bajs bloggen

2009-05-31 / 20:36:18

Frölåt för bildlöst inlägg igen.

Åh, mitt förbaskade huvud säger verkligen ''coola ner'', och känner  verkligen att jag kan somna vid tangentbordet. Nu ska läsa lite bloggar, ta en snabb dusch, ta en kvällsfika, sen ska jag bädda ner mig i sängen. Känns som om allt detta kommer ta timmar, är säkert inte i säng föres 11 tiden igen.. Typiskt, hur lite ''ska-göra-saker'' jag planerar så sommnar jag endå lika sent. Haha.

Föresten, ville tipsa er läsare som inte kommit ur kiss&bajs åldern en as bra blogg *haha*, nämligen denna underbart normala blogg.... (Hum, sa jag verkligen det?) Bajsbloggen finns här.

Det är inte normalt att blogga som hon gör, håller ni med!? Ja, det är klart ni gör.
Nu ska jag göra det jag skrev. Pussisar&kramisar på er! Hörs imorgon.

Sommar update

2009-05-31 / 15:18:51

Hejsvejs! Kan ni fatta att det varit 31 grader i skuggan här idag? Och fatta bara o solen då! Herregud villket underbart väder! Igår for jag Olivia, Julia och elin till ett ställe vid älven och badade, och imorse for vi dit, och har haft med oss picknick och sen har vi legat och stekt hela dagen tills nu! Det är alltså på en brygga, så när jag sitter här och skriver känns det som om det guppar, haha ;> Det är samma sak om man har fiskat, sen när man ska sova, så ser man ett flöte typ. Haha, men ialllafall. Har blivit lite brun, wiiiiie wiiiie! Slipper man vara en krita när det är skolavslutning!

Tänk att jag badat.... Sjukt, med huvvet o allt! :) Det var massa vattenskotrar som for omkring, och dom vinka till oss. Rätt så nice, det skvättade massa vatten, och vi typ dreglade.

Igårkväll var vi som sagt också där, haha då gick vi omkring alla 4 i BH:ar och solade, haha. Det var lite fult, alla glodde som gick älvs slingan, haha. Då sades det nått skjukt bra av Olivia, Kolla!

(Vi går omkring på bryggan och njuter i värmren)
(Elin) - Haha, ja vet, vi leker att vu är sexiga!
(Olivia) - Men elin, det behöver vi inte, vi är ju redan det! *flirt*.

Haha, ha det bäst. Nu ska vi ut o äta, jag, mamma, o elin. Det är ju mors dag! GRATTIS mamma på morsdag! Jag älskar dig, och du är världens bästa mamma.

PUSS ALLA.

stanich lyxich

2009-05-30 / 11:34:06

Vart faseiken är min MP3!? - Jag måste hitta den!
Ska snart fara till stan, och dra ner till älven och åka lyxbåtar :) kameran är med, och MP3:n.... Om jag hittar den.

PUSSISAR!

wounderfoul weather

2009-05-30 / 09:24:24

Godmorgon alla söta läsare!
Har alldeles nyss vaknat upp ur min skönhets sömn. Drömde faktiskt att jag var på en jätte stor xcen och skulle sjunga! Aahh.. Det var underbart. Iallafall så när jag vaknade satte jag mig vid datorn direkt, ville kolla lite bloggar, och även skriva ett inlägg till er. Känns just nu som att jag har slut på bilder.. Men idag ska jag fota massor, och sedan lägga ut på bloggen, så få ni nått vettigt att titta på, och inte bara massa babbel.


Anw, det är jätte skönt ute idag så det blir nog itne mycket tid inne kan jag medge. Imorgon skulle det bli ännu varmare, så inte imorgon heller. Men såklart ska jag uppdatera med massa bilder och sånt, till er ikväll. Jag älskar att det snart är Juni, och att man snart kan bada... Åh, i love it!


Vi hörs i eftermiddag, ha en super bra dag! PUSSAR!

Svart och turkåstblått

2009-05-29 / 23:03:57

Köpte dessa skönheter på H&M för typ en vecka sen. Har haft en bild på dem förut, fast på naglarna.

Klockan börjar bli mycket, och jag är sjukt trött.
Imorgon ska det tydligen bli jsukt varmt, så har bokat in mig på att ligga och steka i solen hela dagen! Det blir dunder bra! Mod eftermiddagen ska jag nog bara slappa, och kanske vara med nån kompis. Har verkligen bara lust att slappa, är så skoltrött, och det är inte så många dagar kvar. PUH!

Imorogn hörs vi lite tidigare, för att det är helg! :o)
Tack för en super dag! PUSS PÅ ER.

Min nya favvos ♥

2009-05-29 / 22:27:17


Jag har verkligen fått en ny favoritlåt, så jävla bra <3
Tänker på en speciell person när jag lyssnar på denna. Sen tänker jag på hur jag & fanny gått med varsin lur i örat och nördat denna underbara låt... Åh.... Så jävla betydelse full låt. En person som betyder mycket gillar denna..

Jag älskar låten för den är du..<3

Föddes du utan tänder? O_O

2009-05-29 / 20:26:55
Haha, jag och mamma satt och hade en liten kostig konservation...
(Jag skulle ta en bild på mamma med sin nya frisyr, för skulle visa hur det blev på bild!)..

(Mamma) - Men uch, Lisa! Jag blir så ful på bild.
(Lisa) - Nej, men sluta nu mamma... (mamma gör en grimage, och jag tar ett kort)
Jag visar bilden.
(Mamma) - Krokiga tänder...
(Lisa) - Men sluta, du är född med krokiga tänder.
(Mamma) - Nej, Lisa jag föddes faktiskt utan tänder.
(Lisa) - Haha, juste! (skrattar högt.)
(Mamma) - Tror du jag föddes såhär? (Låter som en bebis, och tänderna syns då såklart)

Haha, ja det kallas högt IQ. Det har jag!

Modig läsare!!

2009-05-29 / 19:38:32
...Föresten när jag gick på stan stötte jag faktiskt på en bloggläsare! Oskar! Han sa faktiskt hej till mig! Riktigt modigt, för jag är ju en jätte farlig kanibal, haha. Tack för att du är modig Oskar!

Nannannaaaanna..

2009-05-29 / 19:37:09


Hade det lite roligt här om dagen, och hittade dena förskräckliga bild på mig, jag har osminkade trätta ögon, så suddade över dem och skrev en bra mening, haha. Nått ska det vara ;)

Hemma från stan! Ingen shopping för mig! Ska förklara...
Vi for in på stan för att mamma skulle klippa sig (det blev jättefint!) Så då hälsade jag på mina kompisar på Karma, hihi. Lisa ska till stockholm, så hoppas hon får det jätte bra! Sedan så hälsade jag på morbror Kenneth som just nu jobbar på fluger färg, så stod och dräglade på massa tapetkartor! Gud så mycket snyggt det finns! Sen gick jag bara runt. Orkade inte shoppa nått, haha. Ska spara pengar till Uppsala & stockholms resan nästa vecka ist :)
Då Lina tar studenten, wiiiieee!

