1:a advent 2009

2009-11-29 / 10:59:08


(Bild tagen av Lillasyster elin, Refigering: Jag. Hon ville fota en bild, fin va?)

Herregud, det är första advent idag!
Tiden har verkligen forsat i väg i en väldig fart.. helt otroligt att vi redan fått tännda det första ljuset! Nu ska vi bara tända 3 till, sen är det jul! Jippie, jippie! Vi har då iallafall tänt ljus och ätit mysig frukost tillsammans, riktigt mysigt faktiskt. Vad har ni gjort denna mysiga advents morgon..?

Idag ska jag på skyllt söndagen!
Det är en slags julmarknad här i Skeå, med juylstämmning, glögg, knäck, underhållning, reor osv. Det kanske är nån söt läsare som ska dit också? Hälsa gärna, jag bits inte! ;)

Ha en bra första advent så hörs vi sen :D

Tuggummi-lek

2009-11-28 / 20:23:39

Titta villken jätte bubbla jag blåste nyss!
Det tuggummit jag blåste med var väldigt svårt att få stora bubblor med, sen så var det en konst att hinna fokusera med kameran, samt knäppa kortet innan bubblan sprack, men det gick efter ett X antal försök, Hihi :) I min tråkighet så började jag forma mitt tuggummi till ett hjärta.. (I know, im boring..) Konstigt eller inte, ni avgör, men lite gulligt blev det väll allt? Det kan jag faktiskt medge. Oh nej, jag brukar inte sitta och forma mina tuggummin och leka med dem på det här sättet vanligtvis, men har man tråkigt så har man :D

Har precis käkat surströmming! Det var sjukt gott.. Är proppmätt som en boll! :D
Hanna och Kickie är här, och Hanna har gjort choklad pannacotta, så vi ska strax smaka på dem små mästervärken, yummi, yummi! Bilder kommer sen, åter till köksbordet där det smarriga väntar.....:)

Svartvit vs. färgglad

2009-11-28 / 14:49:21


(Gammal bild, fast en ny fräch redigering. (understa) Denna gången i svartvit, vad tycks, villken är snyggast?,
Gammla(fäg) eller nya(svartvit)..?)

Vet ni vad..? - Jag sitter faktiskt fortfarande och diggar bra musik!
Jag sa att jag skulle göra det hela dagen, och det är det jag gör också. Haha! Ibland undrar jag verkligen om jag har nått liv, jag sitter här, lyssnar på musik, och om jag kollar mig omkring så ser jag end rös med skålar och KOPPAR där jagd druckit choklad-cappuccino, hahahaha!

Nu ska jag klä mig, och sminka mig!
Har inte sminkat mig sedan 3 veckor sen snart, då jag blev sjuk! Ska bli skoj :D

Snälla.. kan du sluta nu!?

2009-11-28 / 14:40:09


Kan inte alla bara sluta..? O-M-G! Först börjar du smöra med mig, sen helt plöstligt gör du och din kompis nån jävla video när ni säger hur sämst jag är, sen säger du förlåt. Sen hackar du dej på mina kompisar. Sen säger jag till, och då säger du förlåt igen, Omg, snälla! Du har till och med min privata MSN, Låt mig vara! Nu säger du att du ska anmäla mig och skriva dumma saker om mig om jag inte tar emot din ursäkt..? Stalker?

''Men jag har ju skrivit massa fina saker om dig i min blgog att dem ska gå in på din blogg ju!''
-Okej tack, men det ger inget att smöra..?

Söka till Talang 2010! Ja!

2009-11-28 / 13:12:01
Förra året sökte jag till talang 2010, men då var jag helt klart INTE förberedd alls.. Funderar på att söka igen? Denna gången också med sång såklart, ska ni söka med nån talang?

Talang2010
<3

Dålig morgon..?

2009-11-28 / 12:29:27




(Bilderna har inget med inlägget att göra, ville röra ner några bilder i inlägget så det inte skulle bli så otroligt tråkigt, dem är fotade med nikon D40, Nikkor 18-55 mm - Redigerade är dem också :P)

Godmorgon allesammans,
Nu sitter jag här i min stora sov t-shirt och diggar lite bra musik. Det är alltid bra att göra det på morgonen, speciellt när man fryser och ens rum är skitstökigt! Men det får jag ta tag i senare, nu ska jag sitta här och digga lite mer musik innan jag början denna dagen på riktigt. Ska/skulle faktiskt till stan, men nu såg jag just att bussen körde förbi här ute, typiskt! Jag är inte ens klar, och stan stänger snart, och bussen har farit. Hinner jag med nästa buss innan stan stänger..? Tveksamt, tveksamt..


Aaaah, skiter i det här, ska sitta här hela dagen istället och BARA digga mysik! *bestämmd*
peace

Ont i armen..? OJJJJAAAAAAA!

2009-11-27 / 14:00:51
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!
Jäklar vad ont jag har i armen efter sprutan! Kan knappt skriva! Inatt vaknade jag av min onda arm, plus att jag var jätte varm och slö som en spagetti i kroppen! Usch..

Svarar föresten på kommentarerna lite senare i helgen eller till veckan, har så mycket plugg att göra! :S Jag kommer blogga lite senare idag, ska vila. Pussar.

Choklad och nöt cappuccino! rekommenderas!

2009-11-26 / 18:34:47

Är du sugen på nått varmt och smarrigt såhär vid juletid? :)

Då rekommenderar jag dig att testa denna SUPERGODA mjölkchoklad/nöt cappuccinon!
Jag är så less på thé och choklad, så jag frågade mamma om vi kunde köpa denna, och då gjorde vi det. Och jag kan bara säga att jag är väldigt nöjd med resultatet! Det är lite kaffesmak, lite nöt smak, och en helt del chokladsmak! MUMMAAAA! Den kostar ungefär 30 SEK på livsmedelaffärer.

