help ?

2008-12-29 / 23:07:55

Designen har farit fel, och väntar på svar från erica om hon kan koda tillbaka det som farit fel.

Kommer itne blogg innan det är fixat eftersom att jag är rädd att det blir värre, men det dröjer inte länge iaf :)

/puss lisa

Design?

2008-12-27 / 22:25:25
Min deisg har helt farit fel! Nån som kan göra en ny deisgn?

FAAAANN

2008-12-26 / 23:21:00
har råkat fiffla bort allt i min deisgn , fixar det imorn... BAJS!

Mysigt värre

2008-12-26 / 22:54:58

Gokväll,
Har varit ute med Ida lite och fotograferat en limosuine. Haha! Fråga oss inte varför men det stod en limousine här ute så vi frågade om vi fick fota det. (tyvär dåliga bilder) Bilderna blev lite dåliga eftersom att jag försökte att itne få in personerna som stod utanför på bild och sen så stod den lite snett till, men men..

Hra just klivit upp ur badet. Fick massa spa grejor av Annica i julklapp, så andvände lite av dem. Gud, så mysigt det var. Så nu luktar jag ju karamell!

Hra börjat fundera om jag ska göra en ny design.. Det pillrar i fingrarna på mej, så vi får se vad som händer med det.
KRAM!

Mat, mat och mera mat!

2008-12-26 / 18:31:59

Halloj,
Oj, så god maten var! Vi är näligen hos mormor o morfar och har firat lite jul med kusinerna. Mormor lagade en underbar kyckling gryta! Den blev slut lika fort som den ställdes fram, haha! Det var verkligen gott!
Av kusinerna fick jag och Elin the sims året runt, och the sims IKEA! Hihi, kommer nörda det :o)

Sitter just nu och är lite irriterad på en person (inte dina :oP)
Kramar!

Simpsons DVD - Suger!

2008-12-26 / 14:00:43
Nu ska vi strax fara, inväntar mamma som är och köper inslags papper. Jag har klätt på mej, och plattat håret med min nya rosa plattång! :o) Den är faktiskt bra! Elin ligger och ser hur mångs simpsons avsnitt som helst.. Hon samlar på simpsons DVD boxar.. Villket är helt gräsligt! Tycker simpsons är helt fläng. Det är verkligen riktigt dålig humor!  Dom är gula gubbar som är tröga och dricker massa öl, hum (?) En sak som är bra med simpson är ju faktiskt att en av dem heter Lisa, och det är ju itne helt fel!
Men endå, många verkar gilla det. Iallafall till varför et är dåligt att hon samlar på dom. Det är så att lilla fröken här lägger skivorna överallt i vardagsrummet så man måste akta så man inte går på en.

Nu ska vi strax fara!
Enjoy!

Tack magen!

2008-12-26 / 12:28:29

Min macke tackar mej så mycket för allt onyttigt jag stoppat i mej under Julhelgen.. Har fått värsta mag bubbel. Ibland är det som om min mage vill ge igen till mej eller nånting. Väldigt konstigt kanske, men så är det!

Ska försöka ändra lite små grejer i bloggen, som profil bild. Hra haft den där fula bilden så länge nu, så det är på tiden att byta. Sen tänkte jag lägg in en bild på min nikon i sido menyn. Får försöka hitta igen koderna först.

Glitter

2008-12-26 / 11:53:25

Fredag, hurra!

2008-12-26 / 11:39:41
Godmorgon på er! Vaknade faktiskt vid 10- tiden idag! Hurra på mej!
Det är riktigt varmt ute nu, 6+ grader! Jag vill ju itne att snön ska smälta bort redan. Jag vill ju åka slalom och alla dom där grejerna man faktiskt bara ka göra på vintern.. Kanske ska dra mej ut och fota lite snart. När det endå är ljust ute.  Dels är det läskigt att vara ute i mörkret och plus att det är kallare då..
Ida och Julia ska vi vara med ikväll, för dom ska fara på stan och träffa några bekanta.
Men vi ska snart fara till Mormor o morfar, Morbro kena och mina kusiner kommer dit och vi ska byta julklappar.
Det kommer bli mysigt. Skriver inte här vad dom ska få, för det är itne omöjligt att Kenneth läser min blogg ;o)

Trevlig fortsättning!


Såhär bortskämd var jag igår morse! ;o)

Kvälls inlägg

2008-12-26 / 00:10:42
Halloj, halloj!
Nu sitter jag här hos mormor o morfar lite och umgås med släkten som är här över jul. Vi har just spelat klart familje geni. Jag och Elin kom faktiskt 2:a. Fast vi hade ju barn frågor. Annars om vi hade haft vuxen frågor hade vi faktiskt varit ganska smarta, för dom är verkligen svåra en del. Till och med barn frågorna, endel.
Oj, det blev mycket om den lilla spel-matchen!

Har försökt fota lite ljus hemma innan vi for hit. Och fick några riktigt bra resultat! det är så kul att ha en systemkamera!! Var beredda på att jag kommer ladda bilder mycket mer bilder nu, så enkelt, så smidigt och samtidigt sååå kul!

