Ikea imorgon, yeeeeeeeees!

2009-07-31 / 00:05:27

Jippie, jippie! Imorgon blir det IKEA för hela slanten!
jag, Mami, lillsyrrn, Kickie, Hanna ska fara till Ikea imorogn och shoppa loss! Vi ska fara vid 8 tiden på morgonen, så det lär ju ite bli nån bloggning under dagen, som ni förstår.. Men kanske kan mobilblogga under dagen! Iallafall vet jag inte när vi kommer hem det kanske blir så att vi sover över där borta eller nått!


Btw, nu har jag varit på världens mys vid älven, och sett massa laxar hoppa.. Mm... Var där med mormor&morfar, Kena, Mamma, elin, kickie, agneta& stefan. Det var så mysigt! Looooove.

Nu ska jag snabbnörda IKEAS hemsida, och kolla så jag vet villken bredd det är på skåpen jag ska köpa , och om det är nått jag ska leta när vi kmr fram, nice nice.

GODNATT MY SUNSHINES!

If....

2009-07-30 / 21:41:48

 I were a boy, even just for a day... Bara jag som har den i huvudet?

Dumma kommentarer, tack!

2009-07-30 / 21:38:28
Föresten... Senaste dagarna har det dykigt upp några dumma kommentarer på min, Lizas, Och elins bloggar! Såklart tar vi inte åt oss ett skit, jag menar personen har ju för tusan skrivit en mil långa dumma kommentaer.. Haha, det är ju lite lågt. Iallafall så ska du veta at vi blir så glada, tack!

Men det finns ju nått som heter IP-nummer, & vi har ju en smart kompis som gett oss tips att kolla upp det, så det är nu gjort! Så det är rätt synd om dig som har ett så tråkigt liv så du sitter & skriver en mils långa dumma helt patetiska kommentarer till folk! Men men.. som jag sa, vi 4 har ditt IP........ Nice ;)

Jag älskar er!

2009-07-30 / 21:24:31
....Nu ska jag bara sjunga lite, öva lite! Blir nice! Ville bara säga....

Att jag blir så glad för varje söt kommentar Jag får! Jag får miljarders söta kommentarer av er sötisar varje dag! Flera om att jag sjunger jätte bra, och hur fin min blogg är osv. Ni är bara för söta. Kan inte tänka mej ett liv utan att blogga.. Verkligen inte. Om man är arg eller nått, så finns ni alltid där.

Jag älskar er läsaer! ♥

Svar från frågestunden del 2

2009-07-30 / 21:22:26



Hur många besökare har du?
Svar: Per dag? Det ligger lite olika. Men kan säga att högst är iallafall över 2000..


Villka stora bloggar läser du?
Svar: Jag läser Nevnarien, blondinbella & Kissie. Jag tycker att Nevnarien är en otroligt söt och trevlig tjej, och sedan tar hon underbara bilder! Blondinbella är en blogg jag läst länge, hon är så cool! Beundrar! Kissie har jag faktisk hatat sjukt länge, men har blivit helt beroende, och nu älskar jag henne, hon har verkligen gett sverige lite humor!

Tycker du själv att du är bra på att sjunga?
Svar: Ja, annars skulle jag inte sjunga, hihi. Ni är sjukt söta som som säger att jag är bra! Får flera fina kommentaer om min sångröst per dag! Och även om bloggen! Älskar er!

Tjänar du pengar på din blogg? Din favoritmaträtt och musik?
Svar: Nej, har inte blivit medlem på nått så jag kan tjäna osv. Men vi får se snart! Jag älskar räkpaj, hamburgare, tacos och massa sånt gott. Musikstil.. Hum, älskar all blandad musik! Just nu dunkar Kevin michael hela dagarna långa i mina högtalare.... mmmm...

Har du syskon? Hur många isånafall?
Svar: Jaaa, jag har en syster.

Villken klädaffär gillar du mest att shoppa i? Gillar du min blogg? Ska vi lägga till varandra på bloglovin?
Svar: Jag älskar att frossa kläder på alla Gina tricot butiker! Ja, du hade en fin blogg, har dock aldrig sett den förut, men helt okey. Jag gör helst inga bytes affärer med bloglovin grejs, men gillaru min blogg, lägg till om du vill det så, inte bara förr att!

Villken är din drömkamera?
Svar: Det är nog canon eos 450 D, och min nikon d40!

Tycker du att du har bra humor? Det tycker jag!
Svar: Hihi jag har sjukt dålig humor, kanske därför den är så dålig? Hihi. Tack föresten!

Favoritdjur?
Svar: Apa såklart, och sp katt & häst.

Villken är din favoritdricka?
Svar: Det vore alla veta, hallonsoda såklart!!

Går du någon sport?
Svar: Neej, jag går ingen sport, gillar inte att sporta faktiskt.. Haha.

När fick du din kamera?
Svar: Fick den på julafton 2008! Jag vart super glad!

Vad är det föremål/person du skulle vilja fota mest?
Svar: Bra fråga! Hum.. måste ta lite betänke tid.. Kanske Whitney Houston!

Har du alltid gillat att sjunga?
Svar: Gillat? Jag har alltid älskat det! Ja, jag gick omkring och sjöng gärnet när jag var runt ett år, ljust sjöng jag också! Haha, men det är sant, alltid älskat att sjunga! Sen är jag så tacksam att det går så bra, och att jag fortfarande älskar det!
Brukar du fota mycket?
Svar: Sådär! Haha. Ibland, när jag känner för det, drar jag kameran från hyllan och knäpper lite kort!

Kan du inte lägga upp fler klipp när du sjunger?
Svar: SÅÅÅÅÅklart! Har bara laggt upp gamla, där jag itne får ut min röst, älskar ju att vaila!

Favoritklädesplagg?
Svar: Alla mina jeans, och t-shirt, koftor, allllllt.

Kan du lägga ut mer klipp när du sjunger du är galet bra!!!<33
Svar: Aw, tack ska du ha sötaste ungen! Såklart jag kan.

Hur länge har du fotograferat??
Svar: Jag har fotat ca. 1 år.

Tack ska ni haaaaa <3

hejdåhejdåhejdå

2009-07-30 / 20:27:43

Har verkligen ingen lust för kompisar ikväll - Vill verkligen umgås med min moster & hennes man som är här bara nån gång per år. Var på väg, men kännde bara nej, orkar inte. Sen vill jag bara andas ut lite.. Har varit borta nästan hela dagarna, så vill bara slappna av och göra nått hemma....

iallafall så är jag irriterad just nu, på allt & alla, seröst talat. Så jävla mkt känslor det kan komm bara sådär, fyfan vill bara skrika & slå till nån. Sen vill jag bara krossa datorn, kasta mobilen i väggen, låsa in mig på mitt rum och sova.

Jaaooop, endastlisa har också känslor, ;D :)
pusssspå er alla  människorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

BAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJSSSSSSSSSSSSS (a)
heejdå

Ut & fota

2009-07-30 / 17:06:26
Hej Allihopa!

Nu sitter jag här med Malin & Liza. Det är riktigt varmte idag, så vi har mest varit ute & ätit massa bär, och bara chillat. Super mys! Dom ska snart fara, för vi ska ha grillparty, men efter det ska vi umgås igen. Det blir funny! Nu ska vi ut och fota mina kära små söta kompisar, hihi!

Föresten, kom ihåg att jag älskar er! Puss på er!

Bumle bee...

2009-07-30 / 12:22:38
Godmorgon mina sömntutor, nu är jag vakken!
Vaknade 7.45 när mamma for och jobbade, så startade datorn, skrev god´morgon till pappa, sen kände jag bara hur trött jag var.. Så jag tog och la mej i sängen, fötterna på golvet, och somnade. Sedan har jag vaknat nu! Haha! Jag säger som fanny brukar säga; Jag är som jag är, haha. Idga ska jag såklart vara med Malin & Liza, och kanske lillsyster Elin, Vi får se vad vi hittar på, nått iallafall.

Olivia ringde mig imorse & undrade om jag ville vara med henne, men ska ju vara med tjejerna nu så det går inte. Kanske nån annan dag, lets see, lets see! Ikväll ska vi ha grill party här hemma med moster&hennes man från stockholm, inkl. mormor&morfar och sen då mamma, jag, elin, kusinerna och kena&ullis. NICE!

Nu ska jag äta frukost, borsa tänderna klä mig, och fara till malin & fixa klart nmig inför dagen. Vädret är kanon, så det blir liiite mindre bloggning, men updaterar ändå massor, det kan ni lita på! ^^

Ha en underbar solig sommar dag, det ska jag ha! PUSS!

Dåligt tålamod när det gäller webdeisgn..

2009-07-29 / 23:26:10

Herregud vad jag har dåligt tålamod, det är helt sjukt!
har suttit nån timme & försökt göra lite header/designer.. Men icke sa nicke, minns knappt nått om det längre, så har mycket att lära! inte nog om det, jag har även sjukt dåligt tålamod när det gäller det mesta men speciellt webbdesign.. Man vill kunna allt på en gång! Iallafall så måste jag ladda hem massa penslar, annars blir jag totalt galen, för har bara massa bajs penslar just nu , och det vill vi ju inte ha! Iallafall så slutar det alltid med att jag sparar ner allt ifallatt jag är på humör nån gång för att slutföra designerna, sedan klickar jag ner, och surar.. Haha.

Nu ska jag snart kila till sängs! Imorgon kan ni vänta er massa nya bilder, och en hel del updatering! Så nu har ni nått mysigt att se fram emot imorgon alla snuttungar!

Gooooodnattie på er! xoxo Lisa.

Nice evening

2009-07-29 / 22:14:43
Nu är jag fastklistradvid dator, sitter här i en stor en myströja, på den har jag en huvtröja, och på benen har jag endast tigths! Värsta mys otfiten, hihi. Har haft en mysig kväll. Har varit med Malin&bästis, samt syrran. Vi har varit ute & myst på i det underbara vädret, efter det drog jag&syrran hem för att äta grillat med mami, SJUKT GOTT! MUUMS! Efter det drog vi ut igen, och myste på lite igen såklart, har nyss kommit in, ska fixa lite med frågestunden.

..Och även lägga ner lite tid på att få tillbaka min bloggdesignkunskap!

Pink, pink and more pink.

2009-07-29 / 17:15:44
Hej allihopa! Sitter här med Liza & Malin, vi ska fixa lite på datorn nu, så har inte tid att blogga så mycket just nu men ikväll updaterar jag massor kan jag lova.

Såg föresten att en finfin person gått in & skriviten underbar kommentar! (det var alltså en dum kommentar) ville bara säga att jag blir sjukt glad för era dumma kommentarer, för det visar ju bara svartsjuka rigth? ;)

Puss på er!

Rosa skönheter

2009-07-29 / 12:24:59






Nu har ni ett litet rosa blom kollage att titta på - Helt nya bilder!
Bilderna är inte redigerade, förutom den i mitten som bara är beskärd. Jag hade redigerat dem liiiite, men mitt fotoshop vägrar spara dem, men lungna er, jag ska te ett snack med PS! Tro mig! Hihi. Iallafall så gillar jag inte nån av dem så särskillt mycket.. Men bättre än ingenting iallafall.

Nu ska jag snart vara med Liza. It's gonna be nice.

Jag har ju skills !

2009-07-29 / 10:29:56
Sådärja, känner att jag hunnit med mycket nu på morgonen! Svarat på alla kommentaerer, avslutat frågestunden, svarat på del ett till frågestunden, bloggat, läst massa bloggar, ätit frukost. Det är ju jättebra att stiga upp 06.00!

Vill ni veta vad som hände igår?

När vi kom hem från en liten busträff hos kusinerna (vi var där i går eftermiddag!) sprang jag upp på rummet, och märkte att min plattång stått på! Fick värsta panik, så slet ut sladden i en hastig fart. Det var värsta ljusbruna/rosa brännmärken på mitt fina vita skåp! Så fuuuuuult...Iallafall sedan på kvällen tappade jag Doris (min kamera) på mitt skrivbord.. Inte så lång fall höjd som tur var, hon mår prima ballerina men har lite huvudvärk, haha x)

Nu laddar kameran, när den är klar bär det ut & fota, PUSS !


Dagens heeeeting.

