Valbrogsafton

2009-04-30 / 15:54:55

Hej alla valborgs tokika varelser!

Börjar med att tacka för alla fiiiiiina grattulationer, ni är så udnerbara! Första dagen som tonåring (bortsett från igår..) känns riktigt bra. För det är ju valborg idag också! Villket jag gillar. Ikväll blir det att vara med familjen, vännerna, och massa grannar vid grillringen och mysa och grilla och sånt. Sen kanske det blir lite raketer, och majbrasa osv. Mysigt!

Kommer inte blogga så mycket idag. Ska njuta av vädret, och umgås med folk! Kommentarerna besvaras sedan också, så ora er inte, om jag itne bloggar nått mer idag.  KRAMAR! ♥

Btw; skriver imorogn vad jag fick för presenter osv bilder :oD

Jag är tonåring! Wihu!

2009-04-29 / 16:19:19
Hej alla lisa-lovers! ♥_♥
Idag är jag 13 år! Wihu! Kommer itne kunna blogga så mycket eftersom att jag ska fixa tårtor, och baka klart lite, och sedan få gäster, och mera paket! Jag skriver ikväll eller imorgon om vad jag kommer få, ha rinte tid nu! Hihi.

Idag har det varit en sjukt bra dag, för jag har varit med fanny och malin. Vi har varit på musikal, och lite annat skoj med skolan. Faktiskt jätte kul. Fast.. när jag och Olivia gick hem från musikalen, så tappade hon skon i älven, och hon fick hoppa i, haha. Lite fult kanske men, whatever. Besök malin och fannys bloggar! Ni är tvingade! ;o)
Haha, malin och fanny, minns ni småungarna, när dem tävlade med rollerskates idag, haha!

Btw. TACK FÖR ALLA GRATULATIONER! ♥
Here i im..


Roligheter

2009-04-28 / 18:21:31
Hej alla läsare!

Åh, vad roligt! Har föreberett en lite positiv morgon grej till er, haha. Ialafall så är det kväll, och mamma och elin är på stan och köper presenter till mig, och jag sitter här och skriver. När dem kommer hem ska vi handla det sista till tårtan, och lite såntdär. Sen bär det he och baka :oD

Kansk kan logga in ikväll, vi får se! :o)
Föresten, beställde mitt betalkort, ID-kort samt nått annat kort idag! Wihu!

Lisa Marklund - Underneth your clothes

2009-04-28 / 10:40:51


Här har ni det, mitt första inspeladde ljudklipp till er läsare, låten är till er!
Kanske inte det bästa ljudklippet jag sjungit in, men tro mig, det kommer mer. Det är så kul att ge er lite eget matrial, det är alltid kul! :o) Hihi. Iallafall så vore det jätte kul om ni tyckte till lite om klippet. Det är alltid kul med lite kritik och beröm! Jag har alltid sjungt, och älskar att stå på scen och sjunga, det vet ni!

Tack min älskade Malin, som la in klippet, la in bilden och i princip fixade in den på youtube till mig! Tack Malin! Alla läsare älskar dig nu, efter som att dem tjatat så länge på ett klipp, och jag aldrig fattat med det där, haha. Asså stackars mej, kan absolut inte med youtube!
Genom att tacka malin. Gå in på hennes blogg här (länk) och skriv nått fint! Då blir hon glad.

Älskar er! Nu ska jag svara på era kommentarer. Vad tyckte ni? ♥_♥

Njut på morgonen gott folk!

2009-04-28 / 09:35:38
Det bästa med mornar, är att njuta. Synd att man aldrig hinner njuta på veckodagarna, för man ska stressa upp, klä på sig, och äta nått snabbt. Så har iallafall jag det. För jag är jätte seg på morgonen. Men nu när jag är hemma så passar jag på. Ligga i sängen och dra sig och sova. Och göra frukost lite senare. Kolla vad jag smaskar på nu!


Frukstsallad med äpple, apelsin, vindruvor. Och lite grädda och fil på. Mumsa!

Moooooooorning

2009-04-28 / 09:10:11
Godmorgon på er - A new day!
Tisdag idag. Sitter här och ser vakna med the voice, och är jätte trött. Jag är hemma idag med. Har jätte ont i huvudet. Iallafall så är det rätt kallt och rått och blött ute idag med. Känns bättre det än att ha snö! Fast, solen tvingar jag tillbaka till nästa veckan. Nästan all snö är ju borta härifrån nu, så varför lyser inte solen bort den sista snön? Det kan man undra. Men vi får hoppas på sol till helgen. ''efter sol kommer solsken!'' som sagt.

Anw, ska på utvecklingssamtal idag. I hope it's been great.
Föresten, försöker ladda upp ett ljudklipp när jag sjunger, det går ju inte direkt bra!

Ritplattor (?)

2009-04-27 / 21:13:54
Nu är jag hemma från stan. Hittade objektivet jag vill ha, fick äöven testa det, med ett stativ och utan. Fick också testa canon eos 450d, och nån sony. Men jag har ju min älskade nikon, hihi. Jag vill iallafall ha Tarmon 70-300 mm. Ett macroobjektiv. Hoppas jag kan köpa det snart. Det är så kul då kan jag fota massa små kryp, och innuti blommor och sånt. Hihi, me like. Sedan har jag surfat runt och letat efter priser på ritplattor. Har hitils hittat en på internet. Och det vore så kul att ha en ritplatta. Nu ska jag sova, Godnatt sötaste ni! Här är ritplattan som intresser mig mest.


Skinnjacka sökes!

2009-04-27 / 16:10:08

Har kikat runt lite på massa bloggar. Jag blir galen, det finns så många bra bloggar. Iallafall så slutar mamma snart, då ska hon hämta upp mig, så förljer jag henne till stan och visar ett objektiv, som jag vill ha. Kanske hittar nått fint i klädvägen också, Vem vet? Iallafall, objektivet i första hand. Nån som vet ett ställe med snygga skinnjackor?

Helgen i bilder

2009-04-27 / 15:27:09
Bakade chokladbollar tidigare idag, dem blev riktigt fula! *hehe*
Har aldrig gjort så fula choklad bollar tidigare. Men dem vart goda! Det var ju tur det. Iallafall tänkte jag inte vara så tråkig och skriva om mina fula choklad bollar; utan här kommer lite bilder från helgen! Se and learn!


Eld. Vi myste med massa grannar vid grillringen på Lördagen!


Ungarna käkar glass! Mums!


Emma och elin!


Ungarna plockar tussilago- blommor!


Alltid lika god musli! Mums!

Sådär såg min helg ut, fast har massa mer bilder. Pilutta dig! KRAM!



Jag älskar mamma! ♥

2009-04-27 / 15:08:53

Varför jag känner mej deppad är för att det är tjafs med en kompis..

Efter att ha suttit här och haft tårarna rinnande igen så regnar det.

Typiskt. Allt är typiskt just nu. Är i värsta jobbiga perioden, allt känns fel, och hela dagarna så tänker jag, gråter, tänker, gråter, och tänker. Somnar jätte tidigt och vaknar jätte tidigt och obekvämt på morgonen. Egentligen har inget hemskt hänt, mest bara tjafs med kompisar, missuppfattande och allt. Men jag är otroligt könslig som person. Och jag är sårad, så in i helvete. Vill bara ta min kudde, borra ner ansiktet i kudden och sova tills allt skit löst sig. Önskar det vore så enkelt. Men tyvärr är det inte det, man ska stå ut och må skit.. Jag kan inte bita ihop! Jag brukar alltid känna att det ordar sig, men jsut det här tjaffset blir inte bra känns det som. Vill bara slänga mig i sängen och sova.

Anw, hoppas eftermiddagen blir bättre. Förmiddagen har varit fram och tillbaka. Upp och ner.
Mamma slutar rätt sent idag, så det blir lite senare middag. J*vlar vad gott det ska bli med middag. Med min familj. Jag älskar att äta, jag älskar min familj. Kan det bli bättre? Iallafall så hoppas jag att vädret vänder och blir lite bättre senare till veckan. Fyller ju snart år, på Onsdag. Och vill inte ha skitväder då. Fasiken vad jag låter opositiv, men efter ett samtal med mamma känns allt bättre. Det gör det alltid. Mamma ger mej alltid energi, en stark energi som gör mig glad. Jag längtar tills mamma kommer hem, då ska jag krypa upp i hennes famn, det är alltid lika underbart.

Jag älskar dig mamma, Tack för att du alltid stöttar mig! ♥

Jag kan andvända slutartid!

2009-04-27 / 13:33:41


Wow, känenr mig riktigt duttig. Lisa har lärt mig via webb idag hur jag andvänder självutlösare, och även hur jag andvänder Manuell inställning på bästa sättet. (har inte riktigt fått kläm på min kamera än..) Så jag känner mig rätt nöjd. Det är mycket roligare att jobba med den manuella inställningen än bara autofokus hela tiden. Men får leka och se och bästamma lite mer med den manuella inställningen. På autofokus bestämmer kameran lite mer, och väljer läge. Men med manuella bestämmer jag själv, och sedan ändrar jag skärpan själv. Jag kan även komma mycket närmare med den manuella inställningen än vad jag kan med autofokus. Me like!

Ni ville ha lite tips förut (fått förfrågnngar) så ska klura ihop lite såkallade ''tips!''

STOPP FÖR NYA ELEKTRONISKA SAKER!

2009-04-27 / 13:21:27

Jag och Lisa satt just och diskuterade det här med allt elektronisk som tillgörs..

Tänk vad onödigt det är egentligen! Det är miljökaos i världen, folk slänger för mycket skräp i naturen, folk hugger ner regnskog, det släpps massa farlig olja i vattnet som gör att fiskar och vatten djur samt vatten växter dör ut, och en sak till, det görs mer och mer, elektroniska saker som TVapparater, datorer, mobiler och framförallt kameror. Vår jord mår verkligenitne bra av detta, och man har märkt enorma klimatssförändringar i världen.