Nu ska vi fara hem. Klockan är faktist 00:10! Uch, vad sent det blivit nu vid jul. Sen sover man till 14 också.. Nä, imorgon ska jag vakna tidgare, och fota med Idisen!
Godnatt!

Jag

2008-12-25 / 18:51:01
Inte ofta jag lägger ut bilder på mej själv, så jag tar en bild på mej och på gårdagens outfit!
mer bilder kommer!





Med Ida

2008-12-25 / 18:49:13

Snyggaste minerna.. *heh*


Nördarna, fokus på lilla Ida!


Passade på att ta lite bilder ut Idas julgran!


Puss lilla ida! Ida gillar inte bilden, men se vad vackra ögon!


Mums fillibaba, nån som vet vad denna fruktsort heter?


USH, vad jag och Ida hatar långa köer!

Jag och min nikon

2008-12-25 / 18:39:43

kommit igång lite

2008-12-25 / 16:44:13

Halloj, halloj,
Nu har jag vaknat till lite mer. Har kollat lite saker på datorn och lekt lite mer kameran. Mamma är hos Mormor o morfar och umgås lite. Juste, kan ju ringa henne och be henne ta med min USB sladd - till kameran. Har ju massa bilder från gårdagen så var beredda på massa fina bilder då!

Det var en bra idé, så gör vi.

Juldagen

2008-12-25 / 14:19:55
Godmorgon! Oj, vad jag missade mina planer för denna dagen! Verkligen. Jag vaknade vid 14.. Tänkte ut och fota idag, men nu har der redan börjat mörkna.. så det ger ju inte så mycket. Men vi får se!
Har legat i sängen och ätit praliner. Fotat lite med min älskling osv..

Har glömmt min USB sladd hos mormor o morfar, så får lägga ut bilder från paketen och det ikväll eller nånting sånt. För jag vill gärna lägga ut bilder och skriva vad det är samtidigt xo)
Hoppas det duger? :o)

Poks!

Jumaten

2008-12-24 / 23:56:19






Första bilderna

2008-12-24 / 23:47:41








Kommer massa mer bilder!

Julafton

2008-12-24 / 22:47:18

Kan fortfarande inte förstå att jag fått en nikon d40 :o)

Nu när jag lungnat mej lite så kan jag berätta mer o kvällen..hitils! Jag fick såklart mer julklappar som jag säkert kommer fota och lägga ut bilder på sen. Orkar inte skriva allting.. Men blev jätte nöjd över allting! :o) Vi har spelat spel, ätit god mat, umgåts med alla, sett kallenaka och dom avsnitten, fotat! Nu vet ni ganska mycket. Ska vara me doch spela lite snart, och fotografera lite med min ny bästis såklart ;o)

Ha en god fortsättning på denna ljuvliga Julafton!

JAG HAR EN NIKON D40 <3

2008-12-24 / 19:54:59

JAG HAR FÅTT EN NIKON D40!! <3
Äntligen, sejer jag bara. Blev så glad att jag började hoppa/skratta/gråta på samma gång..
Jag har fototat massor. Och det kommer bilder senare imorgon eller nånting..
Dock lite proble med objektivet, en liten grej bara. Kanske jag som fånar eller bara en inställning. Vi ska gå in och fråga! Sej hej till in nya bästis!


God jul!

2008-12-24 / 11:29:31

God jul på er!
Steg upp halv 11 *heh* var så otroligt trött. Så nu har jag laddat upp mej rejält inför dagen! Har gjort mej lite fin. Men mitt hår vill inte ligga som det ska, kläderna känns jobbiga.. Puh! Men det fixar sej.
Vi ska fara strax så det komme rbilder imorogn eller nått..

Nu ska jag försöka locka mitt hår!
God jul!

Dan före dopparedan

2008-12-23 / 10:10:59
Godmorgon,
Oj, ser att det bara är en dag kvar tills julafton! På ett sätt känns det bra såklart. Man får julklappar och allt sånt, julafton är ju super bra! Men på ett sätt känns det dåligt.. Jag tycker om den här julstressen som är just nu. Jag älskar att förbereda julen, och baka, bara mysa och invänta dagen... Men imorgon är det ju julafton! Får mysa massor ikväll då ;o)

Morgonen har varit bra, har nyss vaknat. Låg och hade det så skönt i sämgen nästan en timme :o)
Hola amigos!

Feelings

2008-12-22 / 20:09:11
Med detta inlägg vill jag bara få ut massa tankar och känslor, så det är inget som ni ska ta år er..

Ibland känns det tungt när du gör som du gör, när du sejer det du sejer och när du sviker som du sviker.
Jag försöker verkligen att få våran vänskap att vara bra. Så vi kan umgås, och göra detvi älskar. Att sjunga.
Jag tänker tillbaka när vu sjungde på et ställe, du minns om du läser detta.
Benen skakade, och jag va så nervös. När jag sjungde så tittade jag på dej. Och kännde mej säker. Du gjorde samma sak, det vet jag! Det var iallafall underbart ska du veta...

Allt vi gör, allt snällt du sejer lägger jag i minnet. Men sen när du sejer nått dumt, så flyger det snälla orden ut ur mitt huvud. Och jag fokuserar bara på om vi ska bli vänner.
Jag vill att om du läser detta ska förstå.. Att jag alltid finns här för dej, som stöd, som bästis, som vanligt!