Shoppa!

2009-05-29 / 15:19:51

Hej alla vänner!
Nu ska jag skynda mig ner, och kleta på lite mer mascara, sen ska jag och mamma fara och shoppa kläder! Det blir bra, för har så lite kläder nu, eller för lite är väll fel ord, men har växt ut en massa. För er som kommer till mig och säger ''Hann inte ställa en fråga!'' Men ni kan lungna er, för det kommer massa mer frågestunder så att ni alla ahr möjligheten att ställa frågor till mig.

Men ni vet, att ni kan maila [email protected] om det är nått ni undrar, och även bara ställa en fråga via en kommentar om det är nått som ni vill ha snabbt svar på. (Mailen är min blogg mail, och inte min privata!)

PUSS PÅ ER! SHOPPING, HERE I COME.

Svaren på frågorna del 1

2009-05-28 / 22:01:28
Orkade inte vänta på att det skulle bli för många frågor, så svarar nu! Hoppas ni nöjer er med svaren.

Vem fick dig att börja blogga, och vem rä din bloggförebild?
-
Klurig fråga! Det var nog mig själv som fick mig att blogga. Hade aldrig hört talas om vad blogga var, eller hört har man ju men sedan så hittade jag en blogghemsida, testade vad det var, och sedan har jag fortsuttit att blogga. Min blogg förebild, oj svår fråga, kan inte riktigt säga sådär på rak arm.

Tränar du någon sport?
-
Nej, det gör jag inte, är lite för lat, Haha. Nejmen jag tycker inte om nån slags sport speciellt mycket.

Vad är det bästa du vet?
Att vara med min familj och släkt, att stå på scen, och att blogga! även ligga vid havet och höra vågorna skvalpa..Mmmmm..

Vad är det snyggaste plagget i din garderob?
- Just nu tycker jag om min vita avslutningsklänning, men den hänger i klädkammaren. Eller vår ''walking closet'' om det ska låta lite fränare, haha ;)

Har du någon pojkvän?
- Nej, vi gjorde slut alldeles nyligen.

Har du någon fobi?
- Mjo, faktikst. Jag har en fobi, som säger att jag måste låsa dörren, och sedan känna på hantaget 3 gånger, och sedan berätta att dörren är låst. Haha, pinsamt! Har nån till också.

Vad ska du bära i sommar?
- Bikinis, klänningar, och tunna, tunna, tunna strandblusar!

Singel? Och hur ser din drömkille ut?
- Han är snygg, romatisk, kärleksfull, rolig, trevlig, och ska vilja pussas mycket, haha.

Beskriv dig själv med 3 ord?
- Bäst i världen, haha nej jag skojade. Men typ målmedveten, sprallig och glad.

Vad får du insperation ifrån när du fotar?
- Ojojoj.. Svår fråga. Ehm, jag lixom går omkring ute med tunna kläder nu för tiden, och ler, hör fåglarna kvittrar, och ser en fn blomma t.ex, sen blir bilden bra. Om det är målnigt ute blir bilderna skit dåliga. Det är vädret som ger en insperation! Iallafall mig.

Tycker du om din egen blogg?
- Jag är alltid ärlig, och ja, jag älskar min blogg. HAHA! Jag är beroende av min blogg. Vet itne varför, men jag är nöjd med mina inlägg, för skriver alltid direkt från hjärtat. Och via denna blogg ser jag mig som en bra förebild, för jag försöker klämma in att alla är lika värda, hur man än ser ut! Och det är bra, så blir alltid nöjd när jag påminner er om att ni är världefulla exakt som ni är.

Vad är den konsitgaste frågan du fått ang. din blogg?
- Haha, brukar inte få så konsitga frågor. Men ibland, kan inte komma på nån nu, tyvärr.

Hur känns det att ska börja 7:an?
- As bra! Kanon bra. Vi har värsta bra klass, lärare och sedan känns det bara positivt, och som en ny start på skolivet, mycket friare än lågstaidet. Men mer läxor, fast mycket mer lektioner som biologi, NO, osv. Wee!

Villken är din favorit frukt, och villket land skulle du vilja åka till och varför?
- Startar med frukten.. Humsidums.. det var svårt. Typ vindruvor, och manog, och apelsin, och mums! All frukt! Jag skulle vilja åka till Grekland, för det är vacker, varmt, och jag bara älskar grekland fast jag inte varit där. Sen så vill jag till jamaica, mitt andra favoritland!

Har du fotograferat och sådant länge?
- Nej, inte alls! Typ ett år.

Du har ju många premisar och så, och undrar om du följer några bloggar? Villka är dina favvosar?
- Ja, det har jag. Jag följde rätt många, men sedan har jag rensat lite, men jag har några kan jag säga.. Haha. Mina favoritbloggar är alatariiel, idjut, nevnarien, haaiidi, och typ myphoto, och brilliantabecka såklart!

Varför började du blogga, och gillar du min blogg?
- Jag bara började, det verkade kul. Jag läser inte din blogg, hittade den nyss, men den verkar bra!

Har du bott i andra länder än sverige? Vart skulle vilja bo, land/stad?
- Nej, bara sverige. Jag vill bo i sverige, sverige sverige. Där jag bor nu.

Vad vill du jobba med?
- Sångerska, och även make up artist såklart. Sen vill jag jobba med typ barn i andra länder.

Villka killar faller du för?
- Dem flesta som ser hyffsat bra ut, är trevliga, kärleksfulla och pussugna såklar :)

Vad är det 3 viktigaste sakerna i ditt liv?
- Familjen, släkten, vänner. Om jag ska ta saker blir det kameran, mascaran, mobilen.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Har du varit med om det?
- Ja, det är klart jag tror. Ja, jag har varit med om det.

Vad gillar du mest hos det motsatta könet, långt/kort hår?
- Mellan långt, :) Fats inte till axlarna, haha..

Hur tycker du att en god människa ska vara?
- Som min mamma, glad, omtänksam, sprallig, kärleksfull, pratklad, förstående, ja allt jag önskar mig!

Hur många besökare har du i genomsnitt?
- Beror på din lilla nyfiken i en strut tupp ;)

Saknar du lillmosan.blogg.se, moa, asså hennes blogg?
- Jag och Moa håller kontakten, känner varandra på datorn, har snackat i snart 2 år, och ska träffas i sommar. Så nej, saknar inte henne, och hon har en ny blogg, så saknar inte det heller, haha.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?
- Den är bra, vaknar, frukost, mys med familjen, skola, hem, äta middag, mysssssssa. Fast lite olika, men gillar att mysa. Bara ligga och lata ibland, :)

Vad hände med din ''kompis''?
- Det undrar jag med!

Vem är din bästa bloggkompis?
- Nu är det nog Dig emma, och Moa.

Hur bra är du i skolan på en skala mellan 1-10? Vem är din bästis?
- Haha, fråga min lärare. Kanske 8. Bästa vännen som alltid vart är ju såklart elin whalgren.