Elektroniska saker inehåller massa elektrisitet, och annat som sakdar jorden.
Och ändå som görs det mer och mer kameror, mobiltelefoner och sådana saker. Folk vill ha mer, större TV:apparater, tunnare mobiltelefoner, och bättre kameror. Jag ska dra några exempel och skriva lite så ni förstår.

Nikon D40, samt D50 och D60 är underbara kameror. Men tyvärr inte dem bästa om man vill skriva ut bilder i större format. Så då skulle tillverkarna såklart göra bättre kameror, dem började med D70, D80 D90 och överdrev till 100%, nu är det massa megapixlar, som egentligen är helt onödiga, och dem ska såklart göra massa mer, dem gör så att man kan filma och så vidare. Villket är kul. Men...

Nu har dem gjort en ny nikon - Det vill säga NikonD5000!
Den kommer ut nästa vecka. Såklart har dem överdrivit mycket mer än vanligt, den har film, 12 megapixlar, roterbar skärm och så vidare. Förstår itne folk att dem tillverkar nya onödiga saker, (vi vore vara nöjda med det vi har!) samtidigt som dom steg för steg går närmare mot att livet på jorden tar slut.. Tycker detta är sjukt.

Nån som vill protestera?! ''GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHMMH''

Bita i hop, här ska osa positivitet!

2009-04-27 / 09:13:15


Ny dag. Nya tag. Så brukar jag skriva till er. Nu måste jag skärpa mig, fan ska jag skita i allt och bara vara demprimerad? Nej tack! Här ska röjas, här ska osa positivitet. Hoppas jag inte skriver detta som en lögn nu, haha. Frukost har jag ätit, god gröt. Mums! Råkade dock ta lite för mycket sylt. Mamma är bäst på att göra gröt. Jag vet inte ens hur man gör....

Nu ska jag verkligen försöka svara på era kommentarer. *bita ihop..*
I have to do it!

Åååh..

2009-04-27 / 09:01:44

Godmorgon/dag!

Måndag. Första veckodagen på denna vecka. Känns helt piss. Är skit trött, varm och arg. Sitter och lyssnar på lite bra musik på MTV, tyvärr är nästan alla musikvideos nu alldeles för ''porriga'' dem kelar ju omkring på varandra, och med blöta kläder och massa skit. Kan det inte bara vara vanliga videos? Mycket bättre!

Idag är jag hemma. Varför? Därför!
Bjuder på en bild som togs i helgen... när vi var ute med ungarna!

Föresten, synd att ni är så omogna och tar bort en på bloglovin, för här ska massa frächt och intressant dyka upp! :) Pilutta er allihopa!


Vill inte att helgen ska vara slut......

Sweet spring dreams ♥

2009-04-26 / 21:28:45


Bjuder på en  bild på Emelie från dagen, vi plockade blommor.

Tyvärr ingen bild på Emma ikväll, det kommer ska ni se. Iallafall så tyckte jag bilden passade bra in. En skön vår bild. Sådär slarvig, och oredigerad. Haha. Så känner jag just nu. Slarv. Slarvigt stökigt, slarvigt tjorvigt hår och sen har jag varit slarvig och dissat solskydskrämen, så det bränner på min rygg. Nåväl, tur att bilden är fin iallafall..Bus Emelie!

Kommentars besvarningen gick åt skogen ikväll med. Alltså det går så trögt.
Men som sagt, ska nån gång besvara era kommentarer. Nån gång. Kanske nästa år. Kanske om 10 år. Haha. Vem vet? Nån gång iallafall. Ska försöka hinna till veckan. Det vore skönt att få det överstökat.

Med detta inlägg ville jag nånstans komma till ett godnatt. Så säger det nu!
Godnatt - sweet spring dreams!

t-shirt från monki

2009-04-26 / 20:56:40


Denna söta tröja fick följa med mej hem när vi var i Luleå. Den är från Monki.

Jag älskar monki. Så söta butiker, underbara provhytter, och bra priser. Denna tröja kostade 100 kronor, så inte alls så farligt. Det roliga är att dem tydligen döper glädesplaggen, det står ju på prislappen isånafall. Denna heter ''truddilutt!'', en riktig Lisa tröja kan jag säga att det är. Besök gärna monkia via www.monkiworld.se, eller klicka på min länk.



Föresten, minns ni att jag blev medlem på en till gratis hemsida i förrgår?
Alltså det är itne sant, men jag har varit medlem i 3 dagar, och om jag får 2 personer till som blir medlem via min länk, så får jag ett presentkort på 500! Asså det är verkliiiiigen lätt att få poäng.

Det funkar verkliiiiiiiiiiiigen...

KLICKA HÄR, OCH BLI MEDLEM VIA MIN LÄNK, DÅ FÅR DU 25 EXTRA POÄNG VID REGISTRERING!

Good day

2009-04-26 / 20:27:17
Hej alla vår lovers!

Nu är våren verkligen här. Förra veckan var det massa snö här. Och idag är nästan all snö borta! Helt freak! Har gått omkring i inne idag, och faktiskt solat i bikini också. Jag älskar vååååår!

Idag har det som sagt varit sjukt varmt, så jag, solveig och syrran tog med oss grannflickorna Emelie 4, och Emma på 2 snart 3 år ut på en riktig glassig vår dag! Vi var ute igår också med dem. Vi har kännt dem ändra sen emelie var 1 år. Så vi har alltid jätte kul. Igår så gick vi tll coop och handlade massa godis och sånt, och sen så prövade vi kläder. Emma vägrade ta av sig en ballerina klänning! Haha sötnos!

Iallafall, idag så gick vi också till coop. Fast idag blev det mjukglass, villket passade underbart till vädret.Efter det gick vi runt lite här och var, köpte en bildpåse och lät ungarna busa och bara njöt av vädret.

Imorgon är det skola. Skit. Fan. Bajs. Tråkigt....

Vädret ska blilite sämre måndag och tisdag, men sen blir det varmt igen! Skönt. Just på min födelse dag, ska det vara varmt! Tack solen, tack! Jag fyller ju faktiskt 13 (tonåring!) om några dagar.. Wow!

Nu ska jag kolla genom lite kommentarer.. Och svara...
Får se hur det går med det.. Haha....


Sola, sola sola!

2009-04-25 / 11:24:37


Snyggaste bilden ever..
Tänkte gå ur och sola nu, det är ju så varmt. Se ya later aligators.

Gårdagens - zillah och totte

2009-04-25 / 10:52:38

Godmorgon alla läsare!

Igår var jag och sjöng i den stora sångtävlingen stjärnskott. Och gissa vem som var där och hejade? Den underbaraste haidi, tack haidi, du är bäst! Det var iallafall kul, och vi fick sjunga på en stor ''balkong'' inne i köpcentret! Det var jättekul! Trots att jag hade haft en skit dag, och även fick tvär byta låt..

Ni undrar säkert, gick jag vidare till delfinalen? - Nej! Det var såhär att dom flesta bodde i Luleå, och publiken skulle rösta! Så dom hade med sej massa kompisar som röstade (man röstade emd lappar), och det var bara en som gick vidare till delfinalen. Så det kunnde havarit den sämsta som vann.. Dåligt.

Måste berätta vad som hände igår!
Zillah och totte var där, så jag fick autografer. Sen fick jag hålla i totte och prata med han, men han bara ussade mej, haha. Helt otroligt söta. Har en bild som jag visar sen.

Ett ledsamt inlägg....

2009-04-24 / 11:45:54
Hej alla läsare...

Nu är jag hemma..Med tårar igen..Men dem gillar att förfölja mig nu för tiden. Det har jag märkt att dom gör, tårarna alltså. Men så är det ibland i livet, när saker int elängre är som det ska. Vänner kommer och vänner går, det vet jag väll.. Det har jag alltid vetat. Men inte s enkelt, inte så snabbt..*snyft*

Nu ska vi iallafall fara till Luleå, snart. Hoppas det går bra. Hoppas hoppas! Det skulle göra mej på bättre humör, mycket bättre humör. Men hörrni, ''efter moln kommer solsken....''

Svarar inte på några kommentarer idag. kanske ikväll när jag är hemma igen.
Wish me good luck?

Vädret är underbart!

2009-04-23 / 14:33:55
Släpp det tråkiga inlägget som just skrevs - här ska skrivas roligare saker!
Nämligen så att jag just kollade vädret. Och i helgen ska det tydligten bli 15 + grader och en stooor sol här i skellefteå! Det tackar vi för. Började nästan undra om vi skulle få vår nån gång. Igår, och idag är det också jätte varmt, men lite kallare än igår då jag gick omkring i min t-shirt. Riktigt mysigt! Snön smälter som bara den här! Snöhögarna är mycket mindre, och gräset är nästan framme över allt nu, bara lite snö här och där. Sedan så har det kommit lite små söta vår-blommor! me like! Hihi. Alltid mysigt med lite vårkänslor.

Har inga planer för vad som ska hända senare idag, mamma slutar vid fyra, och elin slutar alldelles strax så väntar in henne och hör om hon har några smart idéer. Maybe that!? I hope. Sen måste jag fixa låten till imorgon då jag ska till Luleå och sjunga inför stjärnskott, så alla Lulebor, kom dit! Hihi. Sen får jag klämma in lite glos förhörning i kväll. Vi har prov imorgon *Jippie!* Haha. Inte alls kul med glosor men men....

Anw, Vill ut! Ut och gå! Vill möta solveig och gå på stan!
Försöker ringa henne, men hon verkar ha lektion för mobilen är avslagen. Så får sitta här och vänta! Vet itne när hon slutar, men iallafall inom en timme, för hennes längsta dag är ju typ 15.40, men tror inte det är idag..

Nåväl, vad gör ni?

Mascara tears

2009-04-23 / 14:01:56
Hej....

PÅ skit dåligt humör, ledsen, massa mascara tårar har just slutat trilla ner från mina kinder. Men annars äre bra! Kom just hem lite tidigare p.g.r av lite andledningar. Btw, så är det rätt varmt idag, ska börja svara på lite kommentarer, och äta havregryn, haha :o)

Gratis 5, fungerar ännu bättre!

