STOPP FÖR NYA ELEKTRONISKA SAKER!

2009-04-27 / 13:21:27

Jag och Lisa satt just och diskuterade det här med allt elektronisk som tillgörs..

Tänk vad onödigt det är egentligen! Det är miljökaos i världen, folk slänger för mycket skräp i naturen, folk hugger ner regnskog, det släpps massa farlig olja i vattnet som gör att fiskar och vatten djur samt vatten växter dör ut, och en sak till, det görs mer och mer, elektroniska saker som TVapparater, datorer, mobiler och framförallt kameror. Vår jord mår verkligenitne bra av detta, och man har märkt enorma klimatssförändringar i världen.

Elektroniska saker inehåller massa elektrisitet, och annat som sakdar jorden.
Och ändå som görs det mer och mer kameror, mobiltelefoner och sådana saker. Folk vill ha mer, större TV:apparater, tunnare mobiltelefoner, och bättre kameror. Jag ska dra några exempel och skriva lite så ni förstår.

Nikon D40, samt D50 och D60 är underbara kameror. Men tyvärr inte dem bästa om man vill skriva ut bilder i större format. Så då skulle tillverkarna såklart göra bättre kameror, dem började med D70, D80 D90 och överdrev till 100%, nu är det massa megapixlar, som egentligen är helt onödiga, och dem ska såklart göra massa mer, dem gör så att man kan filma och så vidare. Villket är kul. Men...

Nu har dem gjort en ny nikon - Det vill säga NikonD5000!
Den kommer ut nästa vecka. Såklart har dem överdrivit mycket mer än vanligt, den har film, 12 megapixlar, roterbar skärm och så vidare. Förstår itne folk att dem tillverkar nya onödiga saker, (vi vore vara nöjda med det vi har!) samtidigt som dom steg för steg går närmare mot att livet på jorden tar slut.. Tycker detta är sjukt.

Nån som vill protestera?! ''GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHMMH''

Kommentarer
Postat av: Johanna Thedéen

Hmm, vill bara påpeka att D50 och D70 kom år 2005, D40 och D80 år 2006 och D60 och D90 år 2008 ;) Så att du inte blandar ihop x']

2009-04-27 @ 15:50:05
URL: http://kindofjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0