Vet ni vad jag gjorde när jag skulle lukta på själva 'pullvret'?
Jag råkade lukta så hårt att jag drog en nästan hela påsen i näsan! Haha! Så det luktade riktigt smarren sedan ;) Ett litet vardags tips sådära; Knarka cappucciono pulver :D

Vaccinerad och klar

2009-11-26 / 18:17:43

Pjuf, nu har jag vaccinerat mig! DONE!
Usch vad jag hatar sjukhus! Det är ju skitäckligt. När vi kom dit var jag faktiskt ganska rädd om jag ska vara ärlig. Sjukhuskorrdorerna gör mig skitskraj! Dem är låååånga, och hel vita. Sen står det massa skyltar här och där som guidar en runt. Opretionssal, blablabla.. Bara det är ju läskigt. Sen att veta att det ligger döda, nyfödda, sjuka människor i samma byggnad.. UUUH! Iallafall så var det riktigt mycket folk, men än igår då mamma och elin vaccinerade sig. Vi satte oss, fick nummer lappar osv. Det gick runt massa gråtande barn, stressade sköterskor, och helt plötsligt kommer dom utkörandes med en kille på nån jäkla sjukhus säng! :S

Jag blev fasiken livrädd då. Men iallafall så vart det vår tur.. Och vi fick såklart sitta och ta sprutan just precis där den halvdöda mannen ligger med gasmask och hans 4 barn är runt omkring honom och gråter :S Det gör ju en vääääldigt lung. Sköterskan var världens surfitta, hon bara drog ner mig på stolen och stack, sen så hasade hon iväg oss med mormors väska och jacka, innan hon ens fått sprutan. Mamma och Elin fick inte ens stå bakom mig :S Det var jäkligt fult. Nu är jag irriterad...

Men fine, im done, är vaccinerad. Nu har jag bara damp på min onda arm..
SKA DU/HAR DU VACCINERAT DIG..?

Föresten: Till helgen/veckan ska jag svara på ALLA kommentarer!!!

o-m-g jag är beroende av fishville! HAH!

2009-11-26 / 15:02:48

Haha. Måste bara skratta en sekund åt mig själv! Jag har testat att spela 'fishville' på facebook! Har verkligen dömt ut detta spelet, och alla facebooks spel, MEN...Nu är jag är beroende! Haha!

5 saker..

2009-11-25 / 20:32:20


Ville bara säga; Jag fick inte ta sprutan idag för läkaren! Jag är ju sjuk och då ska man inte ta den, så jag väntar tills jag piggnat till. Jag fick iallafall följa mamma och elin och se när dem tog den. Det var mkt folk där! :P

Jag är otroligt intresserad av jamaica! Det stämmer bra det! Jag ÄLSKAR jamaica, och skulle verkligen vilja fara dit i framtiden. Jag älskar kulturen, och framförallt: MUSIKEN! Jag ääälskar raggae!

Jag tycker inte att jag blir bra på bild.. Usch! Ibland så syns inte sminket pgr. av att blixten tar bort allt sådant.. Och jag hatar mig själv på kort. Seriöst. USSSSSCH.

Jag hatar att bada i badkar! Ohja! Så hemskt. Det är mysigt dem första minuterna, sen så blir jag galen!! Vattnet är så varmt och det är så sjukt obehagligt. Får för mig att det ska komma upp små fiskar ur avloppet också, så skuttar alltid upp ur badet efter 5 minuter!

Jag älskar att blogga! Jamen hallå, vem gör inte det? :D

Jag har varit beroende av diadem! Ohja, när jag färjade håret förra året så var jag sjukt deprimerad pgr. av att mitt får blivit grått/rosa/grönt! Det var hemskt. Var fan hemma från skolan och bara grät, hahaa! Det var hemskt........ Så jag använde diadem för att det blev liite bättre när jag skjöt upp luggen, men usch! Sen fortsatte jag med diadem tills i höstas! Usch.

Lisa bläääää'ar' näsblod med stort 'd'.

2009-11-25 / 16:07:34

Usch vad jag hatar NÄSBLOD.
Jag känner smaken av blod i hela munnen efter min lilla näsblodsattack! Usch, fy attan! För det första så är det riktigt äckligt. För det andra smakar det inte gott, för det tredje... Njae, tänker inte gå in på detaljerna ens! Lisa BLÄ'AR' näsblod med stort BLÄÄÄÄ!

Nu ska jag äta middag, sen blir det att fara och ta sprutan...AAAAAAAAH!

Svinissprutan idag *gulp*..

2009-11-25 / 12:14:52

*Guuuulp* O-M-G... Jag tror jag svimmar!
Idag ska jag ta sprutan för svininfluensan. Hade bestämmt mig att inte göra det, men eftersom att jag varit sjuk så mycket senaste tiden vill jag inte vara sjuk ännu mer, så bestämmde nyss för att ta den.

Jag har inte FOBI för sprutor! Men jag är så rädd för allt kring detta, eftersom att media skriver så jävla mkt skit. Men det ska nog gå bra... Shiiiiiiet. :P


.... Huh, shiet, *hrfm*.. Dt kmr gå bra!

Lisa blä'ar' förkylningar och hennes oklippta hår.

2009-11-24 / 19:41:02

Blääää.
Är verkligen på ett dåligt humör. Jag är jäkulst less på att vara sjuk så det finns varken ord eller meningar. Jag vill verkligen komma tillbaka till skolan och plugga igen lite, men det bara går inte. Min förkylning/virus stoppar mig verkligen. Jag orkar knappt sitta upp, kan knappt prata för att jag är så förstoppad med snor. Det är som rena rama suproppen som sättit sig på mig. Blääää för förkylningar säger jag bara..! Men det finns inget jag kan göra åt det, förutom att knarka 'sinova' tabletter som löser upp i bihålorna. Det har varit så trångt i mina bihåler så det är därför jag inte haft nån balans, och det är därför jag hållit på svimma ibland, och mina ögon haft det jobbigt. Fifan vad några matskedar snor kan göra mycket bekymmer, haha!

Jag funderar föresten på att klippa mej till veckan, perfekt sådär till advent! Minns ni sist jag klippte mig? Jag har ju världens bästa frisör: Lisa! (nej, det är inte jag som är friösren Lisa, hon heter också det..) Såhär såg det ut då:


Kommer ni ihåg..? Jag gillar det. Nu är håret lunder brösten långt, och det är jätte ojämt och luggen är skitlång.. Blä för det också ;)

.