Villken blogg MÅSTE du följa varje dag? Och villken är din favvo serie?
- Haidis blogg, och mina favoriters. Sedan är min favvo serie greys and anatomy, andra avenyn, och även love and maryd. Och 2 and a half men.

Villken sida besöker du mest, (typ bdb, blogg, msn)?
- Blogg, msn, bloggar. Det är typ det har itne tid för annat, haha.

Vad adnvänder du för smink/mascara? Hur gammal är du?
-  Jag andvänder mascara, en as bra! Jag är 13 år.

Hur länge sedan var det du kysste en kille? Har du fått din mens än?
- Lite personliga frågor att lägga ut på en blogg, där det är några hundratals läsare gullet. Det är mitt privatliv, och ingens annans, haha.

Bästa årstid, högsta dröm?
- SOMMAR!! Och Högsta dröm är att bli sångerska, och att alla nära o kära är friska. Även att det blir fred på jorden.

Vad tycker du om min blogg (theliisa), och när har du skolavslutning?
- Men Liisa! DU vet väll att jag älskar din blogg ? ;) Jag har skolavslutning den 12:e juni.

Allt för personliga frågor fick lite dåliga svar, men PUSS på er! Och tack!
/Lisa

frågestund hos endastlisa

2009-05-28 / 14:29:57


Ja, det stämmer! Ställ villka frågor du vill, och jag försöker att svara så bra som möjligt.
man får ställa flera frågor, det är bara roligt. Antigen kommer jag videoblogga svaren genom att säga dem till er via en videobloggning, eller så skriver jag dem som vanligt.

Frågestunden pågoår tills jag säger till, så FRÅGA PÅ!
Frågestunden är just nu: Öppen!

Update: Fick lite småpanik när jag nyss kom på att vi har läxförhör imorgon, så ska fixa det nu, tjing :*

9 skoldagar kvar!!

2009-05-27 / 17:23:59
Satt och tänkte på en sak idag i skolan.. Alla är vi ju skoltrötta nu, iallafall jag. Det känns som om det är en evighet tills sommarlovet börjar, men sedan började jag tänka, att nästa vecka, på Onsdag. Då far ju faktikst jag til Uppsala! Då ska min kusin lina ta studenten. Och när vi kommer hem, då..Då går vi sista veckan på denna skola!! Sen är det sommarlov! Jag kan inte fatta bara, helt sjukt, vad skönt.

Om jag räknat rätt, (villket jag har!) så har Jag 9 skoldagar kvar. Wtf, det är ju mindre än två veckor! Sedan har vi helg, och ledighet har jag, men. 9 skoldagar kvar. Nu ska jag fan kääääämpa!

Anw, nu ska jag fara till subway och käka med mami&sis, det ska bli smarrens! Se ya laters aligators!

Magknip

2009-05-27 / 16:00:33

Hej allesammans!
Ooh, villken konstig dag på nått sätt. För det första, så avr det en skitmorgon, rent ut sagt dålig morgon. Men eftersom att jag har värledens bästa manliga lärare, och världens bästa mamma så fixade det sej efter lite prat, och jag blev lite gladare. idag har vai varit och träffat våra nya klasser, och även varit på nya skolan! Jag måste medge, att det känns superkul att börja där, och klassen verkar bra, och lugn.

Just nu sitter jag med en dum mage, som har gett mej magknip! Tack magis....

HUVUDVÄRK..

2009-05-26 / 20:41:08

Ooooohhh, villken huvudvärk jag bärt med mig idag (!)
Har haft en sådan huvudvärk när det är bort ibland, och där ibland, och det lixom klämmer och trycker överallt..BLÄ för det! Ryggen har jag också haft ont i, och i magen, och mått illa. Haha, nä nu för jag sluta, jag låter ju som en gammal tant. Haha. ;) Iallafall så mår jag lite bättre nu efter en hel dags vila. Vi får se hur jag mår imorgon.

I helgen ska det tydligen bli jätte varmt! Tack om det blir det, för är less på allt regn, åska, och även blåst.. Vi förtjänar lite värme här i norrland också. Håller ni inte med!? På onsdag nästa vecka, alltså om 8 dagar, far vi ner till stockholm och Uppsala för att fira kusin Lina som tar studenten, :D Ska såklart vara på plats med kameran!

GODNATT PÅ ER ALLA....LISA FANS!
Det är föresten en liten tjej som trakaserar mig på MSN typ skriver hela tiden, vill webba, och micka, och prata, och skriver heeela tiden.. HAHA. Ni är för gulliga...Ibland. ;)

Fick föresten en liten tremening häromveckan, en lite pojke!

underbar kväll

2009-05-25 / 21:40:15

Har nyss kommit hem från en cyckeltur. Jag och min udnerbara familj cycklade först till hemmakväll och mamma bjöd oss på BJ's glassar! Tack mamma, du är bäst! Sedan fortsatte vi till mormor & morfar. Där gjorde vi lite olika saker. Nu är vi hemma, och jag ska strax sova. Före cyckelturen pluggade jag lite, och sånt, här finns lite bilder från kvällen.






Vi hörs imorgon! Godnatt på er.

svartvit vs färg

2009-05-25 / 15:49:14
Hej alla lovers!
Uch, vad jag har besluts ångest! Haidi har erbjudit sig att göra en ny deisgn till mig, för jag har tröttnat på denna så enormt mycket. Men vi får se. Haidi tar ju betalt, så har ju en annan pingla på G som kanske kan göra en ;> Men om ni vill ha en fin design inom bra pris, vänd er till haidi, hontar 200 kronor styck. Andra som också kan göra för 200 är t.ex Ellen (alatariiel) så behöver ni en ny deisgn, fråga dem! ;> Föresten mamma har lovat mig en BJ idag! :D

Villken är finast? ;)



Lunch update

2009-05-25 / 11:48:41
Godagens! Är hemma lite snabbt för att äta, ska strax tillbaka till skolan.
Idag är det rätt varmt ute, inget regn eller åska har kommit heller, Bra, bra! Jag slutar vid 2 idag, så det är ju endå snart. Vi har nån lektion, och sedan idott. När jag kommer hem ska jag göra mej ett mellanmål och redigera lite bilder tror jag.

Anw, igårkväll somnade jag jätte sent, så idag har jag typ ont i huvudet. Blä, blääää!
För övrigt ska jag svara på lite kommentarer ikväll, vi hörs om 2 timmar!

evening

2009-05-24 / 19:39:30


Nu ska jag återlämna laptopen till mamma ett tag. Vi hörs imorgon eller ev. senare ikväll!
PUSSAR&KRAMAR

Jag älskar mamma!

2009-05-24 / 19:11:15
Sitter här och gör mig fet på en påse lösgodis från Icamaxi! Mums! Jag ville bara kika in och säga att jag älskar min
 mamma
så otroligt mycket, så ni vet ni! PUSS.

four new catesgorys

2009-05-24 / 17:45:24

..Till middag blir det min favorit rätt räckpaj! Wihuoooo! Vet ni hur gott det är (?) SJUKT GOTT.
För er som iten redan märkt, så har jag raderat massor med bilder, och sedan fått 4 nya katerorier. Nämligen under foto har jag fått Djur och Blommor/blad. Och sedan under Lisa, har det hamnat en sång kategori. Och under vardag en frågelådan kategori. Sedan har jag flyttat över bilder hit och dit i dem nya ketgorierna, och även redigerat massor med bilder. Har tänkt börja redigera bilderna nu, innan dem slängs upp på bloggen.


