svar: Jappjapp, jag läser fokis.se ;> Favoritfärg är rosa!


Vem är din bästa ''blogg kompis'' Varför började du blogga?
Svar: Det är en tjej som heter Emma och en som heter Lina.


Kollar du på toapappret efter du torkat dig, och ska stoppa ner det i toaletten? O-o
Gillar du mig?

Svar: HAHAHAHA älskling, jag vet inte m jag gör det :o Haha. Jag gillar inte dig, i love you :)


Använder du standard objektiv till din Nikon D40 eller vad har du för objektiv?
Vad rekommenderar du för nybörjarsystemkameror? :)

Svar: Standar objektivet nikkor 18-55 mm hitills, men ska köpa mer, mer mer :D Jag rekomenderar Nikon d40, d60 som nybörjar kameror om du vill ha Nikon. Canon säger jag Canon eos 450 D och 1000d. :D


Hur gjorde du din design, älskar den!
Favvofärg på nagellack? Ditt liv om 10 år?

Svar: Jag får flera mail om folk kan göra designer, och om jag gjort den, hur osv. Men det är inte jag som gjort den. Haha. Min favoritfärg på nagelack är röd. Jag vill vara rik om 10 år :D


Hur många besökare har du per dag?
Hur mycket pengar får du i månaden?
Svar: Det varierar, just nu är det runt 4000-5000 om dagen. I månadspeng får jag 500. Sen lite extra då & då om jag gjort nått eller sådär.


favoritfrukt? Favoritblogg?
Om du fick vara ett djur vilket skulle du vara då?
3 saker dom gör dig glad?
Kan du inte lägga ut  sångklipp med dig? hihi, vore kul:D
Svar: Det är nog körsbär. Jag skulle vara en fågel eller en elefant för då kan jag mosa alla, haha. Hum, att vara på aktiva, familjen, stå på scen. Njae, kanske snart.. vi får se.


Skulle du vilja lära känna mej bättre elr äre bara jag som vill lära känna dig mer ? :)
Vem e din bästa kompis ? :P

Svar: Jag är öppen för alla söta du, så absolut! Min bästa kompisar heter Liza & Elin. Men jag har många som ligger nära också.


Har du några fototips för en som snart ska köpa systemkamera?
Vad ska du hitta på i veckan då?? =P

Svar: Ja, Läs i fotohäftet som medföljer, lär dig inställningar på kameran. I veckan ska jag vara glad. Du själv då? :)

Tack så mycket!


Morsning korsning ;>

2009-10-06 / 11:23:59
Godmorgon bloggen !
Vet ni vad jag ska sätta igång med nu? Svara på era kommentarer, det är typ 40 sidor som ligger och väntar. har sjunkigt ner till 9:nde olats på aktiva, så måste klättra upp igen ;) Jag har sovit ända tills nu. Svaren på frågestunden kommer lite senare. Kramkram.

Ah, vi kör igång med en frågestund !

2009-10-05 / 19:49:23


MAX 2 frågor per person :> Frågestunden avslutas när jag känner för det :)
Jag ska slänga mig i soffan nu, är såååå trött. Gustav gör mig sällskap :o)

EN FRÅGA TILL ER: Om jag får en egen domän så när ni läsare ska kommentera så kanske inte blogguppgifterna finns kvar på ''kom ihåg mig'' när ni ska kommentera. Kommer ni sluta kommentera då?

STOPP!

Vinlägg: Gustav äter gurka!

2009-10-05 / 15:39:57


Nu ska jag kila, brottom, brottom... pusspuss.

Ge mig vitamin wells, någon?

2009-10-05 / 08:30:16


Ang bilden; sorry om den sticker ut lite mer på ena sidan i inlägget, man har inte tid att redigera den.

Godmorgon bloggen , detta blir ett ganska snabbt inlägg. Har lite brottom, har knappt börjat fixa mig. O-o Iallafall så är jag på dåligt humör, är jätte irriterad, trött, förkyld. Så humöret är inte på topp. Menmen. Efter skolan har jag dans , sen ska jag hem & besvara kommentarer, och göra läxor. Och självklart umgås med familjen :> Hihi. Orkar inte vara med kompisar idag känner jag.. Vill fixa massor med saker i bloggen osv. Men föresten, nån söt som kan skicka hem mej vitamin wells? Snälla.. Har verkligen brist på vitaminer idag.. HAHA! Föresten, det snöade här igår. Då det var riktigt slaskigt och daskigt när jag gick med mina tygskor ute.. Hehe (a) Menmen, det är typ borta nu. Nä, nu ska jag dra, pusspuss.