2009-11-23 / 14:08:32


Mmmmh.... Vem älskar inte bra mornar..?
Man stiger upp, tar en morgonduch, ställer sig i köket och gör en ball frukost, tänder ljus. Och sedan sätter man sig ner och njuter av hur bra morgonhumör man har just den morgonen.
Det är ett extra plus nu när det är jultid, för då ligger det förhoppningsvis snö på marken, man har julstämmning, och man räknar dagarna till 'dopparedan':) Jag tycker att man ska lyssna på musik för att få en bra morgonstämning. Lite närmare jul kan man alltid köra på julmusik.. :)

Nu ska jag göra 'lurre', haha! mitt egna ord för lunch....

i write it to you with my hands

2009-11-23 / 13:52:53


Varför skriva något i detta inlägg..det var ju ett handskrivet inlägg..? ;)

snow, were are you..?

2009-11-23 / 13:42:35

Nikon D40 Nikkor 18-55 mm.
Pjuf.
Det är snart 1:a advent, och man ska börja julpynta. I affärerna är det riktig julstämmning, men om man då tittar ut genom fönstret så är det gräs och regn..!?!? Vart tog våran mjuka, fluffiga, vita snö vägen..? Ett riktigt mysterium.. Jag hoppas iallafall att snön kommer tillbaka snart, i need snooooow for a real christmas!

morsning korsning

2009-11-23 / 11:03:37
Godmorgon.
Flög upp ur sängen som en liten fjäder när det ringde i telefonen. Dock hann jag inte svara. Varför hinner jag aldrig svara? Man flyger upp, står på benen när det gått en signal, sen då är de det där med att leta telefonen....Gaah! Jag springer runt överallt, men hittar den aldrig fast den ringer. Sen vet jag inte heller hur man gör för att se vem det var som ringde :P

Mamma har fått lite fnatt, haha.
Helt plötsligt har hon målat trappen helvit, det är skitsnyggt. Sen så ska hon köpa några fotöljer, ett nytt matbord, renovera hallen, köpa en ny sittpuff, göra om inne på toan. Haha! I like it ;) Jag gillar lite nytt och frächt hemma! :D Nu ska jag göra frukost, sen ska jag bjussa på lite bilder till er..:)

Tävling hos fokis.se

2009-11-22 / 18:46:48
Jag är med och tävlar om en Iphone hos FOKI :) <---(klickbart)
Jag vill ha DESSA tillbehör till Iphonen om jag vinner. <----

Hoppas nu att jag vinner =)

Fackeldans

2009-11-22 / 13:26:04

Igår var jag och kikade när Hanna dansade fackeldans..

Självklart var kameran med och hjälpte mig att fånga några fartiga bilder. Men tyvärr blev knappt nån bild bra. Men dessa tre tycker jag iallafall belv hyffsat. Tycker det är skit häftigt när man ställer in kameran på fart så det blir sådana bilder. Vad tycks? :D

(Nu ska jag snabbt med mamma & titta på ett matbord på nån möbelaffär, kameran är med, ska ta några snabba bilder ute och visa er hur det ser ut här i slutet av november..) :)

videokameran

2009-11-22 / 13:04:38


Denna gamla videokamera ligger nära mitt hjärta!

Den har tillhört våran familj i många år! Kameran har hängt med till och med före jag föddes! Så vi har riktigt många filmer med mej som liten, haha :) Jag älskar att bara slappna av, hoppa ner i soffan och kolla på filmer från när jag var liten! Imorse gjorde jag en liten film faktiskt, så ska ta & kolla den senare.. Hihi.

Anw, ser ni att jag börjar trilla tillbaka i bloggen...?

Jag har börjat bli lite bättre, mend et är fortfarande jätte jobbigt att sitta vid datorn och att läsa. Men kunnde inte låta bli att skriva till er, håller på att bli galen på att bara ligga i sängen och käka vårullar nu ;)

Lite otur...

2009-11-18 / 12:32:39
Hej alla söta människor där ute!
Detta får bli ett tråkigt och snabbt inlägg.. Jag orkar inte skriva så mycket. Vill helst slippa att svimma..

Igår for jag hem från skolan.. Jag kännde mej helt plötsligt snurrig, och jag höll på svimma. Imorse när jag kom tillbaka till skolan mådde jag toppen. Men helt plöstlitg blev jag kallsettig och höll på svimma igen. Skolsyster kollae min blodpuls osv. Jag har lågt blodtryck. Om det är mycket omkring mig så blir det jobbigt i huvudet, det är jobbigt för ögonen, och jag börjar bara gråta (!?), sedan om jag fokuserar på nått för länge blir det samma sak. Jag misstänker att jag stressar för mycket och att jag är lite sjuk.

Hoppas ni fårstår om det är dålig update nu för tillfället. Det är jättejobbigt att fokusera på tangenterna.. Och jag vill bara sova. Men jag skriver mer när jag mår lite bättre! Älskar er allihopa! :) Pussar Lisa.

Måndag kväll

2009-11-16 / 22:37:50

Oooooh.. Jag ska ju sova nu, vad gör jag så här dags vid datorn..?
Imorse steg jag upp vid 8...Irriterad, sur och trött (som vanligt på måndag mornar!), jag steg upp. Började fixa mig, och kom sedan på (som vanligt) att jag börjar vid 9 på Måndagar! Att jag aldrig får in det i min lilla hjärna. Kommer alltid på det i sista sekunden. Men på ett sätt är ju det bra, för då kommer man ju på det helt plötsligt när man är sådär måndagsgrinig och då blir ju humöret lite bättre, inte sant..? ;)

Jag var iallafall i mina ytterkläder vid kvart i 9, kom ut i den friska luften.. Och suckade. HELA jäkla skellefteå var täckt av is. Gatorna var rena rama isbanorna, en ny istid eller vadå..? Jag gick inte till skolan, jag gleeeed till skolan. Gled runt där på mina svarta små skor, trött och lite irriterad över den nya istiden som tyvärr uppståt, (haha, ironi..) Lite sen var jag allt, men det hade ju såklart Michael förståelse för :) Dagen rullade på, en aning tråkiga lektioner fick vi oss allt, men även några roliga. T.ex HK:n med Jessica... Haha! Vi skulle alltså göra små plättar. Vi stekte, och brännde, spillde, och sist men inte minst.. Jag skulle vispa grädde med elvispen.. Och som grädde över moset råkade jag glömma stänga av den, så det blev ju en liten grädd dusch för vårt kök..! :D Haha, hur var det nu med min klatighet..? ;)

Nu ska jag dricka upp mitt thé, sen blir det sängdags!
Vi hörs!