Frågestund svaren del 1

2009-07-29 / 10:20:48


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hur lång är du, och hur mycket väger du?
Svar: Jag är ungefär 160 cm lång, och väger 1000000 kg.

Villka bloggar läser du oftast?
Svar: Jag brukar läsa dem bloggar jag har under mina länkar, plus några till.

Villken afför handlar du oftast dina kläder på?
Svar: Oftast Gina Tricot såklart, annars H&M och lite lindex osv.

Hade du en ruig tunika på dig på trästockfestivalen? (såg dej isånafall)?
Svar: Ja, det hade jag! Vad roligt att du såg mej! var & tittade på en av mina idoler Veronica Maggio! Synd att du inte vågade dig fram och hälsa, det är jätte skoj när ni läsare kommer fram och hälsar, då får man se vad det är för töser som läser ens blogg!

Vad andvänder du för photoshop?
Svar: Jag andvänder photoshop CS2, men vill ha CS3... Haha..

Vad heter du i andra namn?
Svar: Hurså? Jag heter Lisa, thats it.

Hur kom du på dit bloggnamn?
Svar: Jag ändvände nått som vi människor har, ett organ som kallas hjärnan! Haha skoja. Nejmen, jag bara tänkte att jag ville heta nått bra.. Sedan tänkte jag att det är min blogg - mina tankar - mitt mitt mitt. Så då blev det endastlisa.

När fyller du år?
Svar: Jag fyller år den 29 April! Gratta mig när jag fyller fjortis?

Villken är din favoritaffär?
Svar: På kläder blir det helt klart gina tricot. På mat är det coop, fast jag handlar aldrig, haha. Sen gillar jag candys, H&M och lite andra affärer..

Vem är din bästis/bästa kompisar?
Svar: Min bästa vänner heter Liza, Elin. Men har några otroligt jätte nära vänner också, och några jag inte umgås med så mycket alls. Hihi.

Tycker du om min blogg?
Svar: Visste att den frågan skulle komma av nån läsare, hihi. Din blogg var rätt fin, har dock aldrig sett den förut.

Vad vill du göra efter fem år?
Svar: Vara sångerska, hålla på med musik, fara på turne, stamma studion.. Mmmmmm...

Villken färg/färger har du i ditt rum?
Svar: Jag har en svar vägg, och 3 vita. Sedan har jag mycket röda detaljer, och liiiite rosa.

Har du någon blogg förebild?
Svar: Neeej.... faktiskt inte. Jag kör mitt eget race & hoppas att ni gillar min blogg som den är. Jag älskar att blogga,d et är jätte kul! Faktiskt har jag min blogg lite som ett jobb, & skulle knappt kunna se ett liv utan endastlisa...

Hur länge har du bloggat samanlagt, (om du haft flera bloggar räkna med dem!)? Vad heter dina andra bloggar du haft isånafall?
Svar: Oj, ungefär 3 år.. Tror jag. Jag har haft dessa bloggar före endastlisa; www.metrobloggen/lisasliv www.aboutelisa.blogg.se www.lisaamarklund.blogg.se haha...

Finns det något som skrämmer dig med att blogga?
Svar: Oj.. Villken bra fråga! Hum... Skrämmer, nej inte riktigt på det sättet. Ibland skrämmer det mig om nån konstig människa addat mig på MSN.. Men då blockerar jag den & tar bort kontakten.

Hur kom det sig att du började fota?
Svar: hade tråkigt nån dag, så tog mammas mobil och började fota stenar ute, haha. Sen kännde jag längtan efter en kamera, så skaffade en digital kamera. Sen rullade det på snabbt och nu har jag ju en system kamera. På det sättet tror jag. Hade inte sett nån fotoblogg före, det är ganska nyligen det blivit ''poppis'.

Favoritstad i sverige?
Svar: Min hemstad ske-å gillar jag faktiskt.. Sedan gillar jag Stockholm & Uppsala!

Hur långt har ditt längsta förhållande varit?
Svar: Oj, vet inte riktigt, helt ärligt! men har inte haft nått riktigt seriöst förhållande ännu.

Vad ska du göra idag?
Svar: Jag ska nog vara med lite kompisar, fixa lite med datorn, vare ute i det fina vädret och blogga lite där emellan såklart. Det är ju skoj!

Resten av svaren kommer ínom kort.....





All ready

2009-07-29 / 09:55:44

Godmorgon alla sunshines, idag är det kanon väder!
Lägg märke till att jag stoppat frågestunden, orkar inte för många frågor, hihi. Iallafall så ska jag ta och förebereda ett frågestunds svars inlägg, så frågorna kommer upp inom nån minut, enjoy girls!

Frågestund! STOOOOOOOOP!

2009-07-28 / 22:27:45


JA, DU LÄSTE RÄTT, JAG KÖR IGÅNG MED EN FRÅGESTUND I BRIST PÅ ANNAT!
Du kan bara ställa frågorna i detta inlägg, så passa på! Frågestunden avslutas när jag känner för det, så fråga på för ni vet aldrig när jag stänger slussen, haha.

Vet ni vad? Nu ska jag svara på alla kommentarer jag ligger efter med.. Hinner inte klart ikväll, men det är bra att börja, så man får en liten kick i röven, nu ska här jobbas!

UPDATE:
Nu ska jag gå till sängs, vi hörs imorogn bitti alla sötisar!

UPDATE 2: Måste bara säga fyfan vad jag är bra! Steg upp 6 imorse för att svara på ALLA kommentarer, så nu ör det bort gjort.. Gomorgon föresten ^^
AVSLUTAD...

Lisafisa is happy!

2009-07-28 / 21:23:58




I'd like this man, så skönt med egen dator.

Yeeeeeees!

2009-07-28 / 21:13:29
Yeeeeeeeeeees, har en egen dator på rummet nu! Så skönt!
Har fått ta stationära nerifrån, skönt med plattskärm, trådlöst tangentbord samt mus.. Så sitter nu och har rensat skiten ur datan, och raderat ALLA bilder, så skönt... Ny start! Har gjort det förut också, det är så skönt att rensa, för det var bara oordning, och skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit, så nu äre tomt och fint & redo for a new pics start !

Btw, lyssnar på kvein michael - I dont make any diffrense.

Listaaa-aaa.

2009-07-28 / 16:23:17
Namn: Lisa
Alias: På msn? Just nu bara Lisa.
Ålder: 13 år.
Bostad: Ske-å.
Avskyr: Allt som är dåligt på jorden.
Tycker om: Allt bra som är på jorden såklart.
Ditt sämsta minne: Oj, kan itne komma på nått på rak arm just nu.
Din bästa sida: Glad, positiv, målmedveten.
Din sämsta sida: Att jag älskar att resas!
Beskrivning om dig själv: 13 årig sångfågel med enorma artistdömmar.
Kärlekslivet: Inget just nu.
Klädstil: Sportigt ibland, mycket gina tricot.
Vad finns i fickorna: Just nu ingenting, men har mest en väska med.
Jacka: Min favorit är min skinn-jacka.
Bästa personen du vet: Mamma, pappa, syrran, mormor, morfar.
Drömyrke: Sångerska!
Det första du tittar hos killar: Utseendet, fast personligheten är ju viktigast.
Det roligaste du gjort: När jag står på scen njuter jag!
Piercingar: Öronen.
Tatueringar: Ingen, vill inte ha nån flrutom en stjärna vid hårfästet bakom örat. Men bara kanske.
Samlar på: Sudd, pennor, bokmärken, studsbollar.
Intressen: Sjunga, shoppa, umgås med folk, blogga, fota.
Humör just nu: Glad, lite trött..
Favoritgodis: All ätare när det gäller godis!
Är det nåt du absolut inte äter: Ja, massor.
Kläder just nu: Jeans, linne och en svart tröja på.
Musik just nu: Veronica Maggio.
Vad sa du senast: '' Eliiiiiiin, va göru?''
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: Oj, svår fråga, huhu.
Sommarplaner: MYSA, sola, umgåsssss.
Är du bra på matte: Normal bra för min ålder.
Fisk eller badkruka: Fisk/badkruka.. beror på.
Längd och vikt: Vene just nu.
Hur många kuddar sover du med: 3.
Favoritväder: SOL.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med dig?: Men veeeeeeene.
Spelar du nåt instrument: Nope.
Morgon- eller nattmänniska: Morgonmänniska.
Sparare eller slösare: Slösare, haha.
Vem är viktigast för dig: Min familj, släkt och vännerna.
Bästa film: Oj ingen aning.....
Tror på liv på andra planeter: Jaa.
Kommer du ihåg din första kärlek: Haha ja.
Älskar du henne/honom fortfarande: Neeeeej ?
Har du några homosexuella vänner: Tror det..
Tror du på mirakel: Jag har ingen aning. Ja, typ.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Hum. Kanske.
Ser du på kärleken som ett misstag: Misstag? Nej, varför då?
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Minst ett högst 3.
Bio eller promenad: Både och.
Är du kittlig: Haha jag, kittlig? Jooooooo-då.
Snarkar du?: Tyvärr, ibland.
Stjärntecken? Tjurig oxe.
Rädd för insekter? Ja, urch.
Äckligaste insekten: Alla insketer.. huvvaaaaaaaa.
Största svaghet: hm?
Det här är jag bra på: Sjunga, vara social, göra folk glada.
Bästa bok? Hatar att läsa böcker...
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Typ klicka på min näsa så allt stannar till så jag kan gå in i alla affärer o plocka med mig saker hem och sedan klicka på näsan igen och så är allt vanligt, hahahahhaa.
Chips, morötter eller godis? Godis ?
Pizza eller hamburgare? Hamburgare.
Skriver du dagbok? har flera, men skriver nästan aldrig.. haha.
Har du nån flickvän/pojkvän? Nepp.
Stökigt eller välstädat? Välstädat.
Gungar du på stolen? Ibland......
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Tror inte det, hahaha.
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger.
Hur är din drömtjej/kille? I don't have find him....
Hur många syskon har du? Ett, lillsis.
Vad är du mest rädd för? Mkt.
Saltar du på maten? Ibland, inte ofta.
Gillar du att sjunga? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? skolinriktning: hahahaha va.
Anser du att du är stark? Sådär, kanske inte stark på det sättet som att bryta ner nån i armbrytning precis.. haha.
Brukar du sola? Jaaa-då.
Vad gör du om du får hicka? Skrattar, det är skoj!
Snusar du? Ucccchhhh... NOPE.
Använder du knark? Haha driveru. Neeeeeeeeeeeej.
Kaffe, te eller inget? The.
Har du en besatthet? Ja, av att sjunga.

Mys dag

2009-07-28 / 15:47:13
Nu är jag hemma från en tripp på affären med älskade lillasyrran!
Har bestämmt att ha en lungn dag idag. Inga kompisar, bara massa mys och chill. Det kanske blir grillning ikväll, det är sjukt gott så hoppas hoppas! Iallafall på affären köpte jag godis & dricka, och Syrran en webcam. Nice.

Nu ska jag........ göra nått.

Positivt inlägg utan tanke

2009-07-28 / 14:43:30
Jag har städat hela huset!
Lika bra att passa på när ingen annan varit hemma nu på morgonen! Sedan uppskattas det ju också, och jag älskar att göra goda gärningar, så nu känner jag mej lycklig! Syrran har köpt en dator, hon kom in här och den är nu på plats, påslagen och hon är glad! Jag gillar också att se nära & kära glada! Hihi. Oj villket positiv inlägg detta blev då, det är ju bra! Jag är så väldigt positiv & frammåt så!

Nu ska jag ta en frukt, och lägga mig och mysa i hängmattan eller hamocken... Tror det blir hängmattan idag! Sedan kanske vi ska flytta upp denna datorn till mitt rum, så vi kan ha laptopen här nere.

Hugs&kisses!


Det kallas att vara normal!

Dagens lilla fråga

2009-07-28 / 14:32:22


Frågan lyder: Nån som vill adda mig på MSN? GALET, men kul...

mer videobloggar (!?)

2009-07-27 / 23:15:24


Känner att jag har enorm bloggtorka. Inget vettigt att skriva lixom, bara skriver massa skit som jag bara vill radera sen.. Lite synd. Men men, inget att göra åt. Ligger iallafall efter enormt med bloggen, har massa kommentarer att besvara, veckans blogg tävlingen, lite mer bilder, och bättre inlägg.. Men det är lite svårt att updatera när man har sjukt skoj med sina vänner! Hihi.