Och du vet vem du är, du är hälften thailänsk, bruna ögon och min bästa vänn....

Dan före dan före doppare dan

2008-12-22 / 19:46:27

Wow, villken dag! Har varit och shoppa loss *host* med Lina. Köpte en eieliner, och en sminpensel.. Och ett diadem då. om fortfarande ligger kvar i bilen. Tycker det är störande att när man köper sånna där smala diadem, som då jag är beroende av så går dom skit lätt sönder. Det kan knaka till sen är dom knäckta. Sen när man köper en ny så kostar dem fajtiskt 20 kronor.. Dyrt för ett smalt diadem! Men, vad gör man inte för att sit hår ska se bra ut ;o) *heh*

Snökrig med kusinerna har jag nu senast varit med om. Joel råkade få snö i ansiktet så följde han inn. Lillgubben grät ''Pappa, pappa'' hela vägen! Förlåt äslklng för att det träffade i ansiktet! Jag och Lina och sebbe fortsatte sedan. Och sebbe älskade när Lina kastade snö kakor som råkade träffa hans asikte!! Han skrattade och slängde sej i snön! Hihi!
Jag märkte nbått riktigt guliligt med sebbe när vi var ute. När han gör snö änglar så skakar han på huvudet med, inte bara ben och armar! Det såg för roligt ut!

Nu var det ett rätt så långt inlägg!
So long!

New week

2008-12-22 / 11:51:46
Då var det en ny vecka då! Veckan som faktiskt förmedlar julafton 08!
Är just nu hos mormor o morfar. Mamma och min moster har dragit sej till stan för att shoppa. Och vi kusiner ska snart vi med. Det är smocfullt med folk överallt, varje affär... Nice!

Just nu tänker jag bara seja att det är så otroligt onödigt att skicka dåliga kommentarer. Jag läser inte, jag aderar dom bara. Hur orkar man ens?  Det är ganska lågt tycker jag. Känns faktiskt som om alla är emot mej just nu.. Fattar inte varför..

Anyway, nu ska vi dra.
Poks!

Sårad som fan

2008-12-21 / 15:44:29
Nu är det Söndag - som ni alla vet!
Dagen har varit bra, har varit med släkten och åkt pulka. Orkar fan itne berätta mer om dagen, ingen lust..

Blir bara sårad och sårad mer och mer, varje dag som kommer. Tror jag inte ska ha nån mer bästa vän som du. Jag är värld en bättre! Herregud... Känner mej så besviken!

Lördag kväll

2008-12-20 / 23:47:25
Godkväll människor! Nu har jag myst på här vid datorn ett tag. Tog mitt duntäcke och hedde den i kontorsstolen så sitter och myser här med min bilpåse som snart är slut. Blir ganska less på bilar efter ett tag.. Fattar inte varför, men dom smakar ju ganska lika.. Blir lite enformigt. Därför köper jag mest lösviktsgodis. Men köpte lite annat idag.

Elin har tjatat nu i några dagar att tona håret hon med, så nu har hon i hårfärg. Blir nog bra det med!
Mitt håt har blekits as mycket, det bara rasar färg :o) Värsta glad! Nog snackat om det..
Mamma har haft lite främmande som firat hennes examen, och hon har fått sej lite gött! Dom har suttit där nere och snackat i några timmar. Kul att höra att de har kul, thihi!

Nu ska jag nog sova! Inte lika mycket bloggande imorgon...
Peace people!

Julmys

2008-12-20 / 20:58:48

Kvällen var bra! Åt oxfilé, fläskfilé och fick lite musslor från mamma! Gott!
Orkar itne berätta så mycket om kvällen.. visar bilder från veckan istället!
Ursäkta dålig bildkvalite, men malin fick zooma in med sin kamera.
Det finns massa mer bilder på Malins blogg, kika in här!

Jag och dina sjunger.. Kanske lite fua miner men..


Här kallas det show time!


Längre ifån, vi sjunger!


Rast innan nästa framträdande. Laddar upp helt nyvakna...


Fanny och sebbe <3 Forever, ni äger.

Restaurang

2008-12-20 / 14:19:05

Ikväll ska vi ut och äta. Veicko har bjudit ut oss på restaurang ikväll. På en dyr och god restaurang. jHar ätit där för några nyår sedan.. Ska bli gott, så kan vi fira att mamma har atgit examen! Hon är nu lärare så! *nöjd* Roligt att vuxna kan ta och gå skola :o)
Kommer inte skriva mer ikväll, orkar inte och hinne rnog nte heller. Om ni är snälla så kanske det blir ett eller annat inlägg imorgon, lets see to morrow!

Anyway, ha en underbar eftermiddag!
So long!

Naoooaww

2008-12-20 / 12:21:24

Det måste ha flugit i mej nånting, för jag sitter här hemma och vrålar ut massa hårdrocks skrick hela tiden! Fattar inte vad som är med mej! Det kommer mest ut massa ord som t.ex ''naaaaoow, haaaoow, waaaawaw'' och så vidare..Fattar inte vad som flugit i mej, jag hatar hårdrock, uhhuuää..
Tro inte bara att jag sejer det, utan jag gör rösten riktigt ''kizz'' ljus och har nu suttit såhär i några timmar..

