Barn i andra länder..

2008-09-24 / 11:40:26
v i l l   a t t   d e t   s k a   b l i   f r e d!

Jag tycker det är gräsligt hur människor i andra länder kan bete sej så mot annat folk. kriga, skjuta, och bara förstöra allt för människorna.. Kan inte bara alla sluta? Nu! Bara skita i dom jävla gevären? Dom vore skicka alla barnen till ett tryggt land. Sätta dem på tågen ochlåta dom slippa se allt det här hemska. Om jag var myndig skulle jag bli fadder på driekten, Jag vill inte veta av vad so pågår i alla dessa länder.

Det är viktigt att folk börjar förstå hur bra vi har det i sverige! Vi har mat, pengar, jobb, en fritid och endå sitter vi hemma och tycker synd om oss själva för att vi har hosta, eller feber.  Vi kan sitta i ett kafe lungt och stilla.. men det kan inte dom!Vi fattar inte hur dom har det! 

Dom vaknar på morgonen av att det skjuter hot o dit, soldater springer och korsar vägarna. Deras pappa måste ut och hjälpa till, barnen blir hysteriska. Det kanske är den sista gången dom ser sin pappa! Men dom tar sej modet och lutar sej tillbaka och låter pappan gå. han kommer aldrig tillbaka. Nån tar deras mamma och deras syskon. Ensamen kvar ute i det farliga är detta barn. Vi kan kalla detta barn för Laysia. Då blir det mer äkkta så folk förstår.

Laysia har ingetning kvar. Hon har lite mat som hon försöker äta av en gång per dag. Sen är det slut. Hon måste bege sej ut och leta nått att äta. Men det är mörkt och folk vimmlar skräckslagna ute på gatorna. Hon tar se modet och raskt som hon kan försöker hon nå äppelbiten som ligger en pytteliten bit utanför hennes gömmda hydda. D känner Laysia en hand på ryggen. Där slutar hennes histora..

Hon blir skickad i ett tåg.. Vart hammnar hon? Lista ut det själv!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0