Dagens absolut bästa; VÅRRULLAR!


Hihi, bästa mami hällde ut alla våra gamla godsidjur, gissa hur kul det var att se alla..? :D På denna bilden sitter jag och pussar mitt favorit godsidjur, PRICKEN :D


Can you find my little sister? HAHA, kolla vid grodan :D

Klantskalle

2009-11-15 / 19:32:04

Haha. Måste skratta lite åt hur klantlig jag är!
Tidigare idag var jag och mamma på sense och kollade på lite mjuka krämer, underbara parfymer och en drös med vackra nagelack. Vi strosade på där inne ett bra tag. Jag fick syn på ett knallrosa hårmousse, och självklart greppade jag det i handen, och på ett konstigt sätt tryckte jag på knappen. Ut flög skum som landade på alla nessesärer! Herregud. Jag var snabb med handen, och tog bort skummet. Vi fortsatte titta, och jag såg en burk full med söta Lip butter, när jag skulle lukta på en så 'råkade' jag tappa ner flera stycken! Pinsamt. Jag gick runt vidare i affären, och såg några snygga nagelack, så jag skyndade mej mot hyllan där dem stod. Då 'råkade' jag bara slita med mej ett X atal nessesärer.. Haha. Jag hängde upp dem igen, och sedan gick jag rakt in i en hylla så det flög massa produkter.. Haha. Jag är en riktig klantskalle jag.

Haha, nån mer som varit lite extra klantig idag..? :)
Bjuder på några mörkare bilder.....




En liten lista!

2009-11-15 / 17:44:30
ÄRLIGHET
ditt äldsta hångel?
  -
hur många har du varit riktigt kär i? Ingen som jag varit RIKTIGT kär i..
vad tycker du om kärlek? fett nice
när kramade du någon sist? Today
saknar du någon speciell person? hum.. kanske
har du svårt för att bli kär? Nej! :)
när kysste/hånglade du med någon sist? hahaha
ångrar du det? *hosta*
är du singel? ja :/
när fick du senast en komplimang? 5 min sen
har du hånglat med någon av samma kön? neeeeeeeeeeej :O

HAR DU NÅGONSIN

varit medvetslös? neej
hånglat med någon riktigt full? menneeej
hånglat med fler än 50 pers? nope, hahaha många hångla frågor, hånga hit o hångla dit :P
hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Nej:)
gjort något riktigt dumt? Säkert
gjort något du verkligen ångrar? Jaa!
varit nykter på nyårsafton? Alltid :D
åkt ambulans? Nej!
gjort något olagligt? haha ja
blivit polisanmäld? nej
fått din mamma att gråta? ja
skämts över dina föräldrar? nej :)
skämts över dig själv? hahahaha, ja :)
sagt jag älskar dig och menat det? Alltid!
tar du droger? usch neeej
varit kär? Njaeee/jo
har du varit kär i någon du inte haft chans på? Nej!
är du ensam nu? I mitt rum, ja :)
vill du gifta dig? kanske :D
vill du ha barn? Ja :D

SENASTE PERSONEN SOM
sov i din säng? jag :D mn inatt sov ja me massa folk på en madrass:]
såg dig gråta? mamma
fick dig att gråta? en kompis
du delade en drink med? Dricker inte drinkar, cooooola for laaajf :)
du gick på bio med? venne
skällde på dig? mami

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU
gråtit? venne
kramat någon? Jo :]
pussat någon? hihija=]
köpt någonting? jaa=]
sjungit? JAAA=)
saknat någon? Ja :)

a pink drink

2009-11-15 / 15:23:13


Denna goda dricka hissas!
Det ska vara den äkta hallonsodan, kopparbergs in my ♥

A tired but very happy lisa

2009-11-15 / 14:27:35

Godmorgon!? Hur orkar jag skriva nu egentligen...?
Efter att ha sovit ett antal korta stunder, varit ute och lekt i snön inatt vid 4 tiden (!), sett en hel drös med filmer, skrattat, dansat och sist men inte minst; haft skoj, så har jag nu börjat komma igång lite, haha.

Som sagt så hade vi övernattning här igår kväll, så det bjöds på många upsakttade stunder. Vid 4 tiden igår kom vi på att vi skulle gå ut och leka i snön, så vi drog på oss kläderna, och sprang ut. Det var helt öde ute. Tyst. 
Det var riktigt tyst i början, men efter nån minut satte vi på musik och dansade ute i snön. Haha. Efter en stunds dansande och flummande så började vi snurra oss yra. Vi sprang runt ute i snön kl. 4 på natten, yra som höns och skrattade. Normaly? OFC! Vi tuppade av lite olika tider, jag somnade ungefär kring 6-7 imorse! Tack för en amazing kväll alla söta och goa människor, detta ska göras igen om 2 veckor <3


I don't need candy anymore...

2009-11-14 / 18:20:53

För jag har ju erik..... ;)

Erik Grönwall, Tove Styrke Östman = Mina absoluta favorit i IDOL 2009!

Alla dessa lis'or'..

2009-11-14 / 17:31:35


..Man får inte nog av dem, huh?
När jag har tråkigt greppar jag Doris, knäpper några flummiga kort, laddar in på min sega dator, och sedan börjar jag genast mixra i photoshop lite snabbt. Precis det gjorde jag idag.. Därav lite halv suddiga och dåliga bilder... Men det får duga. Ville ju faktiskt bara visa er att man verkligen INTE får nog av Lisor :)

VARNING för snabbt slarvigt inlägg :)

2009-11-14 / 15:29:02

(Bilden har inget med inlägget att göra, är på mormor&morfars dator för vi är och hälsar på, och då tänkte jag att jg kundne lägga ut en bild på min maskot Nellie, hon är med mig på alla sångtävlingar och dylikt)

YES, YES, YEEEEEEEEEEEEES!
Eddie åkte ut från idol igår, yeeees! Har firat hela morgonen genom att gått runt i pyjamas och fotat. Vi är hos mormor&morfar nu och har fikat! Riktigt trevligt. Men vi ska hem nu, så när jag är hemma har jag en drös med bilder att visa er, pussssss.