2009-04-22 / 19:59:44
Alltså wow! EN ny gratis sida som ännu mer fungerar (KLICKA HÄR)

För att få ett presentkort på 500 begöver du endast 67 poäng och 7 värvade!
För att få ett presentkort på 300 behöver du endast 180 poäng och 4 värvade!

Och när du blir medlem via min länk här, får du 75 poäng!
BLI MEDLEM!

Underbart vår väder

2009-04-22 / 18:46:01
Godag alla underbara vår-lovers!

Kan ni fatta att det varit 20 grader hör idag? HAr gått omkring i t-shirt! Och inte bara det, i helgen ska det bli ännu varmare! Asså ni kan fatta att det är en glad Lisa som skriver just nu, im a summer and spring lover! ;o)

Idga har vi varit i skolan. Vi gick på en musikal i stan, villket var jätte kul! Efter det gick vi tillbaka, hade en lektion sen slutade vi. Efter det mötte jag upp solveig och vi gick till stan. strosade runt, träffade fanny och malin. Vi gick som omkring som galna höns på Gina tricot och provade så mycket vi han!

Sen gick jag och Solan och gick till en ny ''take away'' affär i stan och beställde en choklad som vi sprang runt med och njöt nästan en halvtimme. Nu är jag hemma, med några extra fräknar. Och ler. Och är glad...

UCH, fortfarande inte besvarat era kommentarer, men vädret säger ''Nej-var-ute!'' så lixom måste det. Men kanske hinner checka in ikväll, ska på ett snabbt möte.

Anw, har nyss ätit mumsig subway!
KRAM ♥

Lat..Lat! Det är vad jag är!

2009-04-21 / 17:55:50


Blev inge kommentars bevsarning ikväll heller...Det blev middag! Eftersom att jag har ganska många kommentarer att besvara så vill jag inte sätta mig nu ikväll, för då tar det hela kvällen så seg som jag är *fniss*

Istället drar jag och Solan till coop och leker :o)
Blir kanske en varm choklad, och en choklad boll. Eller en hallonsoda och en godis påse. Nått iallafall. Vi måste ju köpa nått gott eftersom vi gått ända till coop, (villket är såååå långt) Okej. Inte värst då. Inte ens en kilomterer... haha...
Kolla föresten vad snygg jag och bästis var igår på bilden...

Btw, have a nice evening!
Hugs and kiss

Dagens outfit

2009-04-21 / 16:56:02



DAGENS OUTFIT

Tröja, H&M 299 :-
Jeans, stuprör Kappahl 299:-

Tisdag - Långdag!

2009-04-21 / 16:33:50

Hej Allihopa!


Hemma från en lång tisdag som tillbringats all tid i skolan. Idag vid 1-tiden så sändes intervjun och live sången som jag och dina spelade in igår på radion. Många på min skola gillade det! Det var kul och jätte ovanligt att höra sig själv på radion och sedan veta att massa folk lyssnade! Det var kul! Jätte kul!

Jag har massa kommentarer att besvara, så ta och besvara dem. Vill inte förlora er söta läsare, men tyvärr har jag också fått -16 prenumeranter. Och jag vet varför. För att folk luras och säger ''Ja, sure! Läger till dig.'' Sen lägger endel till andra inte, och endel tar bort mig på bloglovin redan dagen efter...lågt...Varför inte bara säga nej?

Jag kommer inte krusa er mer, ni följer bloggen. Om ni vill.

Dagens lista

2009-04-21 / 16:14:40

Lovar du att vara ärlig?  Ja, det är klart!

Du heter: Lisa Marklund

Smeknamn: Bara Lisa, eller lajsaflajsa, och lisaflisa

Låt som när du är ledsen sörjer till? Sörjer inte till nån låt

Beroende av: Godis, sockerdricka (orginal) och mina choklad/banan milkshakes

Vad behöver du mest just nu: En marabou choklad, och ett glas mjölk.

Vad tror folk om dig? Det vet inte jag. Dom flesta upplvever mig som en glad och omtänksam tjej. Men även att jag sjukt slarvig och allmänt jobbig ibland, hihi.

Stämmer det? Ja, det stämmer absolut.

Vad får du oftast komplimanger för? Min sångröst, Mitt hår, och mina ögon.

Vad säger du för att imponera på någon? Jag har sjungit i radio och kommit med i stjärnskott! Är det jag säger nu.

Hur imponerar man på dig? Man ska vara glad, och riktigt charma så det skulle synas 10000 mil framåt.

Brukar du skratta för dig själv?  Oja! Jag skrattar alltid och mina egna skämt, haha!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? ''Vad gulliga ni är! Är stolt över dig gumman!''

Var bor du? I Skellefteå city.

Trivs du där: Ja, jag trvis bra!

Äger du några converse: Inte riktiga, men en sådan modell. Tycker itne dem är så snygga....

Sprit, cider, vin eller öl: Dricker inte alkhol, är bara 12 - snart 13!

Vad har du för mobil: en sonyerikson w201 i eller nått, iallafall rosa.

Nästa mål i ditt liv: Gå till delfinal i stjärnskott. Och kanske final? DET VORE BRA!  Och få ett skivkontrakt.

Hur svarar du i mobilen: "Hallå'' Eller ''Hej det är lisa!''

Vem ringde du senast? Mamma.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vi pratade om min radiointervju och när jag sjungde i radion

Antal timmar sömn inatt: Ca. 8.

Sov du ensam: Ja, i min 1.20 säng... med massa kuddar....

Brukar du komma i tid: Nej, inte alls det...

När mår du bra: När jag står på scen och umgås med min familj.

När blev du fotad senast: Uhm.. i studio... det var i höstas hos Örjan.

Hur känner du dig nu: Trött, glad, och chokladsugen.

Vanligaste färg på dina kläder: Vit, svart.

Vad tycker du om fötter: Inte gammla fötter.... bara små bebis fötter.

Vad saknar du: En marabou chokladkaka.

Favorit dryck på morgonen: Godmorgon juice, och the.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt 22 tiden

Är du blyg? Nej! Inte alls blyg!

Sysslar du med någon idrott: Nej!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, och nej. Fast jo, klart!

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Hum..Leva livet som kille för en dag. Typ gå ut på krogen och ragga tjejer, haha, och kanske sånt...haha.....vet inte!

Är du nöjd med ditt liv: Absolut!

Vad är det värsta du vet? Mycket, kryp, sjukdomar osv.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Beror på.

Vad längtar du till? Fredag, stjärnskott!

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, både och,

Vad är det finaste du fått? Mycke faktiskt.

Om fem månader: Vill jag syssla med musik, och ha ett skivkontrakt.

Om ett år? Samma som ovan.

Du samlar på: Smycken, läpglans, bokmärken, sudd, pennor.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mormor, o sen pratar jag med mamma hemma. Nehöver itne ringa henne.

Har du strumpor på dig nu: Sockar? Ja. Strumpor? Nej.

Är det okej att gråta: Ofcourse!

När grät du senast: Oj....ett....tag...sedan.

Bär du glasögon eller linser: Nej.

Har du piercing: Har bara i öronen

Vill du gifta dig: Kanske.

Vill du ha barn: Jo, högst 3! Minst ett.

Är du bra på att laga mat: Nej det kan jag inte påstå

Är du flygrädd: Nej, men höjdrädd.

Hur vig är du: Har varit skit vig, nu är det...lite....sisådär..

Vilken är din favoritglass: B&J och 88

Tror du på ett liv efter döden: Jaa, kanske.

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej skillda.

Vilken ögonfärg har du: Grönblåa

Röker du: Nej, uch!

Hur ofta tränar/motionerar du: Typ aldirg, haha.

Vad är det viktigaste i livet?: Massor.

Efter en rolig radio dag är jag trött...

2009-04-20 / 21:17:45

Bjuder på en chips bild så här i bildbrist landet, haha....ignorera den...
Det ser mycket roligare ut om man har med en bild.


Godkväll kära kvälls läsare!


Som sagt, riktigt dålig uppdatering och jätte dåligt med inlägg just nu. Lite tråkigt. Men jag och bästis har ju som sagt spelat in radiointervjun och sjungit i radion idag. (villket ska spelas upp imorgon!) Det var jättekul! Vi hade riktigt mysigt där vi satt och pratade och sjöng, och Peller var en riktigt trevlig snubbe!

Imorgon är det Tisdag. Ser nog ut som en rätt vanlig dag, förutom att kl.13.00 så är vi på radion. Så då ska vi lyssna på skolan. Det ska bli jätte kul! Hihi. Jag storm lääääängtar efter att få höra! Btw, så har vi just kommit hem från en snabbis hos fam. Andersson. Vi snackade lite, och bar lite möbler till Tobbes nya rum.

Till veckan blir det mycket kul för mig kan jag lova!
På Fredag ska jag fara till Luleå, och sjunga. Det är ju stjärnskott. Jag kom ju med, minns ni? :) Iallafall. Så det blir sjukt kul. Vill så gärna gå vidare ända till final! Då blir jag så glad så det finns inte ord ens, hihi.

Nu börjar klockan bli mycket, Och har några bloggar att läsa innan det blir sängen för mig. Imorgon ska alla kommentarer besvaras. Hinner inte ikväll! Men ni får ha en bra kväll alla endastlisa lovers! ;)

Pussar och kramar på er i stora lass fårn mig! ♥

bloglovin
Klicka på ikonen, och lägg till mig. Skriv då en kommentar så lägger jag till dig med sötis!!!

Svaren på frågestunden

2009-04-20 / 19:49:39
Hej, förlåt för super dålig updatering. Men jag har haft mycket i skolan och så. SYnd att så många slutat prenumerera, jag blir ledsen, Haha..Idag har jag och bästis spelat in radiointervju/sågen! Det gick så bra så! Imorgon kl. 13.00 spelas det upp. Tänk att jag satt på stolen, och pratade/sjöng i micken som amy pratade och som sagt satt i stolen.. Åh! Amy diamond min enorma idol! Hihi. Här kommer iallafall.....