Mitt nya ragg

2009-10-04 / 21:33:58
....Nu sitter mitt ragg här i mitt knä och piper och flirtar... vem kan det vara? ;) Jo, lilla gustav. Min lillasyrras marsvinsbebis ;> HHAHAHAHA! Elin o tobbe har nu 5 stycken marsvin.. haha.


Avrundar detta tråkiga inlägg med en tegelvägg ;> HAHAA. Jag har massor av kommentarer att besvara , men ska till skolan imogon så hinner inte besvara dem eller blogga mer ikväll.. men jag skriver imorgon bitti! :> Älskar er allihopa, pusspuss.

Förlåt om det varit sämsta bloggdagen idag.. bara massa tråkigt.. men haft mkt att göra.
Men har föresten ftt besöks rekord idag :D

Kanelbullensdag

2009-10-04 / 12:52:29

Nu ska vi fara till mormor & morfar och äta kanelbullar :> Kommer lite senare, då ska jag svara på kommentarer och uppdatera lite :D Kom ihåg att rösta på mig i inägget under. pusspuss.

Egen domän i samarbete med ett företag!

2009-10-04 / 11:06:51

Ang bilden; Jag fick ett mail av ett företag som skrev något liknande; ''Vi har fastnat för din blogg och tror att det kan bli större. Vi vill samarbeta med dig. Så vi erbjuder dej en egen domän till utbyte av lite reklam i din blogg eller dylikt.'' Och självklart tackade jag ja :> Hihi, men frågan är vad jag ska heta..

Har du nått förslag så skriv det i en kommentar! :>

GLÖM INTE ATT RÖSTA, BARA NÅGRAR RÖSTER BEHÖVS, TYP 10!
klicka på denna länk och rösta så jag får fara till blogawards.. :)

Kom ihåg att rösta !

2009-10-03 / 17:00:13

Kom absolut ihåg att rösta så jag får åka till blogawards, behöver bara 21 röster för att ligga riktigt bra till, så klicka HÄÄÄÄÄÄR och rösta. Det är enkelt, bara klicka på en knapp som det står rösta på :>

Nu har jag varit på solbacken och handlat lite med mamma ! Fick med mig lite godis, samt lite drickor hem och min favorit kaka med stort F ;> Hihi. Vi ska snart fara till Veicko och grilla. Det ska bli riktigt gott. Vad har ni gjort under tiden jag inte varit tillängling? ;)

LISA, VAD HETER DU PÅ...?

MSN = [email protected] (bloggmail, men är inne rätt ofta)
Bilddagboken = absolutlisa
Pixbox = lisafiza
Facebook = Lisa Marklund

Rösta på mig, i wanna go to blogawards 09!

2009-10-03 / 13:32:35


Kan ni vara VÄRLDENS BÄSTA LÄSARE och rösta på mig EXAKT HÄR så kanske, kanske jag får fara till blogawards? :) Det vore helt underbart om ni ville vara så snälla och göra det för mej.

Tänk så kul det skulle vara för er, då skulle ni får massor med vimmel bilder på alla era bloggidoler av mig! :o) Och så kanske några av er skulle få träffa mig? :D Så snälla rösta...

Den annorlunda colan

2009-10-03 / 11:52:04


HAHAHAHAHA, villken annorlunda cola jag köpte med mej hem igår .. Vad tkr ni , ska jag lämna tillbaka honom? ;) Haha. Men god var den iallafall, det ska ni ha klart för er, den godaste som tillverkats.

Nu sitter jag här och är förtvivlad över att jag rivit sönder överladdningssladden till kameran ! Så jag har laddat upp några bilder nu med minneskortet .. Får värsta paniken , visst kan man köpa överladdningssladdar? :o) Det kan man väll? Hur det gick till är säkert ganska vanligt... Jag hade kameran stående på skrivbordet med kabeln i, och ryckte kameran till mej .. Hade glömt att sladden var i .. hehe (a) men tur att det finns minnes kort som kan ladda över. Vad gör ni gott folk ? :D

Frosten har kommit till Skellefteå

2009-10-03 / 09:20:48




Godmorgon alla söta läsare, och välkommen alla nya! :>
Vaknade nyss och gick ut och fotade frost. Så här kommer två dåliga biler.. Inte så nöjd, men vad tusan, det får duga ! Sedan så har jag just märkt att jag är på aktiva! :D Nu ska jag hålla mig kvar där ska ni se :) Ni fattar itne hur glad jag är, för det ger verkligen bloggen en knuff i baken ;>

.....

Idag kommer jag vara superaktiv med massa bilder och inlägg.
Så, ni får se till att kika in så ofta ni kan :> Pusspuss.

Goodnigth sweethearts when it's time to go.