Nåååå.... vad tycker ni, ta en titt av mina redigerade bilder under katgorierna!

söta elina

2009-05-24 / 12:24:16


Detta är mitt största fan, haha. Lilla Elina. Visst är hon sjukt söt? :o)
Nu ska jag rensa i alla mina ketegorier. PUSS!

dampa lossssssssss

2009-05-24 / 12:14:41
I'm sorry, men jag fick lite damp i förra inlägget. Men det är så jag känner; allt är så uppfuckat!
Iallafall, dem enda personerna som seriöst kan trösta mig är mamma och Matilda Holmqvist. Seriöst! Det är bara så. Men jag är inte ledsen för nått speciellt (eller?) men iallafall, allt är så j*vla stört.

ARG.

2009-05-24 / 12:10:41
Allt är så jävla uppfuckat, så JÄVLA UPPFUAKT. SÅ JÄVLA FALSKT, ALLT ÄR SÅ JÄVLA FULT, ALLT KAN GÅ OCH DÖ, FYFAN ALLT ÄR SÅ JÄVLA IDIOTS UPPFUCKAT.

VILL ITNE BO I SKEÅ MER, FÖR ALLA ÄR SÅ JÄVLA *****************************************'. SÅ FUCK OFF ALLA BITCHAR!

(Ta inte åt er, ville bara skrva av mig..)

Söndag

2009-05-24 / 11:56:24
Godmorgon på er allihopa!
La mej rätt sent igår, såg robinson, låg och smsade lite, sen la mej och sov. Somnade vid 2 tiden. Uch, alldeles för sent! Såg nån av er robinson igår? Jag tycker det börjar bli sjukt spännande nu och jag får inte missa dem små sista programen. Är det nästa veckan man får veta vinnaren, eller? Erik åkte ut. Det kännsdes lite sisådär, eftersom att Nina, Anna, Jarmo och även Erik är mina favoriter. Dom som är kvar sisit. Men nu fick Erik lämna robinson.

Nu har jag nyss ätit frulle, jag körde på rosenbröd med skinka och ett glas juice, me like!
Det är så sjukt gott tycker jag. Fast känner mej fortfarande inte mätt, ska nog proppa i mej nått mer innan jag börjar komma igång på denna underbara åskiga dag. Haha. Kanske tar mig en till macka, eller en risifrutti (?)

Anw, ska snart göra mig iordning, och sedan ringa Solveig.
Vi ska hitta på nått idag, så vi får se vad det blir för nått skoj! Det blir nog inte nått utomhus därav att vädret är dålig. Det har regnat och åskat i flera dagar, och man ser på himelen att den är kolsvart. Trist. Men tur att vi har fantasi. Nått skoj hittar vi säkert på, det finns ju massor att göra. Som att bada, shoppa eller bara ta det lungt.

Bjuder på ett litet färglatt collage.

blue and black nails

2009-05-24 / 00:45:18


Köpte två urhäftiga nagelack på H&M för er som undrar här om dagen. Så sjukt col blåfärg tycker jag. Turkos ljusblå. Ooohh, i love them! Iallallafall kostar dem inte mycket, så jag ahr blivit galen och går dit och köper nagelack i alla möjliga färger så fort jag ahr pengar. Haha!

Jag brukar ju ha sjukt långa naglar, men har klippt ner dem. GODNATT!

The day's pics

2009-05-24 / 00:40:41
Här kommer lite bilder från några dagar bakifrån :o) Enjoy!







1.Jag och solveig sitter på hennes cyckel.
2.Solveig smsar.
3.Muffins som stina och stor-elina gjort.
4. Min syster Elins döda fisk, som dog.
5. Min stora beundra lill-elina.

Bestfriend

2009-05-24 / 00:34:14


Detta är världens bästa Whalgrenare. Ville bara slänga in en oseriös bild på dig elin, och säga att du äger fett bestiws ♥ Och att ingen får göra dig nånting, för då fasen kommer jag in i bilden, mohahaha. Iallafall elin whalgren <3

2009-05-24 / 00:31:07


Haha, här sitter jag och nattbloggar i min lilla ensamhet. Haha. Ikväll har jag sett på robinsson, pratat massor i telefon med massa människor, suttit vid datorn och ätit massa ostbågar. Mums! Jag bryr mig inte om vad jag stoppar i mig, det är ett som är säkert. *fniss* Kolla föresten, jag var lite rast löst nån stund under dagen, och drog då fram kameran och började fota mina tre fina små hjärtan som ligger på mitt skrivbord. Visst är dem söta? I do love them. ♥

wierd

2009-05-23 / 22:49:40
Wiiiiiiiiiiiiiiiierd.
Just nu vill jag ha en 2 liters cola flaska, en kram, en puss, massa kompisar som typ är bäst, en godis påse, en glad låt typ upp och hoppa, att moa ska vara här, att solveig ska vara här, och att elin whalgren ska vara här.

I want, i wannnnt.

Ringt blondinbella, haha!

2009-05-23 / 19:37:31
Tjolahopp tjolahej!

Villket sommarväder (inte) det har varit idag. Åksat, och bullrat hela dagen, och regnat för den delen. Har tillbringat mest av dagen på travet, vi hjälpte till lite och tittade när Elin körde två provlopp, börjar faktiskt längta tillbaka till travet, att köra. Kanske måste börja om, det är så kul! Iallafall, efter det for jag och solveig hem hit och somnade i soffan med Syster elin, inte kompisen elin. Vi somnade alla tre till simpsons. haha.

Igår, ringde jag och solveig och berömde blondinbella för hennes ''acne-inlägg!'' Gud så trevlig hon är!

Gårdagen i ord

2009-05-22 / 09:48:22

Gooooooodmorgon! - Inte ofta man är ledig på en fredag!
Fredag morgon som sagt. har nyss vaknat, ovanligt tidigt. Ska platta håret, borsta tänderna, och kläm mig sen ska jag och solan på stan. Hon är redan här *hehe*. Inatt drömde jag att morfar dog, det var jätte hemskt! Fyfan på läskiga drömmar. Måste ringa mormor o morfar sen känner jag, för att kolla så dem lever. Hihi. Igår var jag på travet med Elin och solveig. Vi höll på med Picazzo lite, och sen gick vi till en stoooor grus hög och körde herre på täppan! Vi såg ut som blöta gråa monster när vi var klara, för gruset var blött eftersom att det regnat lite före. Haha. Det va kul!


Anw, senare idag ska vi typ till travet igen.