SVAREN PÅ FRÅGORNA

Gillar du mig?
- Ja, jag gillar dig moa, såklart.

Vad är det roligaste med att blogga?
- Oj, det roligaste med at blogga är nog att få era små söta kommentarer, och att skriva av sig. Det är så skönt att skriva av sig, och blogga om vardagen och veta att nån läser, och då bryr sig!

Några sommarlovsplaner?
- Ja, jag går ju ut 6:an, så det blir lite extra firande med massa sol och bad, och lite campning osv. Sedan ska jag fara till min kusins examen, hon går ut skolan i år! Så det blir några dagar i Uppsala & stockholm, sedan blir det såklart utflyckter, kompisar, sommar flirt, och massa sånt där sommrigt!

Favoritämne i skolan?
- Oj, jag gillar det mesta egentligen. Men endel saker är lite svårare. Det bästa ämnet är såklart musik. Sedan gillar jag bild, och svenska. Jag är rätt kreativ av mig, så bildlektioner, och sånna där är jätte kul.

Sattsar du på sången?
- JA, jag sattsar på sången! Absolut!

Villken stad bor du i?
- Jag bor i Skellefteå. För er som inte vet vart det ligger ska jag förklara... Det ligger ca. 12 mil från Umeå, i norrland alltså såklart. Hihi. Jag gillar norrland.

Har du några intressen?
- Absolut, det tror jag alla har. Det mesta av min fritid går ut på att sjunga, och sånt. Jag älskar att hålla på med musiken, sjunga och sånt. Men sedan gillar jag att mysa, vara i simmhallen, kompisar, familjen, och att fota såklart.

Har du några tips på bloggar?
- Jaa, det har jag! Jag läser mest fotobloggar, så om ni vill läsa det, bläddra ner och kolla bland mina länkar. Ni hittar säkert nån ny blogg att läsa!

Kommer du lägga ut ett sångklipp där du sjunger?
- Jag har absolut planer för det.. Bara jag får till hur man gör, haha. Om du vet, skriv en kommentar så jag nån gång förstår mig på det där, haha...

Favoritmotiv?
- Om du menar motiv att fota så är det nog natur, och människoportätt..

Favoritblogg?
- Helt klart Elin keros blogg, nevnarien.

Bästa bild du själv tagit?
- Finns flera, men tyvärr har jag inte den på denna dator, så ni får väll titta runt och kolla själva bland mina bilder. Du kanske själv har någon favorit bild som jag tagit?

Om du fick välja en sak, blogg eller kameran, vad väljer du då?
- Oh herregud!! Hur ska jag kunna välja detta..? Men ska vara ärlig, så blir det nog bloggen, om jag bara har min kamera, vad ska jag då lägga upp bilderna på? Andvända dem till? Måste ha min kamera, måste ha min blogg!

Hur många bloggar förljer du via bloglovin?
- Det är ett antal mååånga... haha..... lite för många!

Har du några syskon?
- Ja, jag har en lillsyster, som heter Elin och är 11 år.

Varför började du sjunga?
- Vet inte, föddes för att sjunga, haha! Nejmen, jag tycker det är kul! Jag älskar att stå på scen, och förmedla bra fräch musik. Jag vill att folk ska bli glad av min musik, och älska min musik!
När ska man få höra dig sjunga?
- Det blir nog snart. Så fort jag fått kläm på det där med att ladda upp yputube klipp! HAHA.

Om du bara fick äta en enda sak i resten av ditt liv, vad skulle det vara då?
- Oj! Svår fråga.... Kanske.... en räkpaj!

Hur länge har du fotat?
- Jag har fotat ungefär ett år! Men bara 4 månader med min nikon d40. Före det var det en digital kamera, och en vanlig kamera mobil hihi. Alltid bra att börja med nått enkelt.

Hur ofta fotar du?
- Njaedu, just nu är det inte så ofta. Alltså, jag har itne haft så mycket tid. Jag har inte gått ''ut'' och fotat natur biilder och så på ett tag. Nu är det mest dagen outfit, en bild på mig, eller bara på saker i hemmet, haha.

Vad andvänder du för kamera?
- Nikon D40.

Hej Lisa, din blogg är verkligen super fin! Kan du lägga ut ett youtube klipp där du sjunger?
- Hej! Aw, vad gulligt av dig! Ja, jag ska göra det snart..

Vad tycker du om storbloggarna kissie, blondinbella och kenza?
- Jag tycker lite olika om dem. Det är ju tre olika presoner. Kissie avskyr jag rent ut sagt. Tycker hennes blogg är onödigt onödig och inte alls nått för mig. Blondinbella är inte heller sådär as bra. Men gillar hennes politiska sida, och hon är en rätt bra som bloggerska. Men nja, inte riktigt min stil. Min omfattning om henne går upp och ner från sekund till sekund. Kenza är en blogg jag aldirg ens klickar upp, inte min grej det heller..

Hur kom det sej att du böjade blogga?
- Jag klickades på nått konstigt sätt upp på metrobloggen.se, visste inte vad blogg var. Skapade en, och sedan har det bara rullat på, skapat nya bloggar hit och dit.

Hej gumman, hur mår du idag?
- Hej! Bara bra, Just kommit hem från radion. Lite huvudvärk....

Vad får dig att blogga?
- Jadu, det är nog era kommentarer, och känslan när man skirivt nått bra, och sen är det bara en rolig grej/hobby som man kan ha om man har lite att göra.

Hur får du så många läsare?
- Jag skriver! Haha. Sedan så försöker jag hålla mej rätt aktiv.

Hej! Du är grym på att fota, hur länge har du fotat?
- Tack! Jag har fotat i ca. 1 år.

Framtidsdrömmar?
- Jag vill ju bli sångerska, såklart! Som ni alla vet, hihi. Sedan vill jag gärna hjälpa barn i andra länder tror jag, alltså skänka pengar, bli fadder osv.

Intressen?
- Sjunga, stå på cen, och fota. osv.. läs lite längre upp!

Smink isånafall vad?
- Jag älskar smink! Men jag andvänder inte så mycket. Jag andänder mascara, och ibland lite tunnt med ögonskugga när det ska vara lite extra fint. Så är det.

Hur gammal är du Lisa?
- Jag är snart 13!

Favoritplagg i garderoben?
- Det måste vara t-shirt, och jeans. Även klänningar.

Favorit låt just nu?
- Gash villken fråga! OJ! Det måste vara im yours med Jason mraz, och broken strings med james morrison och nelly furtado. Dem är riktigt bra.

Vem är den bästa artisten?
- Det är helt klart Amy diamond.

Har du förlorat oskulden?
- Nej, det har jag faktiskt inte, haha. Är bara 13 år gammal, så väntar nog ett tag! Haha.

Har du en kille?
- Nej, tyvärr inte, men jag har några jag gillar. Sen flörta några söööta killar me mig och dian idag på stan, hihi.

Kommer du att börja videoblogga?
- Ja! Det har jag tänkt. Måste bara göra lite saker som ska göras, sen kan jag börja med sånt där annat som jag velat göra i bloggen ett tag, hiihi. Håll till godo ni!

Din meny är ju uppdelad i olika kategorier, typ kreativt, foto, osv. Hur?
- Det har jag itne gjrot själv. Är uuuuusel på kodning, så vet inte ännu.

Har du några tips på bra desigtipshemsidor?
- Ja! denna är bra. www.designadinblogg.se

Vad är lycka för dig?
- Åh, söt fråga. Lycka är familj, släkt, vänskap, sång, musik, blommor, värme osv.

Till mig sa du att du bara bloggar 1 timme om dagen, haha är det sant lisa?
- Hej morbror! Haha, ofc att det är sant, hihi! Haha.. okej... lite mer kanske.....

Känar du pengar på bloggen?
- Nope, det gör jag inte.

Ungefär hur många besökare har du om dagen?
- Lite olika, från 150 - 900, lite sådär blandat.

Vad skulle du köpa som present till din partner?
- Haha, jag vet inte. En chokladask, parfyrm? Nått såntdär. HAHA en godis påse?

Vad är det bästa sommarplagget?
- Åh! Det är klönningar, och bikinisar, och även flipflop skor.

Klackar eller inte?
- Nja, inte.. Tror jag, isånafall när jag blir äldre, inte nu.

När började du blogga?
- Kanske 2 två år sedan..

Har du haft fler bloggar ön denna?
- Ja, www.metrobloggen.se/lisasliv, www.aboutelisa.blogg.se, www.lisaamarklund.blogg.se osv..

När fyller du år?
- Den 29/4 - alltså om några dagar! Jag är oxe.

Vad lyssnar du helst på för musik?
- Pop, ballader, och schlager.

Sjunger du jätte bra (jag tror det) Svara ärligt?!
- Jag tror jag sjunger rätt bra eftersom jag kommer med i taölangtävlingar osv :)

Hur bra jsunger du på en skala från 1-10!?
- Alltså knasiga frågor. Det beror på vad man gillar för musik. Folk som jag träffar upsakkatr min röst och säger ''Du är verkligen jätte bra, sattsa på musiken!'' Så kan itne säga skalor. Det beror på vem jag gemför med, huhu knasig fråga.

Om du fick drömma fritt, hur skulle dit liv se ut då?
- Exakt som nu. Tror jag. Hihi. Ja! Faktiskt.

Vad tycker du om lindafunde.blogg.se?
- Vet itne läser inte den bloggen..

Tog bort frågor som jag redan svarat på..

TACK ALLA! :D






















Frågestund hos endastlisa

2009-04-19 / 12:28:13

Är det nått ni velat veta om mig ett bra tag? Passa då på nu!
Du får fråga allt från personliga frågor, deisign, foto, sången.. Och vad du nu kommer på! Jag ska försöka hitta på dem bästa svaren till er när frågestunden är klar. Ni får även tipsa folk att jag har en frågestund...

Frågestunden avslutas nån gång ikväll, eller imorgon.
FRÅGA PÅ NU! ♥

A new day

2009-04-19 / 11:40:49


GODMORGON!