Gick upp till Elin och sjungde ''Kan du skriva i din blooooogg'' Det gick inget vidare, fick som svar sjungandes nej, och att jag skulle kancka och varför jag sa hejdå.. *pust*

whatever, jag vet att det går bättre nästan gång :oP Eller?
So long!

Dagens planer

2008-12-20 / 12:14:55

Hallo, hallo. Har alltid planer för dagen. Fast jag aldrig lägger ut en lista på vad.. Känns som att det kvittar väll för er vad jag ska göra :oP Men kan pröva lägga ut en liten dagens göra lista. Det är kul endå!

- Sitta mer vid datorn och blogga.

- Julbaka med mamma och Elin.

- Julpynta klart.

- Mysa, köpa godis.

- Soooova!

Nu ska jag försöka få lillsyrran som sitter uppe på sitt rum och snackar med alla sina ''coola'' kompisar att blogga lite! Får se hur det går med det.. Hum (?)

So long People!

Ljudfiler (?)

2008-12-20 / 12:04:10
När nätterna blir långa och kölden.. Ja, jag kan ju itne testen på den låten precis!

Imorgon är det söndag. Igår kväll kom mammas syrra hit från stockholm. Och imorgon kommer min andra moster, och min kusin. Malin håller på att ladda över lite ljudfiler från när vi sjöng igår!
Önskar man kunnde ladda upp dem här.. *Host*

kan man det, ljusdifler?

Dear Alexander

2008-12-20 / 12:01:02

Min önskelista

2008-12-20 / 11:32:53

Grattis mamma!

2008-12-20 / 10:25:20
Grattis världens bästa mamma till examen!
Nu har min mamma gått skola och pluggat nere i härnösand endel vevckor i tre år. (hon for 1 vecka per månad ca) Och igår blev hon klar! Gud vad stolt jag är mamma!
Hon fick en choklad ask, massa fina lappa, pressentkort på spa osv.

Du är bäst mamma!

Godmorning

2008-12-20 / 10:23:12
Halloj, kanske lite sent endå att seja god morgon för vissa av er? Men hade ingen anan bra rubrik som skulle passa in till det här inlägget. Iallafall kom mamma hem igår :)

Se ya everyone!

Juuul looov

2008-12-19 / 14:28:49

Nu är det jul lov! Hurra, hurra!
Orkar inte berätta mer om dagen, utan det får komma senare i helgen...
Jag hålle rpå att bli galen på en tjej på msn.. Hon vibbar och skriver och blir galen om jag inte svarar!
Gick bra att upträda idag också :-)

Nu ska jag läsa bloggar! Färlåt att jag är världens sämsta bloggare just nu, men det är mycket..
Poks!

fuck fuckingsson

2008-12-17 / 17:40:28
Jag hade inte en hjärna igår -Tonade håret!
Det blev sklart ljusbrunt blandat med rosa, lila, grått, rött, orange och alla färger man kan täna sej!!
Tur att det bara är toning. Har duchat och shampoonerat massor o nu har jag inpackning så det är snart borta.. i hope!

Bara en vecka kvar till jul!
Bamse kramar till er!!

Måndag

2008-12-15 / 16:05:10
Nu är det äntligen Måndag.. Bara 4 dagar kavr tills det blir jullov!
Igår tog vi in julgranen, såklart en äckta. Vi kanske ska pynta den ikväll eller nått.. Jga vet inte. Sitter på Biblioteket med Dina. Vi ska sitta lite vid datorn, ta det lungt, läsa och kanske fika... Det blir mysigt!

Ni får väll kommentera om ni pallar :o

Lågt som fan

2008-12-14 / 21:10:07
Denna söndag har varit bra, görutom lite tjafs imorse som fort glömmdes. Nu efter allt mys i köket tänkte jag sätta mej och skroiva ett blogginlägg om denna dagen.. Fast tror ni jag pallar? - Nej!

Nån tönt har såklart varit in och kastat en ful kommentar! Kan man intelåta bli? Om man endå ska läsa min blogg så skriv nått acceptabelt eller inget alls. Läs inte då om det suger så mycket! Eller palla ens sätta på din dator?
Inte för att jag bryr mej, men så jävla lååååggtt.

Fattar ni inte att det är lätt att kolla IP? Inte för att jag kommer typ bry mej om den som skririvit det. Tycker bara det var liiite lågt?

Ingen lust att skriva mer.. herreå..

Idol finalen

2008-12-12 / 21:13:32
Håller på att se idol finalen nu.. Men måste ta en liten paus, jag hör ju från vardags rummet! Kevin är ju så otroligt bra, och Alice med. Jag hoppas att kevin vinner och ändå inte. För den som vinner blir låst av ett skivkontrakt i kanske 1-2-3 år.. Och tvåan brukar det gå bättre för eftersom att den får massa erbjudanden efteråt.

Go kevin, go!  Och Go alice, go!