Kul att videobloggarna uppskattas! Ska göra några själv också såklart,
det är så roligt att videoblogga! Ska sno lillsyrrans digital kamera nu och göra en, hihi.

Dagen!

2009-07-27 / 23:11:09
Hej Allihopa!

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag! Vaknade vid 10 av att Liza ringde mig, hon kom hit, och vi cycklade till Malin medans jag åt min fina frukost, villket bara var en macka, haha. Hade inte tid för frukost.. Iallafall sen fixade vi oss, och drog på stan. Blev lite lunch, och sen kikade vi på massa snygga saker! Sedan har vi bara chillat, här är lite bilder för er som har tråkigt. Öppna ögonen, titta och njut.


Mina tjejer, efter denna bild brakade hängmattan..hahah.


Bjuder på den, haha.


Bästa vän, du äger!

Videoblogg med Lisa & Malin.

2009-07-27 / 00:19:05


Jag är ju såklart hon i svart tröja, och blont hår, haha.
Ignorera mitt tjorviga hår, o min underbara förkylning.. haha.

Ska göra en egen videoblogg snart, puss godnatt.

Om...

2009-07-26 / 23:48:19
...Du skulle se mig på stan, skulle du hälsa då?

Blondin!

2009-07-26 / 23:47:40

Om du har gjort mer än 20 av dessa saker är du blond .

[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag pratat.
[x] Ett tuggummi har fallit ur min mun när jag INTE pratat.
[x] Jag har gått in i en glasdörr/fönster.
[x] Jag har gått ur/gått in i ett fordon som ännu är i rörelse.
[x] Jag har skrattat åt något som jag börjar tänka på och då har folk tittat konstigt på mig .
[x] Jag har gått in i ett träd.
[x] Jag har försökt slicka mig på armbågen.
[ ] Jag visste inte att Alfabetssången och blinka lilla stjärna har samma melodi -
[ ] Jag försökte just sjunga dom .
[x] Jag har snubblat i mina skosnören och ramlat.
[ ] Jag har blivit kvävd i mitt eget spott.
[ ] Jag har sett Matrix men förstår den ännu inte.
[x] Jag är/har varit blond
[ ] Folk har kallat dig senreagerad.
[ ] Jag har i misstag fått något att fatta eld.
[x] Försökt något men märkt att de kommit från din näsa.
[x] Jag har drägglat i sömnen.
[ ]Jag har somnat på en lektion.
[x] Om någon säger "fjärt" så skrattar jag.
[x] Ibland märker jag att jag inte tänker.
[x] Jag har börjat berätta något men sen glömt vad det var.
[ ] Folk går oftast iväg från mig och himlar med ögonen.
[ ] Jag blir ofta ombedd att höra efter min inre röst.
[x ] Jag räknar med fingarna fast det är enkla tal som t.ex. 7+9
[x] Jag har ätit ett kryp.
[x ] Jag gör denna gallup fast du egentligen skulle göra något viktigt.
[x] Jag har klätt på mig kläderna fel väg.
[x] Jag har sökt efter något väldigt länge men sedan märkt att du har det i handen eller fickan.
[ ] Jag har skickat kedjebrev för att jag varit rädd för "om du inte gör detta" - förbannelsen.
[x] Jag har tappat fat, glas eller bestick.
[x] Jag använder ordet "smart"
[x] Jag använder ordet "coolt"
[ ] Jag ser döda människor och de är mina ända vänner.
[ ] Mina vänner svär inte.
[ ] Jag slår i mitt huvud om jag gör bort mig.
[x] Jag har fallit av en stol.
[x] Jag har legat och försökt få fram figurer ur väggens mönster.
[x] Jag säger "ööh" flera gånger om dagen.

Har gjort 25 av sakerna . Vad ska man säga , im blondi.

Stin imirgin

2009-07-26 / 23:42:56

Övers. på mitt ''i'' språk: Stan imorgon.

Vi har planerat att fara på stan imorgon, lite shopping, kanske en fika och bara mys. Det blir kanon! Känner att jag behöver ut och götta mej med lite saker. Faktiskt. Får månadspeng imorgon, så ska köpa mig lite små saker jag gått och kikat på förut, det känns alltid bra att stå och betala nått man verkligen vill ha! Me like. Mamma börjar jobba imorgon igen, så vi ska ta oss frukost själva osv. Så ska försöka stiga upp, sminka mig, men inte fixa håret.. För vi har bestämt oss att ses hos Malin och sedan fixa håret där med henne super plattång! För min del blir det nog lockar...

Känner att jag har lite bloggtorka, fast samtidigt inte, har massa bilder att visa er, och MASSOR MED KOMMERNTARER att besvara, men ska fixa det innan månadens slut, så.. lungna puckar!

Nu ska jag ta en dusch!

Mys-afton med giiirlsen

2009-07-26 / 23:23:10
Heeeeeeeeeeeeej, är du här & läser? Trevligt!

Malin for just hem, har tillbringat eftermiddagen med bästis-liza & Malin, super nice. Vi har bla. bakat chokladbollar. Mums! Jag & Malin har även gjort massa videobloggar. Dem ska laddas upp på youtube snart, sen ska jag göra en egen ikväll kanske, det blir skoj.



Btw, du äger också bästavän <3

Home time and some text !

2009-07-26 / 15:02:02

Godmorgon (dag), hoppas ni sovit gott!

Ska snart hem från stugan, har haft en super helg och haft super kul! Har börjat känna en skön lättnad när jag ska till landet, god mat, underbart umgänge, bus, och massa blöta pussar från små kusinerna! Jag ska packa klart när jag skrivit klart detta, sen rullar vi hemmåt med bilen! Skönt att komma hem till stan också.. Fast skulle kunna stanna längre, men det är ju stugan så kan ju fara hit när jag vill, haha!

Vad jag ska göra:

♥ Ducha, fixa mej med smink, osv.

♥ Packa upp, snabbstäda rummet.

♥ Äta middag.

♥ Ringa Liza & Malin, möta upp dem och göra nått skoj.

And tomorrow... Jag ska springa till tidigaste bussen, in till stan och fixa tillbaka mitt nummer till min nya mobil så jag kan återandvända det. Orkar inte med att byta omkring nummer och sånt skit. Fylla på mobilen, och kunna messa..Ringa... Villken enorm lättnat. 

Om jag ska hem ska jag nog börja packa nu, smart! ;)


 

Mysig afton

2009-07-24 / 23:03:32
Hejsan allihopa!

Förlåt om det belv 100 mobilbloggsinlägg - Men jag dampade fast! Haha. Befinner mig just nu i stugan, sitter vid köksbordet, omkring mig är det tända ljus, och Elin & Ulrika spelar Wii, dem andra är ute och myser på. Och jag är självklart social och sitter här, haha.

Nu ska jag kika runt på lite bloggar, puss :*

Mobilbloggar, ny mobil.

2009-07-24 / 19:09:13
Hej bloggen! Jag sitter nu i stugan med min nya mobil o mobilbloggar! Jag har en sony ericsony w302i och är jättenöjd! Idag mår jätte bra förutom att jag fortfarande är lite förkyld.

Godnatt sweetys!

2009-07-23 / 23:57:46
..Vi hann till solbacken, sen sa jag till mamma att stanna bilden, jag öppnade dörren och började spy! Haha. Så typiskt. Har mått skit idag, är sjukt förkyld idag. Så spydde bara. Så kan det bli när jag är jätte förkyld... Så vi har till stugan imorgon istället. Nu mår jag rätt bra förutom att jag är trött och förkyld.

Nu ska jag sova. Godnatt.

tråååååååååååk

2009-07-23 / 23:53:36
  • Vilken svordom använder du mest? Haha.. Fan och jävlar.
  • Äger du en iPod? Nope, en mp3.
  • Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Mamma är min väckarklocka, haha.
  • Hur många resväskor äger du? Har en, en rosa sååklart.
  • Använder du flip-flops? Förut bodde jag i mina flip flops!
  • Var köper du dina matvaror ifrån? Jag handlar inte mat ännu, det gör mami.
  • Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Nej, det beror på!
  • Vilken var den senaste filmen du såg? Hajen 1, haha.
  • Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? Svår fråga, beror på. 
  • Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En canon eos 450D!?
  • Har någon någonsin kallat dig lat? Haha, ja mååååånga gånger.
  • Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Ne.
  • Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Vet inte, orkar inte kolla.
  • Vilken är världens bästa artist/grupp just nu?  Finns många! 
  • Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Ja, flera stycken. Men hemlisar är hemlisar, så synd berättar inte en enda.
  • När var senast någon stötte på dig? Nån dag sen, haha.
  • Vad åt du till middag senast? Kyckling & potatisallad!
  • Använder du huvtröjor? Inte så ofta. 
  • Kan du vissla? Ja, men inte busvissla. 
  • Vem var den senaste som ringde dig? Min mobil blev stueln igår så, veene.
  • Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Ingen aning.
  • Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Hoppas inte, men vet att en pers göre.
  • Tittade du på tecknat när du var liten? Inte ofta, hatade tecknat!!
  • Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? CK, jätte stort!
  • Hur många syskon har du? Ett.
  • Är du blyg inför det motsatta könet? Ibland, beror på.
  • Vilken film kan du alla replikerna till? Hitta nemo!
  • Äger du några band t-shirts? Nej.
  • När flög du senast? Flera år sen jag flög.
  • Hur många stolar står kring ditt köksbord? 4.
  • Läser du för skojs skull? Ibland, fast mest för tråkighetens skull.
  • Pratar du några andra språk? Engelska gills de ?
  • Diskar du din egen disk? Inte ofta, vi har diskmaskin.
  • Har du gråtit offentligt? Jaopp, hahahahahha.
  • Har du en stationär dator eller en laptop? Har både och. 
  • Försöker du alltid lära dig nya saker? Ja, faktikst!.
  • Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Nee.
  • Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Ja, men tjejen kan också bjuda om hon bjöd ut..
  • Kan du kasta macka? Haha ja, rekordet är typ 3 studsar, hahahahaha.
  • Har du någonsin varit på Jamaica? NEEEEJ, det är mitt dröm land!!!!!
  • Vad har du med dig in på bion? Sällskap, popcorn, dricka och godis.
  • Vem var din favoritlärare och varför? Tomas, för han var så rolig!
  • Har du dejtat någon av en annan religion? Nope.
  • Vad har du för väder? Mörkt, ?
  • Har du en blogg? Gissa en gång, du läser detta på bloggen ?
  • Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Har inte gått gymnasiet ännu.
  • Gillar du att flyga? Jaa!
  • Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Kärleksfull.
  • När sov du senast på golvet? Hahahahaha.
  • Vilken är din favorit drink? COLA? haha. 
  • Gillar du din boende-situation? Jaaaaa!
  • Vilken är din mammas hemstad? Luleå.
  • Din pappas hemstad? Skellefteå.
  • Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Inte vet ja.
  • Är dina dagar fullbokade och stressiga? Beror på, oftast,
  • Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Trubbel - Nej ? Men pratar på lektonerna,haha.
  • Vilken är din favoritfrukt? All frukt!
  • Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Nej, inte alls. 
  • Hur gammal blir du nästa födelsedag? fjååårtis.
  • Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Jaa.
  • Tror du på liv på andra planeter? Ja.
  • Vem var den sista personen som gjorde dig arg? En otrevlig kärring igår på banken när jag skulle lämna in foto till ID. Grrrrrrr.. Hon var värsta suris. 
  • Tror du att Gud är man eller kvinna? Man.
  • Vad var det senaste du åt? Kyckling.
  • Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Beror på. 
  • Hur valde dina föräldrar ditt namn? Dem började kalla mej pipilisa, skrattlisa osv sen blev det Lisa, hahaha.
  • Gillar du senap? Neeeeee!!
  • Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Vet inte, haha.
  • Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Neeeeej, urch. 
  • Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Oj, gud så bra men svår fråga.. fast inget svar, haha. 
  • Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Vad är ebay? (A)
  • Tycker du om att krama folk? Ja, det ägeer.
  • Skulle du säga att du är trendig? Rätt så.
  • Äger du en digitalkamera? Ne, system.
  • Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Amy diamond osv. 
  • Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? JA!
  • Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Inga.
  • Vad är du allergisk mot? Långa tråkiga listor.
  • Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej.
  • Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Julius kanske, haha vet inte. 
  • Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Lina?
  • Hahahahhaa! You have to try this!

