Första advent

2008-11-30 / 21:12:16
Hej alla!
Tänkte börja att skriva att det är första advent idag, för er som inte vet det.. Hehe! Förlåt för verkligen super duper dålig uppdatering. Men det har varit mycket i helgen, så jag har inte hunnit med att blogga.
Det har varit från det ena till det andra. Vi har advents pyntat. Det blev riktigt mysigt. Varit med solveig, haft myskväll hos veicko. Och sånt där.

Har bestämmt mej att inte sitta vid datorn lika ofta nu vid jul. Vill ta vara på allt mys som man har vid julen. Vara ute i snön, handla julklappar, äta massa julgodis, baka och bara mysa. Men kommer såklart att blogga med! Det är ganska kul att lägga upp julbilder och få fina kommentarer!
Men kanske inte lika många inlägg och så. Men ska försöka skriva minst ett blogg-inlägg per dag.
Vissa dagar kanske det inte blir nått, vi får se!

Natti natti! - Nu har jag min gröna lilla mp3, jippie!

Lunch (?)

2008-11-28 / 10:28:14

Halloj,
Klockan har rendan blivit halv elva. Och jag ska försöka göra mej lite lunch. Kanske får värma upp nått sen igår eller nått. I värsta fall gör jag gröt eller korv med bröd. Efter lunch ska jag ta och krypa ner i soffan och mysa och läsa en bra bok. Har lånat massa bra böcker från biblioteket.
Känne ratt jag behöve rkomma bort frpn datorn lite. Har suttit här så länge hela veckan..

Anyway,
Kanske bloggar mer ivkäll. Vi får se om jag har lust elle rom nått annat står på tur före! Det blev ingen utlottningsdesign. Photoshop vägrade lyssna på mej igen. Men det blir snart en deisgn, jag lovar!

Se you later!

Morogn lista

2008-11-28 / 10:10:03
Jag har inte lagt upp en lista på hur länge som helst. Så vi kör igång med en lista här.

Vad har du för intressen?
Svar: Sjunga, mitt störts intresse! Stå på scen också. Fotografera, dansa och vara ute. Umgås med människor, släkt, vänner familjen. Jag är väldigt social av mej!


Pinsammaste som hänt dig?
Svar: Det finns många. Men den senaste riktigt pinsammaste saken hände mej för kanske 2/3 år sedan. Då var jag och badade med min min familj plus mammas kille och hans 4 barn. Då gick jag och solveig och bstade. Efter ett tag gick vi ut och då sträckte jag på mej och hållde på (utanför polen) Plötsligt såg jag att alla stirrade.. Var naken..

Tänker du mycket på ditt utseende?
Svar: Såklart är det viktigt för mej att ha kammat håret och bortat tänderna. Jag tänkter lagom mycke tpå mitt utséende. Men perosnlighetetn är mycket viktigare. Utsidan räknas inte på hur en person är som person.

Vad är din favvofärg?
Svar: Gillar många färger, men rosa, mörklila och brun är ärgerna för mej i vinter. Och svart ich röt. Oj, många!

Har du en pojkvän/flickvän?
Svar: Nej!

Vad tycker du om Kissies blogg?
Svar: Nej. Renututsagt hatar jag hennes blogg.


Har du gjort något du ångat? Vad?
Svar: Finns många saker man ångrar och inte ångrar.. Men bara negativa saker. Sejer inte vad.


Prickigt eller randigt?
Svar: Både och.

Hur mycket får du i lön/månadspeng?
Svar: Jag får 200 kronor i månadn. Sen får jag kläder, godis och sånt. 200 kronor ska räcka till vad jag vill köpa själv. Kanske nått på stan typ smink eller kanske en tidning.


Vad tycker du om Kenza, Blondinbella, Kissie och Stinalee?
Svar: Jag tycker om stinalee. Hon är en rolig bloggerska! Sen tycker jag kenza är bra också. Men blondinbella och kissie dissar jag rent ut av utan tvekan. Läser alla då och då.

Favvoglass?
Svar: Inte ens stor glasätare! Men jag gillar en liten mjukglass med saltlajkrits strössel. Ren favvo!

Vad fick dig att börja blogga?
Svar: Jag satt vid datorn och på nått vis klickades jag till metrobloggen. Började blogga nån dag, visade systern och kompisen. Tipsade alla, bytte till blogg.se. Nu bloggar nästan alla mina ävnne rockså! Kul!


Vilka färger gillar du mest på kläder?
Svar: Svart är fint. Vitt med. Gillar guldiga tryck.


Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Svar: Jag skulle göra mycket. Resa, köpa massa saker. Ge bort pengar. Absolut inte ha pengar regn!


Vad tycker du om politik?
Svar: Politik, ekonomi och alla dem där orde betyder nått. Och när jag hör dem tänkter jag på nheterna. Blandar i hop dom. Vet itne riktigt vad det betyder. Men ekonomi är pengar. Eller? ;oP



Varför bloggar du?
Svar: Jag orkar nästan aldrig skriva dagbok. Så nu bloggar jag blogg istället för att få ut massa saker. Känns skönt att skriva av sej massa saker och sen får man kommentarer av andra människor..Det är jätte kul tycker jag!



Vad brukar du göra på fritiden?
Svar: Massor. Det blir mycket..


Har du någonsin fått elaka kommentarer?
Svar: Ja, det har jag fått.. Det är inte kul.

Hur många timmar sover du på vardagar?
Svar: 7-11 timmar.

Vilket presentkort på 2000:- skulle du välja; Kläder, Smink, Teknik eller konst?
Svar: Svåraste frågan! Ingen aning. Kanske kläder.

Vart har du släkt förutom sverige?
Svar: Tror itne jag har släkt i nått annat land. Längst ner är Lidköping och stockholm.

När fyller du år?
Svar: 29 april

Julkort

2008-11-28 / 09:49:27
Nu har jag städat färdig. Och tänkte nu göra en utlottningsdesign till er.
Städningen gick jätte bra och nu återstår bara damsugning och sånt, men det får nån annan göra. Fats jag älskar att städa. Förstår itne varför, men det är så kul att göra fint och se att det blir ett resultat efteråt.

Anyway,
Igår gjorde jag och Elin julkort. Jag orkade bara göra tre stycken. Men blev väldigt nöjd. Ohc bilder lär dyka upp senare i helgen. Slog in dom i fina kuvert som följde med julkortspaketet. Det blev underbart! Go Lichis!

Krams krams!

Advents städning

2008-11-28 / 09:17:34

Nu har jag rantat runt här hemma och städat lite. fast är itne riktigt klarännu heller.
Idga när mamma kommer hem ska vi anvents pynta lite. Byta gardiner, ställa fram stjärnor bland annat. Jule tomatarna och sånt där får vänta några veckor. Det har inte ens blivit december ännu!

Sen måste jag faktiskt kolla upp vad jag ska ta mej till lunch. Troligen värmer jag upp nått smaskens elle rså ber jag mamma ta med sej nått när hon slutar. Ska fråga om subway (?)

Auf wiedersen

Fredag morgon

2008-11-28 / 08:45:07
Godmorgon,
Nu är det äntligen fredag. Känns skönt att få helg och slippa sitta och gruva se ligga efter i skolan. Stannade hemma idag med, känner mej inte irktigt 100% riktigt ännu och jag vill försöka vila till mej rodnentligt idag så jag ha det kul i helgen. Himmlen är rosa här ute, riktigt mysigt! Och sön kommer det bara mer och mer!

Igårkväll hade jag förbaskat ont i örat. Trode först jag had eåkt på öroninflammation men det var det inte. Helt borta efter att jag tagit näspray och efter att jag sovigt. Egentligen skulle jag gå imorse men bestämmde mej i asista minuten att stanna hemma så ska ringa mamma och medela det.

Kramsi krams!

Tråkigaste inlägget i världen

2008-11-27 / 17:11:37
Nu har jag suttit här och kollat in lite bloggar. Har även chattat med Emma på msn. Även hon har försökt lära mej hur man laddar hem penslar/tester till phtoshop - Men det misslyckades.
Såklart fattar min tröga dator inte riktigt vad jag vill, så han bara hackar upp sej och vägrar såklart. Men får fråga morbror Kenneth senare då, för han kan ju lite om datorer.. Eller mycket. Jo, så var det ja.
Har faktiskt kommit fram till en sak. Det är så att många morbröder jobbar eller kan väldigt mycket med datorer. Eller egenligen kan nästan alla män mycket om datorer...Kanske? :oP Jaja, hur orkar jag ens ta upp det? Imorgon är det skola, och det är även kyrka på morgonen. Vte inte ens tiden när man ska vara där eller om man ska fara med skolan. Och ingen anan verkar heller ha koll på det för alla sejer olika saker. Till och med lärarena (hörde från kompisar, syster mm..) Jaja, jag vet hur dom är våra lärare. Det får duga. Vet inte ens om jag ska dit med min äckliga hosta.