A new day, sunday. The last day of the påsklov! Kan inte fatta att det är skola imorgon! Det känns jätte konstigt. Lovet har gått så sakta, men endå så fort. Väldigt knasigt. Imorgon börjar det vanliga livet igen, med skolan. Plugga, plugga, plugga, somna i alla matteböcker, och stupa till sängs innan klockan är 8. Så brukar det se ut, ibland...

Idag sista dagen på lovet,
ska jag först fara på loppis med mamma, elin och Ullrika. Elin ska spana på en bur till sina råttisar. Och efter det blir det kalas hos min morbror o moster och mian kusiner, därför att Ullis fyller år! GRATTIS!

Nu blire kommentarsbesvarning.
UCH, har förlorat massa premisar, måste skärpa mig att skriva bättre! ;)

Godnigth sweethearts

2009-04-18 / 20:30:57


Nu är jag nästan klar med alla kommentarerna, men måste avsluta datorn, för ska se robinson...
imroogn återkommer jag med massa nytt, om ni vill och läser min blogg, så får ni lägga till mig på bloglovin såklart, och skriva en kommentar. Gjorde en liten godnatt bilder till er även fast klockan inte är så mycket.

Godnatt på er, vi hörs imrogon!
Pussar!

Dagens...

2009-04-18 / 17:55:10


Dagens outfit, orkade itne vänta bilden, det ser så smalt ut då, haha :o]

Dagens slapp outfit;
Tröja; Cubus
Byxor; bytte efter stan till dessa jeansleggings från gina, före hade jag ett bar ljusa stuprör som var lite egenrivna längre ner tills. Sockar, och sedan mina mysiga dun tofflor (svarta) med stjärnor...

Jenasleggings from gina tricot ,

2009-04-18 / 17:51:37


Here it is, dagens inköp. Jeans leggings från gina tricot 299 :-
I love them, vad tycker ni, hiss eller diss?

Fan vad det är inne med blekta jeans, jag är fan förälskad , :o)

Lisa are in love whit gina tricot

2009-04-18 / 16:21:45
GAAH, BOTA MIG, JAG ÄR MBEROENDE AV GINA TRICOT!

Asså jag har verkligen haft en bra stan dag idag. Jag och mamma har fått ränna in på gina tricot hur många gånger som helst på grund av min hemska beroendesjukdom av gina! Jag hittade min älsklingsklänning som vi ska köpa till veckan när mamma får lön! Då ska jag köpa den, underbar! Sen köpte jag ett bar jeansleggings från gina med, I LOVE THEM! När mamma får lön ska jag shoppa hur mycket kläder som helst.

Bilder kommer på jeansen becuse i love them!
Nu; kommentars besvarning..... innan jag storkan *AH!*

Stanish

2009-04-18 / 12:08:10
Detta blir ett supersnabbt inlägg bara så ni vet!

Godmorgon alla läsare! Lördag idag. Vaknade rätt sent, vid 11 tiden. Iallafall så ska jag och mamma skynda oss in till stan. Då ska jag prova chinos, tror itne jag köper nått idag, men iallafall kollar och provar. Hihi. Alla kommentarer som jag itne svarat på ska jag svara på ikväll, im sorry gize!

Btw, nu ska kila.
Bloggar mer i eftermiddag...

Inte på kreativa sidan ikväll!

2009-04-17 / 22:44:40


Nu hörrni har jag suttit och pjollrat på lite i photoshop i nån timme, är verkligen inte på den kreativa sidan idag, helt galet, är helt dålig, kan itne deisgna, kan inte smälta ihop färger som passar, har inga idéer eller nånting. Lite jobbigt. Men ska försöka ta nya tag imorgon igen och börja med en design till solveig.

Imorgon är det Lördag. Tänkte faktiskt dra med mig till stan imorogn och shoppa, fast jag är pank, så mamma får följa och betal hihi ;> Det är så ni ska behandla era mammor tjejer, tvinga dme at köpa massa kläder och grejer till er! Hihi. Får se nu imorgon om jag hittar några chinos, villket vore underbarast av underbart.

Har itne svarat på typ några kommentarer. För er som vill byta bloglovin, ska lägga till er imorgon, för måste verkligen sova nu, är så trött att jag typ halvsover på tangentbordet *hooost*

Emma ville att jag skulle länka henne så ofc att jag gör det. Klicka in på hennes blogg om ni vill, och skriv nått snällt, då blir hon skit glad, det vet jag, tro mig!
Emma göteborgs flikkka kan ni också kika in och göra samma sak hos. Om ni är snälla ofc! ;o)

Föresten, vill hälsa till världens bästa syster, som har feber nu! Skriv nått till henne med! haha, ni får skriva mycket ikväll, men det är bra! ;>

Nu ni väntar sängen på att storbloggerskan ska få sin natt sömn, *ahhh*
Godnigth sweethearts!

Ut och grilla & dricka varm choklad

2009-04-17 / 12:39:02


Nu ska jag ut, till nätt ställe och grilla korv och såntdär :]
Iallafall så går det att kommentera nu, villket jag är skitglad för! Hur som helst, kamran händer nog inte med, men vi får se. Om den förljer med så får ni massa bilder sen att kika på, kul va? Men tills dess bjuder jag på denna bilden som jag tog när jag var ute med syrran och fotade här om dagen. Hihi. I ike it.

Kika föresten in i syrrans blogg här... Hon behöver nog några kommentarer! Hihi.

Btw. 300 premisar nu! TACK ALLA! Om du vill ha en till premis, säg till mig så lägge rjag till dig, fast då måste du lägga till mig med såklart. Klicka då på ikonen och sedan skriv en kommentar, så läggerjag till dig ikväll.
bloglovin

Friday morning

2009-04-17 / 09:45:03
God morgon på er!

Idag är det fredag. Första fedagen när jag känner ''åh nej, fredag..'' Det beror nog på att mitt påsklov tar slut på söndakväll.. Och det är ju bara några dagar dit! Ohno! Iallafall så längatr man ju lite efter alla kompisar. Och även att jag ska sjunga påradion på måndagen! På torsdag far jag till luleå, och sjunger för jag kom ju med i stjärnskott, och för att ta sig till delfinal måste man fara dit ich sjunga, och jag vill verkligen det!

Idag ska datorn och bloggen få vila lite, för blogg.se har fortfarande inte fixat kommentars problemet! Så vi ska kanske göra nån utflyckt idag,hitta på nått. Jag ska umgås med människor istället för min blogg. Hihi. Ikväll kanske jag kikar in ofc. Men iallafall så får ni om det går, kommentera..

bloglovin 
Lägg gärna till mig på bloglovin, och skriv en kommentar så kan jag lägga till dig sen. Kommentaren kan du skrivai nått annat inlägg om det inte går i detta. (Snälla.. 300 premisar när jg loggar in ikväll?)

Asså palla, endel av er lägger till och tar bort bloglovin direkt ;o' Det gör inte jag, jag ahr er där och tar inte bort precis. Så antigen lägg till och ha mig, och jag er. Eller inget. Jag vill inte att ni ska luras....

Freestreet - Gratishemsidan som fungerar!

2009-04-16 / 13:27:54


Klicka på bilden eller här, för att bli medlem!
Sjukt bra gratis hemsida som ger resultat! Närdu fått 950 poäng, får du ett presentkort på 500 kronor!! Kom igen, det är enkelt att få poäng, besök hemsidor gratis, värva vänner och vips får du ett presentkort hemmskickat! :)

OBS: FÅ EXTRA POÄNG VID REGISTRERING HÄR! :D

Självkänsla

2009-04-16 / 11:40:46
Jag tänker nu ta mig tid, och skriva om självkänsla, och självförtroende:
Jag har alltid viljat förmedla självförtroende och kärlek till mina läsare, enda sedan jag startade min första blogg. Nu när jag har rätt många läsare som läser, så tycker jag att det är viktigt att ta upp endel saker i bloggen, och itne bara lägga ut bilder, texter och andra saker som egentligen är onödigt, fast sjukt kul. Iallafall tycker jag att det är viktigt att skriva lite om självkänsla, och självförtroende. Jag tror ni vet vad jag menar om då? Jag hoppas det.

Det är nämligen så att miljontals människor, oftast flickor går runt dagligen och mår dålig. Mår dåligt för att dem känner sej fula, feta, skäms över deras hudvärg, religion, och massa andra saker. Dom kan skämmas över deras familjer, deras mat, deras boende, utseende, och så vidare. Jag tycker detta är helt förskräckligt! Alla skäms vi för nånting. Jag är en person som gärna skämmer ut mig själv en andra, och vill hellre få er läsare att få bättre självförtorende än att inte säga nått. Jag skäms över saker. Och jag säger raktut till flera hundra personer; Jag skämdes över min hårfärg, jag skäms ibland för att jag har lite krokiga tänder, jag skäms när jag gjort nått dumt. Det är klart att det finns mer saker, men då skulle man få skriva hela dagarna, så är det! Det jag vill med detta inägg är att ni alla människor ska förstå att även om ni är chokladfärgad, rundare, dålig hy, har nån sjukdom eller vad som helst... Ni ska tänka efter; och säga till er själva: Jag är bra som jag är! Alla kan inte vara lika, hur roligt skulle det vara om alla såg ut som du? Inte ett dug kul! Såklart skulle alla vara bra, och söt som just du är! Men det skulle bli tråkigt. Du är söt på ditt sätt!

Det jag ville säga var... Skit i om du är chokladfärgad, är rund, dålig hy osv. Har nån, har nån nån nån ställt fram det som att det är totalt fel? - Nej! För alla är vi olika. Och du är bra som du är!

I love shopping

2009-04-16 / 09:09:45

 
Sitter och dreglar på massa klädhemsidor <;
Asså det är sjukt så mycket fint det finns! Titta bara på den fin scarfen, och örhängerna.. Jag älskar nutidens mode, det är så mycket gulligt som verkligen är min stil. Nästa klädesplagg jag tänker prova och kanske köpa chinos! I f*ucking love them! Asså den som upfunnit chinos (för några år sedan... hehe..) Iallafall, den är fan smart! O_o

Iallafall, nu går det att kommentera igen ! ?