P.S Tove, erik, Calle, mina favvosar är kvar! Spec. Tove o Erik :)

Nu är det fredagsmyyyyys!

2009-11-13 / 19:50:47

Efter att ha strosat runt på ICA ett tag och
trygt upp trynet i ett antal doftjus
så har jag nu landat här hemma igen! Vi fick med oss ett 'X' antal mumsiga saker till denna mysiga helg, lovely, lovely! När jag gick där på affären såg jag att dem redan plockat fram julgranar, tomtar, julkort, glögg och alla dess småsaker om tillhör julen! Fick en otrolig julkänsla, villket är skönt tycker jag. Jag längtar till julen :), och om man länktar går tiden fortare :)

..När jag slutade idag på skolan, gick jag glatt i korridoren och var på väg till mitt skåp, skuttade & trallade en aning såklart. Sedan kom jag på mig själv IGEN; Jag sjöng fredagsmys låten!! Haha, jag har idag kommit på att jag automatiskt börjar tralla den på fredagarna direkt när vi slutat och när jag ska till skåpet... Tänka sej, det är ju faktiskt fredag kväll nu! :D Här ska vi äta ost & kex, och 'fredags mysa' gärnet :)

Vad ska ni göra ikväll? :D Skriv en kommentar ang bilden ovan är du söt så jag får se vad du tycker och tänker kring det FANTASTISKA TV programet idol.

kvällen har tillbringats med kören!

2009-11-12 / 22:31:48

Ooooooooh vad roligt det var på kören idag!
Har inte varit där på ett tag nu, så det var skoj att träffa alla, och sjunga dem nya sångerna. Sedan fick vi super gott fika också, hihi. Nästa vecka är det den enda övningen med LouLou och Sepidhe (stavning...?) innan konserten! Ska bli kul att träffa dem, och framförallt; Sjunga med dem! :)

.......



Kolla föresten denna Colaflaska! Den är pytteliten, och söt. Fick den igår som present när jag åt ett barnskrov på korvgubben, hihi :) Colan är super god i denna flaska, inte som vanliga coca-colan.

Vi hörs imorgon, har mycket att plugga nu..

Jag skriver efter skolan, för när vi kommer hem imorgon alihopa är det 'fredagsmyyyyysssss' ;)
Haha, pusspuss.

Om jag pluggade mycket igår..JA-aa!

2009-11-12 / 15:58:23

Anledningen till att jag inte bloggade så mycket igårkväll...?

Jag pluggade!
Jag pluggade verkligen skallen av mig!
Det var nästan så det började trilla ut små siffror ur mina öron! Jag dök ner i böckerna vid 7, och kom inte upp till ytan förens 11 tiden! (haha snacka om att ha myckett syre). Under tiden jag satt dessa timmar med böckerna upp i trynet hann jag gråta en svett över hur jag och min hjärna INTE samarbetade, klunka ner en kopp av mitt favorit thé; Kola grädd, och faksiskt.. för er som undrar; Bli en aning smartare! ;)

Är det verkligen Fredag imorgon? Säkert? Hur? Wtf? Coolt?
Hur fort går veckorna egentligen nu för tiden!!?!?

Senare kommer det lite bilder......Håll till godo :)

Bad morning - Wounderful day!

2009-11-11 / 13:32:43

Vaknade upp idag vid halv 8, trött och arg var jag. Känndes super tungt att gå upp och veta att jag skulle vara i plugget ill 3! Jag tror att jag vaknade på helt fel sida, till och med fel håll må tro? (hahaha). Iallafall så drog jag mig iväg till skolan, mitt hår var hemskt och elektriskt, kännde mig irriterad. När jag kom fram till skolan fick jag veta att vi skulle sluta 11.55 istället! Fatta om humöret rusade upp på topp! :D Så nu är jag glad och belåten, har just ätit lite lunch. Ikväll är det plugg som gället, Sp, Eng, Ma, SO, NO (plugg till prov), Sv...Har säkert glömt nått också! Puuuh, önska mig lycka till ;)


Plugg, plugg, och ännu mera plugg.. ;)
MVG here i come!

varning för vidrigt inlägg.. Fluga på besök.

2009-11-10 / 19:34:01

FLUUUUUGAAAA!
Det lilla fula krypet flög just förbi min mun, jag såg den lite när jag tittade ner mot tangenterna. Plötsligt tog den rejäl satts, och sicktade in sig mot min mun, innan jag visste ordet om det gapade jag av häpnad, och fluga hamnade i min mun! Och jag svalde! Uheeeeewwww... Jag gräppade snabbt min vitamin well, och klunkade som fasen! Här är inte små fula kryp tillåtna att vara! Vänta bara när du kommit ut ur mina tarmar, du kommer knappast vara levande ditt fula kryp. USCH!

Ludvig det lurviga marsvinet

2009-11-10 / 19:24:44


Haha, ni kan ju ingnorera rubriken, lite flum får man väll endå bjussa på..?
Detta är iallafall Ludvig (8 veckor), nyaste inköpet av Tobias & Elin, sötis va? Då kan ni längta tills ni ska få se lilla Engla som är ca. 1 vecka, superliten och nuttig.

Den frestligaste bilden som tagits

2009-11-10 / 19:19:31

Uuuuh, jag hurvar....Så gott...?

Vet ni vad bestämde här om dagen?
Att jag INTE ska äta godis, chips, dricka på vecko dagarna! Dvs (Mån-Tors)! Hur ska detta gå? Åt skogen..? Ohnej, det går ganska bra faktiskt. Jag äter 'åt' väldigt mycket godis före jag började med det här. Jag drack cola hur mycket som helst och massor med onyttiga saker.

Just nu i 2 veckor äter jag inte ens fika, vissa tuggumin, eller dylikt, för då vänjer man verkligen bort socker suget. Så sedan efter kanske 2-3 veckor, så kan jag ju såklart äta en kaka om nån bjuder och så vidare. Men nu ska jag vara stenhård. Ibland blir det att jag äter onyttigheter före maten, och sedan blir det nästan ingen mat för man blir så mätt, och sedan när man ätit en pytteliten middag ex. så blire ännu mer onyttigheter...