Anyway,
Det här var ett konstigt inlägg, men ville bara skriva av mej nått. Och tog såklart det första bästa som klickades upp i mitt huvud. Nu tänkte jag krypa ner i soffan med ett glas juice. Även fats jag typ druckit 4 glas juice redan idag..Men det är ju så gott att man bara måste ha mer! Jaja, det får bli lite mys nu. Go lichis!

Krams everyone

Skumtomtar

2008-11-27 / 15:59:58
Nu har Morfar just farit hem. Känns tomt. För vi har haft så otroligt kul. Han köpte juleskum till mej, sen löste vi lite korsord, så mysigt! Sen så spelade vi uno i ungefär 3 timmar, Haha! Snacka om att det var kul.
Mamma har kommit hem frpn jobbet, mysigt det med.

En sak som inte är mysigt ät att ajg sitte roch surar över en sak.
- why why why why why why why why ?

Leilas Jul

2008-11-27 / 12:28:21
Igår startade mitt favorit pugram igen. Nämligen Lelia's Jul! Åh, vad det ser gott ut när hon bakar allting. Och hon har så otroligt fin hemma hos sej, så jäkulöst musigt. Blir helt galen!
Igår bakade hon cornflakes crisp som jag har här nedanför i ett inlägg, sen några nougate mandlar, knäck bakade hon också och massa gott som jag gärna skulle vilja baka nu med det samma!!

Tänkte baka lite snart. Kanske ikväll eller nått.
En sak som jag tvingar er att baka från Lelila är Rocky road. Dom är utsökta! Jag kan ge er receptet.
Klicka här! Sen väljer du kock, och då tar du såklart Leila. Sen letar du upp rocky road och börjar baka!

(Kika även in hos dom andra kockarna vetja)

Godmorgon

2008-11-27 / 12:22:02

Halloj,
Ännu en ny dag här hemma. Fortfarande sjuk så jag har sovit till 11. Sen gjorde jag mej en smarrig frukost med juice och en baugette. Har legat och ätit det i soffan och läst en bok. Så det var riktigt mysigt!

Morfar ska komma hit tvid 1 och ge mej en skum tomte påse :o) Tack, morfar.
Idag blir det inga deisgner, har ingen lust denna veckan. Ska försöka vila lite och krya på mej. inatt sovde jag skit dpligt. Hostade nästan en timme så mamma fick ge mej host medecin och massa sånt där..

(Jag kommer ha kvar denna deisgnen till efter nyår)
Poks!

Frågestund - svaren

2008-11-26 / 17:05:12
Kunnde inte hålla mej, så svarar nu istället.

Vad är din favoritgodis?
- Det var en rolig fråga du hade. Det beror lite på villket humör jag är på. Men det ligger mest surisar i min godis påse. Och typ skymgodis. Choklad äter jag också, men inte lika ofta. Ibland känns choklad ofrächt för mej..Konstigt. Men det är jätte jätte gott!

Hur lång är du?
- Oj, villken svår fråga. Det var ett tag sedan jag mätte mej.. Men kanske 157 ungefär.

Vad är din favorit syssla?
-  Jag har många favorit sysslor. Det jag gillar mest är att sjunga och stå på scen, sen fota. Men att pjollra med bilder och designer tycker jag också är kul! Även att städa.. Ojoj.. Det blev mycket! ;o)

Är det svårt att göra designer?
-  Det beror på. Det tar ett tag innan det klickar till. Egnetligen hänger allting ihop. Men jag som person själv tycker inte det är så svårt nu. Jag tycker de är svårare att koda, och fixa med självaste innehållet. Tillexempel ändra testfärger, ''fakta'' och sånna där saker. Det är faktiskt svårare.

Villken är den bästa deisgnen du gjort?
- Det beror på, den bästa med bild, den bästa utan bild med mera.. Men den bästa i min egen stil är denna designen.
(klicka här) Den älskar jag! Tycker du jag ska andvända den istället? :o)

Tack för alla frågor! Ha det bra!
I snöstormen, huahua!

Frågestund

2008-11-26 / 13:17:08
Frågsestund!

Nu kör vi igång med en frågestund! Kom igen ställ dina frågor! Ikväll kl. 20.00 svarar jag på läsranas frågor.
Passa på för den som ställer bästa frågan kan vinna en design!


Cornflakes crisp

2008-11-26 / 13:10:54


Det var så otroligt länge sedan jag la ut recept här på bloggen..
Så jag tänkte att såhär till Jul ska jag forssa er med massa smarriga jul recept
till era mysiga hemma kvällar. Läs och njut!

Ingredienser

100 100 g ljus mjölkchoklad
1 1 block (250 g) nougat
1 1 burk (350 g) nutella
1 1 l cornflakes
300 300 g mörk kvalitetschoklad 70 %


Tips

Receptet ger cirka 43 bars

Gör så här

1. Hacka den ljusa mjölkchokladen och smält den tillsammans med tärnad nougat och nutella i ett vattenbad (i en stor skål över en kastrull med kokande vatten). Ta av skålen från värmen.

2. Vänd försiktigt ner cornflakes i chokladblandningen.

3. Häll ut detta i en liten rektangulär form, 26 x 13 cm klädd med bakplåtspapper. Packa försiktigt ihop smeten så att inga lufthål uppstår.

4. Låt stelna i kylen och skär kakan i 2 x 4 cm breda bars/bitar.

5. Finhacka den mörka chokladen. Smält 1/3 av den i ett vattenbad, tag av skålen från värmen och rör i resten av chokladen tills allt smält. Låt svalna under omrörning till cirka 28 grader.

6. Doppa bitarna i choklad, gärna med hjälp av en gaffel. Låt dem rinna av på ett galler (med bakplåtspapper under).

lunch

2008-11-26 / 12:34:59

Nu har jag faktiskt gjort mej en rejäl lunch - Pasta med korvstroaganof.
Fast då var det faktiskt så att jag inte åt så speciellt mycktet, för det smakade inte så värst gott! Pastan var kall, och stelnade typ direkt. Fats jag hade värmt båda i mikron på två minuter.

Nu har morfar nyss farit, han snabb kom och sa hej till mej och vi kramades lite. Min lilla älskade morfar!
Nu ska jag prata med Malin på msn, och gör alite deisigner. Uch vad det känns som att det är det enda som snurrar runt i mitt huvud just nu! Gacsh!

Se you later!

Videoblogga (?)

2008-11-26 / 10:48:08

Jag vill börja videoblogga! Det finns tre problem som hindrar mej att inte börja videoblogga.. Det första är att jag ine har ett konto på youtube, men det kan jag ju såklart skaffa. Det andra är att jag inte vet vad man kan filma med (kan man filma med mobil) ? Och det tredje problemet är att jag inte vet hur man lägger ut ett videoinlägg på youtube..

Om nån hjälpte mej bort med dom tre problemen så skulle jag kunna börja videoblogga lite!
- i'ts up to you :o)

Torra läppar

2008-11-26 / 10:22:29
Jag har så otroligt torra läppar idag. Och då när jag sitter vid datan så sitter jag och klöse rpå läpparna utan att jag tänker på det. Märkte nyss att jag gjorde det. Och det svider nått så förbaskat. Så jag gick ju såklart till toan och grov letade fram ett läppsyl. Som då räddade min dag idag.. haha!

- Sitter och väntar att Malin ska komma hem från tandis.
Kommentera..

pensel trubbel

2008-11-26 / 09:21:05

Nu har jag sutti och försökt ladda hem lite nya penslar till photoshop. Malin guidade mej via msn och hon föklarade tillochmed via bilder hur jag skulle ladda hem (lite överdrivet, men) Och så laddade jag hem massa fina penslar till massa deisgner jag planerat att göra. Efter att jag suttit här så flitigt och laddat hem massa penslar så måste man ju starta om PS om man ska andända dem. Så jag gjorde det, och vart är penslarna?
- Borta förevigt :o) Dom vägrar dyka upp i mitt photoshop. Och har kollat överallt, in och ut. Åh, vad jag hatar sånt här skit ibland..