NU GÅR DET INTE IGEN, NU GÅR DET ! GAH , ASSSÅ FYFAN!

Godmorgon!

2009-04-16 / 07:47:31
Godmorgon hörrni! Jag vet, man kan inte kommentera, men håll till godo problemet är löst inom några minuter, när kundtjänst börjar jobba villket är kl. 8.00 så håll till godo!

Torsdag idag. A new day! Idag ska jag och Moa blogglana. Hihi. Det vill säga vara väldigt mycket med bloggen, hihi. Min blogg är lite gran en familje medlem nu, <; Iallafall så ska jag kika runt lite nu och sedan maila kundservire.

Im here for u gize, så snälla... lägg till mig på bloglovin så det blir 300 premisar nån gång :/
bloglovin

Liiiichaa

2009-04-15 / 16:34:51


HAHA ser att haidi gillar att gästblogga i min blogg ;>
Trevligt värre haidi, vi gillar när du kikar in och skriver några rader hihi.

Bjuder på en förskräcklig bild på mig som är nytagen, Alldeles nyss när jag var ute & fotade faktiskt. Iallafall deisgnen börjar bli klar, haidi, jag har 2 sake rjag vill ändra ^^ Btw, här är iallafall en bild på mig.

I HATE BLOGG.SE, NYSS GICK DET INTE KOMMENTERA IGEN, TAPPAR MASSA KOMMENTARER... ^^

Nu är det klart , voila vad tycks ?

2009-04-15 / 14:23:05

Nu är hela bloggen fixad och klar precis som lisa ville ha den ;> btw det är jag (haidi) på bilden.

Vad tycker ni nu om Lisa's nya bloggdesign ? hoppas ni gillar den ! Gillar ni hennes gillar ni min , gå gärna in och kika lite http://haaiidi.blogg.se/

PUSSAR !

Underbara vädret kallar!

2009-04-15 / 13:39:20
Hej alla socker toppar! ♥

Nu ska jag gå från datorn lite, och kanske gå ut och fota. Vi får se! Btw, om bloggen är lite rörig under någron timma framåt, bli inte rädd då, det är haidi som ska göra klart det sista på deisgnen och ändra så att blommorna inte blir knasiga på endel datorer. Rigth (?)

Vi får se om jag kikar in igen ikväll <;
Underbara vädret kallar! Pussar!

______________________________________________________________________________________

bloglovin

Klicka på denna knapp och lägg till mig på bloglovin, om du gör det så kan jag lägga till dig med, bara du säger till! <:
Det är ett mirakel om det är 300 besökare nästa gång jag loggar in ! :o

Hot flow

2009-04-15 / 13:02:03



Super hot bild på blommor, det är meningen att bilden ska vara såhär ^^

I want to have chinos ^^

2009-04-15 / 12:31:12


________________________________________________________________________________

Jag vet, för endel av er far blommorna i headern fel, men haaiidi ska fixa det ikväll, även lite annat som inte är klart ;)
Föresten, klicka här;bloglovin
Då lägger du till mig på bloglovin, säg bara till så lägger jag till dig med!

Titta i menyn, jag har en billänk! :) Kopiera den och sätt in i din blogg :D

Jag är med i julias stjärnskott!

2009-04-15 / 11:24:01

JIPPIE HERREJÄVLAR SÅ HIMLA ROLIGT/KUL !

För ett tag sedan skickade skickade jag ett anmälningsbrev till tävlingen ''stjärnskott'' som t.ex idol-alice, amy diamond, sanna nielssen osv har deltagit i när dem var mindre. Det var några veckor sedan...

Nu sitter jag här vid datorn.. och det ploppar upp ett mail från Lingman & CO,
GRATTIS, DU ÄR UTTAGEN TILL JULIAS STJÄRNSKOTT 2009!

JIPPIE! Om jag går till final så får jag åka till skansen!

New new new new new

2009-04-15 / 08:18:04
Ny design, nästan klar! Vad tycker ni? TAck haidi sötaste människan, du är bäst! <:

Nog till nått tråkigare, jag vet att ni sitter här och läser men inte kan kommentarera. Inte bara jag som har detta problemet med min blogg jsut nu! Snälla blogg.se, hjälp (?) Alltså blir galen när det krånglar. Kanska ska kika in hos Karin Olfofsson och säga till såhär tidigt på morgonen så problemet är löst i eftermiddag iallafall...

Btw, vad tycker ni? (oh no, just ni kan inte säga! ;o)

Nästan klart nu Lisa

2009-04-15 / 02:20:50
Hej lisa, blogen är nästan klar har lite saker kvar som du ser !
Men jag måste verkligen sova klockan är halv tre snart :)

Hoppas du gillar vad jag gjort , gjorde lite annorlundare än vad du sa för att det du sa var så lik mitt :) pussar <3


bamsekramar från Haidi haaiidi.blogg.se

Ny design inatt ! :>

2009-04-14 / 20:02:54


Ciao amigos <;

I natt ska haidi göra min nya deisgn :o) Så bli inte rädda imorgon och tro att ni kommit fel när det är en helt ny deisgn här på bloggen! Hihi. Iallafall så ska bloggen bli lite mer ''proffsig'' det ska se ut lite mer som en fotoblogg kan man säga. Den komme rvara mörkgrå, 3 bilder i headern....Ja, mer säger jag inte! ;o)

Btw, nu ska jag göra nått :o) <;

Dagens ''lek''

2009-04-14 / 12:31:56
Tänkte ge er en liten utmaning, eller... Egentligen är det jag som får utmaningen av er!

Leken heter konsekvens. Ni ska skriva via en kommentar nånting ni vill att jag ska göra, vad som helst. Sedan väljer jag en av alla konsekvenser jag fått och sedan gör jag det som står i den valda konsekvensen.

T.ex ''Spring runt på stan och skrik att du är kär i dig själv''

Hoppas ni förstår. Skirv nu en konsekvens, så ska vi se vad jag väljer ;o]

________________________________________________________________________

bloglovin
Lägg till mig när du ändå är här, kanske kan lägga till dig med om du säger till :*

Grilla!

2009-04-13 / 12:49:54
Hej alla!

Jag ska fortsätta att svara på era kommentarer ikväll, ska nämligen ta vara på det underbara vädret som är idag! Jätteskönt ute, och sol! SÅ vi ska till veicko och grilla. Jag kommer hem lite senare, och då svarar jag på kommentarerna.

Anw, till veckan kanske jag ska byta deisgn...Så håll utkik genom att klicka bloglovin på bloglovin knappen så du itne missar den nya layaouten, och massa bilder! ;)

Pussar!

Örsköldsvik 09

2009-04-13 / 12:18:59
Godmorogn allihopa! Nu är jag hemma! Bjuder på lite bilder som ni kan kika på medans jag svarar på alla kommentarer. (tar ett tag..) Iallafall, läs, se och njut!


Jag i bilen påväg till Övik.


Världens snyggaste ägg, jag är konstnären ;)


Min packning... Jag vet för mycket!


Att ta en kopp varm choklad och ett wienerbröd på 7eleven i Umeå  är inte fel! ;)


Mamma och elin på hotellrummet ;)


Godis hade vi så det räckte och blev över.


I'm a candygirl!


Hotellfrukost på morgonen (ignorera min min) xD


Det ska vara mjölk, jucie, the, och massa annat :)


Påmorgonen  när vi skulle lämna rummet...


Logen.


Receptionen.


Då vare dags! ;)


Och då var påkshelgen 09 slut... :(

Hej från ö-vik!

2009-04-11 / 18:49:34
Hej alla glada påsk älskare!

Gud villken tur att det fanns en dator med internet gratis på hotellet. Nu kan jag skriva lite till er! Vill först tacka tusen gånger för att det är 209 prenuenanter nu! Tack tack tack tack! Jag är super glad nu för er som inte vet! ;o)

Iallafall. Vi var här ungefär vid 15 tiden idag. Och då gick vi till hotell rummet och slappade. Hotellet är underbart! Och sedan gick jag och elin till coop och köote godis till mamma som glad påsk gåva. Och hon hade köpt 2 stoooora ägg till oss, och sedan ville hon ge oss pengar för att vi köpte till henne, haha mamma det behöver du inte! ;o)
Iallafall... Nu har vi just varit och ätit i stan på olearys.

Ikväll ska jag vara på hotellets gym och i den underbara polen! Alltså i love it!
Imorgon blir det hotellfrukost, (me like) Och sedan paradis badet hela dagen!

Kanske kan skriva lite imorgon bitti osv.
Föresten, alla kommentarer svarar jag på när jag kommer hem, för sitter itne här i flera timmar och gör det, haha. Måste umgås med min familj lite och njuta av lyxheten!
Pussar från Örnsöldsvik!

___________________________________________________________________________________________
bloglovin

Lägg gärna till mig på bloglovin, och säg att du gjort det, så kan jag lägga till dig också nrä jag kommer hem!
Snart kanske vi är på 300?

Lisa ♥ chokladbollar

2009-04-11 / 01:08:57


Ja, jag gillar chokladbollar.. Jätte mycket då <;

Lyx problems

2009-04-10 / 23:11:21
Shiet har itne hnnit packa änn, haha snacka om lyx problem ♥_♥

Mamma och hennes kompis Kickie for och lyssnade på nån schlager musik, så jag sitter här med syrran och svarar på massa kommentarer, och har just pratat med bästis i telefon, (bra samtal) <;
Iallafall så ska jag när dem kommer hem sedan packa och sen sova. Ska se till att ta med mig lite underhållnings saker till hotellet, för det blir ju nästan en hel dag utan att göra nått Haha.

Kmr hem på söndagen <; Men hinner blogga innan jag far ofc..
Ja, som alla andra bloggare diggar jag mitt svens-engelska språk i rubrikerna ;o)

Stängt pga av sjukdom (?)

2009-04-10 / 22:05:03


Föresten, har ni sett en sådan här på en affär där 6 stcyken jobbar? ;)

Glad påsk!