Hjärt Fyllking Ska köra en av Elins hästar Gloria. Det måste vi se såklart. Efter det blir det nog bara att umgås med lite människor, haha. Det är ju jag king på! :o) Ikväll blir det nog tat svara på massa kommentarer. Hehe.
PUSS ♥

Stall-dag

2009-05-21 / 11:09:17
Godagens alla små och stora läsare!
A new day. Torsdag idag. Har nyss varit i stallet med Solan, vi höll på lite med picazzo. Typ rycktade, kratsade hovarna mm. Mysigt. Vi ska tillbaka till travet igen, vid 12 tiden för att Elin ska dit då, och det vill vi inte missa. Efter all tillbringad tid i stallet blir det nog en duch för min del, och sedan ska jag vara mer med Solveig. Vi satt och pratade lite om att vi skulle gå och fika imorgon, så vi får se vart! Alltid lika roligt tycker jag.


bloglovinLägg gärna till mig på bloglovin' så du inte missar nått! ♥

Åska

2009-05-20 / 15:50:20


Såhär var himlen tidigare idag (inte redigerad) Och nu öser det ner regn! Typiskt! Jag och solveig skulle ju till travet, men nu ställer vi in den underbara idén, och ska istället vänta ett tag och kanske träffas sen. Oj, nu åskar det! Bäst att stänga av alla tekniska prylar. PUSS.

Purple flower

2009-05-20 / 12:52:53



Har varit ute och fotat nyss, massa vackra sommar/vår bilder kommer upp i bloggen inom kort. Men vi kanske tar nån bild i taget ;o) Nu ville jag bara påminna er om att Elin whalgren äger fett, så kom ihåg det :o)

Mån.. tis....LEDIG!

2009-05-20 / 11:24:55
Godmorgon på er!

Vaknade nyss! Helt sjukt, har typ missat hela morgonen.. *fniss* Ibland måste man få sova ut också, speciellt när man är ledig. Wihu! Jag ska snart göra mig lite frukost, blir nog rostade mackor, med ost och skagenröra, sjukt gott! Testa det, frukost ala lisa ;o) Efter det blir det nog att svara på massa kommentarer, villket ni faktiskt förkänar! Och vid 15-tiden ska nog sloveig slutat skolan så då blir det att vara med henne, och kanske hitta på nått extra skoj! :oD

ledighet (!)

2009-05-19 / 21:09:50


Rätt redigerad bild, har lite tråkigt så vad passar inte bättre än att leka lite i PS (?) ingenting, haha. Imorgon ska jag vara med solveig, hon slutarb vid 3 tiden, så ska nog möta upp henne och sedan fara till stallet eller bra göra nånting. Jag är ju ledig imorgon, och hela veckan ut, plus helgen då. *hehe* Ni får ha det sjukt bra så hörs vi imorgon!

PUSS! ♥

Crazy lajsaflajsa

2009-05-19 / 20:57:50



Hej kärlekar! :o) Bjuder på den läckraste bilden som tagits under 2000-talet. hade lust att vara lite latjo, lekte lite med kameran, för min söta lilla nikon har blivit dissad av mig i en vecka. Inte ens rört kameran! Whuuuha! Så får det intevara.
iallafall har vi lov nu, hela veckan ut. Riktigt skönt. Blir väll att sola, njuta, och bara vara i stallet kanske :o)

Dont this me honey, your my world....

Mathilda

2009-05-19 / 20:51:58
Jag vill skriva ett inlägg om min kompis Mathilda Holmqvist som bor i piteå! Mathilda är världens bästa. Hon är verkligen den bästa man kan prata med. Hon stöttar, bryr sig om en, finns alltid där, håller alla hemligheter, och är helt enkelt en trogen vän.

Mathilda driver en fantastisk blogg, besök den här! Bloggen är mest uppbyggt på massa bilder, så jag tycker verkligen ni ska kika in! :o) Mathilda är sjukt duktig inom fotografering, hon fotar med nikon d200, och är kung på att redigera bilder. Mathilda har tidigare varit med i fototidningar, hemsidor, och utsälltningar, så var beredd att hon kommer ta foto världen med stormsteg! Sötan, du äger!

Nya klassen - 7a.

2009-05-18 / 17:52:26

Idag har vi fått våran nya klass, som jag ska gå i 7:an. är sjukt.

Kommer gå med alla 6:or jag går med nu, så vi följs åt, sedan så kommer det ju massa mer som jag iten orkar skriva upp. Vi är 25 stycken iallafall. Och våran klass ska heta 7:a :o) Sjukt bra, vi blir nog i gröna laget.

Förlåt alla snuttisar!

2009-05-18 / 17:37:01
Förlåt, förlåt förlåt för min uruslna updatering!

Hej! Vädret har varit kanon
, jag har varit i stallet, sjungit på anderstorp dagen, och bara haft annat för mig helt enkelt. Idag for jag och solveig till stallet, och tog in picasso, och rycktade honom osv. Villket vi gjorde i förrgår, och igår också. Mysigt värre! Igårkväll for vi vid halv tio kvällen på kvällen och tog in honom. Vi var även där på morgonen.

idag var min bästa barndomsvän Elin där också, jätte kul att se dig! ♥ Så vi hade jättekul. Imorgon på skolan har vi ''musikteater'', och ska uppträda inför skolan, vs förläldrarna. KUL!

Alla kommentarer och det ska jag fixa sen, bara mycket att göra hela tiden.. Här kommer iallafall en bild! :o)
Pussar på er. (förlåt för dååååligt inlägg...)



Make up store - ♥

2009-05-14 / 19:37:48
Hej Alla sötnosar där ute i det knoppade gröna sverige!

Mums, vad jag är förälskad i hemmakvälls godis. Stans bästa, färskaste godis. Jag vet, att jag inte vore äta på vecko dagarna, men kunnde inte låta bli att köpa en påre smågodis, och en coca-cola. Men ibland måste man få njuta, och riktigt slaska i sig det goda mumset! Har äve varit på make up store och plockat ögonbrynen, tack så mycket Kerstin! Kerstin är en ung, jätte duktig make up artirst!

Nu ska jag svara på lite kommentarer.. Kissar på er!

Ny start

2009-05-14 / 13:29:34
Vet ni?! Jag har faktiskt svaratr på 3 kommentarssidor, så kommit iång, det har jag. Alltså jag har bestämmt mig, att jag ska försöka rycka upp mig! Och itne skriva massa skit dåliga i bloggen, för det är så tråkigt att läsa annars. Eller hur? :o) Så nu kna ni se framemot, en ny, fräch start. Björkarna har börjat slå ut här, gräset är grönt här och var, så jag har mycket våränsla nu. Känns så skönt, trode inte att sommaren/våren skulle komma till skellefteå i år, om man tänker efter hur mycket snö vi haft, haha. Trode seriöst inte det, *fniss*

Anw, sitter och väntar på att Solan ska sluta. Vi ska till stan och plocka ögon brynen, billigt, och bra. Efter det blir det väll en snabb shopping, och kanske en fika. Lets ses, lets see! Om det inte blir nått fika, blir det väll en påse godis eller en B&J's glass som jag njuter på ute i solen.