Så, nu säger jag hej till maten, och alla goda grönsaker :D:D

something cool, something differente

2009-11-10 / 16:17:35

Efter att jag under denna Tisdag hunnit vara i skolan, bråkat lite med mitt lås, varit på untställning med klassen, använt min konstnärliga sida och tillsammans med några kompisar lyckats bilda en missbildad spiral över en hel väg med hjälp av papperslappar, varit en snabbsväng på ICA, sett snöflingorna falla från den mörka himlen, klunkat i mig en yougurt, och framför allt; dragit med mej en hel drös med pluggböcker, så har jag nu hamnat här på Mammas jobb.

En liten annorlunda resume på hur min dag sett ut hitills. Imorse vaknade jag 7.50, låg kvar under täcket, tittade på klockan en aning, sträckte på mig, och med enkla ord så halvsov jag.. När helt plötsligt en liten tankebubbla dök upp ur mitt huvud ''Lisa.. Du börjar skolan om30 minuter, och det tar 20 minuter att cyckla''. Jag rusade upp ur sängen, med stängda ögon, donkade in i en möbel här och var, slängde på mej några enkla kläder, sprang ner, tog mej en macka, liftade med mamma till skolan, och gissa... jag var i tid. Coolt..?

only natrual

2009-11-09 / 17:09:27

Osminkad och naturlig, så har jag gått omkring idag. Just nu är jag hos Veicko. Jag & Elina väntar på att Tobias & Elin ska komma så vi får leka, haha :D Elina sitter här och tjatar, så det är bäst att leka lite med henne..

Bilder, osv kommer senare, pusspusssss.

lisavillhaennymobiltelefon

2009-11-08 / 11:44:15

Någon som har över nån 'tussing'...? ;)

Lisa, har du inga kommentarer?

2009-11-08 / 11:30:52

Du har ju många prenumeranter, besökare, men inga kommentarer...?

Svar: MEN JAAAAAAAAAAAAA, jag har exakt 98 sidor som är obesvarade! Fulla med kommentarer. Men jag har granskning! Jag ska svara på dem inom kort, så chilla. Nu vet ni.

Father daaaaaaay

2009-11-08 / 11:24:09

Idag är det farsdag, ni har väll inte glömt det...? ;)
Min farsdag kommer att vara här hos mormor & morfar, Alla kommer hit, vi äter tårta, leker med kusinerna osv. Det är alltid skojsigt. Sedan får vi se om jag ska förbi pappa sen också :D Hihi.

Känner att bloggen är tråkig just nu
- Men inte länge till..
Har fulla kameran med bilder från helgen, så det kommer i eftermiddag. Pusspuss.

Tråkigt.

2009-11-07 / 14:38:20

Måste erkänna att jag är tråkig idag ...
Vi skulle som sagt 'dynga' igår, Solveig somnade vid 9 igår.. Och Elin vid halv 3, så vid 4 la vi andra av och sussade så sött. Jag ville helst dynga men dem andra var för lata, och det är ju inte så roligt att sitta upp själv. Iallafall så hade vi laddat upp stort med massa onyttigheter! Vi såg 6 filmer, och jag och Tobbe lekte kittelleken, hihi :) Det var hur som helst väldigt lyckat och vi ska göra om det nästa helg.

Just nu är jag hos mormor & morfar eftersom att mamma & Therese har farit till Anna som bor i Arvidsjaur och ska fira hennes 40 årsdag, så då är vi här över natten :D Tur att Morfar skaffat PS ;)

Föresten; Det kommer bilder från övernattningen osv!
Sedan ville jag visa er en bild som togs vid halloween förra året, hahaha, Då hade jag några få besökare, knappt några premisar, kolla vi liten :P


Snabb update

2009-11-07 / 00:42:39
HAHHAHAHA, fan vad trötta vi är. Solveig sussar redan, vi anra är pigga & belåtna av alla chips osv. Nu ska vi försöka bli ännu mer hyperpigga så vi ska göra egna fruktdrinkar.. ;)

Ett snabbt fredags hej

2009-11-06 / 15:46:03

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ, för slask, snöregn! Med blöta kläder, men ett leende på läpparna vill jag säga ett snabbt fredags hej! Vi kommer dynga inatt (vara uppe hela natten) - Så det kommer vara mycket uppdatering inatt, mohahaha. Så till er nattugglor; Kolla in bloggen ofta i natt/imorgonbitti!

Vi hörs lite senare när vi kommit igång, pussssspuss.

hand written

2009-11-04 / 22:10:28

Skrev detta lite tidigare ikväll, sry för slarvig och ful handstil.. :P


Jag är trött. Nu ska jag sova. I min sköna säng. Med mina kuddar. Godnatt, :D

3 lisor who is crazy

2009-11-04 / 20:55:12


Ang bilden'rna': Jag just nu, HAHAH, flummig...? Neej? :o)


Puuuuuh, villken dag.....
Vi har varit precis & hämtat Elin & Sandra, och då kom det fram några söta tjejer och sa att dem läste min blogg och att den var bra! Sen när jag gick runt lite så började dom sjunga ''the greateds love of all'', haha, Skitsöta! Så det gjorde min kväll, hihi :) Nu ska jag försöka vara lite social med Solveig så vi hörs senare, pusspuss.

Lisa, kan jag adda dig på......? - Javisst!
MSN: [email protected] (dit skickas även idolbilder, avritningar, alla bloggmail osv).
Bilddagboken: absolutlisa
Pixbox: lisafiza
Facebook: Lisa Marklund

dessa 3 'måste-ha-filter'

2009-11-04 / 17:08:55

Oh, can u buy me them all..?
Usch vad jag verkligen vill ha dessa filter, ett closeup +10, ett close upp +4, och ett motljusfilter. Nån söt liten rumpnisse som har några hundringar över att ge mig? Ring 070*******! Haha, skämt åt sido! Men seriöst, dessa 3 'måste-ha-filter' ska inköpas snarast eller stå högt upp på önskelistan! ;)

Utrota mattematiken., någon...? ;)

2009-11-04 / 16:29:47


''Lisa, vad blir 9+9+10x7...?''