2009-04-10 / 15:24:27
Nu ska jag dra mig från datorn, klä på mig nått finare och sedan hjälpa mamma & hennes kompis kickie med middagen. Vi ska nämöligen äta påskmiddag! Iallafall så svarar jag på mer kommentarer sedan ikväll :o)

Imorogn far jag till övik O_O Så kul det blir.  Vad gör ni sötisar?


_______________________________________________________________________________

bloglovin

Lägg till mig på bloglovin, och skriv att du gjort det, så kan jag lägga till dig med :)
Bara så ni inte missar nått i bloggen ;)

It's raining!

2009-04-10 / 14:43:37

Jag vet, bilder passar inte in i inlägget, men whatever..

DET REGNAR DET REGNAR DET REGNAR DET REGNAR!
Ja, för mig är det ett stort plus tecken! Nu ös regnar det! Här i Skellefteå har vi massa snö, men nu så lixom smäleter det bara på, och regnar! Åh, vad ljuvligt.

Är jag knäpp för att jag älskar årets första ös regn? O_O

bloglovin Alla som läser min blogg, klicka på ikonen, för annars kanske ni missar nått bra inlägg! Lägg till mig, så kan jag lägga till er med. Snart 200 premisar!

Långfredag fm

2009-04-10 / 13:02:31
Glad påsk alla kycklingar (!)

Nu är det lång fredag, och jag är på ett rätt bra humör idag. Alla kompisbekymmer och sådant får vänta tills efter lovet. Detta lovet ska bli kul, jag ska inte tänka på tråkigheter ett skit! ;)

Nu ska jag svara på alla kommentarer, hur mår ni?

Fyfan på denna dag!

2009-04-09 / 15:19:00
Fan fan fan på denna dagen...

Det var ju en trevligt inlägg på denna underbara (not) skärtorsdagen. Men seriöst, denna dagen har varit sämst. Asså jag orkar inte smöra mer, itne ett skit mer. Snart packar jag en stor lastbil med våra möbler, och sen flyttar vi. Till Uppsala. För jag smörar inte mer nu, inte ett skit till. För alla är så jävla falska (!)

För övrigt, ha en jävligt bra skärtorsdag...
Har gjort en sjal på slöjden idag för ER som bryr er...

Good nigth honeys! ♥

2009-04-07 / 20:17:58

Foto: Jag, Nikon D40 kitobjektivet NIKKOR 18-55 mm.

Innan soffan kallar, så bjuder jag på en till sådan här bild. I like them all!
Ikväll har jag fått rätt bra med kommentarer, så gjorde mej ett glas med choklad milkchake, laddade upp med en chips påse som var kvar från helgen (!) och sedan svarade jag på alla kommentarer. Det går alltid rätt fort när man her på en bra låt också! Så det är ett bra tips till er storbloggare! Slå på en bra låt, ladda med nått gott, och kör! Iallfall är alla kommentarer uppskattade till tusen procent, varenda en faktiskt.

Anw, Imorgon är det skola. När jag kommer hem får vi se vad jag hittar på. Alltid kommer jag på nånting oftast. Kanske att jag far in till stan & kollar lite kläder? Det blir ju aldrig av när jag planerar...Så det var ju en bra ide, faktiskt.

Btw, nu tänkte jag ta en snabb duch, sen blir det soffan hela kvällen. Alla kommentarer som inte är besvarade som rasat in nu tar jag och jobba rpå imorgon, lite fritid behöver jag ju!? ;)
Vi hörs imorogn allihopa! Pussar!

Lite om ksolarbetet

2009-04-07 / 20:09:56



Imorgon är det skola, igen...Nyss hade jag värsta skollängtan, på helgen längtade jag efter skolan, och nu är jag värsta lov sugen. Tänkte berätta lite vad vi håller på med i skolan just nu. I matten jobbar vi med procent, och grader. Det är mycket jobb med passare, och gradskiva. Mycket att räkna ut hur många grader en vinkel är..

I svenskan jobbar vi just nu med stormarkstiden. Lite om hur det var med gustad || adolf och såntdär jätte kul (SURE) Okej, det är rätt roligt om jag ska avra ärlig!
För övrigt har vi andra lektioner, och slöjd. Även en musikal på gång ''snövit och dom sju fjortisarna'' snart premiär! Det är jätte roligt. Jag och dina är i musik gruppen, det finns olika grupper. T.ex drama, dator, syslöjd, idrott osv. Slöjde syr matriall till musikalen, och datan manuset, draman ska vara skådespelare osv.. SUPERKUL!

Nu ber mamma mig att vara lite social, så absolut.
Tills imorgon, tänk på att ni som inte har lov; jobba riktigt bra i skolan  imorogn nu! ;)
Vi hörs imorogn bebisar ;* Pussar!

Skotta fram påsken norrland!

2009-04-07 / 19:16:21

Bilden är lånad från google ;)
Nu ni, tänkte jag skita i mina dåliga vad-jag-har-gjort-idag inlägg, och skotta fram påsken lite här i snöiga norrland, och varma södra sverige. Det är inte alla som firar påsk, men just jag älskar påsken, tycker det är så mysigt, att kläa massa trista kvistar med färglada fjädrar och handmålade ägg. Och det bästa måste vara påksäggen, och även vanliga ägg. Jag älskar att måla ägg på påsken. Den är så mysigt. Jag älskar att sitta och bara måla, olika mönster och sånt. Och även att äta dem sen. Sen så är det kul att få påskägg. Roligt när dem är gömda också. Och att klä ut sig till påskärring och gå ''glad påsk'' (ja, det gör jag fortfarande!) Kan inte sluta. Det är så kul Hihi.

Vad tycker ni är bäst med påsken? Nått finns det väll? ;)
Nu får vi hoppas på vårväder här i norrland när påsken säger hej också!

Lisa berättar...

2009-04-07 / 18:39:08


Hej på er allihopa!
TÄnkte berätta lite om hur det ser ut i påsk för mig, och om lite annat intressant *fniss*. Hur som helst så vill jag presentera dagens bild. Det är en bild jag tog för några dagar sedan när jag var ute och fotade. Bilden föreställer gammal trä, som är täckt med ljusblå målar färg. Egentligen ska bilden vara stående, men den var fin såhär.

Påsk, vad ska jag göra i påsk? Jag har svaret! På Lördag, kommer vi åka till Övik (önsköldsvik) Och bo på hotell över natten! För på Söndagen ska vi bad apå paradis badet. Åh, vad jag längatr. Älskar övik badet! Det ska bli kul att bo på hotell också, och med pool och god hotell frukost, och massa sånt där lyx. Så kanske ingen bloggning över helgen. Men det är ju några dagar tills dess. Vad ska ni göra i påsk?

Ska du sjunga i radio Lisa?
Ja, jag ska sjunga i radio! Den 20/4 smäller det, då gör jag min första radio intervju, och sångframträdande. Det ska bli sjukt roligt och jag ser framemot det. Det komme rvara på skellefteåradi kl. 13.00, så får sluta tidigare, villken jag storgillar, haha.

FÖRESTEN.. BAJS X'D FÅR MINDRE PREMISAR :/ NU MÅSTE NI LÄGGA TILL MIG SÅ DET BLIR 200 SNART! ;)

GODKÄND I ALLA ÄMNEN!

2009-04-07 / 17:25:47
Im home from the school.... Oh, så good!

Idag har det varit långdag, hunnit med massor. Ska nu svara på era kommentarer, och sedan skriva ett litet mer roligt och bra inlägg bortsett från detta ;)

Iallafall, vi fick våra skriftliga omdömen idag! JAG ÄR GODKÄNND PÅ ALLA AMÄNEN! :D

Jag ska sjunga i radio!

2009-04-06 / 21:05:08


Hej på er alla läsare!

Jag har svarat på dem flesta kommentarerna. (ska fortsätta imorgon) Jag kan inte fortsätta med det hela natten, haha. Anyway, så bjuder jag på en bild som togs när vi var i en litet samhälle här hemma. Jag och syrran och jessica gick till en bor, och njöt lite av det mysiga vårvädret, och tog lite kort.

Iallafall, nu ska jag sova. Det behövs ibland. Igår somnade jag på stört i min säng, så måste sova ;)
Vi hörs imorgon alla darlings!

Föresten: Bokade in min första radiobesök, ska sjunga i skellefteå radio den 20:onde. Mer om detta kommer imorgon, när jag sovit lite, och har mer skrivenergi! ;)

aktiva igen :D

2009-04-05 / 20:46:57

Idga blir det loppis!

2009-04-05 / 11:58:10




Här är allt det nyttiga som åts hos mig igår *host*
Jag hade lite tråkigt, så fotade lite roliga saker som stod i vägen, haha. Iallafall så var det gott att äta sig riktigt onyttig igårkväll, det är ju nått som jag älskar att göra, haha. Godiset var super gott, det andra med faktiskt. Är det bara jag som tycker att icas egna sour cream and onion chips är godare än orginalen, typ olw? Jag älskar icas speciella, och kan verkligen inte fara hem utan dem när vi har handlat på Maxi (inte så ofta vi gör det så)

Istället för att sitta här hela dagen så ska jag snart fara på loppis med mamma och mormor! Det var så längesen jag var på loppis, och jag älskar verkligen det, så jag sa direkt att jag skulle förlja med! Jag älskar den mysiga känslan av att gå på loppis. Det finns alltid nått riktigt fynd. Endel har ju köpt saker, och sedan tagit med dom till antikrundan och sedan fått reda på att prylen/möblen eller vad det nu är, är värd flera tusen. Och endel har ju köpt sakerna för nån krona. Så jag är verkligen inte emot loppisar. Vad tycker ni om loppisar/aktioner, hiss eller diss?

KOM IGEN NU, SE TILL ATT JAG FÅR 200 BESÖKARE.... DÅ NI ;)

Jag har blivit illustrerad!

2009-04-05 / 11:42:59




Ser ni! Världens bästa Linnea har illusterat mig! Visst blev det likt? :D
Besök hennes blogg här..