Föresten, har fått mitt bankort, väntar på ID kortet. Så nu har jag invigit min första betalning i kassan med kort och kod! Jag är så duktig, kan alla koder utantill! ;o) Hihi.

Ohgud.. vad bra inlägg (!)

2009-05-14 / 12:22:21
Hej allesammans! Asså är så irriterad varje dag, så ha ringet vettigt att skirva.. Men ska försöka klämma till nått någolunda bra inlägg här. Ibland kan man bara inste srkiva bra, villket är lite tråkigt..

ALLA KOMMENTARERNA, som är obesvarade från April:
Jag komme rbara svara på alla från Maj, orkar itne backa tillbak och svara på alla från april. Det fattar ni va? ;)

I feel better

2009-05-13 / 09:06:17
Godmorgon alla läsare! Och tack för alla fina kommentarer. Nu mår jag mycket bättre, men just som jags kulle vakna, och gå till skolan vaknade jag med en enorm huvudvärk! Typiskt. Iallafall, ska inte spela så mycket dator idag, skulle bara skriva lite till er, och kolla vädret på yr.no.

Jag ska svara på otroligt många kommentarer från April till helgen. har flera hundra obesvarade.. Sjukt ju!
Iallafall, ha det bäst pusar! xoxo

Orkar inte mer..

2009-05-11 / 11:34:28

Jag är hemma. Gick hem. Klarade inte mer. Alltså varför går det bara inte? Det känns som om jag börjat pensionera mig hemma nu för tiden, för att min bästa vän i nuläget, tårarna bara strömmar ner för mina kinder. Jag orkar inte mer. Min normalt glada kropp är på väg att bryta ihop. Det känns i hela kroppen. Jag vaknar med en klump i magen, somnar med en klump imagen. Det gör ont i mitt lilla hjärta hela tiden.. Orkar bara inte mer.

Lisa goes lockig!

2009-05-10 / 17:14:05

Dagens Lisa: Lockat hår med diadem, blekta jeanslegging gina tricot, T-chirt med tryck, monki.
Liten modern växa som man hänger snett från axel till höft, tygskor, tygjacka.


GODAGENS!
Alltså gud villken super bra helg! Jag har idag varit på stan en snabbis med familjen, och Olivia och sett EMD! Fatta hur snygg Mathias är irl, ni som inte sett dem, far nånstans och se! Så bra! Fast kameran var inte med, bytta bara mina tygskor, så hade ingen kamera. Sen for jag olivia och elin till vårmässan.

Där såg vi Väder-Tone. Sedan så hade dem modevisning. Och det var en tjej med biringar som gick bikni visning, asså stackars alla killar, avtändande, haha. Sen fick dem som ville håret fixat at KI! Jag körde på lockar. vad tycks?

Överdirvet trött, godnatt!

2009-05-08 / 23:11:15


Nu känner jag hur ögonlocken blir tungare - Villket betyder sleep time!
Imorgon är det lördag. Vet inte vad jag ska hitta på. Vi får se imorgon helt enkelt. Det kan alltid dyka upp nya roliga möjligheter och saker att göra så man ska itne bestämma nått för snabbt. Iallafall så är klockan itne så värst mycket, men endå är jag sjukt trött. Överdrivet trött. Fattar bara inte hur jag kan vara så här trött. Sitter och kämpar för att inte mina ögonlock ska åka ner, *hehe*. Men iallafall, tur då att jag har mitt mysiga duntäcke i sängen som ligger och kallar.

Anw, vi hörs imorgon alla friends. Ni får ursäkta att jag slumrar lite, men är verkligen svin trött. Gahahaha... Fast, jag slumrar alltid när jag skriver, skriver så snabbt, stressar. Så växlar om bokstäverna, *heh*

Whatever, nu ska jag sova.....................GODNATT!!

Lerig afternoon

2009-05-08 / 22:58:09

Kom just hem från en lång promenad med familjen i Tjärn. Det var jätte mysigt. När vi gått en bit, så var det en tjur som faktiskt var lös, så fick värsta panik, var rädd att den skulle springa fram och stånga mej, haha. Det blev endel mysiga ''landet'' bilder, som kommer upp imorgon. Men en sak var rolig ska ni veta....

På ett ställe, var det jätte lerigt, för man kommer som ut till södra Skellefteå, och ser då aurum och massa bilaffärer. Iallafall så ska dom bygga Leos lekland där. Så dem har grävt upp jätte mycket. Iallfall såhär.. såg min och mammas lilla konservation ut:

Vi kommer fram till den stoooooraaa ''markytan med massa lera''
(Jag) - Oh, mamma kolla leran! Wihu!
Jag börjar springa omkring i leran.
(Mamma) - herregud, haha!
(Jag) - Haha, nu ska jag vara ett barn ett litet tag och bara hoppa runt här.

Jag skrattar och går omkring och försöker få mig fram!
Jag fastnar med skorna i leran och drar upp ena foten utan sko.
(Jag) - Mamma, hjälp! Hjälp jag tappade skorna! HJÄLP!!
Mamma kommer fram.
(Mamma) - Haha, men Lisa då!
(Jag) - Hjälp mig, ge mig skon, haha! Mamma jag har ingen balans (vinglar).
Jag får på mig skon och fortsätter gå i den enorma lergången.
(Mamma) - Lisa och Elin, kom och gå här, här är det lite hårdare!
(Jag) - Nej, gud! Detta är kul!
(Elin) - OH MY GAARD, hjäääälp haha!
Vi traskar hem med skorna full med lera, båda utanpå och in.. ;o) FUN!

Jag river sönder mina halsband!

2009-05-08 / 13:50:20
Alltså jag har märkt en sak! Jag river alltid sönder mina halsband!

Jag brukar nästan aldrig andvända smycket, förutom örhängen. Och scarfar, om det då räknas som det. Fast det kanske är lite mer åt en tyg accesoar men endå.  Iallfall varje gång jag andvänder ett halsband, så lyckas jag nån gång under dagen riva sönder det. Nyss, rev jag sönder mitt finfinfina halsband som var långt, med ett stort silverhjärta med svarta mönster i. Jag stod och tinade upp kärleksmums, och sedan när jag skulle ställa mej upp (lutade mig mot diskbänken) gick det sönder. Haha, det är ju normalt att alltid riva sönder sina halsbadn ;oD
Nån mer som har samma problem med sitt halsband/armband?

Förlåt för min urusla updaetering, nu är det mesta bara tråkiga inlägg utan färg eller bilder. men så kan det vara ibland, när man har annat att göra. Håll ut, ett litet tag till!

Pink nails

2009-05-08 / 13:36:34
HAHAHA, de tär ju skrattretande :oD

God dagens! Hemma från skolan, och det äntligen helg! Så otroligt skönt. Nu tänkte jag inte svara på alla  obesvaradekommentarerna heller, utan istället tänkte jag göra mig nått mellan mål och sedan bara skratta åt en löjlig person, sjukt! Iallafall bjuder på en bild på mina fina rosa naglar!