Mys fredag

2008-12-12 / 19:15:53
Nu har jag hjälpt mamma lite i tvättstugan. Och hon har varit och handlat chips, skruvar och en choklad ask. Det ska ätas under Idol finalen som börjar om en timme.. Oh, vad jag längtar! Lillsyrran sitter och håller på med sin blogg och skriver. Hon är jätte nöjd över sin nya design som jag gjort! Mamma, välrldens bästa mamma har gjort klart sista täntan! Grattis mamma, du är så dutti så! Jag älskar er!

Mamma har beställt massa kläder bla en svart kappa, ett par skor och sånt. Åh, ska be mamma beställa lite saker till mej med efter Jul. Det känns som om efter jul är om 100 år.. Men bara om 12-13 dagar! Yey!

Anyway,
Nu har nu har ni fått er ett litet inlägg med mycket ord och funderingar, beröm och beräellser. Det får duga för kvällen. Glöm itne att tycka till vem som ska bli årets idol 08 här nedanför!

Se you later!

Kvälls lista

2008-12-12 / 19:05:57
Tycker det är kul att svara på frågor via listor. Men har nästan aldrig tid.. Så sätter mej nu och tar god tid över.
Kopiera denna med, och svara!

1. tre namn jag lyssnar till:
Lisa, duu och marklund
2. någonting jag tycker om med mig själv:
Min sångröst, min positivihet och mitt utseende. Är stark. HVAH!
3. någonting jag inte tycker om med mig själv:
hurså?
4. detta är jag rädd för:
Mycket!
5. tre saker jag vill ha varje dag:
pengar, familj, kul.
6. tre saker jag absolut inte kan göra:
sitta stil, äta för mycket godis. Gå själv ute när det är mörkt.
7. detta tycker jag om att göra:
Stå på scen
8. detta vill jag göra just nu:
Äta god middag
9. bästa känslan:
Ingen aning
10. värsta känslan:
Finns riktigt många!!
11. egenskaper jag gärna vill att min partner har:
Hur menar du?
12. är jag kär just nu
Nej! Men intresserad..
13. jag vill gifta mig?
Nej, vill inte det. Vill slösa alla dess pengar på annat.
14. följande saker vill jag göra innan jag dör:
myyyckket!
15. min käraste ägodel:
Oj, finns massor!
16. något jag vill ha i present:
Nikon D40
17. detta har jag på mig just nu:
Om jag ska vara exakt. Trosor, Vh, röja, mjukisar och mascara! :)
18. favoritkläder:
mjukisbyxor och en skön tröja
19. favoritdjur:
Oj, jag tycker det är mysigt med ett djurfritt liv.. Men apor är jätte fina, och delfiner, hästar..Kattungar!!
20. följande musikstilar tilltalar mig mest:
Tilltalar? Om det betyder ''stämme rin på min perosnlighet'' så är det poppigt och hoppig musik.
21. favoritlåt just nu:
HAVA vet inte!
22. roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Roligaste är MUSIK!! Tråkigaste är matte.
23. stjärntecken:
oxe
24. en bok jag älskar:
Petter lidbecks deckare med tre tjejer
25. en film jag älskar:
Massa..
26. tv-program jag gillar:
Andra avenyn
27. favoritdoft:
Fizzy
28. detta äter jag gärna:
Skummtomtar och frukt
29. dricker helst:
Just nu, julmust.
30. favoritgodis:
Massa, tar det flesta..
31. hit vill jag gärna åka på semester:
Grekland
32. färg på mina ögon:
Blå-gröna
33. min längd:
1,58 cm
34. jag tror på:
Mamma, och massa andra!
35. jag spelar:
Spelar ?
36. person jag beundrar:
Massor av folk.
37. så här bor jag:
en blå 4:a med nytt golv (a)
38. antal döda krukväxter i hemmet?
Kanske 2 ?
39. det här tänder mig:
Hurså? :)
40. det här gör mig avtänd:
Hurså?
41. favoritfärg:
Mörklila och rosa, rött och svart
42. favoritcitat:
''Man får inget man vill om man inte kämpar''
43. en hemlighet jag vet:
En hemlighet finns till att bevara..
44. bästa present jag fått:
Vet inte, kan inte komma på bara såhär på rak arm precis!
45. senast köpta skiva:
Olas hits när jag såg honom.
46. det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Vet inte :)
48. udda förmåga/egenskap:
Hur menar du?
49. om jag vore ett djur skulle jag vara:
Ett vatten djur tror jag, eller en fågel.
50. vad lyssnar du på just nu?
När mamma och Elin paratar, och tv.
51. vad har du gjort/ska du göra idag?
Jag har gjor massor :)
52. Älsklingsplagg?
mjukisbyxor
53. Älsklings låt?
Många!!
54. Älsklings restaurang?
Restaurang, hum? Men mataffär är subway
55. när badade du i en pool senast?
Kanske 3-4 veckor sedan.
56. har du varit med i någon skolpjäs?
Ja!
57. hur många barn vill du ha?
minst ett högst tre
58. vilken musikstil tycker du mest illa om?
Lugna sorjliga emo låtar.
59. har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
vValet har redan varit, och jag sejer bara rätt man vann!
60. vad har du för TV-kanaler?
Massor.. men inte dåliga nikolodion.
61. har du åkt moped någon gång?
Ja!
62. har du busringt någon gång?
Jo, det är kalrt!
63. har du fått felparkeringsböter?
Nej..
64. har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump?
Jga har hoppat en liten bungy gump. Och det är ju kul. Ja, om det var en liten.. inte en stor mega från ett flygpaln.
65. vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Lidköping.
66. har du en egen trädgård?
Ja, eller vi!
67. vilken är din favorit bland tecknade serier?
Ingen, kanske simpsons
68. kan du alla orden i nationalsången?
Nej ? kanske ska se: du gammla du fria du fjäll höga nord.. Sen tog det tyvär stopp.. Förr sjugde jag ''du kvällshuggna ko'' lärde mei irl förra året *nöjd*
69. badkar eller duschkabin?
¨Både och!
70. vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Jag vet inte.......                                                                                                                                                                                          71. favoritpizza?
Gillar inte pizza så mkt.
72. chips eller popcorn?
Chips såklart!
73. vilken färg på läppstift använder du?
Andvänder inte läppstift
74. har du rökt jordnötsskal någon gång?
Haha, kan man det ? Nä, ska inte det heller..
75. har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Nej.
76. apelsin- eller äppeljuice?
Apelsin såklart.
77. vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Mamma o Elin, sybway.
78. favoritchoklad?
marabom kexchoklad
79. när röstade du senast?
Jag vet inte.. minns inte.
80. när åt du en hemodlad tomat sist?
Jag tror det var ett tag ;)
81. har du vunnit en prispokal någon gång?
Minns ? hum vet nt
82. är du bra på matlagning?
Ganska, fats hatar att ha det stökigt när jag lagar mat eller bakar..
83. klarar du att tanka själv?
Tror jag säkert.
84. har du beställt något från de där shoppingprogrammen (typ TVshop) som går på reklamtevekanalen?
Nej, men ser det när jag har riktigt tråkigt. Då ska dte vara riktigt tråkigt.
85. pepsi eller coca cola?
Coca cola
86. har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Har inte jobbat..
87. vad var det senaste du handlade?
Åh, dåligt minne..kanske måste köpa ett på elgiganten ^^haha. vene
88. har du kräkts offentligt?
Ja, framför mamma =)
89. vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Både och
90. tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Kanske.
91. har du ringt något betalnummer?
Ja!
92. kan man vara vän med sitt ex?
Ja, det är klart! Se själv ut o se, inte omöjligt precis.
93. vem var det du besökte på sjukhus senast?
Ingen, eller jo min moster som födde barn (minkusin)för två år sen ;)
94. hade du mycket hår som liten bebis?
Kanske, mellan
95. vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Mobilsvar låter såhär ''Hej, du har kommit till Lisas mobil, men jag kan itne vsara just nu men lämmna gärna ett medelande eller ring igen senare. Herå!''
96. vad har du i din väska?
Massa skrot papper..
97. någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
vetja
98. vad har du att vara tacksam för?
Att mamma har köpt godis, chips o sånt!=)
99. var hittade du den här listan?
Hos Melinda
100. tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Dina, syrran, min morbror