    2009-07-23 / 23:27:39
    MångA av mina kompisar som tagit denna, så hänger ofc på!

    Månad du är född i:

    Januari - Söt
    Februari - Porrig
    Mars - Data
    April - Fjortis
    Maj - Lilla
    Juni - Naken
    Juli - Nörd
    Augusti - Äckel
    September - Emo
    Oktober: Mumien
    November - Brat
    December - Ful


    Vilken färg du har på tröjan:

    Vit - Äta grodor
    Svart - Skära mig
    Grön - Äta gräs
    Gul - Porra mig
    Blå - Spränga brevlådor
    Röd - Köra på katter med cykeln
    Rosa - Äta kossor
    Annan/Övrigt - Kasta hamburgare på tanter


    Vilken färg du har på underkläderna:

    Vit - leka i sandlådan
    Svart - spela wow
    Grå - krossa tv apparater
    Blå - ha kuddkrig med min fiende
    Gul - spela fotboll med zlatan
    Röd - leka med kattungar i sängen
    Annan/Övriga - leka prinsessa


    Vad du har för frisyr:

    Tuperat - äta hundar
    Utsläppt - kolla på porr
    Uppsatt - leka med min mamma
    "Fluffat" - cama med peddos
    Krulligt/lockigt - lyssna på musik
    Helt ofixat - sova


    Vilken färg du har på tapeterna:

    Orange - bli uppäten av gorillor
    Vit - dö
    Blå - bli sciztrofren
    Röd - bli trött
    Svart - bli ledsen
    Lila - bli en häst
    Annan/övrigt - bli fjortis


    Hur många är ni i er familj:

    1 - På ett hotellrum
    2 - På en vind
    3 - I djungeln
    4 - I en sopptunna
    5 - I en lyxvilla
    6 - I en träkoja
    7 - Hos trollen
    8 Eller mer - Hos kossorna

    Någon du älskar:

    Amy diamond!

    Vilken färg du har på strumporna:

    Svart - Fisig
    Vit - Porrig
    Blå - Trött
    Gul - Sexfixerad
    Grön - Kannibalisk
    Orange - Sur
    Röd - PMS:ig
    Annan/övrigt - Tjock


    Ditt favoritdjur:

    Hund - Deprimerande
    Häst - Tröttsamt
    Kanin - Porrigt
    Katt - Roligt
    Annat/Övrigt - Fnissig


    Hej, jag tänkte berätta lite om mig själv!
    Jag heter Lisa, men mina vänner kallar mej oftast fjort. Jag älskar att skära mig, och att leka prinsessa är också ett av mina stora intressen. Jag tycker inte om att kolla på porr, för har hört att man kan om man gör det. Jag bor i en soptunna, och där bor också amy diamond! Vi har ofta trevligt, även om vi är ganska tjocka. Nu vet du lite om mig, hoppas du har ett lika fnissigt liv som jag.


    Haha, helt fult, låter som att jag är ett äckel som är värsta EMO och skär mig själv som en galning och är värsta fet, haha, helt fult.

    I love, i like, i do!

    2009-07-23 / 15:23:04

    Dålig bild, jag vet!

    Här har ni kjolen, love it! Men det händger lite trådar där nere som jag klippte bort, haha. Iallafall så är detta också dagens outfit. I like it. Somringt och snyggt, det gillar jag.

    Nu kanske jag ska sälja min el-scooter, och köpa min nya mobil.....

    Fin vit kjol!

    2009-07-23 / 14:14:26
    Är lite flum idag, villket kanske märks! Men ska snart till EXPERT och kolla på en ny mobil - brottom, måste verkligen ha en ny, klarar mig inte utan en mobil, det är lite svårt, haha.

    ..Hittade föresten en jätte fin hög vit kjol som mamma sydde när hon var runt tjugo, precis en sådan där kjol jag vill ha, dem höga kjolarna som är så inne/populära! Jag har sagt åt henne att sy många fler till mig, haha.

    Har ni hittat nått gammalt 80' tals plagg hemma?
    Om inte, leta leta leta leta...

    Colour

    2009-07-23 / 13:04:18


    Mår skit idag, när jag vaknade kunnde jag kanppt andas.. Låg bara och andades tungt med munnen..Uhuhuhu. Iallafall så är det lite bättre nu. Har lite smått panik, jag har ingen mobil och vi ska till stugan över helgen för att fira min morbror som fyller år, och sen är min moster & hennes man där. Men hur ska jag kala mig utan mobilen !?

    Jag ska få en ny mobil,
     men hinner inte få den
    innan helgen. UHUWÄ. Vill skicka sms för fasiken.. Men men, ska försöka få tag på en ny, måste verkligen ha en telefon inom fort.. Kommer byta nummer också. men men.

    Vad gör ni ?

    Jävlar också.

    2009-07-23 / 12:35:44
    Fan, fan fan fan att folk inte kan hålla fingrarna borta !

    Igår när jag var med Malin på dagen (Liza kom ju på kvällen), var vi ju på stan, och när vi gick hem blev vi trötta så vi satte oss på en väg. När jag var hemma på kvällen ringde Liza till min hemtele fon helt förtvilad ''Asså vad snackar du om Lisa, är du full eller? vafan gör du där? är du sjuk i huvudet unge?'' Jag ba: Vaaa? Då hade det skickats lite FINA medelanden till mina kompisar från min mobil som jag då märkte var borta.. Siom nu någon har. Grrrrr..

    Det stod att jag satt inne i ungdomshäcktet och var full, och att min mamma skulle hämta komma och att det var massa poliser osv. Sen har säkert många fler fått fina medleanden..

    TILL MINA VÄNNER: Om ni får fått nått medelande från mig igårkväll mellan 5-24, så är det itne jag som skrivit det!

    Blir en ny mobil då, och nyss nummer.

    Sjukt lyckad gårkväll !

    2009-07-22 / 22:17:41




    OMG, vad jag hade kul igår/dag (trots att jag har ont i halsen och är hes nu) Igårkväll sovde Jessan & Malin här, Jes hos elin, och Malin hos mig! Vi Var alla 4 hela kvällen/natten. Vi hade bästämt oss för att sitta uppe hela natten, men vid 4 däckade jag i sängen. Sen vaknade jag halv sex av att Malin & tjejerna skattade sjukt. Då går jag ner, och vad ser jag? Jo, dem sitter uppe och ser en film, och malin går omkring och säger att hon simmar i atlanten! HAHA. asså hon måste hatagit nått den lilla fuliren.. Iallafall,  sen idag väckte jag ALLA pgr. av att jag hostade! Var värsta hes imorse. Iallafall vid ett for jag och Malin och fotade oss till våra ID kort, blev sådär nöjd. Sen gick vi på stan, åt på subway, och sen har vi varit med Lizi <3 Nu är jag bara sjukt trött....

    Här har ni två bilder på mig från igår när jag målade! (Ni får se bild sen!) Iallafall så målar jag med acryl färg, villket inte går bort när man får det på sig så enkelt.. Men vad tror ni jag gör för er läsare!? - Jo, jag tar och kluddar ner hela faicet med färg och fotar mig, nice nice ! Där är jag värd en bloggälskling, *fnissss*.

    Nu ska jag dricka the, hoppas ni läste allt , ! ;)

    ''Videoblogg'' av endastlisa, lizalii, malinluu, haha.

    2009-07-22 / 20:00:13


    Haha, försten är jag, sedan Liza, sen Malin, haha njut.

    Tröttis ?

    2009-07-22 / 03:08:12
    ..Malin & Jessica sover här i natt - Så vi sitter uppe och pratar!
    En rejäl nattbloggning får ni nu av mig, ganska sent, huhuu. Känner mej rätt trött, så har lust att gå och sova, men tjejerna vill vara uppe mer.. Jaja, får väll somna sittandes, haha ;)

    GODNATT !

    Creatived day!

    2009-07-21 / 21:58:42

    Jag har målat, och ritat och pysslat....hela dagen!
    Ni kan inte förstå hur glad jag är nu när min kreativa sida är hemma från båt semstern i atlanten! Im so happy. Iallafall, så sitter jag här med Jessica. Elin är där nere, Jessan ska sova över hos Elin, hihi. För mig blir det nog en aning tidigare kväll, haha.. Jag ska bli bättre och inte vara så förkyld imorgon.

    Anw, imorgon ska jag vara med Liza,
    Vi ska väll bara ta det lungt eller nått sådant.
    Fast det blir nog inte föresn efter lunchtid, ska sova ut. Och Liza med för den delen tror jag, haha. Nu ska jag vara lite social med Jessica, så hörs vi sen!

    PUSS!, Hörs kanske senare!

    ready to have fun!

    2009-07-21 / 16:49:01

    Nu är jag hemma från en tripp på solbacken med bästa mami! Hade jätte kul och hon köpte massa färg, tavlor, skiss block osv till mig för över 200 kronor, tack bästa mamma ever! Så nu är jag redo att måla, inreda, pyssla, skissa! Det sprutar färglada ideér i min hjärna... I loooooooove.

    I'm creativ, i need some pencils!

    2009-07-21 / 13:17:23

    Oh, vad jag är glad! Min kreativa sida är tillbaka från den långa båt semestern i atlanten, wiho! Har lust att inreda, pyssla, scrapbooka, fota, måla, skissa.. Jag ska försöka göra allting, se upp men bloggen kommer vara extra färglad och glittrande dem nyaste dagarna vi har framför oss. Hihi.

    Ligger fortfarande här i sängen,
    och latar såklart, vad annars!?
    Ska snart äta lunch, sen blire att he upp en till svart IKEA hylla på väggen, i just love them! Ojojoj, blev just sugen på muffins ^^

    HAHAHAHA, sitter vid laptopen.. så gjorde ett konstverk i paint ofc !

    regning morgon

    2009-07-21 / 11:37:08

    Godmorgon alla läsare!

    Vaknade nyss.. Och förklyd är bara förnamnet på vad jag är... Jätte trist! Fast det är lika bra att göra bort det nu när det ska regna flera dagar. Det regnar nu så. Just nu ligger jag ner bäddad i min säng med 7 kuddar, har räknat. Ska snart äta frukost, nått enkelt, orkar inte äta. Haha. Har bara lust att beställa en fet godis påse och 2 små drickor av mami.. Då är jag road under dagen! Sen ska jag vara Med Liza också. Dvs. när jag tagit lite näspray, nyst lite och vilat.

    Igårkväll/natt. Hum (?) Började jag, mamma & elin fixa våra rum, haha. Kan visa sen.  På återseende.

    Med andra ord, godnatt!!

    2009-07-20 / 23:18:06
    Kvällen blev till en mysig ''dator-kväll'' med tjejorna såklart. Först kom Liza hit, vi chillade lite, och sådant. Sedan mötte vi upp malin vid SLP. Då skrämde jag henne genom att hålla händerna framför ansiktet och sedan säga bu, och då hade jag på mig mina sexiga rosa simglasögon och min dyknings näsklämma, haha!

    Efter det dog vi till mig,
    och satte oss vid datorn &
    gjorde lite smått och gott. Plötsligt blev vi hungriga, så utan tvekan traskade jag till köket och stekte baicon.. Så här satt vi alla 3 med varsin liten mini gaffel, 22.30 och åt baicon medans vi webbade med folk.. Ja, det kan jag säga är riktigt normalt i norrland... Sa jag det?

    Egenetligen får tjejerna stanna mycket längre, men bara det att jag är helt död, så ska snabb städa i mitt rum, ni vet ratcha in i lådorna, och sen sovaaaaaaaaa. Om jag har städat när jag lägger mej somnar jag snabbare! ;) Sen ska jag sova länge imorgon, och innan jag tittar mig i spegeln ska jag fixa håret och sedan titta mig i spegeln.. Då vaknar jag nog på rätt sida. Jag menar... vem vill vakna och se ut som ett troll!?

    Med andra ord, GODNATT.

    Ska solen försvinna nu!?