2009-10-03 / 00:39:38



Haha, ignorera den snabbtagna bilden och min slarviga handstil !
Med detta inlägg vill jag säga godnatt :]

Sushi Hiss/diss?

2009-10-02 / 23:38:47


Usch .. själv ger jag sushi en fet diss. Så äckligt, så otroligt äckligt ! BLÄ !

Knokk klockor

2009-10-02 / 22:41:45


Bildkälla: lisasplace.devote.se

Är det bara jag som INTE har en knokk-klocka? I love them!
Jag har nog tänkt beställa en inom kort ..
men frågan är villken färg jag ska ta ! Vadär snyggast? Villken färg är den som inte dem allra flesta har? Jag gillar den gröna, röda, mest :> Men vad tycker ni, villken färg vore jag köpa? Jag behöver verkligen eran hjälp .. beslutsångest till 100 % !

Har någon av er en knokk klocka ? Om inte, ska ni skaffa en? :D

Blue & red & green

2009-10-02 / 19:58:24





Åh vad mätt jag är nu , vårrullar är nog ett av det godaste som finns ! Har inte ätit det på årtal typ, så det smakade extra gott idag! TUMMEN UPP helt enkelt! (y) Mamma åt iallafall sushi, och det var första gången jag smakade det.. och jag kan bara säga att det var ett av det äckligaste jag ätit i hela mitt liv! Fy tusan vad äckligt ! UCSH! Det var verkligen skit äckligt .. Menmen, tur att jag hade mina vårrullar och wok :>

......

Har funderat på en foto-tävling ! Vad säger ni? Låter det som en bra ide?

Mot stan

2009-10-02 / 17:59:37
Nu drar vi oss mot stan för en middag som ska bestå av thailänsk mat ! GOTT ska det bli. Jag återkommer så fort jag är hemma igen, så vi hörs. pusspuss.

Svar på tal: Sluta blogga!

2009-10-02 / 16:25:27

''Ta ditt fula hår och gå till datorn och sluta blogga!! SNÄLLA''

Lisa svarar: Hejsan där! Gud så glad jag blir av din kommentar! Helt seriöst, har verkligen lärt mig att ta fula kommentarer när dem dyker upp, villket är väldigt sällan! Men nog om det. För det första, vad synd att du inte gillar mitt hår, jag tycker om det, :) För det andra, varför ska jag gå till datorn när jag redan sitter där? :S HAHAHAHA, (ignorera min dåliga humor) .. ;) Och för det tredje, nej, jag tänker inte sluta blogga. Men om du inte vill läsa min blogg så har jag ett tips till dig. Läs inte då ;>

...

Vad tycker ni om min coola annorlunda ''svar på tal'' bild? ;)

Ett måste i höst/vinter (!?

2009-10-02 / 13:32:50

Gaaaah , är inte dessa amband ett måste i höst/vinter!? Blir helt till mig (a) heheehe. Detta är absolut något jag måste inskaffa mig ! Får aldrig nog av cocoo.se ! Kan inte sluta kolla, dem har verkligen underbara smycken .. Riktiga ögngodisar! ;) Nån mer än jag som är breonde av deras hemsida ? (a)

Har pracis kommit hem från coop. Cycklade dit och köpte lite godsaker .. Hade otroligt tråkigt och efter som att jag inte riktigt har orken att baka så satt ett vienerbröd från coop bra ;> Nu ska jag svara på kommentarer , bloggar lite senare .. pusspuss.

Mysig fredags morgon!

2009-10-02 / 10:47:08

Godmorgon ! Är hemma från skolan idag, känner mig helt slut! Har legat och mysit hela morgonen och sett film. Mysigt va!? Har sammlat mig massor med krafter och ska städa hela huset och överaska mamma när hon kommer hem vid 3 tiden! Duktigt va? Ska även ladda kameran så jag senare kan överaska er med massa fredags mys bilder ;) Fast nu äre ingen överaskning längre ju .. Haha :) pusspuss.

Sjuk... suck!

2009-10-01 / 15:36:41

...*Suck* Nu är jag hemma från skolan...
Och jag kan medge att jag inte är kry! Mot eftermiddagen har jag börjat må skit dåligt. Jag hostar, nyser och är dunder förkyld (Okej, det har jag varit ett tag fram och tillbaka dårå) Men jag är heeeelt seg i hela kroppen. Det känns som om det ligger 2 ton muffins på vare axel... Vill bara sjunka ner i soffan och sova. Sen tror jag att jag har feber också.... Buuhu! Jag kan heller inte röra mig snabbt för då gör det ont i hela kroppen, haha! x)

Har föresten inte svarat på kommentarerna... änn. Somnade igår.
Näe, nu ska jag typ gå och sova i soffan.. fryser som en liten frysen myra... :oS




RSS 2.0