Vem vinner idol 2008?

2008-12-12 / 17:42:23



Mammas kompis känner kevin, och alice är bra med.. Mina favoriter är i final, men vet inte vem som jag tycker ska vinna?
Så, vad tycker du?

Syrran's design

2008-12-12 / 17:03:34

Har gjort en deisgn till syrran..
För att titta klicka bara här då!

Glöm inte att du kan beställa bloggdeisgner av mej via en kommentar. Annars kan du skicka till [email protected] . Fast kollar aldrig mailen där...

#2 Lucia föreställning

2008-12-12 / 16:55:54
Nu är andra lucia föreställningen avklarad! Gick hur bra som helst. Förklarar inte så mycket, ni vet ju vad man gör med ett lucia tåg. Lägger ut lite bilder från malins dikitalkamera. (ursäkta dålig kvalite)
Föresten: Maya (lucia) fick massa stearin i ögat, så fick förlja henne till skolsköterskan. Som tur inga fransar som for..


Dina och jag!


Jag och den mobbade godjudjurs hunden.


Lisa och Colin.


Min vackra Maya!


Maya som lucia, i bakgrunden står v och sjunger.



Tåget (innan pojkarna hade kommit)


Puss kalas!


När pojarna kommit.

1# Lucia framträdandet

2008-12-11 / 20:06:45
Nu är första lucia framträdandet klar! Gick bra, fast blev lite yr och illa mående med ljusen så fick släcka under en låt. Värre för Julia, hon fick sätta sje lite. Sången gick sådär.. Tåhget tappade bort sej och sjungde lite ''fantasi'' canon o början! Haha! Basaren gick prima den med, sålde mycket och kramade om vår egen lucia, maya! Hon var så duktig.

Imorgon börjar vi tidigare.. Då ska vi ha för skolan! :o)

Jullista

2008-12-10 / 17:02:05
Blondiies lilla julista ska såklart göras. Utmanar er alla!

Har du köpt en chokladkalender?

Ja, det har jag. En liten hello kitty. Kunnde då inte låta bli!


Om ja, har du öppnat några luckor för tidigt?

Nej, det har jag faktiskt inte gjort. Har inte tänkt det heller faktiskt!

Har du hunnit med att köpa alla julklappar?