Igår kväll såg jag lite Tv, åt kladdkaka och myste på. Sen snackade jag lite med mamma medans hon bäddade rent i sin säng.. Efter det samtalet om massa saker, bloggdeisgner, skola, och allt annat sommnade jag som en sackor säck på ett golv.. Åh, det var härligt. Men då var ju mamma tvungen att väcka mej såklart och be mej gå på toan och ta av mej kläderna och lägga mej i hennes säng (inte ren bäddat klart, för hon hjälpte elin med nått mer)

Jag har märkt en sak. Det är att jag är sjuk ofta nu för tiden. Mamma sejer att jagäter för dåligt - Och jag håller med..
Äter väldigt dåligt..Faktiskt! Och just nu äter jag riktigt tiktigt dåligt eftersom att jag är sjuk.
För dåligt.. Mycket för dåligt.. Alldelles för dåligt faktidkt. Kansk äter en macka o frukt då och då.

Idag ska jag slappa här hemma, blogga, surfa, vila och städa lite. Ha det bra!
- i snöstormen, huuu!

Godmorgon

2008-11-26 / 07:59:33
Godmorgon föresten!
Idag är det en ny dag, fortfarande sjuk. Men på bättringsvägen! Det känns bra att snart få komma tillbaka till skolan och få lite rutiner, inte sita vid datan en hel dag. Det ska bli kul att träffa alla kompisar då också.

Igår var ni riktigt bäst! Jag hade 65 besökare och på ett inlägg 17 kommentarer! Bra hörni, det är så här det ska se ut!
Gjorde även Olivias design igår, men den är inte klar, sen har jag 2 två på tur..

Vill medela att jag inte kommer göra nåra deisgner idag - Är sjuk, och måste få chilla en dag :oP

Carro's header

2008-11-26 / 07:55:41
Igårkväll satte jag mej och gjorde Carolines header.
Här hittar ni den!

Du kan alltid beställa designer av mej..

Ny deisign?

2008-11-25 / 13:22:28
Nu när jag kan göra egna designer har jag suttit mej ner och pjollrat ihop en ny design till mej själv.
Men nu måste ni hjälpa mej. Tycker ni att jag ska ha den jag har nu eller den nya?

Här är den nya (Klicka)!

Jenna's Design

2008-11-25 / 11:45:14
Nu har jag suttit och tagit mej tid och gjort Jennas design. Hon ville ha en enkel deisgn utan bilder/mösnter i headern.
Jag gjorde den i grå skala. Här hittar du Jennas blogg!  

Vill du ha en design? Kommentera då, jag gör den direkt du kommenterat! :o)

Design fingrar

2008-11-25 / 09:27:47
Idag är det en dag där jag skulle kunna sitta och göra massa designer. Om du känner att du vill ha en design så ska du direkt kommentera så börjar jag med designen direkt. Tänkte även fixa nåra utlottningsdesigner idag eller imorgon.

Om ni har nått önskemål på utlottning typ att det ska vara i nån speciell färg eller nånting så kan nu görna kommentera detta inlägget så kan jag lägga de på minnet, tänkte jag.

Jag har Olivias, Linas design att göra. Men egentligen ska jag bara göra om Linas header och Olivias design vore gå fort för jag har redan planer för.. Så, varför int beställa en ny design till din blogg av mej?

Betsäll via en kommentar, Gratis!

morgon mys

2008-11-25 / 08:49:10
Nu har jag vaknat till lite. Har legat här is offan och kollat in lite bloggar. Finns många bra bloggare här ute i världen! Faktiskt är dom flästa även bättre än blondinbella, kenza och alla andra ''stjärnor'' Tycker inte om dom för dom skriver bara om sina idiotiska fjortisliv med massa drinkar, och hur kul är det att läsa? Tråkigt.
Det är så mysigt att ligga i soffan med tjock sockar och täcke och bara mysa. Fast att vara sjuk är ju minde fantastiskt.. Hatar att vara sjuk det är tråkigt som tusan att bara ligga och glo i taket..hela dagarna!
Idag tänkte jag även försöka göra klart Linas design och kanske få börja på nån ny om nån vill ha? 

Jag gjorde klart kajsas design igår! Här är den! Har ite riktigt smällt ännu att jag äntligen lyckats göra en riktig design. Fråga mej inte hur, svaret blir att öva.


Nå, vill du ha en deisgn gratis? Kommentera isf :o)

God morgon

2008-11-25 / 07:59:05
Godmorgon!
Fortfarande sjuk, har legat uppe i natt med mamma och haft feber, hostat och kanppt kunndat andas pågrund av att snoret typ tagit över mina bihålor. Blä vad äckligt! Iallafall mår inte så bra och blir nog hemma några dagar till...
Det som känns sämst är att typ alla racar förbi mej i matten nu när jag är borta.. Men får väll försöka få dom sjuka när jag kommer tillbaka! :o)

Veicko ska vara här och underhålla mej idag! :) Känns bra att ha nån här.Sen kommer mamma hit sen, vill att hon ska vara hemma nu. Men hon praktiserar och om hon är hemma så måste hon göra om..
BAAJSSS! Jaja, bloggar mycket mer idag!!

Poks!!

Dumma datorer

2008-11-24 / 15:15:57

Förbaskade maskiner, dumma datorer. Nu har jag fått skriva om det här inlägget tre gånger.. Det känns ju jätte kul. Bajs på alla dumma datorer som laggar, stängs av och som ser gammalmodiga ut..
Fattar inte med datorer ibland, som imorse när jag hade laptopen i soffan, på mitt täcke. Då la den av två gånger för att det blev för varm.. Det stör mej. För innan man uppfann laptopen så ville man ju ha en daor som man kunnde ha i sängen, sitta på toa med och ha ute tilloch med.. Det vill ju alla människor! Sen gör dom en dator som är bärbar som inte ens klarar att spela sims och andra stora spel på.. Och som inte klarar av att hållas på nått i tyg.. BLÄ!

Förlåt min klagan och datorer.. Det är ju bra att blogg finns iallafall.. Jag har itne sagt att alla roliga sidor är dåliga. Utan bara att datorns utveckling kunnde vara nogrannare uttänkkt.. Hah!

Puss och kram!

mys

2008-11-24 / 14:56:55
Nu är mamma på bäg hem, då blire mys. Hon får faktiskt pyssla om lilla mej då, hihi!
Sitter och försöker lära mej nått på lite deisgnsidor.. Skriver mer sedan!

Puss!

skumbad

2008-11-24 / 13:59:06
Nu har jag roat mej (kanske för mycket) i photoshop och ska nu tappa upp ett bad. Det ska bli skönt att mysa med massa badskum och tända ljus. Bheöver verkligen det! Såg ni min fina lilla reklam skylt till Elin här nedanför? Den har ju massa fina deskorationer och faktiskt en bild på Sebastian också...
Visst är den vacker hihi!? Gjord eiorning lite bilder som ka laddas upp till veckan hät på bloggen tänkte jag..

Påtal om snöstormen så har den minskat ner.. Tror inte ens det är snöstorm nu :o) När det snöar börjar hjag längta efter julafton så in i helsicke.. Vill ha jullov nu!

Näe, nu ska här badas! Kanske skriver mer ikv, vå får se.
Poks!

LILLSYRRANS BLOGG - HADE KUL

2008-11-24 / 13:51:26


- som ni ser har jag varit hyffsat road.. hehe!
Läs texten sen besöker du min syrras blogg.
Om du är lat att skriva in det i adressfärltet kan du fasen klicka här!

Skrattattack

2008-11-24 / 13:24:40


Haha, jag tog Malin coh Liza till hjälp denna gången.. Haha!
Det var mest på ett skämt, en kul grej lixom. Tror inte dom tar illa upp. Eller jag vet det.
Dom är mina flickor dom här två!

Kajsa's design

2008-11-24 / 12:48:34
Den blev klar inom fort. Fortare änn jag trode faktiskt. Jag gjorde kajsas deisgn ganska vintrig. Klocka och profil bild har jag inte hunnit lägga in ännu. (Hon måste välja villken först).

Här kommer en bild på deisgnen.
Klicka här för att se i action!

design kategorin

2008-11-24 / 12:43:39
Nu har jag startat en kategori med namnet '' bloggdesign''. Här kommer jag ladda upp designutlottningar, och annat om design till blogg. Jag har sutti och klurat på kajsas deisgn. Inte klar ännu så jag skicka en länk senare..

Där var jag dum, haha! - Fort. med den nu...

Lila

2008-11-24 / 10:37:32
Kom fram till en sak idag. Att jag har en ny favoritfärg. Nämligen mörklila. Jag satt på msn och började ändra färg på ''outifen'' och först då insåg jag att jag är förälskad i mörk lila. Åh! Jag gillar ju rosa med.. såklart! Det är en riktig tjej färg som jag älskar skit mycket den med.. Och Svart.. Rött..
Nu måste jag göra en lila design till nån!