    2009-07-20 / 18:06:32


    Nu sitter jag här,
    Iklädd i en vit spetsklänning
    . Utan smink, och svär lite då & då åt vädret som ''tydligen'' ska komma. Ser ut som att vi ska få regn i en hel vecka frammåt.. Vad är det här för skit sommar!? När jag var på stranden igår gick jag förbi en man som satt och läste en dags tidning. ''Solen är på väg tillbaka'' löd en stor rubrik. Vad ska man tro på? Vi får vänta och se helt enkelt. Är så irriterad, att riktiga sommaren inte kan stanna ett tag?

    Om inte det blir sol skiter jag fasiken i detta och går raka vägen till ett solarium eller nått, jag vill bli brun. Och njuta av solen. Fast kan inte njuta av solen i ett solarium.. Så då får jag när jag kommer hem från solariumet sätta mig under en parasoll inne, göra en melon is drink, och ta flera lampor riktade mot mig. Sun, sun. (ironi)

    Dags för middag! Hoppas att solen kommer...

    Lisa är... en... TANT!!

    2009-07-20 / 17:44:44

    Ååååh vad snygg bild, inte.

    Gillar inte bilden.
    Men det är krax med min photoshop.. När jag ''redigerar'' bilderna, så blir dem helt plötsligt inte JPÈG filer när dem ska laddats upp! Egentligen skulle det vara två fiiiina blombilder jag tog idag.. Men icke säger nicke (hahah) det blev inte en enda redigerad bild som ville laddas upp..

    GAAAAAH, SKIRVER SOM EN GAMMAL TANT:

    ''det blev inte en enda redgiread bild som ville laddas upp!''

    och här med slutar jag blogga... (IRONI) HAHA SKJOJAAAAAAAA.

    två bilder och lite text

    2009-07-20 / 16:43:20
    Hej alla lovers ,

    Nu har jag solat, ätit, städat, myst och bara chillat ända fram till nu! Så skönt. Inte haft en dag på länge där jag bara varit ute på vår underbara trädgård. Mmmm......love it. Pics kommer här.





    Har lite med bilder,
    men ingen lust att lägga ut mer,
    för det kommer i dem kommande inläggen som ska skrivas idag! Iallafall kan ni ju se att jag blivit brunare idag, och att jag ätit mjölk med jordgubbar med socker på. Ikväll kanske jag ska vara med Lizi, vi får se vad vi gör då. Kanske stanis eller nått sådant.

    Har föresten lagt ut min elscooter på blocket.se!

    Sola!

    2009-07-20 / 10:52:36
    Godmrogon på er alla,
    hoppas ni sovit gott inatt
    och att ni vaknat på en bra sida (!) Det har inte jag. Vaknade nyss av att mina näsa är sjuukt täpt, och nyser hela tiden... Nu nös jag! Iallafall, sedan så är jag värsta död. Sover fortfarande igentligen. Whatever.

    Idag ska jag självklart vara med söta bästis om jag piggnar till lite, får se vad vi hittar på. Vi har inte träffats på flera dagar. Hemskt! Liza har varit i Klutmark, och jag i stugan. Så det vore såklart roligt att ses lite.

    Nu ska jag göra frukost, och gå ut på altanet och äta den. Sen blire solning som gäller nån timme framåt!

    Ungdom mot rasism!

    2009-07-19 / 20:15:01

    Alla är vi lika värda - Oavsett hudfärg, kön, tro och sexuell läggning.

    Igår blev jag medlem i nått som heter ''Ungdom mot rasism'' Det är partopolitisk och religös obunden riksorganition som jobbar för tolerans, mångfald, respekt och demokrati. Just nu har ''klubben'' ca. 3000 medlemar som kämpar för ett bra samhälle. Bort med rasism, nazism, främlingsfientlighet, våld och annat skit.

    Som medlem i ''UMR'' får man massor av möjlikheter att bekämma dem orättvisor som sprider sig i ditt landskap! Du kan gå på träffar med andra i din ålder som är med, och diskutera, demostrera, starta en lokalgrupp, och även anordna föreälsningar!

    Jag hatar rasism, så det var självklart för mig att gå med i UMR. Vi ska snart starta en lokalgrupp här, om jag får med några till i Ske-å. (Vi är några redan)

    Vad säger du, vill du säga ja till ett bättre samhälle!? Det är gratis att vara med upp till 26 år, och det är ingen åldersgräns heller. Du behöver inte göra nått, utom att vara med. Du kan bara räknas i massan med 3000, men det känns allid bra att göra nått för mig.

    Säg ja till ett bättre samhälle genom att bli medlem. Ring 08-6426990, maila [email protected].
    För mer info: www.umr.nu


    Im so happy im so glad..

    2009-07-19 / 19:52:36
    Hey im here ,
    Nu sitter jag här, Lisa såklart! Har just kollat igenom mailen, och har fått 2 otroligt fina idolbilder! Tack ska ni ha. Ni andra, var med i tävlingen, och skicka en en idolbild till mig på: [email protected], vinnarna får ju en länkning! Thihiihi. Iallafall är dem hitils jätte fina, så.. Jag är happy!

    Idag har jag varit i Byske med Mami&sis mammas kjompis kickie och hanna. Och så V och hans familj.. Haft superskoj iallafall. Har börjat kika på lite nya bikinis, är less på den jag har. Men känns som om det är onödigt att köpa en ny, och tänkte köpa en i en ny form så då måste jag sola till så att dem gamla bikini sträcken försvinner.. Jaja, vi får se vad jag gör med det. Har hittat några iaf.

    Tog nys slite flummiiiisss pix.








    Ny i garderoben!

    2009-07-19 / 19:46:38


    Min nya skjorttunika från Lindex, och ett bälte som jag hittade här hemma, och så tigths. Detta var min trästockoutfit igår. Hihi. Me like! Smink hade jag också; mascara, vit eyeliner runt ögats början, och lite puder. Sedan ett diadem till. Köpte denna nyligen, men inte skrivit nått *haha*.

    Vad tycks ?

    Idol-bilds tävling?

    2009-07-19 / 01:36:44
    Jag har ett jobb till er! Ni ska få göra idolbilder av mig, och skicka dem till mig!
    Det är lite som en mini tävling, väljer ut några. Vinnarna får en länkning, så sätt igång och jobba! Du skickar idolbilden till [email protected]. Så sätt igång! :)

    Nu är jag trött, otroligt trött... Känner mej lite risig.. Villket är synd. Hörs imorgon. PUSS.



    Helgen i ord.

    2009-07-19 / 01:15:17
    Åh hejsan villken dag detta varit!  Är hemma nu så ni vet.. Jag har sett en av mina idoler, villket såklart är veronica Maggio! Ni ska få läsa om helgen och dagen i detta slams inlägg.

    För 5 dagar sedan sa mamma att vi skulle till BS och möta upp Anna & Lovisa, för dem hade varit på en semestertripp och var just nu på BS & skulle byta buss. Så jag följder med, och vem får jag syn på? Jo, min storkusin Lina & hennes pojkvän Redur! Jag blev skit glad och skrek. Tänk att alla lurat oss, haha. ;) Iallafall så sovde dem här över natten och dagen efter drog vi till stugan.

    Har haft skoj i stugan trots lite dåligt väder. Men men, med bra umgänge brukar det vara skoj. Iallafall så hade vi kul med mycket fiske och sådant skoj. Vi fiskade, badade, solade, slappade, och blev förkylda.

    Imorse vaknade jag, Lina & Elin upp alla 3, dunderförkylda. Låg i soffan hela dagen, tills mormor&morfar skjutsade Lina&Redur till flygplatsen då blev det lite tårar såklart. Sen for vi hem...

    ..Då kom min moster och hennes pojkvän från stockholm och snabb hälsade på för dem ska ner till stugan, så vi ska ses där på Torsdag.. Jag sminkade mig, och fixade mig sen mötte jag upp solan och vi drog på Trästock (en musikfestival) var massa folk, osv

    Och sen... var det dags! Jag skulle se Veronica Maggio, en av mina idoler! Jag och solveig stod ungefär 2 meter från scenen, jag skrek och viftade/klappade med händerna som bara den. Publiken var bra, tills... Jag och solveig blev mosade, helt plöstsligt var det kaos där fram och vi blev ner puttade/mosade, och klämda så jag var tvungen att få mig ut.. Villket tog 20 minuter. Inte så trevligt när äckelgubbar tafsar på en heller... Iallafall det var dunderskoj att se henne live.

    Är sjukt död... Och skriver nog mer sen. PUSS.

    Lisa is in the stuga ! ^^

    2009-07-16 / 21:01:58

    Förlååååååååååt för dålig updatering !

    Happy birthday bloggen 1 åtr! GRATTIS! (I efterskott)
    I förr går fyllde min blogg ett år, men jag är i stugan, och det har åskat massor så har itne kunnat blogga, så har varit helt pani slagen och fått dåligt samvete.. Uhuu.. Åh vad jag har mycket att skriva känner jag!

    Har faktiskt varit här i 2, snart 3 dagar, och ska hem imorgon eller i över morgon, så då kommer det massa bilder och roliga inlägg.. Kan inte ladda över bilder här, för den dumma laptopen har slutat mata in mina vackra bilder.. Herregud! Det är ju hemskt.

    Vi hörs imorgon/övermorgon, & massa bilder&inlägg kommer när jag är hemsi ;) ♥

    Bildbomb #2

    2009-07-13 / 13:16:12

    GODMORGON,
    Nu har jag vaknat, duchat. Laddat över bilder... Så här kommer gårdagen i en bilmbomb *caboom*..


    Fika gjorde vi såklart!


    Jag med min champis & nougat.


    Malin och hennes fika.


    Malins snygga kaka.


    Pussas nån?  :) (A)


    Haha.


    Haha jag älskar miner.


    Min gårdagens outfit.


    Malins gårdagens outfit.


    Mitt halsband.


    Sen drog vi till nordanå.


    Där är ett diverse botick!


    As sött.


    En sexig anka.


    Jag dampar.


    Jag hoppar.

    Lisa älskar grimager!

    2009-07-12 / 12:22:45


    Godmorgon igen,
     ni kan ju ignorera min bild
    här ovan för att undvika att få dålig syn, haha skoja. Snackade i telefon när Malin tog denna bild på mig, haha. Ni har iallafall fått en bildbomb här under, så checka in den!

    Nu ska jag & Malin träffas o sen dra till Simon som vill bjuda oss på sina Simway mackor, ;) haha istället för subway. Det blir nog gott (?) Hihi. Kanske mobilbloggar då.
    PUSS.

    Bildbomb - En helg med Lisa & Malin

    2009-07-12 / 12:05:28
    Godmorogn, har itne så mycket att säga.. förutom att jag & Malin har en video till er som snart ska laddas upp! Sedan ville jag bjuda er på en rejäl... bildbomb, så inga fler ord. Massa bilder.


    Haha, snyggingar i solfrillor.. det är vad vi är! HAHA KOLLA MALIN! :)


    Några söta dumma ankor.


    Malin & sis.


    Malin messar.


    Jag på bryggan.


    Malin på bryggan.


    En cool båt, haha.


    Här har ni oss! <-- Malin Lisa --->

    Malins feta röda tå.

    2009-07-11 / 18:14:21
    Hej älsklingar! Nu gör jag mitt första mobilbloggsinlägg! Jag ligger just nu vid en sjö med massa folk. Malin blev just geting stucken, så hon sitter o är förtvivlad över sin feta röda tå, Haha Stackarn! I förmiddags for jag o malin till stan o luncha på lilla marie! Det var jätte mysigt! Bilder har vi tagit, så det kommer! Puss.

    Fika med malin

    2009-07-11 / 13:15:22
    T y v ä r r   b i l d   l ö s t   i n l ä g g . .

    Godmorgon, somnade fyra igår..
    Kunnde verkligen inte somna! Helt sjukt. Iallafall så har jag fått många timmars sömn nu, så är rätt nöjd endå. Har nyss varit och kollat på en bil med mamma, V och Elin. Men det blir nog inget med den tror jag. :oP Iallafall så är det faktiskt sol idag! Värsta otroligt faktikst! Vi har inte haft sol på en hel vecka! Så dettta uppskattas.