Whatever, hur är det med er sötnosar?

Räkor, åh det är gott!

2009-05-07 / 17:10:23
Hej hopp!

Är hemma är från skolan. Har även hunnit vara med Malin på coop och ätit glass! :oD Vi for dit med H&S, H har två jätte läskiga pudlar, haha. Iallafall så har dagen varit rätt så bra. Tänkt att det är helg snart.. Åh, vad skönt.
Slänger in en dålig bild på lite räkor såhär när jag har bildbrist..

Torsdag morgon

2009-05-07 / 07:34:41
GODMORGON! En ny dag, nya tag. Torsdag idag, längtar så enormt mycket till imorgon, för då är det fredag. Det ska bli så skönt med helg. Nu ska jag klä på mig, äta frukost och göra iorning, sedan pallrar jag mig iväg till skolan. Solen lyser idag, så vädret verkar vara lite bättre nu, skönt, för jag hatar när det är kallt. Men blir så otroligt deprimerad... Puss!

vårig gren

2009-05-06 / 19:16:19


Liten annorlund, men vårigt glad bild tycker jag. var bara tvungen, i all skit slänga ut ett glatt inlägg på bloggen. För vanligt vis är jag alltid positiv, men ibland håller inte den tunna positiviteten mot den jobbiga illskan. Tyvärr! men iallafall från det ena till det andra. Har himla ont i huvudet, villket är jätte jobbigt. När jag skrivit klart detta, ska jag prata med bästa mathilda på msn, och sedan bara sova. I looooov to sleep!

Ja.....ni får ju ha det bra nu. Och om min updatering itne är på topp så finns det förklaringar, och även om kommentarerna skjuts upp. har bara ingen ork. Ska fixa det sen, promise! :o) KRAM!

Pungt, pungt...

2009-05-06 / 18:34:57
Fan vad skönt det var att skriva av sig.

Alltså jag är helt slutkörd. Helt jäcla slutkörd. Helt jävla...slutkörd? Iallafall. Kännde för att skriva av mig, min blogg är en öppen dagbok, som rätt så många läser nu, men ni får väll undvika att läsa allt skit som också kan skrivas här ibland, men jag skriver vad jag vill. Okey?! Rigth!

Btw, sitter och äter fil och puffar, och mår prima belleringa. Jävla skit!

JAG HATAR DIG!!!

2009-05-06 / 18:24:16
Förlåt för dålig update...

JAG HATAR DIG. HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR, nöjd nu?


Jag hatar svikare. Jag hara idioter. Jag hatar falska människor. Jag hatar folk som tror dom äger alla. Jag hatar folk som blir avundsjuka, och sedan blir en idiot. Jag hatar dig. För du är allt detta.

Dagens shopping

2009-05-04 / 17:59:52












Idag har det varit en underbar shopping dag. Här kommer lite vad jag köpte.
1. En svart väska.
2. En ljusrosa/vit randig tröja.
3. Svarta street tyg skor.
4. Deo, sminkbortagning, rosa nagelcak.
5. Bodybutter, värdens bästa. hade förut moringa, nu körsbär, dyra men bra!
6. Tre pack örhängen, 2 par glittriga o 2 olika storlekar, och 1 par vita pärlor.

Stan

2009-05-04 / 10:55:16

Nu drar jag strax till stan med Jessica, kom gärna fram och hälsa på mig (skellefteå), då blir jag glad. Jag ser ibland hur ni tisslar och tasslar, kom fram istället och hälsa :o)

PUSS & KRAM!

Shopping dag (!)

2009-05-04 / 09:45:31
Godmorgon på er alla sötnosar! - Måndag idag, det betyder ledighet!
Ooohh, så skönt. Ska strax klä mig, och fara in till stan och ta en frukost där tror jag. Efter det blir det shopping för hela slanten, har ju massor med presentkort och pengar nu, och dessutom massa saker jag väntat på att få köpa, så detta blir en perfekt dag för shopping. En hel dag på stan. Ska köpa nån väska som jag såg på H&M, den kostade inte så mycket, så det är nog det första jag kikar på - Väskor. Jag älskar väskor. Har värsta samligen, hehe.

Anw, igårkväll umgicks jag med E&O, vi fick skjus av älskade mamma till hemma kväll, och hyrde då två filmer. ''Aquamarine'' och ''Varför ven detta'' Har bara sett aquamarine förut, men den är ju svin bra, hihi. Sedan hade vi gäster här, efter som att mamma fyllde år! Grattis i efterskott älskling! Vi bjöd på grillat, och tårta och fika. Sen fick mamma massa fina presenter, villket hon är värld. Hon fick 4 martiniglas, en martiniflaska,  en elvisp och en el stav, 300 kronor, E fin grattis lapp av elin, 6 vita ljus emd hjärtan av mig, och ett dyrt tennisrack.

Tomorow, i'ts school day...*suck*

foto- hemsida?

2009-05-03 / 08:57:11
...Börjar känna att jag har lite bloggtorka, faktiskt. Inget att skriva om. Vill bara ut, och vara med Olivia. Haha. Vi ahr så otroligt kul tillsammans, alltid. Igår när vi var ute på ängen och myste så fick jag fota Olivia och Jonathan, så det blev några fina bilder på dem tillsammans. Dom är riktigt nykära, rätt färskt, så såklart var det lite generat i början, men när jag knäppt några kort gick det som galant, vi tog massa romantiska kärleksbilder upp mot blå himmel. Det var sjukt fint! Kanske att jag lägger ut nån bild till er som smakrpov.

Jag har planer att starta en egen hemsida - Funderat på det rätt länge..
Men det har inte riktigt blivit av. Vi får se vart idén flyger. Siktar på en hemsida där man kan kolla genom alla mina bilder, tycka till, och bara kika. Men den blir nog aldrig uppdaterad. Bättre att jag abra har bloggen (?)

It's just you and me

2009-05-03 / 08:51:33
Ja, jag känner för dig. Det är inte vanliga känslor, det är kärlek. Det är dig jag vill ha, du vet om det, och har sagt ungefär samma sak. Varför är detta så svårt? Hur ska man klingra sig ur detta? Hur ska man gå vidare utan skuldkänslor?

- I'ts just you and me.

Jag säger..

2009-05-03 / 08:45:58
..Godmorgon! Söndag idag, mamma fyller år! Grattis världens bästa mamma! Jag och Elin har just gett mamma frukost på sängen, och sedan gav jag henne presenten jag köpte igår på solbacken. Det är nämligen 6 stycken vanliga värmde ljus fast med rosa hjärtan i, jätte söta! Mamma blev nöjd och vi har fikat lite på hennes säng.

Idag ska vi såklart ha lite kalas här hemma eftersom att min mum fyller år som sagt, så vi ska fixa tråta, och kanske baka och köpa lite fikabröd. Det blir mysigt! Sedan kommer ju det främmande, det blir ballerina bra!