Nån som vill ha en lila deisgn? - JAA!

snöstorm

2008-11-24 / 10:32:58
Halloj,
Gud vad det snöar/stormar ute! Känns nästan som att huset kommer släppas från marken och flyga omkring med mej inutti.. Skulle inte komma på tanken idag att gå ut, kinderna mina skulle nog frysas till isklumpar båda två, haha!
Elin kom just hem.. Lite tidigare änn vanligt! Så hon är ute och myser i snön.

I helgen hoppas jag att Ida kommer hit. Annars blir jag skit arg. Jag lovar, jag ta en buss till kalix och hämtar henne om hon inte kommer. Så bäst för henne att komma!


Se you later!

nyttigaste frukosten

2008-11-24 / 10:28:56
Nu har jag ätit upp min super nyttiga frukost. Not! Det blev en kormacka, mjölk, julmust ochlite knäck. Det var i allafall godare än godast. Villket är ganska viktigt. Vanligt vis när jag är sjuk äter jag inte nått, men nu får jag i mej ganska så mycket faktiskt. Men mest slisk och åt godis hållet hihi!

Sitter just nu med glansiga ögon, rosiga kinder.. Huvudet känns också tungt och äckligt. Sen är ja riktigt tiktigt tät i näsan. Kan knappt andas. Kvävs av mitt eget snor.. Uch, skojade.. Men uch vad äckligt!

årets första julmust!

2008-11-24 / 09:32:40
Ligger fortfarande kvar is soffan här och kelar med datorn. Måste stiga upp och göra frukost. Har inte ätit nått på morgonen, hara bara legat här. Veicko kom just förbi och åt en filtallrik. Han skulle hem, sen köpa lunch till oss. Gott! Men han kommer inte tillbax fören klockan 11 så jag måste äta nått innan.

Juste, glömde seja till er igår att jag köpte årets första julmust! Kanske dricker lite ur den till frukosten. Fast kanske inte så nyttigt, men ibland måste man få vara onyttig.

Hoooost!!

2008-11-24 / 08:41:02
Ush vad jag hostar.. Och nyser.. och snorar...
Gash, vill vara frisk. Kan inte nån ge mej ett piller så jag blir frisk med detsamma? Det vore så mycket enklare..
Men nu går kanske inte det.. Eller?

Iallafall.. läser lite bloggar. Nån som vill att jag ska läsa/kommentera eran? :-)

Tips: Lägg in en bakgrund

2008-11-24 / 08:37:20

Tänkte vara lite aktiv när det gäller tips, så här kommer ett till! Hur man lägger in en bakgrund (på bloggen).
Det första du måste göra är såklart att hitta en bakgrund som passar dej. Du kan enklast leta via google.se
Då kan du söka på typ '' bakgrunder, tapet, medaljonger'' eller vad du vill ha! Sen måste du ladda upp bilden.
(klicka på skapa, sen bild) Spelar ingen roll villken storlke du laddar upp på..

Nu ska du klicka på bilden. Och göra samma sak som headertipset. (Kopiera dresstexten till bakgrunden).
Sen öppnar du kodmallen, och typ högts upp står det ungefär såhär:
body {
background: #FFFFFF url(http://ericasdesignverkstad.blogg.se/testbloggtva/images/2008/bakgrund_21610408.jpg);
Där jag har markerat sk du lägga in adressen.

Good luck!

morniiiiing

2008-11-24 / 08:00:21
Nu är det måndag morgon. Känner mej rätt trött.. Är sjuk idga med. Igår på skylt söndagen var de jätte kul!
Gick omkring, köpte knäck med mamma, drack glögg, myste på och fick julkänsla! Det var skoj!

När vi kom hem såg vi TV och drack varm choklad, mackor och juleksum. Det var nästan mysigare för värdret har inte varit bra. Det är snöstorm! Det öser in snö överallt.
Förvänta er mycket bloggning av mej idag! :-)

Poks!

Städning

2008-11-23 / 12:35:21

Nu ska jag faktiskt ta mej tid och städa mitt rum. Kanske även hjälper mamma att städa här nere lite också!
Inte för att det är så stökigt men endå, ska damsuga och sånt där. Det behövs ju ibland!

Den senaste tiden har jag börjat få otroligt mycket benvärk. Har den nu med, hoppas det int eblir som i förggår (mega kramp) för det öär faktiskt inte kul! Hóppas att ni lärde er lite från tipset nedanför. Hade lite brottom, så ska försöka hjälpa er lite nogrannare senare. Om ni vill ha massa tips kring hela blogg välrden har jag en jätte bra länk till er som säker många av er besökt. Nämligen designa din blogg! Klicka här för att komma dit! Han lägger upp massa bra tips som kan hjälpa dej. Nä, nu ska här städas!

Morn morn!

Tips: Ladda upp din egen header

2008-11-23 / 12:22:18

Tänkte börja med lite tips här på bloggen. men börjar lite smått med ett enkelt tips som faktiskt kan göra stor förändring.
Det är förstårs så att när man kmer ny till blogg.se kanske man vill ha sej en fin deisgn!?
Oftast vill man ju kunna göra en själv så endel gör i photoshop och endel i paint.
När du gjort din design och känner att den känns bra så måste du ju ladda upp den så att den andvänds på din blogg.

Först så laddar du upp din bild på hur stor headern ska vara. Jag brukar ta 1000 när jag laddar upp.
Sen klickar du på bilden. Då ska du se i adressfältet och kopiera den texten där. /villket är koden till din header)

Sen så letar du upp i stilmallen nått som ser ut ungefär såhär.
#header {
background: #697D4C url(http://ericasdesignverkstad.blogg.se/testbloggtva/images/2008/header5_21615012.jpg)
margin: 0px;
padding: 15px 15px 0px 50px;
height: 285px;
border: 0px none;

Där jag har markerat ska du klistra in adressen till din header!
Var beredd på att få ända storlek på headern. Där vet jag inte riktigt vad det ska stå på just din.
(vi gör olika stora) Du får testa dej fram!
Lycka till!

Grön boll

2008-11-23 / 11:47:21

sjuklingen

2008-11-23 / 11:28:45
Godmorgon på er!

Igår kväll blev jag lite risig, och kännde att jag började bli förklyld. Idag har jag haft lite feber, och är förklyld. Det är inte alls kul det! Jag har nördat med malin och snackat lite design. Vi måste fixa lite saker. Här har jag gjort Linas design, min kusin. Den är inte riktigt klar ännu men endå. Här finns den! Har ännu inte levererat den men ska göra det så småning om!

Igår kväll var vi ute och lekte i snön igen - det har snöat jätte mycket!
Flera decimeter faktiskt. Idag är det skyltsöndag, tror inte det blir det för min del, är ju sjuk..

Förkyld

2008-11-22 / 23:13:37
Ush vad jag har blivit förkyld under Lizas fest! Vi hade iallafall jätte mysigt, vi drac/åt massa fott, hade pyamasar, såg film, snackade med kuddar i soffan och massa mysigt. Sen har jag legat och haft Colin (tre veckor) i min famn. Han låg o snusade på mnin hals.. Åh, jag vill ha en bebis haha!

Nu har vi varit ute och lekt lite.. Så ska göra lite beställningsdesigner.
Och utlotningar har jag bestämmt!

tjejkväll hos liza

2008-11-22 / 17:45:06
Då var det Lördag - det betyder tjejkväll hos Liza.

Idag har jag och Dina varit och badat. Vi har legat i vattnet typ 4 timmar, och bara simmat runt. Vi var på Eddahallen för er som undrar. Vad mer? Vi har ätitgt massa slisk och våran lunch fick bli en skink/ost baugete. Gott!
Ikväll ska vi på Lizas tjejkväll. Hon har ju fyllt år så vi har köpt med oss presenter. Jag kan såklart skriva till er vad för Liza sitter aldrig vid datorn. Vi har köpt en nececär, bodysplach och hudkräm med märktet hello kitty! Liza älskar hello kitty så det var ju planerna. Uch, måste slappa.. är trött..

Ska göra lite designer..

i can

2008-11-21 / 23:09:10
Jag kan göra designer nu, bara det att jag måste veta hur man lyfter en grej till höger.
Iallafall har jag gjort Olivias design. Fast bara en enkel. Hon får en riktigt nån dag här framöver..
Nu ska jag sova! så skriver absolut mer imorgon.

Här har ni olivias blogg!  (bara enkel deisgn)

Natti natti!