Ja. Jag är ju bara 12 så köpte bara till mamma och Elin. Men kanske ska köpa lite mer, vi får se!


Till vem är det svårast att köpa till?

Min lillsyster.


Dricker du alkoholfri glögg?

Dricker ingen glögg, tycker det smakar äckliggt!


Har det hänt att du aldrig stressat inför julen?
Nej, det har det defenitivt inte!

Hur många stjärnor ger du till årets julkalender?

Hm på en skala till 1-10 tar jag 7. Den är lagomt bra, men saknar julkänslan.


Vilken är den bästa julkalendern genom tiderna?
Lasse majas dektevtiv byra och en desemberdröm.

Säg en person som du velat säga "God Jul" till men aldrig vågat/orkat eller kanske glömt?
Oj, ingen aning?


Vem är det som julpyntar hemma hos er?

Allihopa!!

Vem klär granen och vem bestämmer hur den skall se ut? Hur SKA den se ut?
Det gör vi alla i familjen. Vi äter godis, hör på julmusik och klär granen. Alla betsämmer hur den ska se ut.
Det blir blandat och mycket färg, sånt gillr jag!

Plastgran eller äkta
Absolut äkta för min del!


Älskar du att få julklappar eller att ge bort?

Det är både och. Det är jätte kul att få julklappar!! Men kul att ge bort också.

Vill du fira julafton utomlands eller i vårt kära Sverige?

Mysiga svreige såklart.. Men skulle itne ha emot att fira i taihland nått år heller.. *fniss*

Känner du någon julstämning nu?

Ja, lite.. det smyger fram..


När kom din julstämning?
När vi bytte gardiner och tog fram stjärnor, ljustakar och bakade lussekatter o knäck. Då började den krypa frm i kroppen.

När skall man sätta upp adventsljusstakar? När är tidigast vs. senast?
Före första advänt. Två/en dag före räcker och blir över.

När julpyntar man?
Ungefär en vecka före jul eller lite tidigare. Runt den tiden.

Skickar du julkort?
Ja! Och gör dem själv med *nöjd*

Vilken senap till skinkan?
Ingen..

Viktigaste på julbordet?
Skinkan, julmusten och ägg med romm! Det är det bästa!

Julmusik jag inte kan vara utan?
Jill jonssons julskiva, helt underbar!

Världens bästa jullåt?
Det finns många!

Julknäcke eller vörtbröd?
Julknäcke..

Vilket julgodis är viktigast? Gör du det själv?
Knäck, och dom där trditonella sakerna. Gör ganska mycket själv. Men brukar jag äta upp för ejul *heh* så vi får baka om allting igen, haha!

Vilka traditioner har ni?
Är alltid hos mormor o morfar med alla släcktingar och familje medlemmar.
Kommer dit vid 12-13 tiden.
Går omkring och pratar med alla, ser tv, myser och bara myser..Myser MYSER!
Vi äter maten, i nån timma!
Sen blir det kalleanka och mys med massa gott.
Jultomten kommer instampande, och han får sej lite godis! :)
Vi får alla presenter.
Vi underhåller oss med presetnerna i flera timar, ser tv, fikar myser.
Spelar spel, är med mina alt!

Färdiginslagna paket eller paket att slå in hemma?
Brukar göra det praktiskt med dom få paketen jag köper. - Slår in på affärens bänkar med klister, papper, och ettiketter!



Pepparkakor - Lussebullar        
Skumtomatar - Knäck          
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar - Prinskorvar
Julkorv - Julskinka 
Lax - Sill        
Revbenspjäll - Janssons frestelse   
Paradis - Alladin
Rullsylta - Pastej
Glögg - Julmust
Rödbetssallad
- Dopp i grytan
Ris a la malta - Risgrynsgröt

Hemma - borta

Party time

2008-12-10 / 16:39:33
Nu ni ska jag fara till mormor och morfar.. Hum, ni kanske redna vet det? Kanske redan skrivit det 5 gånger.. Men bättre för mycket änn för lite.. Eller (?) Jaja, som sagt ni kan ju surfa runt och kolla lite bloggar och bilder. Det är alltid jätte roligt att kolla in tycker jag!
Och skriva kommentarer. På tt enkelt sätt, klicka på kommentera här! Där nere bara.. Heh! Gud vad jag driver med er, haha! Det kan vara kul det med. Driv med lite folk!!

Anyway, ha det bra!

Paint inlägg

2008-12-10 / 16:37:44

Leila ska bli mamma

2008-12-10 / 16:04:41

Ja, en av mina idoler. Nämligen Leila, som har programmet ''Lelias jul'' ska ha barn!
Gud vad sött barn hon kommer få. Så söt som Lelila är. Perfecta tänder och allt!

Iallafall är det kul. Vill ha hennes hem, det är så mysigt! Nördar hennes program varje Onsdag.

För att se ''Leila's Jul'' klicka på tv:n kl.20.30 ikväll på tv4+...

Försöka

2008-12-10 / 16:02:13
Hatar ni mej om jag inte skriver ?
Försöker hinna med allt men ibland finns inte tiden till.. Men försöker..
Men just nu är det mycket stressigt i skolan, eller (?) Men iallafall vill bara ha jullov nu...
Men det blir förbättring!