    Vad ska jag göra i ''solen'' idag då?
    Jag ska nog inte utnyttja solen, utan ska istället möta upp malin på stan & ta en fika. Nice! Nu tänkte jag göra mig iordning lite mer, platta håret osv.

    På återseende ikväll, PUSS!, love you!

    Trött humör

    2009-07-11 / 02:45:38
    Tjaba tjena hallå,
    Nu är jag trött, har suttit uppe och svarat på massa listor, villket är sjukt skoj. Just nu sitter jag här och flummar, känner mej sjukt trött. Inte så konstigt heller, klockan är rätt mycket. Ska snart sova. Känns som om jag har värsta bloggtorkan... Boring. Imorgon tänker jag fota massor. Har värsta fota-suget!

    Jag vet att man inte kan kommentera då & då,
     Därför så få kommentarer! Ska maila kundtjänst imorgon bitti! Lite irriterad på dem faktikst... Skit blogg.se! Blir värsta arg. Lust att ta tåget till blogg.se kontor och sura. Haha.

    Imorgon ska ''J'' ringa mig, det lär bli nicenice.
    Godnatt.


    Malin, Liza, och jag i flätor.

    En till lista!

    2009-07-11 / 02:22:18
    En till lista bara!

    vilken skola går du på : Det du.
    i vilken klass : 7an.
    trivs du i din klass : Jag tror det, sommarlov.
    hur många killar går det i din klass : Ingen aning.
    hur många tjejer går det i din klass : Ingen aning.
    vem/vilka är du med på rasterna : Malin, fanny, Liza, feffe.
    har du pussat nån ifrån din klass : Ja.
    har du kramat nån ifrån din klass : Ja.
    har du haft sex med nån ifrån din klass : Nej, haha.

    DITT RUM:

    har du egen dator : Nepp.
    är din säng normalstor : Lite större än det.
    har du några tavlor som hänger i ditt rum : Nej, men annat.
    vad är det för färg på ditt lakan : Vitt
    sover du med något gosedjur : Nope, kuddar i massvis.
    hur många kuddar sover du med : 3.

    SMINK:

    vad använder du för smink : Olika.
    äger du en mascara : Haha ja flera.
    äger du täckkräm : Nope.
    brukar du borsta ditt hår : Ja?
    använder du diadem: Ja.
    brukar du ha håret i en hästsvans : Japp.
    brukar du ha flätor i ditt hår : Jo, hade det idag.
    använder du hårspray : Ibland.
    använder du mousse : Ibland.

    IDAG:

    vad hade du för kläder på dig idag : Jeans, T-shirt, skinnjacka.
    vad gjorde du idag : shoppade, var med kompisar.
    har du pratat i telefonen : Ja, flera gånger.
    vad var det för färg på dina strumpor : Inga strumpor på mig nu.

    JUST NU

    är du inloggad på msn : Japp.
    vad har du för kläder på dig : Samma som jag jag haft idag, fast inte jackan.
    hur ser ditt hår ut nu : Utsläppt, diadem.
    är du trött på just nu : Jaa.
    vad är du inloggad på just nu : msn, youtube, blogg.
    vad är klockan just nu : 2.22

    List humör!

    2009-07-11 / 02:16:44

    Var bor du: I en stad.

    Trivs du där: Japp

    Brukar du läsa horoskop: Ja, fast inte alls ofta.

    Har du körkort: Nej.

    Favoritdjur: Apa.

    Festar du mycket: Lagom mycket

    Sprit, cider, vin eller öl: dricker inte

    Brukar du bli för full: Nope, har aldrig blivit haha
    Antal kuddar i sängen: 7.

    Äger du ett busskort: Nepp, men åker mycket buss.

    Vad åt du till frukost: Gröt, mjölk, mackor. MUMS!

    Nästa mål i ditt liv: Det du.

    Hur svarar du i mobilen: Hallå? Eller Hej det är Lisa.
    Antal timmar sömn inatt: 5?

    Sov du ensam:  Nepp

    Din hobby: Sång, blogga, fota, bada.

    Vad är det för veckodag? Fredag.

    Vad åt du senast: Cheese ballz.

    Vem fick du sms av senast: Malin.
    Vem ringde dig senast: Fanny.

    Godaste ölen du druckit: Öl? Hallonsoda, huhu drack hallonsoda idag.

    Vilka hårfärger har du haft: Blondin som vanligt, brunnet en gång och nu vanliga färgen igen.

    Vad såg du senast på TV: MTV nått program.

    Vad läser du för bok just nu: Just nu läser jag inte, skriver en lista nu? haha.

    Längd: ca. 157.

    Skostorlek: 37

    Hårfärg: Blondin såklart.

    Är du kär i någon: Japp.

    Vad gör du om ett år: Står på en scen o sjunger, mamma, elin, och alla läktingar, kompisar är där.
    Önskar du att du bodde någon annanstans:  Nej!

    Dricker du: Ja självklart, man måste dricka vatten för att överleva.

    Vilken parfym använder du: fizzy

    Vilka skor använder du: Mina tygskor oftast.

    Dagens klädsel: jeans, t-shirt, skinn-jacka. Diadem. underkläder. haha.

    Im so happy im so glad.. that i got you..mummel..

    2009-07-11 / 01:14:34
    Woho, är på toppen humör! Detta beror på att jag varit med Malin! Haha, Jag, Syrran, Malin cyklade till mackarna för att köpa nått att äta, så vi plockar med oss en chipspåse, och 3 drickor, sen säger såklart jag ''Men jag bjuder!'' och sen är börsen tom! Oppss... DÅ prövar jag dra kortet, och det är också tomt... Haha.. Ojdå, trevlig kassör var det också, så Malin fick stå för betalandet, men ska ge henne pengar imorgon för mamma skulle endå betala det. Tack världens bästa mamma! Har fått värsta mycket av mamma, och även handlat massa själv.. är värsta pank...

    Sedan är jag sååååå glad för en viss grej, haha bara malin som fattar! ;)

    dagens inköp

    2009-07-10 / 22:05:16

    Jag vet, claff bild men vad tusan, här har ni dagens inköp!

    Detta köpte jag idag. En puder, och en vit eyeliner. Nöjd!
    Nu ska Malin komma, får se vad vi hittar på :).

    PUSS!, vi hörs kanske ikväll.

    Grattis Malin i efterskott!

    2009-07-10 / 22:03:41

    Inte haft tid att gratta min sötis på bloggen, men nu så; Happy birth day to you!

    Fredagen i bilder

    2009-07-10 / 20:26:00
    Hej alla läsare!

    Har ni haft en bra Fredag? Det har verkligen jag. Tänkte göra nått som jag inte så ofta gör. En liten snabb resume hur dagen varit. Vid 12 träffades jag, Liza, Malin hemma hos Liza. Vi var barnvakt till Collin & Noel. Efter det drog vi till coop och handlade den nya maraboun chokladen ''sommar'' den var äcklig! Sen satt vi där, på restaurangen, självklart med varsin hallonsoda. Redan när jag vaknade kutade jag till telefonen och ringde Liza ''Omg, vi måste till coop idag och köpa hallonsoda till mig!''.. haha... Jag är som jag blev brukar fanny säga. Ska jag ta det positivt? ;)

    Iallafall så köpte jag och Malin varsin puder! Värsta bäst vi är. Iallafall, efter det drog vi in till stan och d'r köpte jag, Malin varsin vit eyeliner att ha runt ögats början för att fylla ögonen. Sen blev det lite subway mat. Btw, haft en super bra dag!

    Här är dagen i bilder:

    ..
    Startade dagen med en goood frukost.


    Haha, mobil nörd som jag är.


    Söta Malin.


    Söta Liza.


    Min ballong, haha. På den har folk skrivit typ ''Solan älskar din sångrsöt och dig'', och typ ''hejhå'' osv.


    Jag vet, ska snart plocka ögonbrynen igen, har bara inte pallat, mohaha.


    tRIST INLÄGG....

    2009-07-10 / 12:15:24

    Har egentligen inget vettigt att skriva nu när jag redan bloggat två gånger på morgonen och fått ut allt i endast två inlägg. Men men, nu gör jag ett tredje för rolighetens skull, haha. Vädret är piss, varmare har det blivit, men det är mulet och dåligt endå. Igårkväll regnade det otroligt mycket, bara sådär. Jag, som inte gillar regn så speciellt mycket tyckte det var trist.. Som tusan. Men men, efter regn kommer solsken, inte sant?

    Planer bestämda för dagen. Nu på förmiddagen ska jag vara med Liza, och Malin. Får se vad vi hittar på. Det blir nog mest att ta det lungt, vem vet? Mot eftermiddagen blir det nog att vara hemma lite, ska vara med Solveig ikväll kanske, och min familj. Har itne ätit frukost änn, så måste typ göra det. Hungrig är jag! Somnade typ vid 3 igår med, skärpning, skärpning! Detta låter konstigt, men om jag sover länge, då blir jag tröttare! Helt sick. Haha. Men iallafall, nu orkar jag inte babbla vidare med detta inlägg, ni ska få chansen att läsa klart den sista meningen nu. PUSS!

    Nu lämnar jag datorn för denna eftermiddag. På återsende!

    Shoppa, fota?

    2009-07-10 / 11:14:46
    Idag känner jag för att umgås med folk, fota & shoppa.... Mm... Så får det bli.
    Nya bilder kommer i eftermiddagens inlägg.

    Tills dess;

    irriterande mobil

    2009-07-10 / 11:11:57

    Gooooooodmorning,
    Nyvaken, trött, irriterad... Det är vad jag är nu. Jag är lite irriterad eftersom att min mobil har så nötta knappar.. Och för att den dampar. Det stör mig otroligt mycket att den börjar bli lite gammal, den är ju trots allt 3 år, och den har varit sylad rakt i väggen av mig några hundra gånger när humöret ligger lågt. Sedan så har jag väll tappat den ibland ;)

    Idag ska jag möta Liza, och hämta cycklarna hos Malin :) Sen vet jag inte om det blir att vara med nån?! Nån blir det iallafall, :)

    PUSS.

    Heart to you all!

    2009-07-09 / 23:55:45


    Heart to you älsklingar. Godnatt.

    I love you läsare!

    2009-07-09 / 23:51:43
    För det första måste....Jag berätta lite! Att snart ska jag som ni vet vara med i en stoooor talangtävling där vinnaren får spela in en singel, och får ett skivkontrakt! Värsta möjligheten för mig ju! Sedan ska jag vara med i lite annat, och sedan ska ju Jocke&Danne snart börja med min singel. Förväntans full nummer ett, det är jag!

    Ville bara säga att.. utan er vore jag ingenting! Får jätte många mail/kommentarer/muntliga kommentarer av folk som kommer och säger att jag är duktig på att sjunga, och helt enkelt ger mej otroliga komplimanger! Och sådant. Och ni ska bara veta vad ni betyder! ♥

    Kvällen i ord!

    2009-07-09 / 23:47:01
    Hej alla snuttisar,
    Nu är jag hemma från en underbar tjejkväll/firande hos Malin! Vi hade as roligt, och då menar jag det. Vi åt tårta, paratade tjejsnack, fotade, filmade, lekte kissie, åt massa chips och dricka,  ja vad mer? :) Det var iallafall jätte skoj.

    Det var Jag, Liza, Fanny, som for till malin till er som inte fattade ;>

    Har verkligen haft en uuuuunderbar dag idag, så här slänger jag på med mer gammla bilder.


    My big love.... Or...Jaja, whatever.. Denna har jag fått många söta sms på! ;)


    Haha en bild jag bara klickade, sen blev det lite coolt endå, hehe. Mjao.


    Lisa älskar att sova.


    Pics trix

    2009-07-09 / 18:31:39
    Morsning korsning,
    Nu är jag hemma från Boda borg! Kan ni fatta hur kul vi hade? Nej, det tror jag verkligen inte! Jag, Fanny & Malin har ju som sagt varit på boda borg. Vårat lag hette självklart ''The Muppeds''. Och vi låg såklart 6:a på topplistan ;) Hihi. En sak som var lite små tråkigt var att vi gjorde banan vid namn oxen 25 gånger, men klarade den aldrig! Haha, den är verkligen svår som tusan!