Utlottnings design

2008-11-21 / 22:26:08

Nån som vill ha denna header? - Teständring, småfix ingår.
Om du vill ha denna header så skriv då en kommentar i detta inlägget.
Du kan som alltid ändra småsaker i headern om du vill det. Men tycker den är rätt fin om jag ska seja det själv!

Utlottningen avslutas imorgon 22 November kl.12.00
Och kom ihåg, du kan alltid beställa deisgner om det skulle vara till behov.


 

Designverkstad

2008-11-21 / 21:31:41
Nu har jag verkligen massa lust att göra designer. Gjorde mammas galent rött! Den blev söt! Jag gör gärna designer till er, bara ni ber. Jag kanske inte är bäst precis. Men jag övar, och man utvecklar sin kreativitet på designjobb också.
Om ni vill ha en deisgn som kommenterar ni bara till mej.

Sen så får du såklart skicka ett mail hur den ska se ut, färger, bilder mm..

Shoppingdagen

2008-11-21 / 20:15:06
Nu är jag hemma från en shopping dag med dina..
Vui har haft super kul. Hittade massa fint som jag kanske slänger upp på bloggen sen. Först när vi kom dit så shoppade vi lite. Jag köpte: present till Liza, tröja, pyamas, tigths, godis, och underkläder. Sen så fikade vi lussebullar och choklad. Men det var inte god choklad, så vi gick till ett annat café lite senare av dagen och köpte en läsk. Sen satt vi där med godis till. Mysigt! Dina köpte samma saker, fast en annan tröja. Det var så mysigt att gå runt och för lite julkänsla.. Åh!
Imorgon är det Lördag, och Liza fyller år. Jag och Dina sak fara o bada före, sen ska vi fixa oss lite. Raka benen, plattahåret och lite sånna mysiga sysslor som vi tjejer vill göra ibland.
Idag har vi även bakat knäck, jag dina och Liza, till basaren. Vi hade det rå mysigt med julmusik och tomteskum.
Nu har vi även delat upp dom på fina plastfat med foliepapper.. Gött!

Vi har även målat naglarna rosa och blåa - Natti natti!

Huudvärk

2008-11-20 / 18:51:02

Hej vänner!
Uch vad jag har ont i huvudet. helt otroligt störande.. Plus att jag redan tagit en ipren - bluue.
Idag på Tyskan fick vi lära oss lite mer spännande. Jag satt och skrev av typ allt Stina sa.. Vill ju lär mej mycket språk, så jag kan tala med er ute i världen på mina världsturnéer senare.. Hah!

Har ni nått bra tips för att få bort huvudvärken? Den stör mej till 100 %. Kanske inte bäst att sitta vid datan just nu men jag måste. Ska fixa lite saker, så jag måste verrkligen. Inge mer inlägg ikväll.

Natti natti!

110% glad

2008-11-20 / 18:28:09
denna dagen har avrir rätt bra. Vi har haft tvärtomdag. Tjejerna klädde ut sej till killar och så tvärtom. Emil var lite efter så han tog med sej en godis påse. Sen blev han helt paff när tomas frågade varför han hade med sej det? '' Det är ju tvärtom dag'' sa han bara.. Haha!

Nog om det och över till varför jag är så glad! Jo, förra veckan for vi till mormor o morfar. sen kom vi hem på tors och for igen på mån så nu har vi knappt träffat mamma på två veckor. För hon har varit i sin skola i Härnösand. Ska pussa upp mamma massor när hon är här!

I like i like i like i like like like i like i like...

julshopping

2008-11-19 / 17:58:25
Åh, nu helgen ska jag och dina ut och julhandla! Vi ska göra lite ärender sen ska vi fika, shoppa julkallapar och varsin pyjamas till Liza's party.. Det blir mysigt! Nu har mina bus kusiner kommit så ska logga ut tänkte jag. Men om det är nått så skriv bara en kommentar så svarar jag den sen och skriver till baka.. Nu får ni ha nått annat för er..
Ska ringa olivia sen.. så har mycket att göra. Äta godis med mera..

Förlåt för dålig uppdatering.. men ibland finns mycket att göra..
Poks!

Lider med dej..

2008-11-18 / 18:30:47

Glömde seja att jag verkligen är jätte ledsen idag.. Olivia ligger på sjukhus.. Och jag vet inte när hon kommer tillbaka.. Det är nått med hennes mage. Och du ska veta Olivia att jag lider med dej. Ut och in. ag finns här för dej..

Hoppas att Olivia, min älskling blir bra snart. Är jätte orolig och ledsen.. Ni får gärna  ika in på Olivias blogg och önska henne lycka till eller nått.. Tror det skulle kännas bra för henne!
Ringde nyss oc dom sa att det kan dröja innan hon kommer tillbaka.. Olivia, ring mej när du kommer hem!

Här besöker du Olivias blogg, skriv nått fint!

aj min svanskota

2008-11-18 / 18:23:35

Blir galen på in dumma svanskota idag. Det gör svin ont, vet inte vad jag gjort mot den..
Men för några år sedan ramlade jag ju så det kanske beror på det. Men nog om det har annat kul att berätta..

Förutom att jag lagar på min dåliga uppdatering men försöker blogga oftare.. men tiden flyger iväg..
Men idag har vi haft lite lektioner, sett en film. Var mysigt det att krypa ihop med typ 40 barn o se en film.. men det fick gå bra endå. Började såklart gråta mot slutet.. Villket känndes ganska pinsamt..
Men var bara tvungen, den var så otroligt sorlig.. Ush!

det kliar över allt

2008-11-17 / 18:45:56

Jag blir galen.. Det kliar över hela min kropp.. Fattatr verkligen inte nånting. Det verkligen kliar som om det krypit in en miljon löss under huden på mej. Gash! Dessutom har jag spring benen. Kanske måste ut och springa också? Herregud, vad ska jag göra?  Kanske är allergisk för nånting...
I morse hade jag faktiskt nått rött som kliade på armväcket. Satt hela lektionen och kliade..
Eller så är det bara det att toppen kliar, eller strumyxorna.. Oj, ser ni vad jag kan grubbla om en sån liten sak.

Får ta reda på det nu då.. Måste få svar! Och hörrni.. Jag vet redan att jag är lite crazy :)
Inget mer bloggande ikväll, ska bara mysa nu. Poks!

kropps rengöring

2008-11-17 / 18:27:09
Jag har ån torolig lust att baka lussekatter.. Fattar inte riktigt varför heller?
Ikväll ska jag bara mysa på lite, äta frukter, ha tända ljus, ducha och mysa på helt enkelt.
Ibland behöver jag en kväll där jag lixom rensar ut allt skit fårn min kropp.. Onda tankar, smuts, svett och tårar.
Eter åt känner man sej som om man är en ny person...

Ibland om man vill rengöra riktigt hela sej själv, även porer så ska man ta aniskits masker.. Fast gör int edet ikväll eftersom att det blir det på Liza's party. Och man får baa andvända det 1 gång per vecka...


Bra tips, eller hur?!

Måndag

2008-11-17 / 18:02:05
Oj.. Denna dagen har kännts upp och ner vänd. Känns som om det är Tisdag, väldigt mycket också.
Mina jultidningar ha kommit! Ska hämta dom ikväll.. wiiiie.
På skolan har vi bara  skrattat idag känns det som, mycket kul. fast efgentligen är det inget speciellt roligt som hänt. men alla är så babbliga på måndagar...

Har väldigt pra planer inför helgens äventyr...
På Fredag förmiddag ska jag och dina och Liza baka till basern hos mej efter skolan.. Sen på lördag ska jag och Dina ut och shoppa lite presetnter till Liza, för på kvällen ska hon ha fest.. Sen måste jag köpa en huvtröja! På söndag är det skyltsöndag. Så ägnar den dagen till det.. Fast måste komma ihåg att det bara r Måndag.. Juste... Suck..

watever.. Vad händer hos er på?
Poks!

godnatt

2008-11-16 / 21:19:13

Bästa deisgnen ever jag har nu. Den bästa jag sett! Tack Erica! Det är så kul!

Nu ska jag krypa till sängs och se lite tv. Imorn ska jag till mormor o morfar igen, för mamma o hennes kompisar drar iväg till sin skola igen. Det blir mysigt. Hoppas på snö, för dne osm kommit smällte bort lika fort.

Godnatt på er och sov gott!

Blondinbella tjafs igen

2008-11-16 / 20:16:08
Jaha - då var det igång igen då.