Föresten, hur många följer årets julkalender?

ja mån han leva...

2008-12-10 / 16:00:27
Jag må världens bästa Morfar leva!
Grattis morfar som fyller år idag. Du vet att vi alla älskar dej för allt du gör! Puss!
Världens bästa morfi!

Morfars födelsedag!

2008-12-10 / 15:58:13
Denna dagen har varit rent utsagt konstig! Vet itne varför, men den har varithelt jäkla sykad. Inte på ett dåligt sätt men alla var så knäppa idag på nått sätt. När vår lärare berättade om nån instruktion så kollade jag runt i klass rummet. Då upptäckte jag att vår klass var sykad!

Fanny satt och tittade i taket och blåste med kinderna. Krille busade vid sin bänk med papper. Dina försökte få uppmärksamhet genom att titta runt. Oliva lekte med ett godsidjur. Alla andra sat också och sykade..
Så jag började garva, garva garva!

Uch vad skönt att det är första lucia framträdandet imorgon Och på Fredag andra.
Jag och dina har ställt till våra klänningar i en hörna där vi kan slänga av oss kläderna. Imorgon ska vi öva efter lunchen tills vi slutar. För elunchen ska vi möblera om klassrummet till basaren som är efter lucia framträdandet. Och märka loppis sakerna då..  Sen på kvällen gäller det. Hoppas maya inte blir yr så hon svimmar när hon är lucian. Kronan är as tung! I hope it looks god.

Cio friends!

Idag fyller världesn bästa morfar år också!!! Grattis!

Bloggtorka

2008-12-09 / 18:33:57
Oj vad jag har blogg torka! Har absolut ingne lust att blogga nu för tiden. Och nej, det beror itne på er. Men jag har helt totalt 100% bloggtorka. Bättre änn så kan jag inte förklara.. Känns som om jag glömmt hur man bloggade! Hum (?)

Anyway,
PÅ torsdag kommer Ida! Har itne träffat sen 4 månader. Måste vara med dej varje dag!!

Tillbaka

2008-12-09 / 15:41:17
Nu är jag tillbaka i blogg världen! Har nördat sims några dagar. Och kanske fortsätter lite till med, men måste ju uppdatera ibland.. Ojojoj!

15 dagar till jul, känns mysigt, men väldigt chockerande! I think i now what i have to present.
Jaja, tack för alla kommentarer och besökare när jag inte bloggat!
Nu ska jag kika vidare.. i jul vimmlet..

Uppdatering

2008-12-05 / 13:48:31

Halloj,
Börjar med att eja förlåt för dålig uppdatering, men denna veckan har varit mycket jobb-mycket kompisar.
Ikväll ska vi ut på disco, ty lla i klassen. Så det blir ju prma kul!

Nu kryper en liten daniella här på golvet och drar i min byxa. Bäst att kila...

sugiga dagen

2008-12-02 / 19:10:33
Uch villken otroligt sugig dag. Denna dagen har varit sämst. På massa sätt och vis. Ja, jag kanske är lite delaktig jag med. Jag har varit på ''låt-mehj-vara-stick'' humöret idag. Men det finns andra personer som också ställt till det lite..
Blogg.se hålle rjust nu på att vara lite knäppt. Publiceras inte inlägg hör jag av många. Så inte mycket skrivande idag inte.. Konstigt, det vore vara me rigenom tänkt!

Anyway,
Ni ser ju hur ''sur'' och agressiv jag är.. Så inte har man lust att läsa mina inlägg idag.
Poks på er!

Min rosa julkalender

2008-12-01 / 20:39:33
Åh, gissa vad jag köpt för nått gulligt idag! - En rosa hello kitty julkalender.
Blev helt galen, var tvungen att ha den, hatar hello kitty. Men älskar rosa! Och chokladen var riktigt god så den blir suverän! Haha! Vi har handlat lite till veckan, så vi får oss nått att äta. Gott bröd, juice och massa ''Jag-måste-ha'' mat.
Nu ska jag snart ut och leverera jultidningar och mysa på här hemma.
 
Natti natti! - Elin har köpt ett knallgrön nintendo Ds idag...

Kamera babbel

2008-12-01 / 20:13:08
Här kommer ett inlägg inriktagt på allt kamera babbel i mitt liv.
Började ju dagen med att gå hem, sen satte jag mej vid datan och blev bombad av Emma som var överlycklig!
Hon öänskade sej en nikon d40 (som jag) i julklapp. Istället had ehon fått en nikon d60 i förväg!
Snacka om att jag är avensjuk.. UCHS! Fast snart är det jul, så behöver inte vänta på min nikon d40 thihi.

Sen idag bombanerade jag hela elgiganten med bilder. Jag testade att fota, lite mycket med min lilla nikon. Fast den var fastkablad.. Vill ha dej Nikon!

Magont

2008-12-01 / 10:55:29
Jaha, då är man hemma från skolan igen. Jag har fåt skit ont i magen så jag gick hem. Har druckit ett glas smmarin och tåarna rinner.. Jag har så ont. Blir inget mer i detta inlägg..

- Förjäkliga mage!
Nu ska jag sova.
RSS 2.0