Jag måste vara den skoltröttaste människan i universum just nu, helt säker på det. Jag håller på att koka sönder på mattelektionerna.. Det är så lång tråkigt att jag nästan har lust att slänga min mattebok på golvet, stampa sönder den, mosa den, krossa och sedan sätta den i en raket och skicka upp den till alla aliens... Jag har inte svårt med matten, MEN, jag tycker det är så otroligt tråkigt att jag nästan skiter i att lära mig den. När jag sitter där med boken upp i trynet, och arbetar med min hjärna (snarare tänker på annat, hihi) så är det super frästande att gå runt till kompisarna, kludda i skrivhäftet, smyga ut 'på toalleten' *host* eller ngt i den stilen.

Nån som vill starta en FB grubb, utrota mattematiken...? ;)

bubblor, bubblor, bubblor, i want more!

2009-11-04 / 15:53:36


Nikon D40, NIKKOR 18-55 mm, manuellt fokus.
Åååh!
Vad häftigt det blir när man fotat bubblor! För att fota likadana som mig, så tro det eller ej, så tog jag en skål, fyllde den med olivolja, och hällde lite äppel cider vinäger, och så voilá! Med lite redigeringar, samt lite ändringar på kontrast osv så blir bilderna helt ur häftiga! :) Jag valde att adnvända mig av två bilder som blev hyffsat bra, den ena gjorde jag i svartvit, misshandlade nästna bilden med så mycket svartvitt det bara gick, men det blev bra tycker jag. Den andra överexponerade jag lite men den blev också bra.. Frågan är nu villken som blev bäst, svartvit vs. färg, Vad tycker du? :D

från er favorit mupp

2009-11-04 / 14:48:15
Nu ska jag städa undan från min lunch jag gjorde, sen ska jag upp till mitt rum, lada över lite bilder jag fotat så hörs vi lite senare då! Kram och puss från eran favorit mupp :*

Två listor, lär känna mig mer...

2009-11-04 / 14:34:05
[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands - Finland, hahaha :)
[x] du har varit ledsen
[  ] du har velat dö
[x] du har varit glad 
[x] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[x] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har känt att någon tagit dig för givet
[x] du har varit i slagsmål
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med din älskling
[ ] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[x] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har pissat utomhus - Skogen? ;)
[ ] du har däckat
[x] du har slagit någon
[x] du har spytt
[ ] du har knarkat
[ ] du har hånglat med någon av motsatt kön
[x] du har raggat på främlingar
[ ] du har kysst en främling
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[ ] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[ ] du har rökt vattenpipa
[ ] du har installerat en skrivare
[ ] du har drabbats av minnesluckor
[ ] du har druckit hembränt
[ ] du har blandat alkohol och medicin
[ ] du har svimmat
[ ] du har hållt dina nyårslöften 
[x] du har retats
[x] du har varit beroende av något - Vitamin wells :P
[ ] du har gett pengar till en tiggare/hemlös
[x] du har trängt dig i matkön
[x] du har åkt sparkcykel
[ ] du har bränt dig på en manet
[x] du har bitchslapat någon
[x] du har kastat en snöboll på någon
[ ] du har skjutit en älgko
[x] du har citerat ur ett flertal filmer
[ ] du har snott något från en privatperson
[ ] du har fått skäll av rektorn
[x] du har skolkat
[ ] du har brutit ett eller flera ben
[/] du har haft fest hemma
[x] du har fått kontakt med gamla vänner
[x] du har dumpat någon
[x] du har skurit dig själv av misstag - I mit finger :S :(
[x] du har hetsätit
[x] du har gjort bort dig offentligt
[x] du har gjort något du aldrig gjort tidigare
[x] du har varit på konsert
[ ] du har haft bulimi/anorexi
[x] du har gett ut din msn till en random
[] du har somnat på allmän plats
[ ] du har spenderat natten på ett sjukhus
[ ] du har mobbat någon
[ ] du har hånglat med någon som har pojkvän/flickvän 
[x] du har skrivit blogg
[x] du har varit på festival
[ ] du har skickat vidare kedjesms
[x] du har bowlat
[x] du har gått på bio
[ ] du har ringt från en telefonkiosk
[x] du har pratat med en helt okänd person
[/] du har pussat någon av dina vänner
[x] du har köpt en ny mobil
[x] du har piercat dig
[x] du har färgat ditt hår
[x] du har varit i Finland
[x] du har flyttat
[x] du har dansat salsa
[ ] du har odlat illegala växter i garedroben...

1. När gick du upp idag?
Halv 8!

2. Diamanter eller pärlor?
Både och, kan inte välja!

3. Senaste filmen du såg på bio?
Hm.... Dåligt minne, ja!? :)


4. Favorit-TV- program?
andra avenyn, the hills, the city.

5. Vad åt du till frukost?
Macka, juice.

6. Vad är ditt andranamn?
lisa lisa lisa lisa lisa :D

7. Din favoritmat?
Vårullar, subway, hamburgare, räkpaj osv :D

8. Vilken mat gillar du inte?
Leverbiff....:S

9. Favoritchips?
Sourcreme & onion, pringles.

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
Jag lyssnar inte på CD skivor, spotify ffs :D

11. Vilken bil kör du?
Kör ingen bil, andvänder mina  ben :D

12. Favoritmacka?
Subways underbara macka med grillat kycklingsbröst.

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
Hm, finns många.

14. Vilka är dina favoritkläder?
Leggins, nån snygg tröja/topp/ overzize linnen eller dylikt. Tjocksockisar, massa armband!

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
JAMAICA! <3

16. Favoritklädmärke?
Monki, gina trico, H&M bikbok är mina favoritklädaffärer.

17. Var vill du dra dig tillbaka?
Vet inte, nutiden är nice :)

18. Favorittid på dagen?
Efter skolan, då är man så friiiiiiiii :)

19. Var är du född?
På ett BB :D

20. Vilken är din favoritsport att se på?
hockey!

21. Coca Cola eller Pepsi?
Coca Cola.

22. Fotboll eller ishockey?
ishockey :D

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
Nattuggla :)

24. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr, uuuusch för fötter :S

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Njaeep, vi får se, maybe :D

26. Vad ville du jobba som när du var liten?
Jobba på korvgubben! :)

27. Bästa barndomsminnet?
Masssoooor :D

28. Varit i Afrika ?
Nej, men skulle vilja!

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
Njae, men ståltråd :P ;)

30. Varit med om en bilolycka?
Neej!

31. Favoritdag i veckan?
Fredag - Lördag :D

32. Favoritrestaurant?
Hm.... svår fråga, venne.

33. Favoritblommor?
Rosor, Linnéa blommor, solrosor....alla blommor är vackra!

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
Subway, eller korvgubben/sibylla.