Förut tidigare (vet inte när) kanske förra året eller nånting så öppnades sidan bellasuger.se! Och då öppnades belladuger.se i amma veva.. Och nu håller bellasuger.se och belladuger.se på att faitas om vad blondinbella gör! Är inte det riktigt omoget att öppna sidor och skriva skit/försvar om andra människor.

Endel kanske tänker nu, Jaha så du gillar blodninbella? Och endel kanske tänker, vad bra att du gör det.
Nej, jag är inte ett blodninbella fan. och jag skrev inte det här för ett försvar för henne heller.. Men för att det inte börjar bli så om stina-lee, kenza och alla.

Nu vill jag veta, Varför tror du att just blodninbella blir drabbad?

Godmorgon

2008-11-16 / 12:46:12
Godmorgon på er!
Igår blev det inget bloggande, tog en luten data fri dag igår. Jag myste hemma, städade lite och annat kul såklart. Köpte godis och massa gott och satte mej och såg stjärnor på is här hemma. Det bra att Anki och Ove lämnade programet tycker jag. Men förra gången var det ju kicken, villket känndes piss dåligt..

Juste, igår vid halvt 1 tiden på natten var det nånra busar som sprang och kastade ägg på vårt förnster.. Villket känns jävligt omoget. På halloween hade vi det som bus och katsade ett ägg och på dörren. fast mamma o veicko föredrog att det var ett idiotiskt bus, men endå. Dom här kastade ett par stycken.

Juste.. Uppmanar om att en ny design kommer dyka upp här igen.. Ungefär ikväll..

Feber..

2008-11-14 / 19:38:53

Börjar med att tacka alla er som skickat så otroligt fina kommentarer!

I dag har man såklart åkt på feber.. Igen, eller jag börjar få det nu mot kvällen känner jag.. Det känns sjukt dåligt faktiskt..Det är färför uppdataeringen har varit lite sisådär.. Det kanske ni märkt. Men jag finns här och sluta aldrig blogga. Nu ska jag fiffla i Photoshop lite..

Jag har 4 designer att göra.. och till er som ska ha deisgnerna sejer jag bara att ni får vänta lite eftersom, men ska försöka hinna med så mycket som möjligt!

Vinterdesgnen

2008-11-13 / 19:42:25
Åh, nu har min vinter design kommit!

Nu kommer denna desgnen vara fast klistrad under vintern 2008. Hoppas det duger för er, jag tycker den är rikigt söt. Nu ska jag snart hem, men först mysa lite med peppar kakor, lussekatter, mjölk o ljus.

Godnatt!

Det har snöat!

2008-11-13 / 16:02:36
Awn.. Imorse när aag vaknade såg ag att det hade snöat. fatta om ag blev glad.
Har nuitit hela dagen genom att mysa i snön..

Men näst ssta lektonen blev ag varm, oc hade ont  halsen före. Så ag fick tyvär feber.. men bara lite. Så stter här nu och känner mej konstg. ag har som gråt  sidorna på ögonen. Fast det är som vatten. När ag torkar far det inte bort Fattar inte, sen känner ag mej som en säck.. Hum?

Jaja, ny design idag!

Knasga Onsdag

2008-11-12 / 20:29:13
Nu är det ju Onsdag. Vad skönt det känns att snart krypa ner i sängen så det kan bli torsdag snart.. Jag längtar!
dag har dagen i skolan varit hyffsat, myst med kompisarna som vanligt. Inget mer..
Ingen blogg lust idag.. villket känns lite crazy.
Nu ska ag snart krypa ne ri sängen, vllke känns msyigt och skönt att sova lite.

Godnatt skriver imorn - me like !

Ny design kanske ?

2008-11-12 / 20:03:58
Jani, nu har jag börjat planera lite. Kanske kommer få en ny design som luta mot rosa o grått.. Vad sejer ni? Iallafall, dagen har varit bra. ingen blogglust idag. Vill ara kolla in andras idag. hehe. Nu har jag pratat med lillagumman :*
Vi hade ett väldigt nyttigt samtal.

Pusså hej, eran tjej.

Tisdag

2008-11-11 / 17:57:45
Nu är det tisdag, i början av denna vecka. Villket jag resumerar som både bra och dåligt. Det känns bra för att det är en ny vecka som snart ska bildas till helg, musikvideon är klar, jag´ska mysa med godis ikväll med Elin. Och sen är jag hos mormor o morfar för mamma är på skola Tills på Torsdag.. Detkänns både dåligt och bra, förstårs!

Idag på skolan har det varit mkt mysigt, vi har haft musikvideonspelningen, tjuvkikat lite på videon, börjat med storyline. Och då haft sexualskunskap - Fnissigt värre!
Vår ''sexualkunskaps'' lärare sa nått riktigt roligt. fast han tänkte inte på det sjlälv tror jag. Alla började fnissa och det går inte förklara vad han  sa för ni skulle inte fatta. Ja, det var ialafall inte min favoritlektion. Sen ha vått veta våra nya grupper till elevens val, jag är med massa bra människor. Bla. syrran o bästisen, o syrrans bästis. Plus att vi fick bild ;-)

Det blir en härlig bild framöver tjejer - Me like !

Colin

2008-11-10 / 15:51:38
Juste. Längre ner är det ett inlägg om att colin har kommit till jorden. Det är nämligen så att Liza har fått ett syskon. Idag på lunchen gick jag och snusade på honom lite.. han är jätte lik alla hans syskon. Här kommer lite bidler på honom och Syskonen..

     
Liza och Coin, Noel och bara Liza..

Kolla in Lizas och Alexandras blogg här!

Milkshake kaos

2008-11-10 / 15:44:31
Nu är det måndag. Skolan idag var rätt lugn, myste med kompisarna och av slutet av dagen gav jag allting på en bana på idrotten. Jag gav allt 3 varv och sista varvet var jag så nära på att börja gråta.. Det var så skönt. Den är så jobbig.

När jag kom hem frikade jag och skulle göra mej en milkshake. När ja skulle trycka på knappen sprätte locket upp och det flög milkshake över hela köket.. Och över mej! Asså det var kul men endå hur förjäkligt som helst.. Haha! Men jaja, har duchat och ska nu bara slappa lite.. Kinderna är rosiga och varma, har typ 90 + grader i vattnet när jag duchar.. Så det blir rätt varmt. Hur ere med er idag?

I understand it

2008-11-09 / 20:29:28
Jag fattar precis hur man gör en design i photoshop. Ni kanske tänker, driver hon? Men jag fattar exakt. Har nördat massa äähjälp'' sidor och pratat med Erica och försökt klura. Och jag fattar! Nu ska jag snart klura ihop en, och jag kommer lägga in en visnings bild på resultatet senare i veckan. När den är klar.. Och jag fifflat ihop den..

Då kanske ni vill ha en utlottnings design? - Absolut. Om du känner att du redan är intresserad så kan du skriva, för de blir ett bra resultat om jag gör det noga.. I think!

Sångdag #2 avklarad

2008-11-09 / 20:06:12
Nu är andra sångdagen avklarad. Var inte lika taggad idag, men det gick jätte bra! Nu har vi varit hos mormor o morfar och ätit middag, tårta och firat farsdag. Busade lite med kusinerna och pussade upp dom riktigt. Imorgon är det måndag, villket känns lite sumpigt. Känner mej för trött för skolan.. *Gäsp* Har även gratta pappa på farsdag, han blev jätte glad. Kanske ringer han igen senare. Vi får se!

Gondnatt

2008-11-08 / 21:55:54

Saknar

2008-11-08 / 21:39:09
Hej på er igen!
Åh vad jag hade det så mysigt nyss, satt och kollade på massa gammla bilder tills jag hittar en gammal bild på mej och min gamla kamera. Jag saknar den så mycket. Jag sålde den till en kille från Göteborg. Och nu vet jag inte hur han mår, om han trivs bra eller om han kanske dampat på den och trampat sönder honom? - Nä, det kan inte ha hänt. Jag själv kanske inte är så otroligt vacker  På deb här bilden, men ibland får man faktiskt ta och bita ihop och ta vad man får. eller vad sejer ni? :-) Det var i somras, önskade mej den här kameran eller tja det var ju i april när jag fyllde år som jag fick den men önskade den på sommaren. och jag fick den, jag fotade som en galning och hade många fina minnen tillsammans med den här kameran. Nu måste jag köpa en ny elle råtminstonde få min nikon i julklapp, i want to have it now. Vill ju kunna ladda upp massa bilder varje dag till er och hoppas att få nån kommentar. Det vore så mysigt att få riktigt proffisga bilder igen och redigera dem i photoshop och sen blir dom ännu bättre! Åh!