    ..Nu ska jag snabba mig att äta & platta håret, sen ska jag möta upp Liza, och sen drar vi till malin & fanny ;) Malin fyller ju år idag, så vi ska ha ett litet ''party'' hihi. Lite småskoj sådär att malin bjuder över sina närmaste vänner, och tårta ska det bli! Fast vet inte om jag rokar så mycket, känner mej fet fet fet fet efter massa coola, haha.

    PUSS!, uppdaterar ikväll.
    Bjuder på lite blandade gamla pics.

    Två otroliga vänner. Solveig och Olivia. Under en plåtning.


    När man har tråkigt, så har man!


    Elins ena råtta Sune, sötis va?


    Promenera är jag inte en höjdare på ''Aj, mjälltugg!''


    Ååååhh... Mina melodifestival-fans! Miss you guyz!


    When it was vinter.


    Ja..juste... mitt fucking finger!´


    I helgen jag och syrran. Love.


    Amy!


    En rolig bild, haha.

    Allt för mig i detta inlägg, se ya!

    Trött? - Nejdå!

    2009-07-09 / 11:13:14
    Godmorgon,
    Vaknade nyss. Söta Fanny ringde & väckte mig, haha. Fick föresten en kommentar i morse, ni minns ju att jag satt  med mina marränger igår? ;) Här är den iallafall: ''Sockerruset måste ha gjort sitt =) Inte går det att somna med en mage full av socker och maränger...jag hade vart vaken hela natten =P''

    ..Och den personen har helt rätt! Jag skrev ett godnatt inlägg vid halv 12, men när sommnade jag? Jo, typ 3.00. Nice. Så nu är jag ju bara lite trött. Malin & Fanny, ni får stå ut med en trött Lisa idag!

    Idag ja, idag ska jag, Malin, Fanny fara till boda borg! :) Det kommer bli riktigt skoj! Sen på kvällen far dem hem till malin, och sedan möter jag upp Liza. Då ska vi fixa en grej, och sedan cycklar vi till malin för att fira henne! Ska bli skoj. Och föresten, grattis malin på din födelsedag! Hipp hipp hurra!

    Vad jag gör? Maränger såklart!

    2009-07-08 / 23:19:50
    Sitter fortfarande uppe, flummar gör jag och äter fortfarande marränger! Efter att jag skrev det inlägget tappade jag helt aptiten för marränger, men nu när jag bloggar igen äter ja upp dem få sista.. Herregud, vad är det med mig? Hur som helst är jag inte rast lös. Lina loggade in på msn, så snackade med henne lite, sen har jag stressat runt på lite bloggar för att hinna läsa dem jag vill läsa innan läggdags.

    Sitter fortfarande i morgonrock, och äter maränger.. Efter 2 timmar..Nice..Godnatt.

    Rastlösare än mig?

    2009-07-08 / 21:39:04
    När man sitter vid datorn (påklädd i en röd morgon rock) klockan 21.39 på kvällen mot Torsdag, proppar i sig mängder , med maränger direkt ur påsen, med endast några i botten kvar, även fast det finns glass, dricka och frukt,  trummar med händerna på skrivbordet då & då. Ja... Då kan jag inget annat änna att fundera på hur rastlös jag egentligen är?

    Finns det nån som är raslösare än jag just nu är det rekord.
    Det tror jag faktiskt. Seriöst talat brukar alla människor ha riktigt tråkigt ibland, men inte nog med det. Att jag av nån anledning sitter och frossar marränger, det är ju helt normalt? För det första, hur ofta har jag marränger hemma? Det är sjukt sällan. Dem här marrängerna lyckas vara kvar från nån marrängswich vi gjorde med några grannar. Att jag väljer marränger före frukt, läsk och annat.. Det är ett mirakel. Det är inte ens gott att bara... äta på detta sättet?

    Med andra ord, g o d n a t t.

    Tänker jag rent?

    2009-07-08 / 21:13:34
    Åh, vad jag har beslutsångest - Ska jag spara pengar till ett sigma 70-300?
    Står i valet och kvalet. Vet inte vad jag ska göra. Jag vill verkligen ha nån slags macro funktion, först var jag helt såld på ett tamron/sigma 70-300 nått av dem. Men vart ska jag få pengarna ifrån? Orkar inte spara!? Ingen lust alls göra det. Men sen fick jag tips av Mathilda att jag kunde köpa mig ett macro-filter! Hon har både ett sigma, och ett macrofilter och säger att det är jätte bra. Sedan vill jag ha nått som skyddar min lins, men samtidigt fångar in mer soljus, och då är det ju ett UV-filter jagtänker på. Så....

    Hur ska jag göra? Det blir nog diss på ett objektiv (för tillfället) Och hejhej till ett macro-filter, samt UV-filter. Sen vill jag inskaffa mig ett batterigrepp, refleksskärm, fjärrutlösning, stativ, kameraväska osv. ;)

    Okej, jag har nog allvarliga pengarproblem, Kan jag ens räkna vad alla dessa summor blir tillsammans.. Kan jag ens tänka rent? Haha ;)

    Blogg-mail!

    2009-07-08 / 20:48:36

    Jag har fått massor med blogg-mail senaste tiden, alltså på mailen [email protected] villket känns skoj! Massa underbara fina läsare som undrar saker och så vidare. Men....

    ...Det är ett dussin av er läsare som även addar min blogg-mail msn och tror att det är min privata msn! Men nej nej nej, där har ni fel. Så ni som addar, adda på om ni så vill det, men jag är oftast inge tillgänglig där, men det kan hända vid enstaka tillfällen.

    För er som vill ha min privata msn; den lämnar jag bara ut till endel, men det är ju värt att fråga!

    Rastlös (?)

    2009-07-08 / 20:20:58

    ..Sitter här vid datorn, nyduchad, lyssnar på ''Halo'' och försöker sopa bort mitt godis sug..

    Vad ska jag ta mig till? Är så sjukt rastlös.. Klockan är mer än vad jag trode, är less på varenda låt jag spelar på spotify, jag är godis sugen men orkar inte fara till affären, mitt rum är katastrofalt, Michael Jackson är död, Ingen rolig är inne på msn, orkar inte ringa solveig och be henne komma, vill inte packa upp väskan, inget bra program på TV:n, har läst alla bloggar som finns under hela blogg.se systemet minst,  kan inte ens komma på nått att skriva.

    När jag kom hem från stugan,
     ..Var jag rätt trött, mådde illa, ville sova. Och sen rotade jag igenom kylskåpet ifall det fanns nått gott där, och vad fanns där? Jo, en hallonsoda! Som grädde på moset. Mamma brukar nästan aldrig köpa hem läsk, men nu lyckades det stå en hallon soda där, hur? Hum, där har jag nått att göra, ta reda på hur den hamnade där! ;)

    N å n  m e r  s o m  ä r  r a s t l ö s?


     

    Kvällens första lista...

    2009-07-08 / 19:30:13
    Kan komma fler listor..Jag vet, det går itne kommentera min blogg O_O lugna er, det ska fixas !
    Tog en lista av söta
    fanny. Och tänkte utmana: Malin, Liza och Feffe.

    Du:

    Hur gammal är du? Jag är 13 år.

    Hur många syskon har du? 1 riktig syster, och inga fler.

    Har du något husdjur? Nej, men min syrra har 2 råttor.

    Bor du hemma? Ja, det gör jag.

    Har du något smeknamn? Nope.

    Har du barn? Haha nej, inte ännu lite för tidigt kanske, haha.

    Hade du mycket hår som liten bebis? Ja, rätt så mycket.

    Vilken ringsignal har du på din mobil? Ni vill inte veta! - Classika sony eriksson :P

    Har du busringt någongång? Jaaaa! Testa busring.se, det bästa som finns!

    Vilken är din bästa egenskap? Jag är allitd positiv glad! Sen så är jag målmedveten!

    Vem är din bästa vän? Bästa vän, jag har några jag tycker om extra mycket, det är malin fanny, feffe och Liza, även Elin, olivia. Oj, många!

    Kärlek:

    Har du varit kär? Jadu!

    Har du varit otrogen? Haha ja, en gång.. I 2:an, haha. Fast det var inte precis nått seriöst, haha. Glömer inte.

    Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja det tror jag, har varit med om det...

    Har du mött någon på nätet? Japp.

    Senaste pojkvänen?: Hurså?

    Kan man vara vän med sitt ex? Ja, det är klart!


    Favoriter:

    Favorit färg: Rosa såklart!

    Favorit mat: Räkpaj, surströmming.

    Favorit låt: Give me a call - Pauline, kan itne rå för det.. Den sitter på huvudet som ett plåster.

    Favorit godis: Sura, söta, salta, litelakrits, och choklad.

    Favorit parfym: Min fizzy parfym!

    Favorit dag: Fredag, och Lördag.

    Favorit bok: Ingen favorit just nu.

    Favorit snacks: Skruvar, (dem heter så!) Mmm. Haha.



    Val:

    Cola eller Pepsi? Cola.

    Sommar eller vinter? Sommar sååååklart.

    Glad eller arg? Glad, ofcourse.

    Ost eller Skinka? Skinka, eller... ost... whatever, båda!

    TV eller dator? Dator.

    Hemmakväll eller ute? Hemmakväll, eller ute.. Kan inte välja, fast hemma kväll är mysigt.

    Familj eller kompisar? Familjen är alltid överst, men vänner betyder endå gudomligt mycket.

    DVD eller Video? DVD.

    Modern teller Antikt? Modert!

    Sola eller Bada? Bada och sola går itne välja, men endå bada.

    Cykel eller Bil? Bil.

    Gå eller springa? Gå, haha.


    Senaste:

    När var du senast på sjukhus? Minns ine, haha.

    Vad köpte du senast? Godis - Smarties! MUMS.

    Vilken är den bästa film du sett, senaste månaden? Twilight!

    När var senast du gjorde något riktigt kul? Oj, det var i förr förr går, med syrran, vi hade askul.

    När var senast du var riktigt förbannad? Igår, som fasiken också.

    När var senast du hjälpte till hemma? Nyss, plcokade bort bröd korgen, haha.

    När var senast du köpte något till nån? Till nån? Minns inte.

    När var du senast tillsammans med någon? 1 månad, sen kanske?

    Det godaste!

    2009-07-08 / 18:13:45

    En av det godaste sakerna som finns.. Mums..

    Könner att jag haft mycket godsaker och sådant i bloggen nu, men det blir mycket god mat, godis, desserter när man är i stugan. Hihi. Sedan älskar jag att fota detaljer vid matbordet, och då passsar ju maten utmärkt! :)

    Nu ska jag faktiskt äta, haha... Köttsoppa.. mums!

    Stugan i lite bilder

    2009-07-08 / 18:01:52

    Här snodde jag syrrans snygga brillor, hihi.


    Myspys på kvällen, en annan dag hade vi choklad fondy. MUMS!


    Brasan tänder vi såklart morgon och kväll.


    Och glass bilen kommer varje Onsdag vid 11 tiden, hehe. Ignorera höbalen haha :)

    Älskar min sutga...........♥

    Maraboue mjölk choklad

    2009-07-08 / 17:56:07



    Im home.

    2009-07-08 / 16:42:41


    Det här VAR regn.


    Och en liten fågelunge under vår sovstuga, som nu är stor.

    Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhewwwwhu.......
    Im home! Nu blir det en liten paus från stugan, har mycket att ta igen, både i bloggen och med mina vänner, hihi. Har haft det underbart i stugan, och försökt glömma höbalarna, att det... är på landet!  Det har varit as skoj iallafall. Fast skönt är det att vara hemma, helt underbart skönt. Hem, hem hem. I love my hem. (Svengelska)

    Imorgon ska jag typ vara med Malin, fanny & Liza, mer om det seeeeen...

    Who is the girl inside the blog?

    2009-07-05 / 20:43:57

    Haha, jag vet, fräck rubrik..

    Kom just på tanken, vad vet ni egentligen om mig
    förutom att jag älskar att sjunga, fota, blogga, leva livet? Ingenting! Jag har aldrig på nått sätt gått ut med hur jag är, vad som händer runt mig just nu, vad jag tänker, gillar, hatar, tycker. Nog för att det kanske syns lite i bloggen hur jag är, hur jag ser ut och vad jag gör.. Men har aldrig gått i ljupet med det här, så tänkte att en liten snutt av denna Söndags afton i Juli ska tillbringas att skrivas om mig, vem är Lisa? 