Haha, måste berätta vad jag gjorde igår, jag satt upp till klockan 2 tror jag (på natten) och läste bloggar, och hade tända ljus, haha. Riktigt mysigt, kanske kan glra ikväll med. Imorgon ´blir det nog stan med Olivia och Elin, och även en liten tjejkväll vi ska anordna. Me liiiiiiiiike!

Grattis mamma på födelsedagen! ♥

Happy birth day dear mum...

2009-05-03 / 08:40:28

Hurra hurra hurra hurra...

GRATTIS VÄRLENDS BÄSTA MAMMA, jag älskar dig!!

What a lovely nigth

2009-05-03 / 00:17:10
GODKVÄLL!
Ooh, villken underbar eftermiddag det har varit. Satt vid datorn ett tag och tråkade. Efter det ringde käraste Olivia, och ville att jag och elin skulle följa med hon och hennes pojkvän Jonathan ut. Först var vi i stora lekparken. Och efter det bästämde vi att packa ner en filt, chips och lite sånt och gå till vårt hemliga ställe hö högen. Hihi. (det är en stoooor äng, där det även rinner en bäck) Så är sat vi och skrattade, och pratade och njöt av kvälls solen. Jga tog även med kameran, så bilder finns. Det kommer upp på bloggen ev. imorgon. GODNATT!

Kom fram till mig och sej hej!

2009-05-02 / 17:29:03



BLÄ, det har börjat bli kallare.. Tråkigt, det har varit så varmt idag!
Tyvärr inget jag, lilla Lisa kan påvärka, haha. Men på kvällne blir det ju kallare. Villket jag tycker är tristare än tristas. Imorgon fyller min käraste mor år som sagt, Grattis i förskott mamma! Så ska försöka fixa lite med ett fint paket jag köpte till henne. Jag kan inte skriva i bloggen vad, eftersom att det inte är omöjligt att mamma läser min blogg. och jag vill ju såklart itne offra att hon får veta vad det är i förväg - Det vore ju lite trist. Eller hur?

Föresten! Vill bara påminna er om en sak! Att om ni ser mig på stan (skellefteå) får ni mer än gärna komma fram och säga hej, för jag är väldigt social och glad, och jag förstår om det kan vara pinsamt och komma fram till nån okänd, men ni är ju som sagt mina läsar,e så jag skulle bli jätte glad om ni kom fram och sa hej! Jag ser ibland hur folk kan stirra, men ingen vågar sig fram. Kom igen, om ni ser mig på stan på Måndag, kom fram och hälsa! Tro mig, jag blir glad!

NU SKA JAG SVARA PÅ LITE KOMMENTARER! ♥

Chokladdoppade bilar

2009-05-02 / 16:58:05
HEJSAN! Nu är jag hemma. Blev en riktig shoppingdag. Fast inte för min del igentligen, mamma och kickie handla lite saker till hemmen på solbacken. För min del blev det ett jätte fint armband, och en present till mamma eftersom att hon fyller år imorgon! Men jag kommer att shoppa järnet med mina 500 hundringar och presentkort på måndag istället. Bara till mig själv, så detta gör ingenting, hihi.


Niiiiigth

2009-05-01 / 23:25:44

Ooooohhoooh..Vad trött man blev här då! - På så kort tid!
Har suttit och redigerat lite bilder i photoshop, och även då kollat in lite av mina favoritbloggar. Det vore jätte kul med lite nya bloggar att läsa, så om du har nån blogg i inriktning av foto, får du mer än gärna skriva en kommentar att du finns. Vill läsa mer fotobloggar, fast det finns så många, så har jag några få som är riktigt godis! Me like! Hur som helst från det till nått helt annat. Klockan tickar som bara den. Tick tack.. Jag känner att mian ögonlock börjar bli segare för varje sekund, haha. Kanske vore inta sängpassion!?

Anw, imorgon hoppas jag på lika bra väder. Det vore underbart.
Om det är bra väder blir det att sola, och sedan fara till solbacken med mamma och kickie och bränna lite pengar. Om det inte blir bra väder, blir det ändå shopping, men inget sola. Då byter jag ut det till att mysa i min säng extra länge, och hyra en bra film. Nä hörni, nu ska jag ta och kila! Klockan är nästan vid midnatt!

Godnigth sweethearts! - Dream sweet dreams!
xoxo

Naken gren

2009-05-01 / 23:18:10

Lisa goes ren hy! *fniss*

2009-05-01 / 23:04:01


Fick 2 stycken rosa ansiktsmasker av mamma när jag fyllde år. Dem skulle vara rosa såklart. Dom var itne så ros ai början, men sedan blev dem det. Man ser inte på bilden att dem är rosa. Men whatever, jag redigerade ju lite! Hihi.

Inte en chans..

2009-05-01 / 22:50:27
GAAAAAHHHWMM!? - Är på värsta ''jag-vill-lära-mig-nya-design-saker'' humör..
Men ingen ide att ens öppna upp storleken på en header i Photoshop och ens täcka det med färg. För jag är på ett rysligt dåligt humör. Är nästan irriterad på mig själv (!) Jag är det... Vill lära mig så mycket om design, och kodning (villket är min sämsta sida!) Men antar att jag får ta det nån annan dag.. När jag är på bra humör.

Håller föresten på att ladda över lite bilder, har massa bilder som jag dunder diggar nu! Så håll utkik.
Ska bara redigera lite... här och där...

Underbart sooooolig dag

2009-05-01 / 19:12:07

Oooohhh... Vad varmt det är ute! - Det har varit en kanondag!

Asså shiet, vaknade imorse vid halv tio tiden, och det var rumnt 15 grader, och idag har det varit 26 grader som mest! helt sjukt skönt. Har solat lite och fått lite färg ute i bikini, ätit frukost och lunch ute (raps!), och bara varit ute! Och sen kom älskade pappa förbi och fikade. Sen har jag åkt massor på min el-scooter, Helt galet. Imorgon skulle det dock bli lite kallare, men what ever, värmen kommer snart igen får vi hoppas. All snö är nästan borta nu. Det har till och med börjat blomma, och gräset har börjat bli grönt. Fast nån liten snöhög finns fortfarande kvar. Tyvärr! Men det smälter ju fort bara solen steker och man rör lite i snön.

Valborg's igår. Vi hade det mysigt vid grillringen, jag och familjen, och massa grannar. Supermysigt! Vi gjorde wook ute, och åt. Sedan åt vi godis. Till efterätt gjorde vi smält vit och brumn choklad och doppade jordgubbar i! Svingott ska ni veta. Jordgubbarna var underbart goda, jätte gott! Riktigt smaskiga. Över förväntan! Åh, känner att våren är här!

Detta fick jag när jag fyllde år i Onsdags:
- massa pengar
- parfym, och badsaker
- duntäcke
- en rolig ''klisak''
- örhängen
- arband
- presentkort på bodyshop, H&M 2 stycken, gina tricot, hemmakväll.
- mascara
- 2 rosa ansiktsmasker
- ballerina kex och godis

haha, kommer inte ihåg allt.. Men här iallafall lite av vad jag fick :oD
Är jätte nöjd! Fick allt jag önskade mig! Hihi. Tack hörrni!