Galen

2008-11-08 / 21:07:18
I h a v e t o b e c ra z y. Det är knas med photoshop och datorn krånglar. Villket är en katastrof för mej, som ska göra designer och klura ut massa kul.. Men det får väll vänta då.
Det är när jag ska färglägga headerns bakgrund så ploppar det upp ''svarar inte'' Och den lilla meningen gör mej galen, galen galen! Men jag ska hålla lungnet, kanske bara blir lite dampryckningar så jag mosar tangentbordet och krossa höglarana, hoppa på skrivaren, rad. photoshop.. och då blir det kanske inget bloggande på ett tag.. :oP

men ska hålla mej lungn.

Taco party

2008-11-08 / 20:55:14

Nu har vi haft klart vårt lilla taco-party! Det blev lite blåmärken, smockor, pussar och kramar och såklart underbara minnen. Vi brottades med Sebastian och Joel :-) Våra små kusiner, sen kramades jag med mormor o morfar och roade mej med Ulrika. Synd bara att Joel hade feber..

Nu ska jag mixra lite, kolla bloggar och bara njuta av dagens som underbar. Glad. Vacker. Snäll..

Baksugen

2008-11-08 / 14:48:59
Awn, nu blev jag så baksugen. Jag har ett recept i en tidning från en bak- och mat tidning på vit kaddemumma tryffel. Hm, jag gillar inte kardemumma eller vit choklad. Så varför inte dissa kaddemumman och ta mörkshchoklad istället?
Eller varför inte hitta ett nytt recept med mörk choklad och inte kaddemumma ?

Nej, jag orkar inte vara en recet nörd idag.. Kanske inte hinner men ifall att så blir det som det blir. Kusinerna, mormor o morfar ska komma på taco party här ikväll :-) Mysigt.

Har du nått bra recept?

Men ola då

2008-11-08 / 14:36:08

Första sångdagen avklarad

2008-11-08 / 14:09:31
Åh vad kul det var att sjunga på logart. Många som tittade. Några fotade/milmade oss så de var ju upskattande. Imorgon ska vi sjunga igen. När jag sjungde själv var jag överlycklig.. Så mysigt.. Imorgon ska jag försöka sjunga upp mej lite mer och fylla vatten hemma, deras vatten smakade så lite.

Awn, nu ska jag ta tid på mej att vara social och prata med lite friends på msn.. Eller hum, det är väll osocialt?

Bilder.. mm kommer såklart senare... Juste, kan fota våran lilla planch som sitter där på bilaffären med bilder på oss mm, vill ni se den så fotar jag den imorn? ;)

Godnatt..

2008-11-07 / 22:43:23


- Satt och klurade lite, och nu kan jag göra genomskinliga ramar.. Äntligen. Hur lätt som helst.
Nu ska vi slå ihop våra kloka huvuden, jag och dina. Imorn gäller det, vi ska rocka!
Godantt..


Jag kan göra genomskinliga ramar nu!

2008-11-07 / 22:39:51

Lisa och Dinas - Quiz

2008-11-07 / 19:49:54
Nu har jag och Dina gjort en egen guiz, tillsammans! Testa, kom igen.
skriver kanske sen..

http://www02.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811071332213925&a=1&&

Inbokade

2008-11-07 / 18:16:03
Oj.. De gick fort. Imorgon ska vi sjunga på ne bilaffär, för de är premiär. Sen ska vi sjunga på söndag på en bilprämmier igen. Mysigt! Nu ska vi öva alla 5 låtarna och höra av oss till ljudnisse..

Skriver sen, puss!

Trötter

2008-11-06 / 19:30:09

Just nu får ni så gärna kalla mej tröttter, jag skulle inte störa mej på det.. Faktiskt!

I morse när jag skulle stiga upp gick det skit segt, sne när jag kom till skolan orkade inte mina ögon öppna sej tillräckligt, och gäspade hela dagen.. Och nu då kvällen.. Så det får bli en tidig kväll ikväll.
Det blir du är vad du äter på tvn sen blir det sängen, och läxan förstårs.

Nu sitter Elin, nöjd som hon är med sin mp4 och sina nya high school musical filmer :)

Godnatt på er, mina små mysisar!

Glossnack

2008-11-06 / 18:15:59
Nu ska vi fara till macken och hämta jultidningsakerna - Maten var super god!
Sen när vi kommer hem ska nog jag forts. med mina glosor, som vägrar å in i huvudet just idag. Fattar inte varför. kanske måste köpa julskum som lite energi piller.


Adios amigos!

Quiz - Vet du nått om mej?

2008-11-06 / 17:55:29

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811061144024855&a=1&

Hur mycket vet du egentligen om mej? Klicka på länken ovanför och testa, du kommer veta me rom mej efter denna lilla frågesport. passa även på och gör din egen, sen skriver du en kommentar så kan jag kolla dej :')

Snart middag

2008-11-06 / 17:35:55
Awn, jag så otroligt sugen på mat. Och snart ska jag äta.

Efter maten ska vi fara till macken och hämta ut Elins jultidningspacket. För mamma o elin trode att dte var den 6:e igår, och det var ju fel. Så packetet får hämtas idag. Gissa om Elin blev sur? Men jag vore vara surare för mitt jultidningspaket har inte kommit ännu.. Blä för det!

Jag kommer få en elscooter, 515 kr och en grön mp3 som ser ut lite som en ipode. Känne rmej nöjd, har kämpat ganska lite i år men endå, jag få ju nånting iallafall.

I skolan säljer vi ju kakburkar.. Gash, har bara sålt två ännu, och jag ska sälja 16 tills på Ons, helst. Man ska ju såklart försöka sälja alla , men inget måste. Men hur som helst ligger jag här och tänker '' Ach, jag gör läxan och fixar det där efter att jag ätit middag ochvarit med Dina, sen sen sen, jag hinner!'' Inte då.. Jag hinner inte. jag måste ta tag på mitt liv.

Just nu har jag inga vardaglia rutiner alls, somnar då o då, vaknar sisådär. Mumsar i mej kakor efter skolan, sen leker jag och låtsas som att inga läxor, uppgifter finns.

Jag har funderat på att hjälpa till o handla, laga mat oftare o massa sånt så jag gör sånt istället för att frossa kakor o se mtv. vad tycker ni, smart eller osmart?

To mutch

2008-11-06 / 17:18:38

Oh hell.. Jag har hur mycket som helst som ska göras egentligen, före det här.

Bla. Måste jag göra klart läxan, ringa massa samtal, bara mysa och bara vara. Bara vara mej själv. bada i badkaret. Hjälpa med maten. Vara social. Har inte varit så scial och kontaktbar på senaste, undrar varför?

Iallafall stöttar alla vänner och vi har hur kul som helst tillsammans! Tack på er alla, ni vet villka.

Torsdag

2008-11-06 / 17:09:25
Nu är det Torsdags eftermiddag. Imorgon är de Fredag. Ojojoj..Det gick rätt fort, den här veckan. Idag har kjag ängnat allt tid åt skolan, har även haft utvecklingssamtal. Eller man kan även seja kvartssamtal. Det gick jätte bra! :'D
Idag har dagen varit bra! Men den senaste tiden har jag blivit helt crazy,

Jag gråter åt allting. Det bara kommer, massa tårar. Ganska jobbigt.. But is so..

Golvet är klart!

2008-11-05 / 19:34:57

Yes, its clear. Kom hem idag och det var klart.
Det är verkligen jätte snyggt, jag älskar det. Över hela nedervåningen prydar det nu.
Och snart på övervåningen. Nu ska jag till macken och hämta elins jultidningar. Mina har inte kommit ännu..

Se ya!

Bjuder på en halvgalen bild.


Kak monstret

2008-11-05 / 19:18:47

Hjälp, jag har blivit ett kak monstrer! Jag skojar bara.. Men allvarligt talat äter jag kakor hela tiden känns det som,kan inte sluta. Help me, jag pallar inte äta mer. Men måste verkligen äta, bara äta kakor.
Sen dricker jag tontals med fanta också, bara för att jag måste. Känner mej helt störd, i cant stop.
Jag kommer bli fet, kommer säkert vara med i generation fett eller nått liknande i jul. Om du ser en liten tunn, ljushårig glad tjej.. Juste jag öär ju fet då, så är det iallafall jag. Kanske..

Jaja, hjälp mej!

Underbar kommentar

2008-11-05 / 18:56:46
''Du är skitbra bloggare för att vara 12 år. jag tycker verkligen inte att du ska ge upp för du kommer långt om du fortsätter som du gör!''

Fick den kommentar under inlägget ''softit in'' av en läsare. Jag sejer bara tack, det var underbart snällt sagt. Jag älskar att blogga, tycker det är underbart.