    Privat, - vänner - Familj - umgänge.
    Min familj består av min mamma, pappa, och min lillasyster. Pappa bor jag inte med, men vi ses då och då, och ringer ofta. För mig betyder min familj/släkt mest för mig! Iallafall över till vänner, vänner har jag också. Har några vänner jag verkligen gillar, och det är såklart Malin, fanny, feffe, Liza, Olivia, Elin. Utan er vore skolan inte skoj alls, haha. Killar? Har jag nån kille nu, vem, hur... stopp! Vet att många undrar, men det håller jag mig lite privat med, förutom att jag nyligen haft en kille, men det gick en aning för fort, så vi försöker sy till det som gick för fort, sen får vi se vad som händer. Det var iallafall han som kallats ''J''.

    Lisa, bara den där Lisa: Omkring mig - Mig själv - tankar.
    Jag är 13 år, Lisa är mitt namn. Ni vet allt det där vad jag gillar att göra, det näms över allt i bloggen, men nu går vi lite ljudpare till, hur är jag som person rent ordagrant? Jag kan säga själv exakt hur jag är. Jag är en otroligt sprallig, glad, positiv och målmedveten tjej med båda benen på jorden. Men ibland blir jag som alla andra riktigt arg, När jag blir arg blir jag verkligen arg, jag kan kasta saker, skrika, gråta, bli dunder deppig, och bara tänka ''Skit på allt!'' Jag kan faktiskt själv säga att jag faktiskt kan bli lite väl för arg för små saker, haha. Men men, så är jag. Jag tänker mycket, kanske därför jag alltid är trött, om man översätter allt jag tänker under ett dygn blir det säkert en 10000 sidtjock bok.. När jag tänker tänker jag som alla andra i min ålder, ''Åh jag älskar att leva, fan jag hatar allt, åh killar, åh jag älskar att leva.''  Jag har haft det rätt jobbigt ett tag pgr. av en nära vänn, som helst plöstligt bara svek, jag mådde skit, var hemma i veckor, var helt utsliten, gick omkring hemma i pyjamas hela dagarna, fil till frukost, why not? Grät, var glad, grät var glad. Men tillslut bestämmde jag mig att skita i det, och bet ihop. Tack vara min mamma, min lärare och alla BRA vänner jag har mår jag skit bra nu! Bättre än förut faktiskt. Iallafall, nu fortsätter vi.... Jag är värsta arrangerad i det här med barn i andra länder, rädda barnen, osv. Och vill verkligen bli fadder sen. Äter gör jag, helst onyttiga goda, söta saker som smakar jummy.

    Nu vet ni vem jag är på bara några ord.. Jag är... BRITNEY SPEARS!
    Haha, im just kidding, haha min humor glömde jag.. Juste! Den äger!

    PUSS!, hörs kanske senare!

    Kvällens lista

    2009-07-05 / 20:16:07
    Vad passar inte bättre än en lista...?

    One three hill eller O.C:
    Låter helt efter men har inte sett nått av det!
    Ute- eller hemmakväll: Både och.
    Sex eller mys: hahah
    Salt eller sött: Sött
    Lyx eller budget: Lyx
    Sommar eller vinter: Sommar, helt klart!
    När är du Född: 29/4
    Vad har du på dig en ledig dag hemma: Pyjamas
    Favoritresturang: Hum.. vente.
    Favoritfilm: Twiligth
    Drömväska: Den jag har nu! Haha, snacka om ''blond'' fråga.
    Har du barn: Nepp
    Födelseort: Skeå
    Smeknamn: Lisa, ber att bli kallad min coola namn, hehe.
    Favoritfärg: rosa, silver, vit, svart, röd.
    Drömprins: beror på om han är den...
    Har du varit kär: JA!
    Favoritlåt: Just nu är det give me a call
    Maträtt: räkpaj
    Favoritresemål: Dröm land menar du, Jamaica! Vill dit, ska dit.
    Favoritblomma: Ros!
    Tycker inte om: falska äckliga människor
    Senaste sjukhusvistelse: ? Hum, på sjukhus var det för några år sen när jag fick jack i huvudet av en dum speldosa, haha
    Favoritdricka: cola, hallonsoda
    Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Har en svart, 3 vita
    Vad gör du när du är uttråkad: sover, bloggar, snackar med folk på alla möjliga sätt som gör mig glad.
    Missbruk: nee
    Vän som bor längst från dig: Moa
    Vad retar du dig mest på: falska människor, lögner, idioter helt enkelt
    Läggdags: ...23?
    Nagellack: Glam, asså genomskinligt
    Husdjur: Nope
    Skostorlek: 37
    Syskon: Elin
    Favorit pålägg: Skinka, gurka
    Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: Till rädda barnen
    Vilket är det vackraste ordet: Kan inte säga ett på rakt arm, men typ kärlek
    Bästa bok du läst: hatar att läsa böcker
    Är du Internetberoende: ja, asså typ.
    Favoritparfym: Fizzy... vad den nu heter
    Gillar du snö: Första snön, nja, resten, neeeej.
    När köpte du något åt dig själv sist: igår, godis ofcourse
    Vilken är din bästa egenskap: Min sångröst, min positivitet
    Senaste pojkvännen: ..det ni....
    Vilken film såg du på bio senast: Ojojojojoj... svår fråga.
    Senaste köpta skiva: veene.
    Favoritgodis: sura, choklad, allt
    Studier eller jobb: jobb
    Bästa kompis: massa
    Innerstad eller liten ort:  innerstad
    Favorit bloggar: min egen ofcourse, haha skojade, har ingen !
    Nytt eller vintage: nytt

    I think im crazy

    2009-07-05 / 15:39:07
    Hejsan alla läsare! ♥_♥

    Jag är ledsen för lite senare updatering änn väntat, men nu sitter jag iallafall här på den inglasade altanen i stugan med bara fötter, frusen som jag är, och srkiver till er! Vädret är skit, tiden på dygnet är skit, kan inte klockan vara vid 23 så jag kan sova så att tiden går en aning fortare ? Snälla, snälla, snälla !

    Håller på att bli galen! Jag tål bara inte landet! Om jag sitter i köket här i stugan, och tittar ut, vad ser jag då? Jo.. Miljaders miljoner gröna ängar, 5-6 höbalar, och en jäklars massa träd. Ingen människa, inga fina hög hus, inga gina tricot butiker, inga bilar, ingen asfalt, inte ens hör jag ett liiiiiiitet liiiitet ljud... Blir galen... Jag tål bara inte det här, haha. Igår sov jag till 14 på dagen, tänkte väll att tiden skulle gå en aning fortare så att det lbir kväll, så man får sova, så man får sova igen..Och igen, och igen, tills jag ska hem.. Yes, you got it! Det funkade rätt bra! Okej, det har varit lite mer sova hit & dit då.. Men bara lite. Men iallafall så är sova min räddare i nöden! ;)

    Kommer hem typ imorgon, eller i övermorgon. Känns bra, har mycket bilder att ta igen, veckans-blogg tävlingen o så vidare ! Sen har jag förberett lite nytt. Jaja, whatever ni fattar !

    PUSS!, i love you!

    MORGON KYSSAR!

    2009-07-03 / 11:57:06
    Godmorgon alla läsare! - Woho, im freeeeeeeeeeeeee.

    Idag är det en ny dag, och det betyder stugan. Känns lite sådär, har massa kommentarer att besvara, och massa bilder att lägga upp, men bärbara datorn (som ska med till stugan) vill inte vara på min sida och ladda över bilderna på den. Så måste alltid ta stationära, och då kan jag ju inte lägga över bilderna till bloggen från stugan.. Så ni får stå ut typ 3 dagar med lite paint teckningar, roliga inlägg, frågestunder, osv. Hade skitkul igår, Mamma & kickie for ut på stadsfesten, medans det så var jag och elin med kickies dotter hanna och hade mysigt, vi såg film, som jag skrev, och frossade gott. Sen åkte jag & hanna moppe till hemmakväll och hyrde filmen där, wiiihu. Haha, just märkt att jag kan skriva samma sak i två inlägg, mohaha. När jag kommer hem från stugan ska jag nog vara med Liza, Och Felicia nån dag. Och vi får inte glömma lilla söta malin :>

    Veckans blogg tävlingen kommer updateras när jag kommer hem, till veckan, iallafall före Onsdag, för jag måste välja ut finalisterna, och göra ett röstinlägg, osv. Villket jag INTE kan på den lilla fula äckliga cepe bärbara skit datorn :> Tyvärr, så vi tar det när jag kommer hem....*pust*

    SKRIVER KANSKE IKVÄLL, ANNARS IMORGON, HUR SOM HELST, KOMMER UPDATERA HELA HELGEN :)

    Nu ska jag packa klart, sen drar vi *morr*.. Kameran är iallafall med. Bilder kommer. Mucka inte med mig idag, känner mig som ett monster, skriker inombords, värsta humörsvängningarna....Men btw, älskar er hur mycket som helst idag endå....:>
    Morgon kyssar på er! Ha en underbar dag!


    En nyvaken Lisa.

    My stuffs - from stadsfestren 09

    2009-07-03 / 11:46:38

    SJÄLVKLART, alla köpte sånna.. Så coola, men stora såklart. Men så ska dem vara.


    Sen vann jag två playboys kaniner, haha.

    Alla stod och skrek och sparkade på playboys ''klo-automat'' Helt sick. Malin hade en svart/vit och en svart/rosa :)

    Låååång dag

    2009-07-03 / 00:47:06

    Ååååååååååheeeej vad trött jag är just nu, ska strax ska sova.
    Känner mig som en..kudde som är riktigt flffig och vill bara lägga mig och sova. Ikväll/natt har jag, elin och grannen hanna sett två filmer (I taket lyser stjärnorna, och twiligth) medans kickie och mamma drog till stadsfesten. Iallfall... Gud vad bra twiligth är! Har varit så kräsen, och itne trott att det var så mycket kärlek i den, utan mer vampyr, och blod, men den var sjukt bra! Tummen upp säger jag bara..

    På stadsfesten var det skit roligt! Jag var med Liza, Malin, Marre, Alle, och Emma. Det var riktigt skoj! Bilder på vad jag vann, och köpte kommer imorgon.

    ......GODNATT...

    uuhuuuwhäuuuwsddhh

    2009-07-02 / 11:18:24
    Idag tänker jag va värsta ''göra-vad-jag-vill'' dagen, typ fara till stan (där det nu är stadsfest) Och kolla runt, köpa lite kläder, ta en fika. vad vet jag? Känner mig bara slö.. Igår natt tillbringade jag mig framför datorn, ända till halv 2! Uch... Lite för lönge kanske, men det var trevligt endå ;) Snart ska jag iallafall äta frulle, blir nått gott men enkelt, orkar itne tillaga värsta tada frukosten, det får mamma, hehe.

    Känner att jag har världens sämsta blogg just nu, inga bilder.. Har verkligen bloggtorka... Men om jag går lite på stan, städar lite, redigrerar bilder, fotar, sjunger, och är glad ska det nog vända inom kort. Ni får iallafall två stycken scen bilder, som jag och solveig roade oss med att fota för typ en vecka sen.

    Frukost var det ja...


    Detta är i mitt rum, haha. Undra vad jag tänker på?


    Här är i mitt vardags rum, denna blev dålig..Menmen..

    2 glada sång nyheter!

    2009-07-01 / 23:44:24
    Jag har två glada nyheter ;> - Som för mig är stor lycka.

    1. Jag har kommit i kontakt med Danne&Jocke som ska skriva en engelsk balad till mig, och sedan spela in den som en singel till mig! Och förhoppningsvis...blir det bra ;>

    2. Jag ska vara med i massa talangtävlingar, bla. 2 stycken med priset ''gör en singel!'', gud vad jag längtar.. ;>

    Sommar, sommar, våt och het

    2009-07-01 / 21:56:40
    Hej alla läsare!
    Haft en bra dag på stranden, bad, sol, snygga badvakter.. Mmm... (sommar tider, sommar sommar, våt och het!) Har just skjutsat hem elvira, det var tråkigt att säga hejdå, men iallafall...

    Nu orkar jag iinte blogga, ska sjunga lite.
    RSS 2.0