35. Äger du en cykel?
Ja, 2 till och med :)

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Huuuh?

37. Läggdags?
Ca 11.00 vardagstid, helgen blir det runt 1 kanske.

38. Senaste personen du delade en middag med?
Mamma, elin :D

39. Vad lyssnar du till just nu?
Tv;n!

40. Favorit färg
Rosa.

41. Hur många tatueringar har du?
zeeeeeero.

Inlägget enbart för att fylla julmusten!

2009-11-04 / 12:31:28
Sådärja! Fick en idé att skriva ett snabb inlägg om julmust, i brist på annat. I brsit på bilder. I brist på redigeringsprogram på denna dator (för lat att sätta mig vid min egen där uppe där allt det finns, haha!) Igår köpte jag mig en julmust, kände att jag helt glömt bort hur dem smakade, var ju ett år sedan man drack det nu ju! Jag tog en klunk, och log. Det var exakt samma smak som alltid, så gott! Julmust är verkligen en vinter tradition i mina ögon, Nån mer som älskar julmust? :D

skit morgon med stort 's'

2009-11-04 / 11:25:08

Godmorgon..? Njae inte så jättegod kanske.
Här sitter jag! Inte är jag i skolan heller. Magont, benvärk. Imorse tänkte jag 'försöka' fara till skolan, och fara hem om det blev värre. MEN när jag skulle 'försöka' få mig TILL skolan, så kraschade det försöket på en gång. Jag ramlade med cyckeln, slirade i leran, skrapade upp benet (IGEN!!), och spräckte min väska. Lyckat försök? Nope, den var inte heller så jätte god, hah? Damn it, jag gick in, la mig i soffan, tog en Ipren. Nu mår jag lite bättre, och jag ska snart laga mig en smarrig frulunche (fukost/lunch, haha) Det ska bli gott. Frågan är bara VAD jag ska laga?

Jag är sämst på att laga mat, men igår gjorde jag faktiskt potatismos med ungstekt falukorv!, IMPONERANDE!? Så nu får ag värsta lusten att laga mat... :P Nått förslag på vad jag kan laga..?

varnar läsare som inte gillar ''boshcen''.

2009-11-03 / 20:26:41



(Förlåt för dålig kvalla, snabb gjord i paint efterrsom att jag inte har PS på denna dator!)

Min första tanke när kom in på gården idag var "Bor jag på boschen....?"
Ni som följer min blogg vet ju att vi håller på att få fjärrvärme här på områderna där jag bor, och dem har ÄNTLIGEN idag grävt igen alla hål, och man kan gå vanliga vägen till mitt hus och inte behöva ramla ner i hål och skrapa upp benen, hah! ;)  Iallafall så har dem inte hunnit afaltera ännu, så det är typ lerväg (?) Iallafall så trode jag inte mina ögon när det stod en trator på min gård....? Jag fick genast värsta boschen känslan, så jag andades djupt...  Nu har jag kommit fram till att jag vill ha en Ko!? Why not lixom? EN söt liten kossamu, som man kan mysa med i hagen på sommaren, tänk så mysigt? Hihi..... Måste snacka med Mamma om detta, nu vill jag flytta till landet, sakffa ko, köra traktor, och känna min favoritlukt, gödsellukten! ;)


Hum...Kanske vore satsa på detta...? endastkossan.mublogg.se? ;)

sleep well

2009-11-02 / 22:28:53
Tjenare, nu är klockan mkt, ska sussa :) Men vi hörs imorgon, jag bloggar då med lite bättre update samt ska jag försöka bjussa på en drös med bilder :) Och till er som undrar, inlägget under behöver ni inte bry er om, det är till två andra personer! Men godnatt på er, vi hörs... pusspuss.


Detta är Birgitta.

Vill lägga dit den sista pusselbiten..

2009-11-02 / 22:24:22

Vad kan man säga..? Ni betyder så otroligt mycket. Vill bara se er le, vara glada... Allt blir bra, ni måste tro mig. Så stark kärlek mellan er. Ni betyder verkligen mycket och jag finns här för er. Du sa till mig att du älskar mig, och jag älskar dig som vän också! Jag är helt paff..Irriterad, ledsen för er skull. Vill bara hjälpa. Vill lägga dit den sista pusselbiten, trycka fast den riktigt hårt. Och säga ''Ni kan släppa allt skit nu!'' Ni ska iallafall veta att jag finns här för er, hela tiden. Krama mig, låt era tårar rinna, som dem gjorde ikväll. Snälla, kan inte du bara visa lite respekt till dessa fina människor, visa att du innerst inne är där. Att du vill. Men inte vågar... Att du inte kan. Inte känner dig redo, att du älskar dem. Dem behöver veta det! Jag finns här för er, ni fixar detta <3

Bebisen har anlänt, haha!

2009-11-01 / 19:24:02

Hejsan! Har ni varit besvikna över att jag inte bloggat idag? Hoppas inte! Här ska vi vara glada, för efter moln kommer solsken, huh? :) Orsaken till att det inte blivit nån bloggning idag är för att jag haft fullt upp - Med att lata mig! Sånt ska det också finnas tid till. Jag har varit hos Solveig och myst på hela dagen och snackat.

Imorgon har jag sovmorgon, skönt! Och sedan så har vi ganska kort dag. Då ska jag hinna med att blogga mer än idag, med massa bilder dessutom. Sedan ska jag höra med Johanna&Fanny om det vill flumma med mig lite.. ;) Det vore så skönt att flömma sönder! :D

Föresten; Lotta har fött en unge! En liten söt bebisplutt!
Och dem mår jätte bra båda två, vet dock inte kön ännu, den är så skygg. Man får inte vara för gammal eller för ung för att föda barn. Lotta är egentligen parningsredo nu men hon var tydligen gravid när vi köpte henne då hon bara var nån vecka!!! Så det är ett mirakel att det gått så bra, Grattis lotta och pappan.

RSS 2.0