Ni kanske undrar varför jag gör detta som ett inlägg, det är därför jag blir så otroligt glad när jag upskattas. Det behövs ibland. Tack! :'D

Onsdag

2008-11-05 / 18:50:07

Underbar dag. Gråt, svett och skratt har det varit idag. men en riktigt viktig dag, har lärt mej otroligt mycket.. Och jag har verkligen världens bästa lärare också. Det har alla elever kommit fram till idag. Hur som helst har jag umgåts lite med Olivia. Vi spelade dator ch frossade kakor. Jag säljer kakor till våran klassresa, vill du köpa?
Imorgon har jag utv. samtal, känns bra.
Det är många som wibbar massa på msn, måste ta tag i det.

Just nu inga planer för bloggpause. I feel better.

Fröken Rosalie

2008-11-04 / 20:28:34


- Haha, träffade värsta bra när jag tog bild på tvn. Här är Rosalie. Från fluffy gardens. Världa mysigt barn pogram.
Nu ska jag slå på tv:n.
Godnatt på alla där ute, puss från lisa.

God natt..

2008-11-04 / 20:26:21
..små kamrater och tack för idag..

Nu ska jag se andra avenyn, sen ska jag krypa ner till sängs och öppna paketet från Madde. Jag saknar dej så mycket Madelene, redan.. <3 Men nu måste jag göra mej iordning för tvn. 6 minuter kvar och ska bädda ner mej i soffan med en telefon så ag kan trackasera alla jag skulle ringt idag.. Puh!

Godnatt,
bjuder på en bild.

Älskade Madde

2008-11-04 / 20:21:11
Awn, hittade ett paket under min bäddade säng. Som madelene bäddat ;) Det står att det är till mej från madde, och att det ska öppnas vid läggdags. Åh, vad spännande. Ska öppna det ikväll och så får ni hålla er till godo till imorn! Spännande! Det blev en gråt skvätt i hennes famn och sen i telefon luren.. Jag älskar madelene så otroligt mycket..Nästan så jag är nykär.. Oj!

Nu har jag tiitat lite tv. Mysigt.

Jag medelar er att jag inte ska bloggpausa, men jag komme rinte skriva lika ofta under några dagar. Men vi får se om det blir paus efter ett tag. men inget långt paus. Det går inte.. thihi.

Softit in

2008-11-04 / 17:45:39
Okrar verkligen inte nått ikväll. Olivia ringer tusentals gånger. Dina har ringt. madelene vill att jag ska följa till tåget. Elin vill att jag ska ringa. Solveig vill prata. Snälla kära ni, jag orkar inte mer. Jag menar det, jag stressar ihjäl mej..
Har bara lust att slänga mej i badet och glömma alla bekymmer..

Sen vill ingen att jag ska bloggtorka. Olivia, tack för att du inte vill att jag ska sluta blogga. Men, du måste förstå att jag måste andas lite också. Inte bara tänka på dej, datorn, skolan, familjen, läxor.. Jag måste andas.

Tisdagens resume

2008-11-04 / 17:25:30
Oh hell yeah. Nu är jag hemma från en s k o l d a g.
Kom hem, och dom har verkligen hunnit mycket med golvet. Imorn blir det klart! På skolan idag har inget spec. hänt. Eller jo, vi spelade in musikvideon. Det var riktigt kuligt! Tror jag är den enda som fått på Emil mascara och lila ögonskugga. han hade på det hela dagen, för han fattade inte hur det skulle gå bort. Haha!


Imorn är det Onsdag, denna vecka rullar på fort ju. Mysigt, mysigt.

Vatten droppe

2008-11-03 / 21:09:34

Golvbyte - äntligeeeeen

2008-11-03 / 20:10:17
Nu har vi kommit igång med golvbytet igår och dte blir super snyggt - i prommes!
Vi har kvar lite av trapphallen och vardagsrummet. Vi började igår. Vi byter ju i hela nedervånigen.

Det är råsnyggt!

What (?)

2008-11-03 / 19:59:51
Jag skrev lite längre ner att jag kanske ska bloggorka, alltså ta en bloggpaus. Men jag fick bara kommentarer som linkade till ett nej. Jag trode inte att ni skulle seja så.. faktiskt. jag är väldigt tacksam för att ni läser och tycker om bloggen. Men ni vore förstå mej. Jag ängnar flera timmar åt denna bloggen. Och vill ta en pause.

Jag kommer hur som heslt inte skriva lika ofta under ett tag. Jag har fått nacskspärr, och jag måste få ordning på mitt liv.. Det är mycket som är ogjort inom skolan och annat. Men jag finns ju här. Och medelar er om jag ska ta en bloggpause..

Jag älskar Madde

2008-11-03 / 19:55:10
Åh.. Nu känns allting piss dåligt. Imorgon far Madelene hem igen, till Lidköping. Nu har hon varit här i 8 dagar och jag kan inte sluta gråta. Vi har haft så kul, jag kommer vara jätte ledsen när Madde farit. Allt kommer vara tomt.. Allt!

Madelene, Jag älskar dej som en syster.

Skriver mer strax..

2008-11-03 / 19:12:47
Förlåt för dålig uppdatering.. Men har ju nackspärr.

Nu sk ajag hämta solveig från hundgrejset. Skriver direkt jag kommer tillbax. Ohc förklarar mer..

Bloggtorka eller inte?

2008-11-02 / 18:21:44
Dagen har varit skit jobbig. När vi badade hoppade jag fel så jag har ännu mer nackspärr..

Jag har funderat på att bloggtorka.. Det är så mkt just nu, Madelene är här, skolan, läxor. Och sne vill jag ha lite privat liv och inte tänka på datorn i några dagar. Min nacke blir påvärkad hehe..

Vad tycker ni, får jag bloggtorka?

Nackspärr

2008-11-02 / 14:19:39

Godag på er alla!
Nu ska vi fara och bada på Edda. Det blir skönt att komma ut och simma eftersom att jag har nackspärr. Det blir kanon bra att simma och sträcka ut usklerna då :-)

Imorse vaknade jga och Madelene ganska tidgigt. Vi gick och gjorde ordning frukost, sen rullade på mamma kom och hälpte till, och sen Elin. Det blev en mega god frukost. Och sen passade vi på att gra lunch också. Riktigt gott.

Just nu lägges det golv hemma hos mej! Så snyggt. Skriver mer ikväll.

Om två dagar komer jag skriva oftare oc mer som förr.. För då far madlene hem..

Huvudvärk

2008-11-01 / 15:29:31
Awn..Har haft huvudvärk sedan jag vaknade imorse.
Varför vill den inte gå bort? Jag vill inte gå och ha ont i huvudet hela dagen. Det känns ju int eså himla skoj. Men iallafall tur att det finns ipren och alvedon som lindrar värken :o)

Jag och solveig ska kolla upp ett bra recept för spökbål på nån hemsida. Sen ska vi blanda en mumsig bål till ikväll med lite spindlar och grejor i. Vill du smaka?

Snart kan jag börja skriva sådär mycket igen - me like !

Promenad med Solan

2008-11-01 / 14:14:43
Nu mina vänner är jag inne från en frisk, skön prommenad med solan. Vi gick runt litegran och hamnade sedan i lekparken och satte oss och gungade gung bräda. Vi snackade såklart om killar under tide :-)

Före prommenaden så badade jag i badkaret. Det var så skönt. För jag har huvud värk..

Skriver kanske mer sen, ska ju bort på spök middag ;-) Puss!

Dagens planer

2008-11-01 / 11:06:24
Awn,  dagens planer måste jag skriva ner.. Annars glömmer jag kanske själv hihi.

- Äta frukost, klä mej och sånna sysslor.
- Gå en morgon prommenad. Owh, ska testa en gång.
-
Fara till veckio på spök grejs hela kvällen/natten
- SOVA :-)

Morgon

2008-11-01 / 10:52:30
Godmorgon... Håller på somna om, är skit trött. Mina ögon typ hänger ner till halsen idag.. Är skit trött.
Dagen igår blev super bra. Vi kletade på oss massa smink och sen sprang vi runt och frågade bus eller godis. Vi fick massor. Men vi var ju ute 3 timmar så :-)

Före vi gick ut for jag på stan och fikade med Madelene och Elin. Det var mysigt. Hon väntade på oss och såg oss inte i bussen.. Trots glasögonen :oP

Sen gick vi på stan, köpte ett diadem, 2 klämmor, en ny vinterjacka, brun :-) och ett par mjukisar.

Bilder kommer.      ♥
RSS 2.0