Söndag morgon (moa läs!)

2009-04-05 / 10:07:05
Godmorgon Allihopa!

Nu är jag vaken! Somnade igår i soffan efter robinsson. Vad tyckte ni om gårdagens avsnitt? Jag tyckte det var bra, riktigt spännande faktiskt. Innan robinson bröjade så for vi till Ica maxi och köpte massa godis, dricka och chips. SÅ kvällen var riktigt god också, ;o) Hihi. Iallafall, så hade jag jätte kul igår.

Idag är det iallafall Söndag. Känns skönt att det är skola imorgon så att vi bara går till Torsdag, coh sedan är det påsklov. Nästan alla har redan påsklov, hihi. Btw, har inga planer för dagen. Kanske ska gå ur och fota lite (!) Jag är på ett kreativt humör just nu också, så det vore skönt att foa lite.

Vad ska ni göra idag? Anw, jag återkommer senare..
Till moa: Logga in på MSN fortare än fortast!

Mystisk bild

2009-04-04 / 12:46:22
Hej Allihopa!

Nu har klockan tickat fram lite, och jag har tängt stänga av datorn, klä på mig, och sedan så ska vi fara och köpa Lördags godis på ica maxi! Dom har godast godis där! Dom har föresten 3.9 kg idag! Jag älskar när dem har det, för då kan jag köpa så mycket av mina favorit sorter till ett någolunda bra pris! Me like!

Jag bjuder på en liten häftig bild. (Ja, det var meningen att den skulle bli såhär)
Jag ställde en intsällning, sen klickade jag, och det blev rätt häftigt. Jag återkommer senare, puss.

Huvudvärk

2009-04-04 / 11:23:45
Godmorgon/dag på er!
Nu är det Lördag. Tänk, redan. Den här veckan har gått jätte fort. Nu sitter jag här i pyjamas och har just ätit frukost, det blev thé, mackor och en juice glas. Jätte gott var det! Ett stort plus till det nya blåa théet jag och mamma köpte, det smakar gudmomligt gott ska jag säga er. Helt underbart! Man blir glad av det ;o)

Imorse vaknade jag med huvudvärk, lite mindre kul dock. Fick huvud värk igår, och när man sedan vaknar dagen efter med det igen, då är det inte så kul. Jag hatar huvudvärk. Har ofta spänningshuvudvärker och sånt.
Btw, just nu är mamma på promenad, och elin sitter uppe och glor på Tv. När mamma kommer tillbaka ska vi fara och köpa Lördagsgodis (bra i mina ögon)

Nu måste jag komma igång med lite kommentars besvarning! :D
Vad gör ni?


Apelsin klyftor

2009-04-03 / 18:05:03


Bjuder på en apelsin bild, tycker den är riktigt saftigt fin ^^
Jag sitter här med en filt om mig, har idag gjort två stycken beställnings designer! Bra gjort av mig endå, har ju varit så lat på den kreativa sidan ett tag, så tänkte att det vore kul att deisgna lite, och när man väl börjat så får man sig itne från dator. Jag har gjort min kompis Elin design. Och även min systers, men den har jag itne lagt ut önnu, så den är i en test blogg, så ni får hålla er lite till :o) Det var iallafall kul att deisgna lite, alltid roligt att vara lite kreativ.

Påtal om det undre inlägget... ;o)
Det var många som undrade vem jag menade i det undre inlägget, och det kan jag säga redan nu att ni inte får veta ;o) Tyvärr, men jag vill inte säga det. Inget mer snack om det, kanske kommer mer fina inlägg sen om sånt.

Btw, snart ska vi äta middag. Nån slags gratäng. Det passar bra i min fredagsmage. Kanske ska köpa lite godis sen till ikväll, för Talang börjar ju på TV, och det vill jag inte missa. Och då är det kul att ha nått gott att äta också. Ifallatt jag skippar TV:n så blir det disco med alla kärleka, fast har inte bestämmt mej om jag orkar ut ikv. Vad tycker ni? :o)

Btw, Malin du är bäst <3

Hej harry!

2009-04-03 / 14:36:08


Inte ofta jag lägger ut bilder på syrrans råttbebisar, (eller råttbebisar, nu är dom större) Tror itne det hänt nån gång förut ens. Här är iallafall en söt bild på Sune. Haha. Bilden blev så förjäkligt bra, han ska just hoppa upp. Titta tassarna små, oj oj riktigt små ser jag nu x'D Iallafall så bjuder jag på bilden inom copyrigths regler som vanligt ;)

Btw; mräkte att jag inte har nån ''djur'' kategori, måste fixa det sen...

Rutten målar färg

2009-04-03 / 13:49:20


Det är helg! Satt just här och drömde mej bort i
kärlekens tankar När jag kom på att det är helg! Kom just hem från skolan, eller nyss och nyss, har varit hemma ett tag. I helgen har jag inga planer hitils. Tänkte fara till stan nu kanske och se om jag hittar nått, var ett tag sedan jag shoppade. Btw, så bjuder jag på en bild jag tog för någon dag sedan. Ni ser ju själv vad det är, rutten målar färg på en garage vägg (längst ner) Lite macro bild det har. Cool enligt mig iallafall, jag tycker den är häftig.

Föresten,  våren började ju komma för ett tag sedan....
Och det har börjat tina bort massor på vägarna, (fast det är snö högar) Men så vaknade jag imorse. Och vad var det ute? Jo, det var kritvitt överallt, och snötäckta träd! Alltså jag bli allvarligt galen. Jag är skitless på all skit snö som skits ut ut himlen i en skithög fart. Jag vill inte ha mer snö nu. Jag vill ha sommar! Snart flyttar jag fan till Grekland..

Anw, måste prata med er lite ang. den underbara updateringen *host*  Det är nämligen så att jag vet, det ligger skitmånga obesvarade kommentarer i bloggen, en gammal fototävling, och massa roliga inlägg som aldrig blir skrivna. Jag tycker bara att jag lagt ut en bild, och skrivit såhär, inget mode, inge roliga bildserier, deisgnutlottningar eller nått. Jag lovar, jag ska bli bättre på det här, snart iallafall. Förlåt!

Nu ska jag ta det lite lungt, en sådan här Fredag förmiddag.

Bildbrist

2009-04-02 / 14:41:40

 

Hej alla myskompisar!

Var ute och fotade här om dagen, men har inte hunnit ladda över bildena ännu (hur mycket har jag hunnit då?) Så just nu har jag lite bildbrist, orkar itne hämta kameran och överladdningskabeln. Iallafall har jag en bild på min finfina mobil som absolut aldrig krashar eller är mobbad *host* Tro mig, denna mobilen är fetmobbad. Haha.

I'm ready to give you my love, its your turn now. I have always love you, exakly how you are, who you been, and were you are. I want you to see me in my eyes, take my hand in your hand, and kiss me. I want to be whit you alle the time, se you, kiss you, be whit you, i want you to be mine. 

Ps; Ja, jag har skrivit kärleks texten själv, och lägg mräke till Monika mastermind på mobilen ;o)

Torsdagstest

2009-04-02 / 14:00:20
Tänkte att det vore kul med en litet Torsdags test..
Jag utmanar: Alla!

Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få - Jag vet inte.
Du är kär nu - Ja, jätte kär!
Du har sårat nån så de börjat gråta- Ja.
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja, flera gånger.
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Tyvärr inte, tror jag. Haha.
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Nej.
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Nej, inte det hitils.


ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra -
  Tyvärr...
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Tror det, eller?
Jag har smygit ut utan lov - Vet inte.
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - Nej.
Jag har en hemlighet som ingen vet - Väldigt många.
Jag har fuskat i ett spel - hihi aa fast alltid erkännt det, haha.
Jag har struntat i ett prov - Nej.


DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol -
Nej.
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Åh, nej!
Jag kan inte svälja piller - Jo, det är jätte enkelt.
Jag har tagit mediciner mot depression - Nej det har jag inte.
Jag har anorexi och/eller bulimi - Nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - Vet inte.
Jag har vaknat gråtande - Nej, eller kanske när ja tonade håret, haha.
Jag har somnat gråtande - Ja, kanske.


DÖDEN
Jag är rädd för att dö -
  Ja, det är lärskigt.
Jag hatar begravningar - Ja.
Jag har sett någon dö - Nej.
Någon nära till mig har försökt begå självmord - Nej.
Någon nära till mig har begått självmord - Nej.


ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad -
Haha ja.
Jag har sett en fallande stjärna - Jag tror det!
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - Jag vet inte, hihi.
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas - Hum, ja det har jag.
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss -  Haha, nästan alla.
Jag har sparkat en kille mellan benen - Haha ja!
Jag har varit i ett casino -  Nej.
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan - Haha nej.
Jag har lekt sanning eller konsekvens - Ja.
Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme -  Haha tror itne det, men skulle kanske kunna.
Jag har krockat i en bil - Nej.
Jag har medverkat i en teater - Jag tror det (?)
Jag har fångat en snöflinga på min tunga - Ja.
Jag har sett norrskenet - Ja.
Jag har suttit på ett tak på natten - Hum, vet inte.
Jag har aprillat någon - Haha, ja absolut! Senaste igår (1:a april)
Jag har åkt taxi - Ja, såklart.
Jag har ätit sushi - Nej.
Jag har åkt snowboard - Ja.

TORSAG !

2009-04-02 / 13:47:01
Hej alla april glada!

Kan inte fatta att jag inte bloggat på 3 dagar! lite slarvigt av mig. Tyvärr har jag ingen förklaring varför heller. Har bara inte ens varit i närheten av datorn, hehe. Iallafall, Torsdag idag. Jag har just kommit hem från skolan, vi fick sluta 1 timme och 40 minuter tidigare idag! (6:orna) För vår syslöjdlärare var sjuk, och ingen vikare fanns! :o)

Så nu sitter jag här och är rätt glad, och njuter av en korvmacka med hallon soda ;o)
Man ska lyxa lite när man är hemma själv, hihi. Nu ska jag svara på era fina kommentarer!
RSS 2.0